Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Fekete özvegy háló - Page 15 I_vote_lcapFekete özvegy háló - Page 15 I_voting_barFekete özvegy háló - Page 15 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Fekete özvegy háló - Page 15 I_vote_lcapFekete özvegy háló - Page 15 I_voting_barFekete özvegy háló - Page 15 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Fekete özvegy háló

Go down 
+20
Miley Hortingberg
Toportyán Zakariás
Laura Wylee
Meriel Ravenwood
Valeriel Ravenwood
Hallbjörn B. Laxness
Leona Arts
Lola Lois Burn
Senna Marsine - archiv
Andrey Bogdan
Hunyadvári Szevér
Rowan Stanford - archiv
Maria Love
Samantha Troops
Nathaniel Ravenwood
Jack Darkfield
Blanche Ravenwood-archiv
Caroline Nelson - archiv
Samuel J. Colwell
Kalandmester
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Fekete özvegy háló - Page 15 Nincskaszt

Fekete özvegy háló - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 6:19 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Cecile Mignonette
2. Speranza di Bagliore
3. Thalia Lester
4. Ariana Hooper

A szoba lakói - bal oldal:
1. Eryn Souza
2. Elizabeth Mary Bennet
3. Miley Hortingberg
4. Maria Love
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 22, 2010 3:57 pm

*Mikor Nyílik az ajtó akkor arra fordítja a fejét, és elmosolyodik. Lassan visszaáll normálba, és felül ő is az ágyra. Most csak egy rövidnadrágot visel, ami alíg takar valamit, és egy toppot, ma szintén ugyan ilyen. Csak amolyan... tessék-lássék ruházat.*
- Szervusz drága szerelmem. Mond csak mi az az ügy amiben jársz? * Végighallgatja a lányt.* - Éééértem.*Mondja mosolyogva amikor Solmyrra kerül a szó. Hááát... ha unatkozol, akkor örömmel látlak. Jó hogy itt vagy. Örülök neki. * Mondja mosoylogva, majd elnyúlik az ágyon, és meghúzza Ari ruháját is, jelezve, hogy ő is feküdjön le. Lagmar elődugja a fejét a sátorból, és az orrával keresi meg Pereust, és int a fejével a házikója felé, hogy nyugodtan jöjjön. Bentről a hiéna "lakása" marhára tágas. Ez is térmágiával kezelt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 22, 2010 3:31 pm

*A Jeniliából érkezik meg ide, de nem a saját szobarészébe nyit be. A bal oldalon kopog, majd a választ meg sem várva benyit. Félredönti a fejét, látva, hogy Jana éppen félkézen áll, majd megvonja a vállát, és letelepszik az ágyra, törökülésben.* - Heló. Mi újság? Találkoztam Solmy-ral, beszéltünk egy csomó mindenről, meg nemt'om. De kezdem unni magam, szóval gondoltam, átjövök. *Kezdi a rizsát, bármiről, ami eszébe jut, hogy legyen ideje kitalálni, hogy tér majd rá a lényegre. Fogalma sincs, Jana mit fog szólni a tervére, ha elmondja neki. Meg hogy... elmondja-e. Előbb vagy utóbb muszáj lesz, vagy ha nem, hát akkor is ki kell találni valami jó mesét, miért utazik haza. Megjegyzem még, hogy Clarissaként van jelen, tehát vörös haj, barna szemek, szeplők... a vadmacska sehol, az öltözet színe fekete és vörös, és az ékszerek sincsenek rajta, csak a vörös karkötő a csuklóján.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 08, 2010 11:02 pm

*Macskaszem dolgára már csak bólint egyet. Nincs kedve válaszolni rá. Most ez az infó... mintha egyszeriben minden energiáját elrántotta volna. * - I...igen... Te jól ismered. Talán igazad van. * Mondja nagyon halványan mosolyogva. Arcán ugyan ott van az az apró mosoly, de a szemeiben a csillogás cseppet sem a boldog vagy meggyőzött kifejezést mutatják. Hisz Arinak. HOgyne hinne. Hisz a lány nem hazudott még neki. És jobban is ismeri talán Christ, mint ő ez alatt a két-három hónap alatt. Ám... valahogy mégis. Most ez a feltűnés megrémisztette. Mert mi van ha mégis. Lillith kutya ugyan... De ugyan úgy kutya volt a másik lány idején is. Aztán Ari közli, hogy a mesék holnapra maradtnak. Ő is átöleli barátnőjét, és a puszit is viszonozza. De arcra kapja.*
- Jó éjt. Aludj jól. Jó éjt. * Köszön el, ugyan azzal a bizonytalan halvány mosollyal, majd besétál ő is a szobájába. Sétál? Talán inkább Botorkál. Lagmar taszítja meg egyszer egyszer, hogy ne az ajtófélnek csattanjon a lány. Aztán odabent leül az ágyára, és az agyát pörgeti ezerrel. Érveket, és ellenérveket kutat... keres... és aki keres az talál. Mind mellette, mind ellne. Majd ezekkel a kétes gondolatokkal taszítja magát át azon a vékony vonalon, mely az álmokat, és a valóságot választja el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 08, 2010 10:54 pm

- Szerintem ő így jó. *Vonja meg a vállát, mikor Jana kijelenti, hogy szerinte Macskaszem néha visszavehetne az arcából.* - Én is felhúzom magam rajta néha, de... ő így ő. *Aztán Sheidy-re terelődik a téma, mire Ariana feltűnően hallgat, majd mégis megszólal.* - Ne aggódj... semmit nem jelent, hogy visszajött. Topher téged szeret, és nem fogja újra őt. Nem kell ennyire letörtnek lenni... *Kissé bizonytalanul kel fel, lép közelebb Janához, és öleli át.* - Tényleg nincs okod aggodalomra. Én jól ismerem Tophert, és tudom ezt. Szóval... ne aggódj. *Lehajol, és puszit nyom Jana homlokára, majd hátrébb lép.* - Na, mégiscsak holnap kezdjük az esti meséket. Én most megyek aludni, rendben? Holnap találkozunk. Szia... jó éjt. *Elköszönget, majd Pereus-szal együtt bevonul a szobájába, és becsukja maga mögött az ajtót.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 08, 2010 10:48 pm

*Jana csak üldögél a fotelban, és a szájában egy nyalóka. A lány MAcskaszem iránti elemzésére megvonja a vállát.* - Megteheti megteheti... ha családi vonás, ha nem... néha azért már kicsit idegesít az arca... nem ártana visszavennie belőle... * Mondja komolyan. Majd amikor Sheidyre Ari először csak hallgat, akkor Jana szemei érdeklődve, de azért tágabbra nyílnak. Aztán jön a magyarázat. Jó persze neki a japó nevek nem sokat mondanak... de mivel ő is benne van a mondatban, és az is, hogy előtte, így aztán hamar összerakja a kirakós darabjait. Aztán reagál. A szemei még nagyobbak lesznek, a szájából kiemeli az almás nyalókát. Majd megszólal.* - Azta...* és egy olyan szép cifrát káromkodik... de szerencsére ezt automatikusan magyarul. Majd aztán hálát ad az égnek, hogy ül.* - Ez... komoly? Ő...Ő volt... Chris...Hogy aza... * Morogja maga elé. - Akkor innen volt ismerős. Francba... és Visszajött? Pedíg... Chris azt hitte sosem fog visszajönni... *Mondja komolyan. Arcából, ami amúgy is sápatag, most egyértelműen kifutott a vér. És látszik, hogy nagyon megcsapta most ez a hír.* - Hát persze... ő volt az első akinek virágot adott... * Sóhajtja maga elé kissé talán letörten.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 08, 2010 10:31 pm

- Akkor rajtam sem. *Mosolyog, és még egy kacsintást is mellékel a válaszhoz, miközben haladnak vissza a szobához, de egyelőre marad Clarissa. Még odafent is úgy veti le magát az egyik fotelbe a közös részlegben. Hagyja, hogy Jana átöltözzön, addig az ajtón keresztül kommunikál vele.* - Családi vonás ez náluk, megmondta. De valóban... megteheti. És... én azért tényleg kedvelem. De tényleg. *Szögezi le, miközben előhúzza a pálcáját. Egy ideig játszik vele, majd leveszi Pereusról a kiábrándító bűbájt. Aztán a kérdésre megáll a kezében a pálca.* - Öhm... *Hangzik az első reakció, majd nyel egyet, és igyekszik a lehető legkönnyedebb hangon válaszolni.* - Hát, nem tudom. Talán... onnan, hogy régebben Topherrel járt. De már jóval előtted vége volt, nem is tudom pontosan, miért. Nem nagyon beszéltünk erről egyikőjükkel sem, bár Sheidy-vel nem is voltunk... vagyunk olyan kapcsolatban, hogy így belemásszunk egymás magánéletébe.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 08, 2010 10:19 pm

*A szobába lépnek be ismét... ahonnan jóideje elindultak. Most vissza érkeztek, miközben Jana beszél.*
- Azt mondod, menjünk szobára? Hááát rajtam nem múlik. * Mondja a lány vigyorogva. Majd Macskaszemre a megjegyzésen felkacag.* - Na igen... Az ő egoizmusa valahol a mennyeket veri. Dehát... megteheti nem igaz? * Kérdi mosolyogva. Majd a szobában ledobja a bakancsát, az ajtót kinyitja, és a saját, bal oldali szobájába bevágja a Bakancsot. Hogy az hol landol, az mellékes. Majd még egy pillanatra beszalad, és egy skótkockás minire cseréli a nadrágját. A katanát bent hagyja, és a pólót is egy topra cseréli. Fekete fehér csíkos combfix, és a mini, meg a fekete topp. A haját is kiengedi. Lagmar meg leül a fotel elé, hogy a lány lábai között lehessen.*
- Ari... Jól láttad... valamin nagyon törtem az agyam. Ismerős nekem ez a név, amit a lány viselt... Mirror... Sheidy Mirror... Ki ez? Honnan ismerhetem? Vagy... lehet ismerős? * Kérdi komolyan elgondolkodva, miközben Lagmar egy mentális utasítás után elindul a szobába, hogy kihozza a nyalókás bödönt, majd az asztalra állítja, és ismét vissza ül a lány lábai közé*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimePént. Jan. 08, 2010 3:54 pm

*Jana jön be az utolsó tányérral a hálóba, majd aztán Ari szobája felé veszi az irányt, és letesz az asztalára egy kis tányért, alufóliával letakarva. Elé egy kis pergament támaszt.*

" Ariiii!

Egyél, hízzál, rádfér. Hoztam neked palacsintát. Jóétvágyat hozzá, ha már visszajöttél.

Jana
"

Azzal kilép, és a saját szobája felé veszi az irányt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 10:22 pm

*Nem. Jana nem gondolat olvasó, csak néha vannak olyan pillanatai, mikor a felhőtlen jókedv után ki kell mondani azt amit gondol. ÉS most neki hiányzik Ari. És a szíve sajdul bele egy pillanatra, mert valóban igaza lehet a lánynak. Sosem próbálkozott még ezzel. Pedíg volt egy óra, amikor meg is mentette a lány. Egy másik szak másik diákjától, aki ráadásul felsőbb éves volt, elvette a pálcát, és visszaröptette Janának a sajátját. Na legközelebb az lesz az első dolga, hogy a nyakába ugrik, és közli vele, hogy "Ari szeretlek. De nem úgy mint Christ... hanem... izé..." Igen ez lesz a megfelelő megoldás. * - Jack... Na ő elpusztíthatatlan... Mika... igen. Ő is van... vele vltam egyszer egy... érdekes kiránduláson. Akkor szereztem ezt... * A pólóját feljebb húzva mutatja az oldalán "díszelgő" harapás nyomot. Mai napíg nem tudja, hogy mitől van. Mikának is ilyenje van. No és persze... itt van még Chris... Christopher Strife. Az iskola másik ügyeletes szépfiúja... Jack mellett... csak éppen az a hülye nem tudja magáról.* Mondja mosolyogva. A hülyézést persze baráti hangon mondja. Mindennek ellenére észre nem lehetne venni a hangsúlyból, hogy Chris, és Jana között van is valami... Mert hát nincs is... se ruha se levegő. - Na jó van na... igazából tényleg olyan lány vagyok... mindenkivel ágyba bújok... És akkor? * Kérdi kacagva, majd mikor a lány elmeséli, hogy főprefi volt, akkor elmosolyodik.* - Ari is az...* Azzal nézi, ahogy a lány kisétál a szobából. - Gyere! Szívesen látlak... * Azzal mikor a lány kimegy, Jana eltünteti a virágokat... és Lagmar felé indul. Az mostmár tudva, hogy a lány kitombolta magát, feláll, és mellé sétál.*
- Hogy te mekkora egy hülye vagy... Ez Ari volt.* Jana szemei elkerekednek, majd lezökken a padlóra.* - Ez...komoly? * Lagmar biccent egyet, majd leül Janával szemben.* - Pereusról ismertem fel. Nem akartam szólni... olyan jól elvoltatok. Mi meg Pereussal böködtük egymást. *Jana szemei még kerekebbek lesznek, és a kezeivel megfogja Lag mindkét fülét, és a tenyerébe gyűri.* - Egyszer még kesztyűt csinálok belőled... tudod?* Kérdi komolyan, majd egy puszit nyom a hiénája orrára.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 10:07 pm

- Aha, persze, szerinted elhiszem? *Nyelvet ölt Janára, mikor kijelenti, hogy ő sem olyan. A daimónok elvannak, böködik egymást, Ari nem is törődik velük. A következő szavakra mintha kicsit meglepett lenne.* ~ Te... ez gondolatolvasó. - Nem csak telekinézise van? ~ - Ha barátok vagytok, nem hinném, hogy a terhére lennél. *Mosolyodik el, és szívesen mondaná meg, hogy egyáltalán nincs a terhére, de hát... Clarissaként nem teheti.* - Ha annyira eszméletlen, ahogy mesélted, akkor szerintem simán leállna veled így hülyülni. Próbáld meg, hátha. *Rá is kacsint Janára, és mintha valami furcsa melegség költözne a szíve tájára. Hasonló, mint mikor szellemként rótta az iskolát, és hallotta, ahogyan Dean azt mondja Sam-nek (éljen a Supernatural), hogy Ariana (volt) az első barátja.* - Sára, Leona... Biztos megismerem majd őket is, egyikük sem rémlik. Aligha vannak már itt olyan veteránok, akiket én ismerek... esetleg Jack. Jack Darkfield itt van még? Vagy Mika Alasein, ő is igencsak régi. Anne Wagner... *Sorolgatja a régebbi neveket, és... az utolsóba komolyan belesajdul a szíve. Anne... El is fordítja a fejét, régi barátnőjére, szaktársára gondolva. Megígérte. Ígérte, hogy visszajön, és írni fog... Sosem jött vissza, és nem is írt. Aztán csak felpillant, és elmosolyodik.* - Áh, hagyd csak. Majd én megoldom. Az én időmben főprefektus voltam itt, szóval... egészen kedvel a Mester, azt hiszem. Holnap majd lehet, hogy elnézek még erre. Gyere, Picur! *Int a bolhának, mire Pereus felkel Lagmar mellől.* - Jó éjt. *Köszön el a lány, és eltűnnek, mind a ketten.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 9:52 pm

- Én...én sem vagyok. Olyan... * Mondja nevetve, de lassan ő is kifogy a szusszból. Az hogy Arit nem érdekli Jana alsója, az nem baj. Csak tisztáztam, hogy nincs rajta rövidnadrág, és a szöveghűség megkívánta az említését. Eközben Lagmar is elkezdi bökdösni Pereust. Így aztán ketten böködik egymást.* - Tu...tudod... régen nevettem ilyen jót. Sajnálom, hogy Ari nincs itt... Tudod... tényleg szeretem nagyon. És... nem tudom. Kicsit félek tőle, és nem akarok annyira a terhére lennei. Nem tudom mennyire fogadná jól a baromságaimat mint ez a mostani is. Nagyon szeretem... *Mondja halkan, mosolyogva. * - Igazából... a legjobb barátnőm. Sárát is nagyon szeretem. De Ari az aki nekem a szívem csücske. Leona. Nos ő egy másik kategória. Kicsit fáraszt, hogy mindíg meg akar menteni. * A rövid ujjú pólótól nem látni a mellkasi, és oldali sebet. De jól látható az alkarján húzódó medve okozta karmolás.* - Jó... persze ezt is meg tudom érteni... de nem vagyok én olyan törékeny akit meg kelljen menteni. * Mondja mosolyogva. Majd mikor a kijárási tilalomról esik szó, akkor a fejéhez kap. * - Hogy az a... Esküszöm én vállalom a felelősséget, és holnap elmegyek a Mesterhez, hogy az én hibám amiért ennyire sokáig kimaradtál. Rója fel nekem. Igen sajnos még mindig él... Elkísérjelek a hálóhoz? Úgy talán biztosabb a dolog. * Mondja komolyan. No igen... Ő prefektus... így kötelesség... az van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 9:41 pm

*A macskás nyávogásra még jobban nevet, Pereus meg inkább Lagmarral van elfoglalva, őt bökdösi változatlanul. Aztán mikor Janából abszolúte kirobban a röhögés, az az ő jókedvét is növeli, így a végén egymás mellett fetrengve röhögnek a földön. A távoli rokon... na igen. Tudja, hogy Tamásról van szó, így csak tovább nevet, kissé fuldokolva.* - Naaa, én nem adom olyan könnyen magam, nem vagyok olyan láááány! *Nyávogja tipikus libásan. Macska, nyuszi, liba, bolha... kész állatkert. Jana alsóneműje nem igazán érdekli, nem azt szokta figyelni. Viszont lassan csitul a nevetés, és még mindig mosolyodik, de mintha elgondolkozna, miközben feltámaszkodik a könyökére.* - Amúgy... a kijárási tilalom még mindig él, nem? Mert én azt hiszem, azt eléggé megszegtem. ~ Furcsa. Eddig sosem tudtunk ennyire jól elszórakozni, együtt nevetni. Most meg, hogy megjelenek idegenként... Tényleg furcsa. ~ *Pereus nem felel semmit, inkább csak Lagmarhoz dörgöli a fejét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 9:34 pm

* Mikor Clarissa megbotlik, akkor azért húz rajta egyet, hogy ne essen el... Majd aztán ő is kacag a hiéna-nyuszi párosításon. Majd a nyakában csilingelő csengő firtatására csak egy tipikusan macskás nyávogás a válasz. Talán még Pereus is meglepődhet, hogy épp hogy nem ért belőle valamit macska nyelven. Majd mikor az a szöveg jön, hogy tuti meghúznák, csak hányan, erre már abszolute kirobban belőle a röhögés, és jól is jön, hogy a földre rántják, mert bizony így aztán oda vissza hempereg, és röhög.* - Nyugodj meg... ha van akkor peched, akkor itt is megfognak... mégpedig egy távoli rokonom.... Bár attól szerintem inkább óvjon téged az ég... * Kacag úgy, hogy már a szeméből is ömlik a könny. Majd lassan feltápászkodik, és a bolhás daimonos dologra csak villant egy vigyort, és próbálja elcsitítani magát... majd megszólal, de szaggatottan a ki ki robbanni készülő nevetéstől.*
- És... mi a neve? Elefánt? Bolhából csinálsz elefántot? * Robban ki belőle ismét egy kacaj, majd hanyatt dől a szőnyegen, felhúzza a lábát. Így látni a fekete alsóneműjét, és így magzat pozícióban áztatja tovább a szőnyeget a könnyeivel. Lassan már tényleg nem tudni, hogy nevet, vagy zokog... esetleg... zokogva nevet...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 9:27 pm

*Pörgés közben főleg arra figyel, hogy ne essen el, de azért valamennyire válaszolgat.* - A fenébe, akkor mégiscsak jó, hogy nem tanulok biológiát... szerintem meghúznának, hogy egy nyuszit hiénának mertem nézni! *Mondja nevetve, miközben megbotlik, és kis híján mind a ketten a földön landolnak, de végül egyensúlyvisszanyerés, és már pöröghetnek is tovább.* - Sőőőőőt, tuti, hogy meghúznának... csak az a kérdés, hányan! *Teszi hozzá vigyorogva, majd a csengőt hallgatja egy ideig.* - Hát ez meg miféle macskacsengő? Nyúl és macska? Szép kis páros, mondhatom! *Hirtelen lerántja Janát a földre, így ha minden igaz, mindketten eldőlnek a puha szőnyegen.* - De igen, van, csak annyira kicsi, hogy nem látod. Tudod, ő egy bolha. Ott van valahol, a falnál... *A fal felé bök, majd elváltoztatja a hangját.* - Iiigen, itt vagyok, één vagyok, Picurnak hívnak, üdvözletem!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 9:15 pm

- Daimon... De mint láthatod nem is hiéna hanem nyuszi. Szemtelen dög... mert annyit pofázik, hogy az ember szigetelő szalaggal nem tudná befogni a száját... de táncolni azt nagyon nem akar... * Mondja a lány, majd aztán be is mutatja a dögöt, noha igazából nem kéne. - Amúgy Lagmarnak hívják. * Mondja vigyorogva, miközben kicsit meghajolva megy az állat felé, és mutató ujjával hívogatja, közben cicc ciccet hajtogatva. Ám mielőtt elérhetné, Ari...azaz Clarissa elkapja Jana kezét, és pörögni kezd vele körbe, mire Jana is nevetni kezd. Rég érezte ennyire jól magát. Most rettenetesen pörög, mint az látható. A nyakában vörös bársony szalagon lévő gömb alakú macskacsengő veszettül csilingel. Az karácsony óta nem igen veszi le... még a zuhanyzóban sem. Természetesen leperexel van kezelve, ami nem engedi berozsdálni a kis fém csengőt. De érdekesen mutat a lány nyakába.*
- Ezek szerint neked nincs Daimonod? * Kérdez vissza pörgés közben. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 9:08 pm

*Pereus ezután már nem nagyon bököd, csak lefekszik Lagmar mellé. Túlzás, hogy hozzábújik, de azért valamennyire hozzáér, így a hiéna tudhatja, hogy ott van mellette. Viszont mikor Lagmart elkezdi kihúzni a lány, akkor Pereus menekül onnét, és csak akkor telepszik vissza a hiéna mellé, mikor az már megállapodik a szoba másik felében. Ariana kissé meglepődik a hirtelen kitörő hiénától, majd felnevet.* - Daimón, mi? Mifelénk nem divat, de itt az iskolában már a kezdetekkor is láttam eleget. Meg most is, mióta visszajöttem... de mostanában sokkal többet. Lassan kész állatkert lesz ebből az iskolából. *Halványan mosolyog, miközben Jana ró... szóval Ariról beszél, majd bólint.* - Biztosan kedves, majd megismerem. De ezek szerint jó barátok vagytok. *Közben letör egy kisebb darabot a csokiból, és Jana felé nyújtja, aki viszont már Lagmart célozza be, mire Clarissa rosszallóan csóválja a fejét.* - Jaj, hagyd már szegényt! *Leteszi a földre a csokit, persze becsomagolva, hogy ne koszolódjon, majd a tetejére teszi a letört kockát, és felpattan a földről. Jana keze után nyúl, és pörögni kezd vele a szoba közepén, mindkét kezét fogva. Közben pedig nevet.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 9:01 pm

- Jah igen...a Virágok... azt most én csináltam... És megtarthatod... természetesen! * Mondja vigyorogva. Még a lány távolléte alatt Lagmar amint érezte Pereus böködését, a fejét úgy sacc per kb olyan magasan, ahol a macska feje kellene lenni, oda dönti, mint egy orr odanyomással üdvözli a barátot. Jana amikor a mozgását dícsérik, akkor csak elmosolyodik.* - Gyakorlás kérdése... és persze a hajlékonyságé... * Mondja, majd lemegy spárgába azonnal, és ott aztán benyúl a fotel alá, és a hiéna farkát kapja el, majd húzni kezdi... az meg előre felé próbál menekülni, aminek az eredménye az, hogy Ari felé egyszer csak kilő, a lány mellett elrohan a szoba másik sarkába. És ott a sarokban próbál minnél kissebbre összezsugorogni... Jana eközben a spárgából összeszedi magát... De ez is elég gyorsan megy neki, majd aztán feláll, és nyújtózik egyet.* - Áhhh Eszméletlen csak az intenzíven tartott buli... Ő máshogy... Egyszerűen... imádni való. Néha... vannak rossz napjai. Olyankor nem nagyon lehet vele mit kezdeni. De amúgy imádom. Komolyan. Mondjuk mostanság is volt egy pár rossz pillanata. De nagyon kedves, és segítőkész. Szerintem elég sok ember szereti. De én biztos. Csoki? Csak egy kicsit. Mostanság annyi nyalókát ettem, hogy már attól tarok a fogaim fogják bánni. * Mondja vigyorogva, majd lassan elindul a hiéna felé, aki rémülten próbál Janától minél messzebbre kerülni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 8:51 pm

*Na igen, csakhogy Clarissa már csak ilyen közvetlen. És Arianának sem okoz gondot a puszi, hiszen Janával vannak olyan kapcsolatban. Idegennel szemben ő sem tudna ilyen közvetlen lenni talán, még Clarissaként sem. Csak figyel, mikor Jana elsiet tükörért, és tekintetével Lagmart keresi. Ha megtalálja, rámosolyog, és mintha kacsintana is, de ez korántsem biztos. Azt viszont érezheti a hiéna, hogy valami böködni kezdi az oldalát. Csak finoman. Igen, a láthatatlan Pereus piszkálja a mancsával. Csak néhányszor böki meg, aztán abbahagyja, ahogy Jana visszaér a tükörrel. Nem akarja lebuktatni magukat. Clarissa a tükörért nyúl, és belepillant, majd felmosolyog Janára.* - Tényleg nagyon szép lett. Köszönöm. Akkor ezt a virágot megtarthatom? *Jana mozgását szinte tátott szájjal nézi, legalábbis kissé mintha elnyílnának az ajkai, de aztán összeszedi magát.* - Huh! Te aztán nem vagy semmi, hallod-e! Kérsz csokit? *Vigyorogva nyújtja a lány felé a félig olvadt táblát, majd a zenét kezdi dúdolni.* - Jóféle, ismerem. Arit? Nem, nem i... *Itt megakad, erősen elgondolkozik, majd csettint.* - Hát, ha Ariana a teljes neve, és ő a főprefektus, akkor a Mester említette, hogy őt keressem fel, hogy segítsen visszailleszkedni. Eszméletlen? Ezt hogy érted? Mint az intenzív osztályon? *Kissé félredönti a fejét, miközben beljebb sétál, és leül törökülésben a szőnyegre. Persze az utolsó mondat csak egy hülye szóvicc, látszik a mosolyán, hogy annak szánja, nem komolyan.* - Mesélj róla!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 8:43 pm

- Clarissaa... szép név... Nagyon szép... * Mondja vidoran, majd aztán mikor a lány előre lendül, és egy puszit nyom az arcára, akkor kicsit lefagy, lévén elég meglepő reakció egy mondhatni... teljesen idegentől. Lagmar közben megérzi Pereus szagát. De figyelmen kívül hagyja, így aztán Janácskána halvány lila gyanúja nincs, hogy ez Ari lehet. Meg most nem is igazán figyel Lagmarra.*
- Hááát tükör? Mindjárt.... * Azzal elviharzik a szobájába, és pár pillanat múlva előkerül egy kézitükörrel.* -Csak ezt tudom adni. Tessék. *Azzal átnyújtja. Arcán továbbra is levakarhatatlan mosoly. Most csak egy fekete rövid ujjú póló van rajta, meg egy bugyi, amit eltakar a hosszú póló. Mezitláb szalad a selymes virágszőnyegen ide oda, majd át kézállásba, onnan talpra, és így közlekedik egy kicsit, majd a kellő lendületkor egy szaltó, ami egy fotel (Adott esetben Lagmar búvóhelye) felett repíti át, majd megáll a magnó előtt, és teker rajta egyet. Más szám jön. Italobrothers - Stamp on the ground. Ez azért egy fokkal másabb műfaj. Ez Jump style stílus. És ő pörög tovább.*
- Én Jana vagyok... mindenki csak így hív. Ismered Arit? Ő ott lakik. * Mutat a jobb oldali ajtó felé.* - Na az egy eszméletlen csaj. Nagyon szeretem... meg kéne ismerned... Bár jelenleg fogalmam nincs, hogy hol van... * Ontja a szót.*

https://www.youtube.com/watch?v=cHcVU5cGUNE
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 8:34 pm

*Mikor látja, hogy Jana valóban igencsak fel van pörögve, akkor halkan felnevet, majd kissé hátradobja a haját, és folyékonyan válaszol, megakadás nélkül.* - Szia! Clarissa Stevenson vagyok, naxeldires, harmadik évfolyamos. Én ide jártam elsőbe, csak aztán családi okok miatt haza kellett utaznom, és magántanuló voltam egy ideig. Eléggé sok minden változott azóta, most jöttem vissza két napja, és igyekszem összeszedni magam... Van igazolásom, amivel ki tudom hagyni az órákat amíg behozom a lemaradást külön, a szakvezetővel, és a második félévtől szállok vissza a ringbe, szóval reszkessetek. *Itt megejt egy kicsit beképzeltebb mosolyt, majd megenyhül.* - Egyébként meg csak... ez volt a régi hálóm. Tudom, hogy már nem jöhetek vissza, mert nincs hely, de gondoltam megnézem, mi változott. Bár azóta ezt is átrendezték, látom, ketté van szedve... És igen, szép virágok, te bűvölted ide mindet? *Meglepődik, mikor Jana a hajába tűzi a virágot, majd felnevet, aztán hirtelen előre lendül, és egy puszit nyom a lány arcára.* - Köszi szépen! Így tényleg szép lehet. Tükör van valahol?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 8:16 pm

*Jana jól el tombolászik magának, ám egyszer csak nyílik az ajtó, és ő meglát egy vörös hajú, szeplős lánykát. Egy intéssel lehalkítja a magnót, és közelebb lép. Nem nem ismeri fel Arit. Lagmar meg valahol egy fotel alatt kuksol, és nem jön elő. Nem akarom megint potenciális táncpartner lenni. *
- Szia Segíthetek valamiben? Vagy keresel valakit errefelé? Ki keresel? Hmmm hmm hmmm? * Kérdi még mindig megkergülve, miközben ide oda perdül a lány körül. Ha ilyen a naxi többi vezetője is, akkor ez az agybajosok tábora? Mert most Janából nagyon ez néz ki. - Én Jana vagyok. Ez pedíg itt a Fekete özvegy háló. Kit keresel? *Folytatja a szóáradatot, miközben a szája továbbra is fülig ér, és ontja magából a szót.* - Tetszik a virág? Tedd el nyugodtan... bár... * felkap egy orchideát, majd a lány hajába tűzi.* - Így áll a legjobban... * És csak folytatja, és folytatja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 7:48 pm

~ Lehet, hogy mégsem volt annyira hülye ötlet. - Látod? Én megmondtam. ~ *Vidáman sétálgat a folyosókon, egy tábla csokoládét majszolva. Kinézete éppen olyan, mint tegnap, Fiachránál. Vörös, borzos haj, szeplők, barna szemek. Fekete farmer, fekete póló, és vörös kardigán. Most szinte semmi nem utal eredeti valójára. Daimónja láthatatlan egy kiábrándító bűbájnak köszönhetően, az ékszerei nincsenek rajta - csak a két Dean-hez kötődő gyűrű -, lábán pedig fekete, bélelt téli cipő van a tornacipő helyett. Mellkasán szakkitűző, de a jelvény a zsebében. Valamennyire az illata is megváltozott, valami kissé fűszeres illatú parfüm miatt, de persze egy daimón kifinomultabb orrát ennyivel nem lehet átvágni.* - Tőlem függ mostmár a tánc, mert én választok más zenét... Hogyha kell egy tánc, a ritmust én szabom meg vágyaim szerint... *Énekel halkan, miközben tör a csokoládéból. Szünetet tart, amíg elmajszolja, és közben mosollyal az arcán menetel a háló felé. Mikor odaér, már nyúlna a kilincsért, mikor felfigyel a zenére. Félredönti a fejét, és meglepetten nyit be.* - Látom, kellemesen elvagy. *Mosolyodik el. Sejti, hogy Jana fel fogja ismerni, már csak Lagmar szaglásának köszönhetően is, de egyelőre nem árulja el magát egyértelműen. Lehajol, felkap egy szebb virágot a földről, és csak forgatja a kezében, a másikban meg a csokoládét tartja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeCsüt. Jan. 07, 2010 7:36 pm

*A háló bal oldalának ajtaja elementális erővel majdhogy nem kirobban, majd Janácska viharzik ki rajta. Arcán fültől fülig értő mosoly, majd a pálcájával a megfelelő mozdulat elvégzése után a következőket harsogja egymás után sokszor.*
- Orhidessis! Orhidessis! Orhidessis! * És így tovább, így aztán a padlót iszonyatos virágeső önti el. Közben az általa hozott megbűvölt magnó felé int, és kimondja a szám címét.* - Manowar, Carry on! * És mikor elindul a zene, akkor ugra-bugrál körbe, és Lagmart nyúzza, ahol éri. A fülét tépi, az orrát nyomkodja... meg amit éppen tud csinálni. Látszólag a lányt elég erősen feszíti most az energia... de hogy mitől... nos az kérdéses... Aztán elkezd énekelni is, noha most annyira nagyon nem figyel az énekhangjára. Lagmar ezen a ponton próbál meg bebújn ia fotel alá.*
- "Darkness all around us
We don't close our eyes
No one's gonna ground us
We were born to fly
Comin' at us no stopping
Born to amplify!!!"
Senna Marsine - archiv
Tanár
Tanár
Senna Marsine - archiv

Hozzászólások száma : 438
Kaszt : Fekete özvegy háló - Page 15 Mentalista

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeKedd Dec. 29, 2009 6:55 pm

*Egy kis csomag jelenik meg a szobában. Egy levél is található a csomagban - a nellond bármelyik boltjában levásárolható 7 ezüstös kuponon kívül -, ami a következőt tartalmazza:*

Tisztelt Whiteforest kisasszony,

Remélem nem bánja, hogy nem tudta megcsillogtatni tehetségét, és kicsit élvezte az estét. Elnézést, az esetleges félreértés miatt.

Senna Marsine, allidonos szakvezető-helyettes
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitimeKedd Dec. 29, 2009 1:37 pm

- Kétlem, hogy fogják még rendezgetni a szobákat, így ettől nem kell félni. Bár köztünk szólva... az öcsédet igazán elszedhetnék mellőlünk. Bár szerintem akkor sem változna sok dolog, csak talán Gabriel könnyebben merne kimenni a közös részbe. De legalább nem a mi térfelünkön van... abba szerintem belepusztulnánk, vagy valami. *Elhúzza a száját, miközben letelepszik Ariana ágyára, törökülésben.* - Nem, a két allidonos itt maradt. Egyébként szerintem jól áll így ez a rövid haj. Azon pedig nem csodálkozom, hogy Faith nem ment el hozzátok... És igen, nagyon szép volt, köszönöm szépen. Na de pakolj csak ki, aztán majd még találkozunk. *Halvány mosollyal borzolja össze Sam haját, majd elköszön, és visszatér a saját szobájába.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fekete özvegy háló   Fekete özvegy háló - Page 15 Icon_minitime

Fekete özvegy háló
Vissza az elejére 
15 / 19 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
 Similar topics
-
» Fekete torony
» Fekete mamba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: