Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Nedavia barlang-pub | |
|
+85Elisabeth Ellen Torchwood Illa Do Kyle Peters Jaden Parker Eddie Fisher - Archívum Dárdosi Péter Rebecca Grifith Janna Lemanski Elidor Calvanion Andie Fisher Nathaniel Harris - Archív Mike Preston Pete Demerest Merilien Marsillea Jemina Reese Astrea Thalidor Celine Saldana Nuada Blackmoon Claire Fairchild Liselotte Frey - archívum Nye Drystan David Ayton Gabriella Ophelia Milena Sidonia Gisa Lincoln Lawrence Raven Blackmoon Solomon Reed Speranza di Bagliore Yekaterina N. Fyodorov Samantha Radoslava Caleb Dawson Mikhael Knyaz Hikaru Tudor Patrik Isabella Newton Orinthia Lalla Scott André Marco Mimieaux Natalia Tatiana Ridolf Shuang Zhen Cat R. Morgan Evangeline Elovics Artemis Taylor Aleksandar Grozda Eira Eilertsen Maria Thekla Leila La Fontez Deliny Fordina Yeo Jung-hwa Vivienne Mendelsohn Sarah Wood Kalandmester Adanna Kinsley Toportyán Zakariás Faith Tanya Dylens Jessica Westlive Nathaly Holloway Priscilla Elena Black Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Quenzara Cuncha Hunyadvári Szevér Katherine Mary Black Lizbeth Westlive Tim Leopold David Robert Beawer Phionnalla Cairistìo Bonnie Tornow Ayame Drake Zeph Owen Ayla Madyzyn Miranda Moon Krastio Miroslav Cathrine Collins Armand Promotof Sabine Cornwell David Palmerston - alli Marta Albena Todorka Mina Faustina Taylor Halway Ivanka Iskra Wilson Angelina Britanny Moore Beatrice el Esposito Rosalinn de la Montarque Flavia Esenani Diane Charmey 89 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Nedavia barlang-pub Vas. Okt. 11, 2009 12:27 pm | |
| First topic message reminder :A Szórakozónegyed emberektől hömpölygő utcáin haladva megpillantasz egy furcsa dolgot. Két tömbház között egy hatalmas, barlangszerű képződmény helyezkedik el. Kellemes illatokat érzel, egyszerre édeset és sósat. Valami képlékeny, füstszerű légtömeg száll ki a barlangból, és csak a belülről sugárzó erős, pulzáló fények mutatják, hogy mi történik odabent. Ha elég bátor vagy, és átsétálsz a füstrétegen, akkor a szemed elé táruló látvány cseppet sem emlékeztet majd egy ókori barlangra. Sültek, grillezett húsok illata csapja meg az orrod, a bal oldalról. Egy csemegepultot láthatsz, ahol pizzaszeleteket, hot dogot, grillezett húsokat és mindenféle rágcsálnivalót találsz, eléggé változó áron. Ha azonban valami édesre vágysz, jobb oldalt egy italos pultot találsz alkoholos és sima koktélokkal is, valamint desszertekkel. Gofri, palacsintatorta és néhány péksütemény és cukrászati különlegesség is megvehető itt, persze jóval drágábban, mint a Kereskedőnegyedben. A két pulttal szemben padok, fotelok és kanapék is vannak, a lehető legfurcsább alakzatokban elhelyezve, erősen elütő színekben. Egy kőlépcső vezet a lenti rész felé, ami szintén több részre van felosztva. A kőlépcső egyben csigalépcső is, korlát nélkül, szóval csak óvatosan. Ha leérsz - legalább egy egyperces lépcsőzést követően - egy aktuális feltörekvő sztárt láthatsz, aki épp nagyszabású varázslatos fény- és díszletelemekkel koncertezik. Vannak állóhelyek, és hátrébb kanapék is, állatok mintájával. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Deliny Fordina
Hozzászólások száma : 21 Kaszt : Üzenőláda : Én darkorchid-el írok^^ És te?
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Jún. 24, 2011 4:00 pm | |
| * Dely Nellondot járja, nemrég érkezett a suliba, és úgy gondolta, hogy körülnéz. A fagyizóba tartott, de ide jutott a Nedaviahoz. Mikor belép megcsapja az orrát valami finom fűszeres hús illat. Odamegy a pultoshoz, és rögtön rendel.* - Heló, egy sonkás-kukoricás pizza lesz. És egy Snowball koktélt. *rögtönöz, és mikor megkapja a rendelést oda megy az egyik zebra mintás fotelhoz. Megeszi a pizzáját, és aztán elkezdi szürcsölni a Snowballt. Öltözéke most egy fekete ruha, nyakán egy nyaklánc feszít, lábán pedig egy fekete csizma. Haja pedig mint mindig az emo stílust követi.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Május 29, 2011 4:20 pm | |
| *Unottan újra iszik az üvegből. Egy darabig hallgatja, hogy az előtte lévők miről beszélnek. A férfi távozik, viszont a nő felé fordul. Tyline acélkék szemeivel a nőt bámulja. Mégis, hogy meri egy idegen egy ilyen lepukkant helyen őt megszólítani?!* -Semmi köze hozzá, hogy ki vagyok és hogy honnan jöttem. Csak nem gondolja, hogy pont egy újságírónak fogok beszélni magamról?! *Mondja nyugodtan franciául. Kit érdekel, ha nem érti a nő?! Az arcán semmi nem látszik, viszont a szeme villámokat szór. Tyline kedvenc szórakozása, hogy másokat bosszantson.* ~Úgy látszik te leszel a mai szórakozásom. Kár, hogy Angi nincs itt velem. *Töpreng a lány, de a nő többet nem szed ki a lányból. Ehelyett újra iszik az üvegből. * ~Most komolyan. Ha a nagyi megtudná, hogy idegenek szólítgatnak csak úgy le az utcán akkor nem is tudom mit csinálna. *Mereng tovább a lány, miközben még több tervet sző, hogy haza jusson innen. Hiába van itt Angi a húga és a barátnője hiányzik neki. Nem is beszélve a szabadságáról.* ~Olyan vagyok, mint egy kalitkába zárt sólyom. Hiába várok arra, hogy kiszabaduljak úgysem fogok. Nem fog rajtam segíteni senki. Magamnak kell megoldani.*A gondolatai elkalandoznak. A lány merengéséből felocsúdva a tőréhez teszi a kezét. Ha szükséges meg fogja védeni magát.*
//Fagyunk, Rékának mennie kell.// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Május 29, 2011 4:09 pm | |
| *Már egy ideje a Pubban üldögél és egy férfival társalog. Mikor a mögöttük lévő kanapére leül valaki, csak megfordul, megnézi ki az újonnan érkezett személy, majd visszafordul a férfihez.* - Rendben, akkor majd holnap. Szia! *Köszön el a férfitől, aki épp távozni készül. Ezután ismét hátra fordul, és a lányra néz jég kék szemeivel.* - Szerbusz. Te egy diák vagy ha jól látom. Csak nem a Nezabarba jársz? *Kérdi a lánytól egy apró mosollyal az arcán. Öltözete ma valami különös okból kifolyólag nem túl felhívó. Legalább is, ahoz képest ami máskor szokott rajta lenni... Meg persze a hosszú bőrdzseki és a napszemüveg sem elhanyagolható dolog. A zsebéből előkerül egy jegyzetfüzet és egy ceruza, majd kérdezősködni kezd a lánytól, persze miután bemutatkozott.* - Amúgy Esther vagyok. Kezdő újságíró. *Mutatkozik be a lánynak, majd folytatja is.* - Na és nekem kihez van szerencsém? *Kérdi és ha a lány beszélni kezd akkor ő le is ír mindent.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Vas. Május 29, 2011 3:50 pm | |
| *Tyline Blanchard csak menekülni akart az iskolától. Az utcákon bolyongva talált erre a helyre. Mivel a többi helyen nem igazán találta szélesnek a választékot, így hamar elment onnan. Ekkor kötött ki ezen a cseppet sem hozzá illő, csöppet sem bizalomgerjesztő helyre. Ma barna pólót felette bőrdzsekit visel. Tyline kedvencei közé tartozik a bőrdzseki, így érthető miért van rajta. Ezenkívül még fekete sportcipőt, sötét farmert és fekete övet visel, amin ott díszeleg a tőre és a pálcája. Leül az egyik üres helyre.* - Vajon hol a francban van itt a bor? *Szól a lány, aztán mikor megpillantja az alkoholt elvesz egy üveget és egy poharat. Tölt magának egy pohárral.* ~Igaz, nem a családom bora, de ez is jobb a semminél. *Fintorog a lány, és felhajtja a bort. Lefelé lépked a lépcsőn. A környezet nem érdekli. Odamegy egy üres kanapéhoz, és elhelyezkedik. Nyugodtan iszogatja a finom nedűt. Ráér ő, bár ez a hely nem hozzá méltó, de amíg megissza az italát megteszi. Kiszúr egy pontot, és azt nézi.* ~Ne felejtsem el megkérni Violt, hogy küldjön nekem bort.*Mereng el a lány. Szőkésbarna tincseit hátra tűri.* ~Rohadtul kényelmetlen ez a kanapé. *Fészkelődik a lány.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Ápr. 01, 2011 5:40 pm | |
| *Nos, ha tudná, hogy Armand üzlettársa vagy mije volt a férfi az se nagyon érdekelné... Kezet csókolnak neki, mire egy félmosoly jelenik meg az ajkain, aztán belekortyol a whiskyjébe is. Megpillantja a másik ujján lévő gyűrűt, de különösebben nem érdekli. Nem, nem azért ül le, hogy... Meg, ha egyébként is azért jött volna ide, akkor sem nagyon állna útjába egy nyamvadt kis gyűrű. Ha akarná el tudná csavarni a férfi fejét, vagy nem... Na, igen...Khm... A kérdésre csak negédesen mosolyodik el, majd válaszol is persze.* - Fogalmam sincs mi szél fúj erre egy özvegy asszonyt... *Mondja a nő mosolyogva, majd csak újra az italába kortyol.* -Gondoltam benézek ide is és esetleg fogyasztok valamit. *Mondja már-már kedvesen mosolyogva.*
//Fagylalt// |
| | | Armand Promotof Nellondi polgár
Főkarakter : bogarbandi@live.com Hozzászólások száma : 91 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Ápr. 01, 2011 5:25 pm | |
| *Miközben a vacsorájára vár figyelte, ahogy a kuncsaftja távozik a pubból, és beleütközik egy csinos hölgyeménybe. Meg is nézi magának a nőt. Közben kezet fog egy férfival aki éppen távozik, kedves ismerőse, az utcában lakik pár házzal előrébb. Aztán szemét újra a kis vörösre emeli, aki szemmel láthatóan felé közeledik, majd helyet kér, kezében whisky.* -Csak nyugodtan, egy perce szabadult fel. *Azt nem fűzi hozzá, hogy az az úr ült itt akinek nekiment, az már csak igazán részletkérdés.* ~Persephone, kicsit görögös, de kétlem hogy déli lenne.~ -Örvendek a találkozásnak, Armand Promotof. *Majd kezet csókol. Időközben meghozzák a rendelt ételt is. Egy szálat eszik a szalmakrumpliból.* -Mi szél fúj egy ilyen fiatal hölgyet egy magányosan vacsorázó agglegény mellé? *Mondjuk ha figyel a nő, akkor kiszúrja a srác ujján a gyűrűt, feltéve hogy ilyen szándékkal közeledett. Ha pedig nem akkor meg különösképpen érdekli, hogy miért is vele szemben foglalt helyet.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Ápr. 01, 2011 5:01 pm | |
| -Ostoba vénember miért nem tud vigyázni? *Kérdezi összevont szemöldökkel egy magas vöröses hajú nőszemély.* -Eeelnézést asszonyom! *Mondja, miközben már halad is tovább.*~Vén tuskó...~*Gondolja a nő, miközben megemeli egy picit a szoknyáját. Kinézete egyébként kissé talán régies, de amije van azt megmutatja a nő az biztos... Mindenesetre léptei egyenesen a Pub-ba vezetnek. Maga sem tudja igazán, hogy mit is akar ott csinálni, hiszen ő nincs hozzászokva az efféle helyekhez. Ugyebár néha fordul meg a kuplerájban, de akkor sem azért, hogy ő keljen el... Kezében egy drága Louis Vuitton táska van, mindenesetre belép a pub-ba ahol a pulthoz lép, majd rendel magának egy whisky-t, miközben hátrafordul épp kiszúrja Armandot. Látásból talán ismerheti a férfit, elvégre mégis csak Nellondban laknak. A nő fogja magát, majd szépen a férfi felé indul meg.* - Oh, szabad ez a hely? *Kérdezi egészen kedvesen, úgy látszik a férfi azok közé tartozik akiket nem néz le... Mindenesetre, ha megengedik akkor szépen helyet foglal.* -Már korábban is láttam errefelé. Egyébként Persephone vagyok. *Mutatkozik be, miközben egy csábos mosolyt villant a férfire. De félreértés ne essék, akiket úgy mond nem néz le, azokra mind így mosolyog...* |
| | | Armand Promotof Nellondi polgár
Főkarakter : bogarbandi@live.com Hozzászólások száma : 91 Kaszt :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Pént. Ápr. 01, 2011 4:48 pm | |
| *Egy ősz szakállas úr áll fel egy asztaltól, mögötte egy barna hajú fiatalember számol pénzt, majd süllyeszti el. Boldog mosoly van az arcán, épp most kötött egy jó kis üzletet. Egy festményt adott el igen csak borsos áron, ez az előleg volt, amit most megkapott.* ~Akkor küldhetem a táviratot Szófiába, hogy hozhatják a képet.~ *Közben ként ujjával int, hogy rendelni szeretne.* -Egy sült krumplit kérek marhával. *Kedveli ezt a helyet, mióta legálisan tolja mindig itt köt üzletet.* -Na mi az Armand, megint összejött egy üzlet? *Kérdezi a pincércsaj, aki már megszokta, hogy a férfi mindig ezt rendel ha sikerül összehoznia valamit.* | |
| | | Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Márc. 14, 2011 12:41 pm | |
| -Hát, ha meg mernéll ölni, akkor megtetted volna, és elvetted volna a pénzemet. Ha csak a pénzt adnám oda, akkor feljelentenélek, téged meg elkapának. Így ezt elkerülhetnéd.*Válaszolja még mindig félelem nélkül.*-Nem teljesen így van. Ha komolyan gondoltad volna, amit mondtál, nem kezdtem volna beszélni.*Hallgatja a fiú magyarázatát.*-Nem értem. Ha nem örülsz, hogy mindig mindenfélét pletyklnak rólatok, akkor miért adod lájuk a lovat? Sokkal egyszerűbb lenne, ha nem csinálnál semmit, ők meg csak hadd beszéljenek.*Mondja el véleményét, miközben megigazítja a haját.*-Hát, ha már ilyen kedvesen felajánlottad, akkr hozhatnál nekem teát. Mindegy milyet. Én pedig Jung-hwa vagyok.*Mutatkozik be.*
//Sajnos fagy // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Márc. 14, 2011 12:33 pm | |
| *Felnevet a válaszra, majd elteszi a pálcáját, és félredönti a fejét.* - Honnan veszed, hogy nem mernélek? Történt már meglepőbb dolog is a Nap alatt... Főleg itt, Nellondban. Harcművész... Elhiszem. Ettől függetlenül nem verted ki rögtön a kezemből a pálcát, helyette beszélni kezdtél, ami alatt nekem csak egyetlen szót, egyetlen átkot kellett volna mondanom, és máris halott lennél, így igazából ezzel most nem mentél sokra. Egyébként ne aggódj, csak szimplán elegem van belőle, hogy ok nélkül állandóan a mi családunk a bűnbak... Gondoltam akkor már adok is rá okot a népeknek, hogy olyanokat beszéljenek rólunk az iskolában, mint amiket az unokaöcsém továbbad. De végül rájöttem, hogy lusta vagyok kirabolni bárkit is, amikor semmi szükségem rá. Hozzak valamit inni? Amúgy Justin vagyok. *Előre-hátra hintázik a lábán, láthatóan jól elvan, és könnyed hangnemben, csevegve beszél a lányhoz.* |
| | | Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Márc. 14, 2011 12:19 pm | |
| *Már éppen készül felállni, hogy rendejen valami innivalót magának, mikor valaki a hátához szorít egy pácát. Nem néz hátra, nem kíváncsi az illetőre most még. Meg nem is lenne túl jó ötlet.*-Mire mész a fenyegetéssel? Tudom, hogy nem mernél megölni. Egyébként meg vigyázz, mert harcművész vagyok.*Mondja. Na igen, nem lehet könnyen megijeszteni, szóval, jobb, ha vigyáznak vele. Természetesen nem ad neki pénzt, ha annyira kell, hát enjen dolgozni, vagy kérjen a szüleitől. Nyugodtan ül tovább, és várja, mit szól a fiú mindehhez.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Márc. 14, 2011 12:13 pm | |
| *Nem egy meglepő dolog, hogy így délután egy órakor nincs jobb dolga, mint a Nedaviában lógni. Egy tányérral a kezében kóvályog, amiről éppen valamiféle sülthúst eszeget, és figyeli az embereket. Nem igazán talál ismerőst, ami igazán sajnálatos dolog, az arckifejezésén is látszik, mennyire sajnálja. Lebiggyeszti az ajkát, majd végülis megvonja a vállát, megeszi a hús maradékát, megtörli a száját, és leteszi a tányért találomra valahova. Aztán körülnéz, és találomra kiszúr magának egy leányzót az egyik asztalnál ücsörögve. Előveszi a pálcáját, majd hirtelen Jung-hwa mögött jelenik meg, a pálcát a hátának tartva.* - Pénzt vagy életet. *Búgja fenyegetően.* |
| | | Yeo Jung-hwa
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Hétf. Márc. 14, 2011 11:55 am | |
| *Nellondban sétálva vette észre ezt a furcsa helyet. Úgy gondolta, betér ide, és megnézi, hogy mi ez. Megdöbbent, mikor látta, hogy ez egy szórakozóhely-féleség. Mindenesetre ottmaradt. Most valahol az egyik asztalnál ül, és egy pizzaszeletet majszol. Innivalót még nem rendelt, egyelőre nem tudja eldönteni, hogy mit szeretne. Hosszú, fekete kabát, és farmernadrág van rajta, haját pedig összefonta. Nézegeti a különféle embereket, mert itt azért vannak furcsa külsejű alakok. Tovább eszegeti pizzáját, és lassan körvonalazódik benne, hogy mit is akar csinálni.* | |
| | | Vivienne Mendelsohn
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 189 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 8:13 pm | |
| - Nem szeretek biliárdozni. *Jelenti ki, így hát a válasz nem, de ha egyszer tényleg nem szeret...! Vagy csak nem tud, hiszen még soha nem játszott. Felhaltja a maga rendelte koktélt, és ismét rágyújt. A kérdésre csak megrázza a fejét.* - Nem, én most nem vagyok éhes, nem szoktam enni. Csak reggelizni szoktam, néha ebédelni, de este már nem tesz jót a bioritmusomnak. *Húzza el vöröses, telt, cakkozott ajkait, és felhajtja a másik italt is.* - Viszont nincs kedvem már itt ücsörögni. Unalmas... de ha akarod, majd keress meg. *Kacsint a srácra, miközben feláll, és magára húzza a kabátját. Ledob némi pénzt az asztalra, fizetésként a koktélokért, majd felkapja a táskáját, és kilibeg a pubból... Evandrus is így tesz nemsokára.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 7:46 pm | |
| *Haladunk, gondolja, most már legalább azt is megtudta, hogy van egy bátyja. felhörpinti a wiskijét, majd a lányhoz fordul* -Nincs kedved billiádozni egyet? most úgy kedvet kaptam hozzá *mondja, majd ha a lány igent mond, kikéri a golyókat*Kezdek megéhezni! tenem? kérdezi, majd valami étel után érdeklődik a pincérnél* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 7:40 pm | |
| - Köszönöm. *Húzódik mosolyra ismét a szája, szereti, ha bókolnak neki, főleg, ha egy Susan-típusú lány.* - Igen, bizonyára. *Biccent, és még a lány után pillant, amikor az távozik, és elégedetten megállapítja, hogy nincs olyan jó feneke, mint neki. Mármint Susannak olyan, mint Vivinek. Ketten maradnak Evandrussal, a fiú pedig kigombolja ingének felső egy-néhány gombját, mire a lány csak felvonja a szemöldökét, de nem reagál. A koktélt megköszöni, de még azt sem hajtotta le igazából, amit ő rendelt magának, szóval a két pohár most csak ott áll egymás mellett az asztalon, oldalukon lassan versenyt-szaladnak a kicsapódó vízcseppek. A kérdésre veszi le csak a tekintetét a maratont futó cseppekről, és csak habozás után válaszol.* - Mint már említettem, philapdelpihiai vagyok. Vagyis... onnan jöttem, egy vélafaluból. Ismétli meg önmagát. Apám a falu egyik vezetője. Egy bátyám van, ő nincs olyan szép, mint én... *Csusszan ki a száján, hiúságáról tanúságot adva a mondat.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 7:30 pm | |
| *megkönnyebbül, amikor a lány távozik a daimonjával. itt az idő, gondolja, majd nagyot kortyol a wiskijéből. kigombol egy gombot az ingén, majd leveti a zakóját * -kezd melegem lenni. *mondja, majd amikor elfogy a wiskije, rendel magának még egyet, a lánynak meg egy koktélt.* - Mesélj magadról valamit! *kérleli a lányt, majd egyre magabiztosabb, ahogy a wiski megteszi a hatását* hogy tetszik a suli? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 7:20 pm | |
| *Evanra kissé talán megvetően néz a lány, de végül nem is foglalkozik vele, hanem inkább Vivi felé fordul.* - Oh, tényleg? *Kérdezia lány, miközben halovány mosoly jelenik meg az arcán, de aztán csak a másikra pislant.* - Te sem panaszkodhatsz. *Mondja a lány, miközben magába dönti még a limonádét, aztán csak felsóhajt.* - Szerintem én most távozok. *Mondja, miközben feláll, tartása egyenes és szép, de ez most nem is számít annyira.* - Örültem a találkozásnak, veled pedig még biztos találkozok. *Mondja egy cserfes mosollyal az arcán Viviennének.* - Kellmes estét. *Köszön el, majd kecses léptekkel előbb a pulthoz sétál, ahol fizet, majd pedig szépen az iskola irányába indul meg.*
//Köszi a játékot(:// |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 7:14 pm | |
| *Ő maga nem foglalkozik a daimonnal. Soha nem csípte az efféle lényeket. Az ő szemében ez olyan, mintha egy beszélő állattól függne az ember élete... Kellemetlen, sőt, egyenesen utálatos dolog, de hát mindegy, örül, hogy neki nem kell elviselnie ezt. Susan kijelentésére halványan, mintha kicsit zavartan mosolyodna el.* - Pedig szerintem egy picit meglátszik... Igazán gyönyörű hajad van. *Igyekszik valami kedveset mondani, majd kiderül, hogy sikerül-e. Elteszi a Vouge dobozát, és hallgatja Evandrus válaszát. Nem válaszol rá, nem is tudna mit, meg igazából különösebben nem is érdekli. Megcseréli a lábait, kivillan vékony combja, és végre megérkezik a koktélja is. Leteszi a csajszi elé a tálcáról, ő pedig köszönöm, vagy egy mosoly nélkül hagyja távozni, végül kicsippenti belőle a mentalevelet, a hamutartóba dobja, majd lassan elkezdi iszogatni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 6:40 pm | |
| -Hát én egy kis bolgár faluból, ahol nehéz az élet4 Ha nem ütsz, kiütnek, és mindig a hátad mögé kell nézned! De sztem ne erről beszélgessünk! *mondja, majd egy kicsit elkomorodik, mint mindig amikor a multjáról kérdezve feltépik a sebeket. nagyit kortyol a whiykijébe, majd rágyujt egy ujabb cigire. A daimonnal kapcsolatban nem akarja megbántani a lányt, és nem tudja, hogy közölje a gyűlöletét a daimonnal szemben* -hát csak nem tudom......csak úgy! *gondolkozik, hogy kezdeményeznie kéne véla lánynál, végül is miért ne? talán még össze is jöhet....* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 6:32 pm | |
| -Hát jó... *Jelenti kia lány, de a daimon továbbra is csak Viviennét bámulja, nem is bámulja, mintha talán a pillantásával akarná szugerálni.*- Tudom. *Feleli a lány arra, hogy a napokban érkezett, elvégre a vezetőség tagja, miért ne tudná, ha új diák érkezik. Amikor felé nyújtjáka cigis dobozt csak elvesz belőle egyet, majd rágyújt. Igen, passzív dohányos, ami álítólag károsabb, de hát ez van... Evan szavaira csak a magasba siklik a szemöldöke. Darwin, pedig úgy csinál, mintha meg sem hallaná.* - Ugyan miért? *Kérdezi, hangja erőteljesen búgó, kissé talaán valamiféle...khm. Amikor Vivienne kijelenti, hogy véla, ajkain egy mosoly suhan át, majd úgy fordul felé.* -Igazán? Az én felmenőim között is vannak vélák. De persze kis mértékben, rám már nem igazán lehetne mondani, hogy véla vagyok. Bár voltam már Hercegnő, de mostanában Zöld szemű démonnak hívnak. *Meséli cseverészve a lány, majd Evan felé foprdul.*- És a fiatalember honnan érkezett? *Kérdezi egy csábos mosollyal az arcán.* |
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 6:23 pm | |
| - Nem zavartál meg semmit. *Jelenti ki, és elnyomja a cigarettát az asztalon álló hamutartóban, és elhatározza magában, hogy márpedig igenis kedves lesz. Kell neki valaki, akit... szóval... maradjunk annyiban, hogy a barátja lesz.* - És igen, Nezabaros vagyok... A napokban érkeztem. *Teszi még hozzá, majd újra előveszi a cigarettásdobozt, és egy erőltetett mosollyal felé nyújtja, kínálásként.* - Magamról meséljek? *Fordul ismét Evandrus felé.* - Philapelpihiából jöttem. Véla vagyok... gondolom elég feltűnő. *Villantja ki ismét a fogsorát, majd leint a pincérnőcske-formájú csajszit, és ismét kér egyet a koktélból.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 6:09 pm | |
| mikor elfogy a wiskyje, rendel még egy triplát, majd belesziv egyet a cigijébe, és beszélgetni kezd Susannal* -Elég furcsa dimonod van! *feleli egy eröltetett mosollyal az arcán, legszivesebben feldarabolná azt a szőrcsomót, de türtőzteti magát. egy ujjabbat kortyol a whiskiéből, majd amikor elnyomja a cigijét, rögtön gyujt a másikra, és nem tudja mi van vele, de kezd egyre ingerültebb lenni, és kezdi elveszteni a tudatát. Nem, még nem lehet részeg, ennyi nemszokott neki megártani, sőt, nem is tud berugni, mert ha már érzi az alkoholt, akkor nem tud többet inni* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 5:56 pm | |
| *Darwin nagy peckesen sétál oda a másik lányhoz, majd leül vele szembe és csak bámulni kezdi.*~Oj, jajj, valaki de magasan hordja az orrát. Kis ribanc.~*Dorombolja telepatikusan a szőke hajú lánynak, de az nem szól semmit. Amikor Vivienne tűntetően fordul félre csak hátra dobja hosszú selymes haját, majd úgy néz a másik lánykára.* - Csak nem megzavartam valamit? *Kérdezi a lány, de úgy látszik ma kicsit kötekedős kedvében van, vagy hát a fene tudja. Érzi, hogy Vivinek valami baja van. Vérvörös ajkai szép mosolyora görbülnek, ahogy a másik lányra néz. Na, igen Susan kifejezetten szépnek mondható.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub Csüt. Márc. 10, 2011 5:48 pm | |
| *Egykicsitmeglepődik, amikor egy lány csatlakozik hozzájuk, de nem szól semmit, kortyol egyet a wiskijébe, majd köszön.* Örvendek! Evandrus vagyok. igen, én is Nezás vagyok. *Feleli a lánynak, majd vivenne felé fordul* mesélj valamitmagadról! *próbálja beszéltetni a lányt, mivel láthatóan valami nem tetszik neki*
//felőlem oké, ha vivienne is benne van// |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nedavia barlang-pub | |
| |
| | | | Nedavia barlang-pub | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |