Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Hamon Joulice-Melange
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 499 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Szomb. Dec. 22, 2012 4:57 pm | |
| *No így mondjuk érthető, ő inkább olyan közepes lángon ég, és akkor azt tudja tartani folyamatosan, nem esik túlzásokba, legalábbis általában ennyire nem. A felvetésre bólint.* -Az lehet, bár én nem vagyok egy hó fan. *Jót mosolyog a hófarkas említésére, aztán egyelőre nem kap választ az izgi kérdésre, hanem rá kíváncsi Meld. Na jó, hát akkor ebbe kezd bele, mert mégis csak furdalja, hogy elmondja már mielőbb, mert nagy dolog.* -Na szóval, összefutottam nem rég egy lánnyal, fehér volt a haja, meg egy másikkal, aki szintén ilyen. És úgy néz ki, hogy van valami másik világ, vagy sík, vagy mi a nyavaja, és én is onnan estem át, mert...na ez még nem tiszta, hogy miért. De valami francoska vagyok, az a mi nyelvünkön valami nagy dolgot jelent, de még nem tiszta. És képzeld el értek minden nyelven, vagyis hát ezért van, csak még fel sem tűnt, és mindenki valami ősnek a leszármazottja, én Utazó vagyok, azért fehér a hajam. *Kicsit azért ez is zavaros, de igazából még neki is az, szóval nem csoda, ha nem tudja jobban elmesélni, még neki is van pár homályos folt, amit meg kell értenie, de majd idővel. Már így is valami, hogy legalább sejtése van róla. Simán odaengedi a másikat a hűtőhöz, aztán a maradékból ő is összedob egy jóval szolidabb szendvicset.* -Következőre, amikor jössz feltöltöm a hűtőt. *Incselkedik kicsit egy széles vigyorral, aztán a válaszra továbbra sem tűnik el a vigyor.* -Áh...a ruha nem akadály Meld, miért lenne az? Mesélhetnék egy s mást! De jól van, hát nem, akkor mikor lesz meg? Nem ez a lány, aki bejön, nem őt mondtad? Csak van oka, hogy melléd mászott be, de akkor meséld mi volt ezekkel a vámpírokkal? *Csak nem hagyja annyiban a dolgot, a nők az ő asztala, ez tuti, szóval könnyen nem szakad le a témáról és hát igen tudnak mesélni dolgokat, amikbe Meld jó eséllyel erőteljesen belepirulna.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Szomb. Dec. 22, 2012 4:45 pm | |
| *Inkább csak folyton pörög, amitől viszont lemerül, de ahelyett, hogy elmenne aludni, tovább pörög... így gyakran megesik, hogy egész nap ásítozik, mert egyszerűen túlságosan sok dolgot akar ahhoz csinálni, hogy ideje legyen rendesen kipihennie magát. Szóval nem fog elmenni aludni most sem, pedig lehet, hogy kellene, de Hamon vendéglátása izgalmasabbnak ígérkezik.* - Jó, de ott meg tuti nem lenne fehér karácsonyunk. Meg azért a hócsatákat imádom. Meg hóembert építeni. Meg hófarkast. *Álmodozva gondol a kinti játékra, majd elvigyorodik, mikor Hamon szembefordítja magával.* - Oké, oké, elmagyarázom rendesen. De akkor először te. Szóval mi is vagy? Valami fehér hajú hólény? Hótündér? Jégkirályfi? *Tippelget, majd mikor Hamon elkezdi sorolni, mi van, csak int neki a kezével, hogy hagyja csak, megoldja magának. Ha szabad kezet kap, akkor pedig beszabadul a hűtőbe, és összeszed magának... hát, körülbelül mindent. Farkaséhség, ugyebár, nem véletlenül így hívják a jelenséget. Amíg Hamonnel beszélgetnek, addig szépen rátornyoz, ken, és szeletel a kenyérre körülbelül mindent amit összeszedett.* - Jaj, olyan vagy! Nem tűnt fel, hogy ruhában vagyunk? Nem, az azután volt, hogy a vámpírok megtámadtak. Egyikőnk sem tudott aludni, és átmásztam az ágyadba, mert az ismerős szag megnyugtat. Nem tudom, ez valami farkasösztön, vagy ilyesmi, már egy ideje így van. Aztán megjelent Sasha, és bemászott mellém, mert gondolom ő sem tudott elaludni a vámpírok miatt. Nem voltak valami szép látvány, az tuti. |
| | | Hamon Joulice-Melange
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Szomb. Dec. 22, 2012 4:37 pm | |
| *Fene gondolta, hogy Meld ennyi álomszuszék, hogy délután ötkor aludni vágyott volna. És egyébként is, olyan ritkán sikerült eddig jót beszélgetniük, hogy szépen most ébren lesz és kész. A felvetésre erőteljesen bólogatásba kezd.* -Ausztrália, én mondom neked oda kellene áttenni az egész suli székhelyét. Melegben, tengerparton, napsütésben...mennyivel élvezetesebb lenne! *Hát igen, a kinti fagyosságért ő sincs oda, és ez még csak az eleje, ennél jóval hidegebb lesz, miután a karácsony is lement, aztán az ember, meg a fossza is csak epekedve várja, hogy végre jöjjön már az a fránya tavasz. Azt tényleg nem nagyon érti, hogy mit mondd Meld, szóval a végén megfogja a vállát, és mélyen a szemébe néz.* -Halvány sejtelmem sincs miről beszélsz haver, lassabban és részletesebben. De amúgy nekem is nagy hírem van! Tudom, hogy ki vagyok! Vagyis, hogy mi, szóval érted! *Nem is mesélte még a fosszainfokat, pedig azért ez is elég nagy dolog, de először figyelmesen hallgatja meg Meld infoját a vámpírokról, és hogy Adam másnapos volt, ami esélyes, hogy inkább csak valami felesleges köríték info lesz. Végül teát tölt Meldnek is, majd a hűtőhöz galoppozik és jól kitárja. Nem ő vásárol, de azért egész jól meg van pakolva, elkezdi a pultra tenni a fiú elé a dolgokat.* -Kenyér ott fent, kések ott a fiókban. Szóval van sajt, valami felvágott féle, májas, áh tojáskrém! Aztán lássuk, sonka, az nem húsvét? *Morfondírozik kicsit, és sorra pakolássza ki, ami válogatási lehetőség, egy kis margarin is van, ha kéne, paradicsom, szóval egész jó szendvicset lehet csinálni.* -Na és mesélj meg volt a kiscsaj? Láttam ám a múltkor, de nem vágtam, miért az én ágyamban? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Szomb. Dec. 22, 2012 4:24 pm | |
| *Elnyom egy ásítást amíg várja, hogy Hamon kinyissa az ajtót. Eléggé sokáig fent volt tegnap, mondhatni fél éjszaka, ma meg nem nagyon volt alkalma sokáig lustulni, mert valahogy valaki mindig megtalálta és megzavarta... na meg valljuk be, hiába vérfarkas, ennyi bolyongás után már kezd fázni odakint. Szóval ahogy Hamon kinyitja az ajtót, lelkesen bújik befelé, és felsóhajt.* - De jó meleg van itt! Szeretem a karácsonyt, de ezt a hideget elcserélném. Komolyan, lefagynak a mancsaim. *Panaszkodik rögtön, majd elfintorodik és legyint az ősvámpírok említésére.* - Ne is mondd! Valami olyasmi, bár az már nem ma volt. De Peter helyrerakta őket, és végülis megúsztuk... tudod, amikor Adam tiszta másnapos volt. Tényleg, nem is meséltem, mi történt... akkor nem akartam, mert eléggé be voltam parázva a dologtól, de végülis azóta nem történt semmi. *Kicsit összefüggéstelenül beszél, ebből Hamon ki tudja, mennyire rakja össze, hogy pontosan mi is történt. Az ölelést persze viszonozza, majd végiggondolja a kínálatot.* - Teát kérek, köszönöm. Valami kaja nincs? Éhes vagyok. Bocsi, hogy kieszlek itt a vagyonodból, meg minden. A süti is jó lesz. Szóval, hogy telnek a napjaid? |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Szomb. Dec. 22, 2012 4:18 pm | |
| *Épp kellemes fahéjas teát iszogat, Eu valamerre császkál, ki tudja talán Saide után koslat, vagy épp valami titkos akciónak jár utána, amiről azt hiszi, hogy a lakótárs nem tud semmit, ami persze még véletlenül sincs így. Aeryn hazautazott, és úgy döntött nem megy vele, mert még mindig retteg a Baker klántól és egyébként is kell egy kis nyugis magány időnként. Így most van ideje magára, bár persze igazán sokáig nem szeret egyedül lenni, szóval át is hívta nem rég Meld-et, csak ide talál valamikor. A magányos merengésre épp elég mondjuk egy fél óra úgy havonta egyszer. Aztán a hang hallatán az ajtó felé pillant, de mintha messzebbről jönne és szuper hallása sincs, így nem tudja pontosan belőni, de a kopogtatás hatására már tényleg ruganyos léptekkel indul el a bejárat felé, amit szélesre is tár a régi barát előtt.* -Csak hogy? Már azt hittem eltűntél, vagy elkaptak valami ősvámpírok. *Fene gondolná, hogy mennyire a közepébe talál ezzel, hiszen nem régen tényleg vámpírokkal kellett lefight-olni a farkasoknak a maguk kis harcát. Egy futó hátba veregetős ölelés mindenképpen dukál, miközben beljebb tessékeli a fiút.* -Tea, forrócsoki...sör? *Gondolja végig, hogy mi is van itthon, miközben ki is csörtet a konyha felé, ahol akad pult és székek, szóval le lehet ülni, de akár a nappaliban is a fotel/kanapéra.* -Esetleg sütit? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Szomb. Dec. 22, 2012 4:10 pm | |
| ~ És akkor itt most jobbra... vagy... egyenesen? Merre is? ~ *Megtorpan, és újra a levegőbe szimatol. Rengeteg az illat, eddig nem is tudta Hamonét kiszűrni de hátha... hátha most már közelebb van, és nem teljesen más irányba ment el az előbb is. Hiába él a falka Nellondban, a Palotanegyedben még mindig nem igazán ismeri ki magát, és bizony kénytelen az érzékeire hagyatkozni, már amikor nem hagyják cserben. Végül mintha érezne egy elhaló illatfoszlányt, ami követve egyre erősödik, és diadalmas kiáltással találja meg a keresett házat.* - Hé Hamon! Itthon vagy? *A szobában nem volt, szóval hátha majd itt lesz. Bár ki tudja, könnyen lehet, hogy mire nagy nehezen idetalált, a fiú már rég elment, vagy talán eleve nem volt itt... de akkor majd keresi máshol, kitartóan. Könnyedén átmászik a kerítésen, és bekopog, ha az előbbi kiáltás nem lett volna elég.* |
| | | Kockadobás
Hozzászólások száma : 860 Kaszt :
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Vas. Dec. 02, 2012 6:54 am | |
| The member ' Hamon Joulice-Melange' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Vas. Dec. 02, 2012 6:54 am | |
| //Ház tárgydobás
relikviamester min. 4. szint opál karpereccel 1-24: különleges tárgy 25-37: általad választott különleges tárgy 38-57: mágikus felszerelés 58-68: általad választott mágikus felszerelés 69-79: familiáris vagy személyes tárgy 80-93: relikvia 94-00: ereklye// | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 2:08 pm | |
| *Csendesen hallgatja végig a lányt. Talán valamit ért a beszélgetés, de hát ki tudja, legalább Eu-nak van remény, az már az ő dolga lesz, hogy mit kezd vele.* -Hát jól van értem én, a legkézenfekvőbb, ha nyersz. *Majdnem hozzáteszi, hogy drukkol, de hát lássuk be neki is kellene az a jutalom. Nehéz helyzet, hiszen jó eséllyel a kölyök akkor kaphatja csak meg a szerelmet, ha Sadie nyer, neki viszont kellene, hogy Aeryn szülei előtt ne tűnjön csórónak. Jelenleg fogalma sincs, hogy mit lépne akkor, ha hasonló időben találnák meg a végső megoldást, ezen most inkább nem is gondolkodik.* -Eltudja, remélhetőleg eltudja. *Teszi hozzá, aztán végül Sadie induláshoz készülődik. Kikíséri még az ajtóig, előtte kipillant az ablakon, nem esetleg pont most jön az, akiről beszélgettek.* -Én is köszönöm, és...majd lesz valahogy ez biztos! *Behúzza utána az ajtót, majd visszasétál a konyhába. Nekiáll elpakolni, hiába akad bejárónő, megszokta már, hogy gondoskodik saját magáról, ez valahogy automatikussá vált ennyi idő alatt. Aztán felfelé indul az emelet felé, rápillant Eu azóta bizonyára már behúzott ajtajára, néhány pillanatig nézegeti, aztán a saját szobájába veszi be magát. Egy kis pihenés, olvasás, tervek átgondolása, hogy jól induljon majd a délután.* | |
| | | Sadie Kabra
Főkarakter : Christopher Strife Hozzászólások száma : 19 Kaszt :
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 2:01 pm | |
| - Mondtam, szép és jó, ha magamért szeretett belém. De a szerelemből még mindig nem lehet megélni. Döntetlen, holtverseny... te is ott voltál, amikor felolvasták. *Rázza meg a fejét Sadie.* - Az elején kellett a csapatokat megjelölni, utólag nincs módosítás, és csak egy csapat győzhet. Nem tudom mi lenne, ha egyszerre sétálnánk be. És... hogy mennyivel fontosabb a pénz? *Megint megrázza a fejét.* - Szeretném, ha nem kéne egyiket se választanom. Ha megnyerném, és akkor esetleg... persze, Eustace nagyfiú, el tudja dönteni, mit akar. *Vonja meg a vállát, na ilyen se sokszor van, hogy Sadie nagyfiúnak nevezi a másikat, látszik, hogy fogalma sincs arról, hogy Eustace hallgatózna.* - Tényleg nem tudom. Mondhatod, hogy ez az én büszkeségem hibája is, mert... ha szeretek valakit, akkor szeretnék minél többet adni neki. De ha nem nyerek, akkor nem tudok. *Furcsa helyzet, hiszen Hamon is gyakorlatilag ugyanígy gondolkozik Aerynről, mint ahogy Sadie Eustace-ról, csak éppen a nemek cserélődtek fel. Végül felegyenesedik az asztaltól.* - Elment az idő. Azt hiszem, ideje távoznom, még szeretnék pár dolgot elintézni a mai napon. Köszönöm a beszélgetést. *Biccent, de azért látszik az arcán, hogy elgondolkozott a dolgokról. Az előszobában visszaveszi a bakancsát és a kabátját, majd távozik a házból, de még nem a kúria felé megy... járkál egy kicsit Nellondban, kitisztítani a fejét a beszélgetés után.* | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 1:31 pm | |
| *Továbbra is csak csóválja a fejét, hiszen ilyen ellenállás esetén nagyon nehéz a helyzetből pozitívumot kihozni. Ha tudná, hogy Eu odafent hallgatózik, akkor még nagyobb lenne rajta a nyomás.* -Az életben nem az a fontos, hogy mid van, szerinted azért esett beléd a kölyök, mert lenne bármid is? Nem...magadért, egy esélyt pedig akár még adhatnál is az egésznek. *Továbbra is időnként felfelé pillant, de nem hall neszezést, egyre biztosabb lenne, hogy elmehetett a lakótárs kora reggel, akkor viszont az ajtót kell időnként fixírozni, most aztán ha betoppanna, biztosan erőteljes csend állna be.* -Mindketten tudjuk, hogy a magunkfajták a fix összegből csak rövid ideig tudnak ellavírozni, a logikus döntés a verseny volt. *Azért azon mégis csak elmosolyodik, ahogy Sadie a saját erényeit sorolja fel. A hátba szúrásra viszont már elhúzza a száját.* -És miért nem foghattok össze együtt a nyereményért? Miért nem tudsz holtversenyt elfogadni a játékban és győzelmet a szerelemben? Ennyivel többet érne a pénz? *Régebben talán így gondolta, régen talán igennel válaszolt volna erre a kérdésre, hiszen csúnya dolgokat tett még Aeryn háta mögött is, amikre igazán nem büszke. De sikerült legyőznie a büszkeségét...hellyel-közzel, hogy legalább ne a pénz legyen az első helyen minden áron.* -Lehet, hogy átvertétek már egymást párszor, de bármikor azt lehet mondani, hogy ne tovább. Hosszan tudnám összeszámolni mennyi mindennel vertem át Aeryn-t, mennyi nővel... *Elharapja a mondatot.* -Egyszer azt kell mondani, hogy vége, és aki szeret elfogadja azt hogy képes vagy változni. Újra ugyanaz a pár szó kerül elő, amire már csak ciccegni tud.* -Sadie! Talán ezt neki kellene eldöntenie, ha akarja hát dobja el! | |
| | | Sadie Kabra
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 1:12 pm | |
| *Elég nehéz valamit kiirtani az emberekből, amivel évek óta küzd, amit évek óta megkap másoktól. Elvégre valljuk be, a társadalmi ranglétrán igencsak alul áll, és nem csak azért mert szegény.* - Nem teszek rá. Ha igazán tennék rá, nem foglalkoznék vele. Én... *Kicsit elhallgat.* - Nekem tényleg nincs semmim. Csak én lennék ott neki, és néha nem vagyok benne biztos, hogy ez bárkinek is elég lenne. *Arra, hogy nem akarná legyőzni az akadályait, csak felvonja a szemöldökét.* - Ha meghátrálnék az akadályok elől, elfogadtam volna a fix összeget, nem? *Kérdezi halkan.* - Mit lát rajtam? Vonzó vagyok, határozott vagyok, kétlépesenként hátba szúrom, ahogy ő is engem. *Bosszúsan a füle mögé simítja egy rakoncátlankodó hajtincsét, ami a szeme elé hullott.* - Érzek iránta... amit érzek. És tudom, mit érez. De hogy tudnánk egy pár lenni, ha ilyen gyakran eláruljuk egymást? Bíznék benne, mint páromban, de nem bíznék benne, mint csapattársban. Működhet egy kapcsolat így kétféle bizalommal? *Kérdezi, majd hallgatja Hamon szavait tovább Aerynről.* - Az angolok egyik miniszterelnöke mondta, ha a poklon is mész át... csak menj tovább. *Mondja halkan, inkább csak magának, mint Hamonnak.* - Amit hallottam a családjáról, a meggyőzés eléggé esélytelen. Ha esetleg középosztálybeli lennék, aki reggeltől estig mondjuk a varrodában robotol, "tisztes munkát" végezve. *Még mutatja is itt a macskakörmöket.* - Akkor talán. De lássuk be, Hamon, se a bőröm színe, se a civil foglalkozásom nem segít ezen az egészen. Nem mondom, hogy nem lehetne esetleg együtt élnünk. Boldogan. Mert igen. De nem várhatom el tőle, hogy értem mindent eldobjon, | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 12:23 pm | |
| *Mondjuk e téren soha sem voltak legalább önértékelési gondjai, hiszen mindig is sokra tartották, sőt többre, mint amire vágyott, nem csoda, ha úgy döntött átlagos lesz a kiemelkedő helyett. Fene tudja melyik a jobb, ha lenézik az embert, vagy ha folyton reflektorfényben van és kiemelkedőnek gondolják. Talán inkább az aranyközépút, amit sajnos ritkán kaphatunk meg.* -Ez is egy életszemlélet. *Jegyzi meg csendesen, abban biztos, hogy a mélyen ülő meggyőződést úgysem tudja a másikból kiölni, vagy megváltoztatni, így nem is lenne értelme. Csóválja a fejét picit, de végül nyíltan nem ad hangot a véleményének. Egyszerű a fáma, nem nyíltan kell segíteni a lánynak...bár persze neki is nagyon jól jönne az a nyeremény, szó se róla.* -Az ő döntése, de mivel úgy gondolja, hogy teszel rá, és ezt is mutatod felé...nem csoda, ha nem döntené ezt magától. Bebeszélte magának, hogy nem érdekel téged, lényegében nem adod meg neki a választási lehetőséget azzal, hogy máris ellököd, mert úgyse lenne semmi értelme. *Halkan sóhajt egyet, majd úgy dönt, hogy talán van értelme, hogy mondjuk pár dolgot, hiszen lássuk be sok titka akad, amiről még a kincskereső csapat sem tud semmit.* -Tudod láttad a lányt, Aerynt. Nos ő afféle druida hercegnő, azt pedig tudod, hogy én mi vagyok, tolvaj a gazdag fiú álcája mögött. Ezt házat örököltem, ha eladnám talán egy évre elég lenne, de nem arra, hogy őt olyan körülmények között tartsam, mint ami otthon volt neki. Tisztában van ezzel, elmondtam neki mindent, és mégis velem akar lenni. Ha mindig úgy nézel a nehézségekre, hogy nem is érdemes megpróbálni legyőzni őket...akkor igazából az életednek sincs értelme nem? Ez így csak örökös "úgy se lesz jobb, az élet szar" hozzáállás, nem tudom, hogy bírod. *Nem akar kioktató lenni, inkább csak csendesen beszél és éppen azért építette bele a saját baját is, hátha erősebb meggyőző erővel bírhat így.* -Miért nem bízol annyira Eu-ban, hogy esetleg ketten feltaláljátok magatokat, vagy akár abban, hogy esetleg megtudja győzni a szüleit, hogy nem számít a rang. Esélyt sem adsz a boldog életre...magadnak...magatoknak. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 12:19 pm | |
| *Az éjszaka nagyrészét nem itt töltötte, éppenséggel kutatott, belefutott Adambe, kölcsönösen felhúzták egymást... mondjuk, hogy mozgalmas hajnala volt, így elég sokáig aludt mikor végre eljutott odáig. Valamiért megszokásból hangtalanul mozog fent, szinte lábujjhegyen, mintha nem akarná, hogy Hamon tudja, hogy itt van. Aztán hangokat hall lentről, beszélgetést. Aeryn lenne itt? Úgy dönt, a legjobb óvatosan kihallgatózni mielőtt lemegy, hogy ha ez a helyzet, inkább kimászhasson az ablakon, és ne zavarjon be a párosnak. Amikor viszont halkan résnyire nyitja az ajtót, a hang, amit beazonosít, Hamoné... ahogy arról beszél, hogy a szerelem mindent legyőz. Itt még mindig Aerynre gondol, és diszkréten, hang nélkül, inkább csak jelképesen lefejeli az ajtófélfát, aztán a női hang válaszol... a szíve pedig kihagy egy dobbanást. Csendben leül a résnyire nyitott ajtó elé belülről, és csak egy igét suttog, hogy jobban hallja a lenti beszélgetést. Ha pedig bármelyikük felfelé indulna... nos, akkor alighanem az ajtó becsukása nélkül, villámgyorsan slisszol kifelé az ablakon, a mellette lévő fán, amit már remekül kinézett magának.*
//További jó játékot, szurkoljatok az OKTV-hez ^^// |
| | | Sadie Kabra
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 10:53 am | |
| - Mázli. *Bólint, majd csak lassan dobol ujjaival a konyhaasztalon, ahogy hallgatja Hamon válaszát. Tisztában vannak vele, persze, hogy tisztában vannak Sadie helyzetével. De igazából nem is ő az egyetlen, aki nehéz helyzetből indult útjára a versenynek, és nem is akarja úgy megnyerni, hogy a többiek szánalomból engednék neki. Nem, ő küzdeni akar, és küzdeni is fog, körmeszakadtáig.* - Legyél pesszimista, és akkor csak kellemesen csalódhatsz. *Ennyit mond arra, hogy rosszabbul gondolkozik, mint Eustace. Na azért nem mindig pesszimista. Furcsa kettősség, ez a negativitás, és az elszántság párosul a bizonyítási vággyal. Furcsa módon önmagával szemben nem negatív - tudja, hogy sose fog meghátrálni, és hogy van esélye a kincsre. Viszont ha a magánéletéről van szó, esetleg arról, hogy mi lesz, ha nem sikerül... no igen, ott már negatív. Ezért is van az, hogy általában nem engedi meg magának azt a luxust, hogy ebbe belegondoljon. Úgy érzi, nem engedheti meg magának, hogy ne nyerjen.* - Arra nincs szükségem, hogy nekem valaki ideadja a nyereményét. *Igen, azért van benne egy nagy adag dac is, de hát ez a bizonyítási vágyából van. Hamon is emlékezhet rá, ahogy ott volt ő is a végrendelet felolvasásakor, és többen megjegyezték Sadie-re, hogy "hát persze, hogy nem vállalod be a keresést, ez a pénzösszeg is elég tekintélyes, senki sem hibáztat, hogy a biztos megélhetést választod", és amikor mégis a kutatás mellett döntött, nehéz lett volna nem észrevenni a lenéző mosolyokat. Úgy érzi, mindenki az ő bukását várja ettől, és csak azért sem.* - Az meg, hogy ő jönne-e velem, vagy bármi... az már az ő döntése. Mert én annál többet nem tudok neki adni. Nem tudom megadni, amihez szokott, csak töredékét sem. Szerelem sok mindent legyőz, de abból nem lehet megélni. Az nem fizeti ki a számlákat, nem lehet belőle ételt venni, ha esetleg velem is jönne New Yorkba. | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 10:25 am | |
| *Jót mosolyog Sadie túljátszott kis előadásán.* -Hát akkor mázli, hogy reggel megfésülködtem! *Vigyorodik el végül szélesen, miközben az utolsó falat szendvicset is lenyomja a torkán. Hogy lesz ebből ebéd, ha most fejezte be a reggelit? Simán, mivel gyors az anyagcseréje és egyébként sem szokta az ebédet pontban délben fogyasztani. A kissé keserű szavakra csak csendben hümmög, majd a végén felhúzza a szemöldökét és a fejét rázza. Persze valahol érti a lány szavait, hiszen hasonlóképpen vélekedett Aeryn irányában, a tehetős druida lány, akit hercegnőként várnak haza, míg ő egy egyszerű tolvaj. Végül aztán lassan szólal csak meg, nagyjából hasonló választ várt, így már akadnak neki is válaszai.* -Szerinted ezzel nem vagyok tisztában? Szerinted ezzel ő nincs tisztában? Honnan tudod, hogy visszamenne a gyémántokkal kirakott fürdőkádjához, ahol soha nem volt igazán boldog? Furcsa, hogy ő a fiatalabb, mégis te gondolkozol rosszabbul. *Habár azért valljuk be Eu-t sem kell messzire szalajtani szkeptikus gondolatokért. Lássuk be a hármasból mind a mai napig Hamon a legpozitívabb jellem, ez most aztán végképp megmutatkozott, pedig még néha neki is akadnak kisebb kiingásai.* -Figyelj...bár tudom ez nagyon sablonos duma, de a szerelem sok mindent legyőz, ha ő nyer, szerintem akár még neked is adná, ha te nyersz, akkor pedig miért kellene hagynod, hogy visszamenjen, ha nem akar igazából? Nem hiszem, hogy eljönnének a szülei, hogy lekötözzék és hazavigyék, eddig sem tették meg. *Teszi még hozzá, végülis így is gondolja. Eu feladta a nagy gazdagságot, akár egy garzonban is ellakna ha jól sejti.* | |
| | | Sadie Kabra
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 10:14 am | |
| - Az volt minden álmom. *Vágja rá, teljesen kifürkészhetetlen hangon. Hát persze, hogy viccel, de azért igen feltűnően végigmérő Hamont.* - Túlzottan is szexi vagy ebben a mackónadrágban meg ebben a kinyúlt pólóban. Alig tudom visszafogni magam. *Felsóhajt, láthatóan túljátszva az egészet, szándékosan.* - Szerencse, hogy a hajad nem kócos. Akkor aztán végképp nem tudom hogy tudnám megállni, hogy ne másszak rád itt és most a konyhaasztalon. *Megrázza a fejét, majd abbahagyja az egészet, ugyanis rá terelődik a szó. Végighallgatja, amit Hamon mond, majd felnéz rá.* - Miért, hova mehetnék? *Kérdezi, felvont szemöldökkel.* - Hagy vázoljam fel neked a helyzetet, Hamon. Ha Eustace nem nyer, szépen hazamehet a gyémántokkal kirakott fürdőkádjához. Ha te nem nyersz, neked már itt van az a ház, amit őszintén, fogalmam sincs hogy szereztél, de nem is érdekel. A többiek közül Annát tudom még, őt sem üti szíven, ha nem nyeri meg. Én? Nekem marad a kis garzonlakás New York sötét oldalán. Nekem marad az utcasarok. *Észre sem vette, de beszéd közben kicsit előrehajolt, de itt hátradől megint.* - Az, hogy Eustace iránt mi van... őszintén, próbálok nem arra koncentrálni. Nem könnyű, de muszáj a versenyre figyelnem. A megélhetésem a cél. Nem engedhetem meg magamnak a luxust, hogy Eustace elterelje a figyelmemet. Hogy zavarna-e? Hogyne zavarna. De ha vesztek, akkor nem maradhatok a közelében amúgy sem. Kicsit más társadalmi rangon vagyunk, nem gondolod? | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 10:00 am | |
| *Tény, hogy Aeryn már akadt ki egyszer, amikor Rosettával beszélgetett, pedig lássuk be azért egy kobolddal nem kezdene, de azért komolyodott már a szöszke azóta. Kakaót tölt a leányzónak, a kérdésre pedig szélesen elmosolyodik.* -Ha csak nem akartál rám ugrani, itt még nincs félreérthető helyzet. *Egy kacsintással is megtoldja szavait, de igazából ezzel kitért a válasz elől, nem árult el, hogy Eu esetleg fent van az emeleten, hiszen ide költözött, kényelmesebb, mint a lyukban ahol előtte volt egy szobatárssal. Választ végül ő sem kap, hát igen, kellemetlen, amikor lényegében két tolvaj beszélget egymással, és már-már alapjellemük, hogy nem beszélnek csak úgy nyíltan a dolgaikról. Kortyol a kakaóból, nem zavartatja magát, hogy enyhe barnás bajusza marad tőle, nem egy szégyenlős alkat és lássuk be a kincskeresés során ennél jóval cifrább helyzetekben is látta már egymást a hármas.* -Hogy mire is? Tudod van az a régi ismert dolog, hogy az öt évesek húzogatják egymás haját, amikor tetszik nekik a másik, hát ti is eléggé húzogatjátok, eléggé egyértelmű. A nagy helyzet pedig az, hogy Eu úgy gondolja, hogy nem érdekel téged, mert hogy fiatal is, meg sokat szívattad már, és egyébként is nincs önbizalma. *Értetlenkedve rázza meg a fejét, hiszen nem ritka, amikor valaki, akinek van bőven önbizalma, nehezen érti meg, amikor más valakinek szinte alig akad.* -És most a legtöbb szavából nagyjából azt érzem, hogy kb. attól retteg, ha meglesz az a bizonyos kincs, akkor lelépsz, ő is kénytelen hazamenni és az életben nem lát soha, téged ez nem zavarna? | |
| | | Sadie Kabra
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 9:51 am | |
| *Megmosolyogja a vajkrémet, és kicsit megrázza a fejét.* - Kakaót viszont elfogadok, ha azzal is megkínálsz. *Jegyzi meg, majd ahogy Hamon a lépcső felé pislog, Sadie is odanéz, és felvonja a szemöldökét.* - Csak nem a barátnőd van fent, és attól tartasz, hogy félreérthető helyzetben talál minket? *Kérdezi, noha az égvilágon nincs semmi félreérthető a helyzetükben - de Sadie nem ismeri Aerynt, és látott ő már olyan nőket, akik annyitól hisztirohamot kaptak, ha a párjuk csak megszólított egy másik lányt. És azért akárhogy is nézzük, Sadie azért eléggé attraktív, és itt ül, kényelmesen Hamon konyhájában, és láthatóan azért nem most találkozott a fiúval először - fogalmazzunk úgy, hogy ismer olyanokat a lány, akik ennyitől már biztosan összeesküvés-elméleteket szőnének, hogy Sadie Hamon eltitkolt felesége, vagy akármi. Aztán a fiú a lényegre, mire a lány picit félrehajtja a fejét, érdeklődve nézve, hát azért nem éppen erre számított.* - És pontosan mire akarsz te ezzel kilyukadni? *Nem tagad, nem is erősíti meg, egyszerűen kérdez. Bár ez talán felér egy beismeréssel is.* | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 9:34 am | |
| *Hát igen ezt valahogy sejtette Sadiéról, ha nem ér rá nem jön el, ha igen, akkor pedig nem fog kifejezetten leveleket írogatni arról, hogy mindenképpen repes a szíve, hogy itt lehessen. A lábáról levenni amúgy is nehéz, hiszen ott van neki Aeryn, aki lássuk be remek produkcióval rukkolt elő nem olyan régen is, és egyébként sem tenne ilyet Eu-val, főleg mivel nagyon jól tudja, hogy a kissrác hajlamos rendkívül kiakadna, ha valami kellemetlent művelnek vele. A kabátot átveszi és felakasztja, na nem mintha annyira rendszerető lenne, erre kiváló a bejárónő, nem fog nekiállni port törölni az is ziher. A konyhába érve visszahuppan hát az asztalhoz, és nagyot harap a szendvicsbe, majd öblít egy kis kakaóval.* -Te tudod, de reggel Doris olyan vajkrémet hozott a piacról, hogy mind a tíz ujjad megnyalnád utána! *A tőle megszokott kötetlen stílus, már-már gyanús is lenne, ha valamikor nem ilyennek látná valaki. Kis nyammogás után végül mégis csak belekezd a lényegbe, felesleges terelni Sadie nem hülye, biztosan vágja, hogy nem egy reggeli, vagy kötetlen csevej miatt hívta ide. Időnként a lépcső felé pillant, hogy Eu tuti ne kerüljön hirtelen elő, hiszen az most nem lenne ideális.* -Akkor vágjunk a közepébe! Szóval...tök nyilvánvaló tény, hogy totál oda vagy a kis kölyökért. Persze ugratod, meg minden és gondolom rém ciki, hogy annyival fiatalabb is nálad, de nekem rááll a szemem az ilyesmire, azt tudhatod, hogy sok mindenben vagyok járatos és a szerelmi ügyek kifejezetten a specialitásaim. *Nyíltan a közepébe, minek köríteni?* | |
| | | Sadie Kabra
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 9:26 am | |
| *Sadie sem jelzett vissza, hogy menne a buliba, ő már csak úgy volt vele, hogy egyszerűen besétál majd, és kész. Hamon megismerhette már a hónapok alatt annyira, hogy tudja, hogy el fog menni, hacsak éppen nem mondjuk a titkos padláson keres rejtett rekeszeket, vagy valami. Vagy a nellondi szökőkút alján vésetet. (Utóbbi egy héttel ezelőtt megtörtént, és talált. Persze ezt nem fogja Hamon vagy Eu orrára kötni. Meg egyébként is, ha ők nem találták azt meg, akkor úgyis vannak más utak, amivel el lehet jutni a következő pontig.) Amikor Hamon ajtót nyit, akkor besétál, és kibújik a bakancsből és a kabátjából. Alatta egyszerű, hosszú ujjú, kockás inget visel, derekán egy vastag övvel. Több gomb azért ki van gombolva, de nem azért, hogy most rá akarna mászni itt Hamonra, egyszerűen ilyen a stílusa, így jól érzi magát.* - Nem, köszönöm, már reggeliztem. *Rázza a fejét, de azért követi befelé a fiút.* - Ne aggódj, ha félbe szakítottál volna valamit, akkor nem jövök el. *Mondja egyszerűen, majd leül az asztalhoz, egyik lábát átvetve a másikon.* | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 9:14 am | |
| *A tegnapi party végülis elnapolásra került, mert bár nem számított rá, de közbejött egy elég fontos esemény. Az egy dolog, hogy előkerült a rég nem látott Meld és Aeryntől is érdekes infokat kapott, de a tetejében rájött egy elég fontos összefüggésre is a kincskereséssel kapcsolatban, így hát a tegnap estét inkább ennek szentelte, bulizni bármikor máskor is lehet. Egyébként se kapott sok visszajelzést, arról, hogy kik jönnének, így végképp nem érezte, hogy olyan nagyot vétene az utolsó pillanatban való változtatás miatt. A kapu nyitva van, végülis elég védett a környék, nem csoda, ha ennyien megnézték maguknak a nem idevaló ruhában közeledő leányzót. Nehéz itt kirabolni bárkit is, hiszen az aurorok sokkal jobban őrzik a gazdagok vagyonát, mint a szegényekét, ez már csak így megy. Egyébként pedig egy tolvajt amúgy is rendkívül nehéz kipakolni, vannak trükkjei, hogy védje, ami az övé. A kopogtatás hallatán a konyhából indul el az ajtó felé. A kezében egy sonkás szendvics, a haja kissé kócos és nincs még teljesen felöltözve sem elmenős ruhába, egyszerű mackónadrágot és egy nyűttebb pólót visel. A saját otthonában nem kell az embernek a gazdag ficsúrt játszani, maximum, ha olyan valaki érkezne, akkor összekapná magát, no meg egy szimpla illúzió is sokat segíthet. A kukucskálón kipillantva meglátja a várt vendéget, így hát végképp nincs szükség semmiféle álcára. Kinyitja hát az ajtót és beengedi a lányt.* -Szia, reggelit? *Invitálja a konyha felé, mert ő még mindenképpen szeretné befejezni a kajálást, no meg a kakaója is ott várja.* -Reméltem, hogy eljössz, persze bocs, ha netán félbeszakítottam valamilyen fontos tervet. *Az emelt felé pillant, Eu még mélyen alszik, vagy már lehet, hogy lelépett kora reggel valamerre? Nem nézte meg a szobáját.* | |
| | | Sadie Kabra
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Kedd Nov. 13, 2012 9:06 am | |
| *Eredetileg azt tervezte, hogy ha már ott lesz a Hamon-féle ereszd-el-a-hajam buli, akkor majd aközben félrehúzza Hamont, hogy megkérdezze, miről akart esetleg beszélni, de aztán közbejöttek dolgok, hát végül is felkerekedett, és elindult a palotanegyed felé. Be kell vallani, azért eléggé idegenül érzi itt magát - ő sose volt olyan, mint Hamon, hogy szép szavakkal behízelegte magát másokhoz, vagy mint Eustace, aki eleve ilyen környéken élt... őt nagyon ritkán maximum egy-egy éjszakára hozták ilyen környékre. Még az öltözéke sem ide illik - farmernadrágot és bakancsot visel, és hosszú, szürke szövetkabátot, elvégre már elég hűvös van. Vagy kétszer rossz irányba fordul, de hamarosan oda is jut a megadott címre. Lenyomja a kapu kilincsét, és ha be tud menni, akkor bemegy, és egyből az ajtón kopog. Ha nem... hát, legszívesebben átmászna a kerítésen, de a túlzottan egyszerű öltözete miatt már így is megnézték maguknak páran, és most is figyeli pár szempár, a végén még ráhívnák az aurorokat betörésért. Persze, ki tudná magyarázni magát, nála a pszichikus papír, de akkor is, semmi kedve ilyesmivel vesződni.* | |
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Pént. Nov. 02, 2012 4:30 pm | |
| -Jó hát...biztos meg is próbálnám. *Bólint egy mosollyal, aztán hümmög egy sort. Hát azért ő egész jól elvolt a suliban, ez a ház is inkább csak időszaki dolog, nem fog mindig itt tartózkodni, nincs gondja a szobatársakkal. Végülis elit suliról van szó, úgyhogy annyira nincsenek tömegével a nyomik. Azért annak rendkívül örül, hogy Eu nem tenne alá ilyen téren, azért ennyit csak ér az, hogy átmentek sok mindenen, és végeredményében ki tudja, lehet hogy ha nem fognak időnként össze ketten, vagy épp hárman, akkor nem is jutottak el volna eddig a versengésben.* -Akkor jól van kishaver, bízom benned! *A kérdésére újfent elneveti magát, legalább kicsit feloldódott, hiszen lesz még egy nehéz menete mára, azt könnyebb lesz átvészelni, ha eleve kicsit jobb a kedve.* -Amikor gondolod, maximum szólj, mert érdemes lenne másolni kulcsot, meg azt hiszem van valami bejárónő féle is, ő is meglepődne, ha hirtelen itt lennél. *Aztán végül Eu távozóra fogja, neki pedig nem marad más, mint a várakozás, nem sokára érkezik Aeryn és addig még kicsit rendet kell tenni, és egyébként is...a végén eluralkodik rajta az őspánik.* -Szia kishaver! *Köszön el, és be is húzza mögötte az ajtót, aztán szépen felsuhan a szobájába, egy kis elnyúlás nem lesz rossz, meg egyébként is rendet kéne tenni, mert enyhe őskáosz uralkodott már el odabent.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka Pént. Nov. 02, 2012 4:23 pm | |
| - Akkor szépen lebeszéled róla. *Jelenti ki határozottan, kicsit villanó szemekkel nézve Hamonre. Nem, még csak nem is az ő dolga, de hallani is rossz ilyeneket.* - Azért egy szobatárs még mindig jobb, mint három, bár Adam... ő idegesítőbb a nagy átlagnál. De végülis ez van, ide tudtam behúzódni. *Megrántja a vállát, de persze az biztos, hogy sokkal kényelmesebben lenne ebben a nagy házban. Mikor visszaérnek, befejezve a kört, ő is helyet foglal az egyik fotelben, és továbbra is kémlel körbe a házban, figyeli a dolgokat, részleteket. Az anyai ösztönökre azért továbbra is húzza a száját, a lehető legkevésbé akar egy kölyöknek tűnni Sadie szemében, de persze ahhoz nem ártana ténylegesen felnőni is.* - Hallottam már éppen elég dolgot az iskoláról... na meg attól, hogy elmondom, nem biztos, hogy rád is tudják bizonyítani, vagy legalábbis nem annyit, amennyit elkövettél, szóval fene tudja. De nem, hiába nincsenek szabályok a versenyben, azt hiszem ez azért elég erkölcstelen lenne. *Rázza meg a fejét, majd végülis feláll, visszatéve a fejére a sapkáját.* - Szóval mikor pakolhatok be? *Kérdezi még csakazértis, majd ha megkapta a választ, elköszön, és alighanem szépen hazasétál, vagyis vissza Adamékhez.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hamon Joulice-Melange birtoka | |
| |
| | | | Hamon Joulice-Melange birtoka | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |