Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Várószobák - lányok | |
|
+215Nia Boyanov Felicity Artmenson Ashley Emma Goldworthy Marala Yankov Alexandra Sirov Aylan Raven Alise Ellwood Boris Casimir Pavlov Valeriel Ravenwood Blair St. Claire Elyse Rollins Kara Langlois Yekaterina N. Fyodorov Celia D'cruze Samantha Radoslava Sophie Wendaline Natalia Tatiana Ridolf Anelie Mei Xi Artemis Taylor Cat R. Morgan Lycoris de la Vega Mizore Akayashita Jess Morgenstern Azariel Achard Isabella Woan Nessie di Alsiera James Ravenwood Alfons Gerard Elisabett Mandle Eldunary Aysa Niagara Jovona Isabella Newton Akira Chouko Ravenna Evernight Ruzha Violeta Krasimira Alina Suniti Diana Durst Lorraine Betranche Ruka Nightwine Sehrezat Dorime Teodora Yana Teodora Zhaklina Demian Emil Deyan Milena Lyudmia Evelia Ismere Rosalie Evdokiya Lyla Valadimir Ashley Raya Jenna Shot Nemir Growal Mélissa Ognyana Sophia Zenovia Lila Whyet Anastazia Yorgos Molly Grozda Anne Wulner Alice Wantroose Myrabell Clows Alice Corvin Prince Tamer Adanien Ilfirin Kelly Fender Rory L. Milborrow-Quenell Effy Siggers Regina Ruosin Lorainne King Yeo Jung-hwa Betti Smarc Lismine Lockwood Heloise Dirth Rosetta Waylan Ann Harvard Daran Fila Chirs Isabella Wekesa Kádár Enikő Angel Sofiya Luna Eduarda Andréa Bontavier Annabelinda Hortingberg Kloé Nikolina Yordanka Yashasi-Lily Sparrow Jessica Westlive Caroline Peony Magdalena Kristina Olivia Winchester Lina Wierro Parti Nancy Lina Constance Thanatos Ekaterina Astahova Laura Wylee Natalie Steel Carly Bella Keith Simonette Mistique Vineth Aeryn Baker Delia Kamini Nada Nathaly Holloway Emily Kyra Beawer Liloo W. McNamara Victoria Flame Zandra Merilyn Rexana Aeris Cortunus Mason Peers Kalandmester Hua Xiangfeng Lola Hugley Maybell Flover Madison Masami Sora Lilith Draver Airie von Nandori Katie Wells Sarah Wood Rosalin Aljana Nessa Noir Andraste Miley Hortingberg Lizbeth Westlive Ada Westlive Izolda Green Mary N. Juliett Belnis Undomiel Irina Yuliana Bianca Phelps-Blamely Winnifred Anderson Jack Darkfield Senilla Rachel Roseberg Amelia Davenport Mandala Yoriko Tahiti Hallbjörn B. Laxness Akarei Náhámmi Anika Azariel Katherine Mary Black Selene Ashley Northingham Dana Leathermoon Toportyán Zakariás Mariya Zaharina Clare Sparkle Arabella Jagusia Delilah Coulter Summer Crannion Senna Marsine - archiv Tőkés Szandi Sarah Madelpech Lily B. Well Kelsey Edison Narina Nervosa Spirit Oldevent Rayko S Dragomir - archiv Dorina Fincza Corinne Franziska Weis Elisaveta Mira Teca Moon Ebigel Ches Yasmine S. Moore Samuel J. Colwell Effie Ginger Delaney Loretta Q. Alvord Zaina Viktória Tilda Jared Frost-archív Candace Flora Crystalmoon Anthon Duke Roseberg Lynette Stelly Violette Offilya Ramirez Chiyori Kiryuu - archiv Cornelia Donata Berker Mikolaj Anne Holiday Lilyana Marinova Safira Desierto Andrea Tabassum Nikorina Grozda Liliya Darina Amaril Gwyneth Elena Angel Olívia Springfield - Alli Cecil Krimhilde Torina Foster Mira Rose Lumiére Etoiles Lorelei Hemplesley Sarah Ilda Katerina Svetlana Barbie L. Noelle Pinkie Violet Bogdana Fred Jackson Anna Ivanov Lola Lois Burn Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Sylvia Ramondova Han Jaejoong Varvara Gabriella Collie Wanda Dorcas Gloria Kyoko Tsuki Anaze White Bella Stackhouse Gerard Darkrain - archiv Lola Eloisa Sanchia - arc Ivona Ivanovna Rupert Rankle Laima O'relle Rose Leanders Leona Arts Pierre Bontavier Cerridwen Paderau Afon Ayla Madyzyn Thalia J. Carrere Anastazia Drawer Esmée Diane Gervaise Jennyfer Clerence Ann-Tabitha Serenity Fenella Alice Demonic Jasna Novarro Medison Kreehl Rowan Stanford - archiv Ashley Christable Cirelin de Sovalon 219 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Várószobák - lányok Vas. Júl. 12, 2009 3:49 pm | |
| First topic message reminder :Afféle átvezető szoba. Minden újonnan érkezett diák, akit egy prefektus körbevezet, először itt kap szállást, arra a kis időre, amíg meg nem történik az iskolába való adminisztrálása, és sikerül neki megfelelő szobát, illetve közeget találni. Ez 1-2 napot vehet igénybe, diáktól függően, és persze az érkezők mennyiségétől függően. Több szoba van itt, melyek egybe nyílnak. Középen egy kisebb hall, afféle központi kis társalgó, ebből nyílnak a négy ágyas szobák, ahol időlegesen alhatnak a diákok. írta Cirelin de Sovalon
Lakók : Erisztid Train (10+ hsz) - Belsirion => Dorotea Dipika (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Merynn Readman (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Clayre Wylaan (5 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Linda Gold (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Dione Phaedra Moana (9 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Kassai Laura (8 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Hold Kármen Katei (10+ hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Natalia Jovovich (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Rosine Cosette (10 hsz) - Eramir Marion A.de Chateaubriand (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Kamilla Dóra (7 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Yasmin Rozanne (2 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sava Aleksandar (6 hsz) - Eramir Elle Bishop (2 hsz) - Eramir Leona Scarlet (3 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Emma Kristine Grigorre (6 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Kyra Moon (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Bajkai Melinda (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Juliet Qmans (5 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Liliana Colene (2 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Svetlana L. Teodora (3 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Hristina Dessislava (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Svetlana Milena (10+ hsz) -Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Sakura Chiyoki Well (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Irina Nadezhda Porcelain (8 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Amarille Voluptas (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Tiny Tinka (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Hanna Oksanen (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Fehér Angelika (10+ hsz) - Allidon => Maya Swahova (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Nerina Diria (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Carolina Griffen (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Daphne Bishop (10 hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Milena Rayna (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Renee Anchal Lefyé (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Helena Leays (10+ hsz) - Allidon Jessica Sánchez (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Samantha Cooper (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Donka Lidiya Snezhana (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Rada Ekaterina (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Elyne Hatfield (6 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Nikol Grigor (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Leila Silverfrost (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Amy Lovegood (4 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lothus Nofertum (10+ hsz) - Allidon => Raya Nedelya (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Isabella P. Hayden (8 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lilyana Yordana (6 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Fenella Alice Demonic (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Jennyfer Clerence (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Rose Leanders (10 hsz) - Allidon => Lana Laine (3 hsz) - Belsirion Bella Stackhouse (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Bonnie Bass (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Yvonne Rouflaquette (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Kyoko Tsuki (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Mariah Nasrin (1 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Anett Clumann (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Brittany Wells (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Violet Bogdana (10+ hsz) - Belsirion => Barbie L. Noelle Pinkie (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Lorelei Hemplesley (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Elena Angel (10+ hsz) - Naxeldir => Lynette Stelly (10+ hsz) - Allidon => Effie Ginger Delaney (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Ludasi Emili (3 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Selena Angel (10+ hsz) - Naxeldir => Ebigel Ches (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Teca Moon (10+ hsz) - Eramir => Narina Nervosa (4 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Kelsey Edison (7 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sarah Madelpech (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Mariya Zaharina (10+ hsz) - Naxeldir => Angéle Flox des Pres (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Aylin Aygül (3 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lilith Draver (10+ hsz) - Allidon => Delia Kamini Nada (10+ hsz) - Belsirion => Natalie Steel (6 hsz) - Allidon Parti Nancy (9 hsz) - Allidon Olivia Winchester (8 hsz) - Allidon Jessica Westlive (10+ hsz) - Allidon => Yashasi-Lily Sparrow (7 hsz) - Allidon Daphne Cruser (10+ hsz) - Eramir => Luna Eduarda (10+ hsz) - Allidon => Rosalie Serefine (2 hsz) - Allidon Aramis Morrigan (7 hsz) - Allidon Csiga Rebeka (10+ hsz) - Allidon => Anne Wulner (9 hsz) - Allidon Anastazia Yorgos (8 hsz) - Eramir (multi) Mélissa Ognyana (6 hsz) - Eramir Evelia Ismere - Allidon Ravenna Evernight - Belsirion Diana Durst - Belsirion Mizore Akayashita - Allidon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 04, 2010 6:40 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Ápr. 16, 2010 9:01 pm | |
| *Kiséé elgondolkozott a kérdésen.*- Hát nem rég ... *~Hmm ..mikor is pontosan? Ja, igen!~* - Március 30.- án érkeztem... Igen, tényleg elég nagy. El kell teljen kis idő, mire nagyjából megismeri az ember.* Elmosolyodik *- Jelzem, nekem még nem sikerült. Egyébként én Szófiából érkeztem. Nem rég költöztünk ide, és azóta magántanuló vagyok... vagyis csak voltam. Egészen mostanáig. Na, de ez lényegtelen.* Legyint a kezével, majd körül néz a szobában. Elég sokáig beszélgettek, majd közös megegyezés alapján mind ketten lefeküdtek aludni.*
A hozzászólást Karen Cizz Dimitrova összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 18, 2010 3:20 pm-kor. |
| | | Ada Westlive Diák
Főkarakter : fruzsina.macsai@windowslive.com Hozzászólások száma : 30 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Ápr. 16, 2010 8:42 pm | |
| ~Krean igazán kedvesnek látszik örülök, hogy ő a szobatársam!!~*E közben leülnek.* -Egy másik iskolából jöttem!!! Az iskola tetszik bár nagyon nagy és nekem mindig meggyűlik a bajom a nagyon nagy sulikkal!! Te mikor jöttél ide?
// Fagy //
A hozzászólást Ada Westlive összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 16, 2010 9:07 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Ápr. 16, 2010 8:35 pm | |
| *Elmélyülten olvasott, mikor az ajtó nyilására felkaptta a féjét. Egy lány lépett be rajta. Nem igazán rémlett neki, hogy bármikor is találkoztak volna már. Aztán jobban megnézte magának az érkezőt és ráismert benne a szobatársára, akit tegnap este látott először. Akkor is csak aludni...*~ Hát itt az új lány. Most végre megismerhetem! ~* Majd félretette a könyvet, felállt és oda sétált a lányhoz.*~ Cizz ! legalább most próbálj meg ezen a napon kedves lenni és normálisan viselkedni!! ~* figyelmeztette saját magát gondolatban, majd sikerült kipréselnie magából egy mosolyt, mely még egész barátságosra is sikerült.*- Szia! Karen Cizz Dimitrovának hivnak. Örülök, hogy végre megismerhetlek! Tegnap este már találkoztunk...vagyis csak én láttalak. Már épp aludtál és nem akartalak felébreszteni.* Mondta neki kedvesen, majd az ágyára és a mellette lévő székre mutatott, jelezvén a lánynak, hogy üljenek le. Ő leült az ágyra, egyik lábát feltette rá és a másik alá húzta.*- És, honnan jöttél ?Tetszik az iskola ? *Kérdezte, majd csak várt a lány reakciójára.* |
| | | Ada Westlive Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Ápr. 16, 2010 8:20 pm | |
| *Amikor Ada benyitott megdöbbenve látta, hogy ott a szobatársa!!!*~Végre megismerhetem!!! Eddig mindig elkerültük egymást!! De most itt van!~ -Szia a nevem Ada Westlive!! A szobatársad vagyok! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Ápr. 16, 2010 8:13 pm | |
| [Ada Westlive]
*Karen fáradtan nyit be a szobába. Szörnyű napja volt. Az éjjel szinte alig aludt valamit. Egész nap úgy közlekedett mint egy elő halott, és senkit nem vett figyelembe. Egész nap csak tengett lengett össze vissza egymagában. De nem is vágyott társaságra. Sőt! Kerülte az embereket. Még órára sem ment be... *~Majd bepótolom...vagy nem ~*gondolja és meghúzza a vállát. A szobatársnőjével egész nap nem találkozott. Reggel mire felébredt már nem volt bent a szobában, most pedig még nincs itt.*~ Neki biztos jobban telt a napja mint nekem.~* Álapitotta meg, de különösebben nem foglalkoztatta a dolog. Leült\ az ágyára, hátát az ágy háttámlájának támasztja és elkezd olvasni egy könyvet.* |
| | | Katherine Mary Black Diák
Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com Hozzászólások száma : 1963 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Ápr. 16, 2010 7:18 pm | |
| *Kat újabb lányt vezet a várószobába.* -Itt leszel néhány napig, aztán majd kapsz külön szobát. *Mosolyog.* Nekem nincsen állatom, de majd lesz. *Leteszi a bőröndöket az egyik ágy mellé.* Amúgy Kat vagyok. Ha valamire szükséged lenne, akkor megtalálsz az Ördögrája hálóban.Most megyek szija. *Elszalad.* | |
| | | Ada Westlive Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Ápr. 16, 2010 3:53 pm | |
| *Ada a szobája felé tart.... Liz-t nem találta meg! Benyit az ajtón látja, hogy a szoba társát elkerülte de gyorsan az órájára néz és látja, hogy mindjárt kezdődik az órája, úgyhogy gyorsan kimegy a szobából és gyors léptekkel elindul az órájára!!* | |
| | | Ada Westlive Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Ápr. 16, 2010 3:32 pm | |
| *Ada korán felkelt, hogy felkészüljön a mai napra!*~Remélem tényleg nem bántottam meg Liz-t azzal, hogy tegnap elküldtem!!~*Hirtelen megdermedt a meglepődéstől! Hiszen a szemben lévő agyon aludt valaki! Csak nem tudta ki. Nem emlékezett arra, hogy valaki is bejött volna a szobába...elmosolyodott!*~Remélem nem vagyok olyan hülye, hogy elfelejtem, hogy valaki tegnap járt itt rajtam és Liz-en kívül.... mindegy! Csak mindent halkan kell csináljak nehogy felébresszem és majd később bemutatkozom!~*Így is tett!! Megmosakodott, felöltözött és gyorsan, csendben távozott!!*~Elmegyek egy kicsit körül nézek majd megkeresem Liz-t!~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Csüt. Ápr. 15, 2010 9:29 pm | |
| *Karen vissza érkezik az ideiglenes szobájához, de ahelyett, hogy nyugodtan bemenne az ajtón szinte beesik rajta. Mivel alig, hogy kinyitotta az ajtót és belépet volna rajta megbotlott a saját lábában.*- Áhhh..... a francba! Hogy tudok ilyen béna len..* a szája elé kapta a kezét . Egy lány feküdt a szobában lévő másik ágyon és látszólag békésen aludt. Karen meg se mert moccani nehogy felébressze a lányt. Igy is szinte csoda, hogy nem ébredt fel a hangyavarra.*~ Az a nagy szám...!~* Jobban megfigyelte a leányzót és mikor megbizonyosodott róla, hogy mélyen alszik csendben oda lépdelt a saját ágyához.*~ Nem is tudtam, hogy szobatársat kapok magam mellé. Nah... de nem baj. Legalább nem leszek egyedül. Bár Sus szerint nem sokára megkapom a végleges szobát ahova kerülök, szóval valószinüleg nem fogunk sok időt együtt tölteni.~* Nézet rá a lányra, majd a bőröndjéből valahogy elő kotorászta a sötétkék pizsamáját és a tusfürdőjét meg a fogkeféjét és ehhez hasonló dolgokat, majd elment tusolni. Kévés idő múlva már pizsamában és üdén tért vissza. Még nem volt túl álmos igy úgy gondolta olvas egy kicsit. De aztán meggondolta magát, fogott egy széket és oda ült az ablakhoz. Leoltotta a lámpát és elhúzta a sötételő függönyt. Kinézet az ablakon. Gyönyörű volt az ég. Letisztult, csillagos. Karen csak bámulta a kinti tájat és az otthonára gondolt. A családjára. Keserű mosolyra húzta száját.*~ Otthon.. család. Miket beszélek. Hisz ami Szófiában van, az minden csak nem otthon.~* Utált ott lakni. Utálta a házat, a környéket. Itt minden olyan más mint Romániában. Ott voltak a barátai ott nőtt fel...és most. Se barátja sem otthona, bár az ottaniakkal tartja a kapcsolatot levélben de, már semmi sem olyan mint régen.*~ És a családom... CSALÁD. Milyen gyönyörű, szép szó. Mindenki családra vágyik -még aki határozottan tagadja is legbelül mindenki vágyik rá-, vágyik arra, hogy tartozzon valakihez, hogy szeressék, hogy tudja, hogy szeretik. Hogy legyen egy békés és biztonságos háttér mögötte. Hogy tudja, hogy van egy hely ahova bármikor mehet, a családja mindig szeretettel fogja várni. Legyen aki segit neki a nehéz időkben, támogatja, biztatja, és ha sikere volt vele együtt örül neki. Hm... azt hittem, hogy ez mind meg van nekem. Egy ideig. De tévedtem... ~*Arca elkomorult. A Hold megvilágitotta csillogó, szürkés kék szemeit. Csak nézett, ki a fejéből egy bizonyos pontra és a szeme sarkából utat tört magának egy könnycsepp, mely már szinte kinzó lassúsággal folyt végig szép arcán. Gyönyörű volt. Ahogy ott ült, a Hold fénye megvilágitotta a most vállára omló, vizes haját, és könnytől megtelt szemei, mint a gyémánt úgy csillogtak az esti fényben. Hirtelen kissé megrázta a fejét, és egy határozott mozdulattal letörölte könnyeit. Felállt, a gyér fényben amit a Hold nyújtott -nem volt kedve lámpát gyújtani -elbotorkált az ágyáig. Próbált minél kevesebb zajt csapni, hogy nehogy felébressze alvó szobatársát. Majd ő is bebújt az ágyba és próbált elaludni...* |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Csüt. Ápr. 15, 2010 5:27 pm | |
| *Liz tekintettel arra, hogy Ada fáradtnak tűnik, úgy dönt nem tartja fel, inkább hagyja pihenni. * -Jó pihenést! Szia! *Búcsúzik, majd elmegy egyet sétálni.* | |
| | | Ada Westlive Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Csüt. Ápr. 15, 2010 5:17 pm | |
| *Amikor meglátta unokatestvérét annyira örült, hogy 1 percig meg se bírt szólalni.* -Szia Liz! Annyira örülök, hogy látlak!!!Jól utaztam köszönöm! De egy kicsit fáradt vagyok!!!Szeretnék lepihenni!Majd később beszélünk!~Remélem nem bántom meg ezzel Liz-t.De most nagyon fáradt vagyok!~*Gyorsan kipakol és lefekszik aludni!* | |
| | | Lizbeth Westlive Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1273 Kaszt : Üzenőláda : Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Csüt. Ápr. 15, 2010 4:34 pm | |
| *Liz fülébe is eljutott a hír, hogy megérkezett unokatestvére, Ada. Úgy dönt meglátogatja és ha tud, segít neki. Felérve a vendégszobákhoz, benyit az ajtón, és rögtön megpillantja Adát. Odasiet hozzá, majd üdvözli.* -Szia Ada! Olyan jó, hogy itt vagy. Úgy vártalak. Jól utaztál? *Önti el kérdésekkel. Reméli, nem hozta rá a frászt. Lehuppan az ágyra és várja a válaszokat.* | |
| | | Ada Westlive Diák
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Csüt. Ápr. 15, 2010 4:29 pm | |
| *A lány feszült volt. Látszott rajta, hogy ideges! Sosem tudott rendesen beilleszkedni sehova!*~ Remélte hogy itt más lesz talán végre megtalálom a helyem.~*A lány bement és köszönt.* -Sziasztok! A nevem Ada Westlive. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Ápr. 13, 2010 8:36 pm | |
| - Szia! És kösz mindent. *Köszön el ő is és amint a lány után bezáródott az ajtó, lerogyott az ágyra. Nagyon kimerült volt... az utóbbi időben az őt ért stressz és az egyre gyakrabban megismétlődő álmatlan éjszakák szinte az összes élet kedvét elvették. Nem értette, hogy hogyan fajulhattak idáig a dolgok... nem rég még minden rendben volt, de aztán egyik pillanatról a másikra megváltozott minden. Az élete kezdett a feje tetejére állni. Hanyat dőlt az ágyon és a plafont bámulta. Próbált minden zavaró gondolatot kiverni a fejéből és csak tovább bámulta bágyadt tekintettel a mennyezetet. Aztán hirtelen, mintha áramütés érte volna úgy pattant fel az ágyról és ment oda az egyik bőröndhöz.*~ Ahelyett, hogy itt sajnáltatom magam csinálhatnék valami értelmes dolgot is... mondjuk ideje lenne kipakolnom a holmijaimat.~* Már nyúlt volna, hogy kinyissa a bőröndöt, de a mozdulatot félbehagyta és legyintett egyet a kezével. *~ Francnak van most kedve pakolászni. Majd később kipakolok. Most inkább pihenek végre egy kicsit, mert olyan érzésem van, hogy mindjárt állva elalszom . ~* És úgy ahogy volt, ruhástól együtt ráfeküdt az ágyra és szinte rögtön elnyomta az álom. Az egész napot végig aludta...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Ápr. 13, 2010 6:02 pm | |
| -Ahham értem én Agliából, de ez lényegtelen!*mondja a lány egy mosoly keretében, majd a lány következő kérdésén csak döbbenten ugyan, de elmosolyodik.*-Hát szoktam! Fogjuk rá....*mondja majd csak gondolatban fejezi be a mondatot.*~Ohh, ha tudnád, hogy ez a legkisebb gondom ami most foglalkoztat engem, ha tudnád, hogy lefeküdtem az egyik haverommal, ha tudnád, hogy egy melegbe vagyok szerelmes.........~*sorolja magában a lény majd csak megcsóválja a fejét.*-Nah akkor én megyek is!*mondja a lány majd csak elindul az ajtó felé.*-Hát akkor szija!*mondja a lány, majd kibattyog az ajtón.*~Remek most pedig találjam fel magam...~*gondolja a lány, majd egy grimasz keretében elindul valamerre a Kúriában.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Ápr. 13, 2010 5:54 pm | |
| *Megérkeztek a várószobákhoz. Susan belebegteti a csomagjait, majd Karen belép a szobába. - Szófiából érkeztem, de csak nem rég költöztünk ide Romániából. Válaszol a lány előbb feltett kérdésére és kissé elmereng a történteken, majd kissé megrázza a fejét és ismét a másikra figyel. Susan arról is tájékoztatja, hogy holnap már órára kell mennie, és jobb lenne nem el késnie. Erre alig hallhatóan felsóhajt, de azért bólint egyet és egy enyhe mosolyt erőltet az arcára. De miután a lány kedvesen megkérdezi tőle h van-e kérdése, felkacag.* - Igen lenne... mondd, szoktál te néha pihenni is?* Kérdezi vidáman és egy barátságos mosolyt küld felé.*~ Elképesztő, hogy ennek a csajnak mennyi életereje van. Folyton útbaigazitani, meg a kérdésekre válaszolni az új diákoknak és ezek mellet még a prefektusi feladatokat is el kell végeznie. Nekem biztos nem lenne türelmem a sok bamba kérdést végig hallgatni és még mosolyogni is mellé.~* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Ápr. 13, 2010 4:56 pm | |
| * A lány csak elmosolyodik*-Prefektus vagyok!*mondja majd játékosan a kitüzőjére bök.*-Na akkor meg is érkeztünk!*mondja a lány amikor a várószobákhoz érnek. Benyit, majd a csomagokat is belebegteti.*-És honnan érkeztél?*kérdezi meg a lánytól, na igen az biztos, hogy tudja, hogy kell bánni az új diákokkal. Még, ha ma nincs is neki annyira jó kedve.*-Holnap hatkor óra lesz! El ne késs!*mondja mosolygva a lány aztán felsóhajt.*-Várjál tudom, hogy elfejtettemn valamit...Ja igen Nellondba csak hétvégéken lehet menni kivéve a teaházba! És ott tíz után is lehet tartózkodni!*feleli Susan, majd csak körbenéz a szobában.*-Amúgy, ha valami kérdésed lenne szívesen válaszolok rá!*mondja a lány, majd csak vár Karen reakciójára.* |
| | | Izolda Green Diák
Hozzászólások száma : 6 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Ápr. 11, 2010 8:14 pm | |
| -Köszönöm szépen a segítséget. *Mondja a lány és elköszön Pierretől. Majd Izolda kicsomagolja azt ami fontos és ledől aludni.* | |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Ápr. 11, 2010 7:56 pm | |
| * Pierre felvezette Izoldát az Előcsarnokból a lányok várószobájába. Kedvesen felé fordul majd egy kis tájékoztatást ad az izgatott leánykának. - Most egyenlőre a várószobába kerülsz. Amint elkészül az adminisztráció azonnal átkerülsz egy számodra alkalmas hálószobába ahol az elkövetkezendő pár évet eltölheted. Szóval egyenlőre ne pakolj nagyon szét, hogy utána ne kelljen újra csomagoldnod. * Mondja mosolyogva majd egy szabad ágyhoz kíséri a lányt. Lepakolja a bőröndjeit. - Ha valamiben segíthetek szólj bátran. * Mondja majd búcsút vesz és távozik. | |
| | | Mary N. Juliett Diák
Főkarakter : tamus.fruzsina@hotmail.com Hozzászólások száma : 32 Kaszt : Üzenőláda : Ne add magad másnak mint, ami vagy mert az soha nem vezethet jóra!
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Ápr. 11, 2010 6:31 pm | |
| *Mary elköszönt Kattől. Mikor elment Kat, Mary kipakolta a bőröndjéből a legfontosabb dolgokat és ő is elvonult pihenni.* | |
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Ápr. 11, 2010 6:24 pm | |
| *Mosolyogva hallgatja végig Mary-t.* -Értem. *Közben bólogat.*~Szóval Izolda Green. Ő is a listámon van.~*Gondolja Kat. Végig hallgatja Mary-t.* -És mi a neve a kutyádnak? Hogy néz ki? *Kérdezi érdeklődve. Persze a ház is érdekli, de arra nem kérdez rá.* Ó én imádok! Kedvenc hobbim. *Mondja vigyorogva az olvasásra való kérdésre felelve. Újra fájni kezd a feje. Egyre erősödik a fájdalom. Nem akarja megbántani Maryt, de lassan ideje lesz aludni menni, mert a feje egyre jobban lüktet. Erejét egy kedves mosolyba fekteti.* -Ugye nem lenne túl nagy probléma, ha elmennék lefeküdni. Nagyon szívesen beszélgetnék még, de a fejem szörnyen fáj. *Mondja sajnálkozva és tényleg sajnálja, hogy nem tudja jobban megismerni a lányt.* -Szia Mary! Jó volt beszélgetni veled. Ha bármi problémád lenne, gyere el az Ördög rája hálóba. *Feje még jobban fáj.* Jó éjt. *Feláll és kisétál integetve a várószobából, majd elmegy lefeküdni.* | |
Főkarakter : tamus.fruzsina@hotmail.com Hozzászólások száma : 32 Kaszt : Üzenőláda : Ne add magad másnak mint, ami vagy mert az soha nem vezethet jóra!
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Ápr. 11, 2010 6:09 pm | |
| *Mary megkönnyebbült, hogy nincs terhére Katnek, és megpróbál kevesebbet kérdezni tőle. A lány egy cseppet sem fáradt. Reméli, hogy Kat sem fáradt. Majd válaszolni kezd a kérdésekre.* -Édestestvérem az nincs, de van egy unokahúgom, aki Londonban él. A neve Izolda Green. Ő is ide jött csak ő még a Földszinten várakozik. Egy 3 szobás családi házunk van egy kertel. Van egy kutyám.*Kacagva folytatja* Hmmm az olvasás és én??? -Megvagyunk csak egymással! Szeretek olvasni. *S Mary felteszi ugyan ezeket a kérdéseket Katnek!* | |
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Ápr. 11, 2010 5:45 pm | |
| *Elmosolyodik. Mary egyáltalán nincsen a terhére.* -Dehogy vagy a terhemre, csak egy picit sokat kérdezel, bár az nálam nem probléma. *Mosolyog. Mivel eddig az ajtóban álldogált, kezdenek megfájdulni a lábai. Oda lép a Mary mellett lévő ágyhoz és leül rá. Az mellett az ágy mellett semmilyen bőrönd, vagy táska nincsen, szóval bizonyosan üres. Kat megigazítja vörös, két copfba kötött haját. Néhány másodpercre eszébe jut, amikor még ő is ebben a szobában volt. Nagyon sok emléke fűződik ehhez a helyiséghez, hisz itt ismerkedett meg Selenevel és Gaeaval. Róluk pedig mostanában nem igazán hallott. Hogy megtörje a csendet beszélni kezd.* -Van testvéred? Milyen házatok van? Szeretsz olvasni? *Kérdésekkel bombázza Maryt, de ha a lány fáradt akkor befejezi a kérdés özönt.* | |
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Ápr. 11, 2010 5:32 pm | |
| *Mary is elkezd mosolyogni.* ~Remélem nem vagyok a terhére.~ *Majd amit gondolt azt ki is mondja.* -Remélem nem vagyok a terhedre, biztos sok a dolgod, és én nem akarlak téged untatni a buta és kíváncsi kérdéseimmel! *Majd körbenéz a szobán és rámosolyog Katre.* | |
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Ápr. 11, 2010 5:19 pm | |
| *Kat kedvesen elmosolyodik.* -Ugyan már semmiség, de azért szívesen. *Kat vigyorogni kezd, bár Mary nem igazán tudhatja min.*~Úgy látszik találtam valakit, aki annyit kérdez mint én.~*Persze válaszol.* -Nos én talán 3 hónapja, nem igazán számolom az időt. *Mosolyog.* Nos szobába nem sokára bekerülsz. Oda tesznek ahol van hely. *Mondja még mindig mosolyogva.*~Ez a lány nagyon kíváncsi.~Gondolja, bár ezt a kíváncsiságot nem bánja. A következő kérdésre vigyorogni kezd.* -Gyorsan be fogsz illeszkedni. Nagyon kedves emberek járnak ide és a legtöbben könnyen barátkoznak. Itt vagyok példának én. *Mondja még mindig mosolyogva.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok | |
| |
| | | | Várószobák - lányok | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |