Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+97Samantha Radoslava Szurdok ősi szelleme Natalia Tatiana Ridolf Kockadobás Cirelin de Sovalon Lumiére Etoiles Hikaru Tudor Patrik Aidric Selding Lizbeth Westlive Yoan Asen Shuang Zhen Nessie di Alsiera Radomir Waylan Cat R. Morgan Marco Mimieaux Vendégváró Artemis Taylor Liziuzayani Nkhotakota Anita Radoslava David Branson Evangeline Elovics Vasilissa Dragomir Devrim Tahir Alexandra Voltano Anika Azariel Eira Eilertsen Speranza di Bagliore Charlotte Aline Samuel J. Colwell Mila Zelenkova Kade Wulandari Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Joshua Phoenix Isabella Newton Ayla Madyzyn Mélissa Ognyana Sarah Lairs Eldunary Aysa Daran Fila Chirs Lorraine Betranche Lina Wierro Yeo Jung-hwa Anna Ivanov Onya Birri Oliver Andrei Petrova Teodora Zhaklina Orphilius Orchus Clausus Aadhaya Surapanani Chiyoko Tsubaki Dmitriy Alvang Demian Emil Deyan Patrick Baker Emett Neofit Nemir Growal Denny Sefton Briannah V. Fletcher Boros Dániel Emily Kyra Beawer Marisela Penthesilea Penelope Waylan Shelby Westwood Zlatan Hristo Lavena Theia Regina Ruosin Elisabeth Grey Katherine Mary Black Hua Xiangfeng Andrea Tabassum Nathaly Holloway Salomé de Rosettanni Nicolas Demerest Aeryn Baker Bianca Phelps-Blamely Jack Darkfield Laura Wylee Belnis Undomiel Daniel Dragos Estera Linnet Electra Porfkonjal Seldrit El Perimd Gerdit El Perimd Hamon Joulice-Melange Alvery Moreau Chris Willer Daniel Soyler Loretta Q. Alvord Rosalin Aljana Farkas Zsuzsanna Gaiaea Rosetta Waylan Isidor Tibor Kalandmester Katie Wells Kádár Enikő Lillian Nariah Meriel Ravenwood Neram Arthas 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Neram Arthas
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 350 Kaszt : Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.
| Tárgy: Társalgó - Központi terem Szomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm | |
| First topic message reminder :A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni. A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel. A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Wanda Dorcas Gloria
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 4223 Kaszt : Üzenőláda :
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 13, 2011 2:47 pm | |
| - Unalmas? Szerintem annyi a furcsa benne, hogy nehéz a kiejtés. *Mondja egy vállrántással, aztán kicsit elgondolkodik.* - Mondjuk nekem a németre ugyanezt mondták, mikor próbálták megtanítani, szóval előre félek. *Mondja nevetve, aztán a kaméleonra néz, majd vissza a fiúra.* - Egyébként ha kérsz gumicukrot vegyél csak nyugodtan, még van nálam egy csomó zacskóval. Ha nem haragszol nem mutatom meg, a legtöbb embernek hányingere lesz annyi édesség látványától. *Felnevet, aztán kivesz a zsebéből egy hajgumit, és kontyba fogja vele a haját.* - Tudod, nehéz ekkora hajjal élni... | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 13, 2011 2:41 pm | |
| *A lány válasza után a fiú csak bólint és közben eszébe jut pár dolog és közben azon gondolkozik még mindig hogy mi lehetett a célja a lánynak hogy pont iderontott be .De elhessegeti a gondolatait erről.* - Persze ha nem akarod akkor felejtsd el az egészet amit mondtam.~Nyulak?Nem lehet mindenkinek sárkánya.Végül is.~ - A Francia unalmas nyelv de ha tudod akkor azért már könnyebb lesz egy pár nyelvet megtanulni.
//Olvad// | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Nov. 05, 2011 3:42 pm | |
| *Kicsit elgondolkodott erre a részletre hirtelenjében nem is emlékszik, hogy mikor is, de talán nem véletlen mert nem is mondott semmit sem.* -Nos őszintén szólva ez a dolog kimaradt részéről, de mivel jós és eléggé jól műveli ezt a mágiaágat így valószínű érzékelni tud téged is valamint előrelát. De lehet jelezni is fog. Minden esetre szerintem rosszat nem akar, legalábbis nem olyan alkatnak néz ki. De az is biztos, hogy csak veled akar tárgyalni, tehát ha mással mész nem biztos, hogy ki fog derülni valódi szándéka. *Jegyzi meg Ayla mert kétséget érzett a levegőben, amit valószínűleg Ari és daimonja felől érzékelhetett. Mikor már úgy érezte, hogy egyelőre elmondott minden.* -Nos, szerintem menjünk órára. *Jegyzi meg, hiszen már ott van az idő majdnem és még el is kéne jutni a helyszínre is. Tehát hárman szépen felkeltek és az ajtó felé vették az irányt, ahonnan pedig egyenesen lélekszimpátia órára tartanak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Nov. 05, 2011 3:34 pm | |
| *Türelmesen vár, hogy Ayla eldöntse, hol kezdjen bele a dologba. Szép kényelmesen elhelyezkedik, hátradől... hamarosan óra lesz, de minden bizonnyal végeznek még azelőtt, hiszen a másik lánynak is mennie kell.* - Seb a szeménél... nem hiszem, hogy rémlik ilyesmi. *Összeráncolja a szemöldökét, erőlteti a memóriáját, de fogalma sincs, kiről lehet szó. Felnőtt férfi, hosszú fekete haj, seb van a szeménél... nem, semmi.* - Egyáltalán nem ismerős... és a név sem... *Félredönti a fejét, de továbbra sem ugrik be semmi, hiába próbálja a nevet is archoz kötni.* - Na mindegy. És azt nem mondta, mikor akar találkozni, vagy valami? Mert én éppenséggel a Jeniliába indultam, de nem hiszem, hogy egész nap ott vár, hogy na vajon mikor jelenek meg... ~ Lehet, hogy ez valami csapda. Nem kellene találkoznunk vele, amíg nem tudjuk, ki ez. - Majd nem egyedül megyek, na. Megkérem Zakariást, vagy Jamest, hogy jöjjön velem. És körbekérdezünk a rokonságban, hátha valakinek ismerős a név... Jamesnek lehet, hogy beugrik valami. ~ *Lerendezi a dolgot a daimónjával gondolatban, és értetlenül várja Ayla válaszát.* |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Nov. 05, 2011 3:29 pm | |
| *Időben kapja még el Arit. Örül, hogy sikerült neki. Nem is tudja hirtelen hol is kezdjen bele a mondandójába. Kicsit el is időz a gondolatai felett, ezzel persze nem azt akarja, hogy feszültség fokozódjon vagy bármi negatív csupán pici szünet míg újraindul a rendszer.* -Tudod nem is olyan rég történt velem egy érdekes történés, amit szerencsésen megúsztam. Ha pontosan azt nézzük, hogy mi közöd van hozzá, akkor annyit tudok mondani, hogy összefutottam az utcán egy enyhén goromba férfival, aki mellesleg szintén jós, ahogyan te vagy én is és fél-tünde, ahogy én. Hosszú feketés haja van és egy seb van a szeménél. *Kicsit vár, míg levegőt vesz és tovább tudja folytatni a meséjét. Azért is hagy még szünetet, ha esetleg Ari ismerné a férfit, akkor tudjon rá valamit mondani.* -Nos beszélgetésünk folyamán sok dolog szóba jött, de egy erőszakos pillanatában mondta, hogy téged keres és találkozni akar veled és nekem kell, hogy előkrítselek. Nos tudtam természetesen, hogy ki vagy és mondtam is neki, hogy diák vagy keressen meg ő. Persze nem érdekelte konkrétan annyit mondott, hogy találkozni akar veled a Jeniliában és annyit mondja még, hogy Wyvernfang keres. Nem tudom mennyit jelent neked ez a név, de mivel később még máshogy is alakultak az események, így hálával tartoztam neki és lelkemre kötötte, hogy megkeresselek. *Fejezte be Ayla a mondandóját. Kicsit ki is fújta magát, mivel megkönnyebbül, hogy eljutott a célszemélyhez az ígérete. Innentől kezdve figyelte a lány reakcióját. Valójában nemtudja mire számítson pontosan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Nov. 05, 2011 3:19 pm | |
| - Persze. *Kicsit keserűen elmosolyodik, elvégre ő a látnok, neki kellene érzékelnie az ilyen dolgokat. De ezt nem teszi szóvá, csak szépen félreáll, és már megy is tovább. Nem akart sokáig a társalgóban maradni, így mikor Ayla hirtelen visszarohan, már épp készül átlépni a tükrön a Jeniliába.* - Itthagytál valamit? *Néz értetlenül a másikra, majd az értetlenség fokozódik, mikor az kijelenti, hogy beszélniük kell. Persze, ismeri a lányt, a nevét is tudja, de nem nagyon szoktak beszélgetni, gy nem tudja mire vélni a dolgot. Szóval leül inkább, és türelmesen várja, hogy Aylának milyen mondanivalója van.* - Oooké, ráérek. Szóval? |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Nov. 05, 2011 3:07 pm | |
| *Kifelé menet szintén csak gondolkodik. Annyira nagy a mélázása, hogy szinte már betegesnek mondható, de ha egyszer nincsen kivel beszélgetnie vagy megosztania azokat a gondolatokat, amik belülről törnek fel akkor nem tud mást csinálni. Tehát kifelé tart mikor is szembe is jönnek vele és ha rajta múlt volna biztosan beleütközik a szembejövő lánnyal, akiről nem tudja még megállapítani, hogy ki is, mert csak annyira eszmélt, hogy fékeznie kellett. Buksikoccanás sikeresen elkerülve.* -Jaj semmi gond jobban figyelhettem volna én is. *Jegyzi meg, majd újból kifelé tart. Azért beletelik neki pár másodpercbe, mikor is tudatosul benne egy ígéret. Tengelye körül egy gyors 180 fokos fordulatot megtéve majdnem leesik a lépcsőről. Nagy nehezen visszanyeri egyensúlyát és gyorsabb léptekkel visszamegy a társalgóba. Most aki látta volna vagy szívinfarktust kapott volna vagy röhögött volna egyet rajta. Nem számít nem ez érdekli jelen pillanatban. Belépve újra a terembe odamegy a naxis lányhoz, akit igenis tudja ki mert ő Ariana. Régen nagyon rééégen beszéltek már, csupán órákon látja, de sok közös eseményük talán még nem volt. Leül, elé áll vagy ahogyan éppen a lány helyezkedik úgy alkalmazkodik Ayla is.* -Beszélnünk kell. *Mondja szűkszavúan és kicsit sejtelmesen, talán mert olyan dologról van szó, bár nem éppen egy hosszú témának fog megfelelni, de azért tudatni akarja vele, hogy ez fontos.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Nov. 05, 2011 2:55 pm | |
| ~ Nem tetszik nekem ez a depresszió, ami időről időre rádjön. - Elhiheted, hogy én sem azért csinálom, mert annyira jólesik. De... minél több idő telik el, annál kevesebb az esély rá, hogy visszajön... mi van, ha tényleg, igazán meghalt, és... ~ *Megrázza a fejét, hogy kiűzze belőle a gondolatokat, és tovább sétál a labirintusban. Határozottan nincs jó kedve, ez az arcán is látszik... valahogy az utóbbi időben sokkal kevésbé annyira nyitott és jókedvű, mint mikor idejött, de hát minden oka megvan rá, ha belegondolunk. A fekete ruhákhoz is visszatért, pedig már egy jó ideje nem öltözik ennyire egyszínűbe... most viszont mégis így határozott, és a haja is rövid, még a válláig sem ér le. Hála a metamorfmágus gyűrűnek, ennek a hosszát szabadon változtatja, amikor csak akarja. A vadmacskával a nyomában benyit a társalgóba, és kis híján beleütközik a kifelé induló Aylába.* - Ó, szia... ne haragudj, nem vettelek észre. *Kissé zavartan mosolyog, majd félreáll az útból, hogy kiengedje a másikat. Ha az úgyis épp menni készül, akkor nem kezdeményez beszélgetést.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szomb. Nov. 05, 2011 2:19 pm | |
| *Betoppan az ismerős helyre, ahol már sokat járt és még valószínű sokat is fog. Különösképpen semmi extra nincsen itt, vagy inkább úgy mondanám, hogy Ayla már minden különlegességet megszokott, ami a Társalgót illeti. Körbenéz és senkit sem lát. Érdekes, pedig szombat van és pluszba még délután is, azt hitte, hogy majd nagy tumultus lesz erre meg tessék. Kicsit meg is torpant, úgy tűnhet mintha gondolkodna, hogy hova is üljön, mintha nem lenne elég hely. Nem ezért állt meg, hanem mert mocorgást vagy valami dobogást hallott volna az ablak irányából. Oda is pillantott, de rá kellett jönnie, hogy csak képzelődött. Minden esetre, ha már az ablak felé fordult, akkor pár lépést tesz fel, hogy ki is lessen rajta. Szeret nézelődni, egészen rá jellemző az ábrándozás üzemmód, talán kasztja miatt is szeret elmélkedni, talán csak természetéből adódóan. Haja szokás szerint ki van engedve és hosszan omlik le vállára majd ruhájára, ami megszokott. Egy fehér bőujjú blúz meg egy kék bársonynadrág. Mielőtt bárki megkérdezné, nem nem fázik és melege sincsen. Pont jó így. Távolba merengve a kék eget nézi, majd miután kigyönyörködte magát abban lesiklik a föld felé a figyelme. Diákok sétálgatnak amerre csak a szem ellát. Igaz nem olyan sűrűn, mint mondjuk melegebb időben, de azért akad pár így is.* ~Tehát azért nincsenek itt, mert mindenki kinn van.~ *Kicsit még elbambul, majd megfordul és az ajtó felé veszi az irányt, hogy csatlakozzon a kinti társasághoz.* | |
| | | Wanda Dorcas Gloria
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 10:49 pm | |
| *A lány elmosolyodik, amikor bókot kap, meg amikor a fiú felajánlja a segítségét.* - Köszönöm szépen, de van két nyulam, jól meg vagyok velük, igaz, hogy nem daimonok. Minden esetre, hogyha valamikor tényleg szeretnék egyet, akkor már tudom kihez forduljak. *Amikor a fiú nyelvleckéket ajánl a lánynak elkerekednek a szemei.* ~Nem jó tanár, mégis felajánlja? De aranyos.~ *Gondolja magában, majd elmosolyodik.* - Hát nem tudom. Franciául tudok néhány szót, jó lenne többet is. Japánul meg egyáltalán nem tudok, szóval szívesen tanulnék tőled. *Kicsit hallatszik a hangján, hogy beszéd közben elgondolkodik.*
//Fagy.// | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 10:43 pm | |
| -Az tök jó nekem is az Angol az de amúgy ha akarod segítek a diamon témában én sem tudom hogy hogy kell de csak meg lehet tudni valahogy vagy a könyvtárban biztos van valami adat róla én is néha kijárok a tilalom ellenére de a még élek nem kapnak el egy kis friss levegő kell mindig a tölgyes meg jó hely de csak ritkán lógok ki.Én jó társaság? Neveztek már mindennek csak annak nem de mindegy én azt mondom inkább hozzám rontott be a jó társaság.*Lehajol és kiveszi a kaméleont a táskából és kiteszi a földre.*De amúgy ha érdekel meg tudlak tanítani mondjuk franciául meg japánul valamennyire de nem vagyok jó tanár. | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 10:21 pm | |
| - Én csak két nyelven tudok beszélni, de szerencsére az anyanyelvemet majdnem mindenhol megértik. *Kihúzza magát, büszke arra, hogy az angol lehet az anyanyelve* - Szia. *Köszön vissza a kaméleonnak egy mosollyal, majd bólogat, amikor a fiú elmondja, hogy mi a neve.* - Én mindig is akartam egy daimont, de ugye nekem már nem lehet... vagy talán egy módon, de azt meg nem tudom hogyan csináljam. *Mondja elgondolkodva, aztán a fiú nekiszegez egy kérdést, ráadásul rá is mosolyog hozzá.* - Nem tudom, igazából csak úgy kint sétálgattam, egy kis esti sétára mentem ki. Észre sem vettem, hogy így elrepült az idő. Ugye a kijárási tilalom miatt jöttem csak be... szívesen sétálgattam volna még, de nem számít, mivel ilyen jó társaságra leltem. *Mosolyog a fiúra, majd megeszik még egy gumicukrot.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 10:15 pm | |
| - Elég furcsa nyelv és én is megtanulnék párat csak három nyelven beszélek és ez kevés.~Dec azért igazán köszönhetnél nem fog megenni.Jó persze.~ - Szia!*Szól ki a táska aljából a kaméleon.*~És ha lehet ne legyél goromba a hölggyel!~ -És azt én is kérdezhetném hogy te miért nem alszol még ilyenkor mert én általában jó ha tudok aludni három-négy órát és fel is töltődtem.Ja igen ő ott a táskámban Decimus.És köszi nem kérek majd talán máskor.Ja ha lehet máskor ne úgy ronts be ide mint egy tank.*Mosolyog Alf Wandára .* - Kicsit érdekeset alkottál ezzel a bejövetellel.Na de te miért vagy ébren ilyenkor? | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 9:57 pm | |
| - Nem tudok Japánul, de jó lenne tudni. Igazából szeretném megtanulni a Föld összes nyelvét, de sajna ez lehetetlen. *Mondja halvány mosollyal, majd kivesz a zacskóból egy gumicukrot, bedobja a szájába, és megeszi.* - Te kérsz? *Kérdezi meg mégis csak, aztán ránéz a kaméleonra, de nem szól egy szót se. Keresztbe rakja a lábait, és kényelmesen elhelyezkedik a kanapén.* - És hogy-hogy fent ilyen későn? A legtöbben ilyenkor már csak a hálókörletükben vannak, és pihennek, vagy alszanak... Meglepődtem, mikor találtam itt valakit. Ezért is rontottam be úgy, azt hittem senki nem lesz itt. *Folyamatosan mosolyog miközben beszél, és néha-néha még mindig érezhetően rossz helyen vesz levegőt, mert eléggé kifáradt a futástól.* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 9:50 pm | |
| *Fel se kapja a fejét a kivágódó ajtóra csak fel pillant a könyv mögül pedig nem is egy nagy könyvmoly a lány magyarázkodását meghallgatja majd válaszol rá.* - Aha tehát diákképviselő vagy ezt jó tudni de akkor minek rohangálsz ilyen későn?Szia! Én is rég láttalak.*Ezután a lány szemébe néz és becsukja a könyvet.*-Csak egy történetet olvastam egy régi legendát ami talán igaz is lehet és Japán ha tudsz akkor oda adhatom és elolvashatod.*Alf kicsit arrébb csúszik és teljesen fel ül hogy a lány is kényelmesen elférjen.*~Kicsit flúgos a csaj nem? Nem nyugi csak biztos nem bírja a fennlétet hisz te mégis csak jobban bírod mint ő és amúgy is pont te akarsz embereket megítélni? Jó persze nem.~ | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 9:33 pm | |
| *A lány berohan a társalgóba, kivágja az ajtót, majd leül az egyik kanapéra, és lihegve megpróbálja elmagyarázni a helyzetet az ott ülő, valószínűleg értetlenkedő fiúnak.* - Kint... voltam... a... folyosón. Azt... hittem... elkapnak. *Mondja, aztán hirtelen rájön valamire.* - Mondjuk végül is diákképviselő vagyok, senkinek nem tűnt volna fel. Maximum azt hitték volna, hogy járőrözök, na mindegy. *mondja nevetve a saját butaságán, aztán a fiúra néz, meg a könyvre.* - Egyébként szia, rég láttalak. Mi jót olvasol? Ha jól látom az valami kínai, vagy japán? *Érdeklődik, úgy, mintha az előtt semmi furcsa nem történt volna. Majd kivesz a zsebéből egy csomag gumicukrot, kibontja, és lerakja maga mellé a kanapéra.* ~Ha enni akar belőle úgy is kér, bár illene megkínálnom, de mindegy...~ | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 9:27 pm | |
| *Alf nem bír aludni ezért itt időzik egy kényelmesebb kanapén fekszik éppen keresztben az egyik lábát felhúzva még a másikat kinyújtva tarja táskája mellette a földön benne éppen a kaméleonja forgolódik félálomban éppen egy érdekes könyvet olvasgat hátulján japán betűk díszelegnek és egy mészárlás történetét írja le a könyv a 2.század környékéről.Közben kedvenc alkoholos italát iszogatta de elég is volt neki egy fél pohár és most pedig csak egy sima almalét iszogat és közben a kaméleonjával beszélget gondolati úton ha már úgy sem tud aludni.*~Dec mi a véleményed erről a sztoriról szerinted reális lehet? Nem tudom szerintem lehetséges de biztos el van túlozva tudod milyenek az emberek...~ | |
| | | Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 1:52 pm | |
| *Hátrafordul a beállt csöndben, és kibámul az ablakon. Nézi, ahogy a többi diák odalent jól érzi magát, és beszlget. Arra gondol, hogy vajon neki miértnem hiányzik mindez? Visszafordul, mikor megszólal a lány.*-Semmi baj. Nem tudhattad.*~Mivel soha nem mondok meg semmit.*Teszi hozzá gondolatban.*-Kiküldeni azért nem kellett volna. Itt, az ablakban nem lesz semmi bajom.*Jegyzi meg, mert látta az állat sértődött képét. Nem nagyon van odáig az állatokért, a betegsége miatt. Maximum egy hal tenné meg, de azt meg nem akar.*-Furcsa ünnep lehet. Ismerek olyan családot, akik tartják, de még nem vettem részt benne.*Meséli, vagyis inkább mondja, mert egy mondatot nem lehet mesélésnek nevezni.*-Azt hiszem, majd máskor. Köszönöm, hogy megkérdezted. Most felmennék a szobámba, kicsit fáradt vagyok. Szia.*Köszön el, majd leugrik az ablakból, és elindul. Örült végsősoron a találkozásnak. Talán még összefutnak egyszer.*
//Köszi a játékot.^^// | |
| | | Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 1:36 pm | |
| *Amikor Jung-hwa felpattan majd az ablakhoz ül, elsőre nem is érti mi lelte majd mikor az asztmáját említi, rögtön észbe is kap.*- Jézusom, sajnálom erre nem is gondoltam.* Mondta bocsánatkérően majd gyorsan ki is küldte Mirit, mire az kissé sértetten de távozott a térségből.* - Tényleg bocs... Egyébként a karácsony valóban a családok ünnepe, na meg a szereteté.* Néz maga elé Aysa.* Én is szeretem a Karácsonyt csak... olyankor vagyok a legmagányosabb.* Hadarja el gyorsan. Persze nagyon kedveli az olyankor illő meleg színeket, mégsem érzi hogy fontos lenne ez az ünnep. Majd az Aysától megszokott hirtelenséggel megkérdezi:* - Van kedved sétálni?* | |
| | | Yeo Jung-hwa
Főkarakter : Hua Xiangfeng Hozzászólások száma : 160 Kaszt : Üzenőláda : Hua Xiangfeng multija
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 1:26 pm | |
| -Észrevesz egy berontó állatféleséget, amire nem reagál rögtön. De aztán lassan eljut a tudatáig, hogy egy állat jött be a terembe, az állatoknak pedig szőre van... Hirtelen felpattan, majd odasiet az ablakhoz, és kinyitja. Beül az ablakba, és onnan végre a másik lányra fordítja a tekintetét.*-Bocsánat. De tudod, az asztmám...*Kezd el magyarázkodni, ám nem folytatja. Gondolja, hogy ennyi információ elég lesz. A kivitelezhetetlen megoldásra már csak legyint egyet, úgy érzi, azt kitárgyalták.*-Ó, igen. Karácsony. Csak azért kérdeztem, mert nekünk az nem ünnep.*Fűz hozzá egy kis magyarázatot.*-Nem szereted? Én valami olyasmit hallottam, hogy az a családok ünnepe. Vagy nem?*Kérdezi, mert nem jártas olyan dolgokban, amikhez nem ért.* | |
| | | Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 1:18 pm | |
| * Ép mikor megakart szólalni berontott Miriem az ajtón, a kicsi Vadmacska panaszosan motyogni kezdett valamit arról hogy már megint elfelejtette az edzést és hogy Aysa lehetne figyelmesebb is. Persze a lány nem nagyon figyelt most Mirire hiszen azon volt elfoglalva hogy a vele szemben ülő lányon hmm segítsen, bár eddig minden próbálkozása megbukott.* - Szóval nem varázslók. Hát akkor valóban repülő a lelke.* Nos, Aysát egyáltalán nem zavarja az a dolog hogy Jung-hwa szülei nem varázstudók. Meg miért is zavarná?*-Ünnep?* Húzza össze zavartan a szemöldökét.*- Ja hogy a karácsony? ..A magány ünnepe.* Húzza el keserűen Aysa a száját.* - Karácsony lesz | |
| | | Yeo Jung-hwa
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 1:05 pm | |
| *Igen, a semmitől tényleg jobb, legalábbis kicsit jobban érzi magát, még akkor is, ha szinte soha nincs szüksége arra, hogy másokkal beszéljen. Kezd egy kicsit elfáradni, úgy érzi, lassan vissza kellene mennie a szobájába. Amikor a betegségére céloz, szinte érzi, hogy a lány felteszi magában a kérdést. Nem kell gondolatolvasónak lenni ehhez. Az ember ösztönösen kíváncsi.*-Igen, én az vagyok.*Válaszol a fel nem tett kérdésre színtelen hangon. Sosem kesergett emiatt, ezt megtanulta. Így legalább könnyebben veszi a különböző akadályokat.*-Jó ötlet lenne, de... Az én szüleim nem varázslók.*Húzza el a száját. Őt nem zavarja, de hát ki tudja, hogy Aysa mit gondol ezzel kapcsolatban? Elvégre sok itt az előítéletes. Úgyhogy ez a megoldás nem megoldható.*-Egyszer úgyis haza kell mennem... Ha más nem, akkor majd mikor megszületik. Milyen ünnepetek is van akkor?*Kérdezi, mivel legközelebb akkor lesz szünet.* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 12:57 pm | |
| *Elszomorítja a dolog, úgy tűnik hogy valóban nem tud segíteni, de azért csak tehetne valamit, már az is jó ha beszél valakinek erről, nos a semmitől jobb.* ~ Ő is? ..Tehát te is beteg vagy.~* Ám hirtelen jött következtetését nem mondta ki hangosan, félt, hogy talán megbántja vele a lányt.*- Levélben valóban nem könnyű, ám ha nem akarsz utazni, mért nem használsz tükör portált?* Elvileg az jó megoldás az ilyen távolsági problémákra.* - Én is azon keresztül beszélek a családommal.* Meséli lelkendezve Aysa. Ezt a kis semmiséget még nagyapja tanította neki, akkoriban sűrűn utazott a ködlápon túlra ahova Aysa nem nagyon merte követni, azt beszélték a szülei ( persze nem az ő füle hallatára, mindig csak lopva hallgatta ki őket) hogy rémronda szörnyek és azt beszélik hogy ártó lelkek is ólálkodtak arra. Aysa pedig semmitől nem fél jobban mint a szellemek, hiába a kötelék..*- No, ha gondolod.. akár ebben segíthetek is.* | |
| | | Yeo Jung-hwa
Cheonnyeon bawi
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 12:47 pm | |
| -Igen, ezt értem, de én nem akarok, vagyis nem könnyű. Mármint megváltozni.*Mondja még mindig maga elé nézve. Nem akar a lánynak a múltjáról beszélni, mint ahogy senkinek sem, de azokat az emlékeket nem tudja kitörölni magából. Pedig a változáshoz az kellene.*-Én most inkább azon aggódom, hogy nehogy ő is asztmás legyen.*Jegyzi meg. Mert akkor garantáltam haza kellene utaznia segíteni. Bár a mai világban talán már lehetne orvosolni, de amikor ő született, nem volt rá lehetőség. Most egyelőre nem szándékozik többet mondani, visszasüllyed gondolatai közé. A lány mondatai járnak a fejében, és próbálja eldönteni, hogy mit tud használni belőle.*-Megpróbálhatom. De levélben nehéz. És nem szeretek utazgatni.*Teszi hozzá. Igazság szerint azt nem szeretné, hogy a betegsége pont akkor jöjjön ki, amikor repülőn ül.* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Nov. 04, 2011 12:36 pm | |
| // Olvad//
*-Tudod, ha nem szereted ha körülötted nagy a felhajtás, azon is lehet segíteni, nincs olyan dolog amin ne lehetne, persze ehhez nyitottnak kell lenned, akarnod kell a változást. Ami igen, szokatlan folgokat von maga után. Egy kisbaba születése ha nem vagyunk felkészültek rá akár átok is lehet..legalábbis én átokként éltem meg, de aztán rájöttem hogy ennek semmi értelme, és minden jobb lett.* Aysa nem tudta hogy érti-e a lány ő mire gondol, voltaképp nem is tudott mást mondani, csak a saját tapasztalataira támaszkodhatott s hogy az segítség-e avagy sem, azt nem tudhatta.* - Minden esetre ez belső gond, talán beszélned kellene a szüleiddel, biztosan megértenék.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |