Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Társalgó - Konyha, étkező | |
|
+97Jean Pierre Borell Sophie Lee Kilian Jones Lioneah Armenyell Noah Karl Pavel Enrathol Dorhead Szergej Romanov Lena Langhorne Evangeline Elovics Celia D'cruze Dwayne Brox Nia Boyanov Cameron Whitness - Archív Edenzia Syntyche Diana Lunitech Logan Knucker Cassandra Waylan Samuel J. Colwell Fox Hunter Flame Torchwood Sasha Lupinien Tessa Leone Artemis Taylor Aliena McNewast Christianna Faraday Nye Drystan Cat R. Morgan Munashi Kataku Dárdosi Péter Molly Grozda Goran Polyak Boris Casimir Pavlov Anelie Mei Xi Theodor Anastas Natalia Tatiana Ridolf Samantha Radoslava Lizbeth Westlive Lorie Andres Jack Darkfield Ashley Montez David Branson Xena W. Johnson Rory L. Milborrow-Quenell Alexandra Voltano Eira Eilertsen Etienne Marceau Choi Dae Rin Alfons Gerard Nessie di Alsiera Joshua Phoenix Valeriel Ravenwood Isabella Newton Berill Dalida Cornish Sly Monroe-Peck Daran Fila Chirs Thomas Evernight Lina Wierro Siegfried Zauberer Vivienne Mendelsohn James Ravenwood Teodora Yana Teodora Zhaklina Jenna Shot Maria Thekla Steven Grivalt Aravis Anton Gwilim Jan Nemir Growal Daniel Dragos Emett Neofit Rosetta Waylan Lorraine Betranche Aleksandar Grozda Regina Ruosin Larissa Silber Seldrit El Perimd Lavena Theia Emily Kyra Beawer Farkas Zsuzsanna Gaiaea Yosif Zhivko Electra Porfkonjal Estera Linnet Emanuel Branimir Ginnie Baker Alvery Moreau Speranza di Bagliore Cecile Mignonette Nathaly Holloway Toportyán Zakariás Rosalie Hooper Jasna Novarro James Blackwood Wanda Dorcas Gloria Miley Hortingberg Kádár Enikő Vica Caroline Evans Andréa Bontavier 101 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Andréa Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 213 Kaszt :
| Tárgy: Társalgó - Konyha, étkező Szomb. Okt. 16, 2010 7:57 pm | |
| First topic message reminder :A Társalgó központi terméből egy kisebb szobába nyílik egy ajtó. Nem túl nagy a hely, de esti nassolásokra, mikor már az Étkezőbe nem szabad menni kimondottan alkalmas. Ha belépsz szemben magaddal a fal mentén végig egy pult húzódik, sok-sok szekrénnyel, ahol találsz poharakat, tányérokat, sütéshez, főzéshez is összetevőket. Meglepő lehet, de szinte minden fellelhető itt, vélhetően a mágia erejének hála, ha palacsintára vágysz, és liszt kellene biztosan lelsz egy szekrényben. Természetesen láthatod, hogy van itt csap is, kézmosáshoz, mosogatáshoz, bár utóbbi nem szükséges, hiszen a manók, mikor épp nincs itt senki sem rendet tesznek. Egy kisebb hűtőt is találsz itt, ha valamit készítesz, és marad belőle elteheted, de ha egy szendvicset ennél ahhoz itt leled meg a felvágottat. A mélyhűtőben még különböző ízű fagyik is rejtőznek, nem árt hát jól körülnézni. Sütőt is láthatsz, ha esetleg bonyolultabb ételt szeretnél készíteni, hisz néha az ember kedvét leli az efféle alkotásban, és nem mindig akarja a manók ételét enni, így akár a hazai ízeket is a kúriába varázsolhatod. A szobában egyetlen kis asztalka van, maximum ketten férnek el mellette, bár szék több is akad, tehát ha arról van szó leülni le lehet, vagy kivinni az enni, innivalót a központi terembe. írta Cirelin de Sovalon
| |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Xena W. Johnson
Főkarakter : Nincen még sajnos... Hozzászólások száma : 60 Kaszt : Üzenőláda : Nessie di Alsiera multikája, a kis vörös kobold-véla papnő
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 7:14 pm | |
| -De érdekes. Nézd.*Fogja magát, elő vesz egy serpenyőt, majd mindent beledobál az asztalról: túrórudit, paradicsomot, sajtot, szalámit, tejfölt, joghurtot, végül pedig kechupot, majd elkezdte forgatni, mikor aztán érezte, hogy kész, akkor egyszerűen leoltotta a gázt.*-Milyen?*Kérdezte gyermekded kíváncsisággal. A készítmény amúgy jobban hasonlított egy serpenyő hányásra, mint ételre, de Xena nagyon belelkesült, így visszatette a tűzre, és rakott hozzá még kenyérkét is, meg narancslevet, így most már, az így is elég büdös undormány még inkább hányásra kezdett hasonlítani. Xena előszedett egy villát, majd belekóstolt. Hamarosan sikerült kiköpnie az egészet a röhögéstől és úgy pár centivel ment el a vörös kismama arca mellett az utolsó és legszélső csepp. Amúgy a lány azon röhögött, hogy mennyire rossz és undorító izét tudott ő összetákolni.* | |
| | | Rory L. Milborrow-Quenell
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 136 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 6:58 pm | |
| - Furcsa, hogy... hát, ez furcsa. *Vigyorodik el, nem tudja megmagyarázni a dolgot, de mintha büszke lenne magára, hogy ő mutathatja meg Xenának a dolgokat. Talán... talán ez egy barátság kezdete? Nem lenne rossz, hiszen már itt van egy ideje, de még csak Sarah, Berill, Paloma, Valentine meg Mika áll hozzá egy kicsit közelebb, mint a többi diák, és amúgy is, ez az aranyos tudatlanság és kíváncsiság szimpatikus neki a lányban. Figyeli, ahogyan kipakolja a lány a hűtőből a dolgokat.* - Amit most eszel, az túrórudi. Tejből készült cucc van benne, az a túró, kívül meg csoki van, az is tejből van. *Végighordozza a pillantását az asztalon, és a tojásra bök.* - Ez tojás, ezt egy csomóféleképpen meg lehet csinálni... Lehet sütni, meg főzni, meg van, aki nyersen is megissza, de húsra meg gombára és sajtra is szokták rakni, és ebben sütik meg, meg a bundáskenyér is ebben van megforgatva. De... van még itt tejföl, ez is tejből van, meg túró, ez is tejből van... Ez joghurt, ebben is tej van, meg gyümölcs. Ez virsli, ez húsból van... Ez majonéz, ez tojásból van. A kecsöp meg paradicsomból... A paradicsom egy zöldség! Vagyis elvileg gyümölcs a tudósok szerint, de mindenki úgy mondja, hogy zöldség. *Rántja meg a vállát némi magyarázás után.* | |
| | | Xena W. Johnson
Főkarakter : Nincen még sajnos... Hozzászólások száma : 60 Kaszt : Üzenőláda : Nessie di Alsiera multikája, a kis vörös kobold-véla papnő
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 6:44 pm | |
| -Nem, de talán tejet már láttam, szerintem Nala ismeri.*Mondja, majd figyeli, ahogy macskája elégedetten fetyeli le a tejet, majd ő is megkóstolja a narancslevet, később pedig a fél-zsíros tejet.*-Nagyon ízletes.*Mondja, majd Roryra pillant, amolyan "Na, nincs még valami?" tekintettel, miközben feláll, kinyitja a hűtőt, kivesz belőle dolgokat és egyenként megkérdezi mindegyiknek a nevét.*-Ez mi?*Vesz ki egy Pöttyös túrórudit a hűtőből, majd felbontja és megeszi, láthatóan igazán finomnak tartja.*-Na és ez?*Húzott elő egy sört, de mielőtt megkóstolta volna, megszagolta, s gyorsan visszatette. Majd egy csomó dolgot kipakolt az asztalra: tojást, túrót, tejfölt stb..., aztán hallgatta Roryt, amint magyarázza az összes terméket.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 6:35 pm | |
| *Elégedett mosollyal figyeli, ahogyan Xena legyűri a naaaagy szendvicset.* - Még tejet sem ittál? *Arcára döbbenet ül ki.* - Az az, amit a tehenek, meg a kecskék adnak. *Teszi hozzá, hátha csak máshogyan nevezték ott, ahonnan Xena jött. Mindenesetre elővesz egy nagy, hosszú üvegpoharat, és egy mosolygó szmájlival díszített bögrét, az előbbibe pedig 100%-os narancslevet, a másikba pedig félzsíros tejet tölt a lánynak. A gyümölcslevet rögtön odaadja, de a tejet beteszi a mikróba fél percre, csak utána csúsztatja Xena elé, és kíváncsian várja a lány reakcióját.* - A cicák is szeretik a tejet! *Csap a homlokára, amikor ez eszébe jut. Egy mélytányért félig megtölt vízzel, majd tejjel.* - Azért kell bele víz, mert különben megfájdul tőle a hasa. A tejfölt is nagyon szeretik a kis cicusok! *Mosolyodik el.* - Még soha nem ettél ilyesmiket? *Kérdezi meg ismét, hiszen tényleg eléggé hihetetlen ez a számára.* | |
| | | Xena W. Johnson
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 6:29 pm | |
| *Kicsit meglepődik, mikor a lány kikapja a kezéből a kenyeret, de aztán rájön, hogy csak tesz rá néhány érdekes dolgot. Egyik például a szaláminak nevezett valami, meg sajtot és sonkát, meg miegymást, majd a kezébe nyomja.*-Nálunk ennyit eszik a 25 papnő együtt. Szép ki szendvics.*Mondja, majd váratlanul nagyot harap a szendvicsbe, ami nagyon ízlik neki, nagyjából öt perc alatt felfalta, Rory pedig nagyjából egy szendvicset, meg egy nagy vörös foltot látott mögötte, ami Xena haja volt, arcából semmi sem látszott, maximum a homloka teteje, mikor már félig legyűrte az óriási szenyát.*-Na, és megmutatod a narancslevet meg a tejet?*Kérdezte, gondosan emlékezve arra, amit a lány mondott, mert sajtot, sonkánt, szalámit, tejet és narancslevet sorolt neki, ezere pedig igen kíváncsi lett.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 6:15 pm | |
| *Elkerekedett szemekkel bámul a lányra, amikor kiderül, hogy ő még csak nem is hallott felvágottról, sajtról, narancsléről, tejről. Rögvest leteszi az asztalra a kalácsot, elveszi a lánytól a kenyerét, és a hűtőből előkerülő szeletelt sajtot, szalámit, sonkát tesz rá, meg a tetejére még egy kis salátát, és néhány pötty majonézt - majd amikor kész a több centis szendvicstorony, egy elégedett pillantással visszaadja a lánynak.* - Nem tudom, hogy honnan jöttél, de az igazi szendvics, az igazi szendvics! Egyébként én New Englandból jöttem, bár nálunk sem volt nagy a választék étkezés terén, állandóan csak tojás, sajt, túró, vaj, meg tej, szóval az, amit mi megtermeltünk magunknak. Na de hogy ízlik? *Kérdezi, megvárva, ameddig a lány megízleli az általa készített szendvicset.* - Mit jelent az, hogy Nala? *Pillant a cicára, majd nagyot harap a kalácsából.* | |
| | | Xena W. Johnson
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 6:04 pm | |
| -Én Xena W. Johnson vagyok. Nem, nem nagyon ismerem az ilyen dolgokat, tudod, ahonnan én jövök, ott minden nap ilyet ettünk. Ha megkóstoltatód velem a felsorolt ételeket, akkor lehet, hogy megszeretem.*Mondta kedves mosollyal, mivel úgy tűnik, hogy aranyos lányba botlott.*-Rory.*Mondta egyszerűen, jelezve, hogy így "kívánja" hívni a lányt. Ezt követőn kivételesen ő tesz fel kérdést.*-És te honnan jöttél?*Kérdi, mert hát Xena egy szegényes helyről érkezett, de Roryt látva, aki barna vajjal meg valami zölddel eszi a kenyerét(Xena nem ismeri a nevét)...az nem tudni, hogy honnan jött. Macskája éppen máshol kószálhatott volna, de ő mégis itt bukkant fel. Bizony, egy vörös kis szőrgombóc cica lökte be az ajtót, ami mivel nem volt kilincsre zárva, így könnyedén nyílt.*-Nala.*Mondta már kicsit nagyobb lelkesedéssel, de kijelentő módban.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 5:53 pm | |
| *Nem is olyan nagyon sokára ismét nyílik a konyha ajtaja, és egy számára ismeretlen lány lép be rajta - nem rég érkezhetett, hiszen még nem találkoztak. A kicsit feszes köszöntésre Rory egy pillanatra meglepődik, és széles mosollyal az arcán köszön vissza.* - Szervusz, kedves Ismereten! *Nem úgy tűnik azonban, hogy a lány beszélgetős hangulatában van, de a mi kis vöröskénk nem fogja feladni. Azt, hogy a másik végigméri, fel sem veszi magára, gótikus, régies stílusú ruhái miatt ezt már megszokta.* - Rory vagyok, vagy Lekisha, egyébként Rory Lekisha Milborrow-Quennel, de úgy hívsz, ahogyan csak szeretnél! Ő pedig itt... *Bök a pocakjára.* - ...vagy Perron, vagy Philippa, ezt még nem tudom! *És megsimogatja a hasát, majd nagyot harap a Nutellás-üvegbe mártogatott kovászos uborkából.* - Nem szereted a narancslevet, meg a tejet? Meg a felvágottat és a sajtot? *Kerekedik el a szeme, amikor észreveszi, hogy mit eszik, meg iszik a lány.* | |
| | | Xena W. Johnson
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 5:44 pm | |
| *Kobold-véla papnők sétál a konyha felé. Mikor odaér, megpillantja a kis vörös, nagy pocakos leánykát, s kedvesen köszönti.*-Üdvözöllek.*Mondta, majd vágott magának egy szelet kenyeret, megkente vajjal, majd vette elő egy poharat, sima, egyszerű csapvizet öntött bele, majd leült, s szótlanul ette szegényes vacsoráját. A templomban megszokta, hogy mindig ilyet esznek, hiszen nem volt sok pénzük, nagyrészt adományokból meg ilyesmikből éltek. Egyszer csak váratlanul rápillantott a nekromata lányra, s végigmérte egy kicsit. Nem ítélkezett, a pocakját illetően, hisz már látott sok furcsaságot, ami kiderült, hogy nem is az ember hibája volt, hanem valami egészen más történt.* | |
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Pént. Feb. 24, 2012 5:36 pm | |
| *Legkedvencebb vörös kiasacszonykánk a pocakját simogatva lép be a konyhába. (Hasa egyébként már elég nagy, tudniillik, tőle teljesen függetlenül teherbe esett egy rakat másik lánnyal egyetemben, úgy, hogy ő még egy srácnak a kezét sem fogta meg.) Senki nincs a konyhában, ilyenkor még mindenki inkább az étkezőben vacsorázik, de ott valahogy most nincsen olyan kaja, amit ő megkívánna... Szóval kinyitja a hűtőajtót, és egy üveg Nutellát vesz elő, meg kalácsot. Gyakorlott mozdulatokkal jó vastagon megkeni a mogyorókrémmel a kalácsot, és a konyhapultnak támaszkodva beleharap - de nem sokáig marad meg az arcára kiült élvezet. Néhány percig gondolkodik, majd az egyik felső szekrényből elővesz egy üveg kovászosuborkát, karikákra szeleteli, felrakosgatja a nutállskalácsra, és most már egy elégedett nyögéssel ízleli meg a vacsoráját.* | |
| | | Alexandra Voltano
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 272 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jan. 23, 2012 7:25 pm | |
| *A jelek szerint a főprefi nincs túl jó kedvében... Na de majd Szandra megpróbálja megvígasztalni. -Igen, azt tudom, látom a jelvényedről. És januárban jöttem. Előtte Roxfortban voltam. Ismered Bella Newtont? Ő volt az évfolyam- és háztársam. A mai napig ő a legjobb barátnőm... *magyarázza, miközben a muffint csinálja.* -Viszont szeretek ismerkedni és barátkozni, úgyhogy kíváncsi vagyok mindenkire az iskolában. Nyáron pedig azért majd szerintem hazamennék egy időre, mert azért hiányozni fognak szerintem a szüleim meg a rokonok... Tudod, nálunk nagyon sok mulatság szokott lenni, többek között nyáron is, a szünetben. Itt mit szoktatok csinálni nyáron? Szokott lenni bulizás? Esetleg kirándulás... Mit szoktatok csinálni? *próbál a maga vidám módján szóba elegyedni Ciarával, közben már kész is lesz a muffin, persze pici varázslat segítségével. Egyet odatesz Ciara elébe.* -Tessék, ez a tiéd. Azért kóstold meg, hátha jobb kedved lesz tőle. A mogyoróvajas muffin a kedvencem, és ez épp olyan. *mondja, majd elkezdi falni a maradékot.*//muffinhoz finom a fagyi // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jan. 23, 2012 7:05 pm | |
| *Ahogy a kis kobi lány vidáman felbukkan a konyhában, egy darabig észre se veszi Ciara, de mivel a lány odamegy és be is mutatkozik, illendőségből persze ő is így tesz, egy kis mosolyt erőltetve az arcára közben.* -Szia, én meg Ciara de la Fresque, főprefektus....ő pedig itt a daimonom, a becses neve pedig Ciqala, és engem csak elég simán Ciarának hívnod....nemrégóta lehetsz itt, nem nagyon láttalak még...*töpreng el ahogy a majdnem vele egymagasságban lévő lányra néz, mivel ő nem állt fel ugyebár.* -Es ne haragudj, igazán szeretem a muffinokat, de most nem kérek, de kedves vagy...*mondja, majd visszafordul az asztalhoz és próbál erőszakkal legalább néhány falatot enni, de nem megy, és csak piszkálja az ételt, mikózben néha kortyol egyet a narilevéből.* -No, nem olyan rossz a helyzet, nem sokára itt lesz a nyár, és akkor megismersz mindenkit...és nézd a jó oldalát, elveszítettél egy családot, de kaptál egy másikat, egy igazabbat mint valaha...ez a legfontosabb...*teszi az ölébe daimonja a fejét miközben vigasztalja a gazdiját, kicsit félhangosan, úgyhogy simán hallhatja a kis kobilány is* |
| | | Alexandra Voltano
Főkarakter : Deyan Serenity Hozzászólások száma : 272 Kaszt :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jan. 23, 2012 6:44 pm | |
| *Egy kedves kis kobold leányzó, Szandra baktat le a konyhába. Ma egy csini fehér blúz és egy zöld szoknyácska van rajta, egy nyaklánccal és egy karkötővel kiegészítve. Az előbb már "lefárasztotta" Bellát, annyit trécseltek, ő pedig kicsit megéhezett, úgyhogy úgy döntött, ellátogat a konyhára és csinál magának valami ínyenc falatot. Nagyon jól ért a főzéshez, és szereti bőven csinálni a kajákat, úgyhogy valószínűleg jutni fog másnak is. A konyhában épp a főprefektusba botlik, és illetlenségnek érzi csak úgy elmenni mellette, úgyhogy szépen odasétál hozzá és bemutatkozik neki.* -Szió! Alexandra Voltano vagyok... De csak simán Szandra. Belsis. Épp muffint készülök sütni, kérsz belőle? Szívesen adok neked is meg bárkinek belőle. *kérdi a leányzóra mosolyogva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Jan. 23, 2012 6:31 pm | |
| *Maga sem tudja hogyan keveredett ide vagy hogy éhes-e egyáltalán, csak leül egy szezámmagos zsemlével és egy pohár narancslével és várja a csodát. Fejében megannyi gondolat cikázik, még mindig nem tudja ezt az egész mindenséget felfogni, értelmezni, pláne nem tudja elengedni a régi életét. Egyszóval daimonjával sem beszélget még hangosan sem, csak ül csendben és néz maga elé, kilátástalannak és annyira negatívnak lát mindent, dühös és kiábrándult, és nagyon fáj a szíve. Kinézete most cseppet sem rendezett és csinos, csak egy szakadt farmert visel ami bár szépen így is kiadja alakját, de nem ezért van rajta láthatoan, és egy sima inget visel alatta egy sárga pólóval, semmi extra. Sminket sem rakott fel és a haját sem fésülte ki legalább egy napja, arca pedig egyáltalán nem az a megszokott sugárzó és élettel teli. Tehát aki ismeri, és aki meg nem annak inkább feltűnik hogy valami nagyon nincs rendben.* |
| | | Eira Eilertsen
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 113 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Dec. 27, 2011 12:44 pm | |
| -Ez is jó kérdés,de azt ugye tudod hogy általában nem úgy történik minden ahogy azt te elképzeled.*Mondja a lány miközben befejezi az evést.* -Majd meglátom ha megyek és még aktuális szólok.*Mondja miközben végig fut az agyán az a gondolat hogy vajon mit akar tőle a fiú.* -És igen ezt hallottam.És igen arra gondolok bár hallottam a másik jó barátomtól a másik dologról is.*Mondja miközben az egyik tincsével játszik.Aztán fel áll a lány és elsétál ott hagyva válasz nélkül a fiút.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Dec. 27, 2011 12:20 pm | |
| -Miért pont mással? Hogy én agresszív? *mondja sanda vigyorral az arcán* -Nem, nem riadok vissza egy kis balhétól, sőt... De nem nevezném magam agresszívnek! Azon kívül meg csak felajánlottam, más megtiszteltetésnek érzi, hogy velem jöhet! *mondja nevetve és kihúzva magát* -De ha nem, hát nem! Majd elmegyek mással! *mondja, és reméli, hogy a lelki hadviseléls bejön, és a lány elmegy vele, vagy ha nem, akkor sürgősen keresnie kell valakit akivel elmehet, egyedül az még se fekszik! Szóval egy helybe ül, a Ginjét kortyolgatja, majd rágyújt egy cigire, amit miután elszívott, gyorsan el is olt.* -Ch! Szóval agresszív vagyok! *mondja, még mindig fennakadva a témán, és már van sejtése, hogy honnan van az infó* -Ha a tegnap estére gondolsz, az jogos önvédelem volt, és nem halt meg senki! *mondja, bár meg is hallhatott volna....Amikor befejezte a kaját, a mosogatóhoz lép, és egy pálcaintéssel elmossa a mosatlanokat, majd lehúzza a maradék Ginjét, visszaül, és várja a lány válaszát...* |
| | | Eira Eilertsen
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 113 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Dec. 27, 2011 12:04 pm | |
| -Hát bocsi most nem!*Mondja még az italozásra majd most jut csak eszébe hogy tényleg lesz este bál teljesen el is felejtette jó hogy mondja a fiú a dolgot,de azon már eléggé elgondolkozik hogy egyáltalán akar-e menni vagy nem.Bár lehet el megy ha már egyszer hívják de pont a fiúval?* -És miért mennék pont veled?*Kérdez rá miközben egy kis mosolyt ejt meg.* -Ja és halottam kósza hírekből hogy kicsit agresszív vagy.*Említi meg mellékesen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Dec. 27, 2011 11:42 am | |
| -Ha nem, hát nem! *mondja, majd ő iszik egy Gint. poénos kedvébe van, ezért elkezdi dörzsölni az üveget, hátha előjön valami, de semmi nem akar történni. Szépen falatoznak, majd Evandrus kinyögi* -Viszont....őőőő....izé......arra gondoltam, hogy .......... szóval lenne-e kedved eljönni velem az esti bálba? *mondja, majd amikor végzett, levezetésképpen iszik még egy Gint, és várja a választ* |
| | | Eira Eilertsen
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Dec. 27, 2011 11:22 am | |
| *A tegnapi ívópartnere sétál oda hozzá és persze bólint neki hogy nyugodtan üljön le bár a lány tényleg elég rossz passzban van .* -Szia!Persze nyugodtan,de bocsi most nem iszom eléggé kész vagyok.*Mondja miközben eszegeti a szendvicsét.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Dec. 27, 2011 11:06 am | |
| *Nagyon megörül, amikor meglátja az enyhén másnapos barátját! Úgy teflonostól mindenestől egy üveg Ginnel a kezébe odalép hozzá, és mosolyogva kérdi:* -Szervusz! Csatlakozhatok? *és ha a lány igennel felel, akkor tölt két Good Morning Drinket* |
| | | Eira Eilertsen
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Dec. 27, 2011 10:53 am | |
| *A lány frissen ugyan,de egy kicsinek sem mondható fejfájással érkezik az étkezőbe keres valami ennivalót majd leül egy asztalhoz azzal pedig hogy van-e valaki a környéken nem foglalkozik ahhoz eléggé másnapos.Egy fekete farmert és valami rózsaszín toppot kapott magára reggel meg fölé valami pulcsit hogy ne fázzon.Az asztalnál elkezdi majszolni a szendvicsét és közben azon gondolkozik hogy ma mit is kéne neki csinálnia lehet hogy lemegy a könyvtárba és elolvas valami érdekes könyvet vagy talán elszalad valahová egy olyan helyre amit még nem fedezett fel az iskola területén.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Kedd Dec. 27, 2011 10:15 am | |
| *furcsa álmok kavarognak a fejében, majd egy zöld fénycsóvára riad fel. Egy névjegyet talál a zsebében, egy üzenettel. Borzasztóan fáj a feje, amit nem tud mire vélni. Összeszedi magát, Lezuhanyzik, majd felöltözik. Ruházatát illetően egy fekete csőfarmer van rajta, egy frissen vasalt meggyvörös ing, a weszkó csizmája, az ing tetején pedig egy piramist ábrázoló póló, amely az elmúlt 30-40 év magyar rockzene meghatározó bandája. Szóvaal felöltözik, kígyóját a nyakába veszi, és a konyha felé veszi az irányt, mert borzasztó éhes. Amikor belép, köszön a már ott lávőknek, és a tűzhely fele megy, ahol összeüt magának egy rántottát sonkával, gombával, sajttal, és természetesen olvasztott sajttal a tetején. Amikor elkészül, reggelizni kezdd.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Dec. 26, 2011 7:31 pm | |
| *Evandrusnak nincs kedve párbajozni, nem jöhetne ki belőle jól. Végülis az ő kutyája ugrott. Viszont a lányra is ugyanúgy pálcát emelt volna, ha a kutyát bántja, csak a félreértések elkerülése miatt.Úgyhogy életében először kezet nyújt a srácnak, és ha a többiek is benne vannak. elindulnak a teleporton keresztül a játszótérre* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Dec. 26, 2011 7:17 pm | |
| *Hát igen, ritka pillanatok egyike, hogy jó kedve van és ha lehet inkább csak hagyják rá, mert lehet, hogy inkább nem kéne tudni, hogy miért van ez. Amúgy nem kiismerhetetlenek, csak még egy férfi sem próbálkozott, mivel túl lusták szóval... * - Dehogynem, több maradt volna belőle. Két darab. *Nevet fel és nyújtózkodik egyet.* - Amúgy bocsi, nem vagyok egy állatbarát. *Rántja meg a vállát és persze ezeket a szavakat Evandrusnak szánja. És bár ez kicsit hazugság, mert neki is van kutyája, csak az legalább egy jól nevelt állat.* - Amúgy szerintem egy békés párbajt lejátszhatnátok, mert mind a ketten eléggé idegesnek tűntök, főleg ő. *Biccent a fejével az Erás fiú felé és bár inkább csak megnézné, hogy a két fiú mit alkotna, hogy ha összeeresztenék őket, de hát így kedvesebbnek tűnik, még ha nem is az, kicsit sem.* |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező Hétf. Dec. 26, 2011 6:43 pm | |
| *Meglepődik kicsit Lisán hogy ilyen jó a kedve,de lehet hogy csak a elkövetkező harc gondolatát melengeti,de lehet hogy csak jó napja van a fene se tudja a nők kiismerhetetlenek.A jó kívánságára csak.kinyög valamit.* -Köszi!*Ám Alf se az a típus aki bárkinek is meghunyászkodna,de csak lépni kell valamit mert ha egy helyben toporgunk akkor csak telik az idő és nem történik semmi.Majd felel a lánynak.* -Te mit gondolsz?Ha párbajozok vele csak annyit érek el vele hogy lapos lesz,de szerintem abból sem tanul semmit.Dönts te mit javasolsz?Bár szerintem nálad sem maradt volna sok a kutyából szerintem.Vagy rosszul sejtem?*Néz kérdőn a lányra miközben végig fut pár dolog az agyán.Bár szívesen kipróbálna a fiú ellen magát de lehet hogy megölné vagy legalább is elég rosszul jönne ki a helyzet az biztos és pont ezért nem akar vele kezdeni mert őt nem kell félteni.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó - Konyha, étkező | |
| |
| | | | Társalgó - Konyha, étkező | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |