Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Társalgó - Központi terem - Page 24 I_vote_lcapTársalgó - Központi terem - Page 24 I_voting_barTársalgó - Központi terem - Page 24 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Társalgó - Központi terem - Page 24 I_vote_lcapTársalgó - Központi terem - Page 24 I_voting_barTársalgó - Központi terem - Page 24 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Társalgó - Központi terem

Go down 
+97
Samantha Radoslava
Szurdok ősi szelleme
Natalia Tatiana Ridolf
Kockadobás
Cirelin de Sovalon
Lumiére Etoiles
Hikaru Tudor Patrik
Aidric Selding
Lizbeth Westlive
Yoan Asen
Shuang Zhen
Nessie di Alsiera
Radomir Waylan
Cat R. Morgan
Marco Mimieaux
Vendégváró
Artemis Taylor
Liziuzayani Nkhotakota
Anita Radoslava
David Branson
Evangeline Elovics
Vasilissa Dragomir
Devrim Tahir
Alexandra Voltano
Anika Azariel
Eira Eilertsen
Speranza di Bagliore
Charlotte Aline
Samuel J. Colwell
Mila Zelenkova
Kade Wulandari
Wanda Dorcas Gloria
Alfons Gerard
Joshua Phoenix
Isabella Newton
Ayla Madyzyn
Mélissa Ognyana
Sarah Lairs
Eldunary Aysa
Daran Fila Chirs
Lorraine Betranche
Lina Wierro
Yeo Jung-hwa
Anna Ivanov
Onya Birri
Oliver Andrei Petrova
Teodora Zhaklina
Orphilius Orchus Clausus
Aadhaya Surapanani
Chiyoko Tsubaki
Dmitriy Alvang
Demian Emil Deyan
Patrick Baker
Emett Neofit
Nemir Growal
Denny Sefton
Briannah V. Fletcher
Boros Dániel
Emily Kyra Beawer
Marisela Penthesilea
Penelope Waylan
Shelby Westwood
Zlatan Hristo
Lavena Theia
Regina Ruosin
Elisabeth Grey
Katherine Mary Black
Hua Xiangfeng
Andrea Tabassum
Nathaly Holloway
Salomé de Rosettanni
Nicolas Demerest
Aeryn Baker
Bianca Phelps-Blamely
Jack Darkfield
Laura Wylee
Belnis Undomiel
Daniel Dragos
Estera Linnet
Electra Porfkonjal
Seldrit El Perimd
Gerdit El Perimd
Hamon Joulice-Melange
Alvery Moreau
Chris Willer
Daniel Soyler
Loretta Q. Alvord
Rosalin Aljana
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Rosetta Waylan
Isidor Tibor
Kalandmester
Katie Wells
Kádár Enikő
Lillian Nariah
Meriel Ravenwood
Neram Arthas
101 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Neram Arthas

Neram Arthas

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 350
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 24 Vandor_druida
Üzenőláda : Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.

Társalgó - Központi terem - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Szept. 25, 2010 7:37 pm

First topic message reminder :

A közös Társalgó a Pentagramma alakú Labirintus középpontjában található. Belépve a nehéz faajtón egy ötszög alakú hatalmas terembe térsz be. A terem a szakok színeit viseli, ám egyik része sem különül el szakonként a másiktól. Itt a Varázslóképző hallgatói közösen tudnak felkészülni az órákra, elkészíteni a házi feladatukat vagy csak szabadidejüket eltölteni, ha nemcsak csak saját szaktársaikkal van kedvük diskurálni.
A padlón csillogó vonalak futnak végig a négyszög csúcsaihoz, mely lefelé fordul, így jelképezve a belépőnek a fekete mágia jelenlétét a teremben. Az átlók pedig négy csillagot rajzolnak ki a márványpadlón, melyekbe a négy szakvezető címerállatai jelennek meg. Az így kirajzolódó négy háromszög mindegyikében négyszög alakú asztalok vannak körülüttök kényelmes székekkel. A teremben körben állványok és polcok vannak, melyeken a diákok megtalálhatják, ami a tanuláshoz vagy egyéb alapismeret megszerzéséhez szükségeltetik, így könyveket, leírásokat és néhány tárgyat is, melyek azonban csak szakavatott kezekben éledhetnek fel.
A teleport persze itt is lehetséges. A hallgatók a saját szakjuk címerállatára ráállva és egyszer megpördülve balra saját tengelyük körül máris saját főhadiszállásukon teremhetnek.
írta Cirelin de Sovalon
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Shelby Westwood

Shelby Westwood

Hozzászólások száma : 31
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 24 Illuzionista
Üzenőláda : Társalgó - Központi terem - Page 24 Tek4e2854f8783485519938

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 6:29 pm

*Háh, bejött a női kellék, mert Hamon ösztönösen odapillantott, a lány így kicsit magabiztosabban mer már felállni, aztán csak hevesen rázza a fejét, tényleg majdnem leesik a kalapka.* Nee, csak azt ne! Nehogy véletlenül a fülébe jusson, nem élném túl, jobb ezt így csöndben elfelejteni, az a biztos. *Pironkodva fogadja a kézcsókot, aztán csak sután nevetélve int búcsút a fiúnak. Nem zavarja, hogy Lisa ennyire tartózkodó, végülis nem lehetünk mindenkivel tökéletesen azonos hullámhosszon.* Igen, az a Laura... De miért van St Trinian's -os egyenruhája, ha ide jár? *Teszi fel a költői kérdést, aztán elneveti magát Lisa válaszára, miszerint nem rúgná le magáról. Na igen, Marisela olyan barátnő tipus, Lisa pedig afféle követendő szellemi mentor, aki bár látszólag nem szívleli őt, Shelby azért mégiscsak felnéz rá az érettsége miatt.* Én... szóval aranyos, de én biztosan nem akarnék tőle semmit, félek, hogy bántana. *Fejti ki végül. Persze nem fizikális bántásra, inkább megbántásra gondol. A túl cuki pasik tudatában vannak cukiságuknak, és sokszor ezzel visszaélnek. Ámbár lehet, hogy pont Chris lenne a kivétel, de minek kockáztasson az ember lánya, ha Chris hiányában jól képzett Shawn is megteszi? Vagyis ő sem. Marad az egyszemélyes hegedűverseny, akkor legalább boldog.* Toomasnak? *Pukkad ki belőle a nevetés, amikor Marisela bedobja az ötletet. Közben Lisának is köszön, aki távozik, és csak az erás lánnyal marad.* Dehogy, nem vagyok fajgyűlölő, de minek nekem egy tünde? Vénlány legyek, amikor még tündérkéket fogdos? Na ne... *Aztán látja, hogy maradék beszélgetőpartnere is elhúz, neki is integet, majd némi hegedülés után ő is felkeresi a puha ágyikót.*
Marisela Penthesilea
Diák
Marisela Penthesilea

Hozzászólások száma : 87
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 24 Jos

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 6:14 pm

*A kézfogásra pislog párat elég meglepetten, végül egy őszinte mosolyt küld Shelby felé. Az biztos, hogy ma nagyon furcsa napja van...*Kész, neked adok igazat.*Biccent Hamon felé, mert ahogy ő elővezette a férfisminkes témát, rajta is átfut a hideg. Mondhatnánk, hogy elborzad. A neveknél csak össze-vissza kapdossa a fejét, még nem ismer sok embert, szóval ehhez nem igazán tud hozzászólni.*Mert Toomasnak kisminkelnéd magad?*Böki oldalba játékosan az Allidonos lánykát, aztán feláll és visszalibben az asztalhoz. Egy egyszerű mozdulattal besöpör mindent a táskájába, de a barackos szájfényt kint hagyja a lánynak.*Én is megyek azt hiszem. Viszont drágám, neked még el kell egyszer mesélned, hogy ki a te Shawnyd. Mindent tudni akarok róla. Na páááá!*Nyújtja el a szó végét, és könnyed léptekkel távozik a helyiségből, és persze egyértelmű, hogy utolsó szavai kinek szóltak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 6:07 pm

- Nos, eddig még se fiú, se lány nem mondta, hogy alá adnék. *Megvonja a vállát, és hátradől. Láthatóan ő nagyon nem ez a sminkelős csajszi, inkább a démonokkal, sötét lényekkel foglalkozik, na meg az idővel, az elmével... Öltözködésre is a tornacipő-farmer-feliratos póló kombót alkalmazza lelkesen, általában bizonyos brit sorozatokból való feliratokkal, esetleg Supernatural, ilyenek. Nem reagál arra, mikor Shelby közelebb ül, de ő maga összefonja a karjait, enyhén elhatárolódik, még mindig hátradőlve a fotelben, keresztbetett lábakkal. Az elzárkózás tipikus jelei, bár nem annyira teszi meg lélekben, amennyire a testbeszéde mutatja.* - Shawny? Nem rémlik... de igazából Laura sem. *Finoman mosolyra húzza a száját, és kicsit elmereng. A mosolyán látszik, hogy valamin nagyon jót mulat, bár aligha Shelby szavain, hiszen egyik említettet sem ismeri.* - Várjunk... Laura... Nagyon világos hajú, sápadt. Ja igen, ismerem, csak névről nem ugrott be elsőre. St Trinian's egyenruhája van... Nem hiszem, hogy járna bárkivel is, de nem tudom magyarázni, inkább csak megérzés. Christopher, Christopher... Nem ismerem, de arcra megvan. Ő tényleg jóképű fiú, hasonlít Drew Fullerre... Nem vagyok benne biztos, hogy lelökném, ha rámmászna... *Morfondírozik, majd megrázza a fejét, és lenyeli a következő mondatát. Aztán Hamon távozik, mire ő is visszavonulót fúj. Nem tűnnek azért annyira vészesnek a lányok, szimpatikusak, bár inkább Shelby, de jobb lelépni, mielőtt megragadják és kisminkelik.* - Na jó, én is megyek, kedvesem mondjuk nem vár, de az ágyikóm igen, és jelenleg őt is preferálom, tehát ez így remek. Sziasztok! *Egy intéssel elköszön, és felsiet a lépcsőn.*
Hamon Joulice-Melange

Hamon Joulice-Melange

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 499
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 24 Mentalista_illuzionista
Üzenőláda : Társalgó - Központi terem - Page 24 Tek509276406bc598622348

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 6:01 pm

*Amikor Lisa belé kapaszkodik mintegy szinte védelmet remélve majdnem elneveti magát.* -Ízlések és pofonok, kinek mi tetszik. Végülis, ha nekik ez a jó, akkor miért is ne. *Vonja meg a vállát finoman, hiszen valamelyest az ő Aeryn-je is festi magát, bár visszafogottan, de azért ez belefér. Valamelyest nincs gondja az ilyesmivel, akkor, ha ugye a természetes szépséget erősítik fel vele, akkor jobban zavarja, ha már túlzott a dolog. A férfi sminkek hallatán viszont már felszökik a szemöldöke és finoman elhúzza a száját.* -Férfi sminkek? Nem tudom, na ez nekem már biztosan túlzás lenne, valahogy egy férfi mégse kenegessen magára ilyen vackokat, maximum egy kézkrém még belefér, vagy idősebb korban valami arcbőr ápoló...de maximálisan ezek. Az biztos, hogy én nem kenném ki magam semmivel. *Rázza meg a fejét, mintha kissé kirázná a hideg még a gondolattól is. Bár az is tény, hogy neki nincs is szüksége efféle tupírozásra, hiszen alapvetően kellemes külsővel áldotta meg a sors. Shelby kivillanó lábára önkéntelenül is odapillant, meg kell vallani formás virgácsok. A kis csivitelésre finoman elmosolyodik.* -Persze, persze, értek én mindent, ezért mondom, hogy kedves hölgyeim jól néztek ki, de vannak akik e téren túlzásba esnek, az már nem jó. *Aztán figyelmesen hallgatja a lányzó szinte már szerelmes tiniket meghazudtoló szavait. A Shawny hallatán kedélyesen elmosolyodik...az auror srác eddigi komolyságát látva furán hat esetében ez a fajta becenév.* -Ha gondolod megérdeklődhetem Aeryn-től, ő elég jóban van Laurával. És akkor kiderül, hogy ennek a Shawn gyereknek van-e valakije. *Kacsint egyet Shelby-re, bár úgy néz ki, hogy Christopherrel sem lenne vészesen nagy gondja, bár neki nem sminkelné ki magát.* -Hm...pontosan nem tudom ez mit is takar, de értem...azt hiszem. *Mosolyodik el, majd végül feltornássza magát a kanapéról. Látványosan hátra veti a válla felett a mestertolvaj köpenyt, afféle Operaház fantomja stílusban, majd Shelby-hez lépdel, és egy lágy kézcsókot lehel a pirulós leányzó kezére.* -További szép estét a hölgyeknek, távozom, vár a kedvesem, vagy ha nem is vár, hát majd örül jöttömnek. *Kacsint egyet, majd gyors biccentés után elhagyja a terepet.*
Shelby Westwood

Shelby Westwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 5:54 pm

*Megvonja a vállát Hamon beszúrására, és kedvesen elmosolyodik, és leül Hamon mellé, de csak a kanapé karfájára, hogy picit kivillanjon a lába a szoknya alól.* Dehogy, én nem gondolom csomagolásnak, annyira sosem sminkelek, egyébként pedig úgysincs senki a láthatáron, így nem verek át senkit. *Megigazgatja a kalapka alól kipöndörödő göndör csigát, és tovább csivitel.* Nekem meg így tetszik, magamat nem verem át. Nem vagyok termék, és különben sem hagyom magam kicsomagolni. Különben is csak olyannal lenne értelme bármit is kezdenem, aki ismer, és hát akivel szimpatizálok, azzal még egy szót nem beszéltem, úgyhogy mindegy is. Te nem vagy holmi srác, sőt a srácok nem is holmik. *Kuncogja, nem szokott ő hímneműekkel ennyit beszélgetni, már kezd egész égő lenni a dolog, szép lassan teljesen zavarba jön.* Amúgy Allidonosoknak drukkolok a párbajversenyen, most hogy ő kiesett... *Halkan motyogja ki a nevet, furcsa izlése van, ez tény, de hát a szívnek nem lehet parancsolni.* Shawny. De gondolom ő azzal az Eramirossal van, Laurával, ha jól emlékszem a nevére. De össze is illenek, a két bombázó. De nem is baj, majd én elzenélgetek itt magamban, hátha jön az a bizonyos herceg. *Lisa kicsit más beállítottságú, mint ő és Marisela, de ettől még szimpatikus. Sőt, talán ez a visszafogott, és mégis rámenős személyiség még nagyobb sikert is arathat a másik nem körében, mint az ő butuska angyalisága. Amikor Marisela is közelebb húzódik, csajosan megfogja a lány kezét, afféle összetartásként, hogy egy álláspontot képviselnek, és hevesen bólogat is, amikor az erás a férfi sminket hozza fel döntő érvként.* Hát már csak páran vannak, nem? Hát Toomast nem ismerem, tehát az allis lányoknak leginkább. Esetleg még Christophernek, aki szintén... khm... aranyos, de neki tuti nem sminkelném ki magam. *Fejezi be talányosan.*
Marisela Penthesilea
Diák
Marisela Penthesilea

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 5:40 pm

*A finom bokán rúgásnál rákacsint az illuzionista leányzóra, majd Hamon fejtegetésénél kikerül a keze ügyéből mindennemű szépítőeszköz, és csak a fejtegetésre koncentrál. Egész érdekes társaságba keveredett, de most nagyon is felcsigázzák az itt elhangzottak.*Én mégis azt mondom, hogy van egy bizonyos szint, ami alább senki ne adjon. Amúgy...Marisela.*A Shlebyhez intézett szavakra máris lenne egy rákontrázása, de persze kivárja, amíg a fiú befejezi a dolgot, hisz talán betoldja a végére azt, amit ő akar mondani. Vagy nem.*De Hamon, akkor a férfisminkeket kik kedvéért csinálják? Vagy az is rituálé, esetleg marketing szempontjából van gyártva?*Szokásosan, nem beszólás vagy ilyesmi, inkább próbálja tovább folytatni a fiú fejtegetését. A párbajverseny is terítékre kerül, így még közelebb húzódik, persze ha a többiek nem bánják. Vagyis, ácsi. Nem érdekli, hogy érdekli-e a többieket. Oda ül és kész.*Én az unokanővérem meccseire jártam ki, amióta ő kiesett nem követem az állást. De kivételesen érdekelne, hogy ki fog bekerülni a döntőbe. Szerintetek?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 5:30 pm

*Mikor Marisela száját elhagyja a "ez a barackszínű illene hozzád" című mondat, felhördülve előredől, és belekapaszkodik Hamon karjába, kétségbeesett "ments meg tőlüüük" szemekkel nézve fel a másik mentalistára. Nem kezd ő ki a sráccal, vagy ilyesmi, de most jóval közelebbinek érzi magához, mint a két lányt. A következő mondatot már szándékosan engedi el a füle mellett, persze, még szebbek... Majd már konkrétan hozzá szól a lány, amire azért válaszol.* - Kösz, passzolom. Tudod egy bizonyos szint felett már nem számít, hogy pontosan mennyi. *Rákacsint a lányra, de ez sem kifejezetten bántás, inkább visszavágás.* - Na a párbajversenyen pláne nem a szépség számít. De ki volt a kedvenced? *Érdeklődve fordul Shelbyhez. A marketinges dolgon csak vigyorog, tetszik neki ez a megfogalmazás. Hamontól is elhangzik a kérdés, de jelzi, hogy őt is érdekelné. Ő nem szurkolt konkrétan senkinek, igazából körülbelül csak Arianát ismeri, mert ő osztotta be... Meg Aeryn-nel futott össze, de vele is csak nemrég.*
Hamon Joulice-Melange

Hamon Joulice-Melange

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 5:23 pm

-Ezen nem is állnék le vitatkozni. *Húzódik mostmár szélesebb vigyorra a szája Lisa felé a jó nézek ki dologra. Meg kell hagyni kedveli a kacér lányokat, és egy kis szójátékból, amúgy sem lehet gond. Az ő szíve csak Aeryn-ért repes, de azért játszani másokkal is lehet. Azért figyelgeti a kis rituálét, ahogy a másik két leányzó kenegeti magára a dolgokat.* -Még szebbek? De akkor ez végeredményében csak olyan, mint egy díszes csomagolás, nem minősül átverésnek? Vagy csak jó marketing? De mi van, ha valaki a csomagolás miatt veszi meg a terméket, aztán meg hoppon marad, amikor kiderül az igazság? *Nem bántó, inkább úgymond csak morfondírozik, filozofálgat magában, úgymond pasi szemmel. Egyébként is már megdicsérte a lányokat, hogy jól néznek ki, szóval ez nem is rájuk vonatkozik, inkább azokra, akik csak a smink miatt néznek ki jóval jobban, és a nélkül rájuk sem lehet ismerni. Aztán Shelby-re pillant.* -Én én csak holmi srác lennék? Kérem...ennél többre tartom magam. Mégis csak az a smink is a pasik miatt van, mégha nem is szánt szándékkal, de szinte minden kultúrában, ahol festéket használnak, meg díszítést, azoknak mindig nagy jelentőségük van mindenféle rituálék, párválasztás terén is. *Fejteget picit újfent. Ha már ő nem tud részt venni a szépítkezésben, akkor legalább addig is mondd néhány okosságot, vagy legalábbis affélét, hogy elfoglalja magát.* -No és ki volt a nagy kedvenc? *Pillant az illuzionista lányra. Ő persze egyértelműen Aerynnek drukkol, e felől kétség sincs, minden meccsen kint van, hogy a szőkeségnek erőt adjon, bár meg kell hagyni most kapta az eddigi legnehezebb ellenfelet. Igaz nem meglepő, hiszen a hasonló beállítottság nehezebben küzdi le egymást. A két druida épp ezért nehezen talál fogást egymáson.*
Shelby Westwood

Shelby Westwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 5:14 pm

*Nem akarja ő megzavarni a triumvirátust, hiszen lehet hogy a másik három már ismeri egymást, ő meg holmi Dartagnanként becsatlakozna negyediknek. De ameddig elviselik a jelenlétét, addig még maradni szándékozik. Észreveszi, hogy Hamon végigméri, lesüti a szemét egy pillanatra, és zavartan nevetgél, de aztán ismét visszapillant a többiekre, nagyon is társasági emberke.* Köszönöm én is a bókot, de én nem vagyok elszállva magamtól. Csak azért bolondozok, mert imádok játszani, és belehalnék az unalomba, ha egy órán keresztül nem csinálhatnék semmi érdekeset. A sminkelés is olyan, hogy csak egymásnak akarunk tetszeni, és bíztatni, nem holmi srác miatt. Ugye? *Kérdez rá Mariselánál bátorítást várva. Nem veszi magára Lisa célzását, főleg, hogy a lány nem ismeri őt, hogy mennyire nincs önbizalma, és vágyik az elismerésre, és talán pont ezért segít ő még másnak is, mert adni jó. Aztán megkapja a vágyott női susmust az erás lánnyal, és szélesen mosolyra gördül az ajka.* Legyen mondjuk a ciklámen, azt hiszem az menni fog a szememhez. *Csattintja csipesszerően hosszú körmei közé, aztán megáll a mozdulat közben, és elgondolkozva ráncolja a homlokát.* Azt mondod a barack? Hát legyen, igazad van. *Hagyja helyben a jóskislány felvetését, és elkezdi feltenni magának. Tükör előtt csinálja természetesen, összedörzsöli a száját, hogy tökéletes legyen. Aztán nevetgélve hallgatja a két ülő beszélgetését, és hátraveti a válla felett a következő megjegyzést.* Bezzeg az én kedvencem már kiesett a párbajversenyről, pedig ő aztán... még lány szemmel is szép. *Közben vigyorogva bokán rúgja Mariselát, a szép kis prada cipőt, de csak érzéssel, végülis egy vagyonba kerülhetett. De közben vigyáz rá, hogy kalapkája le ne csússzon a fejéről, így teljes az összeállítás.*
Marisela Penthesilea
Diák
Marisela Penthesilea

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 5:00 pm

*Még utána is érkeznek. Egy kicsit, nagyon icipicit meglepődik ezen, ezt az érzését egy olyan váltja fel, ami nem biztos, hogy jót tenne Shelby-nek. Kezei között már ott forgatja az egyik kifogyott szempillaspirált, amit saját szépítésére ugyan nem, de egy jól irányzott döfésre még lehetne használni. Neki csak ne énekelgessen, a hideg kirázza az ilyenektől. De akkor felcsillan a lány kérdésén a szeme. Közelebb araszol az Allis lányhoz, miközben magával húzza a szájfényeket.*Válassz édesem, amint látod van miből. Szerintem ez a barack színű jól illene hozzád.*Eléggé fellelkesedett, és ő maga is válogatni kezd a csillogó, folyékony rúzsok között. Persze Shelby is kap egy végigmérést, és a Gucci cipő láttán, végképp barátságosan tekint a másikra. Végre egy ember, aki ad magára. Prada cipős lábait picit hozzáérinti a Guccikhoz és elmosolyodik. Hamon megjegyzésénél felpillant, de újfent magát bámulva a tükörben válaszol.*Nem. Ez ahhoz kell, hogy még szebbek legyünk.*A cuccok egy részét visszapakolgatja a táskába, Lisa kijelentése viszont megüti a fülét.*Tényleg? Pedig szerintem egy kis spiráltól szebb lehetnél.*Mosolyog kissé gonoszkásan, bár kivételesen nem bántónak szánja ezt a kijelentést.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 4:53 pm

*Belibben egy másik leányzó, és kisebb kozmetikai szalont pakol ki. Elborzadva húzódik inkább Hamonhoz közelebb. Persze nem túl közel, de inkább a fiúhoz társul most, mint a lányhoz.* - Általában én dobok ki másokat, nem fordítva. *Pókerarccal jegyzi meg a dolgot, nehéz eldönteni, viccel-e. De megnyugszik, hogy nem csak nála nem divat a köszönés-bemutatkozás. Aztán még egy lány. Állatokkal és lángoló kártyalapokkal, mire Lisa kissé félredönti a fejét.* ~ Jó trükkök, határozottan, deeee... felvágós. ~ - Szerintem meg biztos, hogy nem, de azért szia. És szia mindenkinek. Lisa vagyok. *Mutatkozik be utólag. Így jobb is, hogy Hamonnál nem tette meg, mondhatta volna el még kétszer a nevét. De nem lelkileg nyomott ő, csak szimplán mindjárt bealszik, tehát nem nagyon van mibe beletolakodni. Lehuppan Hamonnal szemben, majd viszonozza a mosolyt.* - Nocsak, ezt most bókként kellene értelmezni? Hát jó. Viszonoznám, de ezután suta lenne egy "te is jól nézel ki"... ettől függetlenül te is jól nézel ki. *Feltűnően végigméri a fiút, enyhén provokálva, majd hátradől, és keresztbeteszi a lábait.* - Mindenesetre... én is sokallom a cuccokat. *Ez enyhén vonatkozik Shelby illúzióra is, de talán nem veszi le a lány az enyhe félmosolyból, amit Lisától kap. Rajta semmilyen smink, vagy ilyesmi nincs, simán ápolt, neki annyi elég. Egyelőre nincs konkrét személy, akinek tetszeni akarna, addig nem töri magát.*
Hamon Joulice-Melange

Hamon Joulice-Melange

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 4:43 pm

*Az ajtóban megálló leányzó hallatán azért kinyitja a szemét természetesen és felpillant rá.* -Nem zavarsz, hallgattam a ...csendet. *Mosolyodik el, és az egyik fotelre pillant, hogy üljön le Lisa bátran.* -Hamon vagyok egyébként. *Aztán újabb hölgyemény érkezik, láthatóan őt nem zavarja senki és semmi, a kis cuccait is előpakolja, majd egy újabb hölgyemény. Meg kell vallani csinos teremtések érkeztek, ezt nem is hagyja csak úgy annyiban, jól végigméri őket, mert már miért is ne. Végülis hűséget fogad Aerynnek, nem vakságot ugyebár? Egyébként nincs lehangolva, meg semmi ilyesmi, inkább csak meditálgatott.* -Lehangoltság hölgyek, ilyesmiről szó sincs, én maximum pihengettem. Egyébként Hamon vagyok. *Mutatkozik be újfent immár a másik két leányzónak is, majd a sok cuccra pillant.* -Ezekre tényleg mind szüksége van egy hölgynek ahhoz, hogy szebbé varázsolja magát? Bár úgy vélem mindketten...sőt mindhárman kellő szépséggel rendelkeztek ezek nélkül is. *Vet egy pillantást Lisára is miközben elereszti a finom bókot.*
Shelby Westwood

Shelby Westwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 4:34 pm

*Egy halványszürke kiskabátban, és egy szép blúzba van öltözve, ahogy belép a társalgóba. A hajcsigák búbján egy szallaggal odakötött kalapka figyel, tehát igen csinos a leányzó. Alulról egy szoknyát visel, méghozzá tehénfoltos fekete-fehér árnyalatban, a lábán pedig egy igazi Gucci cipő feszül, azzal lép be kopogva a padlón. Egy széles bíbor övvel veszi körül a derekát, amiben lángoló kártyalapok vannak feltűzve. Természetesen ezek őt nem égetik, csak látványmágia. A leányzó körül egy pillangó szálldos, és mintha abból jönne egy lány hang, egy ének, de valójában a leányzó énekel, csak a trükkjei segítségével teljesen úgy csinálta meg, mintha ő lenne a Hófehérke, akit körülvesznek az erdő állatai. Az első két diák picit nyomott hangulatát ő is észreveszi, de nem akar tolakodó lenni, hiszen az már nem is ő volna. Ellenben körbetáncikálja Mariselát, és énekelget neki szépen dallamosan. Aztán abbahagyja, és leül Lisa és Hamon között.* Sziasztok. Biztosan találkoztunk már, de azért tutira megyek. Shelby vagyok, énekes, és hegedűművész. *Aztán Mariselára sandít, és odainti magához.* Kérhetek abból a szájfényből drágám? *Pillog barátságosan.*
Marisela Penthesilea
Diák
Marisela Penthesilea

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 4:27 pm

*Hajhátradobással libben be az ajtón és nem, egyáltalán nem érdekli, hogy zavar-e bárkit is. Miért is érdekelné...Leül Hamontól nem messze az asztalhoz és elkezd matatni méretes táskájában. Sminktükör, szempillaspirál, szájfény....meg egy komplett kozmetikumokat áruló bolt kerül az asztalra. Ha esetleg elkezdené árulni őket egész szép kis summára tehetne szert. De mivel neki abból van elég, így csak halmozódnak szépen a különféle termékek. Két pillafestés között azért felpillant, felületesen, de végigméri a két diákot, aztán újra magát kezdi el bámulni a tükörben.*Mi ez a nyomott hangulat? Sokáig maradtunk fent, vagy egyszerre dobták ki mindkettőtöket?*Most el lehet dönte, hogy bájcsevej, kedvesség, vagy egy harmadik dolog váltotta ki ezt belőle. Bár, egy harmadik verzió az esélyesebb...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 4:20 pm

*Elnyom egy ásítást, és bámul ki tovább a fejéből, nem is figyelve, merre halad a folyosó. A lábaira meg az érzékeire bízza magát, csak nem fut a halálba. Belöki a központi társalgó ajtaját, és megpillant egy fiút, aki láthatóan kellemesen elvan magának.* - Hoppá. Most nem kellene zavarnom, mi? *A falnak támaszkodik, amíg nem kap választ, és félkómázik tovább. Láthatóan eléggé fáradt. Kék farmer, fekete póló Pls give me a blanket felirattal, na meg egy dzseki, a hátulján hatszögekből kirakott T betűvel, de ettől a póló eleje látszik. Nem mutatkozik be... majd. Ha zavar, akkor minek?*
Hamon Joulice-Melange

Hamon Joulice-Melange

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeSzomb. Jan. 29, 2011 4:11 pm

*A sötét barna köpeny hanyagul hátra van vetve a vállán át, hogy lehetőség szerint mégis csak látszódjon jól öltözöttsége. Hiába no, varázsköpeny ide vagy oda, mégis csak fontos a jó megjelenés, ez alól nem fog úgysem alább adni. Felül természetesen színes hawaii mintás ing, a felső pár gomb kigombolva. Alul hosszanti csíkos barna vászonnadrág, és egy kényelmes félcipő. Ide bentre ennél erősebb végülis nem is kell. Lehuppan a kanapéra, feldobja a lábát az asztalra és kényelmesen hátra dől. Nincs most nála semmi extra felszerelés, de nincs is szükség rá ahhoz, hogy elücsörögjön, netán beszélgessen valakivel, aki esetleg erre jár. Egy pillanatra még a szemét is lehunyja, mondhatni meditálgat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 6:30 pm

- Játék. *Bólint rá a dologra, majd vigyorog, mikor Shelby már Pennyhez beszél. Majd figyeli az illuzionista lány mutatványát, és kicsit meg is tapsolja, szépek ezek színek, meg az egész kavalkád. Penny szavaira nevet, de nem haragszik, sejti, hogy inkább a rokonnak szurkol. Aztán mindkét lány távozik, pontosabban Shelby elmegy, Penny meg utána rohan.* - Sziasztok, lányok! *Köszön el, majd megiszogatja a kakaót, aztán ő maga is távozik valamerre. Már jóval nyugisabban. Ez a beszélgetés kicsit elűzte az álmát.*
Penelope Waylan

Penelope Waylan

Hozzászólások száma : 145
Kaszt : Társalgó - Központi terem - Page 24 Elementalisa_idezo
Üzenőláda : Társalgó - Központi terem - Page 24 Tek501d4b58bac9f8555161
Az én színem az indianred.

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 6:08 pm

*Ari szavaira csendesen figyel, iszogatja a kakaóját, és igyekszik memorizálni a neveket. Rosetta neve hallatán már heves bólogatásba kezd, hiszen ő legalább rokon.* -Hajrá Rosetta! Meg persze neked is Ari. *Mosolyodik el szélesen, de hát mit lehet tenni, mégis csak a rokonnak drukkol elsősorban, ha már egy vér csörgedezik az ereikben, mégha csak kis mértékben is. Shelby viccelődésére álsértődötten elhúzza a száját.* -De nem iiiiis! *Nyafog, főleg mert még közben a kakaó is elfogyott.* -Na jó...de nem tehetünk róla, hogy a vérünk miatt vonzanak azok a fene tárgyak ugye? *Csillogó szemmel nézi a leányzó mutatványát a színes kavalkáddal, nagyon tetszik neki az összhatás, főleg mivel ő is kedveli a színeket, illúziókat.* -Mindenesetre majd jövőre tarol a tűz és az illúziók hada! *Bokszol a levegőbe, miközben integet a távozó Shelby után, aztán végülis hirtelen felpattan, és mielőtt még becsukódik a lány mögött az ajtó utána kiált.* -Várj meg Shel, muti nekem ezt a színes kavalkádot, én is szeretnééém! Szia Ari! *Köszön még el a jós leányzótól, majd kirobog az ajtón az illuzionista után. Úgy fest a mai nap neki ilyen rohangálós, rohanva érkezett a tűzcsóva miatt, és rohanva is távozik az új tudás reményében. Ez egy ilyen nap.*
Shelby Westwood

Shelby Westwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 5:58 pm

Aha, szóval eramiros, és még nálad is koboldabb, világos, értem én. *Koccint társaival kakaósbögrével, aztán csak derűsen megvonja a vállát.* Áh, nem gond, végülis akik már az első négyben, nyolcban voltunk, már mind nyertünk. Megtudtuk, hogy mi az igazi verseny, hogyan érdemes használni a mágiáinkat, és végülis nem volt vérre menő, baráti verseny volt. *Végighallgatja Arianát is, és bólogat, hogy majd le esik a kalapkája.* Az a lényeg, hogy mindig próbáld meg a legokosabb megoldást, és végülis ott van a remény, hogy a másiknak elmegy valahogy a kedve, de hát amúgy is egy játék az egész. *Aztán Pennyre sandít* Hát egy koboldkának ezt mondhatom, mert a szemetek előtt csak a díj lebeg, mi? *Vigyorodik el, és felhörpinti a maradék kakaót. Felcsatolja az oldalára a hegedűt, majd rózsaszín-bézs szalagokat húz elő. Némi látványmágiás és illuziomágiás színkavalkád varázslása után a szalag úgy néz ki mint egy szilveszteri angolna. A leányzó megforgatja a feje fölött aztán a dereka körül húzkodja* Én most megyek, nyújtozom még egyet. Sziasztok, és sok sikert Ariana! *Köszön el, és körbeforogva kitáncol a teremből.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 5:46 pm

*Meglepődik, mikor Shelby két kakaóval tér vissza, de mosolyogva fogadja el a neki szántat.* - Köszi, aranyos vagy. *Aztán Shelby szavaira kuncog.* - Hát, vigyázni kell a folyosókon, a végén még nem festménybe megy a támadás. Vagy igen, ők meg megsértődnek. *Aztán iszogat, és közben figyeli a lány gesztikulálását, meg a szavait.* - Igen, alighanem lesznek, akik feladják a versenyt, de a legtöbben szerintem inkább kiesni fognak. Azért eléggé izgulok, hogy én mikor... *Majd felnyög.* - Persze, nézegettem a sorsolást. Ha eljutok a harmadik körig, alighanem izomból belefutok Biancába. Vagy Janába. Szóval attól a résztől eléggé félek... De persze, stratégiakidolgozás, csak nem sok ötletem van egyelőre... *Elgondolkozik, mereng, majd kicsit összerezzen.* - Esélyesek? Akiket az előbb mondtam. Meg alighanem Jack... és Rosetta is nagyon ügyes. *Biccent Penny felé.* - Meg persze Aeryn és Chris... Laura. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. De jövőre tuti esélyesek lesztek, ha indultok, idén kifigyelitek, mi mit szúrunk el. *Nevet.*
Penelope Waylan

Penelope Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 5:34 pm

*Bólogat hevesen Ari szavaira.* -Na igen, és nagyon meg is tudják keseríteni az ember életét. Hallottam már, hogy egy festmény hetekig valakit követett a folyosókon, mert nem bírta, remélem ezt megúszom azért. *A Rosettát érintő kérdésre feszesen kihúzza magát.* -Igen, volt benne részem, és meg kell vallani jól sikerült a mű. *Vigyorodik el újfent szélesen, majd akkor már fel is markolja az asztalról a bögrét, amiből az előbb ivott, ha már Shelby hoz magának másikat. Egy köszönöm mosolyt villant a lányra, majd tovább kortyolgat. Nagyon ízlik neki a finom kis itóka.* -Az is jó, a tűz mindenhogy jó. Rosetta pedig Eramiros, mint én is, druida lány, kisebb mint én, mert ő kobold. Majd biztosan találkozol vele, sokszor fellelhető erre-arra. *Magyarázza az újdonsült ismerősnek, majd figyelmesen hallgatja a szavait a versennyel kapcsolatban. Jól jöhetnek még a tanácsok a jövőre nézve.* -Azért sajnálom, hogy nem nyertél, de majd akkor itt jövőre, vagy mikor lesz ilyen megint. És hogy most kik az esélyesek? *Arira pillant tanácstalanul, láthatóan fogalma sincs. Mivel újonnan jött, nem ismer túl sok embert, és a tetejében nem is Allidonos, így meg aztán végképp nem. Nem tud tehát konkrét neveket mondani, Arinak passzolja a dolgot és inkább csak kortyolgatja a kakaóját.*
Shelby Westwood

Shelby Westwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 5:19 pm

Tűzmágus? *Nagyon nevet, ki sem nézné a kislányból, hogy ekkora energiákat képes gerjeszteni.* Az durva, de én is imádom a tüzet, ilyen tüzijáték formában, meg tűzkarika, amin a tigrisek ugrálnak át. De ha jobban belegondolok, végülis én is a tűzet használnám, ha valaki nagyon felbosszantana. *Mosolyog a kakaómelegítésen, aztán csak legyint.* Idd csak meg, hozok még magamnak. *Fordul sarkon, és valóban hoz, még Arianának is, ezüsttálcán, és már csak foszlányokat hall amikor visszatér.* Ki az a Rosetta? Nem Allidonos, mert akkor tutira ismerném, a dalnokokat szinte mind vágom. *A cellás részt nem érti, de úgy véli, hogy biztos a Rosettás dolog kapcsán merült fel, ezért nem is firtatja. Ellenben kacarászik a festményes sztori hallatán.* Attól félek én nem az alját pörköltem volna meg, hanem egy pillangót dobok át a közepén. *Látja, hogy a lányok rá figyelnek, ezért hát szimpadias mozdulattal gesztikulálva magyarázni kezd* Én úgy vettem észre, hogy vannak személyek, akiknek kultuszuk van. Akik állandóan mindenben benne vannak, azok ellen úgy vélhetik a többiek, hogy úgysincs esélyünk. Talán fel is adják a versenyt. Ha már tudjuk a sorsolást, akkor lehet mérlegelni az esélyeket, hogy hol ki jut tovább, és már előre stratégiát kidolgozni a lehetséges ellenfelek ellen. Nálunk Montreálban a három éve a párbajversenyt történetesen én nyertem volna, de az utolsó pillanatban annyira összeszedte magát az ellenfelem, hogy csak ezüstös lettem. Itt is próbálkoztam volna, de amikor idejöttem, akkor a bolgár külügy minden varázstárgyat elvámolt sajnos, úgyhogy nem akartam az esélytelenek nyugalmával próbálkozni, majd inkább gyűjtök a zsebpénzből, és majd bevásárolok valami csudijó relikviás gyűjteményt. *Fejezi be mosolyogva, és lehuppan melléjük.* Nem is tudom, most kik az esélyesek? *Pillog rájuk kiváncsiskodva.* Persze csak allisokat mondjatok, a többieket nem ismerem annyira.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 5:02 pm

*Reflexből feláll a fotelből, ahova lehuppant, mikor Shelby is felpattan.* - Igen, már szerintem is összefuthattunk... *Elfogadja a kéznyújtást, és elrejt egy apró fintort a lány következő szavainál.* - Jahm. Igen, én voltam. *Kicsit feszélyezi, hogy erről vált híressé, elvégre neki nem volt annyira kellemes egyik festmény sem. Sem a körülményeik, sem amit előrevetítettek. Bár... ha jobban belegondol, nem is tudja, mit szeretne, miről ismerjék a nevét.* ~ Mondjuk... az aranypálcabajnokságról. Az kellemesebb lenne. De persze úgy senki nem köszön, hogy jaj tudom, te nyerted meg azt a bajnokságot. Meg évfolyamelső voltál. Mindig a hülye festmények... ~ *Arcán nem tükröződik sok ebből az egészből, csak félmosoly látszik, aminek tompaságát be lehet tudni a fáradtságnak.* - Igen, valóban indulok. Hát ha gondolod, baráti tanácsokat szívesen fogadok, hiszen te úgyis kívülálló vagy ebből ezek szerint... *Penny szavaira felnevet.* - Ejnye, pedig az itteni festményekkel nem árt jóban lenni. Remek pletykákat tudnak. *Kacsint rá a lányra, majd végülis visszahuppan a fotelbe.* - Egyébként Rosetta remekül festett a bálon, jól sejtem, hogy ez nagy részben a te érdemed?
Penelope Waylan

Penelope Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 4:55 pm

*Értékeli, hogy a másik fél is láthatóan társasági ember, mint ő is. Legyint egyet a kérdésre cinkos mosollyal.* -Persze, vicces is lenne, ha egy tűzmágus a saját tűzétől pusztulna el...ott még nem tartunk. Csak kicsit túllőttem a célon, fene tudta, hogy ekkora lesz ez a dolog. *Végül vállránt és a kakaóra nagy szemeket mereszt.* -Téééényleg, kaphatok? *Nyújtja el picit az első szót, mint valami 5 éves, majd átveszi a bögrét, kicsit még melegít rajta a kezei között tartva, majd nagyot szürcsöl. Láthatóan ízlik neki, de aztán visszaadja, mégsem ildomos, ha az egészet felissza Shelby elől.* -Nagyon köszönöm, isteni finom! És még tuti nem találkoztunk, nem olyan régen érkeztem, Rosetta Waylan unokatesója vagyok, távoli, de rokon. Úgy tudom ő valamivel híresebb erre, bár amikor ide jöttem kiderült, hogy én is, mert volt az a cella, meg minden...zavaros ügy. *Fecserészik egy sort, amikor betoppan Ariana is. Na vele már legalább találkozott párszor, ott volt ugye Rosettáéknál is a csajos estén, meg minden.* -Szia Ari! Semmi extra, csak egy tűzcsóva hangyányit félresikerült, de mindenki él, azt hiszem az a festmény se lesz túl pipa pár nap múlva, amelyiknek kicsit leégettem az alját. *Vigyorodik el szélesen, talán még Ari is hallotta a folyosón, hogy valami férfi hang éktelen haraggal kiabál. A párbajverseny hallatán nagy szemekkel pillant újra Shelby-re.* -Én nem indultam, de majd a következőn talán...úgyhogy várom a tippeket! *Fel is könyököl a fotel karfájára, és láthatóan minden idegszálával a lányra mered. Ő trükkmester ugye, e téren van közös érdeklődésük.*
Shelby Westwood

Shelby Westwood

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitimeHétf. Jan. 10, 2011 4:43 pm

*Megremeg az ujja között a hegedű vonója, amikor felharsan a robaj. Nagyot nyelve teszi le az asztalra a hegedűt, amikor berobban a tűzförgeteg, már éppen nyúlna a pálcájáért, amikor észreveszi, hogy "csak" egy diáktársa az. Mármint aki előidézhette ezt a tüzet. Most már nem a pusztításért aggódik, hanem a leányzóért.* Minden rendben? Jól vagy? *Leül a kobold mellé, és elmosolyodik* A kakaómra fáj a fogad? Adhatok. *Nyújtja át a poharát önzetlenül.* Értem, szóval Penny. Én pedig Shelby, de azt nem kell becézni, jó ahogy van. *Megrázza a félkobi kezét, persze miután az letette a bögrét.* Nem nagyon találkoztunk még szer... *Az intemet már nem fejezi be, mert megérkezik Ariana. Egyből felpattan, igencsak nyitott és társasági ember.* Hello, na akkor mégegyszer, mert téged sem ismerlek. Shelby Westwood, Allidon. Azt hiszem már találkoztunk, de nem túl sokszor. *Nyújt kezet Arianának, aztán a homlokára csap.* Aha, már tudom, te rajzoltad azt a furcsaságot. Vagyis festetted. De úgy hallottam, hogy te még a párbajversenyen is indulsz. Bár én nem, de odahaza ennek nagy divatja volt, adhatok pár tippet. *Fonja karba a kezét, és joviális mosollyal pillog Arira*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Társalgó - Központi terem   Társalgó - Központi terem - Page 24 Icon_minitime

Társalgó - Központi terem
Vissza az elejére 
24 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Labirintus :: Központi termek-
Ugrás: