Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+97Samantha Radoslava Szurdok ősi szelleme Natalia Tatiana Ridolf Kockadobás Cirelin de Sovalon Lumiére Etoiles Hikaru Tudor Patrik Aidric Selding Lizbeth Westlive Yoan Asen Shuang Zhen Nessie di Alsiera Radomir Waylan Cat R. Morgan Marco Mimieaux Vendégváró Artemis Taylor Liziuzayani Nkhotakota Anita Radoslava David Branson Evangeline Elovics Vasilissa Dragomir Devrim Tahir Alexandra Voltano Anika Azariel Eira Eilertsen Speranza di Bagliore Charlotte Aline Samuel J. Colwell Mila Zelenkova Kade Wulandari Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Joshua Phoenix Isabella Newton Ayla Madyzyn Mélissa Ognyana Sarah Lairs Eldunary Aysa Daran Fila Chirs Lorraine Betranche Lina Wierro Yeo Jung-hwa Anna Ivanov Onya Birri Oliver Andrei Petrova Teodora Zhaklina Orphilius Orchus Clausus Aadhaya Surapanani Chiyoko Tsubaki Dmitriy Alvang Demian Emil Deyan Patrick Baker Emett Neofit Nemir Growal Denny Sefton Briannah V. Fletcher Boros Dániel Emily Kyra Beawer Marisela Penthesilea Penelope Waylan Shelby Westwood Zlatan Hristo Lavena Theia Regina Ruosin Elisabeth Grey Katherine Mary Black Hua Xiangfeng Andrea Tabassum Nathaly Holloway Salomé de Rosettanni Nicolas Demerest Aeryn Baker Bianca Phelps-Blamely Jack Darkfield Laura Wylee Belnis Undomiel Daniel Dragos Estera Linnet Electra Porfkonjal Seldrit El Perimd Gerdit El Perimd Hamon Joulice-Melange Alvery Moreau Chris Willer Daniel Soyler Loretta Q. Alvord Rosalin Aljana Farkas Zsuzsanna Gaiaea Rosetta Waylan Isidor Tibor Kalandmester Katie Wells Kádár Enikő Lillian Nariah Meriel Ravenwood Neram Arthas 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Neram Arthas
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 350 Kaszt : Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.
| Tárgy: Társalgó - Központi terem Szomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm | |
| First topic message reminder :A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni. A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel. A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Nov. 03, 2011 3:45 pm | |
| | |
| | | Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Nov. 03, 2011 3:40 pm | |
| *A válasz hallatára felvonja a szemöldökét.*-Nyolc? Te jó ég, az rengeteg...*Mondja inább csak magának, mert nem akarja megsérteni a lányt. Felhúzza térdeit, átöleli, és lassan ringatózik előre-hátra. A lány történetét hallgatva kicsit megnyugszik. Mert biztos nem lesz az olyan rossz, csak hát ő nem olyan...*-Értelek. Nekem nem is ez a problémám, igazság szerint nem szeretem, ha sokan vannak körülöttem. Gondolom, látszik rajtam.*Teszi hozzá keserűen, és igyekszik nem arra gondolni, hogy lassan orvosi eset lesz, ha már egy ember tárasága is sok neki.*-Nem tudom pontosan... Nem vagyok felkészülve, azt tudom. Hogy nem örülök-e neki? Az talán mégsem... Tényleg nem tudom. Lehet, hogy csak haragszom, mert nem szóltak hamarabb, nem adtak időt, hogy feldolgozzam, átgondoljam.*Kezd el beszélni hosszabban, ám hangjába már egy cseppnyi szomorúság is vegyül.*-Köszönöm. De nem tudom, hogy tehetnél-e valamit értem.
//Fagy.// | |
| | | Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Nov. 03, 2011 3:32 pm | |
| * Amikor megkérdezi hogy van e testvére egy kissé elmosolyodik hiszen több testvére van mint kellene.* - Rajtam kívül nyolc testvérem van* Mondja halkan Aysa, kielemzi a problémát, magában feldolgozza... és teljes mértékben megérti. * - Tudod amikor a húgom megszületett én nem örültem, sőt sokáig nem is szerettem, úgy éreztem hogy anyáék már engem nem is szeretnek, hiszen érthető volt hetedik gyermek voltam addig a napig mindenki velem törődött. Szóval megértem.* Hosszasan megfigyeli a lány arcát. Érzelmet nem tükröző arc, persze ez most érthető is, hiszen megrázhatta a dolog, de ez majd elmúlik. *- Nem vagy felkészülve...* Ismétli meg a lány majd gyorsan hozzá teszi.* - Nem örülsz a babának. Vagy csak nem tudod hogyan viszonyulj a dologhoz. Mert ha erről van szó, akár segíthetnék is.* Ajánlja fel Aysa jóindulatúan. | |
| | | Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Nov. 03, 2011 3:21 pm | |
| *Mikor a lány hozzászól, úgy tervezi, hogy nem válaszol. Viszont valakinek meg el kell mondania, mert különben megőrül... Egy hirtelen mozdulattal becsapja a könyvet és normális helyzetbe fordul.*-Bocsánat.*Motyogja halkan, mert nem tervezte ilyen hangosra a dolgot.*-Van testvéred?*Kérdez először, mert ugye ebből indulnak ki a dolgok. Majd vesz egy mély levegőt, és folytatja.*-Kistetvérem lesz. Mindezt most közölték velem anyáék, amikor már egy hónap, és megszületik.*Mondja a lányak a falra meredve, kifejezéstelen, szinte gépies hangon.*-Az a helyzet, hogy nem voltam felkészüve rá.*Zárja le egyelőre a mondanóját. Majd ha a lány válaszol, vagy hozzátesz valamit, akkor folytatja. A dícséretre csak annyival reagál, hogy biccent egyet. Nincs most túl jó hangulatban, bár talán meg lehet érteni...* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Nov. 03, 2011 3:08 pm | |
| *~A magány, amivel hivalkodtam, csak egy pár szárny volt, amikkel elmenekültem az értéktelen álmaimba...~* Aysa be is fejezte a körmölést, legalábbis egy időre. Az anyjától kapott öröksége miatt észre vette hogy valami nem oké Jung-hwa-val de olvasni hívatlanul nem akart benne ( az udvariatlanság) szokta mondani a húga.* - Ne haragudj, de érze..akarom mondani látom hogy valami baj van, esetleg tudok valamiben segíteni?* Szólal meg Aysa kissé bizonytalanul, hiszen nem tudhatja hogy Jung-hwa akar-e beszélgetni ..bárkivel is, de azért a próbát megéri.* - Egyébként a neved...nagyon különleges.* | |
| | | Yeo Jung-hwa
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Nov. 03, 2011 2:56 pm | |
| *Persze rögtön észreveszi a belépő lányt, csak még egy ideig úgy tesz, mintha nem tűnt volna fel neki semmi. Nem tudja kitalálni a lány gondolatait, de sejti, hogy az üléshelyzetvel kapcsolatban lennének megjegyzései. Viszont mikor hozzászól, muszáj válaszolnia.*-Szia. Jung-hwa.*Préseli ki magából az ilyen esetben adható legtömörebb választ. A kérdésre csak int egyet, ami azt a mondatot helyettesíti, hogy "Persze, hogyne.". Üldögélnek egymás mellett, egyik sem zavarja a másikat. Jung-hwa újfent a levélen kezd el gondolkodni. Miért mindig a legrosszabbkor kell felkavaró híreket kapnia? Jó persze, végsősoron nem olyan rossz a dolgog, csak sok változást vonz maga után. És amit nem szeret a bezélgetésen kívül, az a sok változás.* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Nov. 03, 2011 2:47 pm | |
| * Ép valami elfoglaltság után kutatva lépett be a társalgóba, Fekete bőrnadrág és az ehhez illő fekete felső kicsit komor megjelenést kölcsönzött a lánynak. Hamar észre is vett egy lányt a fotelban.* ~ Komolyan kényelmesen ül?~ * Futott át az agyán, hosszú haját gyorsan hátra kötötte és a lányhoz lépett.* -Szia, én Aysa vagyok. És te? ...Nem bánod ha leülök ide melléd?* De meg sem várta a választ máris lehuppant a másik fotelba, egyből ki is szúrta hogy a lány rágódik valamin, de egyenlőre nem kérdezi hogy min, hiszen nem ismeri, meg hogy ha nem is akarja elmondani? Főleg nem egy idegennek! Na szóval leült a fotelba gyorsan elővett egy füzetet és egy tollat abból a kis táskából amit kivételesen most magánál hord és elkezdett valamit körmölni.* ~Dübörgő csend, vakító félhomály, gyilkos ölelés, megbántott árulás.~*
| |
| | | Yeo Jung-hwa
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Csüt. Nov. 03, 2011 2:35 pm | |
| *Az egyik fotelban üldögél a központi teremben. De nem ám normálisan, ahogy kell, hanem épp keresztben. Lábai lelógnak a fotel karfájáról, és azt kérdezhetnénk, kényelmes ez neki? A válasz: nem. Ma egyszerűen még rosszabb hangulata van, mint egyébként szokott lenni, és ez egy levélnek tudható be. Persze nem hozta magval, mert a végén még kérdezősködés lesz a vége, amit normál esetben sem szeret. Hosszú haja szokás szerint ki van bontva, és ma kék farmernadrágot visel egy bordó pulcsival. Érdekes színösszeállítás, de sohasem érdekelte a divat, meg az ehhez hasonló dolgok. Kezében egy könyv van, ám inkább csak színeleli az olvasást, valójában még rágódik a levélben írt dolgokon.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Nov. 01, 2011 10:32 pm | |
| *A sármos mosolyra csak még jobban zavarba jön, hiszen egy határozottan jóképű férfi van itt előtte, térden, és hát akár ember, akár kobold a lány, így, 18 évét betöltve, még is csak na... Szóval hatnak rá ezek a sármos mosolyok. Zavarodottan néz a férfire, a vörös szeplőcskék körül a bőr is kissé vörös árnyalatot vesz, aztán maga mögött összefűzi az ujjait, és úgy toporog kissé elpislogva.* - Tanár? Én... Rosetta Waylan, Eramir, és elnézést, hogy szakácsnak néztem, remélem nem bántottam meg. *Hadarja kissé sietve, miközben a tekintete többször végig fut az előtte állón. Mindenhogy kinéz, csak tanárnak nem. A kéznyújtást, még ha kissé furcsán is de megfogja a kezét. Érződik rajta, hogy nincs kézfogáshoz szokva, de azért ha így lép felé a tanár, hát elfogadja ezt a módú köszönést is.* - Igen, éhes vagyok és... Igazából csak valami szalámis szendvicsre gondoltam, igazán semmiség, meg tudom én csinálni. *Mondja gyorsan, azért még sem illik ezt. Jó, vannak fiatalos tanárok, de diákokat kiszolgáló tanárral még nem találkozott. Azért a bizalma már kezd kiépülni, még ha kissé furcsa is ez a helyzet, félni nem fél tőle, hát a nyitott ajtón szépen átlép. Hogyha nem bízna benne, tuti nem fordítana hátat.* | |
| | | Joshua Phoenix Tanár
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 130 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Nov. 01, 2011 10:22 pm | |
| -Rendben? Peeersze! *mondja, egy határozott, sármos mosolyt villantva, és kissé megtörli a homlokát, miközben a lányt nézi. Nah igen, bókolt, már ha ez bóknak számít, inkább afféle megnyugvó felsóhajtás, és tény, ami tény, a helyzet eléggé furcsa, meg groteszk, és persze semmi értelme, talán még félelmetesnek is tűnik így, első ránézésre, de van ez így az életben, hát még a Nezabarban. A szakács kérdésre értetlenül csóválja meg a fejét, majd a kérdésre, hogy hogyan is hívják kap csak észbe tulajdonképpen.* -Hjaj, bocs, mindig elfelejtem. Joshua, az új Jósmágia tanár, és még új, néhány napja érkeztem, a járást alig ismerem. *mutatkozik be sebtiben, még kezet is nyújt, nem tudja, a lány elfogadja-e avagy sem, majd már bököd is a mögött levő ajtóra, miközben feltápászkodik a földről egész könnyen.* -Nem, csak mivel elálltam az utadat, és ide indultál, gondoltam éhes vagy. Összeüssek valamit? Gyere, nem harapok! *mondja, egészen barátságosan és tényleg inkább zavartnak tűnik, mint őrültnek, vagy veszéylesnek. Egy kissé furcsa férfiú, aki még nincsen teljesen a helyén az iskolában. Ki is nyitja Rosettának az ajtót illedelmesen.* | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Nov. 01, 2011 10:17 pm | |
| *A térdre vetődés résztől szinte lekapcsol az agya, és csak bámul, de valahogy a férfi szavára csak sikerül összekaparni magát.* - Hogy mi? Minden rendben? Hozzak egy pohár vizet? Esetleg hallucinál? *Sorolja aggódva a kérdéseket, egyben a térdre hullás miatt, egyben attól, hogy megdicséri, hogy jobban fest szárnyak nélkül. Így még sose bókoltak neki, már ha ez az, és nem mintha másféleképpen sokszor bókoltak volna. Néha egy-egy elfogult barát, de nem egy idegen. Figyeli, ahogy a villódzó karkötőt lekötözi egy kendővel, és végre huzamosabb ideig tudja a férfi arcát nézni.* - Csak elvonja a figyelmem, ahogy villódzik, és... Igen, itt vagyok. Ön az új szakács, vagy?... *Nem, nem érti a helyzetet, lehet most butának tekinteni, de a földre vágódott előtte egy pasi, aki először érezhetően megörült, hogy nem nephilim, aztán most etetné. HE?! Kicsit tétován húzza ki magát, a harci állást mellőzve és picit aggódva pislog a férfia.* - Hívjak esetleg valakit...? | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Nov. 01, 2011 10:11 pm | |
| *Amikor igenlő választ kap, tehát biztosítják arról, hogy egyáltalán nem nehilimmel áll szemben, hanem egy kis kobolddal, aki varázsolt magának, akkor tulajdonképpen térdre esik, és szinte könnyekig emghatódik. Igen, eléggé nagy szó ez, főleg az eddigi napok után. Mindegyik nap még több és több nephilim rohangált körülötte, ami egyáltalán nem jó. Most csak ül a térdein, olyan sensei ülésben a leányzó előtt, miközben figyeli, ahogy eltűnnek a szárnyait.* -Így sokkal jobban nézel ki! *mondja, mint egy dícséretként, majd a villódzó fényre, meg a krkötőre csak megvonja a vállát, majd kapkodva előkap a zsebéből valami babos kendő-szerűséget, és ráköti a kezére.* -Ne haragudj, nem tudtam, hogy zavar. Majd abbahagyja. Remélem.. *mondja, kissé bizonytalanul, nézegetve még egy darabig a karkötőt, ami kezd tényleg lanyhulni, és már alig-alig villog. A röpke pillanatok, amiket a karkötő figyelésével tölt, hmar leszállnak, és simét a koboldra emeli tekintetét.* -Háh. Tényleg itt vagy.. remek.. Esetleg valami vacsorát..? *bök maga mögé, mert a Konyha felirat még eljutott a tudatáig, és éppen most grasszált be valami az életébe, ami egy kulcs az ő saját jövőjéhez, nem lenne rossz, ha éhenhalna.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Nov. 01, 2011 10:05 pm | |
| *Mikor a férfi felugrik, észreveszi a villódzó lila karkötőt, ami annyira nem jó jel, ugyanis jelenthetné azt is, hogy a férfi éppen valami jósmágiás varázslatot akar alkalmazni. A leányzónk szeme elkerekedik, ahogy Joshua elé ugrik, és kissé hátratéve az egyik lábát szinte védekezően áll be, bizalmatlanul méregetve őt. Őt nézi, de a karkötő minduntalan elveszi a figyelmét a villódzásával, mert joggal félhetne valami varázslattól... Ez itt a Nezabar.* - Persze, hogy az... Hogy lennék? Nem tudok róla, hogy léteznék kobold-nephilimek, hogy kobolddal hált volna angyal, de... Ebbe ne menjünk bele. *Gyorsan lezárja, még mielőtt belegondolna, bár ő akkor is kicsi lenne, hiszen teljesvérű kobold. Vagy az angyaloknak is több alakjuk van, mint a sárkányoknak? Tudja a fene... Mindenesetre a varázs közben lehull róla, kissé megrázza magát, s tűnnek el aranyos derengéssel a szárnyak. Továbbra sem éppen barátságos a tekintete, habár nem is kimondottan ellenséges. Kíváncsi, bizonytalan, kétkedő, és picit talán tart is a férfitól...* - Mikor hagyja abba, mi a fenét csinál? *Kérdezi a lány, összezavarodottan kissé, mert a karkötő csak villog és villog, és már kezdi nagyon frusztrálni. Lehet, hogy ebben a vérfarkassága is benne van, hogy ennyire zavarja ez a fény, de lehet, hogy ez csak belemagyarázás. Mondhatná azt, hogy álljon szépen férre, mert éhes, de sajnos a kíváncsiság nagy úr, és tudni akarja, hogy mi a fene ütött ebbe a... Tanárba?*
| |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Nov. 01, 2011 9:55 pm | |
| *Békésen igyekszik meditálni, amikor megint azokat a hangokat hallja. És ráadásul, ha nem lenne elég, hogy érzése szerint halucinál, még az ajtó is nyitódik, ő meg fényességet lát lelki szemei előtt, és az undorító lila karkötője is felizzik, és hevesen villogni kezd. Nyöszörögve nyitja ki a szemeit, dörzsöli meg őket, majd pislog az átvonuló jelenség felé. Amikor látja, hogy szárnyai vannak, akkor félredönti a fejét. Túl kicsi a lány/lény ilyesminek.. Túlságosan is kicsi ahhoz, hogy nephilim legyen.. de szárnya van.. Joshuának lassan elege lesz a folytonos szárnyasokból, de a karkötő.. a karkötő azt mondja, hogy itt az ideje felállnia. Felszisszenve áll fel a földről, és, mielőtt a lány a konyhaajtóhoz érne, egy könnyed ugrással, és egészen karobatikus mozdulatsorral az oldalát tapogatva áll meg Rosetta előtt az ajtónál. A karkötője már nem forró, de még mindig idegesítően villog. Csak végignéz a lányon, majd összeráncolja a szemöldökét, és a lány szárnyai után nyúl, érdeklődve, kíváncsiskodva, vizsgálódva.* -Mágia.. igaz? Te.. te nem vagy Nephilim! *és a végére egészen kivirul a puszta gondolattól is, hogy talán az ő védence legalább nem egy szárnyakon röpködő félvér. Ennek igazán örülne ugyanis. Bár abban sem biztos még, hogy a lány a védence lenne, de a karkötő eléggé villog.* | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Nov. 01, 2011 9:50 pm | |
| *Egy lány rója a köröket a kúriában, illetve jobb szó rá, hogy suhan szépen végig a folyosókon. Igen, suhan, szárnyal, ugyanis két hófehér szárny van a hátán. Hogy hogyan?... Varázslat. Mi más lenne? Szóval szépen körberöpköd a folyosókon, mintha keresne valamit, de aztán, mivel nem lel rá, először vízszintesbe áll, és leereszkedik. Talpon lép be a központi terembe, és kissé körbefuttatja a tekintetét, miközben szerencsétlenkedve figyel a válla fölé, hogy a szárnyát mennyire húzta be. Magasságban nem lesz gond, hisz kobold, széltében kissé igazgat, és már beljebb is vonul. Úgy fest, mint mindig, köpeny, szütyők, zöld póló, barna rövidnadrág, és surranó a talpán. Több úgy se látszik, a tértágított rekeszekbe van rejtve. Fürge tekintetét körbefuttatja, és amikor igazából az egész helyet üresnek látja - kivéve egy felnőtt férfit, akit még olyannyira nem is látott, vagy egyáltalán - akkor sóhajtva megindul az ajtó felé, hogy átlépjen a konyhába, valami harapnivalóért. Szóval, konkrétan szépen, szárnyasan átvonul, kivételesen úgy tűnik, hogy nem akar ismerkedni.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Nov. 01, 2011 9:41 pm | |
| *Kissé megtörten rogy le a kandalló elő, a földre, törökülésbe helezkedve, nekitámaszkodva egy fotel hátának, a lehető elgnagyobb kényelembe helyezve magát. Vesz néhány mély levegőt, megigazítja a kalapját, sárga, logókkal teletűzdelt pólóját, a kopott farmer csendesen pihen rajta, akárcsak olcsó edzőcipője. Haja kissé kócosan kandikál ki néhol, kisejlik a kalap alól, a férfi epdig csak vesz néhány mély levegőt, és hagyja, hogy szétáradjon a testében a meleg.* ~Sosem fogom megtalálni.. Miért nem lép be az ajtón? Csak úgy?~ *morog, morfondírozik magában, miközben tulajdonképpen emditál egy keveset, egy cseppet a kandalló lángoló tüze előtt, átérezve a kellemes meleget, hideg tagjait melengetve.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 23, 2011 12:40 pm | |
| *Zoey szinte azonnal válaszol a kérdésekre.* -A vajsörnek annyi köze van az alkoholhoz, mint a kirányőnek a vécépucoláshoz!!*Itt elneveti magát*Inkább olyan mint a karamellás tej fahéjjal.Nem tudom szeretni fogod-e de az biztos hogy telljesen átmelegit!Ugy tudom nellodban van egy sütis és édességes, de talán a büfében is kapható.*Mondta , miközben karonfogta Bellát és kicsit megszaporázta lépteit.*
//A büfébe irj!!!!// |
| | | Isabella Newton
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1518 Kaszt : Üzenőláda :
Titulus: Az Év Diákja 2012.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 23, 2011 12:29 pm | |
| //A Lumos csak egy kék fénygömb, hőt nem bocsájt ki. Esetleg a Lacarnium Inflamare bűbájjal tudnál szárítani.//
*Bella épp hogy leült, Zoey már menne is vajsört inni. Nahát, igen csak mozgékony a leányzó! Bella még igazán elücsörögne itt a fotelban, de Zoey már menne és fel is veszi a kabátját. A lány sóhajt egyet és megcsóválja a fejét, majd a kérdésre válaszolva lassan feláll.* - Hát igen, találkoztam már néhány emberrel. De nem mondanám, hogy ismert "Új lány" lettem * kuncog magában Bella és elvéve a kabátját kérdőn Zoey-ra néz.* - Vajsör. Abban nincs alkohol? Hol lehet olyat inni? Még soha nem ittam! * záporoznak a kérdések Zoey-ra, Bella pedig kíváncsian várj, hogy vajon hova is mennek most és milyen is lehet az a finom ital.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 23, 2011 12:23 pm | |
| *Zoey nem faggatta tovább Bellát efelől, mert látta rajta, hogy nem szivesen beszél erről.Igy témát ugrott.* -És sok emberrel megismerkedtél amióta itt vagy??*Kérdezi ,majd igy szól a lányhoz.* nics kedved keresni valami olyan helyet ahol lehet inni egy finom vajsört??Persze csak ha már megszáradtál. Egy jó kis vajsör téged is átmelegitene!*Mondta , s közben elvette a lány kabátját.Lumos! mondta, és a kbátot a biztonság kedvéért kicsit jobban eltartotta, majd pár perc alatt telljesen megszáritotta.* |
| | | Isabella Newton
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1518 Kaszt : Üzenőláda :
Titulus: Az Év Diákja 2012.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 23, 2011 12:13 pm | |
| *Besétálva a hidegről, a Társalgó felé veszi a két leányzó az irányt. Habár egymásba karolva sétálnak, alig ismerik egymást negyed órája. Bella már csak ilyen és úgy tűnik,hogy Zoey-t sem zavarja ez a fajta közeledés. a Labirintus megfelelő részénél ide-oda kanyarodva hamarosan Bella benyit a Központi terembe, ahol tényleg jó meleg van és lobog is a tűz a kandallóban.* - Nalátod?Mondtam én! * csillan fel a lány szeme, majd egy fotelt húz a kandalló elé, remélve, hogy Zoey is követi a példáját, hiszen neki fontos, hogy megszáradjon. Bella leveszi a kabátját és a fotel szélére rakja. A hosszú, fehér kabát alól elővillan egy egyszerű, kötött pulcsi, amin szintén látszik, hogy nem valami új, de ez Bellát soha nem zavarta. * - Bristolban éltem, aztán 12 éves koromban átköltöztem Oroszországba * válaszol a lány elég röviden és a tekintete a kandalló tüzébe villan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 23, 2011 12:09 pm | |
| *Zoey örül, hogy Bella megbocsájtott és reméli, tanult a leckéből.Nagyot nevetett mikor a lány a sütőt emlegette.Most leült egy kényelmes helyre és már ki is esett az első kérdés a száján.* -És te honnan jöttél???*Kérdezi, majd arra gondol, hogy jólesne egy kis forrócsoki.* |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 16, 2011 2:21 pm | |
| *Csak mosolyog egyet, hogy Mélissa milyen makacs öszvér, tudja Ayla, hogy nem olyan rossz alkat mint amennyire mutatja magát. Nehezen viseli a kritikát és kicsit önfejű, de ha valóban olyan lenne, mint amilyennekbeállítja magát egyáltalán nem törődne Ayla töredezett hajával, hogy mennyire egészségtelen az egész és csúnya lesz, ha így folytatja tovább.* ~Tudtam én...~ *Elmosolyodik, majd mikor Mélissa távozik ő csak biccent egyet és integet még mellékesen hozzá. Majd nem sokkal később, elunja az üldögélést és próbál hasznos dolgokat is kezdeni magával, mint a lézengés, így felkel a helyéről és kimegy az ajtón. Útja a szobájába vezet, ahol beveti magát a könyvek közé. Kicsit elhanyagolta a tanulást.* | |
| | | Mélissa Ognyana
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 58 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 16, 2011 1:51 pm | |
| - Nem tudsz te rólam az égvilágon semmit és nem is fogsz, erről én magam fogok gondoskodni. *Szemeit a lány szemébe fúrja. Majd feláll és az ablakhoz sétál.* ~Egy okoskodó tünde. Hurrá. Jobb partnert nem is találhattam volna magamnak. Még ma írok egy levelet apámnak, hogy vigyen haza. Nem akarok tovább itt maradni. ~ *Újra a lányra tekint, aki újra az ő elemzését vette célba. * -Van véleményem. A véleményem az is, hogy eszméletlenül koszos itt minden, hisz szüleim nem láthatták, hogy mi van itt, mert nem voltak még itt. A tanácsomat, pedig igazán megfogadhatnád, ne piszkáld a hajadat. Elég nehezen fogod majd újra széppé varázsolni, ami igazán rá fér. *Nézi meg jobban a lány haját. Hirtelen a semmiből a kezébe terem egy üvegcse. Kék folyadék van benne. Ayla elé teszi az asztalra. * -Egy hétig kell használni. Kend a hajadra. Szebb lesz mint fénykorában. * Adja az utasításokat. Az ajtó felé indul. Mielőtt kilépne, még utoljára a lányra tekint.* - Nem fog kihullani. Nyugodj meg. Most pedig ha nem haragszol én távozom. Szia. *Azzal kilép az ajtón. Léptei egy csendes helyre vezetik, ahol megtudja írni apjának a levelet. * | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 16, 2011 1:39 pm | |
| -Igen azt hiszem, sőt tudom. *Villant Ayla szeme, könnyedén megismeri a másikat, pláne kasztja is segít rá, hiszen jós. Kicsit jobban ért ezekhez a dolgokhoz, mint egy másik fél.* -Tudod megint csak bebizonyítod, hogy te nem akartál idejönni. Ennyire ellenkezel és átlátszó szöveggel próbálod a valóságot görbíteni. Jobb ha tiszta lappal indulsz egy igenis tisztességes helyen, ha akarod ha nem, te itt vagy. Mondtam már, ha nem tetszik ellehet menni. Ajánlom neked például járj világot. Hány éves is vagy? Szerintem eléggé felnőtt a gondolkodásod, hogy megélj máshol is. Talpraesettnek is tűnsz, szád is van, nem tudom miért kell szülők kicsi leánykájának lenni. Állj ki a véleményed mellett. *Mondja határozottan, neki nem tudnak hazudni, még ha azt is hiszi Mélissa, hogy Ayla naív és egyszerű lény valójában nem, csupán így mutatja magát. Minek bonyolítani a helyzetet, ha lehet egyszerűen is venni mindent.* -Mellesleg már elég ideje vagyok itt. *Válaszolta odavetve. Egyértelmű, hogy Mélissa próbálja valamivel felülmúlni őt, hiszen mindig kérdezi, az alapvető dolgokat, például hány éves, hogy azt esetleg Ayla ellen fordítsa, csakhogy eddig siekertelenül.*
//Bocsika, hogy kicsit lassan reagálok most, csak minden felöl beszélnek itt körülöttem és így nehezebb koncentrálni ... | |
| | | Mélissa Ognyana
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 58 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Okt. 16, 2011 1:25 pm | |
| - Beszéltél velem két mondatot, és már azt hiszed, hogy mindent tudsz rólam. Nem játszok én szerepet. Mindig magamat adom az embereknek. Ha neked ez nem tetszik, akkor sajnállak. A magam fajták, lehet, hogy jól cselekedtek és elmentek ebből a porfészekből. *Utolsó mondatán kissé elfintorodik. A kúria nem éppen a tisztaságáról híres. Ideiglenes szobájában minden lány össze-vissza dobálta a cuccait. Mintha más megcsinálná helyettük. Mélissának volt takarítónője, mégis megtanulta azokat a pálcamozdulatokat, nincs ő annyira elkényeztetve.* - Teljesen magamtól jöttem ide. Engem senki sem kényszeríthet arra, hogy olyat tegye, amit nem akarok. A prospektusokban, egy tökéletes hely volt írva. Erre idejöttem és azt hittem, hogy rossz helyre kerültem. Mióta is vagy itt? *Tipikus úri lány, aki a rendhez és a tisztasághoz van szokva. Kissé hazudott a fél-tündének, mert édesapja küldte a kúriába. Túl sok magántanárt akasztott ki az évek során. Apja szerint egy kis nevelés ráfér a lányra. Azt viszont nem is sejti, hogy Mélissa mindent megtesz azért, hogy innen végre kiszabaduljon. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |