Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Várószobák - lányok | |
|
+215Nia Boyanov Felicity Artmenson Ashley Emma Goldworthy Marala Yankov Alexandra Sirov Aylan Raven Alise Ellwood Boris Casimir Pavlov Valeriel Ravenwood Blair St. Claire Elyse Rollins Kara Langlois Yekaterina N. Fyodorov Celia D'cruze Samantha Radoslava Sophie Wendaline Natalia Tatiana Ridolf Anelie Mei Xi Artemis Taylor Cat R. Morgan Lycoris de la Vega Mizore Akayashita Jess Morgenstern Azariel Achard Isabella Woan Nessie di Alsiera James Ravenwood Alfons Gerard Elisabett Mandle Eldunary Aysa Niagara Jovona Isabella Newton Akira Chouko Ravenna Evernight Ruzha Violeta Krasimira Alina Suniti Diana Durst Lorraine Betranche Ruka Nightwine Sehrezat Dorime Teodora Yana Teodora Zhaklina Demian Emil Deyan Milena Lyudmia Evelia Ismere Rosalie Evdokiya Lyla Valadimir Ashley Raya Jenna Shot Nemir Growal Mélissa Ognyana Sophia Zenovia Lila Whyet Anastazia Yorgos Molly Grozda Anne Wulner Alice Wantroose Myrabell Clows Alice Corvin Prince Tamer Adanien Ilfirin Kelly Fender Rory L. Milborrow-Quenell Effy Siggers Regina Ruosin Lorainne King Yeo Jung-hwa Betti Smarc Lismine Lockwood Heloise Dirth Rosetta Waylan Ann Harvard Daran Fila Chirs Isabella Wekesa Kádár Enikő Angel Sofiya Luna Eduarda Andréa Bontavier Annabelinda Hortingberg Kloé Nikolina Yordanka Yashasi-Lily Sparrow Jessica Westlive Caroline Peony Magdalena Kristina Olivia Winchester Lina Wierro Parti Nancy Lina Constance Thanatos Ekaterina Astahova Laura Wylee Natalie Steel Carly Bella Keith Simonette Mistique Vineth Aeryn Baker Delia Kamini Nada Nathaly Holloway Emily Kyra Beawer Liloo W. McNamara Victoria Flame Zandra Merilyn Rexana Aeris Cortunus Mason Peers Kalandmester Hua Xiangfeng Lola Hugley Maybell Flover Madison Masami Sora Lilith Draver Airie von Nandori Katie Wells Sarah Wood Rosalin Aljana Nessa Noir Andraste Miley Hortingberg Lizbeth Westlive Ada Westlive Izolda Green Mary N. Juliett Belnis Undomiel Irina Yuliana Bianca Phelps-Blamely Winnifred Anderson Jack Darkfield Senilla Rachel Roseberg Amelia Davenport Mandala Yoriko Tahiti Hallbjörn B. Laxness Akarei Náhámmi Anika Azariel Katherine Mary Black Selene Ashley Northingham Dana Leathermoon Toportyán Zakariás Mariya Zaharina Clare Sparkle Arabella Jagusia Delilah Coulter Summer Crannion Senna Marsine - archiv Tőkés Szandi Sarah Madelpech Lily B. Well Kelsey Edison Narina Nervosa Spirit Oldevent Rayko S Dragomir - archiv Dorina Fincza Corinne Franziska Weis Elisaveta Mira Teca Moon Ebigel Ches Yasmine S. Moore Samuel J. Colwell Effie Ginger Delaney Loretta Q. Alvord Zaina Viktória Tilda Jared Frost-archív Candace Flora Crystalmoon Anthon Duke Roseberg Lynette Stelly Violette Offilya Ramirez Chiyori Kiryuu - archiv Cornelia Donata Berker Mikolaj Anne Holiday Lilyana Marinova Safira Desierto Andrea Tabassum Nikorina Grozda Liliya Darina Amaril Gwyneth Elena Angel Olívia Springfield - Alli Cecil Krimhilde Torina Foster Mira Rose Lumiére Etoiles Lorelei Hemplesley Sarah Ilda Katerina Svetlana Barbie L. Noelle Pinkie Violet Bogdana Fred Jackson Anna Ivanov Lola Lois Burn Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Sylvia Ramondova Han Jaejoong Varvara Gabriella Collie Wanda Dorcas Gloria Kyoko Tsuki Anaze White Bella Stackhouse Gerard Darkrain - archiv Lola Eloisa Sanchia - arc Ivona Ivanovna Rupert Rankle Laima O'relle Rose Leanders Leona Arts Pierre Bontavier Cerridwen Paderau Afon Ayla Madyzyn Thalia J. Carrere Anastazia Drawer Esmée Diane Gervaise Jennyfer Clerence Ann-Tabitha Serenity Fenella Alice Demonic Jasna Novarro Medison Kreehl Rowan Stanford - archiv Ashley Christable Cirelin de Sovalon 219 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Várószobák - lányok Vas. Júl. 12, 2009 3:49 pm | |
| First topic message reminder :Afféle átvezető szoba. Minden újonnan érkezett diák, akit egy prefektus körbevezet, először itt kap szállást, arra a kis időre, amíg meg nem történik az iskolába való adminisztrálása, és sikerül neki megfelelő szobát, illetve közeget találni. Ez 1-2 napot vehet igénybe, diáktól függően, és persze az érkezők mennyiségétől függően. Több szoba van itt, melyek egybe nyílnak. Középen egy kisebb hall, afféle központi kis társalgó, ebből nyílnak a négy ágyas szobák, ahol időlegesen alhatnak a diákok. írta Cirelin de Sovalon
Lakók : Erisztid Train (10+ hsz) - Belsirion => Dorotea Dipika (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Merynn Readman (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Clayre Wylaan (5 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Linda Gold (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Dione Phaedra Moana (9 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Kassai Laura (8 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Hold Kármen Katei (10+ hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Natalia Jovovich (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Rosine Cosette (10 hsz) - Eramir Marion A.de Chateaubriand (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Kamilla Dóra (7 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Yasmin Rozanne (2 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sava Aleksandar (6 hsz) - Eramir Elle Bishop (2 hsz) - Eramir Leona Scarlet (3 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Emma Kristine Grigorre (6 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Kyra Moon (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Bajkai Melinda (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Juliet Qmans (5 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Liliana Colene (2 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Svetlana L. Teodora (3 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Hristina Dessislava (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Svetlana Milena (10+ hsz) -Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Sakura Chiyoki Well (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Irina Nadezhda Porcelain (8 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Amarille Voluptas (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Tiny Tinka (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Hanna Oksanen (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Fehér Angelika (10+ hsz) - Allidon => Maya Swahova (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Nerina Diria (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Carolina Griffen (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Daphne Bishop (10 hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Milena Rayna (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Renee Anchal Lefyé (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Helena Leays (10+ hsz) - Allidon Jessica Sánchez (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Samantha Cooper (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Donka Lidiya Snezhana (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Rada Ekaterina (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Elyne Hatfield (6 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Nikol Grigor (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Leila Silverfrost (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Amy Lovegood (4 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lothus Nofertum (10+ hsz) - Allidon => Raya Nedelya (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Isabella P. Hayden (8 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lilyana Yordana (6 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Fenella Alice Demonic (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Jennyfer Clerence (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Rose Leanders (10 hsz) - Allidon => Lana Laine (3 hsz) - Belsirion Bella Stackhouse (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Bonnie Bass (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Yvonne Rouflaquette (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Kyoko Tsuki (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Mariah Nasrin (1 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Anett Clumann (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Brittany Wells (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Violet Bogdana (10+ hsz) - Belsirion => Barbie L. Noelle Pinkie (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Lorelei Hemplesley (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Elena Angel (10+ hsz) - Naxeldir => Lynette Stelly (10+ hsz) - Allidon => Effie Ginger Delaney (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Ludasi Emili (3 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Selena Angel (10+ hsz) - Naxeldir => Ebigel Ches (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Teca Moon (10+ hsz) - Eramir => Narina Nervosa (4 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Kelsey Edison (7 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sarah Madelpech (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Mariya Zaharina (10+ hsz) - Naxeldir => Angéle Flox des Pres (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Aylin Aygül (3 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lilith Draver (10+ hsz) - Allidon => Delia Kamini Nada (10+ hsz) - Belsirion => Natalie Steel (6 hsz) - Allidon Parti Nancy (9 hsz) - Allidon Olivia Winchester (8 hsz) - Allidon Jessica Westlive (10+ hsz) - Allidon => Yashasi-Lily Sparrow (7 hsz) - Allidon Daphne Cruser (10+ hsz) - Eramir => Luna Eduarda (10+ hsz) - Allidon => Rosalie Serefine (2 hsz) - Allidon Aramis Morrigan (7 hsz) - Allidon Csiga Rebeka (10+ hsz) - Allidon => Anne Wulner (9 hsz) - Allidon Anastazia Yorgos (8 hsz) - Eramir (multi) Mélissa Ognyana (6 hsz) - Eramir Evelia Ismere - Allidon Ravenna Evernight - Belsirion Diana Durst - Belsirion Mizore Akayashita - Allidon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 04, 2010 6:40 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Május 28, 2011 12:26 pm | |
| *Látja, hogy Ashley még mindig ott van. Egy barátságos mosolyt küld neki, de tovább nem törődik vele.* -Szóval hamarosan találunk neked egy szobát. Addig itt leszel. A kijárási tilalom este tízkor kezdődik. Ha itt, a nellondi teaházban vagy a központi termekben leszel utána nem lesz baj.*Magyaráz a lánynak.* -Dehogy jössz! Ez a dolgom. *Vigyorodik el Yora.* -Még vannak itt szabad helyek.*Mondja, és a szoba közepére helyezi a lány csomagjait.* -Mit szólnál hozzá, ha elmennénk sétálni? Közben tudnék mesélni neked.*Ajánlja fel Yora Lylának.* |
| | | Lyla Valadimir Diák
Hozzászólások száma : 5 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Május 28, 2011 12:20 pm | |
| *Amint beléptek a szobaba érdekes látvany fogadta oket.Lyla egy lanyt pillantott meg az egyik ágyon a borondejein~Furcsa.De proba szerencse*Yora mellete állt,o meg elore lépett egy lépest hogy koszonojon a lánynak-Koszi Yora jovok neked.* | |
| | | Ashley Raya Diák
Hozzászólások száma : 4 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Május 28, 2011 11:25 am | |
| *Ashnek bejon a jelenlegi szobaja es az hogy leszenek szobatarsai nagyon feldobja.Az egyik ures agyra radobja a cucait es egy konyvet elo veeve ami a kedvence felul a tetejere.ELeg erdekes latvanyt nujt ahogy magasarku cizmaval egy konyvel a kezeben az agy tatajen a borondein csucsul.Sose volt normals.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Május 28, 2011 10:06 am | |
| *Gyorsan lépked felfelé. Néha megáll, hogy lássa a lány bírja-e tartani az iramot.* -Örvendek a szerencsének Ashley. Eramiros? Nem rég szintén egy Eramirost kísértem a váróba. Amíg vártok legalább nem lesztek egyedül.*Felel a lány. Megérkeznek az ajtóhoz. A daimon elengedi a füle mellett Ashley megjegyzését, és kinyitja az ajtót. Yora előre engedi az újoncot, majd a szoba közepére leteszi a csomagokat.*-Nos, egyenlőre itt fogsz lakni. Láthatod, hogy páran még mindig szobára várnak így lesz társaságod. Ha bármilyen kérdésed, óhajod lenne az Ékszerteknős hálóban megtalálsz. Most viszont sajnos mennem kell. Még rengeteg dolgom van. Később még visszanézek. Nyugodtan pakolj le! Ne felejtsd el, hogy tízkor már itt, a társalgóban vagy a teaházban tartózkodj! Kijárási tilalom. *Fintorog Yora, aztán sarkon fordul kimegy a szobából, és becsukja az ajtót.*
//Szívesen maradnék, de már máshol játszok, így azt fagyasztottuk, amíg elkísértelek. Ha később játszani szeretnél velem nyugodtan írj rám.^^// |
| | | Jenna Shot Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 60 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Május 27, 2011 5:57 pm | |
| *Jenna leül a legközelebb lévő ágyra*~Talán körül kéne néznem~*feláll és elindul az ajtó felé* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Május 27, 2011 5:52 pm | |
| *A daimon kinyitja az ajtót, míg Yora benavigálja a csomagokat és amíg be nem tessékeli Jennát a váróba.* -Mint látod van még pár hely. Amint találunk szabad szobát érted jön valaki. Nyugodtan pakolj le. A kijárási tilalom este tízkor lép érvénybe ilyenkor ne tartózkodj kint! Lehetsz a központi termekben, a szobádban, a teaházban és a vidámparkban, de kint ne kószálj! Ha bármire szükséged van keress az Ékszerteknős hálóban. Többnyire kint, vagy a szobámban vagyok. Nekem most mennem kell. Szívesen maradnék, de még rengeteg dolgom van. Örültem a találkozásnak. *Köszön el a lánytól, és daimonja kísértében elhagyja a szobát.* |
| | | Jenna Shot Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 60 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Május 27, 2011 5:44 pm | |
| *Jenna örült hogy végre helyet kapott valahol*~ Kedves ez lány, hogy segit ~ -Eramirba kerültem.*mondja Jenna egy bájos mosollyal*-Köszönöm a segitséget. *Tettszik neki ez a lány hiszen a mosollya azonnal elvarázsolta Jennát." | |
| | | Nemir Growal Diák
Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com Hozzászólások száma : 323 Kaszt : Üzenőláda :
"Csak a lelkiismereted lehet bírád, hóhérod vagy pártfogód, senki más."
"Nézz körül, és kérdezd meg magadtól: akarsz-e ennél jobbat?"
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 6:41 pm | |
| *Túl sok újdonság érte Nemirt így hirtelen, nem erre számított, amikor jóindulatúan fel akarta kísérni a lányt a szobájába. Csak egy egyszerű iskolabemutatás, és hasonlók, de nem ennyire átfogó kép a múltról, egy első találkozás alatt. Mindenesetre ez van, majd az este átgondolja a hallottakat, és megemészti ezt az egészet. Így is van, már éppen azon járnak a gondolatai, hogy magára hagyja a lányt, amikor ő is ekképpen szól. Persze előtte még belekavar a sztoriba azzal, hogy az egészet letagadja egy egyszerű, kitalált dologgal. Ezt persze könnyű mondani, de ha a fiúnak sikerül tisztázni magában a gondolatait, és ésszerűen lekövetkeztetni a hallottakat, akkor majd egyértelműen meg tudja állapítani, hogy mi is igaz a sztoriból. Csal legyen ideje gondolkozni.* - Rendben, amúgy is ideje már annak hogy tovább álljak. Majd még beszélünk. Ennyi nekem bőven elég infó volt. Jó éjt! *Gyorsan zárja le a beszélgetést, és sietősen távozik. Már csak a szobájába akar menni, hogy pihenhessen, és gondolkozhasson.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 6:28 pm | |
| - Az értetlenség még sebezhetőbbé tesz. Hidd el nekem. Én tudom. Sokszor tapasztaltam. Mint említettem te kérdezted. Nem is tudom miért mondtam el. Már azt sem értem, hogyan tudtam ennyit beszélni. *Csendesül el a lány. Egy kérdés foglalkoztatta őt.* ~ Miért kezdtem el beszélni neki? Ayumi meg fog ölni. Biztos csak azért volt, mert annyira a bizalmába akartam férkőzni. Állj Tyline. Az nem lesz jó, hogy ha csak fecsegek. Biztosan nem jó. Hiszen most többet tud rólam, mint én róla. A francba. Hogy menne a pokolba! Előről kell kezdeni a játékot. Nemirt hátra rakjuk a start mezőre én pedig maradok, ahol vagyok. *Újabb fondorlatos cselt vet be a lány.* - Remélem szórakoztatónak találtad a történetet. Elég jó a képzelő erőm. Ezek a spontán dolgok nagyon jók. *Vált hangnemet a lány.* ~ Remélem beveszi. *Hogy jobban erősítse Nemirben, hogy hazudott a szemébe nézve mondta ki a szavakat. Nem nagy dolog neki ezt is jól begyakorolta már.* - Ha viszont érdekelne az eredeti történet keress meg. Ha megbocsájtasz szeretnék egyedül maradni. Fáradt vagyok, és pihenni szeretnék. Jó éjszakát. *Köszön el a fiútól. A mai napot ezennel lezártnak tekinti. Igazából csak azt szeretné, hogy Nemir elmenjen. Szeretne írni a húgának és még rengeteg javítanivaló van a Nemirt ábrázoló rajzon. Amint Nemir elmegy Tyline kitép egy újabb lapot a füzetből, és írni kezd. * |
| | | Nemir Growal Diák
Főkarakter : nemir_growal@hotmail.com Hozzászólások száma : 323 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 6:12 pm | |
| - Benne van a szabályzatban? Az hogy mindenkinek el kell mesélned a történeteteket, akivel találkozol? *Mindez igazából már kicsit sok Nemir számára. Hogy mi ez az egész azzal még nagyjából ki is van békülve, de hogy neki ténylegesen mi köze van az elmondottakhoz, ahhoz végképpen nem.* És miért kell nektek mindenkiről adatokat gyűjtenetek, akikkel találkoztok? Ez nekem bonyolult. *A fényképezőre már nem is figyelt igazából. Csak ez az egy fő kérdés foglalkoztatja, hogy miért kell neki erről tudnia. Sokan érkeznek ide az isklába, de senki nem kezdi már az első napon azzal, hogy elmeséli a történetét egy idegennek. Tyline miért teszi ezt? Bárkinek elmondta volna, akivel találkozik vagy csak Nemirnek? * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 5:50 pm | |
| *Egy pillanatra elgondolkozik Nemir kérdésén.* - Először azért mert a szabályzatban benne van. Másodszor pedig nem adok ki a személyes adatokat. Mindent, amit megtudok külön helyen vezetem, és tartom. Violettenek eszébe se jutna megnézni a dolgaimat, így teljes védettséget élveznek a dolgaid. Mint említettem ez egy évek óta jól működő csoport. Mivel a nagyi világszerte kapcsolatokat épített ki tovább kell vinnem a hagyományt, ezért is van szükségünk mások dolgaira. Persze nem nyomozzuk le őket. Erről szó sincsen. Csak, amit megtudunk. Név és a lakóhely meg egy kép, amit én készítek.*Miközben a képekről beszél elővesz egy méregdrága fényképezőgépet szintén az első táskából.* -Ezen vannak fokozatok. A nagyi megbűvölte.Sima vagy mozgó kép meg a színét is tudom állítani. Ráadásul, némelyik rajzot emléknek tartom meg. * ~ Mint a tiédet, de azt inkább biztonságos helyre rakom, nehogy ellopjad. *Eszeli ki a lány az újabb lépést.* -Miért láttam, hogy kíváncsi vagy. Valld be, hogy érdekelt. *Tyline nem bírta észrevenni a fiú furcsa hallgatását.* -Kérdezz bátran, ami nem szigorúan bizalmas azt elmondhatom. |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 5:38 pm | |
| *A fiú figyelmesen hallgatja végig a lány szavait, és bár sok minden eszébe ötlik, a szavak hallatán, nem tesz szóvá semmit sem közülük. Itt tehát a magyarázat a sok rajzra. Valójában még mindig nem egészen tiszta számára, hogy hogyan tudná egy arc az iskolában segíteni az ő munkájukat otthon. És az sem egészen tiszta, hogy mire jó mindez az egész keresztbetevés. Sokkal érdekesebb és hasznosabb dolgokra is használhatnák az idejüket, és a tehetségüket. De nem is ez a legfontosabb kérdés ami felmerült benne.* - Mindezt értem. De mégis mi közöm van nekem mindehhez? *Ez már némileg fontosabb kérdés a számára.* Miért kellett ezt nekem elmondanod? *Bár kérdéseket tesz fel, az arca továbbra sem változik. Nem néz kérdően sem, csak várja, hogy hogyan folytatódik a történet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 5:26 pm | |
| - Ha megtudom, hogy nem tartottad be a szavad nagyon bosszús leszek. *Figyelmezteti Nemirt, hátha még vissza akarna lépni.* -Hol is kezdjem? Úgy nyolc éves voltam, amikor anyám ismét megházasodott. Mivel a drága jó anyám és a férjecskéje mindig is társasági lény volt úgy döntöttem megpróbálom őket szétválasztani. Hát nem sikerült. Ezért alapítottunk Ayumival egy klubot. A nagyi is benne van és a húgom is segít nekem. A csapatot Ayumi húga is erősíti. Nézhetsz engem bolondnak, de a legtöbb rendezvényt sikeresen tönkretettük. Soha nem bukunk le. Ezért van az, hogy mindent elkönyvelünk. Ha nem könyvelnénk nem tudnánk kihasználni a helyzeteket. A haditervet többnyire én állítom össze, ezért láthatsz néha képregényt, amiken a szereplők csínytevést követnek el. Azok mind az emlékeim. Csak rendszerint átírom és változtatok rajta, így senki nem tudná felhasználni. Többnyire ez a lényege a szervezetünknek meg az is, hogy anyámnak ne sikerüljön az a terve, hogy csatlakozzak hozzá. Én nem fogom feleslegesen pazarolni a pénzt. *Meséli a lány néhány bevillanó emléknél, majdnem elmosolyodik, de sikeresen visszafogja magát.* - Nem vagyok pletykás. Nyugodtan megbízhatsz bennem, bár ahogy elnézem még mindig gyanakvó vagy. *Jegyzi meg nyugodtan a lány. A hangján semmi nem érződik az évek alatt ezt a képességét remekül felfejlesztette.* |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 5:06 pm | |
| *Legyen hát, egyelőre belemegy a játékba, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan sül el a dolog. Tulajdonképpen egyébként is csak akkor juthat előbbre, ha hagyja a lányt beszélni, így azt válaszolja, amit ő hallani szeretne.* - Rendben, megbízhatsz bennem. Amit elmondasz, azt csakis én tudom majd. Rajtam keresztül, senkihez nem fog eljutni. *Válaszolja határozottan, majd egy közeli székhez sétál és leül. Valószínűleg ez tovább fogy tartani pár mondatnál, ha már ennyire ki van hangsúlyozva a titoktartás. Eközben folyamatosan figyeli a lány minden mozdulatát, nem akarja, hogy bármiféle trükk legyen a dologban amivel rajta kerekedhetnének felül. Nem is lenne túl dicséretes az ő részéről, h hagyná, hogy egy új diáklány egyszerűen kijátssza a figyelmét, és gúnyt űzhessen belőle. Nem, annál sokkal több sütnivalója van, mint hogy ez megtörténhessen. Így tehát figyelmesen fürkészi Tyline tekintetét, és várja, hogy az belekezdhessen a történetébe.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 4:58 pm | |
| *Tyline mosolyogva ül az ágyon, hiszen tisztában van azzal, hogy nála van az összes ütőkártya. Angyali arccal üldögél az ágyon. Még mindig a fiú válaszára vár. Mivel konkrét válasz nem ad csak apróságokt mond el.* - Ez itt a családom címere. Mivel több országban élünk, ezért csak a zászló változik. *Mutat az utazóládákon lévő címerre.* - A rókák, amiket látsz a pólomon azok közül egy az enyém, a másik a barátnőmé. Ők a klub jelképei. A jelmondatunk pedig ugyanaz, mint a franciáké. Mivel nem adtál konkrét választ, ezért én sem beszél bővebben a dolgaimról. Szóval, mennyire bízhatok meg benned? *Teszi fel ismét a kérdést, és addig fogja kérdezni Nemirtől, míg konkrét választ nem kap.* ~ Ha nem mondod meg akkor én sem mondok sokat. Csak a nagyon alap dolgokat. *még mindig nyugodt és csendes. A türelmet tartja a második legfőbb dolognak. Ez természetes is, hiszen Tyline és a többi klubtag rendezvényeket tesz tönkre, így fő a hidegvér és a nyugalom.* |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 4:41 pm | |
| *A látszat azt mutatja, hogy Nemir egy olyan lánnyal találkozott odalent az udvaron, aki talán többet tud róla, mint ahogyan azt ő gondolná. Ez azt jelenti, hogy még óvatosabbnak kell lennie, és ki kell derítenie, hogy kivel is áll valójában szemben. Nem egy kedvező helyzet ez reá nézve, hiszen nagyon egyszerűen kerülhet olyan kiszolgáltatott helyzetbe, ahol nem elé az ügyessége és tehetsége, mert az a körülmény, hogy nincs tisztában a lány valódi kilétével hatalmas hátránynak bizonyul. Amikor a lány előhúzza zsebéből a látszólag eltett rajzot, mosolyra húzódik a szája. Tekintetével azt próbálja sugallni, hogy nem volt ez olyan nagy trükk, és akár tudhatja is, hogy hogyan csinálta ezt Tyline. Valójában ő is ért az efféle trükközésekhez kicsit, az illúziók keltésének, elterelni mások figyelmét, de talán az iskolában töltött nyugalmasabb időszak eltompította az érzékeit, és felmerül fejében a gondolat, hogy valójában egyáltalán nincsenek olyan kártyák a kezében, amivel ütni tudna. Miközben a lány is terveken töri a fejét, ős is felállít a fejében párat. Prefektusi kilétét tekintve több hozzáférése van az iskolai adatokhoz, és már azon kezd gondolkozni, hogy ezt kihasználva kideríti, hogy mégis kicsoda is ő. Ha sikerülne úgy rájönnie, hogy ezt nem Tylinetől tudja meg, azzal fordíthatna a játékálláson. Egyelőre viszont még itt.* - Mesélj hát akkor. Hogy mennyire lesz bizalmas az amit megtudok, az attól függ hogy mit mondasz. *Nem ad egyértelmű választ, de itt még egyébként sincs vége a párbeszédnek..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 4:25 pm | |
| - Akkor tudom ki az. A nagyanyám is auror volt. Innen tudom. *Szólal meg a lány. Mikor felpillant látja, hogy Nemir azt nézi hova kerül a doboz.* -Nehéz kinyitni. Épp ezért ne is forgasd a fejedben, hogy megpróbálod ellopni a rajzot. Ha mégis sikerülne bármikor készíhetek újat. Felesleges azon törnöd a fejed, hogy hogyan szerezhetnéd meg. *Felel mosolyogva, majd elővesz a zsebéből egy papírt. Széthajtogatja, és Nemir szembesül a saját arcával.* -A megtévesztés a legfontosabb.*Szólal meg halkan, magában azon kuncogva, hogy sikerült átverni a fiút.* - Miért csodálkoztál, mikor a klubot említettem? *Kérdi kíváncsian a lány, majd jobban belegondol.* -Azt hiszed magam ellen szövetkezek? Elmondom neked, ha cserébe megtudom, hogy én mennyire bízhatok benned. *Következik Tyline kedvenc trükkje. A megvesztegetés. Ő ezt csak információcserének hívja.* ~ Hát, persze. Gondolhattam volna, hogy a Growal auror rokona. Ez esetben semmi akadálya a beszélgetésnek. Persze, ha megtudom mennyire megbízható.*Újabb tervkészítés következik Tylinenál.* ~A bizalom megszerzése lesz a következő terv neve. Violette, ha itt lennél. *Szép lassan összeáll a kép Tyline fejében.* |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 4:08 pm | |
| *Amint a lány megmutatja a készített rajzait, és gyorsan végiglapozza őket, majd arról a bizonyos klubról tesz említés, Nemir szeme ismét elkerekedik. ~ Lehet hogy szimplán a lány fejével van a baj? Blanchard Befolyás Elleni klub...~ ízlelgeti a szavakat. ~Most akkor saját maga ellen is szervezkedik? Mindent dokumentál... és mégis mi a célja mindezzel?~ Sok ehhez hasonló kérdés merült még fel benne, de egyiket sem teszi szóvá. Majd idővel minden kiderül. Vagy talán nem, de akkor sem fog az első alkalommal ilyesmikről faggatózni.* - Ami azt illeti, van. * De többet nem mond. Meglehetősen különleges kapcsolat alakult ki közöttük, és nem kíván mindent elmesélni a nagybátyjáról már első nekifutásra, csak azért, hogy újabb információt adhasson ki a rokonairól, és egyben önmagáról. Legyen elég ennyi, már ez is épp elég, talán sok is. Tekintete végigköveti, amint Tyline a dobozkával babrál, hogy végül eltehesse benne a rajzot. Folyamatosan figyelemmel követi a mozdulatait, hogy mit csinál pontosan, és azt is hogy hová is kerül az a bizonyos dobozka. Csupán azért, hogy a későbbiekben ha úgy adódik, tudja majd, hogy honnan kell megszerezni a róla készült portrét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 3:54 pm | |
| - Nem csak az iskola minden személyéről.*Vigyorodik el a lány, és kivesz a táskából egy másik füzetet.* -Nézd meg! *Dobja a fiú felé a vázlatait.* -Mindenkit lerajzolok. Később még jól jön. Ráadásul ez a munkám. Mint a Blanchard Befolyás Elleni klub vezetőjeként mindenkit lerajzolok, és írok róla pár sort. Mindent dokumentálunk.*Mondja Tyline arra ügyelve, hogy túl sok információt ne adjon ki. Végül a lány elérte a célját.* -Örvendek a szerencsére Nemir... Growal? Nincs egy aurorként dolgozó rokonod? *Döbben le a lány, ha a sejtései igazak akkor tényleg érdemes lenne jóban lennie a fiúval. Pláne akkor, ha Nemir az akinek gondolja, és ráadásul még prefektus is.* ~ Ha a nagyi ezt megtudja. Nem, Tyline! Olga nagyi nem tudja, hogy turkáltam a fiókjában. De el kell mondanom neki. De akkor rájön! *Zajlik egy kisebb vita önmagával. Végül úgy dönt, hogy nem mondja el teljesen az igazságot a nagyanyjának. Amíg a válaszra vár tovább fürkészi a fiút. Előle nem könnyű menekülni. Végül mindig az lesz, amit akar. Ezért némán ül várva, hogy megtudja az igazságot. Zavartan ismét keresgélni kezd, ezúttal kitépi a mellette heverő füzetből a Nemirről készült rajzot, és beleteszi egy apró barna dobozba, amit az előbb vett ki az egyik táskából. De kis barna dobozkát nem olyan könnyű felnyitni. Tyline is percekig babrált vele, mire kinyitotta, pedig már évek óta a birtokában volt a titokdoboz.* |
| | | Nemir Growal Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 3:31 pm | |
| - Egyáltalán miért kell mindenáron pontos tervrajzot készítened az iskola minden személyéről, és miért kell mindenről helyzetjelentést küldened haza? *Nem ingerülten beszél, annyira azért nincs kibukva, hogy ne tudja befolyásolni a tetteit és gondolatait.* - Mindegy, hagyjuk az egészet, nem fogok hosszú távon problémázni a dolgon. *Feleli a bocsánatkérésre. Érdekes egy első találkozás ez most. Nemir a továbbiakban még biztosan szemmel tartja majd a lányt. Sokkal érdekesebb személyiségnek tűnik, mint sokan itt mások. Miközben a lépcsőket szelik, a gondolatai átváltanak az dühösségről, az auroros, következtetésre, és kiismerésre. Tyline biztosan teljesen más, számára idegen körülményekben nevelkedett, és ez a tényező felkelti az érdeklődését. Ezeknek a gondolatoknak a hatására tör elő belőle az auroros gondolkodás, hogy ne vegyen magára semmit, csupán próbálja meg kiismerni a dolgok bekövetkezésének az okát, hogy mit miért mond, és tesz a lány. A megjegyzések, amelyeket mond már teljes egészében leperegnek róla. Ahhoz, hogy őt bírálja, és tanítani próbálja, ahhoz túl büszke hogy egy számára idegentől fogadjon tanácsot, aki azt sem tudja, hogy voltaképpen kivel is beszél. Erre a gondolatra olykor egy mosoly jelenik meg az arcán. Amint a szobába érnek, szótlanul mutatja azt meg a lánynak. Majd csak feltalálja magát. Csendben figyeli amint körülnéz.* - Az azt jelenti, hogy nem árt majd jóban lenned velem. *Feleli, amint megtudja, hogy Tyline is belsirionos.* Viszont hogy a későbbiekben tudd hogy kit kell keresned, a teljes nevem Nemir Growal. A belsirion prefektusa vagyok. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Május 22, 2011 3:12 pm | |
| - Nem értem mi bajod van. A franciáknál ez megszokott dolog. Esetleg fényképet szeretnél? Megígértem, hogy részletes beszámolót tartok mindenkkiről. Ehhez arc is kell. Ráadásul a fél családom nem ért bolgárul nem értem mit aggodalmaskodsz. Ha beletiportam a lelkedbe sajnálom. *Mondja Tyline elégedten nyugtázva, hogy a fiú teljesen kiakadt.* -Sebezhető vagy. Az érzelmek elárulnak. *Jeleni ki Tyline, mintha valami hatalmas dolgot fedezett volna fel.* -Ügyelj a metakommunikációra különben soha nem leszel jó megfigyelő.*Persze Nemir nem sejti, hogy Tyline élvezi ezt az egész dolgot. Lassan megérkeznek egy szobába. Tyline körbenéz.* ~ Átlagos. Laktam már rosszabban is. *Gondolja miközben leejti a csomagokat az egyik szabad ágyra.* - Azért mondtam ideiglegeneset, mert valahogy sejtettem, hogy nem lesz szabad szoba. Második lecke. Gondolj előre! *Darálja a lány, mint valami aurorpalánta. Némi valóság van ebben, hiszen Tyline nagyanyja auror volt. Odasétál az ágyhoz, és visszaveszi a füzetet. Elkezdi lapozgatni azt. egy pillanatra megáll egy képregényszerűségnél. A Blanchrad lánynak rendkívül jó a memóriája, így rajzolta le és adott az emlékeinek képregény formát.* - A szakomat kérdezted? *Pillant fel Nemir utolsó kérdésénél.* - Belsirionos lettem. *Hangzik röviden a válasz.* |
| | | Mélissa Ognyana
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 58 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Május 03, 2011 5:26 pm | |
| ~Biztos jó barátnők, hogy ha így ölelgetik egymást.~ *Gondolja magában. A két lánynak újból csak egy bólintással köszön el tőlük. Mélissa sose szeretett a rendes kislány lenni. Persze édesapja erről soha semmit nem tudott. Muglik között nőtt fel, így elég sok embert tudott varázserejével. Nem félt, hogy egyszer bajba kerül, mert a kastély személyzete mindig mindent elsimított neki. * - Köszönök mindent. Majd még találkozunk. Szia. *Búcsúzik el a kobold lánytól, majd amikor kimegy fáradtan dől le az ágyba, ahol rögtön el is nyomja az álom, hisz hosszú volt az út idáig. Álmában otthon van és édesapjához bújuk, úgy, mint régen.
| |
| | | Sophia Zenovia
Hozzászólások száma : 115 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel! Csak írj rám MSN-en vagy küldj egy levcsit
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Május 03, 2011 5:22 pm | |
| *Sophi nagyon örül a hír hallatán , hogy végre kap egy szobát és , hogy ráadásul az egyik barátjával lesz egy szobában.*~Tiszta mázlim van.*Gondolja majd még kiált egyet a lány után.*-Rendben megyek. Csak még elhozom a bőrömdöm. Mivel ő nem pakolt ki semmit hanem a bőröndjéből öltözködött. Gyorsan berakta Dianát az utazó bőröndjébe éselindult vele együtt a bizonyos Vörös Vércse háló felé.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Május 03, 2011 5:20 pm | |
| *Hát, nem nagyon tud mindent értően bólogatni a lánynak, ugyanis eléggé különböznek, Rosetta inkább a rend fenntartó, ő meg akárhogyan is próbálja máshogy magyarázni, a bajcsinálók közé tartozhat így az elmondásból. Mikor felérnek ugye megölelgetik egymást Arival, kicsit elmosolyodik, köszön Sophiának kedvesen.* - Szia, én Rosetta vagyok, még biztos látjuk egymást. Sziasztok. *Köszön el, hiszen ők ketten mennek, majd ő maga is távozásra fogná. Odalépked a közben az ágyánál maradó Mélissához, és kedvesen elköszön.* - Csak néhány nap. Nem, nem egyedül leszel, úgy lesz, hogy egy hálóban van nyolc diák, de egy lakrészen csak négy. Tehát konkrétan csak három szobatársad lesz. Még meg nem mondom kik, de lehet én jövök majd érted néhány nap múlva átvinni a szobádba. Hogyha bármi kérdésed van, gyere a Hiúzhoz, kin van a neve az ajtón, a lakók neveivel, megismerhető. *Mondja kedvesen majd lassan kihátrál.* - Most én is megyek, szia! *Köszönget el gyorsan és hagyja a lányt megbékélni a szobájával.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Május 03, 2011 5:14 pm | |
| //Sorry mindenkitől, elment a netem. ^^"//
*Mikor Sophia kilép a hálórészből, arrafele fordul.* - Hát, ha te vagy Sophia Zenovia, akkor igen. *Ismétli meg, miközben a zsebébe gyűri a cetlit.* - A vörös vércse hálóban lesz helyed, te leszel ott a negyedik lakó aaa... asszem a jobb oldalon, de majd ott megmondom. Horváth Rékát ismered? Ő a szaktársad, vele leszel egy szobában. *Ekkor Rosetta lép be egy másik lánnyal, mire vidáman ölelgeti meg a leányzót.* - Sziaa! Igen, Sophia most kap szobát, a vörös vércsébe viszem át. A kisasszony csak nem most érkezett? *Itt rávigyorog az eramiros újoncra, majd int Sophiának.* - Na gyere, mi megyünk. Bocsi lányok, de sietek, mert még meg akartam ma keresni az unokatestvéremet. Az egyiket. A sok közül. Sziasztok. *Ezzel ki is sétál, remélhetőleg Sophiával, és keresi a vörös vércse hálót a tekintetével.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok | |
| |
| | | | Várószobák - lányok | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |