Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fehér cápa háló - Page 4 I_vote_lcapFehér cápa háló - Page 4 I_voting_barFehér cápa háló - Page 4 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fehér cápa háló - Page 4 I_vote_lcapFehér cápa háló - Page 4 I_voting_barFehér cápa háló - Page 4 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fehér cápa háló

Go down 
+13
Aleksandar K. K. Deyan
Rosetta Waylan
James Ravenwood
Anaze White
Senna Marsine - archiv
Mardhug Grihol
Sepp Dierk
Blanche Ravenwood-archiv
Laura Wylee
Hunyadvári Szevér
Samantha Troops
Jack Darkfield
Kalandmester
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 4 Nincskaszt

Fehér cápa háló - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:01 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Hunyadvári Szevér
2. Alex Carmelo
3. Anaze White
4. Jack Darkfield

A szoba lakói - bal oldal:
1. Aleksandar K. K. Deyan
2. Siegfried Zauberer
3. Sepp Dierk
4. James Ravenwood
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Laura Wylee

Laura Wylee

Főkarakter : taborandi@msn.com
Hozzászólások száma : 3350
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 4 Nekromanta_elementalista
Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 6:24 pm

*Valami éppen oszló állatszerű dolog, pontosabban egy kutya jön be a Fehér cápa közös helységébe, majd leül szépen a fenekére. Szájából egy fekete boríték lóg ki, amiben egy félmocskos fehér papír van. Már ha bárki el tudja venni a valamitől, mert nem adja másnak, csak Jacknek. De amikor ő közeleg, felé fordítja a fejét, majd leteszi a lába elé a levelet. Macskakapart betűkkel, fekete tintával írt, pár pacával borított levél van benne.*

Újabb október 13. Most épp csak egy szerda. Majd találkozunk.
L.W.

*Igen, szándékosan nincsen benne egyetlen "Boldog szülinapot" sem. Talán majd mondja személyesen. Talán majd ajándékot is ad. Mármint rendeset... De a tavalyi karkötőt sem hordja. Majd meglátja még.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Okt. 13, 2010 9:33 am

*Egy iskolai hollót küld a fiatal fiú, nem a sajátját, ami bizony szokatlannak hathat tőle. Egyszerű, többé-kevésbé idomított holló ez, aminek azért kellően kellett enni adni, mire a vén jószág hajlandó volt a kis csomagot idehozni a fehér cápához. Alighanem a "biztonsági berendezések" miatt nem jut be, hát az ajtó elé teszi le, a küszöbre. Egyszerű, barna papírba van csomagolva, ráírva fekete tintával a Jack Darkfield név. Ha kibontja, egy üres könyv van benne, naplónak, jegyzetek tárolására, feljegyzéseknek tökéletesen használható. Illetve egy rövidke levél, ismerős, macskakaparás-szerű kézírással. Amint letette a csomagot, persze a vén holló el is röppen.*

Ismét eltelt egy év. Gondoltad volna mindezt tavaly ilyenkor? Kíváncsi leszek mi lesz jövőre. És azután. Boldogot. C.M.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 7:06 pm

- Majd megnyújtjuk. *Motyogja szinte oda sem figyelve, mert közben már a könyvben keresgél.* - Na igen, de hát ez a házi. Nekem sem tetszik... De a "kegyenc urasággal" lehet, hogy tényleg nem kellene packázni. Szerintem a diákok nem a szíve csücskei. De nem tudom, miért érzem ezt... csak egy megmagyarázhatatlan, sanda gyanú. *Mondja kicsit irónikusan, majd elgondolkozik.* - Számítana, de meg van említve az órában, így nem tudom, mennyire fogadja el... Na írjunk össze négyet... *Sóhajt fel. Mikor Szevér közelebb húzódik hozzá, néhány pillanatig ott marad, majd arrébb csúszik, távolabb, de csak enyhén. Utána meg... valahogy összehozzák a házit ketten.*
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 1430
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 4 Mutatvanyos_harcos
Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
Fehér cápa háló - Page 4 Tek50194dca767159448285

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 7:02 pm

-Minden bizonnyal mondtad, de az én eszem rövid. *mondja lassan, mosolyogva, majd laza mozdulattal dobja be a könyvet a szobába, az ágyra, egy rúnát sem aktiválva, majd behúzza maga mögött az ajtót.* -Okos gondolat. Nos.. a házi.. igen.. *zavartan ül le Lawrence-el szemben, miközben annak füzetét lesi.* -Azt hiszem, ennek neki kellene állni. Ha pedig a természet egyensúlyát fenyegeti, intézze el a híres-neves kegyenc uraság, vagy Falassion. *forgatja meg a szemeit, miközben agyában pörgeti sorra a lényeket.* -A vámpír szerinted számít? Se nem ember.. se nem állat.. a Lény megnevezés jó rá. De ha innen nézem, bármelyik lidérc, vagy efféle lény jó. Hmm.. mentális pók.. mentális pók.. *gondolataiba merülve húzódik közelebb a fiúhoz, elkérve annak füzetét, majd nekiállnak, szépen, kettesben leckét firkantani.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 6:50 pm

- Pedig tényleg kölcsönkértem, és mooondtam, hogy körülbelül mikor fogom visszahozni. *Forgatja a szemeit, miközben imádkozik, hogy minél hamarabb vonuljon el a vörös szín az arcáról. Aztán már csak a másik könyvet, meg a füzetet szorítja magához.* - Áhá. Hát... akkor... nem megyek beljebb. De ne itt az ajtóban beszélgessünk, legalább a közös részben üljünk le. *Indítványozza, és már bele is süpped az egyik fotelbe.* - Ne aggódj, még én sem csináltam meg... Lényeket kellett gyűjteni, amik mentális támadó erővel bírnak. Kiírtam párat ebből a könyvből... *Emeli fel a másik könyvet, majd leengedi.* - Meg van valami mentális pók a tölgyes egyik barlangjában, azt kellene legyőzni. Gondoltam rá, hogy elmehetnénk ketten... De nem tudom, mennyire lenne érvényes. Végezni kellene vele, mert felborítja az egyensúlyt a vérengzésével, vagy mi. *Kicsit még hadar, de igyekszik visszatérni a normális arcszíne.*
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 6:41 pm

*Lawrence ügyetlenkedését észre sem veszi, vagy csak nem tulajdonít neki különösebb dolgot, meg okot, meg semmit sem, még a pirulásra sem reagál, az utolsó gombot gombolja, amikor a könyvért nyúl.* -Áh, köszi szépen! *mosolyodik el.* -Már mindenhol kerestem, azt hittem, elveszett. *veszi át a könyvet, megforgatva, mindkét kezével. Aztán felsandít a még mindig vörös Lawra, kissé elhúzott szájjal, ami nem neki szól, hanem inkább a szobának, ami felé int is egyik kezével.* -Mondanám, hogy fáradj beljebb, de életveszély, még nekem is. Meg Jack olyan, hogy.. Szóval jobb, hogyha nem lépdelsz beljebb. A mentálmágia házit pedig.. Nos.. khm.. *kissé zavartan vakarja meg a fejét, egy kissé belepirulva a dolgokba, miközben Lawra pislog.* -Nem nagyon. Mi volt pontosan? Mert az bizonyos, hogy nem nagyon fogom túlélni a következő órát egyben, ha nem adom le. Odalis nem tűnik kezes báránynak. *mondja, kezét leengedve maga mellé, úgy figyelve a másikra. Próbál természetesen viselkedni, hátha ez segít a másik fiúnak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 6:26 pm

*Hirtelen megmerevedik a felkiáltásra, puffanásra, és konkrétan visszaejti a földre azokat, amiket eddig felszedett. Felegyenesedik, és már kapásból nyitna be, de egy pillanatra megtorpan. Néhány pillanat hezitálás az egész, aztán újra a kilincsért nyúl, de az ajtó kitárul, és... ott áll előtte Szevér egy szál boxerben. Fülig elvörösödik, és villámgyorsan hajol le összeszedni a dolgokat, miközben Szevér öltözni megy.* - Én... csak... *Eléggé elesetten nyekeg, majd végül még mindig vöröslő fejjel, nem igazán nézve Szevérre feltápászkodik, és megköszörüli a torkát.* - Szóval... Meg akartam kérdezni, leadtad-e már a mentálmágia házit, mert... Meg visszahoztam a könyvet amit a múltkor kölcsönkértem... //Tegyük fel, hogy kölcsönkérte. ^^"// *Nagy nehezen kibányássza a nevezett könyvet a másik meg a füzet közül, és Szevér felé nyújtja.*
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 6:17 pm

-Neeee! *a szobából hatalmas puffanás halaltszik a felkiáltás után, ami eléggé pánikba esetten szólal meg, mintha valakire éppen most szegeznék a pálcát, vagy egyéb dolgok történnének. A puffanás után pedig néma csönd. Még csak nyöszörgés sem. Odabent a szőkeség éppen most bucskázott le sikeresen az ágyról, hatalmas puffanással érkezve meg a talajra, miközben valami folyamatosan a haját borzolja. Astor úgy gondolta, mókás dolgot tesz, de a fiú nem nevet annyira ezen a "poénon". A kopogást persze azért hallotta Szevér, meg fel is fogta, csak lassan vonszolja el magát addig. Végül halk nyöszörgéssel tápászkodik fel, kissé húzza a bal karját, de végigsimít rajta, kicsit megdörzsöli, megmozgatja az ujjait, és máris jobb. Vet egy oldalpillantást néhány örvénylő papírcafat felé, majd megrázza a fejét, haját, és kinyitja az ajtót, egy lendületes mozdulattal.* -No? *hőköl egy cseppet hátra, amikor megpillantja a pakolászó Lawrence-t. Nem éppen vendégekhez van öltözve. Konkrétan pizsamanadrágban (egy nagyobb boxerben, alsógatyában) és ujjatlan kesztyűben feszít, érezhetően nem számított társaságra. Azonnal idegesen köszörüli meg a torkát, és kap fel egy inget egy közeli székről, az ing furcsa mód közelebb reppen hozzá, amint érte nyúl, és azt kapja magára, majd hevesen gombolja be, kissé elfordulva.* -Nem számítottam rád. Mi járatban? *kérdezi, miközben hevesen gombolja a kabátot.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Szept. 28, 2010 5:50 pm

*Kissé elkínzott arccal lép ki a szobájából, és indul el egy bizonyos másik felé. Kezében füzet, meg egy vastagabb könyv mindenféle lényekről, ezen kívül egy másik, mentálmágiáról. Ezzel a pakkal caplat át szépen egyik cápából a másikba. Ott bekopog a bal oldalon, majd türelmesen vár. Megkockáztatja, hogy mielőtt újra két kézzel fogná a cuccokat, a kopogásra használttal megigazítja a haját, de kicsikét elszámolja magát. Fél karjáról konkrétan leborulnak a dolgok, mielőtt elkaphatná őket. Kicsit gyászos arccal kezdi el felszedni a könyveket meg a füzetet, remélve, hogy Szevér nyit ajtót, és nem mondjuk Jack.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 7:40 pm

*Szevér szavaira kicsit megvonja a vállát, de nem is feltétlen a "nem érdekel" stílusban, hanem az "ez van" töltettel. Kis hamar hozzá is tesz valamit, de azt is egy apró mosollyal kísérve. hangja pedig ugyanolyan, kissé lelkesedő, de most egy kis időre azért alábbhagy.*
- Az elvesztett dolgok megkerülhetnek. Egy daimon, aki eltűnt, még itt lehet. *Emeli az ujját a saját halántékához, jelezve ezzel, hogy ugye a daimon vagy elveszik, vagy visszaidézed, és akkor ottmarad.* - Minden esetre ez a meccs nem lesz lejátszva. Ő a saját pályáján játszik, én az enyémen. Én nem megyek át hozzá, ő nem jön hozzám. De nekem megfelel. Ellabdázgatok magamban is. *Mosolyodik el, és már száguld is kifelé Szevérrel együtt.* - Nem fog velem komolyan beszélni, sem nyíltan. Anélkül meg nehéz. *Közben csak igyekeznek a labirintus felé, hogy átérjenek a társalgóhoz. És Laura csak beszél, és beszél...*
- Nos, valójában semmi nem történt. Vérzett az orrom AMM órán, semmi több. De volt időm gondlkodni, miközben kulcsokat figyeltem bolond tükrökben, és gondolkoztam, hogy milyen zárakat is nyithatnak, és szépen végiggondoltam, hogy kész agyrém, ami velem történik itt. Szép, hogy iskolába indultam, és börtönbe érkeztem. Valójában azért nevetek, mert jobbat már nem tudok a helyzetemben. *Mondja, és mindezt olyan örömmel közli a világgal, mintha csak a legjobb dolog lenne, ami történt vele. Miközben közel sem az... Na de a szőkeségnek be nem áll a szája.* - Szóval lassan írni fogok egy listát, amit még meg akarok tenni, aztán ágyő. Elvégre nem túl sok minden van, ami ideköt. Akit szeretek, az nem szeret, akit utálok, az sem utál viszont. Szép kis összegrés jönne ki belőle. Na de mesélj valamit Te is. *Áll le végül, továbbra is olyan vidáman mosolyogva, de a fiú lassan tényleg elgondolkodhat rajta, hogy a nekromantánk most tényleg megbolondult-e...*

// Fagy //
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 7:21 pm

*Amikor a lány a nyakába lendül, hogy megölelje, akkor visszaölel, mosolyogva, egyik kezével, azt kivéve a zsebéből, majd a szavakra csak megforgatja a szemeit, mosolyogva.* -Nem kelt fel bal lábbal, egy cseppet sem. Nagyon nem volt szép tőled, amit vele tettél, de lényegtelen. *emeli fel a kezeit maga elé.* -Nem az én dolgom, nem avatkozom bele. Ezt a meccset nektek kellene lejátszanotok. *sóhajt fel, és el is lépdel az ajtó elől, megindulva a nyugalom terme felé, mivel az lett emlegetve. Pontosabban elindul előrefelé a folyosón, mert csak nem maradnak az ajtó előtt, a puszta folyosón.* -Kedves tőled, hogy csak gondoltál egyet, és átnéztél. A Nyugalom terme tökéletes. És jó látni, hogy egészen boldog vagy. Történt valami nagyon pozitív? *kérdezősködik kíváncsian, miközben ismét zsebre vágja a kezeit, és kíváncsi, mogyoróbarna szemekkel figyeli a leányzót, miközben lassú, kényelmes léptekkel sétál mellette, célirányosan.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 7:13 pm

*Néz egy ideig Jackre, a szavaira pedig enyhén elmosolyodik. Közben pedig boldogan kommenteli a dolgokat fejben, nagyrészt azon somolyog az orra alatt. Szóval a nagyon szemtelen "mert én nem ezt mondtam?" gondolattól kezdve a "haha nagyon vicces"-ig minden átfut a fején. Ugyanis eléggé mulatságos, hogy a fiú épp kioktatja arról, hogy nem ismeri, mikor pontosan most jelentette ki ezt a szemébe. Na meg azt, hogy mit is gondol róla. Persze csak azt, hogy fél az érzelmektől, meg attól, hogy fájhat. Na de ilyen az élet, ami fontos, az bizony fáj. És ha semmi nem fáj, akkor semmi nem fontos, ebben az esetben pedig halál fölösleges éldegélni ebben a gyönyörűséges világban. A visszafordulós mondatra pedig megint csak egy szemtelen választ tud adni, mosolyogva, közben intve is egy kicsit, mintha tisztelegne egy felettesének.*
- Vettem. *És hogy közben mire is gondol, na azt végképp nem részletezném. Szóval kihamar meg is érkezik az, akihez valójában jött. A benti beszélgetést meg ugye nem hallja, csak nekitámaszkodik szépen a falnak ott az ajtó mellett. A szőke fej láttán pedig ismét mosolyogni kezd, de ez már nem a gúnyosabbik, hanem a kedvesebbik gesztus. Szóval amint úgy tűnik, hogy a fiú már nem akar elesni a cipőjével foglalkozva, lendül szépen, hogy átölelje. Minden probléma és gátlás nélkül. Majd el is engedi, ez amolyan üdvözlésféle volt, és már válaszol is.*
- Csak rád gondoltam, aztán beugrottam, csak épp Jack nyitott ajtót. Ma is bal lábbal kelt. Na de mit szólsz a társalgóhoz? Nyugalom terme? Na? Na? van kedved hozzám? *Kérdezgeti, és látni, hogy eléggé lelkes, ki tudja miért is épp.*
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 6:59 pm

*A szavakra nem is igen figyelmez, éppen az ágyon fetreng, félmeztelenül, egy szál rövidnadrágban, és halkan dúdolgatva firkál valamit egy papírra. Valami levélszerűség lehet. Jack szavait hallva felpislog, kissé értetlenül ráncolva homlokát.* -Rég neveztél így. Igyál egy teát, és ne zaklasd fel magad jobban. *súgja halkan, hogy csak a fiú hallhassa, és írül, bár, mivel Laura van itt, ezért ezt a nyelvet talán még jobban megérti, de direkt halkan beszél. Aztán pontot tesz a mondat végére, leteszi a pennát, legördül az ágyról, magára kap egy pólót, ami az egyik széken pihen, egy sima, drapp, barna felsőt, majd cipőt húz, és még elneveti magát, miközben kiugrál a szobából, cipőhúzás közben.* -Fader! *nevetgél Jack felé, és nem igen akarja magvárni, hogy az mit reagál, bár sejti, hogy nem lesz több egy szemforgatásnál, és egy kisebb mosoly után beteszi maga mögött az ajtót, immáron kívülről, Laura előtt, beletúrva a hajába, bár nincs mit rajta igazítani, szőke, kócos, mint mindig.* -Mi a helyzet kicsi lány? Mi járatban? *kérdezi, zsebre vágva a kezeit, hatalmas, barátságos, kedves mosollyal.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 4 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 6:55 pm

-Nem csodálom. Nehéz megismerni. Egy jó nekromanta sosem adja ki a titkait. Egy Darkfield pedig nem háborog a múlton, mert az elmúlt. Nem ismersz, csak ismerni akarsz. És, amíg nem látod be ezt a hatalmas különbséget.. Addig szólok Szevérnek. *mondja, miközben beljebb hajtja az ajtót, majd hirtelen megáll a keze, és visszafordul a lányhoz, csak néhány szó, egy mondat erejéig.* -Hagyd békén a múltamat. Nincs hozzá közöd. Nem akarok régi sebeket hánytorgatni. *és választ se várva csukja be az ajtót a lány előtt, pontosabban hajtja be majdnem teljesen, és sétál vissza a munkájához, miközben Szevér felé szól, bár nagyon fel sem néz.* -Téged keresnek sámánfajzat. Laura az, bár gondolom nem lepődsz meg. Tízre érj vissza. *szól oda a fiúnak, miközben ismét a könyvet veszi a kezébe, majd kényelmesen belelapoz, tovább folytatva a munkálatokat, vizsgálatokat a fiolán.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 6:48 pm

*Az ajtó pedig nyílik is, azaz mozdul a kilincs, amit ugye a lány eddig fixírozott, és felkapja a fejét, előrébb is lép, Szevérre számít, majd rövid úton meg is torpan, mosolya pedig úgy eltűnik, mintha ott sem lett volna. A helyére pedig valami nagyon fura érzelem kerül, miközben súlyát reflexszerűen hátrább helyezi, hogy távolabb kerüljön a fiútól, anélkül, hogy feltűnően ellépne. Na de azért ha már itt van, valamit mondani kell, mert ugye nem is igazán Jackhez jött, hanem a titkárnőjéhez. Khömm... Na szóval csak néz rá pár másodpercig aranysárga szemeivel, majd megszólal, hogy válaszoljon.*
- Valójában Szevérhez, de ha már itt vagy, közölném, hogy továbbra sem értelek. Ami persze nem meglepő tény. Minden esetre szerintem csak gyáva vagy. Na mindegy is. *Fejezi be olyan könnyedén, mintha csak a délutáni teáról beszélt volna. aztán hogy mi lesz itt... Szóval egy kis mosollyal kérdez szépen vissza, miután felállt a szőr a fiú kérdésétől, miszerint sétálna-e. Nos nem. Egy kicsit sem.* - Szóval itt van? *Szavai kellőképp könnyedek, mintha nem épp most nevezte volna gyávának Jacket. Mindemellett pedig tökéletesen nyugodtan és magabiztosan álldogál ott előtte. Azért meg lehetne lepni, de nem nagyon hiszi, hogy a Naxis srác fel szeretné pofozni. Vagy ha mégis, Szevér legalább kijönne a csattanásra...*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 6:35 pm

*Hallván a kopogást felnéz a munkája mellől, éppen néhány könyvet les át, amiben bájitalok és vámpírok szerepelnek. Mí meglepő.. Az órán gondolkozik. Fehér inge feltűrve, fekete haja jólfésült most is, mint mindig, fekete hosszúnadrág, egyszerű, fekete cipő. A kopogásra felnéz, majd az ajtóhoz sétál, néhány lépést megnyújtva, letéve a könyvet az egyik asztalra, aztán egyszerűen kattan a zár, és az ajtó kinyílik. Amikor megpillantja az előtte álló lányt, egyből felszaladnak a szemöldökei, pontosabban csak az egyik. Finoman végigméri Laurát, majd biccent felé.* -Már meg se lepődök. Kihez jöttél? *kérdezi, miközben egyik kezével még fogja az ajtót, és úgy figyeli a lányt, kihúzva magát, mintha csak az orrára készülne csapni az ajtót, noha nem mutat erre semmi hajlandóságot vagy ingert. Csak áll, békésen, hideg, kérdő szemekkel figyelve az eramiros nekromantát maga előtt.* -Sétálnál? *kérdezi, miközben a szája széle egy kissé megrándul, de nem tudni, hogy tényleg megtörtént-e, vagy egy átsuhanó mosoly volt, vagy valami fintor-szerűség.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 22, 2010 6:27 pm

*A szöszke lány megint erre látogat, most otthon hagyva minden érdekes öltözéket, sima farmerben, könyékig felhajtott ujjú fehér blúzban, egy pár sima cipőben, persze rúnákkal, már lassan ki sem mozdul lopakodó lábbeli nélkül. Kivéve persze, ha nincs is a lábán semmi. Szóval így óra után sétálgat szépen a Fehér Cápa felé, mert eszébe jutott egy szőke srác, a gitárjával. Szóval hívta a szíve, látogatóba menni. Egyébként haja két copfba van fogva, az első rövid tincsek persze össze-vissza állnak, vállán pedig ott a táskája, amit az órára is vitt, benne jegyzetekkel, meg fölösleges dolgokkal, mint a fókuszai, meg ilyenek, úgysem használja őket. Sőt, egyelőre még a nekromanta gyűrűje sincs rajta, ha szeretne, teremt zombit ahol van. Apró mosoly ül a szája szélén, ahogy Szevéren gondolkodik, és egyenesen a szobája felé tart. Belép a közös részbe, mert ugye az nyitva szokott lenni, majd ott kopogtat szépen, ahol kell. Megtorpan, nézi a kilincset, hogy mikor mozdul, mosolya egyre csak fokozódik, ahogy a szeme csillogása is. Aztán csak ajtót nyit valaki...*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 5:35 pm

*Jack? Túllépni a paranoiás gondolatain? Ebben a világban, ahol minden másodpercben figyelnie kell, hogy ne törjön meg a varázs, és ne bukjon le valaki előtt? Esélytelen. De az bizonyos, hogy a lányból áradó pozitív energia egy kissé megnyugtatja. Legalábbis letesz arról, hogy a lány valami durva dologba akarja belerángatni. Talán tényleg egyszerűen csak beszélgetni akar vele. Lassan elindul a lány mellett, végigpörgeti az összes veszélyes helyet, ami eggyel lejjebb van, és arra jut, hogyha esetleg az erkélyen akarnák kidobni, akkor maximum hirtelen átportálja magát valahova máshova, vagy gumis kezével elkapja a korlátot. Nem lehet ebből semmi baj sem. Lassan, nyugodt, határozott léptekkel indul meg a lány után, majd mellette. Ő aztán nem siet. Minek? Még van bőven idő tízig, és ő utána is kint lehet. Amikor, ameddig csak akar. Szokásjog. A lány kérdésére ismét egy sanda oldalpillantást vet rá, arcán egy halvány, sanda, keserű félmosoly villan fel, szája sarkában, majd el is tűnik.* -Remélem ez nem volt egy komoly kérdés. Maradjunk annyiban, hogy kihevertem. Belenyugodtam a sorsomba. Ha így, akkor így. *hagyja rá a dolgokat, kezeit zsebre téve. A nagy harcos, ennyit a régi tanokról. Nem érzi magát feszélyezve, békésen lépdel némán a lány mellett.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 5:26 pm

*Nem, egy kicsit sem zavarja, hogy végigmérik. Fura ruhában van, ez tény. Gyakorlatilag a fehér zászlót lengeti ezzel. Na meg legalább Jack is felfogja, hogy nem fogja kifilézni. Nem lenne túl elegáns egy szoknyában. És egyébként is véres lenne a szép fehér anyag. A hümmögésre sem válaszol. Volt már érdekesebb is. Ez csak egy ruha... Na meg egy kis hiányérzet a lány auráját tekintve. Most kifejezetten pozitív energiát áraszt magából, nyugodtságot, békét. És talán Jackre is kihat ez az egész, feltéve, ha valaha túllép a paranoiás gondolatain. Még nézi, ahogy a fiú elgondolkodik egy pillanatra, majd minden mosoly nélkül néz rá. Ugyanis most a szeme mosolyog, nem kell a szájának is felfelé görbülni.*
- Egy emelettel lejjebb. Nem megyünk ki. *Feleli gyorsan, majd elindul, maga mögé pislogva kettőt, hogy a fiú követi-e. És mivel igen, kicsit lassít a léptein, nem kell rohanni, van idő. Igyekszik Jack mellett sétálni, elvégre elmondta, hogy merrefelé mennek. Köznem egy ideig csendben van, de látszik rajta, hogy nem érzi feszélyezve magát, még így sem, hogy "szinte" védtelen pálca híján. Végül csak ránéz a fiúra, és aranysárga szemeit rá szegezve szólal meg.*
- Jobban vagy? *Kérdez rá egyszerűen a levendulás esetre, ami ugye nemrég esett meg. Aggódás is lehet a hangjában, és semmi hátsószándék. Semmi. A szagát sem érzi, semmit. De ha nagyon szeretné, megnézheti a lányt a mindent látó szemével is. Nem valószínű, hogy meglepődne tőle XD.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 5:03 pm

*Végigméri a lányt, miközben az felé fordul, és érzi, hogy nem érzi azt a durva aurát, amit érezni szokott. Eléggé kétkedve méri végig Laurát, az bizonyos.* -Nem-e? Hmm.. Érdekes. Határozottan érdekes.. hmm.. *hümmög egy kicsit, félhangosan gondolkozva, majd a kilincsre teszi a kezét, az ajtógombra, ami itt van az ajtókon, majd mégiscsak megáll a mozdulatban a lány szavaira. Elgondolkozott azon, hogy beinvitálja a lányt, de ezekre a szavakra.. Megváltoztatja a gondolatmenetét. Felnéz a lányra hideg, szürke szemekkel, egy fél pillanatig nem szólal meg, majd végül is elengedi az ajtógombot, és hátrább lép.* -Miért is ne? És merrefelé tervezed ezt a bizonyos.. sétát? *kérdezi, egy cseppet gyanakodva. Valahogy érzi, hogy van valami furcsa, kétes eredetű hátsószándék ebben a dologban, és semmi sem az, aminek látszik, vagy talán csak neki van üldözési mániája. Nem biztos egyikben sem, de annyi bizonyos, hogy, ha a lány azt mondja, sétálni akar, akkor végső soron elmehetnek sétálni. Jack úgyis rég járt.. a.. természetben. Kihúzza magát, majd fejével int a folyosón elfelé, a lépcsők irányába.* -Rég jártam a levegőn. Te vezetsz. *int a lány felé még, majd leengedi maga mellé a kezeit, és csak várakozik, merre is vezetnek lépteik.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 4:56 pm

*Ugyan már tudja, hogy közeleg valaki, elvégre a ruhaigazgatás, meg a hajrázás nem hangtalan, bárhogy csinálják, meg egy idő után az ember érzi, ha valaki belépett a személyes aurájába. De nem fordul meg, csak elmosolyodik haja takarásában, és csak a vállkocogtatás után néz fel. Szépen a fiú felé fordul, ajkán egy kis mosoly, szemei pedig csak úgy sugároznak. A megjegyzésre egy szó nélkül áll arrébb, kezeit maga mögött összefogva, továbbra is Jackre nézne. Majd a változó hangra elmosolyodik, és megingatja a fejét.*
- Nem, semmi nem történt. *Mondja teljesen nyugodtan, és még a durva nekromanta auráját sem lehet úgy érezni. Most nem, félrerakta ezt az egészet, egy kis időre. Végül csak hozzáteszi azt is, amiért idejött.* - Nincs kedved sétálni? *Csendes, kérő hang, semmi hátsó szándék, semmi gonosszág. Valóban csak beszélgetni jött, na meg mutatni valamit. De ott még nem tartunk.*
Jack Darkfield

Jack Darkfield

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 4:33 pm

*Felhajtott ujjú, fehér ingben, hosszú, fekete nadrágban oson, suhan végig a folyosón. Az ujjain gyűrűk vannak, mint mindig. Az egyik az Árnyékgyűrű, a másik kezén a nekromanta fókusza, de azt csak az út közben veszi fel, valamikor a folyosó végén került az ujjára, a biztonság kedvéért. Elvégre is, nem nagyon van értelme hordania, nem akar hullákat keltegetni a folyosó kellős közepén. Lábán egy kicsit régebbi, ócskább tornacipő, de bármennyire is szakadt, egy hangot sem ejt, nem nyikordul, nem csikordul, nem csoszog, nem kopog, miközben a fiú végigsétál benne a folyosón. Fekete haja szépen alakul vissza, egy kevés krétapor ugyanis még van benne, a fiú éppen azt porolja ki belőle, félig kigombolt, kissé nyúzott, mégis elegáns ingében, amikor megpillantja a lányt az ajtaja előtt. Megáll, kirázza a port a hajából, majd kihúzza magát, egy kissé megigazítja a ruházatát, majd a lány mögé lépdel, hangtalanul, aztán egyszerűen megáll mögötte, megkocogtatja az egyik vállát, és úgy nézi Laurát.* -Esetleg beengedsz, vagy az idők végezetéig állod el az utat? *kérdezi a tőle megszokott hangnemben és hangszínnel, egyik szemöldökét felhúzva, majd lejjebb halkítja a hangját, és még hozzáteszi.* -Történt valami? *egy fokkal mintha kedvesebben is csengenének ezek a szavak. De csak egy leheletnyivel.*
Laura Wylee

Laura Wylee

Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeSzer. Szept. 15, 2010 4:25 pm

*Szőke lány suhan végig a folyosón, egészen más öltözetben, mint ez nála átlagos, szokásos. Ugyanis egy félhosszú, hófehér ruha van rajta, bő aljjal, karcsúsított derékkel, két vékonyka pánttal. Lábán egy fehér cipő, azaz szandál. Semmi díszítés, semmi giccs, csak a nekromanta lány egy fehér ruhában... Haja ki van engedve, és léptei most nem is hangtalanok, nem is kell annak lenniük. Nincs nála pálca, nincsen semmi más, csak a holdköves amulett a nyakában, fehérarany láncon. És mily meglepő, a Fehér Cápa felé tart. A közös rész úgyis nyitva van, mert nyitva szokott lenni, majd onnan megáll szépen a megfelelő ajtó előtt, és kopog. Hármat. Rövidet. Majd megáll, és kicsit előre hajtott fejjel, csukott szemmel vár.*
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com
Hozzászólások száma : 1198
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 4 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Aug. 31, 2010 11:22 am

* A szőke hajú fiú a két háló közös részébe lépdel be, egy szál rövidnadrágban. Most ébredt fel, s a tegnapi nap eseményein gondolkodik. Hirtelen beugrik neki Lilya képe, akitől még bocsánatot sem kért a tegnapi bunkósága miatt. Kezébe csúsztatja pálcáját, magához hívja a pergament és a tintásüveget az asztaláról, majd pennát fog a kézbe és körmölni kezd. Mikor végez, besiet a szobába a levelet az asztqalon hagyva. Felöltözik majd a levéllel a kezében távozik a hálóból.*
Sepp Dierk
Diák
Sepp Dierk

Főkarakter : sepp_dierk@windowslive.com
Hozzászólások száma : 1198
Kaszt : Fehér cápa háló - Page 4 Elemista

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitimeKedd Aug. 17, 2010 9:57 am

* Na igen a nőügyek mindig kemény diók. Főleg akkor ha az ember még családfő is mellette. Nikorina említésére a fiú felvonja a szemöldökét, amelyet James nem láthat hiszen éppen a belépő naxeldíres lányra pillant. Neki azonnal beugrik a név után, hogy mi történt a lánnyal. Lassan ő is Arianára emeli a tekintetét. Annak akinek az elöbbi festős viccén is nevetett. S mikor James felajánlja neki hogy engedje be a még szönyegcirkáló méretű kutyát azonnal felpattan. S az ajtóhoz siet. Hagyja hogy a testvérek letudják maguk között a szomorú híreket. De úgy néz ki ők sem tudják azokat. De persze a fiú nem közli őket. Mikor kinyilik az ajtó egy körülbelül tizenötcentiméteres kölyökkutya rohan neki a szőke fiú lábának, aki lehajol hozzá s kezébe veszi.*
- Na nem kell ennyire szeretni. *gügyög a kutyának majd Arianára pillant. Most veszi csak észre a lány külső változását. Határozottan illik hozzá az új külső, csak a kérdés az, hogy a belső is változott e.*
- Maradj csak nem gondolta komolyan ez a lüke. *vigyorog James felé majd ismét szinte énekelve kérdi tőle* Nincs igazam James? *és megint röhög.*

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fehér cápa háló   Fehér cápa háló - Page 4 Icon_minitime

Fehér cápa háló
Vissza az elejére 
4 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Második emelet-
Ugrás: