Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 I_vote_lcapÉszaki torony - Titkos padlás - Page 25 I_voting_barÉszaki torony - Titkos padlás - Page 25 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Északi torony - Titkos padlás - Page 25 I_vote_lcapÉszaki torony - Titkos padlás - Page 25 I_voting_barÉszaki torony - Titkos padlás - Page 25 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 31 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Északi torony - Titkos padlás

Go down 
+88
Titokzatos idegen
Speranza di Bagliore
Sasha Lupinien
Adam Kerphina
Gabriella Ophelia Milena
Lincoln Lawrence
Ivona Ivanovna
Isabella Newton
Samuel J. Colwell
Villámléptű Athanar
Mila Zelenkova
Evelyne Oriole
Raven Blackmoon
Caleb Dawson
Ivo Todorka
Ayla Madyzyn
Aurora Valanthe Mediaris
Daran Fila Chirs
Molly Grozda
Aleksandar Grozda
Andrea Tabassum
Hua Xiangfeng
Andréa Bontavier
Miley Hortingberg
Atum Malah
Johnny Lecker
Estera Linnet
David Branson
Lola Hugley
Lumiére el Michelle
Nicolas Demerest
Bianca Phelps-Blamely
Aeryn Baker
Martin Silent
Patrick Baker
Belnis Undomiel
Clare Sparkle
Jack Darkfield
Tim Leopold
Emily Kyra Beawer
David Robert Beawer
Mary N. Juliett
Amelia Davenport
Ariadné Tanith
Lizbeth Westlive
Nemes Kida
Caroline Johansson
Saniyya E. Miguela Eva
Katherine Mary Black
Rufina Roksana Roseberg
Maggie Foster
Larissa Ravenwood
Senna Marsine - archiv
Kalandmester
Senilla Rachel Roseberg
Petra Alexis Yordan
Lola Lois Burn
Laura Wylee
Shiwo Altolos
Selena Angel
Demetria Evangelos
Yasmine S. Moore
Spirit Oldevent
Rayko S Dragomir - archiv
Aleksandar Stefan
Andrey Bogdan
Missy de Vontier
Alessy de Vontier
Crissy de Vontier
Pierre Bontavier
Leona Arts
Rosalie Hooper
Celso Eustorgio Bonifacio
Blanche Ravenwood-archiv
Samantha Troops
Aaron Drawer - Allidon
Miranda Wilson
Elisaveta Mira
Katerina Svetlana
Elizabet Kingston
Sean Randy Zealot
Concordia Xanto
Hunyadvári Szevér
Katerina Shezhana Varvara
Aali White
David Grivalt
Ann-Tabitha Serenity
Cirelin de Sovalon
92 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Illuzionista
Üzenőláda : Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Tek506f0370868af7782228

Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 3:58 pm

First topic message reminder :

Kevesen találják meg azt a kis rejtekajtót, ami a Kilátóba felvezető lépcső mögött nyílik. Vasajtóról van szó, de mégsem olyan nehéz hála a mágiának. Egy kis fémretesz eltolásával, könnyedén be lehet jutni, de persze kiszúrni magát az ajtót már egyáltalán nem ilyen egyszerű. Az ajtó egyébként egy méter magas, tehát nem lehet kinyújtózkodva beférni rajta, habár koboldok előnyben vannak. A sima diákoknak kicsit össze kell húzni magukat, afféle Aliz-csodaországban utánérzés.
Belépve már látni is a kis helyiséget, ami végül is annyira nem is kicsi, sőt mondhatni meglepően nagy, ahhoz képest, hogy a toronyban talált helyet magának, vélhetően tértágító bűbájjal kezelték. Kinézetre olyan, mint egy átlagos padlás, tele van lomokkal, régi holmikkal, és nem kevés itt a por sem. Akkor se lepődj meg, ha kósza pókokba botlasz, hisz ők szeretik a félhomályos sarkokat. Van itt régi, kissé fals zongora, vázák, kihajított cipők, ósdi szekrények, antik külsővel. De mégis...ki tudja mire bukkansz a sok lom között, talán egy régi lakó naplója is itt hever, és afféle legenda is szól a helyről, hogy az elveszett holmik is itt találnak végső lakhelyet, tehát lehet, hogy az elkallódott pennádat is megtalálod is. Bár, hogy hogyan került ide, az rejtély marad...talán örökre. Szóval a sok lom között, akár még becses, titkos, különleges tárgyakat is találhatsz.
A falakon nincs fényforrás, se lámpa, se egyéb, hisz ritkán jár itt bárki is. Akad 1-2 poros kép, de ide a portrék se túl gyakran szoktak ellátogatni. Egyetlen kis ablak van, körülbelül 20 centi átmérőjű kerek darab, afféle, mint a hajók ablaka. Nem sok fény szűrődik itt be, főként éjszaka, akkor szinte vaksötét van...
írta Cirelin de Sovalon

Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Titkos_padlas

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:10 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeCsüt. Szept. 17, 2009 5:40 pm

Csak tudnám minek jössz ide... *Hallatszik egy női hangnak tűnő morgás, de meglepő módon egy langaléta, fekete ruhás, fekete hajú naxeldires fiú mászik be a padlásra - négykézláb.* - Mert csak. Régen jártam erre, és ki tudja, mikor találok valami tökre érdekeset. Ja tökre érdekes. Vagy valahol kitöröd a nyakad esetleg. *Chris megforgatja a szemeit, de beljebb mászik, így a méltatlankodó női hang gazdájának, azaz Lilithnek is beljebb kell mászni. A fiú pedig lelkesen beleveti magát a kacatok közé, nézelődik, néha köhög a felszabaduló por miatt, de töretlen kedvvel, csillogó szemekkel kutat. Sose lehet tudni mit talál a dolgok legalján...*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

Főkarakter : daviid018@citromail.hu
Hozzászólások száma : 451
Kaszt : Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 3:50 pm

*Aaron megfogja Mira kezét. Nem tud mit mondani neki, csak elindulnak, hiszen 10 perc múlva órájuk lesz.*
-Ezt óra után megbeszéljük, de hidd el tudom, érzem hogy szeretsz, de én nem ttudok mit csinálni. Az érzelmeinket nem tudjuk irányítani.
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

Főkarakter : bogicica11@citromail.hu
Hozzászólások száma : 1171
Kaszt : Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Druida
Üzenőláda : Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Ba9f793

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 3:48 pm

*Miranda hallgatja a fiút és az erőltetett mosolyból lassan egy kissé sírós arc lessz de nem bőgős cak egy pár csepp gördül le hisz ezen a monológon még userke is elsírná magát ha neki mondanák.Híába akarja ő hogy ne sírjon sajnos eddig is kusza érzelmei most méginkább felrázódnak és mégkuszábbak leszenek. nem tudja hogy most boruljon Aaronra és úgy sírja ki magát vgay csak szépen lassan húzzon el és az ágyára dőlve sajnáltassa az életét esetleg a tanulásba folytsa bánatát. Hát igen ... a szerelem dilemmái. ő nem érti ezt az egészet.*
-Hát én is őszinte leszek veled .Én szívemből szeretlek téged és elfogadom amit mondtál de meg kell értened hogy ez akármennyire is a realitás szintjén akarok maradni de akkor is fáj hogy nem szeretsz viszont. Megértelek ... hidd el. de nekem te vagy az első olyan fiú akibe szerelmes vagyok ...*mondja és ez így is van. Nem akarja hogy a fiút ez tartsa vele de az fix hogx ha mégis szakít vele akkor mira kb. egy hónapos depibe lesz.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 3:30 pm

*Aaron csak hallgatja a lány szavait. Ő sem tudja, hogy mit lehetne erre mondani. Nem tudja, hogy mivan. Azt tudja, hogy Miranda egy vonzó lány, akivel imád együtt lenni, de nem akarja becsapni őt. Nem tudja, hogy mi lesz így ebből, de nem akarja, hogy a lány szenvedjen, mert lehet, hogy ő sohasem fog beleszeretni.*
-Hát nem tudom mit mondhatnál erre. Nekem anyu azt mondta, hogy soha nem szeretett bele apámba. Azt mondta, hogy a véla vérrel az is jár, hogy imádunk flörtölni, és nem tudunk leragadni egy lánynál, ugye az én esetemben. Én szeretném, hogy ne legyen igaza, de azt érzem, hogy tényleg igaza van. Imádok veled lenni Miranda, nagyon szeretlek, de még mindig azt érzem, hogy csak annyira, mint egy barátot. Sajnálom! Nem akarlak elhagyni, de becsapni se, ezért mondtam ezt el neked.
*Komoly arcot vág, ez a szöveg mellé mást nem is lehet. De vajon milyen arca lesz Mirandának? Mi lesz a lánnyal? Ugye ne fog elkezdeni sírni? Reméli Aaron hogy nem!.*
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 3:24 pm

*Miranda csak hallgatja majd hallja azt a komoly hangot ...ez van általábna a komoly témák előtt és így kissebb nyelés majd hallgatja a fiút és mivel általában önostorozó tipus most is így van. így igencsak halk megjegyzései amik valójában szerinte gondolatok de kisé hangosabbak mint ahogy ő azt elképzeli.*
-Tudtam.tudtam hogy túl szép ez hogy igaz legyen ...*hallatszik nagyon nagyon halkan de tisztán hallhatóan ... mostanában sokkal érzékenyebb és ilyenkor néha úgyérzi mindtha tőrt szurkálnának a szívébe. tudja hogy a fiú nem szerelmes felfogja de ez valahogy a realitás hatásán is túlmegy amit ilyenkor érez. Hát ... erről senki nem tehet. a saját kusza érzelmei és gondolatai a hibások. Ez az első hogy szerelmes és így valahogy kiegyensúlyozatlan a realitás és az érzelmek szintje nála.Miranda arcáról kissé láthatóan leolvad a vigyor egy aprócska láthatóan erőltetett mosolyojjá. egy nagy levegő kíséretében ...*
-Hát.Mit is mondhatnék erre?*teszi fel költíi kérdését hisz nem Aaron a hibás bár hallotta hogy a vélák nehezen esnek igaz szerelembe.de akkor sem Aaron hibája hisz arról ő netehet hogy félvélának született....*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 3:11 pm

*Édes? Egy szó, mely most Aaron fejébe kering. Nem tudja mit válaszolhatna erre, vagy hogy kell-e egyáltalán valamit reagálni erre. Teljesen tanácstalan, mint sok más témában. De a legfontosabb kérdések persze Mirandához kötik. Hogy miért nem sikerül beleszeretnie a lányba. Kap egy puszit tőle, de ez kevés Aaronnek, éppen ezért meg is csókolja a lányt. Miért ne tehetné? Hiszen már elég régóta együtt vannak, egy csók nem számít, szinte semmit.*
-Hát tudod, nem tudom! Csak úgy mászkáltam, aztán valahogy idekerültem. De jó is itt.
*Mondja, miközben még egy puszit ad a lánynak. Nem tudja, hogy hogy vezesse fel azt amit mondani szeretne, ezért egyből a közepébe vág.*
-Miranda! Nem tudom mi baj van velem, de hogy őszinte legyek, valamiért nem tudok beléd szeretni. Nem tudom mi a baj, de tényleg.
*Talán komoly téma ez így óra előtt? Nem tudja, de majd lesz valahogy.*
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 3:05 pm

*Miranda ugyan nem hozott tanknyveketet de majd elmegy étük. csak sétálgat és néézi a poros tágyakat és bútorokat.Egyszercsak kis fény szűrődik be ahogy nyílik az ajtó. Mily meglepő épp kedvese toppan be hozzá,Aaron.Rögtön meg is szólal. Miranda csak hallgatja . Most kissé még ellenálhatatlanabb mint eddig hisz most csak természetes és egyszerű módon látható az eddig is elragadó Miranda.*
-Szia édes. Nem tudom, csak úgy idejöttem,nem keresek semmit.Egyépként jól vagyok.*Miranda mostmár jogosnak érzi az édes megszólítást a fiúnak hisz egyrész már egy hónapnál is több ideje járnak . Más rész Miranda szerelmes és nem tud parancsolni a szájának ilyen esetben. Tudja hogy a fiú még nem szerelmes de neki nem is kell így hívnia Mirát.*
-És te hogyhogy idekeveredtél?*kérdezi majd ad egy puszit Aaronnak .*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 2:48 pm

*Aaron Drawer, a fiatal fél véla srác lépked felfelé a titkos padlásra. Nem tudja miért, de lábai erre hozták, és ő nem ellenkezett. Fekete farmer van rajta, és egy piros ing, mely mondhatni kedvenc viselete. Oldalán ott van egy fekete táska, melyben pár könyv, penna, pergamen van, minden amivel az órára menni tud. Hiszen ma lesz rúnamágia, ráadásul körülbelül egy óra múlva. Lassan megy fel a lépcsőn, hiszen nem siet, de amint felért, kinyitotta azt az ajtót, melyen már jópárszor átlépett. Amint belépett a poros terembe, egyből meglátta Miranda-t. Odasétált a lányhoz, és átkarolta a derekát. Persze Mira háttal volt neki, de gyengén fogta őt, hogy szembe tudjon fordulni vele.*
-Szia Mira! Hogy hogy itt? Keresel valamit? Amúgy hogy vagy?
*Kérdi a lánytól, majd át is adja a szót!*
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimePént. Szept. 11, 2009 2:43 pm

*Miranda lassan sétálgat majd mikor felér a csigalépcsőn egy kis rejtekajtót pillanrt meg. már járt itt így lassan bemegy a titkos padlásra . rajta egyszerű de mégis szép ruhában van egy fehér felső és alatta egy fekete famer...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 4:40 pm

-Ja hát igazad van..*mondja a lány majd mikor Ari távozik akkor ő is távozni készül összeszedi a talál dolgokat majd ő is kimászik a lyukon aztán egy forró fürdő és irány az ágy és ott pedig olvasgatni fog.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 4:38 pm

- Vajon miért nem? *Teszi fel a költői kérdést, de mint olyanra, választ természetesen nem vár. Aztán az arca aggódóvá válik.* - De még mindig nem heverted ki? Hát akkor nem itt kellene lenned, hanem pihenni, vagy valami hasonló. Nekem semmi dolgom nem volt, azért mentem be. De ha beteg vagy, akkor miért nem hagyod ki a reggeli lovaglásokat? És komolyan kabát nélkül jársz ki? Neked teljesen elment az eszed? *A gitárra kicsit meghökken, majd megvonja a vállát.* - Igen, az enyém, de ezt is itt találtam... *Látszik is rajta; nem egy új gitár, kopott kissé, de azért jól működik. A következő szavakra viszont felnevet.* - Ez csak egyetlen akkord volt, a G-dúr... nem tudok gitározni, én is tanuló fázisban vagyok. Szevér tanítgat, de még csak itt tartunk. Na de én megyek szerintem... menj, pihenj le, ne fázz meg még jobban. Szia. *Azzal már el is sétál, az ajtónál lehajolva, hogy kiférjen az egy méteres lyukon; vadmacskával, mókussal együtt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 4:21 pm

*Susan elmosoylodik*-Höhö hát nekem sem kéne az öreg..*mondja majd csak bólint a lány kérdésére*-jól áll *mondja majd csak köhög egyett*-Nah igen mint már múltkor mondtam eléggé betegeskedem ..*mondja a lány majd csak sóhajt*-Lázas voltam pedig lementem volna órára mindegy remélem meggyógyulok már lehet nem ártana már valami lovagló kabátot venni a regeli lovaglásokhoz.*mondja a lány aztán csak keresgél hátha talál még valamit majd csak csillogó szemekkel néz Ari gitárjára*-wááóóó ez a tiéd?? de jó tudsz gitározni azta..*mondja a lány mosolyogva aztán csak turkáll még egy kicsit de nem talál semmi érdekeset*-Megmutatod majd hogy kell gitározni??*kérdezi a lány mosolygva*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 4:14 pm

- Hát azért ezt reméltem. *Mosolyodik el halványan arra, hogy elfér Susan szobájában, hiszen nem lenne kellemes, ha ennyire kicsi lenne az a szoba, hogy még egy kalap sem férne el ott valahol. Az egyik szekrény alján, ágy alatt... bárhol.* - Felőlem az öreg lehet drága, elhiheted, hogy őt nem áll szándékomban megvenni. A portékájának az ára már jobban zavar. *Kicsit huncut mosolyra húzza a száját, és rákacsint Susan-re, miközben egy sötétvörös díszsálat emel fel a kacathalom tetejéről, és a nyaka köré tekeri.* - Na, hogy festek? *Aztán mikor Susan a könyvet mutatja neki, leveszi és a halom tetejére dobja a sálat, majd elveszi a könyvet, és belelapoz.* - Valóban szép. Akkor vidd el ezt is, ezek a dolgok úgysem kellenek senkinek. *Azzal már vissza is nyújtja Susan-nek a könyvet, és megkerüli a kacathalmot. Felkapja a gitárját, és megpengeti; G-dúr akkord, mert ez azért már megy, ennyi gyakorlás után.* - Amúgy te bementél bűbájtanra? Nem láttalak. Néhány másodikos beszabadult, és nekiálltunk randalírozni... szegény tanárnő... igazából az az óra után örülök, hogy minket nem tanít. Szerintem megkapnánk a magunkét...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 4:06 pm

*Susan csak szórakozik a kalappal majd mikor Ari rápillant akkor csak elmosoylodik*-Igazad van elfér a szobámban.*mondja a lány majd félre rakja és ő is elkezd turkálni*-Jah hát az öreg elég drága az biztos..*mondja a lány majd talál egy könyvet *-Nahát ezt a könyvet megakartam venni magamnak *mondja majd megmutatja Arinak a könyvet amire az van ráírva Sivatag lovai ..*-Tök szép lovaka vannak benne ..*mondja a lány majd oda adja Arinak hogy megtudja nézni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 3:58 pm

- Igazából én se láttam már egy ideje... *Jegyzi meg halkan, és hirtelen ellenállhatatlan késztetést érez, hogy valamit a kezében fogjon, forgassa, és azzal babráljon, azt nézhesse, ne kelljen Susan-re pillantania. Lehajthassa a fejét, és eltakarhassa azt a hajával. Villámgyorsan lehajol, és a kacathalomban kezd kutakodni, újra széttúrva azt, amit az előbb nagy gondosan ahogy esik, úgy puffan alapon összepakolt összedobált. Végül lel egy olyan rugós bábut, ami a felhúzható dobozokból szokott kiugrani, csak éppen ezt ahogy látja, kitépték a dobozból. Eléggé kopott is már szegény, de Ariana jól elvan vele, pöckölgeti, közben pedig fülével Susan-re figyel.* - Szerintem ez tök jó hely, tényleg sok érdekes, meg esetleg hasznos dolgot lehet találni a kacatok között. Ki tudja, melyiket lehet még felhasználni valamire. Kicsit mint Boldor boltja, csak ez azért jóval olcsóbb... az öreg általában drágán adja a dolgokat. Legalábbis mikor morcos, akkor nagyon. *Mikor Susan felveszi a kalapot, akkor felpillant, és elvigyorodik.* - Sokkal jobban, mint nekem. Szerintem porold le kicsit, és tartsd meg.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 3:54 pm

*Susan csak kuncog a lányon mikor az majdnem hasra esik *-Hát nem is tudom csak úgy mert mostanában nem láttam..*mondja nevetve a lány és rá néz a barátnőjére *-Értem hát nem is tudom hogy miért pont ezt a helyet választottam..*mondja a lány hülyéskedve ma ilyen lökött vicces kedve van ami ritka nála*-Hm pedig egész szép kis kalap ..*mondja majd oda megy a kalapért és leveszi a kupac közepéről és felrakja*-Nah és nekem hogy áll??*kérdezi miközben megrebegeti a szempilláit pesrze csak viccel a lány*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 2:23 pm

*Nem egészen berobban, hiszen itt volt eddig is, valahol a kacatok közt kutatva, egyébként pedig... gyakorolgatva. Bizony, valahol a kacathalom másik oldalán finoman a földre fektetve ott a gitár. A lány minden bizonnyal azért nem hallotta, ahogyan Ariana gyakorolgat, mert pár perce abbahagyta, és nekiállt feltúrni a halmot daimónja és mókusa után. És közben persze gyűjtögette az érdekes, esetleg hasznos dolgokat... ki tudja, mire lesznek még jók.* - Esküvőre? Mármint a sajátomra? *Hunyorog kissé, előrelépve, bemutatva egy táncos forgást, és úgy tesz, mintha táncolna valakivel. Pörög, forog, elvan, majd mikor kis híján hasraesik egy ládában, akkor inkább befejezi.* - Ühm... na igen. Egyébként te miért emlegeted mindig Deant? És kétlem, hogy pont ez lenne álmai kalapja... *Egy ujján forgatja a rózsaszín és zöld színek által uralt kalapot, minek tetején egy babarózsaszín virág díszeleg, természetesen mű. Aztán egyszerűen rádobja a kalapot a kacathalom tetejére.* - Hát, elég sok más hely van, ahol általában nincs senki, mégis több a fény. Egyébként semmi különös... én csak itt keresgéltem, hátha találok valami érdekeset... és végülis találtam is, csak nem tárgyat, hanem téged.

//fagyasztva//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 2:19 pm

*Nah igen nem robban bomba . Viszont Ari az berobban Susan csak felkapja a fejét aztán rá néz a lányra*-Szia ..*mondja neki amjd elnevti magát a lány következő kérdésén.*-ahham nagyon szerintem Dean pont egy ilyen kalapőban képzelt e téged. hmm mondjuk esküvőre is felvehetnéd majd.*mondja neki nevetve a lány aztán csak bólint*-Igen tudom csak itt általában nincs senki .*mondja a lány majd becsukja a könyvet*-És amúgy mizujs?kérdezi egy kicsit rekedt hangon mert ugye meg van fázva*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 2:14 pm

*Azért bomba nem robban, csak egy nagyobb kupac kacat gurul szét a lány mellett nem sokkal, és egy vadmacska csúszik le a tetejéről, majd a gazdája is előbukkan.* - Pereus, az istenért, ne szórj már szét mindent! *Csattan fel, és megpróbálja legalább nagyjából egy kupacba visszarendezni a kacatokat. Közben megpillantja Susant, körülbelül azzal egyidőben, hogy talál egy virágos kalapot. Elvigyorodik, felteszi a kalapot a fejére, és bepózol.* - Heló, Susan! Szerinted is tök szexi vagyok így, ugyee~? *A vadmacska közben eltűnik a kacatok között. Itt meg Susan elég nehezen tud olvasni; tud, de nagyon kell erőltetnie a szemét a kevés fény miatt, hiszen alig szűrődik be valamennyi az ablakon.* - Szerintem itt ne olvasgass, rosszat tesz a szemednek, ha ilyen sokat erőlteted. *Egyébként a lányon, mint mindig, most is fekete ruha van; fekete rövidujjú póló, térdig érő szoknya, kopott, piszkosfehér tornacipő a liliommal. Közelebb lépdel, és lehajol, hogy meg tudja nézni alulról a könyv borítóját. Valahogy csak kibogarássza a címet.* - Újhold? Ez az Alkonyat folytatása? Én még nem igazán olvastam egyiket se.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeKedd Szept. 08, 2009 2:04 pm

*Egy fekete polóba öltözött lány érkezik meg nadrágja egy piros csőnaci a cipője meg egy fekete tornacipő .Mikor felér a padlásra csak elmosolyodik nem sokszor járt még itt az biztos .Barnás haját a padlás huzatja lenegti meg pár pillantra majd abbahagyja .Aztán helyet foglalal a padlás ablak alatt és kinyitja a könyvét .Nah igen már kb 4 -szerre olvassa az Újholdat de hát ez van.a lány csak belemerülten elkezd olvasni akár bomba is robbanhatna ő még azt se hallaná meg ilyenkor.
Elisaveta Mira
Diák
Elisaveta Mira

Főkarakter : michiyo913@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1948
Kaszt : Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 24, 2009 6:08 pm

*Eli mosolyogva válaszol.* Japánból jöttem, most vagyok először itt. Szép hely, nagyon tetszik. *Azzal ásít egy nagyot, bocsánatot kér, és lassan feláll a székből.* Szörnyen álmos vagyok, és még le kéne mennem a lovamhoz, és hajat is akartam mosni, szóval elvagyok, bocs, megyek. Remélem még találkozunk! Szia! *Lép lassú, álmos léptekkel ki az ajtón, és egy utolsó mosolyt ajándékoz a másik lánynak, és kilibben az ajtón.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 24, 2009 6:00 pm

*Lily hallgatja Eli-t, majd a kérdésre, hogy honnan jött válaszol.*
- Én itt születtem Bulgáriában és itt is éltem. Helyileg pedig Lovecs-ben éltem. És te honnan jöttél?*kérdezi Lil, közben kényelembe helyezi magát a matracon. Egyenlőre nem akar komolyabb beszélgetésbe elegyedni a lánnyal, hiszen ameddig nem ismeri, nem mond el neki lényegesebb dolgokat.*
Elisaveta Mira
Diák
Elisaveta Mira

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 24, 2009 5:54 pm

*Eli elmosolyodik a dicséret hallatán, és kicsit lesüti a szemét.* Még kiskoromban tanultam ezt a dalt... *Magyarázkodik szerényen, majd a kérdésen felnevet.* Nem, igaziból én is a kilátóba terveztem az utam, csak ahogy közeledtem, inkább vissza akartam volna fordulni, mert kicsit fáj a lában, és nem akarok annyit lépcsőzni. Szóval amikor azon gondolkoztam, hogy mit csináljak, megláttam a padlás ajtaját, és hát ide jutottam... *Mosolyog a lány, majd kiegyenesedik, és úgy folytatja a beszélgetést.* Amúgy honnan jöttél? *Kérdezi kedzesen, és amíg a választ várja, félig visszafordul a zongora felé, és megint a port törli róla.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 24, 2009 5:48 pm

*Lily elmosolyodik, amikor látja, hogy nem zavarja a lányt.*
- Lilyana Marisol vagyok. Örvendek, egyébként csak feljöttem a kilátóba és hallottam a dalt, amit játszottál. Nagyon ügyes vagy!*mondja Lil a lány felé fordulva.*
- És te csak feljöttél ide zongorázni egyet?*érdeklődik a lány.*
Elisaveta Mira
Diák
Elisaveta Mira

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitimeHétf. Aug. 24, 2009 5:45 pm

*Eli a köszönésre egy széles mosolyt vet az érkező lány felé, de a dallam megy tovább, amíg lassan halkulni kezd, és be nem fejeződik. Ekkor kicsit kultúráltabban is üdvözli a jövevényt.* Szia, Eli vagyok. *Mosolyog még mindig a lányra, majd a zongora kissé megsárgult billentyűiről kezdi el lesimogatni a port. Megnyom egy billentyűd, de csak nagyon gyengén, ami egy halk hangot hallat. A székével kifordul a másik felé, és a karjára támasztja a kezét, ahogy a falat nézi.* Hogy-hogy erre jársz? *Kérdezi arra értve, hogy ez nevezetesen egy "titkos" padlás, amikor itt van, legtöbbször egyedül van. Persze örül, hogy társasága van, csak kíváncsi.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás   Északi torony - Titkos padlás - Page 25 Icon_minitime

Északi torony - Titkos padlás
Vissza az elejére 
25 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Északi- és Déli Torony-
Ugrás: