Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 I_vote_lcapKérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 I_voting_barKérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 I_vote_lcapKérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 I_voting_barKérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Kérdések a versennyell kapcsolatban

Go down 
+4
Aurora Valanthe Mediaris
Cirelin de Sovalon
Rosetta Waylan
Kaen el Jericho
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Nekromanta
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Tek4e285117af53d6454199

Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 14, 2011 7:12 am

First topic message reminder :

Itt tehetitek fel a kérdéseiteket, ha valami még nem lenne tiszta. Kérjük türelmeteket, mert a babához kell alkalmazkodni, nem mindig tudunk azonal válaszolni.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 23, 2011 4:32 pm

Azt a D8+2-t honnan szedted? Azt egyszerűen nem értem, mit keress ott. O__O

Szerintem erre a varira simán te dobsz két tízoldalúval, tápolási fázisban használod.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 23, 2011 1:03 pm

Agyrohamot fogok kapni, tehát erre ki dob rá? Mert az oké, hogy egyszer dobok D8-cal, de a százalékos cuccra a mesélő dob? (Igen az ilyen százalékos izékben nagyon hülye vagyok.)
Varázstárgy megsemmisítése (Átváltoztatástan II.) ellenfél varázstárgyát kapcsolja ki. Sima varázstárgy esetén 70 % (ha elsődleges, akkor 80%), ritka varázstárgy esetén 50 % (ha elsődleges, akkor 60%), szett tárgy esetén 25 % (ha elsődleges, akkor 35%), egyedi tárgy esetén 10% (ha elsődleges, akkor 20%) eséllyel.
D8+2, mert elsődleges.
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

Hozzászólások száma : 10520
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Mutatvanyos
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Tek8a2b851

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 22, 2011 7:21 am

Két küzdelemnek is vége a kezem alatt, mindkettőnél az első fázisban pont nullára kerülés miatt. A győztes kiemelve:

A csoport: Lisa vs. Maria
C csoport: Réka vs. Karen
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 7:30 pm

Tudom, hogy be szoktuk, mondom, belátom, hogy hibáztam, és bocsánatot kérek érte, igyekszem majd jobban figyelni. De ezt a nagy kétségbeesést meg agyalgatást akkor sem értem. O.O
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 7:29 pm

Rendben. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Megírom Huának is.
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Tek4e285117af53d6454199

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 7:27 pm

Te kezdesz holnap. Mindig felváltva kezdetek, bár teljesen igazad van, a mesélő nem írta bele az összesítésbe, hogy te fogsz kezdeni. Bár én sem értem, hogy miért.

edit: közben Ari is írt, tárgytalan. Hát ki lehet logikázni Ari, ettől függetlenül be szoktuk írni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 7:27 pm

Valóban kihagytam, ami az én hibám, és elnézést kérek érte... de ettől függetlenül nem értem, miért annyira borzalmasan nehéz kilogikázni, hogy ha ma Jung-wha kezdett, akkor holnap Yora.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 7:18 pm

Nem akarok hülyeséget kérdezni, de nálunk már volt összesítés, de se én sem Hua nem tudjuk, hogy ki kezd holnap. (Yora vs. Yeo meccs.) Véletlenül kimaradt volna? Előre is köszönöm a választ. Bocsi, hogy ilyen későn írok, de csak most tudtam beszélni Huával, hogy ő nem tudja-e hogy akkor mi lesz holnap.
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 21, 2011 7:16 pm

Srácok egy kis infó:

Ha nem te kezdesz, és a másik ember nem ír hatig, illetve a mesélő nem írja be az automatát hat óra ötig, attól még te nyugodtan írhatsz. Ne azért kényszerülj te is automata hszre, mert nem tudod megvárni a mesélőt! Sajnos maguk a szervezők is hajlamosak nem jelen lenni a megszabott időszakban, és nekünk kell rájuk figyelni babázás mellett, ezért inkább mindenki próbáljon meg saját magára figyelni, és írni akkor is ha nincs itt a másik fél vagy az automata legkésőbb hat nulla ötkor. Legrosszabb esetben a mesélő az összesítés előtt beteszi a másik fél automatáját. Bár nem ez lenne a szabály, de ha már a mesélők sincsenek jelen, akkor evvan.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 19, 2011 6:28 pm

Köszi a választ Smile
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Illuzionista
Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 19, 2011 4:01 pm

Ha olyanja is van, hogy x %, hogy két kockával dobhat valamit és a jobb számít, akkor igen, újra dobhatja, mert a másik kettő kiüti egymást.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 19, 2011 3:00 pm

Megint én. ^^ Logikusnak tűnik, de menjünk biztosra.

Ugye van Emilynek egy olyanja, hogy mentalista hálósipkája, amivel minden sebzést újradob és a jobb számít, Frednek meg a szellempajzs, ahol a rosszabb számít. Ezt már megbeszéltük, hogy kiütik egymást. Viszont hogyha Emilynek bejön, hogy újradobja az egyik varit és a jobb számít, akkor ténylegesen újradobja, nem? Mert így a szellempajzs nélkül négyszer dobna, de a szellempajzs kiüti a sipkát... De attól a duplázás megmarad, legalábbi szerintem.

Szóval így két kocka, ugye? *.*
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 18, 2011 3:44 pm

Hogyha nem válaszolsz, írok hsz-t, mert hogyha írok és elrontom, az nem érvényteleb hsz-nek számít, ha nem írok kiesésnek. Köszönöm a vááálaszt.
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 18, 2011 3:41 pm

Te jössz, félreírtam, de kiszűrhatő a hszből, hogy te jössz. Hogy kérdezted volna meg, ha véletlenül nem vagyok gépnél?
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 18, 2011 3:34 pm

Rosetta vs Sohpia:
"Ma kezd: Sophia" Tudom, hogy a mesélő szava szent, de elméletben én jövök, és fél órám lenne írni, szóval hogyha én jövök és nem írok, akkor megmurdálok. Szóval ez félre lett írva, vagy tényleg ő jön? ^^U
Aurora Valanthe Mediaris
Alapító
Alapító
Aurora Valanthe Mediaris

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 18, 2011 3:31 pm

Tényleg sajnálom, hogy becsúszott, igazából nem értettem, hogy Jack által betett varileírás a tárgyra picit mást jelentett nekem, mint a hivatalos leírása, épp ezért összezavarodtam, hogy most mi van.

Nagyon-nagyon köszönöm Ari és neked is Em, legalább a szándékot, hogy megcsintad volna. És jogos az, hogy ők is suliban vannak, de... Nem félhatig :/ Meg ahogy látom reggel csinálta meg Ari, szóval milliárd és egy köszönet.
Emily Kyra Beawer

Emily Kyra Beawer

Főkarakter : Camryn Lilleyman
Hozzászólások száma : 6113
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Illuzionista_mutatvanyos
Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Tek51929104bc04c3747685

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 18, 2011 6:04 am

Jobb esetben iskolában, khm... Very Happy És igazából csak most tűnt föl a dolog, hogy rám akarod sózni. XD Nekem okés lenne, de Ari már lecsapott rá... Razz *vállvon* Meg én most indulok is sulájba. >< De ha máskor ilyen van, én bárki helyett elvállalom a dologt nagyon szívesen, csak tuti észrevegyem, hogy nekem kéne csinálnom.
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 18, 2011 6:03 am

Fél szemmel ide tudunk nézni, ha még van kérdésed, köszönjük hogy vállalod. Babázás mellett tényleg nem tudunk késő estig maradni, ahogy Cir mondja ezért kell átnézni töviről hegyire mindegy tárgyat a csoportból.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 18, 2011 6:01 am

Majd megcsinálom én mindjárt, csak még van egy kis dolgom. ^^"
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Üzenőláda : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Tek506f0370868af7782228

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 18, 2011 5:58 am

Egyenként kell minden tárgyra dobni.

Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért nem lett ez a kérdés napokkal ezelőtt feltéve. Ezért kértem, hogy a tárgyak és minden egyéb legyenek átnézve előre, hogy ne fél 11-kor merüljenek fel kérdések, mert akkor már nem tudunk válaszolni. És az sem megy, hogy elvben ti segítetek nekünk és mégis nekünk kéne helyettesíteni, mert oké, hogy Emily sokat van, de attól még ő is suliban van napközben.
Kalandmester

Kalandmester

Hozzászólások száma : 9349
Kaszt : Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 8:58 pm

Sajnálom, de Jackék csatáját képtelen voltam megcisnálni, mert problémába ütköztem, de holnap csak hatra érek haza, így nem tud tovább menni a kör.

"Az ellenfeled minden tárgynak 25 % esélye van, hogy csődöt mondd, kivétel fizikai fegyverek (közelharci) és mágikus fókuszok (pálca, amm medál, psm karperec, jós karkötő stb.)" - Minden tárgyra külön dobni kellm vagy egyszer dobok 25%-kal és az összes lekapcsol? És a távfegyver, amivel támadnak, a sebzést is elveszti? Szerintem nem, de fogalmam sincs...

Hogyha erre választ kapok, egy szervezőnek nagyon-nagyon-nagyon megköszönném, hogyha átvenné, egyelőre elküldöm a tudni valókat Emily-nek, mert ő úúúgy is olyan ügyes, hogy mindig fent van. Azaz inkább vezetőibe írom, spoilerbe, úgy is mindenki össze tudja magának gyűjteni, aki akarja, nem mondok el sokat, ha oda beteszem. A felelősség az enyém, bármilyen szankciót bevállalok, de fél hatra érek haza, és akkor kell megcsinálnom még a saját hsz-emet, képtelenség, hogy olyan időben berakjam a kör lemenetelét, hogy hatig berakhassa a kezdő a körét. :/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 1:41 pm

Jól tetted, mert első dolgom lett volna elvenni. ^^" Én általában (hangsúlyozom, általában) Lisával jókat dobok, vagy legalábbis tűrhetőeket, szóval... XD
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 1:36 pm

Jó, hát az is benne van, hogy nekem kockafóbiám van, meg a kockáknak is fóbiájuk van velem szemben, ezért nálam a szerencseöv, csak az antimákot csökkenti időnként, de más kezében brutális lenne. Ezért védtem le. Razz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 1:25 pm

Na igen, elméletben... bár mikor gyakorlatban dobálgatod a dupla egyest... ^^" Bár azért valljuk be, sokszor tényleg hasznos. Razz
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 17, 2011 1:21 pm

Ooookos. ^^ *buksisimi*
Én járnék az ilyesmivel a legjobban, de úgy már a szerencseöv végképp ultrabrutál lenne. ^^
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kérdések a versennyell kapcsolatban   Kérdések a versennyell kapcsolatban - Page 2 Icon_minitime

Kérdések a versennyell kapcsolatban
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nezabar Aréna :: Nyílt sisakos arénaharc-
Ugrás: