Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Kérdések a versennyell kapcsolatban I_vote_lcapKérdések a versennyell kapcsolatban I_voting_barKérdések a versennyell kapcsolatban I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Kérdések a versennyell kapcsolatban I_vote_lcapKérdések a versennyell kapcsolatban I_voting_barKérdések a versennyell kapcsolatban I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Kérdések a versennyell kapcsolatban

Go down 
+4
Aurora Valanthe Mediaris
Cirelin de Sovalon
Rosetta Waylan
Kaen el Jericho
8 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Kérdések a versennyell kapcsolatban Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 12:51 pm

Köszi. ^^ Ez volt a tipp, mert Isobel állandóan nyilazik, csak biztos akartam lenni. ^^"
Vissza az elejére Go down
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Illuzionista
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 12:49 pm

Persze, hogy nullázódik ld. az én, vagy Isobel egy körös meccseit.
Semmi értelme nem lenne, hogy ha gyorsan leversz valakit, akkor a köv. ember ellen lényegében gyengébb támadással kezdhetsz csak.
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 12:45 pm

Khm. Tudom, jókor kérdezem meg, de eddig megvoltam nélküle... XD Szóval ugye két egymás utáni körben nem használhatom ugyanazt... De ez nullázódik a meccs végén? Tehát amit mondjuk a középdöntő utolsó körében használtam, használhatom az elődöntő elsőjében, vagy nem lehet?
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 4:43 am

The member 'Kaen el Jericho' has done the following action : Roll dices

'Hat oldalú dobókocka' :
Kérdések a versennyell kapcsolatban De6
Result :
Kérdések a versennyell kapcsolatban De3
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Nekromanta
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 4:43 am

páratlan: Lisa, páros: Isobel
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 4:41 am

'Hat oldalú dobókocka' :
Result :
Kérdések a versennyell kapcsolatban De1
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Jún. 09, 2011 4:41 am

páratlan: Shawn, páros: Hamon
Kalandmester

Kalandmester

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Jún. 07, 2011 4:10 am

'Hat oldalú dobókocka' :
Result :
Kérdések a versennyell kapcsolatban De4 Kérdések a versennyell kapcsolatban De2
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Jún. 07, 2011 4:10 am

Ki kezd:

páratlan: Hamon, páros Karen
páratlan: Lisa, páros: Jack
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeCsüt. Jún. 02, 2011 5:20 pm

Lassacskán a legtöbb csoportban lezárulnak a csoportmeccsek, és a hírben található ágrajz alapján elindulnak majd a középdöntők. Ez előzetes figyelmeztetés nélkül fog kezdődni, érdemes tehát minden nap figyelni a történéseket.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 12:57 pm

Köszööönöööm Kaeeen*.* Majd...majd valamivel meghálálom*-*
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 12:55 pm

Áldásom rá. Nem kell Rékának kezdenie, mindketten akkor írtok, amikor géphez juttok, de max 10ig. Offold be a meccshez.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeHétf. Május 30, 2011 12:48 pm

Csóóóókolom

Huh, hát nekem az lenne a gondom bajom, meg minden, hogy holnap én kezdenék. De ugye én megyek osztálykirándulásra és este hét körül érünk vissza Győrben, lényeg az, hogy én este tudok lenni, de ugye ötig meg írnom kéne... Szóval meg lehetne oldani, hogy Réka kezdjen vagy valami? (Nincs automata hsz-em...)
Meg nem az keresnék én olyan helyet, ahol van netező csak Bécsben nem tudom mennyire menne. Meg Kalanparkba megyünk szall... Na, mindegy csak gondoltam rákérdezek, hogy lehetne-e tenni valamit az ügy érdekében, mert ilyen miatt meg nem szeretnék kiesni..
Maria Thekla

Maria Thekla

Főkarakter : helgafarkas@hotmail.com
Hozzászólások száma : 166
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Auror

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimePént. Május 27, 2011 5:13 pm

*Kösziii:)És bocsi a zavarásért:)
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Mutatvanyos
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimePént. Május 27, 2011 5:11 pm

Szerintem egyértelmű, hogyha megnézel egy másik párbajt, vagy egyáltalán a társadat, szóóóval:

Automatát nem lehet javítani, inkább igyekezz mindig időben írni. Amikor írsz, a hsz-edben legyen egy szerepjátékos cselekvő rész és //...// között az, hogy mit alkalmazol. Tehát pl:

//1. cselekvés: Dobótőr: D6
2. cselekvés: Tűzgolyó (Elemi harci mágia - elsődleges): D8+2+1(Korall gyűrű)
3. cselekvés: Akvamarin gyógykulacs (Drágakőmágia - elsődleges): D8+2 //

Hogyha van plusz adó tárgyad, akkor a végére kell írni, hogy mi az és mennyit ad. Pl. a Korall gyűrű az választott mágiaágra ad +1-et. Tehát az ilyen pluszokat röviden beleírni.

Hogyha még mindig nem tiszta, akkor olvasd el a www.nezabar.hu/hirek.php -n a "Nyílt sisakos arénaharc - Szabályok, kezdés" című hírt...
Maria Thekla

Maria Thekla

Főkarakter : helgafarkas@hotmail.com
Hozzászólások száma : 166
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Auror

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimePént. Május 27, 2011 5:05 pm

Na,most én zavarok.Automata hszt lehet javítani?És mit kell a hsz végére írni?A tárgyakat nagyjából tudom,csak a variknál nem.Tudom,hogy baba meg minden,úgyhogy szépen nyugodtan várok a válaszra... Smile
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeSzer. Május 25, 2011 4:06 pm

Éértem, köszi o.o ezt érthettem félre xd akkor beletörődök a sorsomba ><
Cecile Mignonette

Cecile Mignonette

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 388
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Boszorkany_nekromanta
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban Tek51b4631400ef20209968
Az én színem a darkcyan.

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeSzer. Május 25, 2011 3:54 pm

Használt tárgyat is el lehet venni, hiszen akkor pl. a selyemöv nem lenne hatásos védekezés egyes tárgyak ellen. Csak a selyemöv a selyemöv ellen nem hat, mivel úgymond legelőször ez a tárgy hat egy körben, és utána minden más, tehát nem lehet elvenni a selyemövet selyemövvel, de bármi mást igen, ami már használva lett, mivel egyszerre történik a két dolog lényegében használat előtt kerül elvételre. Így semmissé válik a használata.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeSzer. Május 25, 2011 3:46 pm

Hmm, nem az volt a hírben hogy ha már használtam egy tárgyat, azt nem lehet elvenni?^^" nekem így rémlik, de nem tudom, megnézni O.O
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeSzer. Május 25, 2011 10:49 am

Mindegy ez van. Amikor maxot dobnék, akkor történik csak ez, na mindegy. Most dobtam egy jó szart. XD
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Mutatvanyos
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Május 24, 2011 6:43 pm

Nem írtam, hogy ma, csak hogy elkezdődött. Bocsánat, nem akartam, hogy flreértsd, tényleg félreérthetően fogalmaztam >_< Remélem nem veszett el, amit írtál, tényleg bocsi :/ (előző üzim szerkesztettem át, azért lehetett félreérthető)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Május 24, 2011 6:41 pm

Nem csak közben Rosetta írt körüzit, amiben az állt, hogy ma kezdődik el.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban Illuzionista
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Május 24, 2011 6:38 pm

Susan Watson írta:
Már megoldottam...Very Happy
Viszont most lenne még egy kérdésem, ugye ma már beírta Kaen a negyedik fordulót. Aki kezd, az elküldheti ma a hsz-ét vagy csak holnap?

Minek kérdezel, ha nem várod meg a választ? Vagy elvárható, hogy itt ülünk, hátha valaki kérdez? Érthetetlen...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeKedd Május 24, 2011 6:06 pm

Már megoldottam...Very Happy
Viszont most lenne még egy kérdésem, ugye ma már beírta Kaen a negyedik fordulót. Aki kezd, az elküldheti ma a hsz-ét vagy csak holnap?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitimeHétf. Május 23, 2011 7:13 pm

Azt hittem erre is úgy kell dobni, mint a másik tápolós cuccra>< Bocsáánat>.< De dobtam a tízoldalúval is.><
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban Icon_minitime

Kérdések a versennyell kapcsolatban
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nezabar Aréna :: Nyílt sisakos arénaharc-
Ugrás: