Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+97Samantha Radoslava Szurdok ősi szelleme Natalia Tatiana Ridolf Kockadobás Cirelin de Sovalon Lumiére Etoiles Hikaru Tudor Patrik Aidric Selding Lizbeth Westlive Yoan Asen Shuang Zhen Nessie di Alsiera Radomir Waylan Cat R. Morgan Marco Mimieaux Vendégváró Artemis Taylor Liziuzayani Nkhotakota Anita Radoslava David Branson Evangeline Elovics Vasilissa Dragomir Devrim Tahir Alexandra Voltano Anika Azariel Eira Eilertsen Speranza di Bagliore Charlotte Aline Samuel J. Colwell Mila Zelenkova Kade Wulandari Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Joshua Phoenix Isabella Newton Ayla Madyzyn Mélissa Ognyana Sarah Lairs Eldunary Aysa Daran Fila Chirs Lorraine Betranche Lina Wierro Yeo Jung-hwa Anna Ivanov Onya Birri Oliver Andrei Petrova Teodora Zhaklina Orphilius Orchus Clausus Aadhaya Surapanani Chiyoko Tsubaki Dmitriy Alvang Demian Emil Deyan Patrick Baker Emett Neofit Nemir Growal Denny Sefton Briannah V. Fletcher Boros Dániel Emily Kyra Beawer Marisela Penthesilea Penelope Waylan Shelby Westwood Zlatan Hristo Lavena Theia Regina Ruosin Elisabeth Grey Katherine Mary Black Hua Xiangfeng Andrea Tabassum Nathaly Holloway Salomé de Rosettanni Nicolas Demerest Aeryn Baker Bianca Phelps-Blamely Jack Darkfield Laura Wylee Belnis Undomiel Daniel Dragos Estera Linnet Electra Porfkonjal Seldrit El Perimd Gerdit El Perimd Hamon Joulice-Melange Alvery Moreau Chris Willer Daniel Soyler Loretta Q. Alvord Rosalin Aljana Farkas Zsuzsanna Gaiaea Rosetta Waylan Isidor Tibor Kalandmester Katie Wells Kádár Enikő Lillian Nariah Meriel Ravenwood Neram Arthas 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Neram Arthas
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 350 Kaszt : Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.
| Tárgy: Társalgó - Központi terem Szomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm | |
| First topic message reminder :A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni. A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel. A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Aadhaya Surapanani
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 56 Kaszt : Üzenőláda : Mera Mahbob
Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Jún. 03, 2011 4:52 pm | |
| -Na látod, akkor már egy cipőben járunk.*Jegyzi meg.*-Én is elfelejtettem, meg te is... Szóval, ne csak az én hibáimat vedd észre.*Közli a lánnyal, de már kezd lenyugodni.*-Hát, hogy ilyen a beszédstílusod, az feltűnt. De így hogy akarsz érvényesülni? A legtöbb embert csak elriasztod magad mellől.*Állapítja meg, miközben visszatartja Medhyát attól, hogy leszökkenjen az öléből, és elfusson.*-Képzelem. A végén még kiderül rólad, hogy ártatlan kislány vagy, aki még mit sem tud az élet dolgiról, csak álcázza magát, mert annyira törékeny?*Kérdezi kicsit ironikusan.*-Kedvelsz? Azt hittem, te csak az olyanokat kedveled, mint te. Akik rád hasonlítanak.*Mondja, miközben elhajtja maga elől a cigifüstöt.*-Egyébként lehet, hogy én is kedvelnélek téged, ha nem fenyegetnéd a kutyámat. Még akkor is, ha csak vicceltél. Fél tőled, mert megérzi.*Mondja. Hát igen, a kiskutya tényleg remeg.*-Nem szoktam ideges lenni. És már most sem vagyok az.*Válaszolja.*-De ez még megváltozhat. Rajtad múlik.*Mondja, majd csak elnézi a lányt abban a laza testhelyzetben. Hát, ő biztos nem ülne így.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Jún. 03, 2011 4:38 pm | |
| -Te sem az eszedröl vagy híres, mivel már mondtam a nevem. Aadhaya, kedves... *mondja jól hallhatóan, hangja viszont kimért és élvezi láthatóan hogy a lányt sikerült kicsit felpiszkálnia.*-Látom, nem vetted az elözö mondatom, én ilyen vagyok, és ilyen a beszédstílusom is, de ez csak csipkelödö és pimasz. Amúgy kenyérre lehet kenni.... *mondja vidám kacajjal, és nézi a lány mozdulatait. Mikor a kutyáról is szót ejt, még inkább csak mosolyog, csak egy picit, de nagyon tetszik neki a "müsor" amiben a lány részesíti. *-No, nem eszik ám olyan forrón a kását ám, mint ahogy azt tartják. *mondja, majd köpenye belsö zsebéböl elövesz egy csomag cigit, felbontja, most kivételesen a felesleges papírt vissza is teszi az egyik zsebébe, szóval nem szemetel, és rágyújt.*-Tudom hogy nem bírsz, de én kedvellek. Mindenkit kedvelek, aki beolvas nekem, nemrég óta van is egy ilyen körülmények között szerzett barátnöm is. *mondja érdekes közönnyel, majd mélyet szív a cigiböl, és leül egy fotelbe, majd szépen felteszi lábát a dohányzó asztalra.*-Amúgy, mindig ilyen ideges szoktál lenni, vagy csak én hozom ki belöled ezt az állapotot? *kérdi* |
| | | Aadhaya Surapanani
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 56 Kaszt : Üzenőláda : Mera Mahbob
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Jún. 03, 2011 4:29 pm | |
| //Olvadunk Angival//
-Honnan veszed, hogy nem tudom, hogy mi az?*Csattan fel. Már most elege van ebből a lányból.*-Éppenséggel te látszol meglehetősen tudatlannak.*Vág vissza, ami egyáltalán nem szokása.*-Azt képzeled, hogy te vagy itt a királynő? Mert akkor nagyon tévedsz. Te csak egy diák vagy a sok közül, mint akárki más.*Veti oda.*-Mérgek? Nocsak, ezek szerint a bájitaltan a kedvenced.*Állapítja meg, miközben felvonja a szemöldökét.*-Ne félj, ha megtennéd, könnyen lehet, hogy te lennél az, aki elkerül innen.*Az Indiára tett megjegyzésre megint csak felháborodik.*-Hát, nem tudom, hogy te ismered-e a történelmet, de amennyiben nem, akkor sem én foglak felvilágosítani. Nézz utána.*Rendezi le ennyivel a dolgot.*-Hagyd békén Medhyát. Találsz te magadnak jobb elfoglaltságot is, szerintem.*Válaszolja. Mivel itt nem varázsolhat a lány azt, amit akar, nem igen tudná bántani a kutyát.*-Már mondtam, hogy Aadhaya. De nem emlékszem, hogy bemutatkoztál volna.*Teszi hozzá hűvösen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 6:27 pm | |
| -Ja, igen, persze. Ebben igazad van, teljes mértékben. Boncolás? Hát, az egyébként nem annyira érdekes talán neked, de én nem csak boncolgatom az állatokat, hanem annál kicsit groteszkebb dolgot müvelek velük. *mondja felettébb ördögi mosollyal, elnyújtva szépen a mondatot, kis hatásszünettel a végén hogy a kíváncsiságot felturbozza a lányban.*-Igen, tényleg, ezt többet fogom gyakorolni, mert sokkal szórakoztatobb lehet igy mindennapom ezen az átkozott helyen. *persze csak még most érez igy a hely iránt, remélhetöen hamarosan megszereti, söt, el sem akar majd menni innen.*-Amúgy Angi vagyok, Angelina Katya Darkwood, naxis, persze. Es bocsi, hogy ilyen paraszt voltam veled, ez az alap hangulatom meg beszédstílusom, de azért tudok megtévesztésig édes és kedves is lenni ha akarom. Es veled asszem, nem nyúlok félre ha az leszek... *mondja tényleg aranyosan és kedvesen, hisz akkor tanul a legtöbbet az ember mikor felfedik a hibáit.*-Okes, tölem mehetünk is. Te tudod merre kell menni esetleg? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 6:20 pm | |
| -Úgy gondoltam a viccest, hogy mind ketten szeretünk másokat kínozni. Te az állatokat, én az embereket. Mind a kettő remek szórakozás. Csak az emberek jobban kimutatják az érzelmeiket. *Cseverészik egyre jobb kedvvel Tyline. Ezek a sötét témák mindig is vonzották őt.* -Nem tudom milyen lehet. Állatot még nem boncoltam. De szívesen meghallgatlak. *Mondja már-már szinte kedvesen. Persze odáig még nem jutott el, de a lány nagyon szimpatikus neki.* -Remek ötlet. Keressük meg azt a bonctermet. *Feleli a Darkwood lány kérdésére.* -Látod milyen remek móka megjátszani magad? Soha nem tudják milyen is vagy valójából.*Szól csendesen a kiismerhetetlen Blanchard lány. Lassan elindul kifelé megkeresni a termet, amiről beszéltek. Ha a lány vele tart tovább beszélnek beteges hobbijaikról, ha nem akkor egyedül keresi fel a boncolgatós termet.*
//Olvad// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 6:09 pm | |
| -Látom nem tudod hogy mi az, de, mindegy is. Nem látszol valami sok eszünek, föleg amilyen gúnyában itt tetszelegsz. *mondja, miközben végigméri a lányt és elmosolyodik, de ez a mosoly olyan amitöl kiveri a viz a másikat, legalábbis reméli.*-Nem, nem talált, nem receptek, hanem mérgek. Hogy felkészülhessek arra, ha egy olyan senki lepi meg ezt a sulit, akire nincs itt semmi szükség. *folytatja élcelódö gúnnyal arcán és hangjában.*-India? Ok csak sokan vannak, de cseppet sem nagy a kulturájuk.*-A kutya pedig szerintem igen finom étek lehet, ki is próbálom majd ha arra járok, legközelebb a szünetben majd. *néz a kutyusra, és arcán felettébb megint egy ördögi mosoly tükrözödik.*-Hogy is hívnak?
//fagy// |
| | | Aadhaya Surapanani
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 5:59 pm | |
| *Kicsit fáradt már, mert hajnal óta talpon van. Ekkor azonban egy cseppet sem megszokott külsejű lány zavarja meg. Lassan kinyitja a szemét, és nem feltűnően, gyorsan végigméri a lányt.*~Na ez sem normális.*Gondolja.*-Éppenséggel onnan is jöhettem volna. De nem talált, Indiából jöttem.*Mosolyog. Sejti, hogy egy gonosz lánnyal van dolga, de ő vidám természetű. A lány könyvére vet egy pillantást, mintha szándékosan tenné el úgy, hogy megkérdezze, mi az.*-És te? Recepteket tárolsz abban a könyvben?*Kérdez vissza. Majd a Medhyára tett megjegyzésre ezt válaszolja.*-Én nem tartom barátnak a kutyámat. Ő csak egy kisállat. De még mindig jobb, mintha gyerekem lenne. Ha a kínaiak megeszik, egészségükre. Majd betegek lesznek, és nem esznek többet.*Válaszolja.*-Egyébként Aadhaya vagyok. És te?*Érdeklődik a lány neve után.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 5:52 pm | |
| *Egy érdekes külemmü lány jelenik meg a teremben, Anginek még mindig a fején a csuklyája, és közben elég jól el van a zsebkönyvével amibe éles kacaj közepette jegyzetelget, úgyhogy észre sem veszi a kutyát. Fel sem néz, csak ir tovább és közben megjegyzi a lányhoz intézve szavait.*-Mi a csuda? Maskarásokat is beengednek ide? *jegyzi meg jó hangosan, majd egy jó nagy zaj közepette összecsukja a kis könyvet és elteszi a köpenye alá, ki tudja éppen hova. Láthatóan igen fontos neki, és nagy titkokat örizhet benne...*-Honnan jöttél? Maszkabálról? *kérdi a lánytól, majd a kutyára pillant.*-Es ez micsoda? Jó lenne kézmelegitónek inkább,mint afféle barátnak, vagy minek, aminek szokták itt a többiek is használni. Tudtad hogy a kinaiak meg a csehek meg is eszik a kutyát? Mmmm... igen finom lehet egy jó adag kutyapaprikás, vagy becsinált. *mondja ¨rodögi mosollyal, majd száját megnyalja, és kivárja hogy a lány esetleg mond e valamit neki.* |
| | | Aadhaya Surapanani
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 5:42 pm | |
| *Nem olyan rég érkezett meg az iskolába. Már egy ideje felfedezőúton van, de még nem talált meg mindent. Persze egy jópár helyszínt el is felejtett, de azért a fontosabbakra emlékszik, például a tantermek, a konyha, meg a háló. Most egy olyan helyet keres, ahol le tud ülni. Egyik diáktársa útbaigazította a társalgó felé, így karján a kutyusával, be is lép oda, és leül az egyik fotelba. Lila szárit visel, ami az indiai viselet, és egy igazi indiai nő nem is vesz fel mást. Haja pedig be van fonva, és arany szalag ékesíti a végén. Medhyát simogatja, s közben lehunyja a szemét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 4:04 pm | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 3:23 pm | |
| -Lehet hogy neked vicces, de én szeretem. Bár, egy ilyen fajta lánynak, mint amilyen te is vagy, biztos hogy egy kis pszichologiai ráhatás kell csak és kész. Te ezt élvezed, én pedig a boncolást, a meleg, zsigereket amikor szétmetszi a bört az orvosi szike, szóval ilyesmi. Tudtad hogy ráadásul igen sok energiát tartalmaznak a belsörészek, pláne a vér? *mondja szinte teljesen felizgult állapotban, szinte remeg az izgalomtól hogy végre olyan téma van amiröl órákat el tudna mesélni csak úgy. En is alig 4 napja vagyok itt, úgyhogy még én is csak felfedezgetem a dolgokat. Mi lenne ha együtt tennénk? Lenne hozzá esetleg kedved? Persze csak akkor ha a boncteremben kezdjük, mert úgy hallottam hogy van az is valamelyik emeleten. *mondja most már kedvesen, mert fel vett egy olyan láthatatlan álarcot amilyen sosem volt még neki, és ezzel rájött hogy mint a lány is, félre tudja vezetni az embereket, ezt ö is jó mókának kezdi tartani.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 3:14 pm | |
| *Figyeli a lány minden mozdulását. Fél füllel a lányt hallgatja. A gondolatai ismét szeretett Franciaországánál járnak. Miért is ne járnának? Lassan egy hete szakították el tőle.* ~Mi lesz, ha soha nem kerülök el innen? Mi lesz Violettetel? *Teszi fel magának a kérdéseket, bár tudja hogy választ úgysem kap rá.* -Állatokat boncolgatsz? Ez vicces. Én inkább az emberekkel szórakozom. Az sokkal érdekesebb. *Jegyzi meg a lány, és bevillan neki egy kép. Az a pillanat, amikor Nemirt már teljesen kikészítette.* ~Istenem, hát így járt. Minek kell odajönnie?! *Bújik elő a lány gonoszabbik része.* - Sajnos semmit nem tudok az iskoláról. Most fedezem fel. Bár nem hinném, hogy túl sok újdonsággal szolgálna. *Jegyzi meg enyhe gúnnyal Tyline. Sok mindent látott már. Nem gondolja, hogy pont ezen a helyen valami csoda fog vele történni.* -Véráldozat? Nem hiszem, hogy van. Pedig nagyon is kíváncsi lennék rá. De eddig csak unalmat rejteget számomra az iskola.*Vonja meg ismét a vállát a lány.* -És mi van a családoddal? Vannak testvéreid? *Kérdi az ismeretlentől, akinek még mindig csak a vezetéknevét tudja. Tyline már kezdi unni, hogy folyton csak ő beszél.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 3:02 pm | |
| *Angi hallkan szó nélkül figyeli a lányt, annak gesztusait és arcát ahogy elmondja gyakorlatilag a családjával kapcsolatos dolgokat. Közben valahogy érdekes érzés szállja meg, valahogy érzi hogy itt nem kell olyan vastag álarcot viselnie, talán jobban megnyilhat ennek-annak, persze csak folyamatosan, kis lépésekben, kitudja, lehet hogy bár gonosz, meg vérimádó mely a zsigerébe ivódott, attól még társaslény is lesz majd itt, ebben az új iskolában. Valahogy furcsálja elöször ezt a légkört, hozzá kell szoknia, mármint ahhoz hogy itt nem hüvösek és lekezelöek az emberek meg ilyesmi, hanem segítókészek és barátságosak még egy idegenhez is. Mindegy, most még mindezt meg kell emésztenie, úgyhogy a szokott stílusban hozzászól a lány mondandójához, neki ez a természetes valahogy. Elvégre több mint másfél évtizede ebben él.*-Nekem az apám nem akarta hogy otthon maradjak, már semmilyen állat nem volt mellettem biztonságban, mert szeretem az állatokat boncolgatni, vizsgálgatni meg egyebeket csinálni velük, úgyhogy inkább ideküldött. De, amint látom itt is vannak szép számmal állatok mind kinn mint benn, úgyhogy asszem itt is jól el leszek. Es, mesélj valamit a suliról, milyen órák vannak meg ilyesmi? Szoktak lenni véráldozatos esték, meg szoktatok élve állatokat lakmározni? *kérdi, arca pedig kéjes izgalomba jön már csak a dolog gondolatától, meg is nyalja száját, mely igen furcsának tarthat más, aki látja ezt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Május 28, 2011 2:51 pm | |
| ~Sok mindent nem tudsz rólam. *Gondolja Tyline.* -Már hozzászoktam anyám antik bútoraihoz. *Mondja érzelemmentesen a lány. Az idegen szemetelése nem izgatja. Nem az ő dolga, nem is ő fog takarítani.* -Szerelemgyerek? Dehogyis! A családomnak az a fontos, hogy a Blanchardok fent maradjanak. Engem a nagyanyám paterolt ide. Képzelheted milyen boldog vagyok. *Felel csendesen a lány.* -A nagyi már unta, hogy otthon vagyok. *Vonja meg a vállát Tyline.* -Nemirrel csak szórakoztam. *Mondja, és megjelenik egy kaján mosoly az arcán.* -Kár, hogy nem vagy boros alkat. Pedig a mostohámnak remek borai vannak. *Gondol vissza a pincében töltött napokra, mikor ott vedelte titokban az óborokat.* -Ha anyám ment férjhez akkor szerinted? A húgommal, a nagyanyámmal, az anyámmal meg a mostohámmal élek.
//Olvad// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Május 27, 2011 8:26 pm | |
| -Azt nem hinném. Mire kettöt pillantanál már a túloldalon sétálgatnál. *mondja kedves gúnnyal arcán, majd ismét nagyot szív a szivarjából, és a hamut csak épp ahol van simán lehamuz. Láthatóan ez a másik lányt picit zavar talán, de neki ez pont tetszik.*-Ja, talán, bár eléggé elavult a berendezés. *néz körül mikor a Lini megemlíti a helyet. Angi nem válaszol, ez is kifejezetten csak azért van hogy felcukkolja a lányt, igy inkább öt kérdezi.*-Szóval, Lini, vagy mi, te is szerelem gyerek vagy mint még itt sokan? *kérdi nevetve, majd folytatva.*-Vagy te is csak itt lébecolsz mert jobb dolgod nincs, és a szülök egyik kis kedvence vagy és fizetik... *arcán a kaján, de ördögi gonosz mosoly, kíváncsi hogy erre mit lép a lány.*-Nemir? Még nem találkoztam vele, de veled diskurálva már eleve az kiakaszthatta. *mondja jól érthetöen, hangjában menökig lekicsinyitve a lányt.*-Borral én nem élek, nem az én világom. Viszont a wkiskyvel jól kibékültem mostanában. *jegyzi meg, majd mivel hamarosan elfogy a szivar ledobja és eltapossa.*-Szóval van egy hugod és mostohád is, Linike, drága? Es, apai vagy anyai? *kérdi, majd várja a lány válaszát, közben pedig a körmeivel játszadozik miközben leül egy fotelbe.*
//Jacqueline A- Winderburg multija//
//fagy// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Május 27, 2011 8:09 pm | |
| *Tyline nem különösebben izgatja a lány fenyegetése.* -Ha akarnám előbb vágnám el a torkodat, mint te az enyém. *Vág vissza a lány. Mikor a lány cigizni kezd nem szól semmit. Az ő dolga. Lassan benyit egy furcsa terembe, és leül az első helyre.* -Igen, a barátaim Lininek hívnak. De egyenlőre még nem tartozol a bizalmi körömbe, így maradjunk a Tylinenál. *Szó csendesen a lány, és végig méri a társalgót.* ~Ez kellemesebb hely.* -A családom Franciaország egyik legbefolyásosabb családja. ha annyira érdekel öt napja dekkolok a várószobában. Egy Nemir nevű srácot teljesen kikészítettem. Azóta nem láttam. Most te jössz. Hogy hívnak? Melyik országból jöttél? *Sorolja a válaszokat és a kérdéseket Tyline, miközben kényelmesen elhelyezkedik.* -Italozós hely? Sajnos nem tudok, de a húgom megkérhetem, hogy küldjön egy üveggel a mostohám egyik legjobb borából. *Mikor az ő drága mostohájára gondol gonosz vigyor jelenik meg az arcán.* |
| | | Vendég Vendég
| | | | Chiyoko Tsubaki Diák
Hozzászólások száma : 5 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Május 22, 2011 5:22 pm | |
| Chiyoko Tsubaki megérkezik a Társalgóba,majd kétségbe esve kérdezi:-Van itt valaki?-Majd türelmesen várja,hogy valaki megszólítsa. | |
| | | Dmitriy Alvang Diák
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 37 Kaszt : Üzenőláda : Újonc orosz fiú, erősen hangulatfüggő és akcentussal beszéli a nyelvet.
Elérsz privátban
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Május 19, 2011 9:20 pm | |
| -Nem haragszom menj csak nekem se ártana visszamenni a szobámba. Viszont.*biccentett majd tétován nézett körbe. Na innen merre és hova. Elindul arra amerre a lány és a fiú mentek. A teleportba szállva ismerős helyen találta magát. Megnyugodva jött rá a tényre, innen már visszatalál szobájába. Ásított egyet és a néptelen folyosón indul meg szobája felé, ahova aztán, ahogy megérkezett rögtön megcélozta az ágyat és eltette magát holnapra. Vajon csak a mai nap is tartogat számára valami újat és izgalmasat. Most az egyszer kívánta, hogy így legyen.* | |
| | | Demian Emil Deyan Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 93 Kaszt : Üzenőláda : IEED (Imádjuk Együtt Evan Darian-t) klub önjelölt elnöknője.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Május 19, 2011 9:06 pm | |
| Hát igen, egy kicsit nekem is sok volt. Ha nem haragszol, most visszavonulnék. Jó éjszakát. *Elköszön, és a szobájáig meg sem áll, hogy minél hamarabb álomra hajthassa a fejét.* | |
Főkarakter : az Hozzászólások száma : 37 Kaszt : Üzenőláda : Újonc orosz fiú, erősen hangulatfüggő és akcentussal beszéli a nyelvet.
Elérsz privátban
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Május 19, 2011 8:58 pm | |
| Körbetekint, hogy vajon van lehetősége leülni úgy dönt állva marad. Nincs kedve a székig vonszolni magát. Újfent zsebre vágta a kezeit, már csak megszokásból is. Úgy néz ki mégis érhető a másik számára mit mond és ez megnyugtató tény volt. Nem kell se mutogatni se önmagát ismételni. Így hát újfent hallgatta csak a mondandóját és a lányra tett megjegyzésre csak egy felvont szemöldök volt a reakció. -Hát nem tudom volt-e értelme annak, hogy így hősködjön. Én érzem úgy magam hogy nem szorulok védelemre, szóval csak szófecsérlés volt.*értette persze az iróniát és nem nézte bolondnak se egyéb másnak Demiant. Kérdésére biccentett csak hisz ez egy olyan kérdés amire bővebb választ felesleges adni.* | |
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 93 Kaszt : Üzenőláda : IEED (Imádjuk Együtt Evan Darian-t) klub önjelölt elnöknője.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Május 19, 2011 8:53 pm | |
| *Megérti a másik mondandóját, és nagy valószínűséggel azt is megértené, ha oroszul beszélne. Mivel rengeteget utazott, ezért számtalan nyelven beszél jól vagy rosszul, oroszul elég tűrhetően, és persze mestere a fordító bűbájoknak. * "Szuper" lett volna, ha Yora megsütteti magát. Annyira nem értem ezt a lányt. *Ujjaival mutatja az idézőjelet, hogy a másik tudja, hogy csak ironizált.* Oroszországból jöttél, igaz? *Kérdezi aztán.* | |
Elérsz privátban
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Május 19, 2011 8:46 pm | |
| Fura volt és kavarcos történet. A férfi eltüntette a gömböt ezzel is jelezve, hogy nem kell tartaniuk tőle. Vagy ha mégis az nem ez az alkalom lesz. Továbbra is nyugodt maradt és hallgatta a szavait. A semmire nem tudott mit vélni, mert fogalma sem volt arról mit kereshetett benne. De állta a tekintetét és várta lesz e több mondani valója. De aztán mégsem, hanem egyszeriben csak azon kapta magát, hogy egy számára ismeretlen helyen állt. Nyilvánvaló, hogy nem az egyikük bűbája volt ez de mégis furcsa miért pont ide kerültek. Körbetekintett és aprón, alig hallhatóan szusszant. Nem keveredett bajba ez a lényeg. A harchoz nem volt meg a kellő hangulat és feszültség, no meg persze a kedv sem. A lányra tekintett aki idő közben a másiknak esett szavaival. Bizonyára úgy van ahogy mondja, ebben nem nyit vitát értelmetlen közbeszólásával. Elköszönt és már indult is. Köszönésképpen intett egyet és kihúzta zsebéből a másik kezét is. A pálcára úgy néz ki itt már nincs szükség. Ismét körbenézett és néma találgatásba kezdett, innen hogy fog visszajutni a szobájába. Na majd megkérdezi a fiút ha mehetnékje támad. Felé figyelt amikor szavait, immáron kettesben intézte felé. Elgondolkodtató tényleg, hogy az az alak miért nem támadt rájuk, egyáltalán miért is jelent meg pont nekik. Annyi szent megfogadja a tanácsot, ha a másik nem is szánta annak, és elkerüli a helyet. Jobb a békesség. Jelét adta annak, hogy nem süket így hát biccentett és kivételesen szavakra nyitotta száját. -Hát igen, de megúsztuk épp bőrrel ez a lényeg. Igazat megvallva még nem is akartam rostonsültként végezni.*furán ejti ki a szavakat, vagyis saját agának az. Reméli társa megérti mondanivalóját mert azt nem hiszi, hogy ha oroszul kezdene el beszélni megértene belőle valamit. Sőt, valószínű értetlen fejjel állna az egész előtt és azt sem tudná mi merre hány méter.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Május 19, 2011 8:35 pm | |
| *Döbbenten veszi tudomásul, hogy megint máshol vannak. Elköszön Yorától, de megvárja amíg a lány elmegy, és csak utána kezdi a szitkozódást.* Még hogy az én hibám. Micsoda egy liba! *Dörmögi maga elé, majd Dmitriy felé fordul. * Hát ez szép volt, még jó, hogy nem sütött minket pecsenyévé az a pofa, nem? Jó lesz elkerülni legközelebb... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Május 19, 2011 8:31 pm | |
| *A könyvbéli alaktól sikerült megmenekülniük, sőt a társalgóban találják magukat.* -Mi a fene volt ez? Mit csináltam? Látod, ez is a te hibád. Vagyis az én hibám. Mindegy. Én megyek. Örülök, hogy összefutottunk. A viselkedésem sajnálom. Holnap lesz óránk. Ki kell pihennem magam. Nos, jó éjszakát.* Mondja zavartan a lány, majd a teleport felé igyekszik. A daimon még biccent egyet a két fiúnak majd követi Yorát. Nos, Yora számára valószínűleg ez a kaland úgy fog végződni, hogy a történet az álmaiban folytatódni fog. Maga fogjak irányítani a szálak. De az biztos, hogy ezt a napot soha nem fogja elfelejteni...* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |