Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Titkos Kentaur Liget | |
|
+5Vica Caroline Evans Cirdan Arahael Peter Krumholtz Kalandmester Cirelin de Sovalon 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 3:59 pm | |
| First topic message reminder :
Titkos Kentaur Liget, mely senki sem tudja, hogy pontosan hol is helyezkedik el, ezért is érkeznek ide az Allidonosok egy teleporttercs segítségével. A Liget maga nem nagy, misztikus erdő közepén fekszik. Az ég tiszta, hiába van most tél, mégis kellemes az idő, mint az igazi tavasz idején, tehát kabátra nincs szükség. A csillagok ebben az időszakban szépen látszanak, épp ezért ilyenkor ünnepeli újévköszöntőjüket a kentaurok. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Aletha Apphia Diák
Hozzászólások száma : 100 Kaszt :
| Tárgy: Peter Szomb. Jan. 03, 2009 5:25 pm | |
| *Így hát ketten együtt léptek be a jóssátorba. Aletha izgatottan néz körül, még életében nem látott ehhez foghatót. Jól körülnézett és szemei az őket invitáló kentauron akadt meg. Várta, hogy elkezdje mondandóját. Ahogy csak tudott, erősen a kentaurra koncentrált hiszen * ~Ki tudja mikor találkozom ezekkel a csodálatosa lényekkel újra.~ *Gondolta. Peter azonban pillanatnyi hezitálás után megszólította, kizökkentve Alethát. Hangja igaz halk volt, kissé erőltetett, mintha maga ellen harcolna.* ~Talán nehezére esik egy lányt kedvesen megszólítania?~ *Gondolta. A fiú rendes volt vele végig. Arról faggatta, hogy mióta tanul az iskolában.* -Olyan két és fél hete léptem át a Nezabar küszöbét. Még új vagyok. Biztos meglepődhettél mikor megláttál a diákok között, vagy mi. *Lesütötte a szemét.* -Amúgy ha gondolod engem bármikor megtalálsz a harmadik emeleti Fürge Gyík hálóban, ha valamikor kedved szottyan beszélgetni. *Mosolygott. Majd vett egy nagy levegőt és folytatta.* -És te mióta tanulsz itt? Eddig nem túl sok diákkal sikerült beszélnem... rajtad kívül. | |
| | | Peter Krumholtz Diák
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 355 Kaszt :
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:30 pm | |
| [Jóssátor] *Aletha válaszol kérdésére. Érdekes lánynak tartja. A legtöbbnek nagyon nagy szája van, de neki nem.*- Jól gondoltam. Még nem láttalak ez előtt.* Majd a lány is kérdez tőle. Peter sóhajt egyet, majd válaszol a lánynak.*- Kb. fél éve. Nyáron jöttem. Nyár elején valamikor.* De csak ennyit mond, mert már várja, hogy jósoltasson. Mikor végre sorra kerül a kentaur elé áll és immár kész kérdéssel kezd. Jobbnak látja felvázolni a helyzetet, akkor talán nem kap kétértelmű válaszokat sem.*- Nos én megszöktem otthonról és tudni szeretném, hogy apám vagyona rám fog-e szállni halála után, avagy nem?* Ez a kérdés már foglakoztatja egy ideje, így reméli végre választ, vagy legalább is útmutatást kap. Mikor idefelé tartott látott egy asztalt, ami üres. Azon már pihen egy-két kabát, szóval majd ha végzett ő maga is oda fog pakolni. De most a jövője foglalkoztatja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:32 pm | |
| *Akoni is odaül, ahol a mese a kezdetét veszi. Pont jókor ült ide, hiszen pont amikor leült, akkor kezdett bele a kentaur. Figyelmesen hallgatja, de nem mondd semmit. Ezt meghagyja a többieknek. Nem akar semmi rosszat mondani, persze van ötlete, de nem akarja megbántani, vagy megsérteni a jelen lévő kentaurokat. Ezért inkább a "ha csöndbe maradtál volna, bölcsebb maradtál volna" elv szerint cselekszik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:33 pm | |
| *Elkerekednek a szemei, amikor meghallja ezt a tragédiás dolgot, nem érti, honnan szedi ezt ez a...kentau, és ilyen titokzatosan adja elő, direkt csinálja ezt? Értetlen ábrázatot pillanthat meg a neki nem tetsző fiú arcáról* Bocsánat, uram, de én csak egy ember vagyok, és tudom, hogy buta vagyok, és tudatlan, de ez mit jelent?És nem tudja, hogy nagyjából mikor?*Kérdez vissza, s reménykedik benne, hogy nem csak elutasítással fog találkozni. Fürkészően pillant ide-oda, ránéz a csillagokra, amik közül ilyen gyorsan szedett ki dolgokat, ő ilyesmikről csak annyit tud, amennyit tanultak Lénytanon a durmstrangban, hogy legalább 1-2 hónap kell nekik, mire valamiben teljesen biztosak lesznek, de úgy tűnik ez csupán babona* -És ez biztos? Nem akarok az ön mélyen tisztelt tudásában kételkedni, csupán én beavatatlan emberfajzatnak fogalmam sincs az ilyesmiről, csak amennyit az emberivadék tanáraim meséltek nekem.-*Óvatosan beszél, nem akarja, hogy bárki mérges legyen rá, épp ezért használ saját magára nem épp kedves szavakat* |
| | | Cirdan Arahael
Hozzászólások száma : 50 Kaszt :
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:33 pm | |
| *Ő már evett egy keveset a szárított gyümölcsből, további étek most nem szükséges a számára. Kabátja nincs, a köpenyt pedig nem csatolja le, miközben a fűben ül. Megigégézve nézi a pattogó tüzet, és csak a fülével koncentrál a történetre. Tetszetős mese, bár a kentaurok gyökereiről csak halvány képei vannak, valós tényekkel nem rendelkezik, így csupán tippelhet a józan ész logikája alapján.* Nos feltételezhetjük, hogy el kellett hagynia a hordáját. Talán egy nézeleltérésbeli különbség miatt. Netán magával a horda vezetőjével nem egyezett a gondolkozásmódjuk? *teszi fel a nyilvánvaló kérdéseket, de nem akarja learatni a babérokat, ezért jöttek többen. A választ várva visszahanyatlik a fűbe, és érdeklődve pillant a mesemondóra.* | |
| | | Aletha Apphia Diák
| Tárgy: Jóssátor Szomb. Jan. 03, 2009 5:38 pm | |
| *Aletha és Peter még egy darabig beszélgettek. Aletha megkedvelte a fiatalembert. Úgy vette észre nagyon érdekelte a fiút a jóslás, így hát miután befejezték a beszélgetést, hagyta, hogy odafigyelhessen a kentaurra. Aletha mindvégig csendben maradt, csak figyelt, meg se nyikkant. Tudta, nem illik végigcsacsogni egy "órát", meg kell adni a tanárnak a méltó tiszteletet és hát végülis a suliban úgyis látja még Petert. Elmosolyodott.* | |
| | | Andrew Worthington Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1522 Kaszt : Üzenőláda : -
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:43 pm | |
| *A mese lassan elkezdődik, és a kentaur elkezdi taglalni a történetet, de mindez nem történik olyan gyorsan, és nyersen, mint ahogyan azt elképzelte a fiú, inkább interaktív, és a gyerekek véleménye is ki van kérdezve, ez tetszik a tündének. Mikor eljön az ő ideje, akkor megszólal, elvégre hangot fog adni a véleményének.* - Az előttem megszólaló fiúval van egyetértésem. Kitagadás, vagy nézeteltérés. *Lakónikusan szólal meg, nem fog igékbe bocsájtkozni, litániázni sincs kedve, inkább csak a tömör megfoglalmazásmódon alapszik meg a kijelentése. Közben figyeli a körülötte lévő tájakat is, a liget többi pontját is fikszírozza, többet között a jósdát is, vajon kik mennek oda. Természetes, hogy a zöme lányok, ők hisznek a legbizonytalabb dolgokban. Ő már egyszer volt jósdában, nem fog még egyszer menni. Neki nagy változások lesznek az életében... És ezek kellenek is, legalábbis a nő állítása szerint. Mélyen elgondolkozik, hogy ez már megtörtént-e, de inkább úgy dönt, majd átgondolja, most figyeli a történetet.* | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:44 pm | |
| *Két épkézláb válasz érkezik. Cirdannak és Goraph-nak bólint, végülis ez is lehetne a válasz, de mégsem.* -Sokkal egyszerűbb a helyzet. Artanius-nak volt egy ikertestvére, és a közös uralkodásról szó sem lehetett. Testvére azonban aljas csellel nyerte meg előtte a tornát, melyet apjuk rendezett számukra, így ő lett a vezér, Artanius-nak mennie kellett, vagy behódolni. *Egy pillanatra ökölbe szorul a kezet. Hiába régi történet még mindig lázbahozza a férfit, hisz nem kis dolog, ha valakit ilyen módon próbálnak megfosztani jogos jutalmától.* -Így hát elvándorolt, míg végül meg nem találta ezt a Ligetet, ahol új hordát alapított. Persze ez már sok-sok évvel ezelőtt történt. De jöjjön az ünnepség csúcspontja! *Tapsol kettőt a vén kentaur, a tűz lobogása felerősödik, mintha csak még hevesebbé válna. Az íjászkodásra most senki nem vállalkozott, nem is kell erőltetni azt, mi nem vonzz valakit alapból. Megvárja persze, míg a többi diák is visszatér netán a jóstól, majd ekkor kezd bele.* -Köszönjük, hogy eljöttetek, élvezzétek Artanius hordájának köszöntését, üdvözöljük együtt az újévet! *Egy méretes kancsó indul útra, körben a kentaurok között, melyből minden ihat egy kortyot, majd egy kosár, melyben színes kristályok hevernek. Mindenki kivehet egyet magának. A kentaurok nyakukba fűzik, többüknél már rengeteg van, hosszú láncok alakultak ki több 100 éves koruk díszeként. Sok ünnepséget érhettek már meg. Aztán kezdetét veszi maga az ünnep, amikor még a kentaurok is kötetlenebbekké válnak. A zenészek újra rákezdenek, de most pattogósabb, gyorsabb dallamot játszanak, melyre akár még táncolni is lehet. Így is tesz a horda több tagja, a tűzön ugrálnak át, és tüzes nyílvesszőket lőnek az ég felé, együtt mesterien szép alakzatokat rajzolva ki, mint valamiféle különös tüzijáték.*
A hozzászólást Kalandmester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 03, 2009 5:45 pm-kor. | |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:44 pm | |
| *Épphogy pihenne és kicsit inna is valamit amikor újra jelennek meg diákok és szépen szeretnék magukat jósoltatni vagy ,hogy a jóslás tudásába vezesse őket. pedig ezt aztán már nem. Elégedjenek mege gy jóslással. Megfordul és int egy vörös hajú lánynak. Egy kicsike tünde lánynak aki egy fiú előtt áll.- Jó napot.* Biccent ,majd kicsit a lányt nézi és végül a csillagokra pillant.- Hmm.. mintha most ma egy őj lépést tettél volna... egy új életett nyitottál nemde? Ezen az uton haladj és jó életed lesz-.- bár lesz sok bukkanó d,e ha okos vagy vagy megoldod vagy nem. * Ezzel nagyon sokat segített. De legalább megmondta ,hogy jó élete lesz. Ennál nem kell több. Majd int egyet és a fiúra pillant. - Jó napot! Maga is egy kis jóslást szeretne? *Kérdezi ,de ez olyan választ nem kérek mondat lett , mert azonnal a csillagokra emeli tekintetét és a csillagok álása egy mondatot képez. Szépen , gyorsan elolvassa ,majd kicsit felvont szemöldőkkel fordul a fiúhoz. -Jó úton haladsz. Jó életre vágyhatsz ,de a halálod borzalmas lesz és nagyon hamar fog bekövetkezni.* Néz a fiúra és várja a reakciot ,majd int neki egyet és kicsit elsiet akik még a sorvban állnak azoknak egy kicsikét int , hisz neki is kell egy kis innivaló.* | |
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:50 pm | |
| [Jóssátor] *A lány nem szólal meg, amíg Peter jósoltat. Ezt nagyra értékeli. Nem mondhatni, hogy túl sok olyan lány van, aki képes befogni, mikor kell. És valamiért mosolyog. Peter nem érti és kissé elgondolkodó, tanácstalan arcot vág, mikor meglátja a lányt. De inkább a jóslatra figyel és szokásos érzéketlen, semleges arckifejezéssel néz a kentaurra. Elég furcsának tartja a műveletet, de ő nem tanult jósmágiát, így azt se tudja, milyennek kellene lennie. Kezét zsebre téve figyel. Sajnos elég sokat kellett várnia, mivel mielőtt még ő jött volna még arra is várnia kellett, hogy igyon. Tisztában van vele, hogy ez kell, de nem nagyon értékeli, hogy így megváratják. Jobban szerette volna, ha már végzett volna ennyi idő alatt és megkóstolhatta volna a fácánt, amit az asztalon látott. Mikor végre sorra kerül a kentaur elé áll és immár kész kérdéssel kezd. Jobbnak látja felvázolni a helyzetet, akkor talán nem kap kétértelmű válaszokat sem.*- Nos én megszöktem otthonról és tudni szeretném, hogy apám vagyona rám fog-e szállni halála után, avagy nem?* Ez a kérdés már foglakoztatja egy ideje, így reméli végre választ, vagy legalább is útmutatást kap. Hogy Aletha addig se unatkozzon feltesz neki egy másik kérdést.*- Te amúgy akarsz jósoltatni? | |
| | | Cirdan Arahael
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:52 pm | |
| *Bámulatos! Erre nem is gondolt. Csillogó szemmel hallgatja végig a mesét, ami valójában igaz történet, és tudja jól, hogy a hatalmaskodás gyarló világában ilyen bármikor megtörténhet. Szívesen íjászkodott volna is, ő maga is hódol e nemes tudománynak, ám jobban érdekelte a horda története. Elismerő tapssal fejezi ki háláját a történet előadója felé, amely persze nem sértésnek van szánva, hiszen a történet árulásról szól.* Köszönjük a megtiszteltetést dicső kentaurok, hogy itt lehetünk. *hajt fejet egyszerűen. A kosárból vesz egy zöld kristályt, és büszkén akasztja a nyakába az átfűzött lánccal. Nem tudja, mennyire sértés, de előkerül válláról a lant, és csendes aláfestéssel kíséri a kentaurok ütemes zenéjét. A táncolni vágyók pedig hadd mulassanak. A tüzijátékot kedvtelve nézi, de a muzsikát nem hagyja abba.* | |
| | | Vica Caroline Evans Diák
Főkarakter : volfsun@citromail.hu Hozzászólások száma : 72
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:54 pm | |
| *Vica nem tudja eldönteni, mit tegyen. Miután a kentaúr befejezte a mesélést, ő is feláll majd elindul a jóshoz. Kiváncsiság ül ki arcára. Végig pillant az előtte levőkre.*~Miután jósolt nekem, fogom magam és eszek valamit, mert ki lyukad a gyomrom.~*gondolja, majd illedelmesen köszön.*- Jó estét. Szeretnék megtudni többet a jövőmről.-*mondja mosolyogva. Majd vár. | |
| | | Aletha Apphia Diák
| Tárgy: jósolás Szomb. Jan. 03, 2009 5:57 pm | |
| *Továbbra is csendesen áll dogáll Peter mellett. Esze ágában se volt megzavarni őt. Ettől függetlenül a fiú kedvesen rámosolyog és jóslással kapcsolatban kérdezgeti.* -Hogy?? Én? Jósolni? Nem is tudom, Peter.... *Majd folytatta.* -Azt se tudom, hogy egyáltalán, hogy is megy egy jósolás folyamata. Meg egyáltalán mit is kérdezhetnék? Vagy elég ha a jós elé állok és ő pedig mond valamit ködfoszlányokban a jövőmről? *Kérdezte kíváncsi szemekkel a fiút.* -Hiszel te a jóslásban egyáltalán? | |
| | | Ivona Ivanovna
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 727 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 5:59 pm | |
| *Ha elfogynak előle az emberek, kézelebb lép a kentaurhoz, biccent és kôszônti őt.* -Jónapot. Tudna mondani nekem is valamit a jôvőmmel kapcsolatban? És még egy kérdést feltennék, hogy maguk csak a csillagokból szoktak jósolni, vagy másból is? *teszi fel a kérdést egy kissé bátortalanul, de bizakodva, hogy a kentaur nem fogja kidobni a sátorból. ~nembiztos hogy jó dolog ha megtudom a jôvőmet, bár...kitudja~ Egy kicsit kezd melege lenni, lehethogy csak a ruhák miatt, de inkább azért mert az itt lévő kentaurok talán mind tudják, már hogy egyik-másik diákkal mik fognak tôrténni. ~De ha egyszer végérvényes akkor megváltoztathatatlan?~ felôtlik benne a kérdés, és végülis arra jut, hogy hogy nem olyan rossz dolog ez a jóslás a kentaurok szempontjából. A tudás hatalom ugyebár...és mégsem élnek vele vissza, tiszteletre méltó dolog.*
| |
| | | Játékmester
Hozzászólások száma : 1128 Kaszt : Üzenőláda : A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Isabella Newton (Eramir), Shuang Zhen (Eramir), Aurora Valenthe Mediaris (Eramir), Emily Kyra Beawer (Allidon), Nessie di Alsiera (Allidon), Lilia Radoslaval (Allidon), Cat Morgan (Belsirion), Clina Aoife Nessa (Naxeldir)
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 6:01 pm | |
| *Miután lehhátötte a torkát gyorsan visszatér a kis sátrához ahol most csak két diák áll. Gyorsn odasiet , hogy hamarab legyen vége ennek a forgatagnak és haza,ehessen. Ám ekkor ott pillantja meg a kis vörös hajú fiút akinek egy tragédiát jósolt meg. Kérdéseket tesz fel persze amit a kentaur meg is hallgat.- Hm.. * Ennyit mond ,majd a csillagokra néz és a fiúra.- Nem mondhatom meg. Úgy már nem érdeekes. Még messze , van de eléggé közel.* Na most ezzel még jobban összekeverhette a fiút. - Mondtam.. rossz hatással is lehet és jóval is. Ez majd kiderül.* Kicsit félre pillant ,majd újba Gabrielre. - És ne merd a tudásomat kétségbe vonni. Minden úgy lesz ahogy megjósoltam! * Idegesedik fel és most jobban is tenné a fiú , ha elmenne. A fiatal jós megfogja Gabrielt ,amjd erősen alrébb löki és az ifjű lányra pillant.- Jó napot! * Köszön ,majd a csillagokra néz és a kék köpenyes lánykára.- Hm.. virágokkal klesz teleszorva az élete. Bár valamikor.. nagyon rosszba fogsz csöppeni.. és azon fog az életed múlni.Igen.. csillagokból is.. de másból is. * Monja ,majd a lányt is eltessékeli. YÍgy nem maradt más és szépen pihengetni kezd.* | |
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 6:10 pm | |
| [Jóssátor] *Mikor megkapta a választ akkor figyeli meg, hogy igazából nem hogy szerény, de igen határozatlan lánnyal van dolga. Kicsit furcsállja. Nem tudja mitől fél. Hisz még nem is ismeri Petert. Mert ha talán ismerné, lenne oka. Minden esetre rezzenéstelen arccal hallgatja meg a lányt és válaszol kérdésére.*- Hogyne hinnék. Bár nem veszem készpénznek. Szerintem mindig változik. Ezért kérek útmutatást.*
//Mennem kell. Kösz a játékot, jó volt. Bár választ nem kaptam// | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 6:11 pm | |
| *A zene még jó ideig tart, és a tüzes nyilak sem fogynak el egy hamar. A kentaurok vígan mulatoznak, viszont az már látszik, hogy lassancskán talán jobb lenne magukra hagyni őket ősi hagyományukkal. Legalábbis, ha mindenki megkapta a maga kristályát...távozhatnak a diákok. A horda tagjai természetesen vígan köszönnek el, és a teleport kapu is megnyílik, amin át visszajuthatnak a diákok az udvarra.*
//Köszönjük a részvételet mindenkinek. Sziasztok!// | |
| | | Aletha Apphia Diák
| Tárgy: jós Szomb. Jan. 03, 2009 6:13 pm | |
| *Aletha sok morfondírozás és Peter toszogatása után úgy dönt a kentaurhoz lép és jóslást kér tőle. Félénken, kissé bizonytalanul szólítja meg.* -Elnézést.. Tudom elfáradt a sok jósolásban és nem szeretném sokáig feltartani, de megkérhetném, hogy rám is szánna pár percet? *Izgatottan nézett a kentaurra. Nem akarta felbosszantani, hiszen nem állt szándékában akárkit magára haragítani.* -Persze el is küldhet, ha úgy gondolja, csak olyan érdekes számomra, hogy ön láthatja a jövőmet. *És várt a kentaur döntésére.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 6:14 pm | |
| *Akoni nem is gondolt volna ilyen válaszra. Nagyon meglepődött. Látja a kentauron, hogy nagyon felháborítja a történet. Meg is tudja érteni őt, hiszen beleképzelte magát a helyzetébe, és így mindjárt könnyebb volt.*~Nagyon érdekes történet. Nem is gondoltam volna ilyenre.~*Aztán elveszi a kristályt, a nyakába fűzi, és úgy nézi a tűzijátékot, és hallgatja a zenét. Nagyon élvezi ezt a túrát, és reméli, hogy sok ilyen esemény lesz még az életében. Táncolni most nem volt kedve, ezért nem is tette meg azt. Aztán, amikor úgy érzi hogy itt az ideje, akkor távozik azon a kapun keresztül, amin érkezett.* |
| | | Cirdan Arahael
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 6:14 pm | |
| *Miután nem vették sértésnek, mosolyogva kíséri a kentaurokat az ünnepség végéig, és a felkínált borból is iszik egy kortyot. Jókedvűen szedi össze magát, ez bizony felejthetetlen este volt. Derüs mosollyal búcsút int a kentauroknak, és visszatér a kúriába.*
//Nagyon szép volt az ünnepség, csak gratulálni tudok^^// | |
| | | Játékmester
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 6:15 pm | |
| [Vica]
*Nincs nyugta még most sem. Nem nagyon mutatja ,hogy elege van már ebből ,de azért belül már tényleg nagyon elege van. Egy vörös hajú lány vanmost előtte. Rendes ember és most úgy látszik Ő került a sor elejére és így neki is kell jósolni. Ő nem tesz fel kérdéseket is így legalább majd hamarabb végeznek.- Jó estét! * Köszönti ,majd bólint egyet és a csillagokat nézi és olvasgatni próbál belőlük. Persze pár pillantást vet a lány szemeire is ,majd válaszol.- A te sorsod igazán kacskaringós lesz. Lesz amikor fönt leszel és lesz amikor lent. és amikorlent leszel a barátaid segítenek föl. Ezért nagyon sok barátodat segítsd te is.* Mondja ,majd mikor a vezérre néz és meghapta a záró szót gyorsan Ő is összeszedi a cuccát és a diákokra néz. Nagyon sok midnenkinek jósolt és már el is fáradt.* | |
| | | Vica Caroline Evans Diák
Főkarakter : volfsun@citromail.hu Hozzászólások száma : 72
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget Szomb. Jan. 03, 2009 6:17 pm | |
| *Vica is illedelmesen elvesz egy kék kristályt, melyet a nyakába fűzi. Kicsit iszik, eszik. Majd az idő eltelik, s már menni is kell. Felveszi kabátját a fatörsz mellől, s már útrakészen áll. Távozik erről a szép helyről.* | |
| | | Aletha Apphia Diák
| Tárgy: el innen Szomb. Jan. 03, 2009 6:22 pm | |
| *Aletha csak várt, szótlanul földbe gyökerezett lábakkal a kentaurra. Az nem mondott semmit, elkezdett összecsomagolni. Így hát Aletha úgy döntött inkább ő is tovább áll, majd talán legközelebb megtudja mit rejt jövője. Szomorkodott még egy kicsit, majd visszatért Nezabarba. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Titkos Kentaur Liget | |
| |
| | | | Titkos Kentaur Liget | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |