Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 121 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 121 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Gepárd háló | |
|
+23Felicity Artmenson Hiroshi Haku Jenna Shot David Robert Beawer Maria Thekla Marisela Penthesilea Rosetta Waylan Tim Leopold Nikorina Grozda Ekaterina Astahova Laura Wylee Liloo W. McNamara Asberoth Venator Yosif Zhivko Katherine Mary Black Victoria Flame Sarah Wood Lizbeth Westlive Serenity Charisma Godwin Torina Foster Pierre Bontavier Ann-Tabitha Serenity Kalandmester 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Gepárd háló Vas. Júl. 12, 2009 6:14 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal: 1. Luciana Petrow 2. Alise Ellwood 3. Felicity Artmenson 4. Haku Hiroshi
A szoba lakói - bal oldal: 1. Liloo W. McNamara 2. Ekaterina Astahova 3. Marisela Penthesilea 4. Ashley Emma Goldworthy | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Gepárd háló Pént. Júl. 17, 2009 3:41 pm | |
| *Elhúzza a száját. Hát igen, kicsit nehéz neki bármit is elhinni miután úgy viselkedett eddig Ann-nal, ahogy. Megismétli még egyszer az információt, és hozzáteszi a másikat is, amit még mondani szeretne.* -Nem viccelek. Deyan tényleg kómában van. Láttam a gyengélkedőn, miután én is átmentem oda, mert lesérültem egy párbajban egy sráccal. Próbáltam felébreszteni, de meg se mozdult. De az biztos, hogy nem halt meg, mert a pulzusát éreztem, de nagyon gyér volt neki. *mondja, és tart egy kis szünetet.* -És, mivel tudom, milyen sokat jelent neked Deyan, szerintem jobban már nem tudlak megbosszulni azért, amit tettél velem. Ez elég büntetés neked a sorstól. Szóval, a lényeg az, hogy szeretnék veled kibékülni. *mondja, és békejobbot nyújt neki.* -Szeretném, ha megint olyan jóban lennénk, mint régen. Tudom, hogy ez egyelőre nem fog menni, de a részemről semmi akadálya. *mondja, és kíváncsi Ann reakciójára.* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Gepárd háló Pént. Júl. 17, 2009 3:34 pm | |
| *Ann eddig az ágyán ült, és tulajdonképpen ma még semi értelmeset nem csinált. Nem volt mellette sem a kedvese, sem a legjobb barátja. Egy kicsit értelmetlennek érezte így bármit is tenni... Egyedül ebben az iskolában... Most leginkább az foglalkoztatja, hogy hogyan is írhatna Deyannak. De váratlanul egy kopogtatás térítette magához* ~Na ez vajon ki?~ *és fel is ugrott az ágyáról, ekkor hallotta meg Elros hangját, de már nem léphetett vissza. Hát beengette a fiút* _mit szeretnél?- *nem is kell sokat várnia a lánynak, mert Elros közli is, hogy mit szeretne* -Ez nagyon-nagyon rossz vicc Ele. és ezt szerintem te is tudod...- *mondta el a véleményét Ann, majd felhúzta a szemöldökét* -Szóval? Mit szeretnél?- *kérdezi a lány, mivel azt hiszi, hogy Elros viccel, egy rossz tréfát űz vele.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Gepárd háló Pént. Júl. 17, 2009 3:23 pm | |
| *Ele érkezik a harmadik emeletre. Kicsit bizonytalan, hogy hol is lehet Ann szobája, ugyanis őt keresi, aztán meglátja a "Gepárd háló" feliratot az egyik ajtón.* ~Áh, azt hiszem, ez lesz az... Na majd kiderül.~ *gondolja magában, és bekopogtat az ajtón.* -Ann, itt vagy? Ele vagyok. Légyszi, engedj be! Nem akarok rosszat, mondani szeretnék valamit. *mondja, és várja, hogy a lány ajtót nyisson neki. Aztán amennyiben beeresztette Ann, ő belép az ajtón, és elkezdi a mondanivalóját.* -Szóval... azt szeretném mondani, hogy... Deyan kómában van. *mondja nemes egyszerűséggel, és várja a lány reakcióját. Még lenne mondani valója, de szerinte egyelőre elég ennyi sokkoló információ egyszerre. A másikat csak azután mondja, ha a lány reagált valamit.* |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Gepárd háló Vas. Júl. 12, 2009 6:14 pm | |
| Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal: 1. Luciana Petrow 2. Alise Ellwood 3. Felicity Artmenson 4. Haku Hiroshi
A szoba lakói - bal oldal: 1. Liloo W. McNamara 2. Ekaterina Astahova 3. Marisela Penthesilea 4. Ashley Emma Goldworthy | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gepárd háló | |
| |
| | | | Gepárd háló | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |