Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+97Samantha Radoslava Szurdok ősi szelleme Natalia Tatiana Ridolf Kockadobás Cirelin de Sovalon Lumiére Etoiles Hikaru Tudor Patrik Aidric Selding Lizbeth Westlive Yoan Asen Shuang Zhen Nessie di Alsiera Radomir Waylan Cat R. Morgan Marco Mimieaux Vendégváró Artemis Taylor Liziuzayani Nkhotakota Anita Radoslava David Branson Evangeline Elovics Vasilissa Dragomir Devrim Tahir Alexandra Voltano Anika Azariel Eira Eilertsen Speranza di Bagliore Charlotte Aline Samuel J. Colwell Mila Zelenkova Kade Wulandari Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Joshua Phoenix Isabella Newton Ayla Madyzyn Mélissa Ognyana Sarah Lairs Eldunary Aysa Daran Fila Chirs Lorraine Betranche Lina Wierro Yeo Jung-hwa Anna Ivanov Onya Birri Oliver Andrei Petrova Teodora Zhaklina Orphilius Orchus Clausus Aadhaya Surapanani Chiyoko Tsubaki Dmitriy Alvang Demian Emil Deyan Patrick Baker Emett Neofit Nemir Growal Denny Sefton Briannah V. Fletcher Boros Dániel Emily Kyra Beawer Marisela Penthesilea Penelope Waylan Shelby Westwood Zlatan Hristo Lavena Theia Regina Ruosin Elisabeth Grey Katherine Mary Black Hua Xiangfeng Andrea Tabassum Nathaly Holloway Salomé de Rosettanni Nicolas Demerest Aeryn Baker Bianca Phelps-Blamely Jack Darkfield Laura Wylee Belnis Undomiel Daniel Dragos Estera Linnet Electra Porfkonjal Seldrit El Perimd Gerdit El Perimd Hamon Joulice-Melange Alvery Moreau Chris Willer Daniel Soyler Loretta Q. Alvord Rosalin Aljana Farkas Zsuzsanna Gaiaea Rosetta Waylan Isidor Tibor Kalandmester Katie Wells Kádár Enikő Lillian Nariah Meriel Ravenwood Neram Arthas 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Neram Arthas
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 350 Kaszt : Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.
| Tárgy: Társalgó - Központi terem Szomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm | |
| First topic message reminder :A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni. A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel. A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Jan. 10, 2011 4:30 pm | |
| *Sietve halad a folyosókon, mintha csak menekülne valami elől. Daimónja a lábai körül kereng, néha elérohan, néha lemarad mögötte. Ariana a jóskarkötőt igazgatja a csuklóján, és néha-néha felnéz, hogy figyelje, mégis merre halad a folyosókon. Természetesen ígyis túlrohan azon a részen, ahol be kellene fordulnia. Lefékez, visszamegy, és egy sóhajjal befordul a központi társalgóba. Megpillant két lányt, akik közül az egyik ismerős is. Halványan, kissé még frusztráltan elmosolyodik, és a hajába túr.* - Jé, sziasztok. Mi a helyzet? *Lehuppan az egyik fotelbe, és néhány pillanatig figyeli Shelbyt. Őt is látta már, órákon, de nem igazán emlékszik rá.* - Ariana vagyok. *Fűzi hozzá éppen ezért.* - Hát veled meg mi történt, Penny? |
| | | Penelope Waylan
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 145 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az indianred.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Jan. 10, 2011 4:20 pm | |
| *Nagy robaj hallatszik a folyosón, mintha minimum valami végig süvítene épp a labirintusban, majd egyszerűen kivágódik az ajtó és egy méretes tűzoszlop zúg körbe a szobában, majd végül egyszerűen elenyészik a kandallóban, és egyé válik az ott lobogó békés lángokkal. A nyomában egy aprócska fél-kobold szalad be a Társalgóba, a haja vége picit füstöl, hiába hogy tűzmágus, még neki is sikerülhetnek félre dolgok. Kissé liheg, hiszen rövid lábaival nem volt könnyű nyomon követnie a rosszul sikerült tűzcsóva útját. Két kezét a térdeire támasztja és úgy fújtat, kell neki néhány másodperc mire észreveszi, hogy más is van itt. Mivel ő még elég új, sőt a kúriába is nem régen költözött be, eddig Rosettáéknál lakott Nellondban, nem ismeri a másik lányt. Lehuppan végülis az egyik fotelbe, és egy mosollyal a leányzóra pillant.* -Szia...Penny vagyok, azaz Penelope Waylan, de az olyan iszonyat hivatalos, ki nem állhatom. *Nyújt neki kezet, hiszen nem ült le tőle túl távol, és "nyálcsorgatva" nézi a gőzölgő kakaót. Ruházatát tekintve egyébként egy barna bőrkabát van rajta, alatta tűzpiros póló kellemes kivágással. Egy szép műrubin medál csüng a nyakában, a haja szépen el van igazítva...azaz volt, most kissé zilált. Alul pedig kis topánka és rövid kockás szoknya.* | |
| | | Shelby Westwood
Hozzászólások száma : 31 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Hétf. Jan. 10, 2011 4:13 pm | |
| *Shelby érkezik most be a társalgóba egy kis ismerkedésre. Az illuzionista hölgyemény egy áttetsző köntöst visel, alatta azért fel van öltözve, hiszen nem osztja még azt sem, hogy mindent a szemnek. A ruházata anyaga selyemből van, utalva arra, hogy nem a szegénynegyedből érkezett, hanem Kanada luxusvilláiból. A köntös különösen csillogó kártyákkal van teleaggatva, amik az övről fityegnek foszforeszkáló pompában. Legnagyobb bánatára nincs senki a teremben, így csak megigazítva fején a divatos kalapkát, egyszerűen elindul keverni egy pohár kakaót. Visszaér pár perc múlva, még mindig sehol senki. A kakaó még forró, ezért miután kortyolgatta kissé, leteszi az asztalra, és előhúzza a hegedűt, hogy gyakoroljon egy cseppet, hátha a dallamos hangzat idevonz valakit.* | |
| | | Zlatan Hristo Diák
Főkarakter : samestrange@hotmail.hu Hozzászólások száma : 20 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 09, 2011 9:02 pm | |
| -Értem, ezek szerint akkor elérted a célod. *Mondja, majd rövid szünet után folytatja.* -Csak az az egyetlen probléma, hogy nem csak rajtam múlik célom elérése. Igazából attól félek, hogy amikor elérném azt, akkor már nem lenne értelme. Persze nem állnék meg, még el nem érem, csak lehet, hogy nem venném semmi hasznát.*Jobb könyökét a fotel karfájára teszi, kezével pedig állát támasztja alá. Erről a témáról eddig nem sok emberrel beszélgetett, hisz nem is volt rá igazán alkalma vagy éppen akarata. Imént viszont előkerült.* -Régen nem voltak céljaim. Talán egy mégis, de az teljesen lényegtelen. Nem azt mondom, hogy legszívesebben megszabadulnék tőle, csak néha eljátszok a gondolattal, hogy mit is csinálnék nélküle. Valószínűleg találnék egy másikat vagy nem tudom. Érdekes a sors. *Elgondolkozik egy pillanatra szavain, majd látja, hogy a lány indulni készül.* -Én is remélem. Szia! *Köszön el Ashleytől. Néhány percig még üldögél a fotelben gondolataiba meredve, de aztán jobbnak látja, ha visszamegy alvóhelyére.* ~Csak nem tévedek el ilyenkor.~ *Ugyanis eszébe jut, hogy a labirintus középpontjában áll, ahol most jár először. Azért magabiztosan elindul, valahogyan csak sikerrel jár.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 09, 2011 8:07 pm | |
| *Egész érdekes vízre terelődik a beszélgetés, aztán Ash tétován megrázza a fejét.*Igazából a célom megoldása volt az az információ. Mert, abban az ajtóban sincs semmi izgalmas amit egyszer már kinyitottunk, ugye? Hisz, ha már egyszer tudjuk mi van mögötte, már kevesebb beleéléssel, vágyakozással, reménnyel fogjuk kinyitni.*A fiú utolsó kijelentésére ismét megingatja a fejét.*Talán. De nem teljesen. Lehet, hogy most az is bennem van részben, a nyerni akarás, de sosem a dicsőségért éltem. És nem hiszem, hogy neked szertefoszlanak valaha is az álmaid. Ahogy hallottam eléggé szilárd elhatározásaid vannak, így kétlem, hogy bármi megingatna az utadon. Az más kérdés, hogy én...elég könnyen manipulálható vagyok, csak a megfelelő eszközt kell alkalmaznia az illetőnek.*Mutatóujjával finoman végigsimít a csepp alakú medálján, a szépen kidolgozott ezüst láncon és felsejlik elméjében az Édes Semmittevés Rejteke, ahogyan leesik a fáról, kiszakad a nadrágjának zsebe, és megtalálja a tárgyat.*Nem biztos, hogy jó cél nélkül élni. Tengődni a napok sokaságában, a semmiért élni. Tényleg ezt akarnád?*Szemöldöke a magasba kúszik, ám hangja kissé fáradt, szomorú és mégis izgatott és ideges. Lehet ennyi érzése egyszerre egy embernek? Ha nem, Ashleyben most akkor is ott motoszkál mind. Néhány percnyi maga elé bámulás után föláll, kezei közé fogja a kockás pokrócot és csendesen sétál el az ajtóig.*Remélem, még látjuk egymást. Szia!*Búcsúzik el, majd eltűnik az ajtó mögött, valószínűleg a szobája felé robogva.* |
| | | Zlatan Hristo Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 09, 2011 7:55 pm | |
| *Talán úgy tűnik, hogy Zlatan többet beszélt a kelleténél és elmondott magáról mindent, de ez nem így van. Amit gondol azt általában ki is mondja és ez egyáltalán nem olyan dolog, amit titkolnia kellene. Hogy miért támaszkodik a céljaira az már összetettebb és olyan kérdés, amit nem szívesen oszt meg. A számára kellemetlen emléket egy pillanatra fel is idézi, de jobbnak látja nem elmélkedni rajta.* -Értem. Bárcsak én is cél nélkül élnék, vagy legalábbis egy másik célért. Szabadon, elvárások nélkül. Idővel talán sor kerül arra is. *Sóhajt egyet, majd Ashleyre pillant és válaszol is az új kérdésre.* -A célom lényegében a megfelelni akarás, a bizonyítás. Nem vagyok az a fajta ember, aki mindenkinek megakar felelni, de ez most számomra fontos. Egyetlen embernek akarok bizonyítani.*Válaszolja egy halvány mosollyal. Régen nem gondolta volna, hogy valaha is ezt fogja mondani, hisz azelőtt lenéző volt vele Zlat és nem is kedvelte őt. Azonban ez megváltozott. Ha kell akár a kezét is a tűzbe tenné érte.* -Ebben a suliban tudom megtanulni azt, amivel bizonyítani tudok. Talán más iskolában is lenne rá esélyem, de azzal nem bizonyítanék, meg egyébként is félig bolgár vagyok. *Ez talán érthetetlennek tűnik a lány számára, de Zlat korainak tartja, hogy megossza teljes egészében a titkait. Végül egy mondatot azért még hozzátesz.* -Lényegében aki miatt bizonyítanom kell, ő ezen az úton indulna el. *Gondolatai visszatérnek Ashley szavaihoz, amiről eszébe jut valami.* -Érdekes információ lehetett, ha elsöpörte a céljaidat. Részben félek tőle, hogy valami miatt nekem is szertefoszlanak tennivalóim, de próbálok nem gondolni rá. *Hangulata kissé elszomorodik, de ekkor eszébe jut még valami.* -Gondolom most a te célod megnyerni a párbajversenyt. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 09, 2011 6:53 pm | |
| *Érdeklődve hallgatja végig a monológot, bár néhol felkúszik szemöldöke a magasba, mégis egész nyugodt az arca. Mély levegőt vesz, és lassan fújja ki.*Ez hosszú történet. Nem részletezem, de annyit elárulhatok, hogy most nincsen célom. Amikor ide jöttem...nos, akkor annak nyomós oka volt. De néhány hónapja olyan információk birtokába jutottam az életemet illetően, ami után már valahogy elfogytak a célok. Vagyis...Célok mindig vannak, csak még nem találtam rá a következőmre. Spontán fogom fel a dolgokat, már semmit nem teszek föl egy lapra.*Nem egy hosszú, és talán túlságosan nem is érthető válasz, de nem akarja kiteregetni a személyes dolgait. Minek beszéljen arról, hogy árva, nem tudja hol él a másik két testvére, a Jeniliában lezajló felkavaró információkra attól az idegen nőtől, a húga felkutatásáról....Fölösleges lenne. Megrázza egy picikét a fejét, miközben bágyadt mosolyt ereszt a tigris felé, aki épp a lány ölébe hajtja a fejét. Elemistánk kezei néhányszor végigszántanak az állat fején, majd egy puszit nyom a daimon feje búbjára. Aztán visszacsengenek Zlatan szavai, mire érdeklődő tekintettel néz ismét a fiú irányába.*És mondd csak...mégis, miféle célod van, amihez ez a suli a legalkalmasabb? |
| | | Zlatan Hristo Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 09, 2011 6:41 pm | |
| *Érdeklődve hallgatja a lány válaszát, amire Zlat keskeny mosollyal reagál.* -Engem nem zavarna ha eltévednék. Kivéve ha órára menet történne ez. Meg talán akkor, ha órákkal később sem sikerülne visszatalálnom. *Mondandója közben a padlón látható vonalakat bámulja, majd utolsó mondata végén visszapillant Ashleyre, akinek a figyelme a terem másik pontja felé terelődik. Zlat is arra tekint, de nem lát semmi érdekeset, így tovább nem is foglalkozva vele figyelme újra a vonalakra téved. Azonban egy érdekes kérdés üti meg a fülét. Talán számított erre a kérdésre, mégis váratlanul érte. Először halvány mosoly jelenik meg arcán, ami egy pillanat alatt szertefoszlik.* -Hát több oka is van annak, hogy itt vagyok. A legfőbb ok, hogy a Neza segítségével érhetem el a célomat. Talán vannak rossz tulajdonságaim, mint ahogy jók is, de minden nézőpont kérdése. Talán ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet és bele is kezdtem egy másik kérdés megválaszolásába is amit nem tettél fel, de részben a kérdésedhez tartozik. Na ez most talán bonyolultan hangzik, de mindegy. Én olyan ember vagyok, hogy a célom beteljesedése miatt élek és ezért bármit hajlandó vagyok megtenni. Vagyis majdnem bármit. Sok olyan embert láttam aki elbukott, pedig ha kitartóbb és biztosabb lett volna céljában könnyen elérhette volna, de így végül gyenge maradt és belenyugodott sorsába. Eldöntöttem, hogy erőssé válok és ehhez a Nezára van szükségem. Igaz mehettem volna máshová is, de úgy érzem ez a legmegfelelőbb hely. *Feleli kisebb szüneteket tartva mondatai között.* -Kíváncsi vagyok a te válaszodra is ugyanerre a kérdésre. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 09, 2011 5:48 pm | |
| *Somolyogva figyeli a fiút, ilyesmire számított tőle, hisz ő új, ez a hely pedig még annál is újabb neki. A kérdésre csak bólint miközben ujjait összeérinti.*Amikor idekerültem rengetegszer. Nem is tudom, hogy kavarodtam ki. Végül megedződtem. Elég sok minden és mindenki rásegít erre. Majd te is megtapasztalod.*Kedvesen mosolyog, hangjában mégis van némi vészjósló hangulat, de talán különösebben ezt nem kéne firtatni. Arra kezd nézni, ahol szilveszter estéjén mágikus ablak állt, mely az Udvart mutatta. Most ismét maga elé képzeli a sürgölődő manókat, a tűzijátékot, amiket rakosgattak, aztán elkezd befele haladni és látja már az ajtó képzeletbeli körvonalait, amin beléptek valahova máshová. Igen, határozottan így lehetne a legegyszerűbben leírni azt a helyet. "Valahol máshol."*Miért pont a Neza?*Talán váratlan kérdés Zlatnak, de Ashley is amolyan derült égből villámcsapás.* |
| | | Zlatan Hristo Diák
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 09, 2011 5:37 pm | |
| *Amint a fiú belép a terembe, tekintete cikázni kezd a sok újdonság láttán. Nem gondolta volna, hogy a labirintus közepén egy ennyire színes terem található. Egy kisebb zugra számított kopár falakkal. Imént viszont ennek a fordítottját tapasztalta. Kicsit le is marad, de egy pillanattal később figyelme visszaterelődik és el is indul a fotelek irányába. Leül az egyik Ashleyhez közeli fotelbe, majd a fejét lassan felhajtja. Szemeit egy pillanatra behunyja, hogy egy röpke időre elszakadjon a világtól és előtérbe vegye gondolatait. Emlékek halmazát nyitja meg, ahová talán valamikor ez a pillanat is bekerül. Vagy már be is került. Ekkor eszébe jut, hogy nincs egyedül, így abba is hagyja relaxációját.* -Érdekes hely. Itt tényleg van mit felfedezni. *Feleli észrevéve, hogy a lány őt nézi.* -Most sem találtam volna ide egyedül, maximum véletlenül. Igaz pontosan azt sem tudtam, hogy merre megyünk. *Kis szünetet tart majd feltesz egy kérdést.* -Volt már, hogy eltévedtél? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Jan. 09, 2011 4:49 pm | |
| *Ahogy be, majd leérnek egyből beleveti magát az egyik fotelbe, amibe egy picit bele is süpped. Nem nagyon lát másokat, egy két diák tartózkodik itt, azok is hátrébb, a könyvespolcoknál.*Hidd el, rengeteg kedvenc helyed lesz még. Tapasztalatból mondom.*Haloványan mosolyog miközben visszagondol azokra a hetekre, mikor a főhadiszállást fedezte fel. Egyik nap még ez a terem volt a kedvence másik nap már a következő. Ott töltötte a legtöbb idejét, Aylával és Nikorinával is rengeteget beszélgetett valamelyik részben. Apropó a két lány. A féltündét talán már hónapok óta nem látta. Mondjuk Niko sem az az ismerőse jelenleg akivel épp tegnap váltak el egymástól. Meg kell keresnie....Hirtelen megrázza a fejét, lepillant Silverre, akinek a tekintetében szintén csillog kicsit a megrendültség. Hisz nem is az ő társa volt....Zlatan felé pillant. Tekintetével a fiút fürkészi, a reakcióit figyeli, hogyan hat rá a föld alatti terem varázsa.*Vigyázz, ha a Labirintusba jössz le. Könnyű eltévedni. Néha még én is elkavarodok, pedig rengetegszer jártam már meg ezt az utat, ami ide lehoz. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Jan. 07, 2011 9:43 pm | |
| *A kérdésre halványan elmosolyodik. Bárbeszélni nemnagyon szeretne róla, jól esik neki az érdeklődés, a törődés...* - Nem, semmi különös, csak... Hát tudod, nem voltam túl népszerű. Talán mert a nagyanyám véla... És hát... szóval... voltak páran, akiknek ez nagyon is tetszett. És megpróbáltak megerőszakolni. *Böki ki végül. Nem, nem akarja, hogy a fejében tovább játszódjon a mozi, nem akarja látni, ahogy az apja az utolsó pillanatban menti ki őt, mikor már csak a bugyi van rajta, mikor a nála két évvel idősebb fiúk már azt hitték, nyertek. Szóval megrázza a fejét, mintha az emlék így eltűnhetne, majd feláll, és megöleli Brendát.* - De...köszönöm. *Motyogja, majd elengedi.* - Én azt hiszem, lefekszem. Jössz te is? *Majd ha a lány jön, együtt indulnak el a hálók felé. Ideje lenne már aludni végre...fárasztó hete volt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Jan. 07, 2011 9:36 pm | |
| *Brenda nem érti Lilt valami nincs rendben a lánnyal, vagy nem is tudja mi járhat le a lány fejében. Beérve a teremben leül szintén az egyik fotelbe és a bocsánat kérést elfogadja, de magyarázatot szeretne kérni Liltől, de nem akar rákérdezni.. amikor meghallja gyerekkori emlék hát, fejé lesüti nyel nagyot és sóhajt majd inkább rákérdez.* - Elmondod mi történt? Köze volt ehhez a dologhoz? Ha nem gond, hogy rákérdezek nem vagyok ám erőszakos típus és megértem ha nem szeretnél róla beszélni sem.*Mondja Brenda baráti hangon majd rápillant a lányra aki a földet bámulja.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Jan. 07, 2011 9:24 pm | |
| *Látja Brendán, hogy sejt valamit, ahogy a társalgóba érnek lassacskán. Lil egy sóhaj kíséretében az egyik fotelbe veti magát, majd a padlót kezdi fixírozni. Mi volt ez? Miért akadt ennyire ki? Elvégre...elvégre elég lett volna rájuk szólni. De tulajdonképpen halálosan megfenyegette őket. Ennyire még sosem borult ki. Persze, tudja, hogy miért, de... De akkor is. Ez tényleg túlzás volt. Mélyeket lélegezve becsukja a szemét. Egy szőke, tízéves forma kislány sikítva lehajol, az átok a fa törzsébe talál. A fiúk azt mondják, gyáva. A lány könnyáztatta arccal néz fel, a fejét rázza. Majd összegörnyed a fájdalomtól, már nem is érdekli, hogy nevetnek rajta, már nem érdekli, hogyha gyáva, csak hadd menjen haza... Ijedten nyitja ki a szemét. Nem, nem, ő már nem za a szőke kislány, ő itt van a Nezabar társalgójában, egy fotelben ül, és senki nem akarja bántani őt. Vagy igen, de...most nincs itt. Bocsánatkérő tekintettel Brendára néz.* - Bocsi, csak... Tudod... Gyerekkori emlék. Nem akarom, hogy az a fiú is úgy járjon, mint...mint én. *Sóhajt, úgy nézi a padlót, mintha bizony ott valami érdekeset látna.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Jan. 07, 2011 9:03 pm | |
| *Elmosolyodik amikor Janát ejti meg igen ő már csak ilyen ért hozzá. Bólint a lány kérdésére, majd elindulnak vissza a kúria felé. Igen.. indulnának amikor Lil hősködni kezdett. Inkább nem szól bele, majd úgy is megbeszélik a dolgot.* *Mondja vigyorogva a lánynak, majd haladnak a kúria felé ismét. Beérve, Brenda a Társalgó terem felé veszi az irányt..* - Lil.. Loist akarod te játszani? Nem bántásként mondom mellesleg ügyes voltál.*Dicséri meg a lányt, és persze poénkodik vagy is legalább is próbál, de ma a humor érzéke sem jó.Beérve a társalgóba megcélozza az egyik fotelt és leül oda.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 9:18 pm | |
| *Zöld szemei érdekes csillnnak fel, amikor a fiú kijelenti, hogy nem véla, de mégis jól tartja magát...* -Érdekes. *Jegyzi meg halkan, majd csak biccent a fiúra szavaira.* -Ahogy érzed, de ne mond, hogy nem szóltam. *Mondja, miközben ravaszul rákacsint a fiúra, mindenesetre, amikor az távozik csak biccent egy aprót.* - Jóéjt. *Köszön el a fiútól, amikor az kilép csak felsóhajt.* -Pedig rendes. *Mondja a fosszának, aki csak összegömbölyödve pislog a lányra, mindenesetre a szőkeség újra felnyitja a könyvet és olvasni kezd, egészen addig amég el nem álmosodik. Akkor aztán fogja magát és felsétál az Imádkozó Sáskába.*
//Én köszönöm, hogy játszottál velem(:// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 9:10 pm | |
| -Neeeem! Nem Véla. Azt tudnám. Nem tudom hogy csinálja...fogalmam sincs. Olyan sötét praktikákat űz, hogy...nem tudok semmit. *Az ellenszegülésre, ismét csak felkuncog.* -Ugyan...ellene? Lehetetlen. Majd egyszer...majd talán egyszer. Lesz bátorságom hozzá. De addig is...sok mindennek vége kell hogy legyen. Na de megyek én. Késő van. Majd még beszélünk. Addig is...Csirió! *Int a kezével, felveszi a kalapját, a fejére húzza, és táncoló léptekkel elsétál.*
/Köszi a játékot! Jó volt xd/ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 9:02 pm | |
| -Naná, ki másnak? *Kérdezi egy apró mosollyal az arcán, aztán a fiú szavaira csak összevonja szépen ívelt szemöldökét. Száját szólásra nyitja, de először csak egy halk nyikkanás jön ki, végül megszólal.* - Nos, ha ennyire fiatal, akkor nem lehet, hogy véla? *Kérdezi meg egy halovány mosollyal az arcán, aztán amikor a fiú kijelenti, hogy ő a kalapos csak megcsóválja a fejét.* -Máté. Szegülj már ellen neki, ne rettegj folyton tőle, hamarosan nem lesz beleszólása az életedbe. *Mondja a lány, miközben nyújtózik egyet. Tekintete eközben kezén lévő gyűrűre siklik. Benne van a két név, és nem is izzik... És a lány reméli, hogy még sokáig így lesz.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 8:41 pm | |
| -MI? Anyámnak visszaütni? Nem nem nem! Ő...ő valami...valami...lidérc! Lehetetlen hozzáérni, hacsak ő nem úgy akarja! Nemes asszony, hatalmas mágikus erővel. Én néha azt mondogatom, hogy valami Dimenzió boszorkány lehet. És...mindig fiatal. Nem láttam öregedni, amióta felnőttem. Egy gyönyörű...28-as éveiben járó nő. Bár...mellé rettentő egoista. Én mondom neked...ő nem ember! *Suttog.* -Talán még most is hallja, amit beszélünk. Ezért félek én. Ő a Szívkirálynő! És nem győz meg az ellenkezőjéről senki. Félelmetes minden...ami abban a házban volt...Pincében furcsa...körök...jelek...gyertyák...ismeretlen könyvek...Az emeleten viszont nagy könyvtár! ott meg...varázs könyvek, tárgyak, stb. A pince alatt, meg a börtön, kínzókamra. Emlékszem, gyerekkoromban nem akart nekem sosem mesélni, mert azt tartotta, azzal csak lassabb lenne az értelmi fejlődés. Sosem engedte hogy sírjak...egyenesen megtiltotta, sőt, még büntetéssel is jutalmazott érte. *Mikor megkérdi a lány hogy miért mondja hogy bolond, csak felnevet.* -Hé! Én vagyok az őrült kalapos! A bolondság, rangot jelöl! Nem csak kalapos vagyok...*Vigyorodik el.* -Nem mindenki érzi magát csodaországban...és látja is mellé. Sok dolgot máshogy látok, ahogy lenni kéne. És ezt nem úgy értem, mint például a művészek. Amúgy...milyen banyáról beszélsz? Az a pók? A...hobbitokkal? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 8:33 pm | |
| *Hallgatja a fiú szavait, elmélyülve néz, talán egy apró biztató félmosoly is megjelenik az arcán.*- Megvert? Miért nem ütöttél vissza? *Kérdezi egy ördögi mosollyal az arcán, mondhatni szép mosolya van, de persze most nincs semmi hátsó szándéka.* -Korbácsot? Ejj, de... *Mondaná a lány, de nem fejezi be. Na, nem még csak azt kéne, hogy aztán Máté nekirontson. Amikor amaz elvigyorodik csak megcsóválja a fejét.* - Merj is álmodni csak aztán nehogy túl nagyot csalódj. *Mondja a lány komolyan, aztán az őrűltes részre csak felvonja a szemöldökét.* -Te, mint őrült? Azt hiszem boldog lennék, ha az összes őrült olyan lenne, mint Te. Még az a büdös banya is... *Igen az Igazgatónőről beszél, hogy meghallja valaki? Nem, nem igazán érdekli. Mindenesetre zöld szemeit a másikra függeszti.* - Miért mondod mindig, hogy bolond vagy? *Kérdezi egy apró félmosollyal az arcán. Nem cinikus, sokkal inkább biztató.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 8:24 pm | |
| *A fiú elgondolkozik.* -Még...régen. talán egy halovány álomban. Erdélynek hívták azt a helyet? Igen igen! Ott! Egyszer...vezettem egy szállító kocsit. Túl korán kezdtem. El kellett lopni egy kis...muníciót a csapatnak. Gyorsan kellett vezetni. Káoszt csináltunk! Én...nem tehettem róla. Leborultunk az erdőbe. Többre nem emlékszem. Csak annyira, hogy anyám nagyon ideges volt. Megvert...ha jól emlékszem. Talán még korbácsot is használt? Nem is tudom...Gonosz Szívkirálynő. *Sóhajt, majd amikor a lány kimondja a fehéret, csak elvigyorodik.* -Szerencséd. A legjobb oldal. Igaz majdnem mattot kaptak. Az a mocskos nyúl! A mindenit! *Csettint.* -Eltűntem mert...ki akarna beszélni egy...őrülttel? Feltéve ha azt hiszik hogy őrült vagyok. Reálisan látom világot...én már túlléptem dolgokon, amin mások még nem. Én mertem nagyobbat álmodni! *Titokzatosan néz maga elé.* -Csak a Szív Királynő ne találjon meg...anyám nagyon mérges szokott lenni...biztos...a fejemet venné! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 8:18 pm | |
| *Olvasgatja a könyvet, mit sem törődve a körülötte lévő dolgokkal, összeráncolja a szemöldökét, miközben olvas.* - De, ebből a muglik, hogyan értenek? *Teszi fel a kérdést, mire a fossza csak az égre, jobban mondva a mennyezetre emeli.* -Hát jó. *Feleli a lány, miközben a lábait is felhúzza, aztán az ajtó újra nyílik mire félig felpislant.* -Üdv a tisztelt szakácsnak. *Mondja a lány egy halovány mosollyal az arcán. Elvégre, ha már egybesültek... Máté szavaira csak a szemöldökét ráncolja, majd végül lerakja a könyvet és a fiúra néz.* - Olvasok. És vezetni fogok. *Mondja csillogó zöld szemekkel a lány, majd csak félrebiccenti a fejét.* -Az biztos... De reméljük nem lesz kéthavonta felgyújtva az iskola. *Mondja egy keserves mosollyal az arcán, majd csak újra a könyvre pislant.* - Hogy s mint? Mostanában el vagy tűnve... Egyébként tévedsz, nem a fekete és nem is a vörös küldött. Hanem a fehér. *Mondja a lány, bár maga sem tudja miért...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 8:08 pm | |
| *Máté lép be az ajtón. Zöld cilinderét egy székre dobja, majd karikás, beesett szemeivel, körbetekint.* -Üdv a tisztelt egybesülteknek. *Majd Susanra pillant.* -És neked is! Nem, nem kérdem meg, hogy a fekete, vagy a Vörös küldött-e. Mindenki mást mond. *Leül a kanapéra, mélyen belesüpped, és néz maga elé unottan.* -Mi a helyzet veled? Réééges rég nem találkoztunk. Ebben a csodaországban el lehet tévedni. Nagyon is. Hová tűntek a régi szép idők? Ezt a helyet lerombolják, felgyújtják, átveszik, rátaposnak, megeszik. hmm.. *Kicsit elgondolkozik.* -Erről írtam egy történetet. *Susanra pillant.* -El ne olvasd! Pocsék! Nem is tudom, hogy írhattam olyat! Bláhh! *Elhallgat...végre.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Jan. 04, 2011 8:00 pm | |
| *Maga sem tudja, hogy már mióta rója az iskola folyosóit, mindenesetre most a Központi Termek fel vette az irányát. Egy hosszú fekete földig érő, mélyen dekoltázsólt ruha van rajta. Haja most kivételesen lófarokban van kötve, szépen himbálózik a levegőben, ahogy a lány lépdel. Meztelen vállai kecsegtetően villannak ki a ruha alól, de persze hőburok is van rajta. Amikor a terem ajtóhoz lép, keze a kilincsre siklik ő maga pedig belép. Kezében egy könyv van, ami egyébként a "Hogyan tanuljunk meg vezetni?" címet viseli. Csak lehuppan az egyik fotelba, majd szépen olvasgatni kezd, szemöldöke néha a magasba szalad, de mást nem igazán produkál...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Pént. Dec. 31, 2010 8:25 pm | |
| *Visszaérnek a társalgóba, és elvileg ő nem is üres kézzel, amit user még mindig nem hisz, mert nagyon béna a kockadobásnál. Khm. De azért nézegeti a szerzett tárgyacskáját, aztán csak zsebre vágja, és megrohamoz pár virslit, mert megéhezett a kaland során. Lehuppan az egyik fotelben és ott kezdi majszolgatni a kajáját, ás valószínűleg itt is várja meg az éjfélt, vagy maximum kimegy az erkélyre és onnan nézi, majd meg a tűzijátékot.* //Köszi a mesét, meg a tárgyat is, és Boldog Új Évet^^// |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |