Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Nedavia barlang-pub - Page 21 I_vote_lcapNedavia barlang-pub - Page 21 I_voting_barNedavia barlang-pub - Page 21 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Nedavia barlang-pub - Page 21 I_vote_lcapNedavia barlang-pub - Page 21 I_voting_barNedavia barlang-pub - Page 21 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Nedavia barlang-pub

Go down 
+85
Elisabeth Ellen Torchwood
Illa Do
Kyle Peters
Jaden Parker
Eddie Fisher - Archívum
Dárdosi Péter
Rebecca Grifith
Janna Lemanski
Elidor Calvanion
Andie Fisher
Nathaniel Harris - Archív
Mike Preston
Pete Demerest
Merilien Marsillea
Jemina Reese
Astrea Thalidor
Celine Saldana
Nuada Blackmoon
Claire Fairchild
Liselotte Frey - archívum
Nye Drystan
David Ayton
Gabriella Ophelia Milena
Sidonia Gisa
Lincoln Lawrence
Raven Blackmoon
Solomon Reed
Speranza di Bagliore
Yekaterina N. Fyodorov
Samantha Radoslava
Caleb Dawson
Mikhael Knyaz
Hikaru Tudor Patrik
Isabella Newton
Orinthia Lalla
Scott André
Marco Mimieaux
Natalia Tatiana Ridolf
Shuang Zhen
Cat R. Morgan
Evangeline Elovics
Artemis Taylor
Aleksandar Grozda
Eira Eilertsen
Maria Thekla
Leila La Fontez
Deliny Fordina
Yeo Jung-hwa
Vivienne Mendelsohn
Sarah Wood
Kalandmester
Adanna Kinsley
Toportyán Zakariás
Faith Tanya Dylens
Jessica Westlive
Nathaly Holloway
Priscilla Elena Black
Adela Ionela Mirunela
Mardhug Grihol
Quenzara Cuncha
Hunyadvári Szevér
Katherine Mary Black
Lizbeth Westlive
Tim Leopold
David Robert Beawer
Phionnalla Cairistìo
Bonnie Tornow
Ayame Drake
Zeph Owen
Ayla Madyzyn
Miranda Moon
Krastio Miroslav
Cathrine Collins
Armand Promotof
Sabine Cornwell
David Palmerston - alli
Marta Albena Todorka
Mina Faustina
Taylor Halway
Ivanka Iskra Wilson
Angelina Britanny Moore
Beatrice el Esposito
Rosalinn de la Montarque
Flavia Esenani
Diane Charmey
89 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 36  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Nedavia barlang-pub - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeVas. Okt. 11, 2009 12:27 pm

First topic message reminder :

A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával.

Nedavia barlang-pub - Page 21 29nf342
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Deliny Fordina

Deliny Fordina

Hozzászólások száma : 21
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 21 Druida
Üzenőláda : Nedavia barlang-pub - Page 21 Tek749e285 Én darkorchid-el írok^^ És te?

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeSzer. Aug. 17, 2011 12:35 pm

*Mikor egy lány megszólítja csak bólint, és egy kék szívószállal elkezdi inni a koktélt.* -Deliny vagyok. *kacsint a lány felé, és egy kérdéssel áll elő.* - Japán,kínai vagy... koreai származású vagy? * nagyon érdekli őt a japán kínai koreai szokások. Imádta mindig is a Mangát, tehát akkor valószínűleg azokat a szokásokat is.* - Én New Yorkból jöttem. Szép kis hely, mondhatom. Már a sok szemét nem igazán az én típusom. Bár ez tök mindegy, mivel a stílusomról ítélve nem egy angyal vagyok. *nevet, és próbál ismerkedni, ami igen csak szokatlan tőle. Nem egy barátkozzunk típus, sőt utálja az ilyesmit. Leginkább egy fekete lyukban leülne, és olvasná az Életem egy fekete rózsával című kötetet. Tizenkét éves korában kapta nagynénjétől a születés napjára. A könyv borítójának másik oldalán( ami a leges legelső "lap") egy boríték van ragasztva, felbontatlanul. A nagynénje azt mondta, ha szükség lesz egy nagyon fontos dolog miatt a arra a dologra ami benne van, akkor nyissa ki. Természetesen a lány nem tudja, mi van benne. A lényeg, hogy ezt a könyvet egyébként azért kapta, mert ebből készült egy film is az ő idejében, emiatt a sorozat áldozata lett, és a könyv áldozata is. Ezt megtudta a nagynénje, és meg is vette neki. Azóta már egy csomószor átlapozta a könyvet, és nem tudja megunni.*
Yeo Jung-hwa

Yeo Jung-hwa

Főkarakter : Hua Xiangfeng
Hozzászólások száma : 160
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 21 Harcos
Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija

Cheonnyeon bawi

Nedavia barlang-pub - Page 21 Tek303d199

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeSzer. Aug. 17, 2011 12:23 pm

*Jung-hwa is a Nedavia felé vette az irányt. Egyszer már járt itt, és elnyerte a tetszését a hely, szóval miért ne jönne be ide másodszor is? Fehér színű, testhez simuló, világoskék sárkánymintás tunika van rajta, valamint fekete cicanadrág. Ehhez pedig magassarkú cipőt vett fel. Nem is árt neki, anélkül elég alacsonynak mondható. Az ő cipője aztán kopog rendesen, bár ezt a zsúfolt helyen nem igazán hallani. Ő csak narancslevet kért jéggel, és megcélozza az egyetlen asztalt, ahol nincsenek egynél többen. Amúgy sem szokott túl szociális hangulatban lenni, ma azonban úgy tűnik, a nevén kívül nem sok mindent fog mondani.*-Szabad ez a hely?*Mutat a lány melletti székre. Megvárja a választ, és közben arra gondol, hogy miért isznak az emberek alkoholt, amikor csak árt.*
Deliny Fordina

Deliny Fordina

Üzenőláda : Nedavia barlang-pub - Page 21 Tek749e285 Én darkorchid-el írok^^ És te?

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeSzer. Aug. 17, 2011 12:17 pm

* Dely egy pólóban és egy csőnadrágban ront be. A meleg ellenére is így felöltözött. Halk léptekkel megy a pulthoz. Illetve, az edző cipőjének a cipőfűzője kopogtat a földön. Ahogy lép kicsi koppanások hangját lehet hallani. Nos, tehát odasétál a pulthoz és a szokásos koktélját kéri.* - Egy martini lesz. *majd a kis koktélszékek egyikére leül, és könyökölni kezd a pult peremén. Mikor megkapja a martiniját akkor felpattan, és egy fotelhez veszi az irányt. A koktélját a kis asztalra lerakja, és elkezdi rajta lévő citromkarikát szopogatni. A megcukrozott citromkarika csak úgy fénylik a cukortól. A koktél szélén egy kis zöld napernyő fityeg amit kivesz És mint egy esernyőt összecsuk.* ~ Még zöld nincs is a gyűjteményemben.~ * Hát igen a lány sokszor jár ide egy martinit meginni, tehát gyűjtögeti a kis napernyőket.*~ Itt találkoztam azzal a..~ *gondolkodik a lány nevén de sehogy nem jut az eszébe. A lány szerint a megismert személy azt hitte rá, hogy alkoholista ilyen kiskorún. A koktél enyhe dolog, nem lehet tőle berúgni..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 1:32 pm

*Al ahogy elhallgat Tyline kezd el beszélni, akinek a gyilkolászás lenne a nap fénypontja, és bár láthatóan ö nem ilyen, azért titkon ö is besegítene most kivételesen. Mikor Ria és Tyline fiúkról kezd el beszélgetni, meg a kibékülésröl, Al is elgondolkodik, rég talizott már kedvesével, kezd neki kifejezetten hiányozni, szóval elhatározza hogy majd valamikor felmegy hozzá, vagy legalább levelet ir neki. Csakhogy megtudja hogy ö hogyan vélekedik erröl a halottas dologról, meg hogy egyáltalán kicsit vele lehessen. Persze a gondolkodás közepette is folyamatosan veszi magához a nasit, hamarosan üdítö is elökerül s aki kér az persze kap is töle, majd tovább hallgatja a lányokat.* -En már semmit, szerintem megoldjuk hamarosan a tanárok segítségével talán a dolgot, legalábbis remélem. *mondja végtelen hosszú hajú leányzónk Ria kérdésére. O már nem akar ezzel foglalkozni, túl sokat beszélt már a témáról, szóval majd lesz ahogy lesz, neki mindegy.* -Egyetértek, én is, ami csak modomban áll mindent elfogok követni hogy mielöbb újra élök legyünk. *mondja*

//fagy//
Maria Thekla

Maria Thekla

Főkarakter : helgafarkas@hotmail.com
Hozzászólások száma : 166
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 21 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 1:24 pm

*Örül,hogy barátnői mindent elmondanak,itt-ott bólint,és eszeget.Hol pisztáciát,hol kesudiót,attól függ,hova nyúl éppen.Aztán beszélni kezd ő is,reagál mindkettejükre.* -Svédország?Szép hely.Egyszer jártam arra.De nekem túl hideg.*borzong meg egy kicsit,és felvonja szemöldökét Franciaországra*. -Az se olyan rossz hely,bár Göröghon sokkalta jobb. *Alra csak mosolyog egyet,Tylinera viszont elgonsdolkodik. *-Alex kibékült veled?Hogy vetted rá?Amióta ismerem,ilyenre még nem volt hajlandó. *összevonja szemöldökét,és elgondolkozik.Alex ilyenre sosem lett volna képes.Vagy elszégyellte magát?Mindegy is.* -Akkor,Lini,nem unatkoztál.És mit szóltok a halálunkhoz?Személy szerint nem érdekel,a kaszás ígyis-úgyis eljön,vagy hamarabb,vagy később.A múltkori kalndunkkor *pillant Tylinera *-Majdnem sikerült visszaszerezni az életünket,erre összeomlik az a mocskos tükrös hely.Egyszerűen hihetetlen.* vonja össze szép ívelésű szemöldökét,és eszeget még.* -Ha kérdeznétek,én mindent megteszek,hogy újra éljünk,az én életem nem egy olcsó játék.Bár nekem már teljesen mindegy.senkinek sem hiányoznék.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 1:11 pm

*Toporzékol, körbenéz, duzzog magában. * -Tényleg sajnálom. Igen, írt nekem, hogy jöjjek ide. *Magyaráznak Al-nak, majd Ria hamarosan megérkezik.* -Szia. *Mondja miközben Ria leülteti.* -Hé, azért még le tudok ülni. *Nevet fel a szőke lány. Érdeklődve figyeli Al nassolni valóját, de nem kér belőle. Nem éhes. Hagyja, hogy a Naxeldires elmondja a mondani valóját utána kezd bele.* -Svédország? Biztos szép hely. Én francia vagyok, bár biztos látszik rajtam. Velem mi újság? Kibékültem Alexszel, rám talált Giselle és megint kiosztott. Aztán tegnap lelkiztem egy Eramirossal, ma felbosszantott egy bizonyos Caryl nevű Allidonos, ráadásul sehol sincsen. Elegem van a helyből és az emberiségből. Legszívesebben haza utaznék, de a nagynéném lerángatna a vonatról. Szóval élhalott vagyok, vagy halottan élő, de már nem bírok bent maradni az iskolában. *Pillant rá Riára. Halványan elmosolyodik, mikor a daimonos dologról beszél Ria.* -Köszi, de nem kellett volna. Még mindig nem bírom őket, de valahogy túlélem. *Motyogja mag elé, majd elvigyorodik Al kijelentésén.* - Akkor biztos boldog vagy. Én perpillanat legyilkolnék valakit. *Néz Alra, majd Riára. Oliver, Etienne, Giselle, Caryl. Jelenleg ők szerepelnek a gyilkolós listáján.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 12:49 pm

*Al ahogy sétálgat és eszeget, egyszercsak nekimegy valaki, majd megfordul és egy számára ismerös arccal néz szembe. Persze nem emlékszik hogy hogy hívták, de hogy már beszélgettek egyszer, az neki is felrémlik, majd amikor a lány kisegíti a névvel, meg hát emliti hogy naxis és prefi, ö csak bólint és mosolyog.* -Szia, semmi baj, megesik ez itt gyakran. *mondja miután lenyeli a falatot, majd szól az egyik dohányos eladónak hogy kér egy doboz 3 ízü cigit, majd fizet és elrakja a táskájába. Nemrégóta szokott rá a dohányzásra, nem is sziv sokat, csak hébe-hóba, bár mostanában egyre többször azért. Szóval ezután válaszol.* -Mariat? Ria az egyik legjobb barinöm, úgyhogy naná hogy ismerem. Es idejön? Dejó, már rég találkoztam vele, szóval ha nem lenne gond akkor legalább üdvözölném meg ilyenek, majd betoppan a lány és egy nagy öleléssel fogadja Alt aki szintén nagyon örül neki, majd leülnek és így beszélgetnek hármasban. Daimonját a háta mögé leülteti, majd elövesz egy csomag 4féle magvas zacsit és középre helyezi, hogy ha kér valaki nyugodtan vehessen. Van benne mogyoró, kesudió, az elmaradhatatlan pisztácia, meg dió, s tudni kell hogy ha Al ideges, akkor nassol de azért nem olyan gyorsan, és most is ezt teszi, miközben elmond néhány dolgot magáról hogy mitörtént vele, persze ha Tyline nem elözi meg.* -Hát, én nem rég voltam otthon Svédországban, végre sikerült a tesómnak eladni a szülöi házat és a papirokat irtuk alá, meg hát a bútorokat még ami ott volt elhoztuk. Elég sok emlékem van arról a házról, imádtam ott lakni, de aztán az eset után, amit már meséltem, eladtuk mert nem volt rá szükség. Ugyhogy legközelebb ha már hazamegyek akkor Uj-Kaledoniába megyek, ahol intézi a papirokat a nagybácsim hogy a tesómmal együtt kapjunk házat meg birtokot, addig meg ott lakunk majd náluk. Ja, és a legfontosabb, hogy megtaláltam az albumot a szüleimröl meg rólunk, meg hát a kedvenc tasim is meg lett. *mondja Al sugárzó arccal mikozben megérinti a táskáját amit most a lába mellé rakott le.* -Tudod ezt még anyu csinálta nekem, meg varizta meg, szóval jó hogy végülis meglett. *mondja, majd Tyline-ra néz meg Riara, és várja hogy valamelyikük megszólaljon.*
Maria Thekla

Maria Thekla

Főkarakter : helgafarkas@hotmail.com
Hozzászólások száma : 166
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 21 Auror

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 12:33 pm

*Riánk jelenik meg,barátnőjét,Tylinet keresve.Írt neki egy levelet,hogy itt találkoznak.Végül meg is pillantja,másik bartosnéjával,Allal egyetemben.Odasiet hozzájuk,Alt megöleli,Ciqualát kicsit megsimizi a hátán,Tylinet nagy mosollyal köszönti.Közben int nekik,hogy jöjjenek csak,üljenek le.Boldog,hogy két barátnőjével egyszerre találkozott.Bár magánélete nincs rendben,de barátokban nem szenved hiányt.* -Sziasztok!Na meséljetek,mi újság? *kéri őket,és kezét térdére teszi,és vár.Ha a két lány nem jönne ki jól egymással,erővel leülteti őket,Alt maga mellé,vagy Tylinet,legrosszabb esetben közéjük ül.Csak néz mindkettejükre,és reméli,nem egyszerre kezdenek el beszélni,nem kapnak össze,és nem lesz semmi baj.* -Al,Ciquialát vidd kicsit arrébb Tylinetól.Nem szereti a daimónokat.* mondja,remélve,hogy két legjobb barátnője nem kap össze.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 12:16 pm

* Puffogó viperaként robban be Tyline Blanchard. Egyenes a fürge pataktól jött ide. Alaposan felbosszantották őt, ezért ragasztotta rá user a puffogó vipera kifejezést. A kezében még mindig ott szorongatja a barátnője levelét.* ~ Ria imádlak. A legjobbkor írtál. *Gondolja a szőkeség majd elviharzik egy ismerős mellett. Kicsit meglöki, mire visszafordul.* -Bocsánat nem volt szándékos. Te biztosan a Naxeldir egyik prefektusa vagy. Tyline Blanchard vagyok. Azt hiszem már találkoztunk a vidámparkban. Meg szerintem már máshol is összefutottunk. Tényleg sajnálom az előbbit csak felhúztak meg találkozóm van, és egyszerűen nem figyeltem. Még egyszer bocsánat. *Mondja a lány, majd idegesen körbepillant.* -Ismersz egy Maria Thekla nevű lányt? Úgy volt, hogy találkozom vele. *Kérdezi Al-tól. Idegesen kapkodja a fejét hátha megpillantja Riát.* ~ Nagyon remélem, hogy felbukkan. *Néz maga elé, majd lassan rájön, hogy beszélgetnie is kellene, de egyszerűen nem talál témát.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeKedd Júl. 12, 2011 11:47 am

*Al mint mindig, most is csak sétálgat az utcákon, egy sima egyszerü ujjatlan halványsárga kánikula van rajta s egy bokasaru, oldalán pedig daimonja lépked. Keresztbe vetve Al-en van még kedvenc tértágított tasója is, amiben mindenféle dolog van, többek között egy váltás ruha, varitárgyai, törei és minden egyeb, még könyv, pergamen és örökösen iro tolla is nála van. Szóval ha csak unatkozik, akkor belenyúl és kivesz amit csak akar, nem cipel súlyt, meg ilyesmi, ezért is volt jó hogy volt otthon, de hamarosan majd megint készül, csakhát nem tudja mikor, jó lenne majd akkor ha ez a sok kellemetlen dolog végre elenyészik a múltba. Mikor igy sétálgat, belibben a Nedavia területére, és ott mindenféle ételeket próbálgat ki daimonjával, legalább ez a kis szórakozás mindig bejön nála, persze állata nem eszi meg, csak legfeljebb az ize miatt megkóstolja, majd kiköpi, gusztustalan látni ezt, de hát ez van ha az embernek egy daimonja van aki nem annyira eszik ugyebár. Szóval így csatangolnak és röhögcsélnek a vásári úton, ök csak igy hívják maguk között, s néha-néha még az eladót is kikérdezik mi is az amit esznek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 6:57 pm

*A pasi csak hümmög, majd egy papírra leír egy időpontot, amikor menjenek meghallgatásra.* - Ekkora zajban nem lehet. *Magyarázza egy vállvonás közepette, majd kézencsókolja a két lányt és lelép. Sora vigyorogva megissza maradék koktélt, majd a lányra néz.* - Figyi, hol laksz? Majd valamikor megkereslek, hogy gyakoroljunk a meghallgatás előtt, oké? *Áll fel, mennie kell lassan, kezd sötétedni...* - Aztán a részleteket majd megdumáljuk. Jók leszünk! *Vigyorog a lányra, majd ha megkapta annak címét, a vállára vetett gitárral integetve távozik a füstfelhőn keresztül, ki, a szabad és friss levegőre... Go haza. Keres valami jó számot, amit elénekelhetnek duettben, aztán olvasgat egy kicsit... Csak elment valahogy ez a nap is.*
Leila La Fontez
Nellondi polgár
Leila La Fontez

Főkarakter : nagika20@gmail.com
Hozzászólások száma : 44
Kaszt : Nedavia barlang-pub - Page 21 Mentalista
Üzenőláda : Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

Nedavia barlang-pub - Page 21 Tek4e242ca9d33067757543

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 6:52 pm

*A koktélt elfogadja,és megköszöni.*-Köszönöm.*majd hadja hogy Sora csak beszéljen.*-Amúgy a nevünk Sora Nakamura,és Serafine Justice.*Ha a fickó arra kéri őket, ( de csak HA) akkor adnak egy kis ízelítőt.*
http://www.crazyygiirls.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 6:43 pm

- Áh, nemhiszem, hogy ismered, Japán. Amúgy a zenekar neve Arashi, azaz...huh, hogy is mondják...Vihar. Igen, azt hiszem, ez. Bocsi, még nem tudok annyira jól bolgárul. *Von vállat mosolyogva. Miután lenyugodott a gitáros eset után, a lányra mosolyog.* - Ugye? Hogy lehetnek ekkora barmok... *Nevet mostmár az eseten.* - Oh...Hát oké, ha szeretnéd. *Von vállat, majd feláll, a gitárt a vállára veszi és elindul a tömegen át egy szélső, iroda feliratú ajtó felé. Ott bekopog, és egy borostás, negyven körüli fickó nyitja ki.* - Jó napot! Maga a tulaj? Érdeklődnénk fellépés ügyben. *Vigyorog, mire a hapsi végigméri őket, és int egy asztal felé, hogy üljenek le. Sora Serára pillant, majd ha az nem tiltakozik, leül.* - Nos, mit adnának elő? *Kérdi a férfi rekedtes hangján. Sora leveszi a válláról a gitárját, és a széke mellé támasztva rábök arra.* - Duett gitárkísérettel. Nem nagy szám, néhány egyszerűbb dal csak, amolyan lájtosabb stílus, tudja. Mondjuk, vasárnap délelőtt. *Von vállat. A hapsinak tetszhet Sora stílusa, aki ekkor társnőjére vigyorog, mert eléggé elgondolkozik a dolgon, miközben rendel mindhármuknak egy-egy gyümölcsös koktélt.*
Leila La Fontez
Nellondi polgár
Leila La Fontez

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 6:23 pm

-Ő..hogy is hívják apádat? *kérdi.*-Amúgy,hogyha én is éneklek,jössz velem! *egy kis gonosz mosoly ült az arcára.*-Szép a gitárod! *egy fickó felrúgja azt.*- Hééj! Nem lát a szemétől? Ha eltörik maga fizeti ki..*mondja Sora helyében is.Most ilyen kedve van.Okoskodó,de kedves.Néha meg,Okoskodó,és gonosz(abb).*-Gyere,beszéljünk a tulajjal,a fellépéssel kapcsolatban.*mosolyog.Szokásos,ilyenkor jó kedve van.Megissza az utolsó kortyokat a Monsterből,és kidobja a dobozát,a szívószállal együtt,majd Sorával elindulnak a tulaj asztala felé,természetesen Sora mutatja az utat,mivel Ser még először van itt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 6:12 pm

- Oh, hát tudod, az apám rocksztár, vele léptem fel néha, a zenekarában. Van néhány számuk, amiket én írtam. *Húzza ki magát, és vigyorog büszkén. De nem is akármilyen számok! A slágerlisták elején voltak! Persze, ő csak háttérénekel bennük, az egyikben van szólója is... De akkor is - ő írta! Aztán... nos, aztán jól elszúrta az életét, és ide került. De, ez van. És ha már van, hozzuk ki belőle a legjobbat.* - Hát, sajnos itt nincsenek ismeretségeim, de ha beszélsz itt a tulajjal, talán felléphetsz. *Mosolyog a lányra, majd az asztal mellé támasztott gitárjáért nyúl, ám ekkor egy arra oldalazó férfi szépen..nos, belerúg.* - Hé! *Kiált fel Sora, és a nyomatékosság kedvéért fel is pattan.* - Tudja, mennyibe kerül ez?! Ennek egy húrja annyi, mint a maga havi fizetése, úgyhogy nézzen az orra elé, ha kérhetném! *Lövell pár megsemmisítő pillantást a ledermedt hapsi felé, aki visszaszól még valamit, hogy talán ne rakja az út közepére a gitárját, majd eloldalog, Sora meg visszaül.* - Ch... Talán szemüveget kéne vennie! *Morog, csak úgy, az orra alatt.*
Leila La Fontez
Nellondi polgár
Leila La Fontez

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 6:01 pm

*Serafine odaül Sorához.*- Hát fel is szoktam lépni,de nem túl gyakran...sajnos.Szivesen énekelnék! *mondja lelkesen Sorának.Iszogatja az energiaitalát,amitől csak még jobb kedve lesz.*-Na és te? Szoktál énekelni? *kérdi a lányt egy széles mosoly kíséretében.A lány nagyon szívesen énekelne vele.* ~Ha lehetne..~*hát persze,ha lehetne.De nem lehet.Vagy mégis?....*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 5:53 pm

*Nem sokat hall a szomszéd asztalnál ülő csaj énekléséből, csak hallja, hogy együtt énekli a számot az ugrabugráló énekesnővel. Aki, a szám eléneklése után közli, hogy szünet van, és lelép, Sora eltűnődve nézi, ahogy egy koktélt kér, majd az elé ülő fiatal pasival kezd el flörtölgetni. Vajon mindenkivel ezt csinálja? Mint Sora tette, mielőtt idekerült?... Vajon ő is drogos? Vagy csak volt? Ebből a gondolatmenetből szakítja ki az asztalszomszédja, egy fiatal nő.* -Szia! *Tegezi le gond nélkül.* - Én Sora vagyok. Nem ülsz ide? *Mutat a mellette levő székre.* - Látom, szeretsz énekelni. Fel is szoktál lépni, vagy csak úgy énekelgetsz? *Kérdezi a lánytól, majd belekortyol a koktéljába.*
Leila La Fontez
Nellondi polgár
Leila La Fontez

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 5:34 pm

*Serafine egy fehér,fekete mintás pólóban,és egy kék farmerben,piros haját felkötve érkezik ide.Hallgatja a zenét,közben ő maga is dúdolgat,s halkan énekel.Nem tagadás,jó hangja van.Szokott énekelni Nellondba ilyen kis összerezzenéseken.Egy asztalhoz ül le miközben egy Monster-t szürcsölget.Megfordul,és egy lányt lát maga mögött.* -Szia! Serafine vagyok.Téged hogy hívnak? *attól még hogy ilyen énekes típus,szorult belé némi illem.*

// Serafine éneke //
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 5:16 pm

*Sora Nellond utcáin sétálgatva tévedt be ide - és nem bánta meg. Egész nap a szobájában ült, majd gitárjával a vállán, megunva az unalmat elindult... Ücsörgött a tóparton, gitározgatott, aztán rájött, hogy meleg van, szóval elindult, hogy igyon valamit... És útközben rájött, hogy Nellondba jó ötlet lenne lemenni. Hátha... Majd iszik valamit a Jeniliában. De ott sem állt meg, sétálni támadt kedve, hogy majd keres egy jó kis helyet. Így talált ide. Egy farmer miniszoknyát visel, egy pántos, vörös pólót, elég mély dekoltázzsal, és egy fekete balerinacipőt. Ahogy átjut a bejáratnál rá váró füstön, csak elvigyorodik, majd az italos pult felé indul, ahol egy kis flörtölés után a pultosfiúval egy sarokban álló kis asztalka felé veszi az irányt, kezében egy Mohitoval (mentolos-rumos koktél). A gitárját maga mellé támasztja, úgy hallgatja a lábával dobolva az egyelőre nem túl ismert, de jó hangú, rock-popszámokat éneklő énekesnőt.*
Deliny Fordina

Deliny Fordina

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 5:11 pm

*A lány válaszát meg sem várva vigyorogva integet neki, és még a pultosnak odadobja a pénzt. Aztán az iskola irányába megy.* ~ Hát, látom senki nem érti az érzelmeinket.. Belértve "ezt" is~ *majd a zsebében lévő filctollal rajzol a karjára egy karkötőt mintha lenne is rajta. De nincs. Így hát ez helyettesíti. Masnis haját feldobva, énekelget, és úgy tér vissza az iskolába. Nagyon otthonosnak érzi ott magát.* - Tüláltülálá... *nyivákolja, de nem tagadás nem rossz a hangja.* ~ Remélem más emo is van itt mert ez nem állapot.. Ezek nem tudják az érzelmeket viszonozni és..~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 5:10 pm

- Képzeld, te csitri, hogy tudom mi az az egoista. Annyira öreg én sem vagyok. Ne feleselj nekem! Emo ide, vagy oda akkora pofont kapsz, hogy a fal adja a másikat. *Sziszegi ridegen Camy. Ha kell azért ő is tud Blanchardos lenni, bár azokat a vonásait legszívesebben kitépné magából, és jó messzire elhajítaná. Most épp olyan hangulatban van, hogy simán adna egy pofont az Allidonos lánynak.* -Beteg szülők, beteg gyerek. Attól még nem kell ilyen idiótán viselkedni. Esküszöm, ha legközelebb találkozom veled inkább bemenkülök egy templomba csak ne kelljen hallgatni. *Mondja bosszankodva Camy.* -Tudod mit menj csak még mielőtt még feljelenteném ezt a helyet és te is bajba kerülnél. *Dühöng Camy, majd valaki odamegy hozzá. Ma milyen népszerű Camryel.* -Akkor menj csak. Engem ez a fiatalember meghívott egy italra. Ha maradsz kkor maradsz. Én viszont elmegyek iszogatni.*Négy rövid mondatban közli a lánnyal, hogy ismét piáért megy. Ha valamit akkor úgyis hozzászól.*
Deliny Fordina

Deliny Fordina

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 4:54 pm

- Egoista.. Tudnád te mi az egoista.. és ha meg úgy nevezel akkor nevezz úgy. Nekem mindegy. *A nő morgásait nem veszi figyelembe, mert tudja, hogy kettőjük közül ki az ökör.* -Na, de a koktéltól nem lehet berugni. Főleg ettől a Snowballtól. Ebben csak tojáslikőr van, meg citromlé. Azért tudod, én is ember vagyok. *majd csettint egyet az ujjával. * - Jaj.. Figyelj. Én nem is szülőkhöz tartozom. Gyermek otthonban nevelkedtem.A szüleimet kinyírták. Mert voltak olyan okosak, hogy szültek tíz gyereket, és eladták őket jó pénzért. Ezért felakasztották őket, de akkor én már megvoltam. Ettől lettem Emo. *sóhajt, és újra belekezd.* - Egyébként meg, abban a kocsmában szeszes italt árultam, és cukrot. Tehát nem volt bozasztó. csak akkor mikor William a pótbátyám volt bent. Akkor voltak a dőlések. *húzza a száját. És feláll,majd megissza az uccsó kortyot.* - Na, látom nem vagyok jó társaság, bár nem lehet velem ilyesmivel versenyezni. *Pacsizik magával, és elvonul. De előtte még odaszól Camyhoz.* - De ha akarod maradok..
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 4:38 pm

- Nem vagy normális. Vagy egoista vagy, vagy elmebeteg. *Csóválja a fejét Camryel, miközben tovább iszogatja a whiskeyjét.* -Egyszer azok a nyamvadt koktélok visznek a sírba. Ennyire erővel inkább innál valami normális alkoholt. *Most rajta van a sor szemforgatás ügyileg, bár ezt a lány nem láthatja a csuklya miatt.* -Na abból nagyon sok van. *Nevet fel a lány kijelentésén.* -Én meg a családod helyében elmeorvoshoz vittelek volna. Ha ezt bármelyik veled egy idős rokonom megmerte volna tenni a nagyanyjuktól kaptak volna rendesen. *Mrogoja a nő. Egyáltalán nem szimpatikus neki Dely.* -Ha csak a saját véleményed számít akkor nyugodtan szólíthatlak Delinynek. *Vonja meg a vállát a nő. Már vagy az üveg felénél járhat, mikor odamegy hozzá egy nő, és átad neki egy papírfecnit.* -Köszönöm. Viszlát! *Köszön el a nőtől.Gyorsan elolvassa a fecnit, majd zsebrevágja.* -Én nem is a kocsmai verekedésektől tartok. A lopástól, na meg attól, hogy egy kiskorút lefülelnek, mert alkoholt iszik. *Cseverészzik kicsit ingerülten. Nagyon nem szimpatikus neki ez a lány.* -És mégis milyen elmebeteg kocsma vesz fel egy kislányt dolgozni? *Kérdi kicsit csipkelődve, miközben az üveg szép lassan kiürül.*
Deliny Fordina

Deliny Fordina

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 4:22 pm

-Nem érdekel.. Emo vagyok, tehát csak a magam véleménye számít. *hörgöli, és megissza a koktélt. Mikro a nő elmegy csak megforgatja a szemét, és várja míg visszajön.* - Nem szeretem a Whiskyt. Én kizárólagosan csak koktélt iszok. Az annyira nem árt mint a többi. *motyogja, és kihúzza magát, ezzel jelzi, hogy elég volt neki.* - Felfedem Nellond szórakozó helyeit. A Jenilia lesz a következő. Amikor még otthon voltam, akkor majdnem minden nap discoban lógtam, és iszogattuk az almafröccsöt. Szép volt.. Csak úgy dőltek a srácok. Persze ők már mit t'om én, 25 évesek. *magyarázza, majd bemutatkozik* - Egyébként meg.. Deliny Fordina vagyok. Delynek szólíts lécci. *mosolyog, és a odamegy a pultoshoz és egy újabb Snowballt rendel.* - Egyébként meg.. A veszélytől nem félek. Már nem először vagyok szórakozó helyen. Bár ez nem egy kocsma féle.. Ott "veszélyesebb" ahogy Ti mondjátok. Biztos most az merül fel benned, hogy mit keres egy ilyen kiskorú kocsmában? Diákmunka.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 4:09 pm

*Csendesen iszogatja a Bourbon whiskeyjét, mikor valaki leül elé. Egy diáklány. Camy egy darabig igyekszik visszafogni magát, de ez soha nem sikerül neki.* -Helo. Ugye tudod, hogy kiskorú vagy? Csodálom, hogy kiszolgáltak. Amúgy meg vigyázz. A hely tele van aurorokkal. Szóval figyelj oda, hogy hol iszogatsz ilyet. *Mondja a nő. Feláll, és szerez magának egy új üveg whiskeyt.A nő arcát a szokásos fekete köpeny csuklyája takarja. Ott vannak az elmaradhatatlan tőrei, a túrabakancsa, amivel képes lenne kitaposni az emberből a szuszt is. Fekete inget és ugyanilyen színű nadrágot visel. Camy nem hazudott, amikor az aurorokat említette. Egy pasas odamegy hozzá, majd váltanak pár szót, és elmegy.* -Amúgy Camryel vagyok. Na meg az egyik auror, de nem más téma. *Vigyorog a csuklya mögött a nő, miközben tölt a poharába.* -Nem kínálnálak vele, de fiataloknak nem adok alkoholt. *Mondja, majd az utolsó csepp whiskey is eltűnik a pohárból.* -Mi járatban errefelé? Látm, hogy diák vagy. Biztosan Nezabaros vagy. *Érdeklődi Camy, de ő már csak ilyen.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nedavia barlang-pub   Nedavia barlang-pub - Page 21 Icon_minitime

Nedavia barlang-pub
Vissza az elejére 
21 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 36  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Szórakozónegyed-
Ugrás: