Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 I_vote_lcapKérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 I_voting_barKérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 I_vote_lcapKérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 I_voting_barKérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Kérdések a versennyell kapcsolatban

Go down 
+4
Aurora Valanthe Mediaris
Cirelin de Sovalon
Rosetta Waylan
Kaen el Jericho
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Nekromanta
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Tek4e285117af53d6454199

Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 14, 2011 7:12 am

First topic message reminder :

Itt tehetitek fel a kérdéseiteket, ha valami még nem lenne tiszta. Kérjük türelmeteket, mert a babához kell alkalmazkodni, nem mindig tudunk azonal válaszolni.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 1:12 pm

Azt elfelejtettem beoffolni neki, de nem vettem figyelembe a harmadik százalékos dobását, szóval én dobtam volna ki... ha lett volna bármi jelentősége... XD Köszi a választ. ^^
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Illuzionista
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 1:09 pm

Visszasebzés, visszapattintás és az olyan sebzések, mint hogy 30 %, hogy az ellenfél D8-at sebződik, ezek ellen nincs védekezés sem sfé, sem más módon.

Viszont láttam nálatok, hogy Fred dobott olyanra is, amire nem kell. A játékosnak csak olyan dolgokra kell dobni, amik befolyásolják a cselekvéseit, mint tárgyelvevés, vagy dupla kockára lehetőség, plusz hsz írás, ellenfél cselekvés kikapcsolás. Másra, mint Fred dobott mágia visszaverésésre nem a játékos dob. Tőlem dobhat, mert én járok jól így a szerencseöv miatt. Razz De nem így van. ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 1:04 pm

Megint én. ^^" Vannak ilyenek, hogy pl. az inkvizítor páncélja visszasebez 25%-ot, meg bizonyos mágiák használatánál az ellenfél sebződik x-et... ezekből fog fel a védekezés (pl. pajzsfelvonás dala, ami univerzális, tehát azt sejtem, hogy ami mondjuk csak elemit véd, az nem), vagy van ellenük SFÉ, vagy ezek mindenképpen sebeznek?
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeHétf. Május 16, 2011 7:38 am

Rendben, akkor jól csintem, csak elbátortalanodtam, mert kb mindenhez van rva, csak ehhez nem és hát nem akartam rontani ^^ De akkor jóóóó.
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeHétf. Május 16, 2011 7:30 am

Pajzsok azt fogják fel, ami írva van. Ha nincs írva, mit fog fel, akkor ugye bármit, kivéve automatikus sebződések, visszasebzések, visszapattintások.
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 8:52 pm

Kérdés, és ez most kivételesen szerintem logikus ááám O_O Csak aztmásolom be, ami kell:

1. fázis:
Sepp: 8-at sebződne, de 5 SFÉ miatt sebződik 3-at.

2. fázis:
Réka: Átpattintja a támadást Seppre, aki sebződik 10-et.
Sepp: 13-at sebződne, de 5 SFÉ miatt és -3-at levonó Faggyútárgy miatt sebződik 5-öt.

3. fázis:
Sepp: Pajzs: 8-as dobás. Felfogja az 5 sebződést a 2. fázisból és 3-at az első fázisból, tehát összesen 8-at.
//Pajzsfelvonás dala (Dalmágia I.) - Nem írja, hogy miből fog fel, mindenből összesen? Ebben lehet hiba, holnap javítom, hogyha megszereztem a választ..//

Ez így van? >_<
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 6:44 pm

Naaagyon naaagyon szépen köszönöm Cir! : ) Igyekszem visszafogni a buta kérdéseket XD
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 6:38 pm

Igen.

D6+a kidobott érték, de ez szerintem le van írva a készítésénél, nem véletlenül van alap sebzés, ahhoz jön hozzá a kidobás. De eleve az él, ami el lett fogadva felszerelés listában.

távolsági fegyver 2 - Gránát bomba +3-as (Tehát D6+3)
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 6:02 pm

Megint ééén és jó étvágyat tudom, hogy kaja van ^^U

"Szikrázó rubingömbös pálca: Drágakő, meg egy mágikus kováccsal beleépíttethető valamilyen tárgyba. Fegyver esetén többet sebzel. Páncél esetén jobb lesz a védelmed. Varázspálcába esetén jobban fogsz varázsolni. Gyűrű esetén jobban fogsz gyógyítani. (+2 járul a választott tárgy használatakor a dobásokhoz.)"

No, ugye én a szikrázó rubingömb pálcát választottam, ami TEM. A pálcánál az van írva, hogy varázslásnál, tehát ha gyógyítás a varázslás, akkor is +2, ugye? Tudom ez van odaírva, de hát na, nem akarok rontani XD

Szerkesztve: Update: Távfegyver, célbaéréskor robban. Alap sebzés: D6. 20 %, hogy az ellenfélnek -1 kitérés és -1 SFÉ. - De ehhez hozzájárul a tárgykidobási rendszer és az különbözteti meg az elsődleges-másodlagost, vagy ezt anno elrontottam, és d6 és kész? ^^
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 5:03 pm

Először egy offot írsz, amiben csak az 50%-os cucc van, arra dobsz, hogy egyáltalán hogyan kell dobnod. Ha bejött az 50 %, akkor az kioltják egymást a másikkal a kellő fázis esetén.

Fred: Igen.

Ari: Automatikus, a mesélő dob rá egyszer. Tehát a mesélő dob a vállvédőre, asszem volt is tegnap ilyen a Kaen csapat összesítésében. Úgy dob rá a mesélő, hogy:
XY 10% ellenfél SFÉ 0-ra csökken, 20 %, 1 SFÉ marad stb.
És akkor amit dobsz, az érvényesül.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 3:24 pm

Nyekem is. *.*

Védelembontó vállvédő (SFÉ-t csökkent. 10 % eséllyel nullára csökken az ellenfél SFÉ-je. 20 % eséllyel 1 SFÉ-je marad, 30 % eséllyel 2 SFÉ-je marad, 40 % eséllyel 3 SFÉ-je marad, 50 % eséllyel 4 SFÉ-je marad, 60 % eséllyel 5 SFÉ-je marad stb. (Értelem szerűen, ha valakinek volt 3 SFÉ-je, és az ellen a 60 %-ot dobja meg, hogy 5 SFÉ-je marad, akkor meg marad neki mind a 3.) Elsődleges Sötét Hatalmak Elűzése esetén +10 %

Ez automatikus, vagy külön használni kell valamelyik fázisban? ^^"
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Mutatvanyos
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 3:15 pm

Frédericére tudom a választ: Igen.
Ám Chrisében nem vagyok biztos, gy nem mondanék semmit. 50% talán, hogy csak egyet dobsz és az a végleges és azt az igazi cselekvő hsz-ed előtt kell kidobni, talán. De nem tudom, szóval inkább tartózkodom :/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 3:12 pm

Én is összezavarodtam kicsikét^^"

A mentalista hálósipkájával ugye újradobod a támadást, és a jobb érték számít
A mentalista szellempajzsa miatt pedig az ellenfél dobja újra a támadását, és a rosszabb számít.

Ezek kioltják egymást ugye...?^^""
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeVas. Május 15, 2011 2:20 pm

Na jó, megkavarodtam, inkább megkérdezem.

Tehát, Nemirnek van egy olyanja, hogy a közelharci és távolságiakat duplán dobjam, és a rosszabb számít. Ez oké, felfogtam eddig.
Nekem van olyan, hogy 50%, hogy a jobb számít, írta Kaen, hogy dobnom kellett volna rá.
Most akkor hány kockával dobjak erre a fázisra?
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 14, 2011 9:54 am

Remélem jól értelmeztem a hsz-ed, mindjárt meglássuk, mindjárt megy.

És nagyon széépen köszönöm, hogy előkerested nekem : )
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 14, 2011 9:51 am

Azoknál a tárgyaknál, ahol a végkimeneteltől függ a hsz-ed, mint amiket említettél, ott előbb írsz egy off-ot, hogy dobsz rá, kidobod, hogy megy-e a hatás, és utána már annak mértékében írod a hsz-ed.

Hirarchivban megtalálható:
gyűrű 1 - Zafír óvógyűrű (15 % aurormágia és párbajtan varik ellen, +1 kitérés)
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 14, 2011 9:24 am

Olyan típusú tárgyaknál, amik szerint pl 40%, hogy kiválaszthatsz egy tárgyat ami ebben a körben a tiéd, vagy 30%, hogy kétszer dobhatsz, vagy ilyesmi esetén hogyan kell a hozzászólást írni? Bele kell írni, hogyha bejön, akkor mit veszek el, vagy a második példát tekintve azonnal dupla kockával kell dobni? Vagy hogy van ez? >_<
És.
"- 2 - Zafír óvógyűrű: Jelentősen befolyásolja a szerencsét, főleg harcban, mintha mindig meg tudnál menekülni az utolsó pillanatban. Jótékony aurája pedig bizonyos mértékben taszítja az átkokat." - Bátor voltam, betettem, de ez értékileg mit is tud? XD
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Nekromanta
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Május 14, 2011 7:12 am

Itt tehetitek fel a kérdéseiteket, ha valami még nem lenne tiszta. Kérjük türelmeteket, mert a babához kell alkalmazkodni, nem mindig tudunk azonal válaszolni.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 3 Icon_minitime

Kérdések a versennyell kapcsolatban
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nezabar Aréna :: Nyílt sisakos arénaharc-
Ugrás: