Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Árnymadarak-mocsara - Page 9 I_vote_lcapÁrnymadarak-mocsara - Page 9 I_voting_barÁrnymadarak-mocsara - Page 9 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Árnymadarak-mocsara - Page 9 I_vote_lcapÁrnymadarak-mocsara - Page 9 I_voting_barÁrnymadarak-mocsara - Page 9 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Árnymadarak-mocsara

Go down 
+25
Melima Losseilë
Ann-Tabitha Serenity
Amaril Gwyneth
Jane Scott
Jack Darkfield
Rupert Rankle
Andrew Worthington
Elendil Falassion
Jessica Dream
Kaen el Jericho
Evangeline Elovics
Ethanor Hietala-Archiv
Zirah Zhivko
Ferida Maha
Játékmester
Vaszilij Potrevszkij
Felaern Yhendorn
Peter Krumholtz
Isabella Clerence
Wendy Deverell
Ayla Madyzyn
Ashlie Brogar Glevor
Arabella Jagusia
Kalandmester
Cirelin de Sovalon
29 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Illuzionista
Üzenőláda : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Tek506f0370868af7782228

Árnymadarak-mocsara - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeVas. Nov. 18, 2007 9:50 pm

First topic message reminder :

Rejtélyes, sötét és veszélyes. Ez a három szó, ami tökéletesen jellemzi a Szurdokban megbúvó mocsarat, ami a hatalmas szigetet körül öleli. Mindenki jobban jár, ha vezető nélkül nem próbálja a titkos ösvényeket megtalálni, mert könnyen itt veszhet. Csúszós utak, lápok, amik örökre rejtve tartják a csontjaidat. Ha nem tudod hova lépsz, csak egy botlás, és máris süllyedsz...ha nem ismered a mocsarat magába zár, és többé nem enged.
Bokrok, sziklák, öreg hajlott fák, ezek csak, amik itt még kitartottak, a szívósabbak. Nem a szépségéről híres ez a terület, de így biztos hogy távol tartja az avatatlan szemeket, és a nem kívánt látogatókat az iskolától. Egy kis mágiával megspékelve a váratlan látogató nagyon kis eséllyel jut át rajta még akkor is, ha tudja a megfelelő utat.

Természetesen a mocsár nem halott terület, itt is akad, ami életképes. Madarak bőven, hisz nekik a levegő az elemük, maximum a szilárdan álló fákra, vagy bokrokra szállnak le. De jópár mágikus állatot is meglelhet itt az utazó, melyek nagyrészével nem szívesen találkozna. Sokról még a mocsár ismerői sem tudnak. Éjjelente biztos, hogy könnyen kiszúrod a mocsár őrzőjét, mivel elég feltűnő jelenség. Ez a vörös színben pompázó ló...mintha csak lobogna mögötte a sörénye, és így is van. A farok és a sörény, no meg a hátán egy vékony réteg mind ég...a tűz a lételeme, megszokott környezete a mocsár. Neki nem jelent veszélyt, hiszen nem a talajon közlekedik, hanem pár centivel felette. Ha látod még nincs baj, ha ő lát téged annál nagyobb. Az őrző még annyira sem szereti a betolakodókat, mint maga a mocsár. Az öt alapító sem könnyen tudta megzabolázni, de azért nekik ment.
A hatalmas területnek még csak kis része van egyáltalán feltérképezve, van ahova még a merészebbek sem tetszik be a lábukat, nem lehet tudni, hogy él-e ott valami, de az éjszaka felhangzó üvöltések, és néha kiáltások rémisztő dolgokra utalnak. Ha sötétben a kúria ablakából a mocsár felé pillantasz néhol apró fénypontokat is kiszúrhatsz...ha érdekel mi az kérdezősködj, vagy nézz utána, de talán jobb nem is tudni. Néha, csendesebb estéken még az iskolában is hallani ezeket a mocsári hangokat, borzongató lehet még egy sötét mágus tanoncnak is, aki tudja, hogy az iskola megfelelő védelem alatt áll.

Árnymadarak-mocsara - Page 9 Lovacska

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 12, 2012 8:18 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:10 pm

*Kata csak körbepillant és kis hijján elordítja magát,hogy mi ez a buli már megint. Ő csak eltévedt semmi másról nem tud.*Sziasztok! *köszön mindenkinek, Lana egy külön köszönést kap, majd kiváncsian várja, hogy mi ez már megint. nem számít semmi jóra, viszont a tömeg egyre gyűlik..*~Mi lesz itt már megint~*tűnődik magában.Alice szavait végighallgatja.*-Na ne..Ha elkapnak akkor jaj nekünk. Éreztem, hogy nem jó helyre jövök..DE miért jön mindenki tiltott helyre?*kérdezi Alicetől.*

A hozzászólást Erdős Katalin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 07, 2008 4:11 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:09 pm

-Oh Értem már, Kata. Amúgy ez az Árnymadarak-mocsara. Tiltott-egyben veszélyes hely. *mondja sötéten*
-Üdv. a népes csapatnak! Kiss Alice vagyok. Nemtom mi ez a csoportos idemászkálás de olyan érzésem van hogy megint veszélbyen leszünk. Úgy mint 3 nappal ezelőtt a kegyencek támadásánál. Szóval ajánlom hogy mindenki figyeljen és vegyétek elő a pálcát. Nem akarok parancsolni csupán jó tanács. *mondja majd ő is előveszi pálcáját és titokztosan körbenéz..Ismét az a furcsa érzés..Hiszen miért császkálnának a diákok ilyen sokan épp ezen a tiltott helyen..És pláne ez a mocsár nem a barátságosságáról híres.Mindenesetre Kata mellett marad majd íg szól a lányhoz..*
-Én nemtom mi lesz itt Kata, de hogy nem bájcsevely az tuti...Olyan deja vu érzésem van.. *mondja furán de azért mosolyogva..*
Peter Krumholtz
Diák
Peter Krumholtz

Főkarakter : rupert3569@hotmail.com
Hozzászólások száma : 355
Kaszt : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Mentalista

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:09 pm

*Mivel semmi értelme nem volt ide lejönni, úgy gondolja inkább visszamegy a biztonságos udvarra. Csak azt sajnálja, hogy Noellát is lecipelte. Ám mikor megfordul, rádöbben, hogy tulajdonképpen nem tudja merről jött. A köd mindent elfed és csak nagyjából tudja betájolni merről jött.* -Noella. Te tudod, hogy merre van a kivezető út? *Reméli, hogy a lány igen, mert neki fogalma sincs. Cipője, már lassan a földhöz ragad a sok sártól. Megrázza lábát és a lányra tekint.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:08 pm

-Én is kb. Szerited mi lesz itt lehet valami extra mutatvcány vagy valami szektás dolog.*Filozgat nyugatan a srác.*-ÉS milyenek voltak a napjaid mert megint el tüntél egy pár napra.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:06 pm

*Andrei csak nézi a sok emberkét. Ebből biztos, hogy nem sül ki jó dolog. Múltkor is ez volt, amikor a tisztásnál voltak. Nagy tömeg és...kegyencek. Így hát Andrei köszönget, aki neki is köszön, és biztonságból előveszi pálcáját.*- Nem tudom, szerintem valakinek szólni kellene, mert én biztos nem találom meg a visszautat. És a tetejében én nem is ide akartam jönni. Hanem a vízeséshez. *Morog magának Andrei, hiszen tényleg a vízesésnél volt, csakhogy éppenséggel egy új ösvényt akart felfedezni. Hát nem kellett volna. Nem nagyon szólogat senkinek, inkább csak figyeli a sok diákot. *~Most akkor mi van ennyien tévedtek el? Hát ez nem lehet igaz, itt valami bajt szimatolok.~*Gondolkodik magában, és már szinte várja, hogy mikor kezdődik a ballépések sorozata. Keres egy fát, és a lobkoronája alatt keres egy helyet. Nem ül le, éppen csak a terepet veszi szemügyre...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:06 pm

*Peter után érkezik meg, szinte futva, aztán félúton kicsit megtorpan az egyre sokasodó diáktársaságra nézve. Látja, hogy Peter megy tovább, de nem követi, hanem megáll úgy a társaság szélénél és nézelődni kezd. Itt se volt még... hogy ő miket szokott kihagyni. A zsebébe rakja a kezét, aztán vizslatja az emberkék arcát, némelyiknek biccent egyet, azoknak akik észreveszik, de inkább kicsit távolabb álldogál. Nem érti, hogy már megint miért vannak ennyien, legutóbb is ez volt a támadás előtt... Csak nem megint...? De miért gyűlnek mindig előtte az emberek? Valami ideterelgetné őket? Meglehet. Felvont szemöldökkel, még mindig döbbenten figyeli a társaságot. Mindig sikerül belekeveredni valamibe, nem akart itt lenni a következő támadáson, legutóbb is hasztalan volt, így nem akar kudarcot vallani, de úgy látszik most megint jönnek. Vagyis, szerinte. Lehet, hogy paranoiás, de valamiért ezt érzi, pedig amíg nem jöttek ide, addig nem volt ilyen előérzete.*
Vendég
Vendég

*Mikor egyre többen jönnek kissé icsinek érzi magát, ezért társul Vaszilijékhoz.* Sziasztok! Ashley Audry Bernette vagyok, ALlidonos. Nos, Nemis Tudom Kicsoda De Lány, eléggé sokan vannak, és van aza terramágus köztük aki olyan íhaj-csuhaj varázsokat tud produkálni hogycsak na! Te ... ismerős vagy a bálról! Mi is a neved? Venom? Valandil? Vendel? *kérdezi már-már Vaszilij acábabámulva, de egyőre a fülét és a daimónját szemléli. Füle mögött ül a pálcája, zöld csillagos táskájában pedig mocsári golymókok nevetését hallani, akiket nem rég mentett meg.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

Főkarakter : zsokica15@hotmail.com
Hozzászólások száma : 5022
Kaszt : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Elemista
Üzenőláda : arabellajagusia

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:05 pm

*Amikor Alex észreveszi és elindul felé, már tényleg sokan vannak és egyre csak gyűl a nép. Nem igazán érti mi a fene folyik itt, csak abban reménykedik, hogy senkinek nem esik bántódása.* - Nem tudom, ide tévedtem sétálgatás közben és te? *kérdez vissza kiváncsian, miközben körbe tekintget, és vár, hogy megtudja mi ez az egész. Ő már semmit sem ért, csak remélni tud. Igaz, hogy még nem látta a kegyenceket, de nem is szeretne velük találkozni. Habár biztos benne, hogy a mai nap még tartogat meglepetéseket*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma : 3140
Kaszt : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Jos
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Árnymadarak-mocsara - Page 9 Tek4e9df14d075d17172896

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:03 pm

-Hello mindenkinek! *Köszön az éppen érkező emberkéknek majd miután szobatársa megszólította felé fordul egy kicsit.*-Igen igen azok vagyunk! Kár, hogy nem sokszor találkozunk mármint körübelül csak akkor mikor te alszol vagy éppen én.*Nevet a beszédén.* Majd Bella felé fordul.* -Hát nem tudom csak egy megérzés valami olyan ami kalandot ígér. Ez a mocsár nagyon öö ilyen, hogy is mondjam ... sok kalandot tertogat. Én pedig lejöttem, hogy benne legyek egybe már ha adódik.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:01 pm

*Alexej egy csomo hangot hal de mikor valaki a nevén szólitja el kezd fordolodni és mewg látja Bellát oa megyeket hozá amihez pár embert arébb kell lökdösnie.*-Szia hátt te mit keresel itt?*Kérdezi a barátnőjét aztán köszönti egy csókal.*
Vaszilij Potrevszkij

Vaszilij Potrevszkij

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 444
Kaszt : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Mutatvanyos_druida
Üzenőláda : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Tek505b02a3446f77359183
Az én színem a darkkhaki.

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:01 pm

*Vanch-sal az udvaron játszottak, kergetőztek, mint általában, és mikor látta, hogy már a sokadik diák indul a mocsár felé...hát furcsállotta, a kíváncsisága pedig most is erős. Tehát végülis ő is erre indult el.* -Haliho, Vaszilij vagyok! *Köszön és sorol be Wendy mellé.* -Hogy vagy Piroska? *Vigyorodik el, hiszen a leányzóval először a Színjátszókörön futott össze. Most kivételesen nem ráz mindenkivel kezet, hiszen elég sokan vannak itt, és mindenkivel külön megismerkedni felesleges, úgyse jegyezne meg ennyi nevet.*
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

Hozzászólások száma : 1322
Kaszt : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 4:00 pm

*Lassú, kecses léptekkel érkezik az Árnymadarak mocsarába, halandók idebotladozását hallotta, s kíváncsiságból idejött, az előző harcokban is csak sompolygott az emberek közt, a kisebb sebeket bekötözte, a nagyobb sérülteket elrejtette, csupán pár íj hiányzik a nyíltartójából. Íja most is hátán van, a közelharcot nem kedveli, s azért hordja a kardot is magánál, mert tudja, hogy veszélyes idők vannak*
Üdv néktek
*Köszön halkan, susogóan, s egy fa árnyékába rejtőzködik el, onnan figyeli, mit csinálnak a halandók. Nem számít semmi rosszra, a fiatalkori naivitás még benne él*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:59 pm

*Az emberek gigantikusan nagy mennyiségben özönlenek ide, ez a legjobb szó rá, de Marko nem érti miért. Biztos lesz valami sárbirkózás, vagy fenetudja. Mocsárban azt jól lehet... Azon viszont teljesen megrökönyödik, hogy nem csak ő nem tudja hol van...*
- Hát.. fogalmam nincs róla hol vagyunk. Valami mocsár, és szerintem nem néz ki jól. Nem is ide akartam jönni. *mondja szinte kétségbe esve, bár van egy olyan érzése, hogy a többiek is hasonlóan vannak ezzl. És az már nem lehet véletlen, hogy mindenki ide téved el...*
- Akkor.. nem akarunk visszamenni a kastélyba, vagy valami kellemesebb helyre? *kérdezi egyik-lábáról a másikra állva. MOndjuk amellett, hogy kezd betojni a helytől kicsit kíváncsi is kezd lenni, úgyhogy végülis maradna is meg nem is...*
Peter Krumholtz
Diák
Peter Krumholtz

Főkarakter : rupert3569@hotmail.com
Hozzászólások száma : 355
Kaszt : Árnymadarak-mocsara - Page 9 Mentalista

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:59 pm

*Még két alak tűnik fel a mocsárban. Peter és Noella. Peter nagyot néz, mikor egy kissebb társasággal találja amgát szemben. Ő mindössze egy emberről tudott. Körbenéz és látja, hogy Kata is itt van. Aztán még egy ismerős arcot pillant meg.*- Sziasztok. Mi folyik itt? Mirt vagytok itt? *mivel gondola ezt tőle is kérdezhetnék gyorsan elébe vág.*- Én láttam, hogy valaki erre tart és gondoltam megnézem miben sántikál.* mondja ezt úgy, mintha máskat követni átlagos lenne. most, hogy ezt tisztázta, már csak a válaszra vár.*
Isabella Clerence
Diák
Isabella Clerence

Hozzászólások száma : 853
Üzenőláda : Na hellóka!Új karival tértem vissza háborgatni titeket,remélem örültök!!!Írj üzit ha játszani akarsz
puszzantás,
Clar...akarom mondani Izzie xD

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:58 pm

*Morgolódás halatszik és hangos léptek közelednek a mocsár felé.Lana érkezik meg.Kissé riadt arccal néz körbe és idegesen méri fel a terepet.*~Hol a fenében vagyok?~*Amint látja ismerősök is vannak így hát nem tétovázik,mintha semmi nem történt volna,könnyedén odasétál Katához.*
-Szia...*Aztán meglátja a többieket,és átjavítja köszönését.*
-Sziasztok!Mi újság?*Teszi fel a kérdést zavartan mert nem érti hogyan tévedhetett ide.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:58 pm

*Ahogy sétál egyre többen gyülekeznek* ~Remek, egyre több ember, de miért pont itt?~ *nem érti, hogy a többiek miért vannak itt, igaz azt sem, hogy ő miért jött erre, de ez mellékes dolog* - Szia Ayla *köszön a lányra, aki ráköszönt, ezzel a frászt hozva rá* - Köszi jól, vagyok, te? *kérdezi mosolyogva, majd a következő kérdésre is felel* - Nem tudom, ide keveredtem sétálgatás közben, és te? *kérdez vissza, majd inkább a messziséget kezdi el figyelni. Aztán megpillantja kedvesét is, így odaköszön neki* - Szia Alex *mág integet is hozzá, hátha észreveszi*
Wendy Deverell
Diák
Wendy Deverell

Hozzászólások száma : 107

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:57 pm

*Wendy-girl lépdel ki a mocsárhoz, hogy megszemlélje magának a közeledő sereget, úgy hallotta, hogy egy többezer fős mocsári lidérc közeledik az iskolához, tehát már nemcsak a sötét mágusokkal kell számolni. Úgy látja, hogy nincs egyedül, és közelebb is lépdel.* Sziasztok, Wendy vagyok, aki nem ismerne. Mekkora lehet az a sereg? *mereszti a szemét, a keze ügyében ott van a pálcája.*
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

Hozzászólások száma : 423

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:57 pm

*Mikor Kata köszönti és kérdezi hogy hol vannak megszólal.*-Ez az Árnymadarak Mocsara, és mályváért jöttem ide.-*Mondja és mikor egy lány mutaatkozik ba valahonnan ismerősnek tartja a nevet.*Szia Ayla és Ashlie Brogar Glevor vagyok ha jól tudom te a szobatársam vagy a Hermelin hálóban.-*Mondja és odalép a lány mellé.*
Vendég
Vendég

*Alexej csoszog az Árnymaradarak mocsárhoz látt egy csomo diákot.*~MIt csinálnak szektálnak?~*Oda lép hozzájuk.*-SZiasztok mit játszotok?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:55 pm

*Cuppogó és tocsogó léptek zaját halani a Kristálybarlang felől. Ashley érkezik ide, nagyon sok időbe tellett neki mire végre idért, de az Irego-tól ellopott iskolai térkép segítségére volt. Szerencsére ruhája mágikus, és a piszkot taszítja, így a cipője is ép és tiszta. Morty ezúttal nincs vele, csak az az egyszem mocsári golymók, akit nemrég talált a föld alatti világban. Most is azért jött hogy mocsári golymókokat leljen fel, de mivel kissé fél ezért segítségül hívta a meglevő golymókját is. Az valami fura recsegő és pusogó hanghullámot rikkant halkan, mley elvisszhangzk érdekes mód az egész mocsáron. A lápos talajból apró mozgások, talán nem is golymóké, láthatóak, eléggé ijesztő ez a hel, lévén hogy a Lélekölő hegység felé mindig szürkület van. A sima talajtól elrugaszkodik, majd egy sziklára ugrik, és megkapaszkodik. A gyolmók a vllán áll, és várja a reakciókat, de a lényeg hogy stabil. egy nagyobb magasságú sziklát céloz meg, elrugaszkodik, de cipője megscsúszik és a végtelen láp felé zuhan. Felsikolt, majd megkapaszkodik. Lábait felhúzza, és feljebb tornázza amgát. Szép lassú léptekkel közelít a sziklamagaslat felé, amlenyek teteje sík, így ott megpihenhet egy kicsit. Felugrik, majd egy fuldokló golmyókkölyköt lát meg.* Jajj! *fut ki a száján, majd pálcát ránt* Levicorpus! *Egy Vingardium Leviosa-val nem ment volna semmire, hiszen egy bűbájjal nem fékezheti meg a fútóhomok alapú lápot. Bár ez egy átok, így legalább felibenti a kis drágát. Igen, a kis golymók fejel lefelé fordul a levegőben, majd mikor Ashley lábai felé ér a felfelé ívelő röppenésben, Ashley feloldja az átkot é elkapja a kicsiny állatot.* Levibelacorpus!*varászlata szerencsére sikeres volt, megmentette a kis kölyök golmyókot. Valúszínűleg eddigi golymókja az apja, és megsimogatja kislányát. Az anyuka és még két kicsiny szintén veszélyben, a pálcája ismét akcióban látszik használtatni.* Mobilicorpus! *a három golymók al evegőbelibben, és odalebegteti magához a család többi tagjt, így egy kicsit meghatódik. Az 5 tagú család nagyon vidáman megöleli egymást, végül meglát egy nag horda golmókot, akik boldogan masíroznak elfelé. Ashley megnyugodva ül le a golymókok mellé, akik kissé fáznak. Levesz egy sálat a nyakából, majd körbetekeri őket egyenként, más-más sállal. Ezek mini sálak, de végül leveszi róluk mert a levegő fülledt. Hirtelen nyerítést hall, majd eszébejut hogy mikor itt voltak az egyik órán vagy szakkörön, megfigyelte hogy egy tűz-unikornis vigyázza ezt a helyet. A golymkok bepattognak Ash táskájába, kidugják a fejüket. Felveszi vállára a zöld, csillagokkal díszített válltáskáját majd óvatosa lejjebbugrál a szirtről. Közben meg-meg kapaszkodik, military-s balettcipőjében ugrál, égszínkék felsőjét leorolja, miel azért minimális kosz jut rá. Persze ez csak egy bűbáj, ami el is múlik, nem lehet megbízni ebben a mágikus márkában. A rózsaszín térdnadrágjából kiszedi a cukorkáját, és a szájábatömi. A legalsó sziklaszirten talál egy kisebb, körülbelül 10×10-es dobozkát, persze ez centiméterben értendő. Kinyitja, és 10 darab kicsit rozsdás fémdobócsillagot talál benne. Szemei felragyognak, és elteszi ezt a zsebébe. Átugrik a sima földrészre, majd figyeli a másiktávozó golymókhordát. Megpillant néhány mebert odalent, és integet neik.*
Ayla Madyzyn

Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma : 3140
Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Árnymadarak-mocsara - Page 9 Tek4e9df14d075d17172896

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:54 pm

*Ayla érkezik a mocsárhoz látja, hogy pár diák beszélget. ~De hogy hogy itt?? Eléggé riasztó környék.~ *Mindenesetre odamegy hozzájuk.*- Szia Bella, szia Kata hogy vagytok? Na és hogy hogy itt? *Majd a többieknek is köszön.* -Sziasztok Ayla Madyzyn vagyok örvendek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:53 pm

-Szia Ashlie! Miért?Jah nem én eltévedtem.*vallja be a lánynak. Tényleg nem tudja, hogy hol lehet. Ekkor pillantja meg Alicet is.*-Szia! Nem tudom mit keresek itt..Egyszerűen elindultam sétálni, aztán itt kötöttem ki..Mi ez a hely? *érdeklődik Alicetól, majd megérkezik Andrei is.*-Hát tudod inkább leszek óvatos mint hogy akárki megtámadjon egy olyan helyen amit nem is ismerek. Hol is vagyunk most? És mi ez a tömeg már megint?*kérdezi kissé gyanakvóan Andreitől.És megjelenik Marko is, akivel igen már találkoztak.*-Hello..Marko! *köszön a fiúnak, de nem fog bemutatkozni, ha nem baj. Én eltévedtem, de nem tudom, hogy a többiek miért vannak itt..Hol is?*kérdezi Markotól is.*

A hozzászólást Erdős Katalin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 07, 2008 3:55 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:52 pm

*Marko tűnik fel a mocsár határánál. Egyáltalán nem ide akart jönni. Azt a tök jó kis kertet kereste, ahol legutóbb járt. Most is valami kellemes kikapcsolódásra lenne szüksége. Mindenesetre a lényeg, hogy úgy érzi ez a hely nem ad túl sok okot a maradásra és Marko már menne is mikor megpillant néhány diákot nem olyan messze tőle. Megvakarj a fjeét. Nem érti mit szeretnek ebben a büdös, nyomasztó helyben az emberek, de talán nem is baj, hogy összefutott velük. Mielőtt még jobban eltévedne jobb ötlet lenne csatlakozni hozzájuk. Gyorsan oda is sétál hozzájuk*
- Öhm... sziasztok... Marko vagyok *jelenti be először is, majd Katára pillant. Őt már biztos látta valahol, de azt nem tudja hol. Nyilván Allidonos lehet, ha ismerős Marko-nak*
- Érdekes hely... ti mit csináltok itt? *érdeklődik elsőként, ebből hátha megtudja miért is vannak itt a többiek... bár néhány emebren úgy látja, hogy maguk sem tudják...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:49 pm

*Egy kis zaj keletkezik, amikor az egyik fiú bugdácsol a mocsár környékén. Hála egy jól méretezett gyökérnek, Andrei most tanáyzik el. Azonban szerencsére pár szitkozódást követően sikerül neki felállnia. Kicsit leprollja a tallárját, és a jelvényét is megigazítja. Miután maga sem tudja, hogy hogyan került ide, kicsit félve néz körül.* ~Hát marha jó. Kell nekem állandóan mászkálni. Pedig olyan jóü könyvet találtam. De nem nekem sétálni támadt kedvem~*Morgolódik magában, majd egy ismerős arcot vesz észre. A lány, vagyis Kata felemelt pálcával közledkedik. Andrei odasiet hozzá, és rászól.*- Az meg minek? *Kérdi kurtán, és reméli, hogy a lány nem ijedt meg nagyon. Mert Andreink már végképp nem kell mégegy tanyázás vagy egy varázslat a képébe...Aztán megjelenik még 2 lány, ők sem tudni, hogyan keveredtek ide. Andri reméli, hogy nem fog semmi galiba történni.*
Arabella Jagusia

Arabella Jagusia

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2008 3:49 pm

*Bella és Leonidas érkezik meg a mocsárhoz. Valahonnan ismerős neki ez a környék, de nem tudja honnan. Olyan érzése van, mintha járt már volna itt, de nem biztos benne, sőt abban sem, hogy miért jött egyáltalán ide.* - Mit keresek én itt? *kérdezi magától, valami belső hang sugallta, hogy erre jöjjön, és lábai is mintha önszántukból vezették volna erre. Ahogy lépked a sárban, lépéseket hall. Előrántja pálcáját, de csak pár diáktársa jár erre felé* - Sziasztok *köszön nekik, de egyenlőre többet nem mond, igaz, hogy még nem ismeri a őket, de ez nem a legjobb hely, az ismerkedésre*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Árnymadarak-mocsara   Árnymadarak-mocsara - Page 9 Icon_minitime

Árnymadarak-mocsara
Vissza az elejére 
9 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Szurdok :: A szigeten túl, Otthon, Külföld-
Ugrás: