Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Központi terem | |
|
+97Samantha Radoslava Szurdok ősi szelleme Natalia Tatiana Ridolf Kockadobás Cirelin de Sovalon Lumiére Etoiles Hikaru Tudor Patrik Aidric Selding Lizbeth Westlive Yoan Asen Shuang Zhen Nessie di Alsiera Radomir Waylan Cat R. Morgan Marco Mimieaux Vendégváró Artemis Taylor Liziuzayani Nkhotakota Anita Radoslava David Branson Evangeline Elovics Vasilissa Dragomir Devrim Tahir Alexandra Voltano Anika Azariel Eira Eilertsen Speranza di Bagliore Charlotte Aline Samuel J. Colwell Mila Zelenkova Kade Wulandari Wanda Dorcas Gloria Alfons Gerard Joshua Phoenix Isabella Newton Ayla Madyzyn Mélissa Ognyana Sarah Lairs Eldunary Aysa Daran Fila Chirs Lorraine Betranche Lina Wierro Yeo Jung-hwa Anna Ivanov Onya Birri Oliver Andrei Petrova Teodora Zhaklina Orphilius Orchus Clausus Aadhaya Surapanani Chiyoko Tsubaki Dmitriy Alvang Demian Emil Deyan Patrick Baker Emett Neofit Nemir Growal Denny Sefton Briannah V. Fletcher Boros Dániel Emily Kyra Beawer Marisela Penthesilea Penelope Waylan Shelby Westwood Zlatan Hristo Lavena Theia Regina Ruosin Elisabeth Grey Katherine Mary Black Hua Xiangfeng Andrea Tabassum Nathaly Holloway Salomé de Rosettanni Nicolas Demerest Aeryn Baker Bianca Phelps-Blamely Jack Darkfield Laura Wylee Belnis Undomiel Daniel Dragos Estera Linnet Electra Porfkonjal Seldrit El Perimd Gerdit El Perimd Hamon Joulice-Melange Alvery Moreau Chris Willer Daniel Soyler Loretta Q. Alvord Rosalin Aljana Farkas Zsuzsanna Gaiaea Rosetta Waylan Isidor Tibor Kalandmester Katie Wells Kádár Enikő Lillian Nariah Meriel Ravenwood Neram Arthas 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Neram Arthas
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 350 Kaszt : Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.
| Tárgy: Társalgó - Központi terem Szomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm | |
| First topic message reminder :A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni. A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel. A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek. írta Cirelin de Sovalon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 15, 2010 8:59 pm | |
| *Nyílik az ajtó, mire a lány kékes szürkés szemei felpattannak. Morcos tekintettel nézi a fiút, aztán csak félrebillneti a fejét, majd elmosloydik.* - Ssssssssz... *Sziszegi a lány, miközben vesz egy lendületet és bátyja nyakába ugrik. Mondhatni szó szerint leteperi. Haha, de ő legalább megteheti annélkül, hogy rosszat gondolnának róla.* - Nane mond, hogy neked tetszik ez a putri? *Kérdezi a lány, miközben visszaül a helyére. A pókocska természetesen megint eltűnt, dehát a lányka nem veszi észre. Felvont szemöldökkel néz a másikra. Az a tipikus Samara nézés, márha lehet így fogalmazni.* - Egyébként meg honnan szalajtottad? *Kérdezi, miközben fejével a patkány felé bök.* - Egy csomó bacit terjesztenek... *Mondja a lány, na igen most is csak azt akarja kimutatni, hogy ő mennyire okos...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 15, 2010 8:52 pm | |
| *Nyílik az ajtó jókora lendülettel, majd egy fiú lép be rajta. Meglehetősen magas, a fél szeme le van kendővel fedve. Vállán ott üldögél Nyuszi a patkány. Hosszú kabátja fekete, nadrágja vörös-fekete. A jobb szemét takaró kendő is vörös. Hóna alatt egy mappa, amiben iratok vannak. Egy tollat forgat az ujjai között.* - Mi jutott neked Hugi? * Kérdi villantva egy vigyort, majd ledobja magát a lánnyal szembe. * - A Bátyus mondta, hogy rengeteget nyavalyogsz. De miért? Nem értelek. * Kezd bele lendületesen a mondókájába, majd a mappát csak ledobja maga elé, miközben a patkányt kézbe veszi, és játszani kezd vele. Samarának még új lehet a kis négylábú, mert ezt csak a katonai táborban szedte fel.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Dec. 15, 2010 8:44 pm | |
| ~Utálom ezt a helyet... És akkor még jön az Nordmenta...Cöhh...~*Nyafog magában, na vajon ki? Természetesen Samara, nagy lendülettel nyitja ki a Központi terem ajtaját. Amikor észreveszi, hogy üres csak elégedetten biccent.* - Én is így gondoltam... *Morogja maga elé, miközben a kis kalickás pókot bevágja a kanapéra. Ő maga pedig a zenegéphez sétál. Nézegeti a zenéket, majd végül benyom valamit. Fejét ingatni kezdi az ütemre, majd csak lehuppan a kanapéra. Kezébe veszi a kis ketrecet, majd kiveszi belőle a pókot. Drémai sóhaj hagyja el az ajkai miközben megszólal.* - Rabszolga sorsra jutottunk, nem gondolod? *Kérdezi meg az állatkától, miközben piszkálni kezdi. Egyébként csoda, hogy még nem döglött meg az a pók... Mindenesetre a lány lehunyja a szemeit, majd úgy hallgatja a zenét...* |
| | | Salomé de Rosettanni
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 108 Kaszt : Üzenőláda :
Az színem a mediumvioletred.
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 8:22 pm | |
| *Már épp befejezi a kört, amikor a hang változik és lekerül a köpeny is...na igen, ez tényleg elég rossz tréfa volt, főleg amilyen időket élnek manapság. Ő azért nem annyira drasztikus, mint a srác, a kört megbontja, azaz elveszi a gyertyákat, majd int a távozó fiú után.* -Szép estét kedves Nicolas! *Aztán közelebb lépdel a leányzóhoz, továbbra is a maga kellemes tartásával, és lágyabb hangon szólal meg.* -A mai időkben nem túl okos döntés efféle tréfákkal játszani, komolyabb átkot is kaphattál volna, ha nincs szerencséd, vagy a tűzgolyó talál telibe. *Megcsóválja picit a fejét, majd végül a leányzó karja alá nyúl, és segít neki picit.* -Elkísérlek a gyengélkedőre, szerintem kapsz valami kenőcsöt, és holnapra kutya bajod sem lesz, máskor pedig okosabban. *Úgy kezeli a vele egykorú lányt, mintha minimum pár évvel fiatalabb lenne, de előfordul az ilyesmi, hiszen nem véletlenül mondta a fiatal fruskákat, valamilyen szinten ő jóval érettebben gondolkozik, mint mások, no meg láthatóan ez a kishölgy még az átlagnál is éretlenebbül. Lényeg a lényeg, hogy elkíséri a gyengélkedőre, ha nem ellenkezik nagyon, aztán végül a szobája felé indul. A csitrik már talán közel vannak az alváshoz és akkor ő is nyugodtan álomra hajthatja a fejét.*
//Köszi a mesét, nekem tetszett, nagyon ötletes volt a csattanó. ^^// | |
| | | Nicolas Demerest
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 782 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 8:16 pm | |
| *És lőn, úgy tűnik győzedelmeskedtek, a kisértet valójában nem is kisértet, hanem egy buta szőke leányzó. Azért reméljük nem Érin, de ő nem szokott gonoszul kacarászni. A fiú odlép, és metsző tekintettel méri végig a fruskát.* Ostoba... meg akarsz halni? Cöh... *Aztán ellép mellőle, és szembefordul Salomével.* Azt hiszem érdekes volt a beszélgetés, amíg a kedves... szőkeség meg nem jelent. Bár különbözőek vagyunk, talán meríthetünk egymás gondolataiból. Most viszont távozom, majd még összefutunk. *Int, és sarkon fordulva elhagyja a tett színhelyét. Azért mielőtt levette volna a szemét a lányról, egy futó pillantást vetett annak hátsójára. Hát igen... tipikus.*
//Köszi a szivárványt^^// | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 8:08 pm | |
| *Amikor elröppen a tűzgolyó, a kacagás azonnal abbamarad, ami továbbra is ugye szólt egyik pontról a másikra. Méghozzá azért, mert a tűzgolyó el is találta azt a bizonyos valamit, ami ezt a kacajt adta ki. Valahogy a fele a láthatatlan "alakra" ment, a másik fele szépen a falba csapódott, szóval az is kissé omladozik, miközben a kacagás helyét sikoly cseréli fel. Egy hangos puffanás, a láthatatlanná tévő köpeny lángokban és le is csúszik a kislányról..., aki alatta van. Szerencsére a köpeny nem csak láthatatlanná tévő volt, hanem át volt szőve védőköpennyé is, de a lényeg a lényeg, hogy egy negyedikes szőke, kék szemű leányzó puffan a földön és a fejéről, meg a válláról azonnal eltűnik a köpeny, hiszen a vállánál kapott lángot. Ledobja magáról, és összeszorítva a fogát arréb csúszik a földön hagyva a ruházatot...*- Bo... Bocsánat... Én csak... Vicc... Szóval... *Hebeg, habog, miközben a kezét a vállára tapasztja, arra, ahol a tűzgolyó érkezett úgy nagyjából, a detonáció elérte, csak a tűz nem.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 8:00 pm | |
| -No látod, látod. *Mosolyodik el újfent, még a függönyfelrántás effekt előtt. Furcsállja, hogy nem érzékel holtat a közelben, hiszen a jelek egyértelműen arra mutatnak, de talán valami módon blokkolva van a képessége, ezért nem működik. Mindenesetre akkor nincs más hátra, mint előre, a kezecskéjében lévő bájitalt a táskájába süllyeszti, mostmár összeállt egybefüggő zöld színűre, és nem lenne jó, ha összetörne. A vérző fal és a női kacagás nem jó jel, és az is látszik, hogy a srác aki vele van, nem komálja az efféle dolgokat. Egyelőre feláll a fotelből és követi a tűzgolyó útját, de nem tudni még, hogy bármi hatást elér-e vajon a dolog. Ő mindenesetre rúnamágiába kezd, elő is kerül négy gyertya a táskájából és megkezdi a felrajzolást, ami azért jó eséllyel nem egy körig tart, de azért meg kell próbálni a dolgot.* -Orbis Excludo! *Mondja ki az igét, ha eljut odáig.*
//Kirekesztő varázskör: Senki nem léphet be, méghozzá fizikailag. Még a túlvilági teremtmények vagy démonok sem.// | |
| | | Nicolas Demerest
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 7:54 pm | |
| Hát igen, okos, vagy olyasféle, inkább azt mondanám, hogy gyakorlatias az illető. *Aztán csak hümmög, végülis Ariana is látnok.* Végülis a legtöbb mágiaág kiegészíti egymást, de a csontok zörgésével engem mindenki hagyjon békén, mert azokat a hátam közepére nem kívánom. Ha nem vagy nekromanta, az nálam csak jó pont, de én nem foglkozom semmilyen lelkekkel, csakis az élőkkel. Habár... némely nyomozásnál nem árt, ha jelen van olyan aki tud beszélni az elhunyt áldozattal, ezt el kell ismernem. *Ad igazat a lánynak, de a függönyfelrántás után beköszöntő effekt most már nem megrökönyödést kelt benne, hanem eltorzítja lelkét a harag, hiszen ez vérmágia. Előkapja a pálcáját, és a női kacaj irányába fordítja. Rajta ne gázoljon át senki. Próbál fókuszálni, felfedni a feketemágust. Biztos ami biztos, odakínál az alakra egy tűzgolyót* | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 7:34 pm | |
| *A huhogás nem marad abba, egészen addig, ameddig a srác el nem húzza a függönyt. Ekkor valami kiugrik onnan, gyorsan, semmit sem látni, csak hogy fehéren fénylik és átugrik a fiún, de azonnal eltűnik... A függöny mögött pedig a falon egy pont van, amiből lassan piros csík kezd látszani, a fal vérvörössé szineződik. Furcsa módon a lány képességei nem hatnak,. még nem tudhatni miért, de nem érez egyáltalán szellemi jelenlétet, hogy gy mondjam. A vér kezdi betelíteni a falat és kirajzolni egy emberi formát, miközben felcsendül egy jó kis keegyetlen női kacaj, ami beazonosíthatatlan irányú, mert folyton halad a teremben, még se látni semmit, csak az elvörösödést a falon.*
// Nem lesz nagy szám, csak színesítés inkább, mint mese. // | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 7:30 pm | |
| *Egy mosollyal bólint.* -Okos egy ismerős lehet. *Teszi még hozzá, majd a kártyát illető reakcióra csak megrántja a vállát. Végülis már megszokta, a jóslást sokan lebecsülik, annak ellenére, hogy sok látnok van, akikről nem is tudják, hogy milyen hatalmas erejük van.* -Manipulálás? Nem...inkább kutatás, figyelem, hátha a nehézségeket valamivel jobbá lehet tenni. Úgy tudom, hogy itt az iskolában is akad néhány Látnok, akik nem keveset tettek már le az asztalra a képességükkel, habár ennek én nem vagyok a birtokában, de mégsem lehet annyira haszontalan. *Egyáltalán nem zavarja a másik véleménye, ez nagyon jól látszik. A kérdésre szimplán csak bólint.* -Igen, de nem foglalkozom a sötét tanokkal, nem vonz a nekromágia és az ehhez hasonló tudományok, csupán a túlvilág lelkei időnként segíthetnek, ha nincs más megoldás, vagy talán én segíthetek rajtuk végső megnyugvást keresni. *Ebből egyértelműen látszik, hogy nem valamiféle sötét nekromantáról van szó, inkább egy szimpla jós-halottlátó, aki a képességeivel jót cselekszik, sosem ártót. A válaszra csak hümmög, tehát a fiú valamiféle nyomozó lehet, ha ennyire logikus gondolkodással bír, habár láthatóan ettől függetlenül nem értenek egyet.* -Na mindenesetre azért én a nyakamat merném tenni rá, hogy meg fogják találni, amit keresnek, és szerintem te is valahol hiszed ezt, amúgy te magad nem foglalkoznál a dologgal. *A hangokra felkapja a fejét, de nem retten meg, bár a srác sem. Ő egyelőre a helyén marad, és beizzítja képességét.*
//Halottlátó - 1. szint: 10 méter sugarú körben érzékeli az élőholtakat, erős koncentrációval még a típusaikat is képes megsaccolni.// | |
| | | Nicolas Demerest
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 7:21 pm | |
| *A bájital láttán azért mosolyog, neki is szenvedélye az ilyesféle művészet.* Vannak titkok persze, de egy kedves ismerősöm azt mondta, hogy a stílusom... egy időben nem volt túlságosan társasági, ezért aztán nem árt némi önkontroll, rajtad gyakorolok. *Kacsint komolykodva.* A kártya? *Kérdez vissza furcsálkodva, nem tudja hirtelen, hogy miről is van szó, aztán beugrik neki.* Ah, tehát a jövő manipulálása. Érdekes, bár szerintem haszontalan tudomány, de ahogy érzed, nem foglak lebeszélni róla, én viszont úgy vélem, hogy talán sosem fogják megtalálni amit keresnek, és mindenkinek így lesz a jobb, mert ami mélyen el van temetve, az vélhetően jobb is ott ahol van. *Aztán karba font kézzel sétál oda a lány elé, felpattanva a helyéről. Körbe is fordul, hogy a lány jobban lássa, a zubbony szárát szétteríti, mintha denevér lenne.* Én és a túlvilág eszenciái, az három. Te ezek szerint érzékeled a holtakat? *Kérdezi most már nyiltan lekicsinylően, határozottan rühelli azokat, akik ezzel foglakoznak.* Egyébként Nicolas vagyok, és ha te egyszerű diák vagy, akkor én leszek holnaptól a fagyis segédje... *Aztán felkacag.* Hát a csivitelő kislányból itt tucatjával vannak, minden szobára jut átlagosan három. *Aztán csak vállat von.* Nem mondtam, hogy ügyesebb az én nyomom, egyszerűen kizárom azt, hogy hol nem lehet a bejárat. *Aztán a furcsa hangeffekt hallatán megrökönyödve húzza fel a szemöldökét.* Na ne szórakozzanak már velem! *Elhúzza az egyik függönyt.*
//Tényleg nem azért volt ez az egész, hogy bármit kierőszakoljuk, csak ezért nem kell mesélni, de te tudod.// | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 7:10 pm | |
| *Mikor a fiú kiejti a száján az ártó szellem szavacskát, vagy inkább szókapcsolatot, a teremben az összes függöny, meg minden drapéria, ami a falon lóg, meglibben és egy erős szélfúvás járja végig a termet. Nem tudni mi ez, és honnan jön,d e az a jellegzetes szellem hang, az a bizonyos Húú-húúú-húhúúú... Búúú... Szóval ezek és az ilyesféle hangok töltik meg a szobát, halványan, fátyolosan a diákok fülébe mászva.*
// Ha nem kell mese, akkor törlöm, csak egy off az ára ^^ // | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 7:08 pm | |
| *Miután kiderül, hogy az illető nem ártó szellem, és nem is valamiféle fej nélküli démon, közelebb sétál, és az üvegcse szorításán is enged. Jól látszik mostmár, hogy halovány zöldes-lilás folyadék kavarog az alján, mintha csak még mindig folyamatban lenne a végleges forma felvétele. Egyelőre csak lehuppan az egyik fotelba, a köpenyt a karfára teríti, a bájitalt pedig az ölében pihenteti meg.* -Végülis nem sértődnék meg, ha nem mondanád el, mindenkinek vannak saját dolgai is, ami másra nem tartozik, de ha így áll a dolog...nem is tudom, annyira még ezekbe az ügyekbe nem folytam bele. A kártya viszont egyértelműen azt jelezte, hogy a héten közelebb jutnak a megoldáshoz, és már közel a cél. *Ebből mondhatni egyértelmű, hogy jós leányzóról van szó, bár persze a jóslást sokan kuruzslásnak vélik, de a mágia világában ez az ág is hasznos lehet, ha valaki jól alkalmazza. A kérdés hallatán finoman elmosolyodik és karba fonja a kezét.* -Ezt én is kérdezhetném, bár nem érzem rajtad a túlvilág esszenciáit, és én sem vagyok efféle lény. Salomé de Rosettani a nevem, egyszerű Allidonos diák. *Na igen, az egyszerű túlzás, azt még Nicolas szeme is kiszúrhatja, hogy a lánynak még ültében is olyan tartása van, ami csak a nemesi családik sarjaira jellemző. Az újabb kérdésre csak hümmög.* -Mondhatnám úgy, hogy afféle esti séta, még nem volt kedvem visszatérni a szobámba, két csivitelő kisleányhoz osztottak be, hiába hogy velem egykorúak, de... *Végül csak sóhajt, nem akar másokról véleményt alkotni így látatlanban, legalábbis ennél jobban nem.* -Téged ezek szerint viszont a kutatás, de miért gondolod, hogy jobb nyomon jársz, mint azok, akik szintén ez ügyben nyomoznak? *Teszi fel a maga kérdését.* | |
| | | Nicolas Demerest
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 7:00 pm | |
| *Felreked a mozdulat, ő pedig hátrapillant érdeklődve az érkező lányra. Aki cseppet szemrevaló, azt meg kell hagyni, de teljesen más stílus, mint Bianca. Kényszeredetten elmosolyodik, aztán csak flegmán vállat von, miközben elengedi a képet.* Mondhatnám azt hogy nem a te dolgod, de manapság már minden közügy. Úgy vélem, hogy errefelé lehet az a titkos járat, amit a tegnapi hős felfedezők csak keresni tudtak, megtalálni nem, és csapdába futottak. *Most már elsétál a képtől, és magára húzza a köpenyt. Vizslatja a lányt, de nem bántóan, csak érdeklődően.* Nem ismerjük még egymást. Új vagy, vagy pedig valami csúf ártó szellemmel van dolgom? *Felnevet a félelem legkisebb jele nélkül, és inkább helyet foglal az egyik karosszékben, vélhetően azért, hogy szemmel tartsa a leányzót.* Ha az előbbi, akkor mi szél hozott pont erre? *Teszi fel a nyilvánvaló keresztkérdést, amit az ügyész is feltenne a vádlottnak, hogy mi dolga volt a bűntett helyszínén. Nos igen, Nicolas kezd igazi auror lenni.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 6:44 pm | |
| *Apró üvegcsével lépdel ki a bájital gyakorlóterem ajtaján, ha már szabad lett oda a bejárat más szakos diákok számára is, majd a társalgó felé veszi az irányt. Mélyet szippant a kissé áporodott lenti levegőből, ami a labirintust jellemzi, na nem mintha kedvelné a dolgot, inkább csak megpróbálja érzékelni mi van még a levegőben a megszokott szagokon kívül. Nem érzékeli semmi különöset, így végül belöki a társalgó ajtaját, és körbepillant. Ruházatát tekintve csuklya van a fején, de nem előre húzva, csak épp szebb külsőt adva az arcának. A szokásos sötét ciklámen köpeny van rajta, arany hímzéssel, ruhája szinte teljesen fekete és bordó keveréke, kellemes kivágással mellmagasságban. A bent tartózkodó illetőt végigmérné...de ugye nem látszik a fej, csak a köpeny két szárnya. Azt azonban mégsem gondolná, hogy gonosz szellem, vagy dementor lenne, hiszen vélhetően az életesszenciákból érzékelné az ilyesmit, mint halottlátó. Kicsit megköszörüli a torkát, és ráfonódnak ujjai a kezében tartott vékony kis fiolára...amitől viszont felszisszen, hiszen a keverék még elég forró, ezért fogta eddig is óvatosan. Mégis ha netán olyas valaki lenne itt, aki nem ide való, akkor hasznos lehet a szer az elűzésére, vagy időleges távoltartására.* -Mi kellemeset véltél felfedezni a festmény mögött? *Tesz fel egy kérdést, ha netán a krákogás nem lett volna elég, így már biztosan kiderül, hogy miféle szerzetről is van szó.* | |
| | | Nicolas Demerest
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Kedd Dec. 14, 2010 6:38 pm | |
| *Az egyik függöny mögül lép elő, mintha csak ő maga lenne az operaház fantomja. Igen érdekes dolgokat hallott társaitól ami a tegnapot illeti. Sosem szokott a társasággal tartani, még akkor sem, ha a léte forog kockán. És eddig el is kerülte a végzetet, még van ideje szembenézni az elkerülhetetlennel, így folytathatja kisded játékait. Fekete csizmás lába nem is nagyon üt zajt a társalgó padlóján, ahogy körbenéz, de sehol senki. Úgy véli, hogy ha a többiek a csatornát említették, akkor valahol errefelé kell, hogy legyen a titok nyitja. Hiszen ha csapdát állít valaki akkor az, amiről el akarja terelni a figyelmet, talán ott van egészen közel, hogy a kiagyaló mindkét terepet megfigyelés alatt tarthassa. A sötéten kavargó szemek most lecsukódnak, auror ösztönseivel pedig megpróbálja megragadni a mágikus hálót, ami körülveszi az iskolát. Kinyitja ismét a szemét, és mint aki szimatot fogott, az egyik festmény sarkát ragadja meg finoman, hogy eltolja, hátha akad mögötte valami üreg, valami rejtett járat. A bokáig érő éjszín köpeny most szinte teljesen eltakarja lehajtott fejét, szinte csak szárnyak látszanak bárkinek, aki erre téved...*
| |
| | | Bianca Phelps-Blamely
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 726 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 28, 2010 7:40 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja Aeryn szavait. Egyelőre inkább csak hümmög, és csak időnként szól közbe, de inkább továbbra is marad a hümmögésnél, hiszen olyan témánál vannak, ahol nehéz konkrét dolgokat mondani, főleg, mivel erősen sötétben tapogatóznak mindketten.* -Igen, kissé rossz az ítélőképességük azt hiszem. Lehet, hogy ők tudnak olyasmit róluk, ami miatt bíznak bennük, de ezzel én nem tudok mit kezdeni, csak amit látok. És amik a tények, azok nem adnak okot semmiféle bizalomra. *Aztán a Laurás eset már nehezebb, hiszen míg Jacknél egyértelműbb mit mutat, Lauránál tényleg olyan kettősséget látni, amin az ember képtelen kiigazodni, egyszer ilyen, egyszer olyan, mintha ő maga sem tudná pontosan, hogy milyen is.* -Pedig én attól tartok Aeryn, valahogy nekem is fura. Engem is ölelgetett, de mégis valahogy azt láttam rajta...nem is tudom, nehéz megmagyarázni, inkább csak éreztem, mintha ez nem lenne teljesen őszinte dolog. Ha pedig valaki takargat valamit, akkor az már régen rossz. *Aztán végül egyszerűen csak vállránt, hiszen ő sem tudja pontosan a dolgokat.* -Nem feltétlenül ártana talán direkt, de nem bíznék benne, hogy valahol mondjuk kockáratenné a saját épségét más miatt, amivel esetleg másokat is bajba sodorhatna. Én pedig így nem tudok valakivel együtt harcolni a gonosz ellen, ha az illetőről nem tudom eldönteni, hol is áll. *A feneketlen mélységre határozottan bólint, ő is valami ilyesmit érzékel a leányzó esetén, talán valamivel többet is, de pontosan nem tudja meghatározni, hiszen a látnok sem lát mindent, de érez olyasmit, amivel más nincs tisztában.* -Nem tudom, hogy zsarolás-e, ez az ő dolguk, hogy mit tesznek, vagy választanak, de én erősen kétlem, hogy a nyári események lezáródtak volna. Fog itt még sok minden történni, és nem vennék rá mérget, hogy akár Darkfield, akár Laura kiállnának Rosetta, vagy Ariana mellett ha valami veszélyes ügyre kerülne sor. Azt pedig végképp kétlem, hogy kockáztatnák a saját épségüket értük. *A Nicolast illető szavakra csak finoman elmosolyodik. Na igen, nem lepi meg, ha sokan úgy gondolják ők aztán nagyon nem összeillő pár, de Nicolas ugyanúgy a jót képviseli, csak a maga módján...kicsit máshogy, mint mások. Ettől függetlenül ugyanúgy vélekednek sok dologban Biával, mégha maguk sem értik egymást mindig pontosan.* -Na igen, ő már csak ilyen, de képzeld... *Eddig még Aeryn nem láthatta a gyűrűt, ami leányzónk kezén csillan most meg a halvány tűz fényénél, amikor a szőkeség elé tolja a kezét.* -...ezt tőle kaptam.
//Most kis fagy.// | |
| | | Aeryn Baker
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 519 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 28, 2010 6:58 pm | |
| *Persze, hogy van botja, és még kopog is vele, hát naná! Olyannyira, hogy minden harmadik kopogás után körbetáncolja az új szerzeményt. Miközben ott rágcsál, tűnődően nézi a harcoslányt, tényleg nem tudja hogy mitől ilyen gyászos a hangulata, de ahol tud, ott segít.* Ja hogy a multkori dolog. *Vonja meg a vállát, és hátradől. A sapit nem veszi le, ellenben Jack említésekor utálkozva húzza el a száját.* Hát az elég ocsmány volt azzal a döglött madárral, majdnem visszajött a kisróka. Gyűlölöm, ha ilyen dolgokkal viccelődik valaki. *Megkeseredik a szájában a kalács, ezért el is tolja magától* Hát lehet, hogy ők bíznak benne, de nekem így egy-két alkalom után ez nagyon nem elég. Főleg, hogy még ott lökdösött is, ha ezt Hamon megtudná, akkor biztosan leszedné a fejét... *Rákönyököl az asztalra, és elnézi a daimonok játékát, aztán felpillant, mint akinek eszébe jutott valami.* De izé... hát Ari meg Rose komcsin mindenkiben megbíznak, de kissé rossz az itélőkészségük, neeem? *Pillog mandulavágású szemeivel a lila-mániás hősnőre.* Én csak azért nem bízok meg senkiben, mert ők mondják. De azért szeretem őket, meg minden, kiállok értük, de azért kútba nem ugrok csak mert... szóval érted. Nem tudom, hogy tud-e az Aris tárgyakról, szerintem ezek alapján már tutibiztosan, és ha igazad van, akkor mindenkit elárulhat, az pedig nem lenne szép, de nem tudom, hogy mit csináljunk. *Tűnődik el ismét, aztán Bia rátér Laurára.* De én annyira szeretem őt, az nem lehet, hogy ő is ilyen sötétlelkű legyen, ne már... Én azt hittem, hogy puszta hóbort nála ez a halálmágiás izé, de azt mondod, hogy csak a hatalom érdekli? *Most picit Rosettás, Laurát mégis kedveli, nehéz elhinnie, hogy nem lenne szabad.* Ártani akarnak nekünk? *Kérdezi naív őszinteséggel, és kénytelen belátni, hogy Bianca szavai bár határozottan olyan témát bolygatnak, amit nem akart észrevenni, de kétségkívül igaznak tűnnek.* Igen, Laura sokszor ölel, és közben a szemében, mintha más tükröződne, feneketlen mélység, amibe én nem akarok alámerülni. *Elcsodálkozik, és összeüti a kezét, még a tigris is felnéz* Fúú, na de most milyen költői lettem, mamám! *Aztán visszazökken.* Szerintem ha Laura is ellenünk fordulna, akkor talán képes lennék vele szembeszállni, de Rosetta biztosan nem. De ha így áll a helyzet, és nem akarunk a két nekromantában bízni, akkor nem zsarolás választás elé állítani a lányokat? *Aztán elneveti magát.* Hát ööö... igen, a pasid kissé... alternatív jellem. *A szája elé kapja a kezét, és kacarászik.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 28, 2010 6:41 pm | |
| *Felpillant, amikor nyílik az ajtó, hogy ki is érkezik, bár a léptek alapján botja jó eséllyel van az illetőnek, ha kopog ugye a földön, ami valamelyest behatárolja a lehetőségeket. Aztán fel is fedezi a szőkeséget, akire egy kissé gondterhelt mosollyal pillant fel. Kb. úgy fest most, mint akinek a világ bajának jó részét a vállára pakolták, pedig semmi szüksége nem lett volna ilyesmire. A kérdés hallatán egy újabbat sóhajt, majd látva a nyálcsorgatást a tálkát Aeryn felé nyújtja.* -Vegyél bátran, én is csak eloroztam, már itt volt. *És végülis igaz is, nem az övé a mézeskalács, lehet hogy valaki elhozta az étkezőből, vagy sütötte és sok lett, aztán itt maradt. Akkor pedig bárki vehet végülis. Steper nem ellenkezik a játék ellen, ő láthatóan egy fokkal jobban van, mint Bia, talán nem látja annyira drámaian a helyzetet, mint a leányzó. Aztán egy kis rágcsálás után szólal meg a harcos hölgyemény.* -Áh, nem történt semmi komolyabb, de nem igazán tudok a dolgok felett dűlőre jutni. Emlékszel, hogy nem olyan régen találkoztunk azzal a Darkfield-del? Tudod a halott madaras... *Emlékezteti a szőkeséget, bár jó eséllyel magától is tudja kiről van szó.* -Rosetta és Ariana is annyira megbíznak benne, de nekem továbbra is rettentően gyanús, és egyszerűen nem akarok vele egy helyen sem tartózkodni, nem hogy...szerinted tud a tárgyakról, amiket Ari talált? *Pillant Aeryn-re, hiszen ebben nem biztos, de félő, hogy igen, ha egyszer Ari bízik a fiúban.* -A másik pedig Laura...nekromanta, szinte süt róla, hogy fáj a foga a hatalomért, egyáltalán nem bízom egyikükben sem, nem tudom, te hogy vagy ezzel. Valahogy érzem, hogy sokszor egyszerűen lenézve másokat, kihasználják őket, mintha az, aki nem hataloméhes, nem is lenne igazán értékes ember. *Értetlenkedve megrázza a fejét. Aeryn tudhatja róla jól, hogy leányzónk látnok, és ugye a látnokok képesek olyasmit is megérezni, amit más nem, tehát ha valaki át akarja verni őket, hazudik nekik, ködösít, nem valósak a szándékai stb.* -Te mit gondolsz? Mert én egyszerűen nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Arról már nem is beszélek, hogy Nicolas ha tehetné tőrt mártana Darkfield szívébe, kétlem, hogy értékelné, ha vele barátkoznék. *Furán ejti az utolsó szót, nagyon nem áll rá a szájára.* | |
| | | Aeryn Baker
Főkarakter : Kaen el Jericho Hozzászólások száma : 519 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 28, 2010 6:20 pm | |
| *Ciklámenszínű testhezálló felsőben, és világítószöld szoknyában jön, amihez hasonló színű sapka is párosul. A lábán pedig csíkos térdzokni. Denis időnként elfelejti magáról hogy nagymacska, mert házi társait meghazudtoló kecsességgel szökkel a folyosó kiszögelésein. A lányka még mindig nem tud betelni a tojással, amit talált, de sajnálatos módon hetek alatt sem tudta kikelteni. Ez azért rém ciki, hiszen ha egy druida sem tud mit kezdeni vele, akkor lehet, hogy nem is sárkánytojás, hanem becsapás az egész. Ellenben a druida botja remekül funkcionál, már alig várja, hogy visszatérjenek a Jeniliába. Na persze nem Rosetta ő, hogy csak a tárgyakon járjon a buksija, de hátha lesz még ott kiiincs! Belépnek daimonjával a terembe, ahol meg is pillantja egyik kedvenc barátnéját, láthatóan igen gondterhelten.* Jajistenem, mi történt? *perdül oda hozzá sopánkodva, hiszen tudja, Bia mindent túldramatizál, ám sokszor mégiscsak igaza van. Dennis pedig a szájába veszi Steper nyakát, már ha a kengurú hagyja neki. A lány pedig nem vesz a kalácsból, de kinézi Bia szájából.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Vas. Nov. 28, 2010 6:02 pm | |
| *Szokásos lila szettjében érkezik a harcos hölgyemény a központi terembe. Kis sóhajjal vegyítve löki be az ajtót, ugyanis túl sok gondolat tolong mostanában a fejében, amik nem igazán hagyják nyugodni. Steper is természetesen ott ugrabugrál mögötte, és mielőtt még becsukódna az ajtó ő is bent terem a helyiségben. Leányzónk egy hanyag mozdulattal dobja le magát az egyik fotelbe, majd maga elé vesz egy tála mézeskalácsot (valaki ott hagyhatta korábban), ha már gazdátlanul várakozik az édesség. Majszolgatni kezd, és tovább járatja az agyát a dolgokon, hátha sikerül valami okosat kisilabizálnia, de egyelőre nem tud döntésre jutni, mi is lehetne a jó megoldás. Valahogy se így, se úgy nem lenne megfelelő a dolog, de továbbra sincs igazán ötlete, hogy is lenne jó.* | |
| | | Electra Porfkonjal Diák
Főkarakter : vivienviktoria@windowslive.com Hozzászólások száma : 107 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Nov. 24, 2010 8:29 pm | |
| *Látja Estin ,hogy nincs túl jó hangulata ami nem is ritka mostanában. Sajnálja őt, de nem akarja megkérdezni tőle, hogy miért szomorkodik, hisz lehet, hogy nem akarja elmondani. * Jól köszönöm. És te?*Bár látszik, hogy nem érzi túl jól magát Esti, azért El megkérdezi, őt ha már csak udvariasságból is.* /fagy/ | |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Nov. 24, 2010 8:11 pm | |
| *Nem is hallja szinte hogy érkezik valaki, annyira gondolataiba van mélyedve. Csak bámul a tűzbe, ahogy a tűzcsóvák táncolnak, az alattuk égő fákon. Teljesen belefeledtkezik. Így kicsit meglepődik, mikor Electra mellette terem, és megszólítja.* -Szia. *Köszön vissza halvány mosollyal. Úgy tűnik ez a sors, hogy mindig olyankor futnak össze amikor Estinek síri rossz hangulata van. Most is egy ilyen pillanatban sikerült összefutniuk. Bár, ez mostanában nem ritkaság, nincs túl jó kedvében mostanság.*-Hogy vagy? *Kérdi tőle.*
| |
| | | Electra Porfkonjal Diák
Főkarakter : vivienviktoria@windowslive.com Hozzászólások száma : 107 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Nov. 24, 2010 7:55 pm | |
| *A lány aki már hullafáradt és semmi kedve sincs egyedül lenni, elmegy a társalgóba. Látja, hogy Esti is pont akkor lép be. Mosolyog egyet. Úgy látszik, hogy telepatikus képeséggel megérzik mikor egymás közelébe vannak és mindig találkoznak. Odamegy a lányhoz aki szinte most teljesen beleolvad környezetébe. Nem igazán szokott ilyen vissza fogottan öltözni. Mindig van rajta rikító dolog. De hát most úgy látszik, hogy így sikerült neki felöltöznie. Electrán egy fekete kardigán van és egy kék farmer és sima sport cipővel. Haja megint a szemében lóg. Kicsit kezd egy emóshoz hasonlítani, pedig elvileg ki nem állhatja az emósokat.* Szia!*Köszön a lánynak és leül mellé* | |
| | | Estera Linnet Diák
Főkarakter : lizzyke1@citromail.hu Hozzászólások száma : 3370 Kaszt : Üzenőláda : ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem Szer. Nov. 24, 2010 7:46 pm | |
| *Nem más érkezik a társalgóba, mint Estera. Megint nincs jó kedvében, de most ez nem látszik, nem mutatkozik meg öltözékében. Egy fekete farmert visel, egy kék pulóverrel, alatta fehér póló. Megint, kerülve a feltűnést, kopogós kis csizmáját, egy lapos tornacipőre cserélte, mely szinték kék színű. Szóval ő érkezik most a társalgóba, majd unottan eldől, a kandalló lőtti kanapén, és elmélázva nézi a tüzet.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Központi terem | |
| |
| | | | Társalgó - Központi terem | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |