Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Kérdések a versennyell kapcsolatban | |
|
+4Aurora Valanthe Mediaris Cirelin de Sovalon Rosetta Waylan Kaen el Jericho 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Kérdések a versennyell kapcsolatban Szomb. Május 14, 2011 7:12 am | |
| First topic message reminder :
Itt tehetitek fel a kérdéseiteket, ha valami még nem lenne tiszta. Kérjük türelmeteket, mert a babához kell alkalmazkodni, nem mindig tudunk azonal válaszolni. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Kedd Május 17, 2011 1:12 pm | |
| Azt elfelejtettem beoffolni neki, de nem vettem figyelembe a harmadik százalékos dobását, szóval én dobtam volna ki... ha lett volna bármi jelentősége... XD Köszi a választ. ^^ |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Kedd Május 17, 2011 1:09 pm | |
| Visszasebzés, visszapattintás és az olyan sebzések, mint hogy 30 %, hogy az ellenfél D8-at sebződik, ezek ellen nincs védekezés sem sfé, sem más módon.
Viszont láttam nálatok, hogy Fred dobott olyanra is, amire nem kell. A játékosnak csak olyan dolgokra kell dobni, amik befolyásolják a cselekvéseit, mint tárgyelvevés, vagy dupla kockára lehetőség, plusz hsz írás, ellenfél cselekvés kikapcsolás. Másra, mint Fred dobott mágia visszaverésésre nem a játékos dob. Tőlem dobhat, mert én járok jól így a szerencseöv miatt. De nem így van. ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Kedd Május 17, 2011 1:04 pm | |
| Megint én. ^^" Vannak ilyenek, hogy pl. az inkvizítor páncélja visszasebez 25%-ot, meg bizonyos mágiák használatánál az ellenfél sebződik x-et... ezekből fog fel a védekezés (pl. pajzsfelvonás dala, ami univerzális, tehát azt sejtem, hogy ami mondjuk csak elemit véd, az nem), vagy van ellenük SFÉ, vagy ezek mindenképpen sebeznek? |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Hétf. Május 16, 2011 7:38 am | |
| Rendben, akkor jól csintem, csak elbátortalanodtam, mert kb mindenhez van rva, csak ehhez nem és hát nem akartam rontani ^^ De akkor jóóóó. | |
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Hétf. Május 16, 2011 7:30 am | |
| Pajzsok azt fogják fel, ami írva van. Ha nincs írva, mit fog fel, akkor ugye bármit, kivéve automatikus sebződések, visszasebzések, visszapattintások. | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 8:52 pm | |
| Kérdés, és ez most kivételesen szerintem logikus ááám O_O Csak aztmásolom be, ami kell:
1. fázis: Sepp: 8-at sebződne, de 5 SFÉ miatt sebződik 3-at.
2. fázis: Réka: Átpattintja a támadást Seppre, aki sebződik 10-et. Sepp: 13-at sebződne, de 5 SFÉ miatt és -3-at levonó Faggyútárgy miatt sebződik 5-öt.
3. fázis: Sepp: Pajzs: 8-as dobás. Felfogja az 5 sebződést a 2. fázisból és 3-at az első fázisból, tehát összesen 8-at. //Pajzsfelvonás dala (Dalmágia I.) - Nem írja, hogy miből fog fel, mindenből összesen? Ebben lehet hiba, holnap javítom, hogyha megszereztem a választ..//
Ez így van? >_< | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 6:44 pm | |
| Naaagyon naaagyon szépen köszönöm Cir! : ) Igyekszem visszafogni a buta kérdéseket XD | |
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 6:38 pm | |
| Igen.
D6+a kidobott érték, de ez szerintem le van írva a készítésénél, nem véletlenül van alap sebzés, ahhoz jön hozzá a kidobás. De eleve az él, ami el lett fogadva felszerelés listában.
távolsági fegyver 2 - Gránát bomba +3-as (Tehát D6+3) | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 6:02 pm | |
| Megint ééén és jó étvágyat tudom, hogy kaja van ^^U
"Szikrázó rubingömbös pálca: Drágakő, meg egy mágikus kováccsal beleépíttethető valamilyen tárgyba. Fegyver esetén többet sebzel. Páncél esetén jobb lesz a védelmed. Varázspálcába esetén jobban fogsz varázsolni. Gyűrű esetén jobban fogsz gyógyítani. (+2 járul a választott tárgy használatakor a dobásokhoz.)"
No, ugye én a szikrázó rubingömb pálcát választottam, ami TEM. A pálcánál az van írva, hogy varázslásnál, tehát ha gyógyítás a varázslás, akkor is +2, ugye? Tudom ez van odaírva, de hát na, nem akarok rontani XD
Szerkesztve: Update: Távfegyver, célbaéréskor robban. Alap sebzés: D6. 20 %, hogy az ellenfélnek -1 kitérés és -1 SFÉ. - De ehhez hozzájárul a tárgykidobási rendszer és az különbözteti meg az elsődleges-másodlagost, vagy ezt anno elrontottam, és d6 és kész? ^^ | |
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 5:03 pm | |
| Először egy offot írsz, amiben csak az 50%-os cucc van, arra dobsz, hogy egyáltalán hogyan kell dobnod. Ha bejött az 50 %, akkor az kioltják egymást a másikkal a kellő fázis esetén.
Fred: Igen.
Ari: Automatikus, a mesélő dob rá egyszer. Tehát a mesélő dob a vállvédőre, asszem volt is tegnap ilyen a Kaen csapat összesítésében. Úgy dob rá a mesélő, hogy: XY 10% ellenfél SFÉ 0-ra csökken, 20 %, 1 SFÉ marad stb. És akkor amit dobsz, az érvényesül. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 3:24 pm | |
| Nyekem is. *.*
Védelembontó vállvédő (SFÉ-t csökkent. 10 % eséllyel nullára csökken az ellenfél SFÉ-je. 20 % eséllyel 1 SFÉ-je marad, 30 % eséllyel 2 SFÉ-je marad, 40 % eséllyel 3 SFÉ-je marad, 50 % eséllyel 4 SFÉ-je marad, 60 % eséllyel 5 SFÉ-je marad stb. (Értelem szerűen, ha valakinek volt 3 SFÉ-je, és az ellen a 60 %-ot dobja meg, hogy 5 SFÉ-je marad, akkor meg marad neki mind a 3.) Elsődleges Sötét Hatalmak Elűzése esetén +10 %
Ez automatikus, vagy külön használni kell valamelyik fázisban? ^^" |
| | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 10520 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 3:15 pm | |
| Frédericére tudom a választ: Igen. Ám Chrisében nem vagyok biztos, gy nem mondanék semmit. 50% talán, hogy csak egyet dobsz és az a végleges és azt az igazi cselekvő hsz-ed előtt kell kidobni, talán. De nem tudom, szóval inkább tartózkodom :/ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 3:12 pm | |
| Én is összezavarodtam kicsikét^^"
A mentalista hálósipkájával ugye újradobod a támadást, és a jobb érték számít A mentalista szellempajzsa miatt pedig az ellenfél dobja újra a támadását, és a rosszabb számít.
Ezek kioltják egymást ugye...?^^"" |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Vas. Május 15, 2011 2:20 pm | |
| Na jó, megkavarodtam, inkább megkérdezem.
Tehát, Nemirnek van egy olyanja, hogy a közelharci és távolságiakat duplán dobjam, és a rosszabb számít. Ez oké, felfogtam eddig. Nekem van olyan, hogy 50%, hogy a jobb számít, írta Kaen, hogy dobnom kellett volna rá. Most akkor hány kockával dobjak erre a fázisra? |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Szomb. Május 14, 2011 9:54 am | |
| Remélem jól értelmeztem a hsz-ed, mindjárt meglássuk, mindjárt megy.
És nagyon széépen köszönöm, hogy előkerested nekem : ) | |
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Szomb. Május 14, 2011 9:51 am | |
| Azoknál a tárgyaknál, ahol a végkimeneteltől függ a hsz-ed, mint amiket említettél, ott előbb írsz egy off-ot, hogy dobsz rá, kidobod, hogy megy-e a hatás, és utána már annak mértékében írod a hsz-ed.
Hirarchivban megtalálható: gyűrű 1 - Zafír óvógyűrű (15 % aurormágia és párbajtan varik ellen, +1 kitérés) | |
| | | Rosetta Waylan
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban Szomb. Május 14, 2011 9:24 am | |
| Olyan típusú tárgyaknál, amik szerint pl 40%, hogy kiválaszthatsz egy tárgyat ami ebben a körben a tiéd, vagy 30%, hogy kétszer dobhatsz, vagy ilyesmi esetén hogyan kell a hozzászólást írni? Bele kell írni, hogyha bejön, akkor mit veszek el, vagy a második példát tekintve azonnal dupla kockával kell dobni? Vagy hogy van ez? >_< És. "- 2 - Zafír óvógyűrű: Jelentősen befolyásolja a szerencsét, főleg harcban, mintha mindig meg tudnál menekülni az utolsó pillanatban. Jótékony aurája pedig bizonyos mértékben taszítja az átkokat." - Bátor voltam, betettem, de ez értékileg mit is tud? XD | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Kérdések a versennyell kapcsolatban Szomb. Május 14, 2011 7:12 am | |
| Itt tehetitek fel a kérdéseiteket, ha valami még nem lenne tiszta. Kérjük türelmeteket, mert a babához kell alkalmazkodni, nem mindig tudunk azonal válaszolni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban | |
| |
| | | | Kérdések a versennyell kapcsolatban | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |