Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
|
+3Elisabeth Ellen Torchwood Steven Blackfield Michelle Sagredo 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Michelle Sagredo Tanár
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 721 Kaszt :
| Tárgy: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 05, 2013 3:24 pm | |
| First topic message reminder :Angol stílusú hatalmas épület. Elől rengeteg tuja fa, és virágoskert található. Gyönyörű rózsabokrok szegélyezik a kavicsos utat a kovácsolt vaskaputól egészen a bejáratig. Gránit lépcsősor vezet a hatalmas sötétre pácolt tölgyfa ajtóhoz. Az ajtó mindkét szárnyán aranyozott lovas kopogtató van. Mikor belépünk az épületbe, egy hatalmas tér tárul elénk. Szemben márvány lépcső vezet az emeletre. A bal oldali ajtó vezet az étkező és konyha felé. A jobb oldali ajtó a nappaliba vezet. Ha felmegyünk a lépcsőn két irányba vezet a folyosó. Kelet-nyugat fekvésű az épület. A keleti folyosón csak hatalmas hálószobák vannak. A nyugati folyosón is találhatók hálók, de a hely nagyrészét a könyvtár valamint egy dolgozó szoba foglalga el, ami több ember befogadására is alkalmas. Az épület mögött található a személyzeti szállás. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 23, 2013 3:42 pm | |
| *Karba tett kézzel nekidőlök a falnak. Néha undorító, hogyan vonaglanak az ilyen gaztevők a maguk életéért. Szánalmas rángatózása utolsó még fizikailag itt töltött pillanataiknak. Meg van végre a tettes és én boldog vagyok! Rezzenéstelen arccal bámulok a nőre, akit Lucynek hívnak. A tekintete könyörgő, de már elég homályos. Nem sokáig fog élni, alig percei vannak hátra.* - Az utolsó szó jogán csak annyit, hogy a tervem sikerült volna, ha akkor nem szúr ki az a balfék! *ordít fel, kikelve magából. Az egyik cseléd látta, mit tett, de közbeavatkozni nem tudott. Utána még sokáig keresett minket, azonban már késő volt. Én az egészet felhajtottam, kedvesem csak a felét - amit amúgy teába kevertek -, és végül... Kikaptunk, most pedig ő fog bűnhődni. Nem érdekel a sorsa, az sem fogja megrendíteni a szívem, ha sírásba kezd. A vicc az, hogy úgy látom ő nem is ragaszkodik az életéhez. Felhorkanva szólok vissza, mire fájdalmas nevetésbe kezd. Már rossz ránézni.* - Idegesítő vagy! Csináljam én, édes? | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 23, 2013 3:01 pm | |
| *Néhány nappal a történtek után végre... Végre meg van! Épp az alagsorban vagyok és a meggyötört lánnyal szemben ülök. Én már felgyógyultam de a bosszúmról nem mondtam le. Elhomályosult tekintettel néz rám Lucy. Visszatért a régi énem. A vérszomjas nemtörődöm jégszívű énem. * -Miért? Ki bízott meg hogy megmérgezz minket?*kérdezem ahogy fölkeldmk és megragadom a torkát. Szememben nem láthat mást mint a halál ígéretét. Mert innen nem jut ki élve. Gonosz mosolyra húzódik ajkam mikor könyörögni kezd az életéért. Mindíg is szerettem hallgatni a könyörgésüket. Zene füleimnek. * -Úgyan azt hitted ezek után élve távozhatsz? Nagyot hibáztál édes! Mert csak egy valakit sikerült megölnöd. De hármat kellett volna.*utalok a halott magzatra. Majd elengedem a torkát amitől a földre rogy. Az egyik emberem egy fegyvert ad a kezembe amit Lucy szeme előtt biztosítok ki. Nagyot kattan a fegyver. Majd egyenest a fejének szegezem.* -Utólsó szó?*kérdezem ahogy figyelem őt.* | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 10:57 am | |
| - Nincs semmi baj, nem leszel egyedül! Végig itt maradok melletted! *suttogom a fülébe, s kicsit megilletődöm, amikor lazul a szorítása. Előttem szenderedik mély álomba. Erősen szorítom a kezét, miközben egy dalt dúdolgatok. A napokban írtam neki egyet, de még nem vettem erőt magamon, hogy előadjam. Valahogy félek, mit szólna hozzá, ha elkezdenék áriázni, bár őt ismerne tiszta szívéből nevetve - vagy épp könnybe lábadna a szeme. Jobban rá húzom a takarót és egy puszit nyomok homlokára.* | |
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 10:48 am | |
| *Miután megkapom a nyugtatót hamar megérzem a a hatását. Próbálok küzdeni ellene de nem megy. Erősen kapaszkodom Stev kezébe.* -Félek. *mondom hallkan. *- Nem akarok egyedül maradni. *mondom félálomban. Sajnos Sara tapasztalatból tudja milyen nehéz velem ezért mindíg erős nyugtatókat használ. Ahogy egyre jobban eluralkodik rajtam a gyógyszer hatása, egyre lazul a szorításom. A fájdalom lassan eltompul még végül újra elnyel a sötétség. Továbbra sem tudok nyugodt lenni. Félek és ideges vagyok. Végre minden jó volt. Nyugodtak voltunk. Boldogok voltunk, erre az az illető mindent tönkre tesz. Megfogadtam hogy megölöm azt aki ezt tette velünk. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 10:27 am | |
| *A szőke hajú nőre nézek. Magassarkújával ügyesen kerüli ki az ajtó romjait. Az infúziós tasakhoz lép, amiből még nem csepegett le a teljes folyadék. Nyugtatót fecskendez belé, a tű láttán ájulás kerülget. Az oltásokat mindig fekve kaptam, mert nem egyszer fordult elő, hogy elnyelt az a bizonyos sötétség.* - Igen, persze! *állok át bal oldalára és kerítek egy széket. Ledobom magam, a lehető legközelebb hozzá.* ~Kicsit elgondolkodtató ez az egész. Nem tudom miért csinálja ezt velünk az illető, de piszkos tervei lehetnek.~ | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 9:51 am | |
| *Miután megiszom az ellenszert vissza fekszem. Nem akarok neki panaszkodi de rettenetesen fáj a hasam. Hamarosan Sara lép be az ajtó romjain, keresztül majd oda lép hozzám. Megfogom Stev kezét mert tudom mire készül a nő. Mint mindíg most is az infúzióba fecskendezi a nyugtatót.* -Itt maradsz velem?*kérdezem hallkan szerelmemre nézve. Nem akarok most egyedül maradni. Mindennél jobban szükségem van a közelségére. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 9:36 am | |
| - Szívesen tettem. Egyébként hogy vagy? *kérdezem aggodalmasan, majd nagyot sóhajtok. Feszült vagyok és meggyötört, nem mintha Eden nem lenne az. Neki ez a nap a legnagyobb megpróbáltatása lehet. Sajnálom, e ha erősek vagyunk és kitartóak, innen csak felfelé vezet az út és a tetteshez.* - Én meg miattad! Már annyira kötődünk egymáshoz, hogy egymásból merítünk erőt és egymásnak is adunk belőle *vigyorom el szélesen, hosszú, sötét hajtincseivel játszadozva. Azt hittem rossz már nem történhet, viszont nagyon elbíztam magam.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 9:25 am | |
| *Figyelem Őt ahogy beszél és megmutatja az üres fiolát. Nagyot sóhajtok majd megpróbálok fölülni de nem megy. Félő ha tovább erőlködöm felszakadnak a hasamon lévő varratok. Végül még is sikerül felülnöm. Majd megiszom a párom által készített bájitalt. Remélhetőleg hatni fog és a méreg hatása elmúlik. Lassan visszadőlök majd páromra nézek.* -Köszönöm. *próbálok rá mosolyogni. A fájdalom valamennyire csökken de sokáig fog tartani mire felépülök. * -Csak miattad vagyok még életben.*nézek rá hálásan. Hálát adok az égnek hogy találkoztam vele. És hogy vele élhetek.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 9:02 am | |
| *Felmutatok egy már üres fiolát, miután a folyadékkal telit kiveszi a kezemből.* - Kint makacskodtam, ezért bekábítottak és egy másik szobába vittek. Miután felébredtem, eszembe jutott, hogy két ilyen van nálam, ebből az egyiket már megittam. Az a baj, hogy nem tudom mennyi idő amíg hat, én minden esetre most jól vagyok, ne aggódj *nyugtatom szelíden, visszarejtve a tárgyat zsebem legmélyére. Az egyik oldalsóba teszem, félek ha hátra tenném, valaki ellopná, vagy mikor leülök, üvegszilánkoktól lenne tarka a a hátsófelem.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 8:59 am | |
| *Próbál felvidítani de csak egy fájdalmas mosolyra telik. Sara Még mindíg nem talált megfelelő vércsoportú személyt így lassú lesz a felépülés amit a méreg is nehezít. Majd Stev elővesz egy fiolát amiben valamiféle kék folyadék van. * -És veled mi lesz?*kérdezem ahogy szabad kezemmel megfogom a fiolát tartó kezét. Engem nem érdekel hogy velem mi van amég Ő jól van. Mert számomra csak is Ő számít. Hisz Ő tökéletes velem ellentétben mert én csak egy hidegvérű gyilkos vagyok. Mert mindíg is az voltam. De Stev mellett más lehetek. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 8:44 am | |
| - Akkor maga dilis! *szólalok fel vékonyka hanggal, vigyorogva és hozzáteszem hogy sosem tudnám gyűlölni. Szegénykém igen csak szenved, mind fizikailag, mind lelkileg. Tehetetlenül nézem, aztán eszembe jut, hogy farmerom jobb zsebében egy fiolányi kék lötty van. Nannyék rájöttek, milyen méreg lehetett a teában, mintát vettem a még el nem mosott bögréből - abból, amiből Eden ivott, még szerencse hogy maradt benne -, és abból állítottam elő egy ellenszert. Nem tudom mennyire hatásos, ebben az őrületben csak pár percem jutott rá, de talán neki használhat valamit.* - Én is és sosem hagylak el, de csak akkor, ha megiszod ezt *előhúzom és felé nyújtom, remélvén hogy elveszi* - Szerencse, hogy még maradt a teádból, édes. Ez segíthet abban, hogy a méreg végre kiürüljön a szervezetedből és valamilyen szinten a fájdalmat is csillapítja. | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 8:36 am | |
| *Újra könyörgök a bocsánatáért. Nem bírok mást tenni. * -Azt hittem gyűlölni fogsz.*mondom hallkan. Még mindíg belé kapaszkodva. Egyre többször érzem hogy fájdalom nyilal a hasamba. Biztos kezd elmúlni a fájdalomcsillapító hatása. * -Szeretlek. *suttogom a csókja után. Tényleg féltem hogy gyűlölni fog. De a meghitt pillanat unkat újra a fájdalom szakítja meg. Fogaimat össze szorítom de így is kiszalad egy fájdalmas nyögés. Rettenetes a fájdalom. Sara mindent megtett hogy segítsen. De sajnos a vérveszteség és a méreg még erősebb és nem hat elég jól a gyógyszer. * -Kérlek maradj velem. Nélküled nem bírnám ki. *mondom összeszorított szemekkel hogy elviseljem a fájdalmat.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 8:05 am | |
| *Nem könnyű a helyzet egyikünknek. Nem tudom sokáig tartani magam és a végén elgyengülök - lelkileg. Mi túléljük, mert elég idősek vagyunk hozzá, de az a baba még meg sem született. Odabent növekedett, ki tudja mennyi idős lehetett, minden esetre elég fiatal ahhoz, hogy végül megtörténjen a baj.* - Én is segítek, most viszont az lesz a legjobb, ha pihensz *törlöm le könnyeimet hosszú, szürke pulóverem ujjával, miközben továbbra is magamhoz ölelve tartom kedvesemet. Ha nem történt volna ez az egész, talán még élhetne! Rövid időre gondolkodóba esem, csak akkor eszmélek fel, mikor újra könyörgésbe kezd. Nem haragszom, mert tudom, hogy nem az ő hibája. Nem, ez a dolog annak a lelkén fog száradni, aki a mérgeket a teákba keverte.* - Hé, nem haragszom! *közel hajolok arcához és meglepem egy csókkal.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Vas. Okt. 20, 2013 7:30 am | |
| *A két nő kimegy és ketten maradunk párommal. Végül Ő se bírja és sírva fakad. Mindketten teljesen összetörtünk. Azt még elviseljük hogy megmérgeztek minket, mert Mi túléltük. De a babánk nem. * -Ha megtalálom azt aki ezt tette velünk, megfogom ölni.*mondom még mindíg sírva. Bosszút akarok álni. Nem fogom büntetlenül hagyni a tettét. Közben Steven vállába kapaszkodom. * -Annyira sajnálom. Nem voltam biztos a dologban ezért nem mondtam semmit. Bocsáss meg kérlek. *könyörgök neki tovább. Megint belém hasít a fájdalom és nehezen állom meg hogy ne sikítsak föl. Rettenetesen érzem magam. Nem tudom miért történik mind ez. Gyűlölöm hogy nem tehettem semmit. És nem voltam elég óvatos. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Okt. 19, 2013 8:09 pm | |
| *Erre nem tudok mit felelni, helyette kiküldöm a két nőt.* - Kifelé! *ismétlem parancsolón, továbbra is bent állnak, de a folyamatos bámulás és az, hogy az arcomra néznek, elég jel ahhoz, hogy rájöjjenek, ideje elhagyni a helyiséget. Eleget tesznek végül és kislisszolnak, ketten maradunk.* - Tudom, hogy nem volt szándékos, amúgy sem te tehetsz erről, hanem az, aki a mérget is rakta a teáinkba, miattam meg nem kellene aggódnod! *csóválom meg fejem, majd kedvesen megpuszilom az arcát.* - Nem haragszom *felelem rá halkan, ezután lehorgasztom fejem. Egy lánc ami a szomorúságomat fogta vissza, elszakadt. Útnak indulnak a könnyeim, s végül én is sírásban török ki.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Okt. 19, 2013 6:34 pm | |
| *Sara és Nanny elmondják amire magamtól is rájöttem. Még sem bírom megálni hogy ne sírjak. Hogy lehet ilyen kegyetlen a sors? A kicsi meg sem születhetett de meghalt. * -Legyen már elég! Elég!*sírok tovább mikor is Stev berúgja az ajtót. Először megrémülök majd elfordítom a fejem hogy ne lássam dühös pillantásait. Össze rezzenek hangjára majd kinyitom a szemem mikor átölel. Azt mondja nincs semmi baj.* -Hogy ne lenne?! Hisz meg akartak ölni téged én meg... én meg elvetéltem. A babánk miattam halt meg.*mondom zokogva. Bal kezemmel szerelmembe kapaszkodom mert a másikat rögzítették az infúzió miatt.* -Könyörgöm bocsáss meg! *könyörgök neki sírva. Nem akarom hogy gyűlöljön ezért. De minden az én hibám. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Okt. 19, 2013 6:19 pm | |
| *Ez iszonyatos hülyeség volt! Egy külön szobában helyeztek el, ahol nem tartózkodtam sokáig. Amint elég erőm van, feltépem az ajtót és végigrobogok a folyosón, vissza ahhoz az ajtóhoz, ahol nemrégiben álltam. Odatapasztom a fülem. Valakik épp a babáról tartanak monológot, mire egy másik valaki sírva fakad. Végleg megelégelem a dolgot, teljes erőből berúgom az ajtót, hogy az kiszakad tartószerkezetéből és a földre esik.* - Elég a felfordulásból! *jelentem ki komolyan, majd Edenhez sietek, hogy átöleljem. A többi szavam már csak hozzá intézem annak ellenére, hogy két megilletődött szempár vizslat.* - Nincs semmi baj! *mondom halkan.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Okt. 19, 2013 6:12 pm | |
| *Hallom a hangokat az ajtó felől. Majd hirtelen csend lesz. Remélem hogy nem történt semmi párommal de biztos vagyok benne hogy nagyon dühös. Mikor hallom az ajtó nyílását arra fordítom a fejem. Sara és Nanny lépnek be. Elfordítom a tekintetem és a plafont bámulom. Nem akarom hallani amit már tudok. * -Kérlek hadjatok. *mondom szinte sírva. De nem hagynak. Hiába kérem. Csak mondják. Elmagyázzák hogy nem sikerült megmenteni a babát. Nem bírom tovább és sírva fakadok. Nem akartam újra hallani. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Okt. 19, 2013 5:52 pm | |
| - Nem érdekel! Be akarok menni hozzá! *ordítok fel, immár tényleg dühös vagyok. A szobaajtó előtt állok, bent Eden van, de nem léphetek be, mert az orvosnő - akiről kiderült hogy a Sarah névre hallgat - nem engedi. Ökölbe szorult kézzel lököm félre, mire az izmomba vág egy injekciós tűt. Azt hajtogatja, hogy nyugodjak meg, hamarosan láthatom, viszont most meg kell értenem, hogy pihenésre van szüksége mindkettőnknek, ráadásul azért teszi ezt velem, hogy garantált legye a nyugalom. Kedves, mit ne mondja, a méreg után egy injekció, amitől kicsit fáradtabbnak érzem magam... Erőtlenül dőlök az illető vállára, aki segítséget hív, majd együtt bevisznek és lefektetnek egy ágyra. Kreatív megoldás, csak ki tudja, meddig hatásos.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Okt. 19, 2013 5:42 pm | |
| *Teljesen elvesztem az eszméletem. Egyre lejebb sülyedek a kétségbe esébe és a keserűségbe. Kétségbe vagyok esve mert nem tudom Stev gyűlöl-e. És keserűséget mert egy kis élet növekedett bennem de nem voltam képes megvédeni. Nem tudom mennyi ideig vagyok eszméletlen, de mikor nagy nehezen kinyitom a szemem egy másik szobában vagyok. Vastag fehér takaróval takartak be, és egy infúziós álvány van mellettem miről egy tasakban valami folyadék csepeg. Mikor megpróbálok megmozdulni iszonyatos elemi fájdalom hasít belém. Hirtelen kapkodom a levegőt, szemeimet és fogaimat össze szorítva nehogy fölsikítsak. Újra könnyek gyűlnek a szemembe mikor eszembe jut mi is történt.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Okt. 19, 2013 5:26 pm | |
| *Miért?! Minden darabokra hullik. Az idilli kép az, hogy együtt vagyok a párommal zavartalanul, csak ő és én, később pedig a baba, aki már nem lehet velünk. Ideges vagyok, azonban nem azért, mert haragszom a lányra. Ugyan, hiszen nem ő tehet arról, ami bekövetkezett! Nem, ezért más a felelős és ha előkerül a tettes, garantáltan meghal. Sokként ér, mikor elájul. A lábaim földbe gyökereznek. M-miért nem mozdulnak? Nagy nehezen mégis sikerül, odavánszorgok, majd megfogom a kezét. Tehetetlenül megfogom, sápadt arcát fürkészve. Legbelül egyre rosszabbul érezzük magunkat mindketten, ami addig folytatódik, míg össze nem tör minket lelkileg az az ember. Bizonyára ez a terve. Elszakítani minket egymástól, vagy a lassú szenvedés. Áh, végül is nem baj, ennél jobb műsort nem is nézhetne végig! Páholyból! Francba, nem fogja megúszni! A düh remegés képében lesz úrrá rajtam, másik kezem ökölbe szorul. Az ujjaim elfehérednek, olyan erővel teszem.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szomb. Okt. 19, 2013 5:15 pm | |
| *Továbbra is csak csendben sírok a kanapén. Nagyon rosszul vagyok de most csak arra tudok gondolni hogy elvesztettem a kicsit. Megérzem Nanny kezét a homlokomon, majd csak annyit hallok hogy riasztja Sarath, az orvost aki ha baj van mindíg segít ha nekem vagy a csapatomnak szüksége van rá. Majd azt érzem hogy elzsibbad a testem és elalszom.* -Sa... saj... nálom...*suttogom még utóljára páromnak címezve majd elnyel a sötétség. Ahelyett hogy megnyugodnék, egyrdm kétségbe esettebb leszek. Nem akarok magamra maradni. De biztos hogy Stev meggyűlöl ezért. Mindennél jobban vágyott rá hogy gyerekünk legyen. Erre minden tmkre megy. Gyűlölöm magam és gyűlölöm aki ezt tette velünk. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 7:44 pm | |
| *Felváltva nézek a két nőre, először Edenre, majd Nannyre. Egyre zavartabbá válok. Sejtem, hogy ők tudnak valamit amit én nem, ám nem sokáig marad így. Beavatnak, én pedig nem tudom hogy sírjak -e, vagy nevessek. Elvetélt... Kezdjük a felfogást a szó jelentésével! Még mielőtt megszülethetne a gyermek, meg... hal. Szóval halva áll tovább a méhben és vagy úgy is születik meg, vagy műtétileg távolítják el, mintha csak egy daganat lenne, nem több. Belül úgy éreztem összezúznak. Mi az, hogy meghalt a babánk??! A nászunkból sikeresen lett egy, erre.. Ez a lehetőség elúszott, mindez a méreg miatt - feltételezem. Ha ez az oka, esküszöm, hogy megfojtom azt a nőt! Szitkozódva fordulok a helyiség ablaka felé. Mi lehet még ennél is szarabb hír ma?!* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 7:32 pm | |
| *Miután a kanapéra fektetnek rájövök hogy Nannynek igaza volt. Én nem bírok mást hajogatni mint a sajnálom és álandóan Stev bocsánatáért könyörgök. Hallom Nanny hangját ahogy elmagyarázza hogy elvetéltem. Rettenetesen érzem magam. Tudom hogy szerelmem mennyire gyerekcentikus. És hogy neki is fájni fog a megnemszületett kicsi elvesztése. Nem tudok mást tenni mint hogy a kanapén fekszek és zokogok. Annyira dühös vagyok magamra. Jobban kellett volna vigyáznom. Nagyon félek hogy Stev is dühös lesz rám és meg gyűlöl. Amit meg is értenék. Hisz az én hibámból történt mind ez.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 7:18 pm | |
| *Eden magamra hagy, Nanny is követi. Egyedül maradok a csendben, de nem bírom sokáig, ezért utánuk megyek. Sokáig baktatok a folyosón, végül a dolgozószobába érek. Az a látvány tárul elém, hogy a párom a földön fekszik. Olyan, mintha elájult volna, vagy talán mégsem? Lélekszakadva sietek hozzá - már amennyire az állapotom engedi -, lehajolok és a házvezetőnővel együtt ébresztgetjük. Semmi. A hónalja alá nyúlunk és háromra a közeli kanapéra fektetjük. Véletlenül tévednek szemeim a vércsíkra, ami a combján fut végig. Nem, nem értem a látványt és a célzást sem, amit a felébredő lány hajtogat.* - De hát mégis mi történt? *pillantok rá kérdőn és végigsimítok karján, a kezéig. Ott megállok, finoman alá nyúlok és megszorítom. Muszáj, hogy némi lelket öntsek belé, hogy el tudja mondani, mi bántja a lelkét. Hogyan segíthetnék rajta?* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
| |
| | | | Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |