Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fekete özvegy háló | |
|
+20Miley Hortingberg Toportyán Zakariás Laura Wylee Meriel Ravenwood Valeriel Ravenwood Hallbjörn B. Laxness Leona Arts Lola Lois Burn Senna Marsine - archiv Andrey Bogdan Hunyadvári Szevér Rowan Stanford - archiv Maria Love Samantha Troops Nathaniel Ravenwood Jack Darkfield Blanche Ravenwood-archiv Caroline Nelson - archiv Samuel J. Colwell Kalandmester 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Fekete özvegy háló Vas. Júl. 12, 2009 6:19 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. Cecile Mignonette 2. Speranza di Bagliore 3. Thalia Lester 4. Ariana HooperA szoba lakói - bal oldal:1. Eryn Souza2. Elizabeth Mary Bennet3. Miley Hortingberg4. Maria Love | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Meriel Ravenwood Diák
Hozzászólások száma : 498 Kaszt : Üzenőláda : Morpheus
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 7:51 pm | |
| *Gondolatait, és figyelmét msot sokkal inkább leköti a furcsa kis lény, mint a lány klezében levő hajfestékes doboz, amire csak felvonja szemöldökeit, enyhe értetlenkedéssel, hiszen ilyenből eddig alig, ha látott, nem igen tudja, hogyan működik a dolog, viszont a kis lény nagyon is elemében van, így ő sokkal jobban leköti az apró gyermeket.* -Famulus, de ééédeeees..! *mondja hatalmas szemekkel figyelve a kis lényt, majd Samantha felé kapja a tekintetét.* -És tud trükköket? Megtanítottad már dolgokra? *kíváncsiskodik hol a lányra, hol a lényre pillantva, aztán, amikor a festékesdobozzal közelebb lépnek hozzá, és ismét elhangzik a kérdés, akkor hevesen biccent, kihúzva magát.* -Persze, hogy tudok! De.. egészen pontosan mi is ez? *kérdezi, miközben kíváncsian nyúl a doboz felé, eltéve farzsebébe a levelet, majd, ha átvette a dobozt, akkor értetlenül forgatja. Sosem festette be sem a saját, sem más haját, és nem is futott össze hajfestékkel, így egyelőre csak fejtegetni próbálja a dolog nyitját* | |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 7:47 pm | |
| *Fölugrik az ágyról, mikor Meriel lép be az ajtón. Elmsolyodik, majd nagy magabiztossággal felemeli maga előtt kinyújtja a kis dobozt tartó kezét. Egy hajfestékes doboz. Természetes vörös színű nőci képével.*-Segítesz nekem ?*kérdezi a lánytól, de az éppen a familiáris foglalkoztatja.*-Áájáá, hogy őő. Ő itt T1hrien, a familiárisom.*mondja a lány, még kissé nehezére esik kimondani a skót szót. Beza, a kis lány skót nevet kapott, a jelentése elvileg azt jelenit : Tűz!*-Nemrégen készítettem el, ahogyan tanultuk Rúnamágián.*mondja a lány, egy mosollyal, aztán odasétál a lányhoz, és újra kérdez.*-Nos, tudsz nekem segíteni ?*kérdezi, egészen csillogó szemekkel nézve a lányra.* | |
| | | Meriel Ravenwood Diák
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 7:42 pm | |
| *Amikor meghallja, hogy beljebb mehet, méghozzá ismerős hangon, és nem is akárkitől, akkor abbahagyja a dalolászást, és egy halvány félmosollyal, kíváncsian csillogó, zafírkék szemekkel lenyomja a klincset, majd belép az ajtón, betéve maga mögött az ajtót, és a kezében lévő levelet meglobogtatva közelebb sétál Samanthához.* -Ahogy elnéztem, valami fontos ügyben kerestél meg. Baj van? Vagy a világot kell megváltani, és egyedül nem megy? *kérdezi kíváncsian, érdeklődve, miközben leengedi a kezében lévő levelet, és lopva körülpillant, szeme megakad, akaratlanul is, az ágyon ugrándozó lényen.* -Jéé! Miez? Kiez? *érdeklődik egy kicsit a lény felé fordítva nagyobb figyelmet, mint a lány felé.* | |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 7:37 pm | |
| *Egy kissé elnyűtt, fekete rövidnadrágban van, egy fekete topban. Kezében egy dobozt forgat, amit olvas. Hamarosan felhangzik a kopogás*-Come!*ennyit mond, angolul egyenlőre, igazából nem nagyon tudva, ki lehet az, most nagyon el van foglalva a dobozzal. De leteszi egy pillanatra, lerugja lábárol a cipőt. Közben daimónja ágya alatt heverészik, és T'hrien pedig az ágyon bukfencezik.*-Nyugi..*modnja néha néha, mikor eléggé veszély mutatványokat hajt végre a kis lény. Közben valószínűleg. Ő most az ajtót figyeli, hogy ki lép be rajta.* | |
| | | Meriel Ravenwood Diák
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Márc. 15, 2010 7:33 pm | |
| *Szürke nadrág, fekete, fehér kockás ujjatlan, haját kontyba, vagy valami affélébe összefogta, lényeg, hogy nem lóg a szemeibe, és hátra sem nyúlik le olyan hsoszan, mint le szoktot nyúlni, SKA kockás tornacipőt visel, és a kezében egy borítékot szorongat, majd bekopog a fekete özvegy háló megfelelő részébe. Egyből kitalálta, kitől kapta a borítékot, nem is kellett sokáig gondolkoznia rajta. Amíg várakozik, előre-hátra hintázik a lábán.* -Rain, rain go away! Come again an other day.. Sister wnats to play, rain, rain go away! *dúdolgatja a gyermekdalt, miközben ütemesen inr gelőre-hátra, várva, hogy valaki kinyissa végre az ajtót, ő pedig bemehessen, mert minden bizonnyal nagyon fontos dolog miatt keresték fel, illetve hagytak neki üzenetet.* | |
| | | Valeriel Ravenwood
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 454 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 12, 2010 8:44 pm | |
| [Ariana]
*Az elküldött házimanó jelenik itt meg, kicsit késve, de nem is üres kézzel. Egy kékes-lilás papír van a kezében, rajta élénk narancssárgával írt sorok, virágocskákkal, firkákkal, de a lényeg talán még is csak a szöveg.*
Nővérkém!
Nagyon örülök, hogy megkerestél ezzel, nagyon érdekelne a dolog. Sőt, sértő, hogy még nem jutottam eszedbe! Alig várom, hogy elmenjünk, és már van is ötletem, hogy hol találhatnánk igazán különleges anyagokat. Holnap találkozzunk Nellond főterén, a szökőkútnál, hozz pénzt, mert én már teljesen leégtem, tudod, új jelmezeket varrogattam múlt héten. Na, de majd mesélek holnap.
Puszi, Val | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 9:45 pm | |
| * Mikor Ari közli, hogy fejbacsapná az ásóval, akkor csak fintorog egyet.* - Hát lenne szíved bántani? *Kérdi hatalmas csillogó szemekkel. Majd mikor a lány közli, hogy nem mindig célravezető az ige, és a mozdulat, akkor bólint egyet. * - Igazad van. Én is elszúrtam egyszer egy ilyen idézést. És nem tudtam elkergetni a szellemet. A mester segített. *Mondja halkan, visszaemlékezve a rúnamágia órára. Aztán mikor a modell elmegy a keze alól, akkor mosolyogva feltápászkodik ő is.* - Nos... rendben. Akkor jó éjt. Én is már majd meg pusztulok. Aludj jól Drágám.* Köszön el kedves, baráti hangsúllyal, majd besétál a szobájába, és ő is előkészül a lefekvéshez..* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 9:35 pm | |
| - Megértem. Engem próbáltál volna meg elvinni zombimacskát ásni... helyből fejbecsaptalak volna az ásóval. Ilyen ősökkel úgyis túlélted volna. És hidd el, egy gorombább szellemet nem biztos, hogy el tudsz űzni annyival, hogy megvan az ige meg a varázslat. Ha sokkal erősebb nálad, mert nagyon idős... na mindegy. *Aztán csak a szemeit forgatja, Jackre is, meg a zombimacskára is. Néha komolyan nem érti Janát, de... előfordul. Nem lehetnek mindig egy hullámhosszon. Mindenesetre elnyom egy ásítást, és feltápászkodik.* - Ne haragudj, hogy félbeszakítom a remekműved, de én mindjárt itt alszok el. Holnap megcsinálhatod, ígérem. Jóéjt! *Felkapja Pereust, és bevonul a saját szobarészébe.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 9:20 pm | |
| - Minek nekem zomibmacska? Nem is tudom... csak... szeretnék egyet. Sajátot. Úgy, hogy én élesszem fel. Chrissel már ki is néztünk egy macskát... anno Leonával mentem el kiásni. Majdnem infarktust kapott a csaj. * megcsóválja a fejét.* - Elképesztőek tudnak lenni az emberek. Nem értem miért kell rettegni a temetőktől, ha varázsló az ember. Tudja a varázsigét, ismeri a mozdulatot... Akkor meg? * kérdi értetlenül a lány. Majd mikor Jackre kerül a szó, akkor is tovább hajfonva válaszol.* - Alkímiát akar mágiával keresztezni. Régen állítólag az ősi civilizációk képesek voltak körök rajzolásával létrehozni bizonyos mennyiségű anyagból új tárgyakat. Például kőtömbökből piramist, vagy szobrot. * Mondja. - Ezt akarja Jack ismét előhozni. Ami meg a macskát illeti... nem engedném be hozzád. De most gondolj már bele... milyen jó egy olyan kedvenc, akit nem kell etetni, nem döglik meg, nem fáj neki ha véletlenül felrúgod... és akkor is dorombol.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 9:11 pm | |
| - Több mód is van rá, de mindegyikben van valami, ami miatt elvetettem. Meg nem éri meg. Én nem bírnám ki, hogy körülöttem mindenki meghal. Oké, sose lennék egyedül, mert mindig lennének újak, de akkor is... őket is elveszíteném aztán. Ő... ő is ezért nem szerethet minket. ~ Engem. ~ *Az utolsó mondatot már jóval halkabban teszi hozzá. Hagyja, hogy Jana fonni kezdje a haját, bár elgondolkozik rajta, hogy fogja ő azt majd kibontani... de ez ráér még. Most csak hagyja.* - Jack mit kutat egész pontosan? *Mellékesen kérdezi meg, majd a macskára összeráncolja a szemöldökét.* - Kiraknám. Nálam aztán ne rohangáljon. Ha a saját részedbe bezárod, oké. Ha a közös részben nagy néha megjelenik, esetleg oké. De az én részemre be ne tegye a mancsát. Mi a fenének neked zombimacska? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 9:04 pm | |
| - Pedíg érdekes lenne kikutatni, hogy mi a titka a halhatatlanságnak. Ami meg a sportot illeti... én csak a mugli sportokat kedvelem. * Mondja a lány mosolyogva, majd feláll, és lezökken a fotelból, és Ari mögé helyezkedik. Ő érezheti, hogy a haját háromfelé emelik.* - Ha fonogathatom, akkor már most be is fonom. * Azzal nekilát. * - Bár ami azt illeti... amit Jack kutat, az is nagyon érdekes. * Aztán a kezének a mozgása megmarad, ahogy Ari hajával babrál, de csak később szólal meg.* - Ari... te... hogy viszonyulnál hozzá, ha egy zombi macska rohangálna a szobában? * A kérdés teljesen komoly. Nem vegyül bele nevetős felhang. Ebből Ari gyaníthatja, hogy Jana egy szándékra kérdez rá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 8:56 pm | |
| - Engem nem igazán tud lekötni a sport... még a kviddicset sem követem nyomon. *Megvonja a vállát, majd elmosolyodik.* - Igen, az nálam is általános állapot. És én a múltkor nekiálltam befonni Dorian haját... tök jól engedte. *Felnevet, majd csak behunyja a szemeit, és hagyja, hogy Jana a haját birizgálja.* - Na mindegy, leakadok róla mostmár. Látod, az én hajamat fonhatod nyugodtan. *Nem szól semmit arra, hogy Jana sem tudja, min gondolkozott, majd ő maga gondolkozik el. Aztán halkan válaszol.* - Már nem. ~ If you live forever, what do yo live for? ~ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 8:46 pm | |
| - Most.... hát nem sok... Jéghoki lázban égek. Végigtomboltam a Kanada-Amerika döntőt a tél iolimpián. Eszméletlen volt a meccs. *Mondja nevetve, majd aztán csak legyint egyet. * - Amúgy ezen kívül nem sok. Olyan szerelmes vagyok hogy az csak na... de ez általános állapot. *Mosolyog Arira.* - Na igen... keveset beszélgetünk... sajnos. Pedíg olyan jó lenne hosszú órákat cseverészni... fonogatni egymás haját, és egyebek...* A mondat nagyon hülyén hangozhat Janától... pedig nem poénból mondja. Ujjai már megint Ari hajával játszanak. Úgy látszik... azért van neki némi rejtett feminim vonása. Már ami lelkiekben illeti. Mert hát... fizikálisan ehhez kétség sem fér.* - Meg az utóbbi napokban gondolkoztam. Ne kérdezd min. Magam sem tudom. De te tényleg valamilyen módot szeretnél keresni a halhatatlanságra? * kérdi kicsit komolyodva. Ebből láthatja Ari, hogy Jana figyelt a szavaira, még ha nem is reflektált rá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 8:38 pm | |
| - De nekem olyan kell, amilyen Jo-nak van, mert én Jo-t akarok játszani, nem a fiúkat, jóóóó? Ahhoz még eddzenem kell a képességemre. *Nevetve követi Janát a szobába, és az ajtóban elengedi a kezét is, amit idáig szorongatott. Leül Jana lábaihoz, és a térdére hajtja a fejét.* - Bajom nekem sincs velük, pláne, hogy Filipp is egészen elfelejtette az ügyet, csak... valahogy Dorian-nel jobban egy hullámhosszon vagyunk, meg jobban kijövünk. Ennyi. Na de mesélj, mi van veled mostanság? Még ígysem beszélünk eleget, pedig egy szobában lakunk. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Márc. 09, 2010 8:29 pm | |
| *Mosolyogva sétál be az ajtón a lány. Nagyot nyújtózik, az ízületei megroppannak. Majd első iránya egy fotelhez vezet, és ledobja magát bele, keresztbe.* - Ejnye... olyan bicskát akarsz? Én jobban örülnék egy olyannak, amit a srácok Rubytól szereznek. Hehe... késsel démont ölni... az azért valami. * Mondja vigyorogva, majd hátranéz a szöszire. - Tisztavas... olyat annyira nem nehéz szerezni... azaz... én tudok csináltatni. Nem egy jó kovácsmestert ismer a családom, és ők elég jól dolgoznak, elég olcsón.* Mondja mosolyogva a lány, majd Lagmar lepuffan mellette. - Nem tom... nekem nincs bajom sem egyikkel, sem másikkal a két kalóz közül... de nem is annyira érdekelnek. * Vonja meg a vállát. * - Filippet számontartom, mint potenciális eladót... de más nem izgat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 9:23 pm | |
| *Nem szól semmit Jack angol mondatára, inkább csak összefonja maga előtt a karjait. Aztán halkan elköszön, jó éjt kíván, majd átnéz Janára, és elmosolyodik.* - Beléd kár a szó, ha ennyire nem érdekel. De akkor minek kérdezed? *Nyelvet ölt a lányra, majd megöleli azt, aztán összeszedi daimónját, és a jelvényét felkapva kikommandózik a szobából. Mint mondta, még enne valamit - igen, ilyenkor. Ha meg elkapják... hát járőrözik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 9:21 pm | |
| - Ááááhá. * Ennyi a megjegyzés erre a tanárra, akire szikla esett meg mi minden. Majd a továbbiakat hallva is bólogat. Ám neki akkor sem mond sok mindent a dolog. Bólint mosolyogva a srácokra. Majd mikor Ari búcsúzkodni kezd, felül, és a lányra pillant.* - További jó éjszakát. Legyetek jók. Én azt hiszem... lassan majd nyugovóra fogok térni.*Mondja Arinak. Majd Jack mondatára, és szigorú pillantására csak megvonja a vállát. * - Csak egy ötlet volt. * Jelenti ki, majd amikor ő is távozóra fogja. - Jó éjt neked is. És... köszi hogy benéztél érte. Remélem hasznát fogod venni. * Biccent a srácnak is, majd ha az kiment, akkor végignyúlik az ágyon. |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 9:14 pm | |
| -Adamante egy vén csirkefogó, aki nem jobb semmivel sem nálam, mégis az egyetlen olyan tanár volt, aki képes volt rám hatni. Nem úgy, mint a Mester.. benne megláttam azt a valakit, akire feltettem az életemet.. *mondja egy halk sóhajjal, majd csak emgrázza a fejét.* -Angels die first. *vonja meg egészen flegmán a vállát, miközben továbbra sem nagyon érti, hogyha ez így is van, Arianának miért kellet bedarkulnia, hiszen tulajdonképpen az angyalok nem igen tudnak meghalni, vagy csak nagyon körülmények módon. Az ocelot még hozzádörzsölődik a nagymacskához, majd végül Jack mellett terem.* -Sétálj át a lelkek kapuján, és mutass nekem egy olyan világot, dimenziót, ahova nem lehet kaput nyitni. *mondja, miközben kisslé szigorúan pislog bele a lány szemeibe, Jana szemeibe, hideg pillantással, aztán az ajtó felé lépdel, a könyvvel a kezében.* -'night my ladies, I'm leaving. See you soon. *int még a lányok felé, majd egyszerűen elhagyja a szobát, az ocelottal együtt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 9:06 pm | |
| *Jack elmerengésére felvonja a szemöldökét, majd inkább lenyeli a "de te nem Rusetbe voltál belezúgva?" című mondatot, bizonyos okokból. Mire a kérdésre bármit szólhatna, Jana válaszol helyette, így csak bólint, hogy megerősítse a dolgot.* - Brian Adamante az aurormágia tanár volt régebben. Volt egy szakkör, amin rázuhant egy hatalmas kő, aztán a végén kiderült, hogy csak illúzió volt az egész, de én voltam olyan naiv, hogy elhittem, és tényleg bepánikoltam. Szóval mikor teljes életnagyságban, élve és egészségesen elénk állt, kapásból megöleltem. De mikor aurormágián elsütötte másodjára a saját halálát, akkor már gyakorlott voltam. A végén mondta is, hogy látja, hogy van, aki már ismeri a trükköt, de persze nem csak rám célzott. *Megvonja a vállát, majd a kapunyitásra megforgatja a szemeit.* - Oké gyerekek... tervezgessetek nyugodtan, szerintem én inkább bekapok valamit, aztán megyek aludni. Jó éjt. *Egy lendülettel felkel az ágyról, de még nem indul. Nem tud, tekintve, hogy Pereus nem hajlandó otthagyni Odront, akivel éppen birkózik.* - Jack, neked különben is menned kell, szóval szerintem menjetek át a társalgóba, és folytassátok ott, vagy valami. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 8:55 pm | |
| *Janácska mosolyogva rázza a fejét a másik két figura reakcióira. Az egyik az ablakon bámul kifelé, a másik védekezni kezd, hogy márpedíg ő nem... - Azt hiszem itt az egyetlen aki lemaradt valamiről az én vagyok. Ki az eget emlegettek ti? Mi van? kicsoda? Mi hogy merre meddig? * KÉrdi egyszerre gyorsan a sok kérdést. Ő nem kalandozik el. Azaz... nem olyan nagyon. Csak hanyatt vágja magát az ágyon. - Tudod... megrövidültünk egy tanárral. Macskaszem itthagyott bennünket. * mondja komolyan, szinte kenetteljesen. Mostanság a mai nap rátört hogy le kéne menni hozzá. De nem volt seneki akihez le lehetett volna. * - Te Jack... *Kapja fel hirtelen a fejét. * - És kaput nyitni nem lehet olyan világra, ahol létezik az alkímia?* Kérdi gyorsan jött ötlettől vezérelve.* |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 8:47 pm | |
| -Adamante.. *a fiú elmosolyodik, becsukja a könyvet, és ezzel a sejtelmes, sunyi mosolygással sétál át az ablakhoz, néz ki rajta, egy már-már szerelmes sóhajjal felsóhajtva, miközben elengedi a füle mellett a többiek szavait, és csak néz ki az ablakon, mintha ott látná lent az említett figurát, mint valami szerelmes tinilány, ha a kedvenc focistáját emlegetik, az reagál nagyjából így a névre. A fiú lehunyja a szemeit, és csak néz ki az ablakon, lehunyt szemekkel. Az ocelot felkapja a fejét, majd Pereus le is dönti egy oldalirányú támadással, mire puffan egy cseppet, de ettől nagyjából magához is tér. Jack ismélteten felsóhajt, és halványan mosolyog, még el is kuncogja magát, miközben visszaemlékezik arra a bizonyos emberre. Pár pillanatig még elréved a semmibe, miközben egy belső, mélyről jövő, morgó hang próbálja észhez téríteni. Végül csak elmosolyodik, ismét, és egy apőró sóhajjal finoman emgrázza a fejét, majd megfordul, megtámaszkodva az ablakban, végignézve Arin.* -Úgy érzékelem, valamiről lemaradtam, és eléggé sikerült felpiszkálni kíváncsiságomat, hogy megkérdezzem néma szavakkal. *pislog a lányra, szemeiben szürke, hideg kíváncsiság csillan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 8:42 pm | |
| *Figyeli Jack morgását, mormogását, majd elhúzza a száját.* - Nekem is, ne aggódj. Lawrence-et meg hallottad, szóval... Eléggé érdekes egy figura. Nem fogom szeretni a párbajtant. Adamente tanár urat akarom... *A végén fel is nyög, miközben hátradől, a hátát a falnak támasztva.* - De tényleg. Ő többször eljátszotta a saját halálát, az első alkalommal rendesen be is pánikoltam, de ezerszer jobb volt, mint Darian. *Jana szavaira viszont felvonja a szemöldökét.* - Jó, enyhe változás van. Nem vagyok összezuhanva. Csak... *Nem fejezi be a mondatot, csak megvonja a vállát. A haja persze fekete, pillanatnyi beszőkülés nélkül, már napok óta. Nem annyira gyászt fejez ki, inkább csakazértis címkés válasz egy kijelentésre.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 8:33 pm | |
| * Jana aztán nem akart semmit senkinek az orra alá dörgölni. Pusztán közölte, hogy ha a srác magától csinálta akkor nagyon szép munka. Ha valahol látta, akkor a kép volt hiányos. Hallgatja a másik kettő beszégletését és mikor azok visszautasítják a frissítőt, akkor csak visszateszi a szekrényébe. - Alkímia... összekapcsolva mágiával. Teremtés, és anyagváltás a puszta érintés erejével. Fergeteges tudomány lehet, ha valakinek sikerült áttörést végrehajtania. Nem sokan próbálkoznak a dologgal... vagy próbálkoztak a dologgal. *Mondja a lány magyarázat képpen hozzáfűzve.* - És Ari... NEM zavarsz, mint azt már kifejtettem. De látom te még mindíg magad alatt vagy. Hát ejnye bejnye vaslapát. Szabad ilyet? * Kérdi mosolyogva majd Jackre pillant.* -Csinálni kéne már ezzel a lánnyal valamit. Teljesen összezuhant. * csóválja meg a fejét. Lagmar ugyan nem csatlakozik a pofozkodáshoz... ő csak leül oldalt, és nézi a két cicafélét.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 8:25 pm | |
| *Amikor Jana a segítségről, emg a tanulmányokról, emg a könyvekről mond valamit, akkor csak biccent egy sort, eléggé keleltlenül morogva, majd közelebb lépdel a könyvhöz, és végigméregeti, először csak kívülről. Amikor a nyilakra böknek, akkor Jack csak az orra alá morog valamit, ismételten. Rémesen rühelli, egyenesen utálja, hogyha kioktatják, így nem csoda, hogy most sem kedveli, hogy valamit elrontott, és azt még az orrára is dörglöik. Inkább csendben a könyvbe mélyed, lapoz párat, az ábrákat érti, a nyelvet nem igen, de azzal sem lesz előbb-utóbb nagy gondja. Van egy személyes fordítója. Ariana félmosolyos félszavaira csak felnéz a lányra a könyvekből.* -Alkímia, és valóban nem céltalanul jöttem be. De ha egyszer ide keveredtem, végső soron maradhatok egy kis ideig. *mondja, mivel neki aztán teljesen mindegy, az italt azonban visszautasítja. Az ocelot epdig lelkesen veti bele magát a játékba, farkával igyekezve vigyázni, mégiscsak rég találkozott a nagymacskával, és néha eléggé elvéti az ütéseket, az meg egy fémfarokkal erőteljesen fájdalmas.* -Velem minden rendben van. Elegem van Darian nagyképűségéből. *lapoz egyet a könyvben kissé ingerülten.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Márc. 05, 2010 8:13 pm | |
| - Rosszul hitted. *Mosolyog rá halványan Jackre, miközben Pereus persze heves játékba kezd a rávetődő Odronnal. Kezdésképp kapásból képennyalja az ocelotot (éljenek az alliterációk), majd csak birkózik vele. Ariana közben törökülésben letelepszik Jana ágyára, és a frissítőre megrázza a fejét.* - A tegnapi óta nincs túl jelentős hangulatváltozás. Az meg miféle? *A könyvre céloz persze, állával felé bökve, de nem nagyon kel fel, hátha nem akarják megmutatni. Csak békésen ücsörög.* - De amúgy tényleg szóljatok ám, ha zavarok, mert gondolom Jack nem csak úgy céltalanul ugrott be... vagy igen? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló | |
| |
| | | | Fekete özvegy háló | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |