Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Aeolus Játszótér | |
|
+115Cameron Whitness - Archív Solomon Reed Blagoy Ivo Lazar Natalia Tatiana Ridolf Oswin Baker Candela Martinez Rumena Waylan Artemis Taylor Nathaniel Harris - Archív Blair St. Claire Celia D'cruze Anelie Mei Xi Tuija Tykkylainen Claire Fairchild Mikhael Knyaz Camille Madeline Cat R. Morgan Alexandra Voltano Mila Zelenkova Jack Darkfield Bianca Phelps-Blamely James Ravenwood Játékmester Loretta Sabilo Amelia Ellwood Alfons Gerard Caleb Dawson Kaen el Jericho Laura Wylee Isabella Newton Ayla Madyzyn Penelope Waylan Nicolas Demerest Eldunary Aysa Alex Carmelo Sarah Lairs Berill Dalida Cornish Janoch Jadun Angelica Wierro Martina Stravich Jenna Shot Sophia Zenovia Devrim Tahir Yeo Jung-hwa Jethro Skyler Oyasumi Setsuna Alice Wantroose Juan Miguel Santiares Higashiyama Natsumi Hunyadvári Szevér Valeriel Ravenwood Bonnie Tornow Marisela Penthesilea Armand Promotof Farkas Zsuzsanna Gaiaea Hua Xiangfeng Lismine Lockwood Katherine Mary Black Lina Wierro Ivanka Iskra Wilson Mina Faustina Senilla Rachel Roseberg Jessica Westlive Emily Kyra Beawer Elisaveta Mira Rosalin Aljana Alexej Gregorij Radwansk Aleksandar Stefan Victoria T. Lassenien Krasimir Waylan Krastio Miroslav Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Spirit Oldevent Moyra McFarland Thrish Sarit Jack Ferton Lara Wilhelmine Morgane Devan Dananeira Waylan Flavia Esenani Sepp Dierk Pedro Montero Kevin Rott Hallbjörn B. Laxness Nagy Klaudia Aali White Leona Arts Elizabet Kingston Aaron Drawer - Allidon Rayko S Dragomir - archiv Rupert Rankle Willow Manson Grace Neverwood Megumi Darkfire Katerina Shezhana Varvara Ginevry Enton Chris Willer Edward Freeze Marina Raya Pierre Bontavier Chantal Milarien Kalandmester Brandy Marsden Lola Lois Burn Sidney Moore Rosetta Waylan Andrey Bogdan Anabella Stepp Royale Gordville Helena Leays Alexandra Sirov Nemes Kida Boros Dániel Timothy Waylan 119 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Aeolus Játszótér Kedd Dec. 23, 2008 8:05 pm | |
| First topic message reminder :Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 9:35 am | |
| | |
| | | Higashiyama Natsumi Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 64 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 9:28 am | |
| -Tényleg van kistestvéred? Nekem csak kettő nagy van, Japánban tanulnak.*Meséli vidáman, Nem annak örül, hogy nincsenek itt, hanem annak, hogy Japánban lehetnek, ahová majd ő is szeretne menni.*-Tényleg? Hát, semmi baj.*~De azért én is kipróbálom majd.*Határozza el, de nem most fogja. Lassan menni kell. Odasétál a lányhoz meg a fiúhoz. Alex nagyon szimpatikus neki, mert játszik vele. Máskor is összefuthatnának. Mikor lecsúsznak a csúszdáról, nevet egy kicsit, majd bemutatkozik.*-Natsumi vagyok.*Mosolyog a lányra.*-Arigato. Szerintem is nagyon cuki. Sőt, ő maga is ezt gondolja magáról.*Meséli nevetve.*-Mennem kell haza, anya már vár az ebéddel. Majsd játszhatunk máskkor is.*Lelkendezik, majd elindu, és közben integet.*
//Köszi a játékot, de a gép miatt nem bírok tovább játszani veletek, sajnálom. Nektek további jó játékot.// | |
| | | Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 9:22 am | |
| *~Nyugszik Miriem, maradj odabenn~* Mondja drága daimonjának aki már szinte alig tudja fékezni magát hogy előbújjon. Aysa végig nézi amint a srác eljátszadozgat a kislánnyal, jókedvűen nevetgélnek...nem is emlékszik rá, hogy mikor volt szerencséje ilyesmit látni, majd csodával határos módon ő is elmosolyodik. Ezek után meg már csak arra lesz figyelmes hogy a srác közeledik, közeledik és bemutatkozik neki...Tehát Alex a neve, még egy Alex, mosolyodik el Aysa majd ő is megmutatkozik.* - Üdv Alex. Az én nevem Eldunary, Eldunary Aysa, és az eramirhoz tartozom.* Tömör bemutatkozás, de hamar ellensúlyozza egy rövidke megjegyzéssel.* -Szép szemek, hol tettél szert rájuk?* Hát igen, az első amit megnéz egy pasin, az a szemek. És most egy hintában ül, egy hintában, nem nagyon fekszik ez neki, hát felpattan a hintából és visszahuppan a padra.* -Bocsi, nem kenyerem a játék.*Néz kissé szomorkásan a fiúra.* - Juj de cuki kis macid van! * mosolyog ekkora a kislányra, bár fogalma sincs hogyan kell egy kislánnyal viselkedni.* | |
| | | Alex Carmelo
Főkarakter : helgafarkas@hotmail.hu Hozzászólások száma : 52 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 9:09 am | |
| *A kis Natsumi ügyesen észrevette, hogy nem minden oké a fejében. Elmosolyodik a kislány kérésére, majd válaszol is.*-Bocsi, kicsit elkavarodtam. Tudod, nekem van egy kishúgom, aki rosszat csinált, és most miatta aggódom. A trükköt pedig nem kellett volna megcsinálnom, bocsi. Csak úgy jött. *újra elkomorodik, majd megjelenik Aysa.*-Hola! Gyere csak ide nyugodtan, egyikünk se harap.*kacsint a japán kislányra, és hirtelen jókedvű lesz. Észreveszi a csúszdát, majd egy irtó sármos mosollyal Aysa szemébe néz, majd felmászik a létrán és lecsúszik. Pont bele a homokba. Aztán, ha Natsuminak van kedve hozzá, felkapa a nyakába, és óvatosan fogja a kislányt. Majd újra felmászik a csúszda tetejére, beülteti ölébe a kislányt a macijával együtt, és lecsúsznak. aztán odasétál Aysához, és bemutatkozik.*-Alex Carmelo vagyok, a dallamos Allidon szakról. Kit tiszteletek e szép hölgyben?*néz ellenállhatatlan tekintettel a lányra, majd megfogja a kezét, és leülteti a hintába. Majd ő beleül a másikba, és így elvannak kicsit.Aztán vár a válaszra, meg a reakciókra.* | |
Hozzászólások száma : 64 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 8:59 am | |
| *A kislány figyeli a fiú arcát.*~Miért kell a nagyoknak mindig fura képeket vágniuk?*Morfondírozik magában. Elhatározza, hogy majd otthon megkérdezi. A fiú kérdésére eltátja a száját. Nála ez a csodálkozás jele.*-Minden japán tud japánul.*Mondja, kissé felemelve a fejét, és felhúzva az orrát. Nem sértődött meg, csak furcsállja a dolgot.*-Te nem vagy japán. Honnan jöttél?*Kérdezi, bár a választ hallva nem biztos, hogy tudná, merre van az ország. Hacsak nem Amerikáról és Kínáról van szó. Mert ezeket felsimeri, de a többit nem. A következő muatatványt csodálkozva nézi. Alexnek lehetne több esze is, hogy nem egy kislány előtt mutat be ilyen dolgokat, aki valószínűleg megpróbálja majd utánozni.*-Hogy csináltad?*Kérdezi lelkesen.*-Én is akarom.*Nyafog egy kicsit, majd várja a fiú válaszát. Mikor az elkezdi lökni, kicsit hajtja magát a lábával, de alapjában véve nem szeret hintázni.*-Konnichiwa!*Kiált és integet az érkező lánynak, miután észreveszi.* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 8:57 am | |
| * Most hogy elszánta magát és csavargásra adta a fejét, alaposan el is tévedt már egy órája kóvályoghatott mire már végkép elment a kedve a meneteléstől, meg hát megszólítani bárkit is, nem nagyon akart. Most hogy talált egy helyet ahol végre, talán szusszanhat egyet, gyorsan le is huppan egy padra s a táskát amit eddig szorongatott mosd ledobja a földre, látszik rajta hogy elfáradt, még azt is alig akarta észre venni hogy nincs egyedül, a játszótéren egy kislány, és egy másik srác is van. Persze Elduka nem bunkó ezért oda köszön de nem nagyon foglalkozik velük.*- Sziasztok!* Mondja majd gyorsan elő is kap valamit, ami talán szárított barack lehet, és a ruhái alól előbukkanó kicsi vadmacskának adja.* | |
| | | Alex Carmelo
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 8:48 am | |
| *Spanyol fiúkánk elszórakozik a hintában, és gondolkodik. Helyes arca elsápad, mert egy nagyon nem szép gondolat jutott eszébe. Aztán nyel egyet, majd válaszol.*-Én Alex. Te tudsz japánul?*néz nagyot, és csak azért kérdez, hogy elterelje a saját gondolatait. Nem túl bizalomgerjesztően néz előre, a semmibe. Haza kéne mennie. Fogalma sincs, hogy mit csinál, és elkezdi lökni magát. Aztán mikor elég magasra ért, kiugrik egy szaltóval a hintából. Csak nem úgy sikerül, ahogy szerette volna. Ráesik a kezére, ami elkezd vérezni. Mikor feláll, fájdalom hasít vádlijába. Eltorzul az arca, majd picit sántítva odasétál Natsumi mögé, és elkezdi lökni. Elmerül gondolataiban, és észre sem venné, ha most szólnának hozzá. Közben visszaül a hintába, és tovább töri a fejét, hogyan állíthatná le a tesóját a hülyeségével.* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 8:35 am | |
| *Megtelik a vödör fele. Igen, kicsit lassan halad, mert mondogatja a mondókáját, és persze arra is vigyáz, hogy a beöltöztetett Hanii ne legyen koszos. Anyukája nem mosná ki nagy örömmel, ő meg nem bírná kivárni, hogy megszáradjon.*-Így ni. Mindjárt kész az első bástya.*Mondja hangosan, miközben a homkot kiönti, és az felvéve a vödör alakját, egyben marad. Natsumi tapsikolva örül, hogy nem dőlt el, ami olyan gyakran megesett már vele. Ekor azonban megszólítja valaki. felnnéz, és egy fiúval szemben találja magát.*-Konnichiwa. Várat építek.*Mosolyog a kislány.*-Arigato. Hanii is nagyon örül.*Integet a maci kezével. Tekintetével követi a fiút, aki leül az egyi hintába. Natsumi felpattan, és odarohan mellé Haniival együtt. Felkapaszkodik a mellette lévő hintába, és ott üldögél. A homokvár még ráér.*-Én Natsumi vagyok, és te?*Kérdezi kíváncsian.* | |
| | | Alex Carmelo
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 8:25 am | |
| *Alex sétálgat kóválygó fejjel, hisz nemrég ébredt fel. Kezében egy levelet szorongat, melyben testvére újabb balhéját tudatják vele. Nem túl boldog, hogy húga újabb fejfájást okoz szüleinek,de hát ez van. Ha ő nincs ott, nincs az az ember, aki le tudná állítani az igencsak csinos lányt abban, hogy bajt keverjen. Most épp Amerikában van, de nem tudja, hogy került oda. Alex szeretettel gondolt kis tesójára, de bosszankodik is miatta. Ilyen gondolatokkal járkálgat Nellondban, amíg meg nem pillantja Natsumit. Elmosolyodik, és meg is szólítja.*-Szia! Mit építesz? aranyos a macid.*néz a kislányra, aki egyí pillanatra testvérét juttatja eszébe. Aztán szétnéz, és leül egy hintába.* | |
Okina Kurino Kinoshitade
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Okt. 15, 2011 7:47 am | |
| -Atama, kata, hiza, ashi-hiza-ashi, atama, kata, hiza, ashi-hiza-ashi, met o mimi to kuchi to hana, atama, kata, hiza, ashi-hiza-ashi...*Mondogat egy japán mondókát a homkozó közepén csücsülő kislány. Macija az ölében van, és a mondóka közben a lapáttal homokot lapátol a vödrébe. Homokvárat készül építeni, de még csak most kezdte. A mondókát egyébként a bátyjától tanulta, aki harcművészet-edzésen szokta ezt használni. Natsumi persze nem akar harcművész lenni, de mondogatni jó. Meg persze arra is, hogy ne felejtsen el japánul. Ma világoskék ruhácska van rajta vastag pamutharisnyával és egy kis kabátkával, hiszen már elég hűvös az idő. Haja szokás szerint két copfba van fogva, és még Haniinak is van egy kicsi pulóvere.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Szept. 10, 2011 7:38 pm | |
| *Darwin barátságos a másik daimonnal, bemutatkozik neki meg játékra invitálja.* - Semmi különöset, egy fiatalemberrel találkoztam. *Feleli a lány nyugodt hangnemben. Igazából oly annyira nyugodtan meg lényegtelenül, hogy szinte elhiszi neki az ember, hogy nem is fontos dolog. Hát ugye a lány leül a mellette lévő hintába, így Susan nem válaszol Alex kérdésére. Aztán jön a másik válasza, mire a szőkeség összeráncolt szemöldökkel néz a fiúra. Nem szeret az érzelmekről beszélni, de hát miért? Hiszen azok elengedhetetlen dolgok, legalábbis Susan számára. A lányról tudni kell, hogy hihetetlenül érzelgős típus, egy apró bántás és már patakzanak a könnyei. Lelkileg eléggé érzékeny lány...* - Szóval szerinted ciki, ha egy pasi érzelgős? Még ilyen butaságot. Egyáltalán nem szégyen, nem tudom miért kell játszani a rideg nőcsábászt. *Vonja meg a vállait, mindenesetre nem kötözködve közli, hanem sokkal inkább kislányosan, durcásan. Olyan kis aranyos, de ettől függetlenül komolyan beszél. Arra már nem is válaszol, hogy ő hogy van, egyszerűen elfelejt rá válaszolni. Aztán jön a következő kérdés, mire a szőkeség arcizmai megfeszülnek Alexre veti azokat a smaragd zöld szemeket, majd úgy szólal meg.* - Mi lenne vele...? Nagyon jól tudod, hogy foglalt vagyok. Játszadozni? Nem játszadozok én senkivel sem, az már más kérdés, hogy Ti vagy Bárki más minek veszi a le a közeledésem. De alig ismer... Nem is tudja ki vagyok csak gondolom, olyan mint a többi fiú. Csak azt akarják... *Mondja a lány, miközben megvonja a vállait, majd leszegi a fejét és úgy kezdi el a földet bámulni.* -És hogy érted, hogy vele is? *Teszi fel a kérdést, miközben újra a másikra pislant.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Szept. 10, 2011 7:23 pm | |
| *A másikat sem kell félteni, vissza morog..* ~Ki ez a mogorva..~*És beszólogat... nem kell félteni.* - Miféle dolgot? Csak érdeklődöm..*Kérdezi meg és mosolyog.*-Nem szeretnél leülni mellém?*Teszi fel a kérdést aztán ugye felel a kérdésre. Egy váll vonogatással kezdve.* - Egy ideje..*Aztán lassan elnyomja a cigijét mert gyorsan elszívja.* - De lényegtelen, nem szeretek az érzelmekről beszélni. Amúgy veled mi van? Egy ideje nem láttalak, max csak messziről.. öhm.. Mi a helyzet Gabriellel? Vele is játszadozol?*Hogy honnan tud róla, természetesen látta messziről meg hallott ezt azt azért.. Sóhajt egyet és a földre tekint majd várja a lány reakcióját.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Szept. 10, 2011 7:09 pm | |
| *A lánynak először fel sem tűnik, hogy Alex már nincs egyedül... Mindenesetre, amikor a másik megszólal akkor Susan nyel egyet, majd picit el is mosolyodik. Miss Watson egyébként leül a szomszédos hintába, majd onnan válaszol a srác kérdésére.* - Csak volt egy kis dolgom... *Feleli ártatlan mosollyal az ajkain. Nos, hogy hol volt meg mit csinált azt nem feltétlenül kell tudnia a srácnak.* -És te...? *Kérdezi, majd ugye bemutatja az újdonsült társat, mire a lány meglepetten pislog egyet kettőt.* -Öhm... Mióta? *Kérdezi a lány, miközben egy apró mosoly intéz a daimon felé, Darwin persze rögtön lerohanja.* - Figyelj... Én a múltkor nem akartam annyira durva lenni. *Mondja a lány, félrebiccentett fejjel, miközben hatalmas zöld szemeit a másikra szegezi. Közben persze elszívja a cigit, majd szépen el tünteti. Anyagmágus így...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Szept. 10, 2011 6:53 pm | |
| *Természetesen hintázik, kicsiket nem hűű de nagyon..a daimón morog egyet kettőt, ő nyugodtan fekszik a cigifüstöt kiszívja a srác és ugye hadonászik azért a kezével.* - Lassan vissza kell menni..*Mondja önmagának a fiú, aztán hírtelen elsötétül a világ mintha megvajulna aztán ugye a kérdés.* - Egy boszorkány aki, szeret átkozódni.. és nem mllesleg az a lány akinek igen kellemes az illata.*Ennyi mondattal kitalálta a fiú, hogy Susan áll mögötte szélesen vigyorogmajd megfordul a hintában. Természetesen a fejével.* - Üdvözletem, mi járatban vagy erre felé?*Kérdezi meg, majd ugye egy morgás .* ~Héé..~* - Bocsánat, ő Willon.*Mutatja be a jószágot, majd ugye végig néz a lányon és füttyent egyet.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Szept. 10, 2011 6:35 pm | |
| *Egy igencsak hiányos öltözetben lévő leányzó sétálgat Nellond utcáin. Nem egyszer fordulnak utána, de a szőke véla nem igen foglakozik velük. Kezében egy füstölgő cigaretta, mellette pedig a daimonja halad. Az óráról már rég eljött a lány, nem túlzottan érdekelte a dolog. Soha nem is vonzotta a Természetmágia, így hát... Mindenesetre a Játszótér irányába kezd el sétálni, amikor is kiszúr egy ismerős alakot. A lány arcán egy rafinált mosoly jelenik meg, majd szépen megindul a fiú felé. Természetesen a háta mögött úgy hogy az még csak véletlenül se szúrhassa ki. Amikor, oda ér akkor szépen befogja a fiú szemeit, majd úgy szólal meg.(Persze nem hajol hozzá túlságosan közel, meg ez csak amolyan baráti szem befogósdi.)* -Na ki vagyok? *Kérdezi csilingelő hangon a leányzó, hát reméljük Alex épp, hogy csak löködte azt a hintát azért az picikét irreális lenne, ha a lány így is mögé tudna lépni. Mindenesetre másik kezében a cigaretta van és úgy szívja, ha Alex megfordul hát. Egészen kellemes látvánnyal találkozhat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Szomb. Szept. 10, 2011 6:21 pm | |
| *Az óra nem fárasztotta le, viszont a játszótérre sétál és gyerekkori emlékeit hozza a felszínre. Rég járt már itt akkor is télen, a friss őszi levegőt beszippantva nézi a játszó teret ahol pár gyerek van és természetesen nem fogja zavartatni magát, még egy nagy fiú is hintázhat. Willon természetesen elfekszik mellette míg a fiú beleül a hintába és vissza emlékszik arra, hogy Karenre is itt hozta rá a frászt, meg sok más dolog. Ma igen szótlan a fiú a zsebébe belenyúl előveszi a cigarettás dobozát abból egy cigit és megggyújtja, majd meglöki magát és egyszerűen kisfiú módjára nézelődik jobbra balra. Aztán dalolászik, egy ismeretlen dalt.. Miért ismeretlen? Azért mert még az anyja énekelte neki természetesen, még egészen kiskorában és kicsit nosztalgiázik. Egyébként öltözete, a szokásos farmer és egy fehér ing.. meg a táskája amiben a cuccai vannak.Szinte nem is érdekli, hogy vannak e itt akik hülyének nézik, ő csak hintázik tovább..*
|
| | | Sarah Lairs
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 429 Kaszt : Üzenőláda : Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Aug. 29, 2011 6:44 pm | |
| *A lány szavaira megvonja a vállait, neki mindegy, ki alszik pótágyon vagy matracon. A kérdésre azonban csak rázza a fejét.* -Dehogyis! Csak valahogy sejtettem, neked mi fog erről beugrani egyből. Tipikus. *cöccög egy sort, majd lök egy nagyot a hintán.* -Jó, akkor csak matracokat kapsz, ahogy elnézem, keveset fogsz "otthon" aludni. *mondja, még gesztikulálva is a macskakörmöket. És persze, hogy direkt húzzakicsit a lányt.* -Jó, akkor majd elintézem. Az a tiszta. Bízd csak ide. *húzza ki amgát és persze, hogy nem fogja elintézni. Miért is tenné? Úgy se nézi senki sem.* -Persze, hogy lehet, járható. Ha meg büntetnének réte, így jártak. *vonja meg a vállait.* -Nem izgat. Engem még sose kaptak rajta. És éjjel rémvidámpark lesz.. Tudod, a mágia világában minden élethűbb, minden illúzió, és minden gonosz. De igen, az ismeretlen is. Aztán meglássuk, hogy mire jutunk. *vonja meg a vállait, majd nézi, ahogy Em rágyújt, és emgforgatja a szemeit.* -Azért a suli területén ne, ha lehet. Nem tudom, mennyire tiltják, meg mennyire nem, de ne kockáztass. A térképeket meg bízd akkor ide. *hintázik tovább, majd ránéz a lányra, ahogy az ledobja a cuccait, majd lesokkol. Hogy muszáj volt-e? Talán. De akkor is sokkos ez a hidegvér, amivel kiejti. Mintha szokás lenne. Igen, ilyen ez a hely. Érzéketlenné tesz az emberi élettel szembe. Harcosokat, katonákat nevel.* -Önvédelem. A sivatagban, messze innen. Ránk támadt. *közli az információkat, továbbra is békésen hintázva.* | |
| | | Berill Dalida Cornish
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 102 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Aug. 29, 2011 6:32 pm | |
| - Kár... kár. *Dobja hátra a haját, arra célozva, hogy talán egy kicsit késve érkezett - jöhetett volna előbb is, de hát nem számított rá, hogy ilyen nehéz lesz Fleeriellel, és hogy nincsen más megoldás. De most már mindegy, késő ezen bánkódni. A kijelentésre megrázza a fejét.* - Mármint hogy én alszom pótágyon. *A sejtelmes megjegyzésre felkapja a fejét, és egy cinkos mosollyal kérdezi.* - Csak nem...? Ki volna a szerencséd? *Igen, azt tudja már, hogy egyel lejjebb a fiúk hálói vannak. Ki tudná, ha nem ő...? Majdnem, hogy ez volt az első kérdése Emily felé, amikor megérkezett. Na jó, talán nem az első, de az elsők között volt, az biztos. Hiszen ez egy igenis fontos kérdés az életében... * - Á... én azért inkább megkérnék valakit, hogy intézze el, aztán ha nem sikerül, akkor úgy. *Nem, ő nem az a típus, aki így kerülné meg a dolgokat, ebben valahogy mindig becsületes volt. Nem is annyira becsület kérdése az egész, sokkal inkább csak lebukni nem szeret, és azt sem igazán csípi, amikor leszúrják, vagy megbüntetik.* - Akkor... egyik éjjel majd lejössz velem? Oda le szabad, igaz? Ha jól emlékszem, ezt mondták... De mitől olyan rémes...? Biztos inkább vicces, hiszen a sötétségbe pillantva csak az ismeretlentől félünk, semmi mástól. Szóval gondolom csak ki kell ismerni. *Rántja meg a vállát.* - Igen, jártam már a Központi téren, de... nem tudok jól tájékozódni térképeken, szóval... *Húzza el a száját, és mivel az előző cigijét még alig, hogy elkezdte, de már el is dobta, egy kicsit távolabb húzva a hintát rágyújt. Az iPhone-t kihúzza a zsebéből, a számnak már régen vége, így kilép a zenelejátszóból, és táskájára tetejére dobja. A kijelentésre egy pillanatra megdöbbent, vagy inkább megijed.* - Ezt hogy érted...? Gondolom... muszáj volt... | |
| | | Sarah Lairs
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 429 Kaszt : Üzenőláda : Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Aug. 29, 2011 6:16 pm | |
| -Igen, ez van, ha valaki együtt érkezik a többiekkel. *vonja meg a vállait mosolyogva, sejtelmes, sunyi mosollyal, miközben csak lök párat a hintán.* -Simán. Max alszom egy sima matracon, az úgyis kényelmesebb.. Ha meg ágyra lenne szükségem, majd átsurranok egy másik szobába, egy emelettel arrébb.. *sejtelmes félmosoly, majd végigpillant a lányon. Igen, karácsonyfa, mint mindig, de oda se neki. Hozzászokott, emg nem is zavarja, nem őt teszi tönkre ezekkel, bár talán magát se. A kérdésre összevonja a szemöldökeit, emg ráncolja őket erőteljesen.* -AAAzthiszem.. De egyszerűbb, ha nem szólunk senkinek. Átírjuk mi magunk, krétával, vagy ha nagyon szükséges, kikönyörgök valakinél néhány jó szót. Amúgy pedig behúzunk egy matracot valamelyikünk mellé és csókolom. *vonja meg a vállait, igen, jobb szereti így megkerülni a dolgokat. A kérdésekre elmosolyodik.* -A vidámpark jó, ott sokat szoktam lenni, az egy igazán kellemes hely, főleg éjjel, akkor kevesebben vannak, a Nellondiak jbob szeretnek nappal ott járni, éjszaka túl rémes a hely.. És tudom, melyik nap vannak a legkevesebben. Fagyizó.. Az a Jégvilág. De van a központi téren térkép, ott minden rajta van. Majd elmehetünk akárhova. A kúriához is találtam valami ódivatú fecnit, pergamen, vagy mi a neve.. van a birtokhoz meg a kúriához. Majd megmutizom azokat is. *mosolyodik el, miközben magasabbra löki magát.* -Nem tudom, veszélyes. Már öltem embert. *hintázik tovább, mintha ez mit sem jelentene.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Aug. 29, 2011 6:07 pm | |
| *Eltart egy darabig az üdvözlő-rituálé, és amikor végre visszahuppannak a hintába, gyorsan lesöpri mezítlábas talpát.* - Komolyan egy szobában vagytok...? De jó Nektek... *Húzza el a száját. Ő egyelőre még egy rakat másik lánnyal van egy a Várószobában, de azt mondták, hogy hamarosan kap sajátot is.* - Szerinted meg lehetne oldani? *Zöld szemében reménykedés csillan, piercingelt szája mosolyra húzódik. Ja, igen... amit nem említettem, hogy testékszerei most sem hiányoznak: Bridge, a két karika, a tüske a szemöldökében, a microdermal az arccsontján és az ujján, a karikák a vállán, az ajkaiban, a nyelpiercing, az ínyfék és az nyelvfék... Bár utóbbi három akkor sem látszik, ha beszél, így talán nem annyira szita-szerű a kinézete.* - Jó lenne... Akár még a pótágy is! Szerinted... Emily meg tudja oldani? *Kérdezi, bár nem tudja, Sarah ismeri-e az Allidonos prefektust, aki neki segített mindenben.* - Háát egyelőre nincsen kérdés, mert még megyeget a tájékozódás, deee... Majd lehet, hogy itt lent is meg kéne mutatni pár helyet, mondjuk, hogy hol van a legjobb fagyizó, meg az a vidámpark, vagy mi. Motorral jöttem, de egyelőre csak egyetlen utat ismerek. *Bök fejével a játszótér bejáratánál álló Kawasakira.* - Amúgy... milyen itt az élet? *Kérdezi némi aggodalommal a hangjában.* | |
| | | Sarah Lairs
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Aug. 29, 2011 5:58 pm | |
| *Figyeli, ahogy a lány megbillen, és finoman behúzza a nyakát, amikor látja, hogy a lány majdnem kiesik, de végül nem, így megnyugszik. Amikor lendületből a nyakába ugranak, akkor egyik lábát hátrább teszi, nehogy feldőljenek, és nevetve ölelgeti vissza a lányt, még egy kicsit emg is forgatja, meg megemeli, már amennyire tudja, bár mostanság egész sokat edz.* -Hát sziiiiaaaa! *nevet tovább, miközben a másikat ölelgeti, majd elengedi, hogy megnézhesse magának, meg jusson levegőhöz.* -Fent vannak a szobámban, majd ha megyünk vissza, akkor megmutatom. Igazából szerintem beköltözhetsz negyediknek, úgyis négy szeméyles egy szoba, a másik lányt kipateroljuk, vagy behozunk egy pótágyat. *mondja, rákacsintva a lányra.* -Értem, tehát a kényszer. És szeretlek, oda se neki, csak ne az én tüdőm roncsold. *hessegeti el jelképesen is a füstöt, majd hatalmas mosollyal biccent, miközben visszahuppan a hintába.* -Oda se neki, had halljam a kérdéseid! *neveti el magát, és lök egy kicsit saját hintáján, farkasa pedig beleveti magát a játékba.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Aug. 29, 2011 5:49 pm | |
| *A hang hirtelen jön, majdnem kibillenti az egyensúlyából, de végül sikerül nem kiesnie a hintából. Amikor felfogja, ki áll előtte, kiugrik a hintából, röptében messzire pöckölve a cigarettát, és egyenesen, lendületből Sarah nyakába ugrik.* - Téééged is lááááttttniiiii? *Visongja a fülébe, és amikor már kiszorította az összes szuszt a lányból, elengedi, és erőtlenül visszarogy a hintába. Kellemetlenül érkezett, megérezte ám a térdében, hogy magasról ugrott ki.* - Úgy örülök, hogy látlak... Nem tudod véletlenül, hogy Molly-t meg Andreát mikor lehet elcsípni? Na meg, hogy hol...? Már napok óta mászkálok, és most találkozok először ismerős arccal. *Jegyzi meg. Mentha a farkasra megcsóválja a farkát, és lelapul a földre. Játszani kíván... Ugyanakkor muki besorol gazdája háta mögé, ő nem az a barátkozós típus, csak az embereket viseli el, na meg Menthát, de őt is nehezen.* - Én már csak ilyen vagyok. *Rántja meg a vállát.* - Így kell szeretni. *Mosolyodik el. A kérdésre megrántja a vállát.* - A dédim úgy gondolta, itt van a helyem. És úgy sem tudtuk volna tovább csinálni ezt Fleerel... *A daimon Sarahra pislog, bólint, egyetért.* - Majd segítesz tájékozódni...? | |
| | | Sarah Lairs
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Aug. 29, 2011 5:41 pm | |
| -Kihívóbbat nem találtál? *kérdezi egy furcsa, de ismerős hang, miközben végigpillant az állatseregleten, ami a lányt körbeveszi. Ő maga egyszerű, kék pulóverben van, ami persze szakadt, és az ujjai hosszabbak, mint a lány karjai, de oda se neki. Nadrágja egy kockás háromnegyedes nadrág, csuklóin karkötők, nyakában dögcédula, lábán felemás, kockás cipő, felemás zoknival, csíkossal, és eprsze felemás cíipőfűzővel is. Közelebb lépdel a lányhoz, majd megpillantva a cigarettát csak köhög vagy kettőt.* -És látom, nem változott semmit az ízlésed és a kártékony életviteled sem. *csóválja meg a fejét.* -Ej, igazán nem kellene.. De te tudod. *emeli fel a kezeit magasra, maga elé, közben farkasa is megjelenik, kissé értetlenül vakkant a többi sok kutyára, hiszen velük még nem találkozott. Sarah pedig csak közelebb lép.* -Hogyhogy itt? Átköltöztél, vagy beköltöztél a lélekvesztőbe, hogy koptasd a padokat? *kíváncsiskodik, miközben behuppan a szomszédos hintába, kutyája mellé telepszik.* | |
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Hétf. Aug. 29, 2011 5:35 pm | |
| *A vörös hajzuhatag lehuppan a hintában, és nagyon aprót lök magán, éppen csak akkorát, hogy ne álljon egy helyben. Miközben kisöpri szeméből a haját, eszébe jut, mit mondott Kelsey Dettinek, amikor először meglátta: "Nézd, Detti, b*szdm*g, ott egy haj!" Elmosolyodik a lány szavain, és unott arccal rágyújt. Szeméről feltolja a piros, almaalakú kerettel ellátott napszemüveget a hajába, így hátrafogva azt, és lerúgja lábáról a gladiátor-szandálokat. Kiveszi a füléből a headsetet, és mivel senki nincsen a játszótéren, kihúzza az iPhone-ból, így hangosan szólal meg kedvenc dala, a Vad Fruttiktól a Sárga Zsiguli. Amikor felpillant az égre, egy kicsit összeszorul a szíve, mintha... Mintha honvágya lenne. Otthonról... mennyire máshogyan néz ki a naplemente...! Mennyivel bensőségesebb, mennyivel melegebb! Persze majd itt is biztosan hozzászokik. Fleeriel lehuppan mellé a földre, onnan figyeli a lány keserű arckifejezését. Berill ledobja a földre szegecselt táskáját és fekete kardigánját, kicsit megigazgatja ruháját, és miután rágyújtott egy hosszú arany Marlborora, nagyot lendít a hintán, és a magasba emelkedik...* | |
| | | Janoch Jadun Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 11 Kaszt : Üzenőláda : Janoch Jadun lelkét jelképező sárkány:
Katt^^
Ha játszani szeretnél, írj Botond Vasilnak!
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Vas. Júl. 17, 2011 12:57 pm | |
| *Mosolyog egyet, aztán feláll, és ő is távozik.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér | |
| |
| | | | Aeolus Játszótér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |