Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Fekete özvegy háló | |
|
+20Miley Hortingberg Toportyán Zakariás Laura Wylee Meriel Ravenwood Valeriel Ravenwood Hallbjörn B. Laxness Leona Arts Lola Lois Burn Senna Marsine - archiv Andrey Bogdan Hunyadvári Szevér Rowan Stanford - archiv Maria Love Samantha Troops Nathaniel Ravenwood Jack Darkfield Blanche Ravenwood-archiv Caroline Nelson - archiv Samuel J. Colwell Kalandmester 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Fekete özvegy háló Vas. Júl. 12, 2009 6:19 pm | |
| First topic message reminder :Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.
A szoba lakói - jobb oldal:1. Cecile Mignonette 2. Speranza di Bagliore 3. Thalia Lester 4. Ariana HooperA szoba lakói - bal oldal:1. Eryn Souza2. Elizabeth Mary Bennet3. Miley Hortingberg4. Maria Love | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lola Lois Burn Segédtanár
Hozzászólások száma : 202 Kaszt :
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 8:57 pm | |
| *Végül senki nem jön be, így a köszönésre nem kerül sor, csak a pakolászásra. Aztán a lány beszélni kezd, és kérdez is.*-A fránya időeltolódásra fogom.*mondja kacsintva.*-De valóban, elszoktam tőle. Bár imádom, de itt nem fontos, csak ünnepekkor.*mondja, mosolyogva, azután ránéz az órára.*Ájáj...mennem kéne, nehogy elkapjanak az őrdémonok.*mondja, a lány, és összehatja kis sminkes dobozát.*-No itt lenne az est fénypontja, a meglepetés*beharangozza, majd megfordul, egy kicsit pakol, azután hirtelen megfordul, és két kinyújtott kezében ott pihen a kis klón szelence, piros, de kiköpött mása a lányénak.*-A templomomból való. Ott készítették. Minden eredeti alapanyag, azok, amiket ősidők óta használunk. Remélem hasznát veszed.*mondja, kedves mosollyal, majd leteszi az asztalra a dobozt, odalép a lányhoz, egy puszit nyom az arcára, aztán a dobozt kezébe veszi, fölkapja a ruhákat, és Lagmarra mosolyog.*-További szép estét nektek, de most megyek, nehogy miattam kapjatok. Oyasumi!*köszön el, majd az ajtóhoz sétál, most van szabad keze, így kinyitja, még visszamosolyog a lányra azután népdalt dúdolva megy a szobájába, ahol lefürdik, majd nyugovóra tér.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 8:48 pm | |
| * Satsu kérdésére a lány elmosolyodik, majd bólint.* - Persze hogy Chrissé. * Mondja széles mosollyal, majd mikor a japán lány a vállára teríti a kimonót, akkor hálásan biccent felé. De nem jön be senki. Janácskánk megvonja a vállát, majd ismét a lánynak intézi a szavait. - Nem mondtam, mert én sem tudtam. *Vonogatja a vállát, majd a lány magyaráz tovább, ő meg figyel nagy szemekkel, és hegyes füllel. Nagyon is érdekli a dolog, mert így egy új szakasz tárul fel előtte. Egy olyan, amiről nem sokaknak van ismerete. A gésák világa. Mivel a lány ugyan gésának tanult, és fel is avatták, így azért már nem igen nevezhető totálisan annak, mert mégsem gyakorolja normálisan a mesterségét.* - Ellenben ahogy látom már te is inkább elhagytad az órás festéseket, és tovább alszol. Jól gondolom? * Kérdi mosolyogva.* |
| | | Lola Lois Burn Segédtanár
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 8:41 pm | |
| *Az óra ütni kezd kint a közös részben, fél 10. Majd percek telnek el, amikor Satsu különböző rúzs és sminkfelvivő technikákat magyaráz, de előtte még a lány "árán" kicsit elcsodálkozik*-Igen?...Gondolom...Chris-é lett.*mondja, kissé félősebb hangon, hiszen ez azért eléggé indiszkrét téma, amiről nem minden embernek beszél valaki. Ez a dolog is szorosabbra fűzi Satsu számára Janával való köteléküket.Ezután jönnek a fortélyok, el is mond egy két csábítás technikát, mint a legyező forgatása, arcmimika, néhány szemkontaktus, viselkedés. Ezeket magyarázza, aztán ha akar a lány ,egyéb kényeztetési formákra is kitérhetnek, ezt szóban el is mondja a lány. De kopognak.*-Ej, nem is mondtad, hogy más vendéged is van*mondja a lány, kacsintva, miközben fogja a sakuravirágos kimonót, és a meztelen barátnőjére teríti.*-Szerintem így jobb lesz.*mondja, egy mosolyt villantva, majd ha bejön a lány, köszön neki, miközben összehajtja fekete kis dobozát. És elkezd pakolászni. Aztán keze megakad a piros dobozon, de egyenlőre a ruhákkal takarja le, hogy Jana vagy valaki meg ne lássa.*-Szervusz!*köszön, ha megérkezik a lány!* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 7:43 pm | |
| * Janácska ül, és hallgatja Satsut. Az kicsit mintha zavarba jönne, majd aztán meghallja bizonytalan összeget, noha nem pontos, a mennyiség nem lehetett semmi. * - Az szééép. Nos ami engem illet... *Itt kicsit ő is zavarba jön, de azért kiböki.* - Egy üveg whiskey, és öt sör áráért keltem el. - * Igen. Ez valóban nem sok, és még jelzés is arra, hogy részegen történt a dolog, dehát... ha így volt, akkor így volt. Ez van. Majd meghallja a kopogást. Gondolkodás nélkül felel. mostmár annyira nem érdekli ki jön be. Az ő szobája is így akinek nem tetszik, hogy az egyik lakó erősen alul öltözött állapotban van, az ne jöjjön be. - Bujj be bárki vagy is! * Kiált ki az ajtón, majd ismét magához veszi a hangszert.* - Ez valami... fergetegesen szép... és nagyon jóóóó hangja van. *Lelkendezik a lány. Leonát az a kép fogadhatja elsőnek, hogy egy hiéna rohan el előtte, akinek a fülén a már sokszor említett ruhadarab lóg. |
| | | Leona Arts Diák
Főkarakter : hanka940326@citromail.hu Hozzászólások száma : 1342 Kaszt : Üzenőláda : Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 7:35 pm | |
| *Leona Janához tart. Végigsétál a harmadik emeleti folyosón majd a szobákat figyeli. Még nem volt a lánynál ezért nem tudja hol lakik. Megáll néhol és elolvassa a kiírt neveket. Nemsokára megtalálja a keresett helyet. Elmosolyodik a szoba neve láttán. Már meg sem lepődik. Megáll az ajtó előtt majd felemeli öklét, hogy kopogjon. Ekkor hangokat hall. Nem igazán tudja kivenni miről beszélnek, de megörül hogy talál bent valakit. nincs különösebb oka hogy beszéljen a lánnyal, csak úgy rájött a dolog. Kopog és csendben vár. Közben hátratett kézzel, csendben várakozik. Reméli bent találja Janát is.* | |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 7:28 pm | |
| *A lány hallgatja, megsértődni ő ugyan nem fog, és az indiszkrét kérdésre bólint. A lánynak szinte mindent elmond, azonban mikor meghallja a kérdést, kicsit elgondolkozik. Nem zavarában.*-Nem teljesen emlékszem...de ha jól tudom eléggé drágán. A hanamacsi, amelyik finanszírozta a kolostort, azt mondta, hogy bőven annyi, amennyibe a tanításom került, és még kaptam is. Abból jöttem el ide.*mondja, apró mosollyal.*- Eléggé drágán adták el!*mondja, a lány szemeibe nézve. A hiénűán elmosolyodik, ahogyan a fülén lengedező francia bugyival rohangál. Aztán a lány elképedve látja a tárgyakat.*-Természetesen.*mosolyog. miközben figyeli a lányt. A zenélésre kissé elkuncogja magát, de csak kedvesen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 7:20 pm | |
| * Hallgatja a lány beszédét, majd mikor elér a púderhez, akkor csak elmosolyodik. Közben természetesen leül a lány elé. De még mindig full meztelen a csaj. Minden esetre hallgatja a lányt. * - Tudod... biztos észrevetted, hogy nem igen használok sminket. No persze ez nem azt jelenti hogy nem veszem hasznát, és hogy ez így is fog maradni. - * Mondja a lány, természetesen azonnal hozzátéve a dolgot, mert egy: Nem akarja megsérteni Satsut. Kettő: valóban változhat még a dolog. Abban az esetben viszont tényleg nem mindegy, hogy kitől kap tanácsokat.* - Satsu... lehet egy... indiszkrét kérdésem? Utána... én is elmondom a rám vonatkozó dolgokat.* Mondja a lány halkan, miközben figyeli a gésa lány dolgait.* - Neked... mennyiért kelt el? * Teszi fel óvatosan a kérdést, majd azonnal hozzáfűzi. * Persze... nem kell válaszolni. Amennyiben nem akarsz, elfogadom azt is válasznak. - Mondja mosolytalanul, majd mikor a kezébe kerül a hangszer, és a kimonó, a szemei hatalmasra nyílnak. * - Sa...Satsu... ez komoly? * Azzal óvatosan magához emeli a hangszert, és lassan elkezdi pengetni. Nos... japán dallamot nem igen sikerül kicsalni belőle, de valamilyen dallamot igen. Noha kicsit forcsán hangzik az az angol dal ezen a hangszeren. Félre teszi, majd a kimonóban gyönyörködik.* - Satsu... ez... csodaszép. Köszönöm szépen.* Lagmarnak eszébe nem volt odaadni a lány ruháit. A toppot kiejti a szájából, és bugyival a fülén rohangál tovább mostmár csak amolyan... miért ne alapon.* |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 7:05 pm | |
| -Cöcö*cöcög, Lagmarra.*-Azokat most ne.*mondja mosolyogva, majd biccent.*-Értem, akkor megnyugodtam. Kérlek, ülj ide, és mutatok egy két dolgot.*mondja, majd a székre mutat. ezután előveszi fekete ládáját, és kinyitja. Szépen kihúzva.*-Nos, az alap általában fehér, de ne túl erősen, csak éppen egy lehellettel. Most nem hiszem, hogy ezt meg tudnám mutatni, mivel hamarosan lehet menni aludni, már aki*mosolyog* de azért elmondom. A rúzsokat soha ne ebből kend fel, hanem ezzel a kis lapos végű pálcával kaparj le belőle, és az alsó ajakra fölkenve, összedörzsölve a felsővel terítsd szét. Egy kis vörös rúzs, egy kis fehér puder, legyező, kissé lazább kimonó, és minden férfi előtted hever. Ez tapasztalat*kacsint a lányra. Ő bizony tudja, hiszen már felavatott gésa.* -Két ajándékom van a számodra. Itt egy újonnan készült samisen*mosolyogva nyújtja át a lánynak a hangszert.*Sokat gondolkodtam, de végül ez mellett döntöttem. Remélem szereted a zenét*apó mosoly. Majd egy kimonót vesz elő a sok közül, amit kinézet a lánynak. Fekete alapon fehér és rózsaszín sakura virágokkal, és cseresznyeágakkal díszített darab.*-Ez volt az első komoly kimonóm. Remélem tetszik!*mosolyog. Szemei csillognak, ahogyan a lánynak adja a számára becses ruhadarabot.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:56 pm | |
| *Mikor a lány szóáradata véget ér, akkor Janácska csengő hangon felkacag. * - Satsu... Te bolond... Nincs nekem semmi bajom ezzel. Szívesen veszem. Csak épp nemrég keltem fel, azért néztem ki úgy ahogy. És... még alíg tértem észhez. Ha ezzel kezded, akkor megteszem én magamtól is amit kérsz. Így meg kicsit megleptél. És fogalmam nem volt, hogy mi az eget akarsz csinálni. * Nevet egy jót a lány, majd aztán folytatja. * - Nos... maradjunk annyiban, hogy a közöttünk lévő kapcsolat olyan, hogy ha az ősi magyarországon élek, akkor rám már azt mondanák, hogy asszony lettem. *Mondja mosolyogva majd nagyot sóhajt, de nem lemondóan. * - Nos? Mit kell tennem? *Kérdi a lány, majd leül egy babzsákra úgy ahogy van meztelenül. Lagmar bekocog a fürdőbe, majd nemsokára a bugyival a fülén kocog ki, szájában meg a lány toppja.* |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:41 pm | |
| *Nyugodt hanggal szólal meg valahonnan a szobából. Foglalj helyet.*majd belekezd.*-Nem, nem ittam...Mikor elmondtad Christophert, azonnal írtam édesanyámnak ezekért a holmikért. Nem hiszem, hogy te még emlékszel, de mikor régen többet találkoztunk, és még új voltál, akkor mondtál nekem egy s mást arról, mit gondolsz az én hívatásomról, meg is tanítottalak egy két dologra. És akkor, megígértem neked, ha eljön az idő, többmindenbe is beavatlak. Nos, most itt az idő. Jól informálódtam, de féltem először megtenni, hogy idejöjjek, és ezeket ajánljam neked, hiszen gyakorlatilag semmi közöm sincs a ti kettőtök kapcsolatához, de szeretnék egy két férfiaknak szóló fortélyra megtanítani téged. Persze csak ha te is akarod. Meg egy két szépségnövelő technikára is szívesen. Eléggé sokat rágódtam, vajon örülnél neki, és nem fogsz kivágni minden cuccommal a szobából ,nagy szitkozódások hevében, hogy "mit képzelek magamról, vagy ilyesmi". Épp ezért bocsáss meg, ha olyat akarok tenni, amit te nem akarsz, én csak színtiszta jóságból tenném ezt.*mondja, immár a szék mögött megjelenve, és kissé félelmet, és kíváncsiságot tükröző szemekkel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:34 pm | |
| - Satsu... lehetetlent kérsz. ÉN kutassak MOST az emlékeinkben? Alíg keltem fel. Asse tom hol vagyok, vagy hanyadikán van elseje. - *Hangzik a válasz a hiénától, majd egy jó két három perc múlva Jana lép ki a zuhanyzóból teljesen meztelenül. Így teljes egészében látszik az összes heg, ami a lány testét csúfítja. Amúgy kifejezetten jó, karcsú, és izmos alakja sok fiú szemét megragadná. De most csak egy lány van bent. Hajából még csepeg a víz, testén is gyöngyöznek az apró vízcseppek, és a lány bizony végig, egész a talpától a füle hegyéig lúdbőrös.* - Most őszintén MI a fenét akarsz? * Kérdi a lány mire Lagmar visszakérdez.* - Biztos hogy nem ittál?* |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:28 pm | |
| -Háhá*mosolyodik el a lány*-Én ugyan nem, tegnap óta nem ittam. És tegnap is csak egy kicsi csészével.*mondja mosolyogva, azután vár, hogy kijöjjön a lány. El is tűnik szem elől, a szoba többi részét kezdi el nézegetni, valami érdekeset kutatva a várakozás alatt.*- Tényleg nem? Kutass az emlékekben!*mondja, egy apró mosollyal, kikukkantva az ajtófélfa mellett, aztán újra eltűnik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:25 pm | |
| *Jana haját a lány elkezdi megmosni. Azzal nincs is baj, mert marhára nem zavarja a fájdalom. Sokkal inkább az van ellenére, hogy Satsu berángatja a fürdőbe, holott nem olyan régen kelt fel. Az a dolog rántja vissza a valóságba, hogy folyamatosan szövegelnek hozzá, és tépik a haját. A topp rajta, ahogy a fehérnemű is. Lagmar hallgatja a sivalkodást, és nagyon bamba arccal ül, és nézi őket. Majd mikor Satsu kijön, és bezárja az ajtót ismét nyújtózik egy nagyot, és ásít, a nyelvét pöndörítve. Hallgatja a lány szavait, majd félredönti a fejét, újat ásít, majd megszólal.* - Szerintem...(ásít)...valóban fogalma sincs, hogy mit készülsz tenni. Én sem tudom. De... jól érzem, hogy rizspálinkát ittál? * Kérdi majd az ajtó mellett leül, aztán eldől. Az oldalán fekszik, és úgy pislog a lányra. |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:17 pm | |
| *Felhúzott szemöldökkel reagál a már már sikoltozásra.*-Nekem is fájt az első hajmosás, no de ennyire?*Húú, nagyon sötét. Egyenlőre azt hiszi, a lány tudja, mit akar. Meg is mossa a haját, majd kilép a fürdőből, ezekkel a szavakkal*-Mosakodj meg, amint kiérsz, elmondom.*mondja, mosolyogva, majd becsukja az ajtót, és a hiénára mosolyog*-Őő, kicsit furcsa. Mintha nem tudná, mire készülök..készülünk*ejti, el a daimónnak a szavakat, egy vállvonással. Majd szépen kihúz egy széket, kis asztalon szétnyitja a vörös szelenccét, előkészít egy laza, és annál inkább vágykeltő, szexi selyemkimonót, és vár, a primadonna érkezésére.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:12 pm | |
| *Jana kortyol a kávéból, majd hirtelen száguld felé két legyező. A bögrét a levegőbe dobja, és piszok gyorsan elkapja a két legyezőt, majd a visszaeső bögrét elkapja, és a kávé egy kortya sem cseppen ki. Közben ismét belekortyol, majd mikor a lány azt mondja, hogy ezt fogod használni a kard helyett, köhögőroham kapja el, és egy jó adag kávét köp vissza.* - Hogy... mivan? * ám már nincs ideje túlzottan tiltakozni, mert toppal vonóval a lány már tuszkolja is ki, majd a zuhany alá. A hiéna a táv miatt kénytelen felállni, és lassan ténferegni a lány után. - Mivaaan... mit akaaaarsz? Micsináááálsz? * kérdi a lány már már sikítva.* |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:05 pm | |
| -Őhhh*sóhajt egy mélyet, majd a háta mögül, a semmiből kap elő két legyezőt, és kicsattintva a lánynak dobja, nem támadásból, csakhogy kapja el.*-Alig vártam, hogy megérkezzenek. Méretre készültek, egyenesen Japánból*mondja, immár áttérve bolgárra. Mosolyog, igazán, szívből. Ő maga is elővesz egy párat, majd leköti fölső selyem"köntösét", és alul egy egyszerű fehér kimonó jön elő.*-Fogd a legyezőt. Mostantól ezt fogod használni, nem a kardjaid, legalábbis egy kis ideig. És irány a fürdő, szörnyen nézel ki.*kacsint a lányra. Ezekből már csak leesik neki mi van. És a lány már tuszkolja is a zuhany alá, a kávés csészét az asztalra téve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 6:00 pm | |
| * A hiéna felől morgolódás hallatszik, ami valószínűleg köszönés, mert azt, hogy "Satsuki" azt ki lehet hallani. Janácska mindeközben tölt magának egy bögrébe kávét majd el kezdi kortyolgatni. Figyeli, ahogy a lány belép, és az ágyra dob két szelencét. A lány katanája ott van az ágy mellett egy kis tartón, alatta a rövidebb wakizashi, és a tanto. A lány belekortyol a kávéba, majd amikor Satsu közli, hogy "eljött az idő" ő csak felvonja a szemöldökét. - Öhm... milyen idő jött el? És... hogy.. vagy mi? * Kérdi a kávéból feltekintve.* |
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 5:55 pm | |
| -Na végre*mondja ismét japánul, mikor aa lány beengedi, hatalmas mosollyal, aztán szinte beront a szobarészbe, ahol a lány lakik. Bumm, az egész cuccot, ami eddig kezében tartott, a simított ágyra dobja le, a két kis dobozt lerakja egy asztalféleségre, majd a két samisent is lepakolja. Ezután nagyot sóhajt, lesöpri ruháját, majd a lányhoz fordul, és a szokásos meghajlással köszön*-Konnichiwa!*kissé furcsa... A lány rákérdez a kávéra, ő arra csak "nem" féle képpen rázza a fejét. Kicsit oldalara dönti a fejét, mosolyogva figyeli a lányt. A "Kedvesem" megszólításra már csak mosolyog*-Eljött az idő!*mondja ki, kertelés, magyarázat nélkül, és rámutat a sok holmira. Reméli, leesik a lánynak, az ő viselete, meg a sok minden.*-Szia Lagmar*köszön mosolyogva a félig látszó hiénának.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 5:49 pm | |
| * A kávé lassan elindul lefőni, mikor kopogás hallatszik a szobaajtón. Így aztán Janácska kikászálódik az ágyából. Fekete csipkés franciabugyi, és egy fekete topp, rajta "Bitch" felirattal. Odasétál az ajtóhoz, majd kinyitja Satsu előtt. * - Gyere be. Kérsz kávét? * KÉrdi miközben megfordul a lány előtt, és vissza sétál az ágyához. Ám nem kezd neki hogy visszabújjon. Sokkal inkább gyorsan letakarja, és kisimítja a paplant. - Ülj le nyugodtan. Gondolom nem véletlenül jártál erre. Mivel szolgálhatok Kedvesem? * Kérdi mosolyogva. Most jól látni a lány vállán, és mellkasának tetején a hegeket, akár csak alkarján. De látszólag most nem igen zavartatja magát. A haja ki van ugyan bontva, de össze vissza áll, látszólag elaludta. Mondjuk kicsit még kába. Lagmar továbbra is félig lóg ki a kutyaházából, és ismételten ásít egy hatalmasat.
|
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 5:39 pm | |
| *Halk suhanó léptek. Egy kis fekete dobozt cipelő felkontyolt hajú, hatalmas színes ruhát cipelő leányzó érkezik a Fekete özvegy háló bejárata elé. Mosolyog, szeme enyhén kihúzva, arca természetes hamvas bőre, szemei csillognak. Mosolyogva kopog, vagy inkább dörömböl az ajtón. Kissé már nehéz a sok cucc. Itt ott előbukkan még még több ruhadarab.*-Jana-san, nyisd ki kérlek!!*mondja japánul, hogy a lány biztosra tudja, ki az.*Arcán mosoly, de már kicsit nehéz a sok holmi. Hátán két samisen pihen, egyik az övé, másik újonnan lett készítve. Rajta egy kék, keményebb szövésű"gésatanító" ruha. legalábbis ilyen ruhákban voltak a templomában a papnők, akik őket képezték. Szép égszínkék durvább szövésű selyem. Oldalán másik kezében kivillan egy vörös ládikó, a fekete láda klónja* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Csüt. Jan. 28, 2010 5:27 pm | |
| *Jana nagyot nyújtózik az ágyban. A délután úgy döntött elmegy aludni, lévén halál fáradt volt. Így aztán Lagmar is éppen féliglóg ki a házából, ahogy hatalmasat ásít, a nyelve kunkorodik felfelé. A lány hatalmasat ásít akár a daimón, majd inkább visszabújik még. Semmi kedve kikászálódni a jó meleg paplanja alól. Helyette inkább csak legyint a pálcájával, és a kis kávőfőző elkezd lassan melegedni. Úgy döntött iszik most egy kávét.* - Laaagmar. Ébren vagy már? * Kérdi a lány, majd aztán a hiéna megszólal csukott szemmel. * - Mostmár igen. Hála neked.* |
| | | Hunyadvári Szevér
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 1430 Kaszt : Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Kedd Jan. 26, 2010 3:11 pm | |
| *Az ajtó alatt egy levél csúszik be egy borítékban, rajta a címzett neve: Ariana Ravenwood, feladó, és egyéb nincsen, csak a név. A borítékban egy levél található, az alábbi szöveggel:*Hy Ariana!
I need you help. I have to do some things, and I need your help, because I know you can do this favor for me. I need some component for poisons. Please Ariana, please help me. There's no one else who can help me now. I've got a list about those things I need. I know you have got a lab in your heaquarters, so this isn't a big thing, I think. Meet you in the Beareye descent, at the statue, at 3 o'clock, on wednesday. The list: Calendula Cheetah claw Dragon blood Eranthis Feather of Golden Snidget Four-leaved clover Gunpowder (red and black) Hyoscyamus Liquor of Erupment Passion flower Produce of star anisee Royal Jelly St John's wort Sweet-root Valerian Veronica
Thanks, I am much obliged, Sev | |
| | | Samantha Troops Diák
Hozzászólások száma : 709 Kaszt : Üzenőláda : Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Hétf. Jan. 25, 2010 12:06 pm | |
| *Hatalmas robajjal, szinte berobban a fekete özvegy háló ajtaja. A bejáratban egy fekete hajú leányzó, majdhogynem fülig érő mosollyal ront be, mögötte3 homoki macska daimónja. Kezében egy kis hírdetést szorongat. Fekete inget, alatta fehér pólót, farmert, és a szokásos strandpapucsot viseli. Haja hátul kis copfban lazán összefogva. Szemei csillognak. MP3 lejátszóját keresi az éjjeli szekrényben, aztán amikor megtalálja, leteszi az asztalra, majd ágya előtti ládájában tűnik el félig. Egy kis időt tölt görnyedve a láda fölött. Aztán két kézzel, jól megfeszülten, egy hatalmas üstöt emel ki, tele mindenféle hozzávalóval. Arcán még mindig mosoly, lazán veszi a dolgokat. Egy kis asztalra teszi le az üstöt, szerez tartót, ami alatt mágikus tüzet gyújt, hoz vizet a fürdőből, gyertyákat gyújt. Majd előveszi jól megtermett szép vaskos jegyzet füzetét. Rajta hatalmas betűkkel "Bájitaltan". Felcsapja. Szépen rendszerezett, tartalomjegyzékben kezd el keresgélni. Meg is találja a Robbantó bájitalt, kinyitja, majd olvasni kezd. Ezután fél óra telik el azzal, hogy főzi a löttyöt. Álaga, színe tökéletes lesz. És ezután egész nap csak főzni fog. Megállás nélkül, az óráig....Mindenféle bájitalt. Kis fiolákat kutat elő, és felcímkézve kezdi el őket kiszedett kupakkal felsorakoztatni. A maradék bájitalt mindig eltünteti. Csak főz, csak főz. El is készülnek majd a bájitalok: Robbantó bájital(6x), Zsugorító bájital, Álom bájital, Béke elixír, Sebgyógyító főzet (6x), Elmeélesítő főzet, Százfüléfőzet, Félix Felicis(2x), Gradus Velox. Ezeket készíti el, persze nem egy nap alatt. Óra után edzeni megy. Most senkivel nem foglalkozik, csak az edzéssel, hiszen nyerni menne. Az újonnan meghirdetett Marathonra. Szépen főz. Szerdán fogja befejezni a főzést. Addig edz, fit, tornázik, egy kis alap karatét kezd el tanulni, persze nem igazit, de ha esetleg megfosztanák pálcájától, akkor tudjon valamit kezdeni magával. Na és persze a mágikus párbaj. Azt is gyakorolja, jól beosztott napi terve megfelelő, és így készül a versenyre, kissé már megszállottan.*~Nyerni fogunk Kay, mégha a végén a hátamon is kell cipeljelek..Persze, még szép. Úgyse bírom sokáig..~*Beszélget közben daimónjával. A szoba enyhén rossz szagú lesz a sok féle bájitaltól, de a lányt ez történetesen nem zavarja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Jan. 22, 2010 4:29 pm | |
| - Drága Clarissám... mostmár azért nem tudsz így átejteni... Én téged is ugyan annyira szeretlek, mint Arit. Ugye megérted? Ő biztos, hogy meg fogja érteni. * Mondja mosolyogva, majd kicsit közelebb bújik a lányhoz. Nyugodtan dúdolni kezd valami kellemes dallamot, majd hallgatja a másik lány szavait.* - Háát...ami az SN-t illeti... konkrétum nincs róla, hogy ki is Cstiel apja... bár én azt mondanám neked, hogy az akire a legkevésbé számítanának. Csak gondolj bele. Hány vadásznak volt annyi ereje, hogy a beleköltözhessen az Úr? Két ember. Az egyik nem más, mint a Winchesterek apukája... a másik meg... a pótpapájuk... legalábbis szerintem. De mivel Jhon meghal mint tudjuk, így aztán az én véleményem szerint nem más, mint maga Boby. * Mondja hajkan, szinte már-már félálomban, hogy a lány a hajával játszadozik. Lagmar meg a vadmacskára hajtja a fejét, és lehunyja a szemeit, úgy pihenget.*
//Óra után folytatódik// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló Pént. Jan. 22, 2010 4:20 pm | |
| *A "drága szerelmem" megszólításra felnevet, majd csak ül az ágyon. Persze mikor Jana meghúzza a ruháját, akkor ő maga is lefekszik, és elnyúlik a fekete hajú lány mellett. Annak haját birizgálja, azzal játszik, még így, fekve is.* - Én is örülök, hogy vagy nekem. *Mondja halkan, miközben Pereus betelepszik Lagmar mellé a házba. Bár a hiéna nem láthatja őt, de érezheti, ahogy letelepszik mellé, és hallhatja, ahogy halkan dorombol.* - Különben meg... azt hittem, Ariana a szerelmed, erre meg engem nevezel így, Clarissát? Ejnye... Megcsalod szegényt? Szomorú lesz... *Nagy, szomorú szemekkel néz, meleg csokoládébarnákkal.* - És... kicsit le vagyok maradva a Supernatural-ben. Gabriel drága apucija például hol van, jelenleg? Mármint ahol most tart a sorozat. Bár azt sem tudom, hol tart, csak úgy... kíváncsi vagyok rá. *Hevesen ver a szíve, miközben Janát figyeli, és a választ várja. Ezen múlik szinte minden... hogy Jana tudja vagy sem.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fekete özvegy háló | |
| |
| | | | Fekete özvegy háló | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |