Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Északi torony - Titkos padlás | |
|
+88Titokzatos idegen Speranza di Bagliore Sasha Lupinien Adam Kerphina Gabriella Ophelia Milena Lincoln Lawrence Ivona Ivanovna Isabella Newton Samuel J. Colwell Villámléptű Athanar Mila Zelenkova Evelyne Oriole Raven Blackmoon Caleb Dawson Ivo Todorka Ayla Madyzyn Aurora Valanthe Mediaris Daran Fila Chirs Molly Grozda Aleksandar Grozda Andrea Tabassum Hua Xiangfeng Andréa Bontavier Miley Hortingberg Atum Malah Johnny Lecker Estera Linnet David Branson Lola Hugley Lumiére el Michelle Nicolas Demerest Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Martin Silent Patrick Baker Belnis Undomiel Clare Sparkle Jack Darkfield Tim Leopold Emily Kyra Beawer David Robert Beawer Mary N. Juliett Amelia Davenport Ariadné Tanith Lizbeth Westlive Nemes Kida Caroline Johansson Saniyya E. Miguela Eva Katherine Mary Black Rufina Roksana Roseberg Maggie Foster Larissa Ravenwood Senna Marsine - archiv Kalandmester Senilla Rachel Roseberg Petra Alexis Yordan Lola Lois Burn Laura Wylee Shiwo Altolos Selena Angel Demetria Evangelos Yasmine S. Moore Spirit Oldevent Rayko S Dragomir - archiv Aleksandar Stefan Andrey Bogdan Missy de Vontier Alessy de Vontier Crissy de Vontier Pierre Bontavier Leona Arts Rosalie Hooper Celso Eustorgio Bonifacio Blanche Ravenwood-archiv Samantha Troops Aaron Drawer - Allidon Miranda Wilson Elisaveta Mira Katerina Svetlana Elizabet Kingston Sean Randy Zealot Concordia Xanto Hunyadvári Szevér Katerina Shezhana Varvara Aali White David Grivalt Ann-Tabitha Serenity Cirelin de Sovalon 92 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Északi torony - Titkos padlás Vas. Júl. 12, 2009 3:58 pm | |
| First topic message reminder :Kevesen találják meg azt a kis rejtekajtót, ami a Kilátóba felvezető lépcső mögött nyílik. Vasajtóról van szó, de mégsem olyan nehéz hála a mágiának. Egy kis fémretesz eltolásával, könnyedén be lehet jutni, de persze kiszúrni magát az ajtót már egyáltalán nem ilyen egyszerű. Az ajtó egyébként egy méter magas, tehát nem lehet kinyújtózkodva beférni rajta, habár koboldok előnyben vannak. A sima diákoknak kicsit össze kell húzni magukat, afféle Aliz-csodaországban utánérzés. Belépve már látni is a kis helyiséget, ami végül is annyira nem is kicsi, sőt mondhatni meglepően nagy, ahhoz képest, hogy a toronyban talált helyet magának, vélhetően tértágító bűbájjal kezelték. Kinézetre olyan, mint egy átlagos padlás, tele van lomokkal, régi holmikkal, és nem kevés itt a por sem. Akkor se lepődj meg, ha kósza pókokba botlasz, hisz ők szeretik a félhomályos sarkokat. Van itt régi, kissé fals zongora, vázák, kihajított cipők, ósdi szekrények, antik külsővel. De mégis...ki tudja mire bukkansz a sok lom között, talán egy régi lakó naplója is itt hever, és afféle legenda is szól a helyről, hogy az elveszett holmik is itt találnak végső lakhelyet, tehát lehet, hogy az elkallódott pennádat is megtalálod is. Bár, hogy hogyan került ide, az rejtély marad...talán örökre. Szóval a sok lom között, akár még becses, titkos, különleges tárgyakat is találhatsz. A falakon nincs fényforrás, se lámpa, se egyéb, hisz ritkán jár itt bárki is. Akad 1-2 poros kép, de ide a portrék se túl gyakran szoktak ellátogatni. Egyetlen kis ablak van, körülbelül 20 centi átmérőjű kerek darab, afféle, mint a hajók ablaka. Nem sok fény szűrődik itt be, főként éjszaka, akkor szinte vaksötét van... írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:10 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 24, 2009 5:38 pm | |
| *Nyílik a titkos kis ajtó, majd egyszer csak belép rajta Lily.Hallott egy egy dallamot valahonnan kiszűrődni, de nem tudta, hogy a padlás a forrása.Amint beljebb lép meglát egy fekete hajú lányt. Ő zongorázik. Lily lassan oda megy az elhasznált matrachoz, amihez szép emlékek fűzik. Egy picit hangosabban köszön oda az ismeretlen lánynak, hátha nem vette észre.* - Szia!*köszön, majd nézi a lányt.* |
| | | Elisaveta Mira Diák
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 1948 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 24, 2009 5:31 pm | |
| *Eli érkezik lassú léptekkel a titkos padlásra. Ahogy odaér, kíváncsian körülnéz, majd elmosolyodik. ~Itt találkoztam először újra Rinával...~ gondolja, de egyből megrázza a fejét, mivel tudja, hogy Rina kiiratkozott, és ez nagyon fájt neki. De most nem szomorú, ott van neki Ashley, meg mindenki más. Egy vékony pókhálót elszakítva kihúzza az apró széket a zongora elől, és ráül. Először csak próbálgatja magát, dallamtalanul megnyom pár gombot. ~Hogy is volt?~ kérdezi magától, majd eltűr egy tincset az arcából, és belekezd egy egyszerű dalba. Viszont ahogy egyre jobban belejön, a dal is egyre összetettebb és szebb hangzású lesz. Mosolyogva kapkodja az ujjait, és közben emlékek törnek fel a szívéből a dal hallatán* | |
| | | Katerina Svetlana Diák
Főkarakter : alexas234@citromail.hu Hozzászólások száma : 41 Kaszt : Üzenőláda : Minden rajtunk múlik, de közben úgy kell élnünk, hogy semmi sem múlik rajtunk.
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 12:36 pm | |
| - Értem!- mondja miután végig hallgatta a fiút. Egy kicsit gondolkozik hogy ő elmondja-e a rémálmait de inkább nem... Úgyse kérdezte. Eközben Tina újra Linda lábai előtt volt és lefeküdt. Mindketten éberek voltak és szerettek fönt lenni sokáig. - Te mióta vagy itt?- kérdezett Linda miközben Chris arcát fürkészi. - És megkérdezhetem hogy hány éves vagy?- ~Biztos hogy több nálam~ fejezi be magában.*
//Fagyiii// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 7:34 am | |
| *Chris kicsit megvakarja a feje búbját, amikor a macska megsimogatja a daimónja fejét, elvégre ezt ő is érzi. Majd jön a kérdés a rémálmát illetően...* - Emlékek. A régiek megtörtént emlékek, lelki törés, ha úgy tetszik, amik mélyen beleégtek a tudatomba. A mostani meg... nem tudom. Túl éles ahhoz, hogy képzelet legyen, de nem tudom felidézni. Talán elfelejtettem... valamit. *Mondja halkan, de nem hajlandó részletesebben kifejteni. Az elsőt semmiképp, azt a titkot magával viszi a sírba. Soha, senkinek. A másodikat elmondaná, de... nem tudja, hogyan, elvégre maga sem érti.* - Hát igen. Lilith is egy külön kategória. *Forgatja a szemét, daimónjára utalva.* Mert te aztán nem vagy az... *Morog vissza a láthatatlan spániel.*
//fagy// |
Főkarakter : alexas234@citromail.hu Hozzászólások száma : 41 Kaszt : Üzenőláda : Minden rajtunk múlik, de közben úgy kell élnünk, hogy semmi sem múlik rajtunk.
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 7:15 am | |
| *Tina végre eléri a fejét és "megsimogatja".* - Milyen? Nem muszáj elmondanod csak úgy kérdem- kérdezi Linda majd vállat von. - Igen én tudnék mesélni a kis szőrmókomról- mondja egy enyhe mosollyal mire Tina sértődötten felemeli a fejét. Kb. mint Linda 2. Linda is ilyen önfejűvolt kiskorában főleg mikor nem kapott meg vaamit. Most már bánja hogy ilyen volt de sajos a múlton nem lehet változtatni. Ha lehetne Linda biztos változtatna hisz ki kívánja a szülei és a bátyja halálát?* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 7:10 am | |
| - Nekem is volt már olyan korábban is... és mostanában megint, bár teljesen másféle rémálmok, mint akkor, több mint fél éve. *Mondja halkan, ahogy eszébe jutnak azok az álmok. A tölgyes, lidérc, és az amfiteátrum... még most is néha-néha megjelenik rémálmaiban a sírjából kimászó Elis képe. A szőke lány, aki hozzá jön bosszút állni, rajta... Lilith némán nézi a macskát majd felsóhajt. A másik daimón mancsa hozzáér a fejéhez, mármint az igazihoz, mert ugye a pótfejek miatt van kiábrándítva, bár a fiú reméli, hogy hamarosan el fognak tűnni. Ugyanis a spániel feje mellett van két, gumiból készült, csipogó, rózsaszín feje... csodálkozunk, hogy láthatatlanul hajlandó csak mászkálni?* - A daimónok már csak ilyen önfejűek. *Mosolyog Chris, mire Lilith csak mordul egyet.* |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 7:02 am | |
| *Tina mégiscsak leugrik gazdája válláról és a hang irányába kezd menni lassan.* - Én minden reggel rémálmokkal kelek fel!- válaszolja úgy mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Minden éjszaka aztálmodja hogy hogyan haltak a szülei. Ilyenkor mikor felébred mindig a csakláncára tved a keze ami mindig rajta van. Este, reggel Ha bárki is le akarja venni vagy vetetni akkor az megbánja.* - A daiómonom hozott ide ügye?- néz a macska felé aki már ott volt valahol a hang közelében és azt szaglászta. Nagy mancsával- nem kinyújtott körmökkel - tapogatózott. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 6:53 am | |
| Tőlem nem kell félni, nem harapok... *Hallatszódik egy nőinek tűnő hang, de ez ugye csak a daimón-gazda ellentétes nemű szabály miatt van. Vagy nem is szabály, hanem... gyakori dolog. Szóval a jelenleg láthatatlan Lilith az természetesen, aki megszólalt, és egy földön fekvő párnán meg is jelenik egy bemélyedés jelezve a helyet, ahova a spániel lefeküdt.* - Én nekem... rémálmom volt az éjjel. *Mondja kicsit vonakodva, és egy mozdulattal kisöpri a szeméből fekete tincseit, így kerek, ártatlan barna szemeinek nem állja semmi útját, akadály nélkül néz fel a lányra.* - Szóval azért keltem föl kivételesen ilyen korán. Amúgyosan meg csak sétáltam. Meg régen jártam erre. És téged mi szél hozott eme eldugott helyre? |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 6:46 am | |
| *Tina mikor megérzi hogy nem ő itt az egyetlen állat Linda vállára ugrik. Mostanában ezt szokta csinálni. Hát igen elég fura, de ilyyenkor nagyon cuki. Nyávog egyett és oda néz ahol a szagot leginkább érzi. Kissé elfordítja a fejét miközben Linda a füle tövét vakargatja.* - Linda- mutatkozik be ő is- Én mindig ilyenkor kelek ha csak nem vagyok hulla fáradt- teszi hozzá gorsan és végig méri Chris-t- És te mi jót csinálsz ezen a förtelmes reggelen,- kérdezi mivel Lindának szinte minden reggel förtelmes szülei halála óta. Hogyha Lindda gyorsan mozog akkor a sárkányos medál meg-meg koccan a jelvényén. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 6:37 am | |
| *Pedig Christől aztán nem kell félni, nem bánt ő senkit se. Legalábbis bizonyos határokon belül, bár kevés embernek adatott meg eddig az a kiváltság, hogy felhúzzák Christ. Lilith megérezte az érkezők szagát, így meglepetés nélkül néz fel, barátságosan mosolyogva.* - Jó reggelt. Nem csak én vagyok ilyen koránkelő? *No nem mintha általában korán kelne... de az utóbbi időben álmaiban vissza-visszaköszön egy mondat, egy hang... "Viszlát Chris", és Jack hangja, és ilyenkor mindig pánikolva, zihálva ébred föl, de képtelen többre emlékezni.* - Amúgy Chris a nevem. *Mutatkozik be. Szakját nem mondja, ott virít a denevér a mellkasán, ahogy a szakmegbízott jelvény is, és kivételesen az iskolaelsői is. Azért néha viselnie kéne ugyebár, bár nem sok kedve van hozzá.* |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 6:28 am | |
| *Tina már kezd unatkozni így társát elvezetve vonul be a toronyba. Linda ráakasztja a szobakulcsot Tina nyakörvére mert nincs nála semmi amibe berakhatná még egy átkozott zseb sem. A cica még mindig csak meg és egy padlás felé vezeti az útja. Linda is felcsászkál vele. Ha a macska ezt csinálja akkor ő miért is ne? Mikor Linda daiómonja felér a sötétségben sárga szeme megvillan és mikor észreveszi a fiút rögtön Linda lába mögé bújik. Ő is olyan mint Linda. Nem félős de inkább menti az irháját, de persze ha muszáj akkor egy kis vadmacska. Sajnos nem szereti az idegeneket sőt.* - Helló!- köszön Linda mikor meglátja a társaságot.* ~Miért jöttünk ide, Tina?~ ~Mert ide hozott a kedvem!~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 17, 2009 6:18 am | |
| *Mezítlábas fiú sétál fel a kilátóba, igen, mezítláb van, mert miért ne. Fekete haja a szemébe lóg, kezeit összefonja háta mögött, és nagy-nagy döbbenetre egyedül van. Bár igaz, hogy ez csak annak sokkoló, aki már ismeri, mert hogy hol a daimónja... ott van az kéremszépen, de nem szalonképes állapotban, és inkább kiábrándító bűbájt használnak rá. Pontosabban Chris használ, mert természetesen ő sétál fel. Már járt a titkos padláson, bár tény, hogy jó régen. Halványan elmosolyodik az emlékre, és merengve löki be az ajtaját a helyiségnek. Kida jut eszébe, akit azóta se látott, pedig még lóg neki egy homokkúria megépítésével. Bemászik a padlásra, és hátát az egyik falnak veti, úgy nézelődik, a földön ülve. Az ajtaját résnyire nyitva hagyja véletlenül, így könnyebben észre lehet venni...* |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Aug. 14, 2009 12:42 pm | |
| * Liza a fiú szemébe néz mikor az beszél hozzá hiszen tetszik neki a fiú szeme. A fiú egy mosolyt szán a lánynak ami arra utal, hogy tetszik neki a bók. A fiú el mondja hogy szabad "préda" aminek a lány csak örülni tud de nem mutatja a fiú fel. Bár az egyértelmű lehet hogy tetszik a lánynak. A lánynak még lenne kérdése a fiúhoz de mielőtt fel tehetné távozni készül a fiú.*~ se baj majd megkérdem ha találkozunk~ *Állapítja meg hiszen nem az a félénk fajta biztos hogy meg is fogja kérdezni.* - Hasonlóan. Szia* Mondja kedvesen a fiúnak. Liza kíséri tekintettével a aki még az ajtóból vissza néz rá.* ~ egyértelmű~ *Állapítja meg a dolgot és el is mosolyodik további gondolatain. Feláll a párnát vissza teszi ahonnan elvette.*~ nézünk szét egy kicsit itt~* Gondolja magában. A dobozokat kinyitogatja és megnézi mi van benne.* ~ mennyi lom! mire kell ez?~* Vetődik fel benne a kérdés és egy vas rudat emel fel a dobozok mögül.*~na jó ez uncsi. Megyek keresek egy kis izgalmat~* Állapítja meg és ölébe veszi kis kedvencét akivel elindul az ajtó felé.* ~ téged meg haza viszlek a szobába~* Majd eltűnik a padlásról* | |
| | | Sean Randy Zealot Segédtanár
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 192 Kaszt :
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Aug. 14, 2009 12:25 pm | |
| *A lány is egyet ért abban, hogy lesz még lakalmuk hócsatázni. Sean ezt meri remélni. Válaszol a fiú kérdésére, és a szokásos visszakérdezés is megtörténik.*- Én harmadikban kezdek. Már tanultam máshol így az első két évem megvan. Bár azok egészen más tantárgyak voltak, de az alapokat tudom.* A lány mosolya egyértelműen arra utal a fiúnak, hogy próbálkozhat. Sean pedig nem az a fajta, aki elszalasztana egy ilyen lehetőséget. Felhúzza szemöldökét és a lányra sandít egy félmosollyal.*- Páran.*Majd a lány neki is szegezi a kérdést.*- Sem itt, sem máshol nincs… még.* Az utolsó szót, szinte csak leheli, mégis tisztán hallható. Viszont úgy érzi, ideje lenne már távozni. Nem jó bemelegítés nélkül csinálni a dolgokat.*- Most viszont távozni kényszerülök. De nagyon örültem.*Biccent a lány felé.*- Viszlát Elizabet.*Azzal elindul le a lépcsőn, de az ajtóból még visszanéz a lányra.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Aug. 14, 2009 12:14 pm | |
| * A lány nem szokott kertelni hiszen nem olyan természet ami érdekli azt meg is kérdezi. Nem nagyon érdekli, hogy mások mit gondolnak kivéve ha a fiú és még helyes is. A fiú elmondja hogy nem nagy állatbarát amin a lány meglepődik egy kicsit de nem firtatja a dolgot hiszen jó kapcsolatban szeretne maradni a fiúval. Mikor a fiú a labdára ül Liza jól megnézi a fiú minden egyes vonását* - Nos szerintem is lesz még rá lehetőségünk* Egy mosoly lesz látható az arcán de nem épp átlagos mosoly. Egy kis kacér mosoly az amit most a fiúnak szánt.* ~ helyes srác meg kell hagyni~* Gondolja magában és kezdi vissza nyerni szokásos formáját a lány.* - Most jöttem nem rég most fogok kezdeni. És te?* kérdez vissza kedvesen majd a fiú szemeiben néz.* - Mondták már, hogy szép a szemed?* Kérdezi meg. Hozza a formáját ma is lány.* - Van itt kedvesed?* Tér rá a lényegre hiszen ő szókimondó nem fogja burkoltam megkérdezni ami érdekli. Ha a fiú nem akar akkor úgy sem fog válaszolni. Liza a kis kutyus simogatja aki közben elaludt az ölében* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Aug. 14, 2009 11:49 am | |
| *Abban egyet értenek a lánnyal, hogy a repülés nagyon jó volt és jó lenne valamikor szerét ejteni, ha erre mód adódik. Sean még mindig furcsa szemeket mereszt a kutyusra és ezt valószínűleg a lány is látja. Elmondja a kutyus nevét és hogy „fiatal és játékos”. Nem mintha Sean játszani akart volna vele, de igyekszik kedves lenni a kutyával kapcsolatban. Majd a lány rá is kérdez a dologra. Sean egy kicsit meglepődik a kérdésen, majd végül is egyszerűen válaszol.*- Nekem nincs bajom az állatokkal. Nem vagyok nagy állat fan, de nincs bajom velük.*- És ez igaz is. Csak épp az ilyen kis izé kutyák és egyéb cukiságok tudják az őrületbe taszajtani a fiút. De ezt nem mondja a lánynak. Az közben párna után megy. Ekkor küld egy szúrós tekintetet a kutya felé, majd végleg békén hagyja, hisz nem ártott neki. A lány leül elé, de ez Seannak igen kényelmetlen. Így felül a láda tetejére és előrehajol a térdére, amire könyökével támaszkodik.*- Kár, hogy azt a hógolyócsatát nem tudtuk lejátszani. Bár arra biztos lesz alkalmunk. Lassan itt az ősz, aztán a tél. *Jó lassan de itt lesz.*- És mond csak. Hányadikos is vagy? | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Aug. 14, 2009 11:34 am | |
| * Mikor a fiú leugrik a labdáról kicsit össze rezzen hiszen nem számított a hagos dobbanásra, de nem észre vehetően. Liza körbe néz hiszen ezt még nem tette meg nem sok minden van a helységben. Egy tükröt azért kiszúr de nem megy oda egyelőre hiszen most a fiúval foglalkozik aki szimpatikus neki.* - Igen én is megismételném* Ért egyet a fiúval hiszen nagyon élvezte a versenyt és a repülést is. A következő kérdésre felhúzza egyik szemöldökét.* - Ő itt Mia az én szerelmem. Nagyon fiatal még és játékos is* Mondja mosolyogva majd feltűnik neki hogy a fiú vizsgálja kis kutyusát. Egy kicsit feszülté válik* - Te nem szereted az állatokat?* Kérdezi meg és kutyusát még jobban magához húzza hiszen nem szeretne úgy járni mint tegnap. Közben szemével keres valamit amit meg is talál. Egy párnát vesz el az egyik doboz tetejéről. Lerakja a fiúval szembe és leül rá. Kutyusát az ölébe helyezi. Úgy hogy senki ne tudja bántan ha akarná.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Aug. 14, 2009 11:19 am | |
| *Lassan sétálgat a holmik között, néha belenéz egy-két dobozba, néha felemel egy-két lepedőt, hogy megnézze, a piszkon kívül mi van még itt. Nem sok hasznos holmit lát, vagy épp nem ismeri fel azokat. Ott van az az állótükör is, amitől a múltkor megijedtek. Egyszer csak nyikorgásra lesz figyelmes. Jön még valaki. Lassan megfordul, hogy láthassa az érkezőt. Először egy kutyát pillant meg. Meglepődik, de nem sokkal utána egy lány követi. Egy lány, aki már ismerős neki. Int a lánynak, majd a kupactengeren keresztül mászik át a lányhoz, majd egy hangos dobbanással ér földet, mikor leugrik egy ládáról.*- Hello. Szintén.*Mondja a lánynak. Azzal Sean hátradől a ládának, amiről az előbb leugrott, karba teszi kezét, és egyik lábát átrakja a másik előtt, úgy támaszkodik. A lány bókjára csak legyint.*- Ugyan, te is ügyes voltál. Kár, hogy csak egyszeri alkalom volt. Szívesen megismételném.* ekkor a lány a kezébe veszi az ölebet. Sean nem nagyon kedveli az ilyen kis zsebpiszok kutyákat. Ezért inkább nem mond semmi. Megsérteni nem akarja a lányt, de szépet se tud mondani róla.*- A te… kutyád?* Kérdezi végül erőltetett mosollyal az arcán.*- Nem, dehogy zavarsz. Csak szétnéztem errefelé.* Mondja a lánynak, de közben a kezében lévő „kutyát” vizsgálja.* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Aug. 14, 2009 11:08 am | |
| *Lizának ma nincs túl jó kedve hiszen tegnap történt egy kis incidens ami még nem tudott feldolgozni. Ma egy rövid farmer nadrágban van és egy világos kék felső. Az idő nem meleg de a lányt ez nem zavarja hiszen hozzá szokott az e fajta időjáráshoz. Kis kutyusa a kezében pihen. A kutyus nincs túl jól ezért a lány szorosan magához öleli.* - Mia kedvesem ne legyél már ilyen létszíves. Nagyon meg fogja báni az Állatkínzó ezt megígérhetem neked csak kerüljön a kezem közé* Ad egy puszit imádott kedvenc buksijára. Az északi torony felé vezet ma az útja. Konkrét célja nincsen hiszen itt sem járt még. A lépcsőn halad fel felé mikor egy ajtóra lesz figyelmes.*~ milyen kis ajtó. Vajon hova vezethet?~* Gondolkozik el rajta. A kutyus leteszi és kinyitja az ajtót. A bejárat elég keskeny.* - Neked kell elöl menni mert ha utánam jössz akkor még elveszítelek* Mondja a kis Yorkinak és a kutyus be is megy az átjárón. Liza is követi kutyusát. A padlásra érkeztek. Egy fiút lát meg a kis helységben* ~ mi is volt a neve?~ Merül fel benne a kérdés hiszen nem emlékszik a nevére viszont a játékra annál inkább amit játszottak.* - Szia örülök hogy összefutottam veled* Egy ki mosoly lesz látható az arcán ami természetesen a fiúnak szol nem másnak* - Mondták már hogy jól tudsz repülni?* Kérdezi meg kedvesen. Kutyusát ismét ölbe veszi. Látható a kutyuson hogy valami nincs rendben de csak azok látják kik valamennyire ismerik a kutyákat.* - Jaa zavarlak?* Tesz fel egy újabb kérdést a fiúnak hiszen ezt elfelejtette megkérdezni és lehet hogy vár valakit* | |
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Pént. Aug. 14, 2009 10:58 am | |
| *Hideg és kissé esős az idő. Seannak bár nincs baja a rossz idővel, most kicsit sem fűlött a foga, hogy esetleg elázzon. Ezért inkább a kúria falain belül kezdette el bolyongani. Bejárta a lehet legtöbb folyosót és több ismerőssel is összefutott, de csak köszönés szinten. Majd a torony felé vette az útját. Bár ő szívesebben jár a földön, most a kilátó érdekelte. De mi koron a lépcsőt járta meglátott egy eldugott fém ajtót. Jól tudta mi az lévén már járt itt. Most azonban úgy gondolja ideje megint szerét ejteni egy kis látogatónak. Kinyitotta a súlyos ajtót és belépett. Pálcájával fényt gyújtott, hogy jobban lásson. Ebben a fényben, amúgy rendes bőre, kissé sápadtnak tűnt. Sportcipőt visel, egy terepmintás nadrágot, fehér pólót és egy farmer mellényt. Feltartott pálcával lassan lépked a lépcsőn. Mikor felnéz, látja, hogy senki sincs itt. Lassan körbehordozza tekintetét a padlás minden szegmensén, majd elindul körbenézni. Már egyszer, mikor itt volt tapasztalta, hogy sok fura dolog van itt, de igyekszik még újabbakat felfedezni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 10, 2009 12:40 pm | |
| *Mikor Szevér pompásnak nevezi a dolgokat, akkor győzedelmesen elvigyorodik, és ki is húzza magát kicsit, majd bólint. Okés, akkor a gitárt megtartja, ideiglenesen legalábbis, bár ha itt volt elhányva a padláson, erősen kétli, hogy kellene valakinek. Az viszont már nem igazán tetszik neki, hogy Szevér könyvet akar neki venni, szóval megcsóválja a fejét.* - Oké, könyvre szükség van, én meg nem tudom, milyet érdemes venni... de utólag kifizetem. És rendben, menj csak... *Kissé csalódottan int a fiú után, de még mielőtt az eltűnhetne, leteszi a gitárt, felpattan, és szorosan megöleli az Allidonost, sőt, még puszit is kap a fiú, hálából.* - Tényleg köszönök mindent, Mester. *Mondja halkan, mosolyogva, egy pillanatra megszorítva Szevér kezét, majd hagyja, hadd menjen, ő maga pedig visszabújik a kacatok közé, kutakodni, hátha.* |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 10, 2009 12:29 pm | |
| *A néma csendben minden mester könnyebben dolgozik, még Szevér is. Ahogy a lány memorizálja a dolgokat, Szevér kíváncsian, várakozóan néz rá, kezeit a gitáron támasztva, majd, mikor végre meghallja felcsendülni a dolgokat, elmosolyodik.* -Pompás. *mosolyodik el, biccentve.* -A gitárt vidd magaddal, és gyakorold ezt az egy akkordot. Amint ráállt a kezed, jöhet a következő. Addigra majd szerzek neked egy tankönyvet is a boltból, szóval majd leugrom Nellondba. Mert az enyém odahaza van, és hát, izé.. Szóval inkább majd veszek egy másikat, mert az enyém úgyis tönkre van menve. Most pedig, azt hiszem itt az ideje, hogy távozzak. Gyakorolj szorgalmasan, és majd még találkozunk. *mosolyog a lányra, majd felkapja a gitárt a hátára és egy kissé zavartan, de távozik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 10, 2009 12:25 pm | |
| *Engedelmesen befogja a száját, és koncentrál, meg sem szólalva. Halványan elmosolyodik, mikor Szevértől hallja, hogy ki sem találhatta volna jobban, az inzultálásra viszont a szemét forgatja, de azért megjegyzi, hogy oké, Szevér haját nem kócolgatjuk, nem szereti. Még mindig némán hagyja, hogy rendezgetve legyenek a kezei, aztán feszülten figyel. G-dúr akkord, aham. Mielőtt bármit is tenne, megpróbálja megjegyezni, hogy állnak a kezei, és persze közben hallja, ahogy Szevér bemutatja, hogy kellene hangzania ennek a dolognak. Egy ideig még memorizálja a kézállást, majd megpróbálkozik azzal a laza mozdulattal, aztán kissé zavart vigyorral néz fel, olyan "na, milyen volt?" kérdéssel a tekintetében.* |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 10, 2009 12:18 pm | |
| -Majd meglátjuk, de nem most. És azokba a fontosabb dolgokba? Hát, az helyzetfüggő. De ne kanyarodjunk el a tárgytól, inkább most koncentrálj ide rám. Majd írok neked kiejtéses szótárat, ha szeretnéd. *ajánlja fel halvány mosollyal, majd visszatér a gitároktatáshoz.* -Ki sem találhattad volna jobban! *mondja, majd megigazgatja a haját.* -Azért ne inzultálj ennyire. Nah, most akkor tedd ezt a kezedet így, ide, és had nézzem ezt a balkezet. *mondja, nem is zavartatva magát, miközben a lány kezeit helyezgeti. A jobb kezét szépen a gitáron nyugtattatja, a másiknál pedig az ujjait helyezgeti a húrokra, ügyes, óvatos mozdulatokkal. Nagyon koncentrál, majd, mikor kész, elmosolyodik.* -Én is örülök neki, hogy összefutottunk. Ez itt a G-dúr akkord. Ha így lefogod, ahogy most van a kezed, és végigpengeted az összes húrt a jobb kezeddel egy laza mozdulattal, akkor már mg is van a hangzása. *mosolyodik el, majd felkapja a gitárját, megtámasztja az egyik dobozon a lábát, rá a gitár, lefogja, majd meg is pengeti az akkordot.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás Hétf. Aug. 10, 2009 12:06 pm | |
| *Halkan felnevet a fiú szavaira, majd végül bólint.* - Igen, arra jutottam, hogy a gitár talán jóval könnyebb lesz. De ne becsüld le magad, szerintem jó tanár lennél, csak éppen... én vagyok gyakran rossz tanítvány. Tehát, maradjunk a zenénél... ahhoz talán több érzékem van. De ha már így mondtad... te magad mit sorolsz bele abba az egy-két fontosabb dologba? *Concordia után int, majd mikor megkapja, hogy nem így kell fogni, csak elmosolyodik, és bocsánatkérően pislog. De azért helyet foglal, rendesen, és próbál úgy tenni, ahogy a fiú mondja, de azért a segítségre igencsak rászorul, és hálásan mosolyog Szevérre, mikor meg is kapja. Bal kezével szépen megfogja a nyelét, majd a következő szavakra jobb kezét felemeli, és összekócolja Szevér haját.* - Magadra gondoltál? *Kérdezi mosolyogva, majd hagyja, hadd rendezgesse el Szevér a kezeit, vagy akármi.* - Azért tényleg örülök, hogy összefutottam veled. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Északi torony - Titkos padlás | |
| |
| | | | Északi torony - Titkos padlás | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |