Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
|
+3Elisabeth Ellen Torchwood Steven Blackfield Michelle Sagredo 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Michelle Sagredo Tanár
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 721 Kaszt :
| Tárgy: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Hétf. Aug. 05, 2013 3:24 pm | |
| First topic message reminder :Angol stílusú hatalmas épület. Elől rengeteg tuja fa, és virágoskert található. Gyönyörű rózsabokrok szegélyezik a kavicsos utat a kovácsolt vaskaputól egészen a bejáratig. Gránit lépcsősor vezet a hatalmas sötétre pácolt tölgyfa ajtóhoz. Az ajtó mindkét szárnyán aranyozott lovas kopogtató van. Mikor belépünk az épületbe, egy hatalmas tér tárul elénk. Szemben márvány lépcső vezet az emeletre. A bal oldali ajtó vezet az étkező és konyha felé. A jobb oldali ajtó a nappaliba vezet. Ha felmegyünk a lépcsőn két irányba vezet a folyosó. Kelet-nyugat fekvésű az épület. A keleti folyosón csak hatalmas hálószobák vannak. A nyugati folyosón is találhatók hálók, de a hely nagyrészét a könyvtár valamint egy dolgozó szoba foglalga el, ami több ember befogadására is alkalmas. Az épület mögött található a személyzeti szállás. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom.
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 7:07 pm | |
| *Hamar a földre kerülök. Nem bírok fölkelni. Mikor megérzem hogy valami végig folyik a combomon megrémülök, és hamar kiderül hogy az nem más mint vér. Nem értem a helyzetet. Sosem éreztem ilyen fájdalmat. Nagyon fáj. Olyannyira hogy alig kapok levegőt. Hallom Stev és Nanny hangját. Fölfektetnek a kanapéra. Ahogy erősödik a fájdalom lassan körvonalazódik bennem hogy Nannynek igaza volt. * -Sajnálom! Úgy sajnálom...*mondom sírva de nem hiszem hogy Steven érti mire célzok csak remélem az idős nő eltudja magyarázni, neki mert még magam sem fogom fel igazán.* | |
| | | Steven Blackfield Nellondi polgár
Főkarakter : Haku Hiroshi Hozzászólások száma : 658 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 6:55 pm | |
| *Nem fogok egy helyben feküdni, mikor Eden távol van tőlem. A bútorokba kapaszkodom és egyenesen kisétálok, hogy megkeressem őt. Kótyagos léptekkel haladok a folyosón, végül a dolgozó szobánál állapodok meg. Kopogás nélkül rontok be, ahol a földön találom. Ijedten nézem, majd odarohanok és letérdelek hozzá, hogy a démonnal együtt felmérjük, mi a baj. Nem fogad szívélyes pillantásokkal. Pihenés, nem tudok pihenni akkor, ha ideges vagyok, már pedig addig az leszek, amíg végre rendbe nem jönnek a dolgok. Majd' szétvet az idegesség és a méreg elegye, az utóbbinak még nem múlt el a hatása. A gyomrom émelyeg, de a főbb tüneteim már elmúltak. T9bbnyire jól vagyok, lelkileg azonban megviseltnek érzem magam. Mit tehetnék? Mi lesz akkor, ha a lány nem kel fel? Voltaképp egyedül maradok és akkor tényleg nem lesz értelme annak, hogy életben maradjak.* | |
| | | Elisabeth Ellen Torchwood Nellondi polgár
Főkarakter : Sophie Ellen Lee Hozzászólások száma : 471 Kaszt : Üzenőláda : Ha elfogadod önmagad a maga teljességében,
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 6:36 pm | |
| *Mikor felébredek az ágyban találom magam. Megkönnyebbülök mikor megtudom hogy jobban van megkönnyebbülök. Érzem hogy a hátamat simogtaja amitől lassan megnyugszom. * -Annyira féltem hogy elveszítelek.*mondom ahogy mellé fekszem. Összehúzom magam. Nem vagyok valami jól én sem. Mikor kopognak nagyot sóhajtok. * -Mindjárt jövök.*mondom hallkan majd egy gyors csók után nagynehezen fölkelek, és kimegyek a szobából. Remélem Stev nem kel föl mert pihenésre van szüksége. Nannyvel átmegyek a szomszédos dolgozószobába majd leülök a fotelba. Ahogy beszél szoknyám szélét gyűrögetem, mert ideges vagyok. Elmagyarázza hogy a három konyhai alkalmazottra gyanakszik. Többek között Lucyra mert ő csinálta a teáinkat. Ahogy hallgatom Nannyt érzem hogy ráz a hideg és egyre nagyobb fájdalmat érzek az alhasamban. Megpróbálok fölkelni hogy elforduljak, mert nem akarom hogy gyengének lásson megint, de térdre rogyok. *~Basszus mi van velem? Ez nem lehet.~*gondolkodom mikor is érzem hogy valami lefolyik a combomon. Mikor megérintem a combom majd megnézem az ujjaim csak a vért látom.* -Nanny... -Lehelem majd a földre hanyatlok. Rettenetes fájdalom tör rám. Nanny azonnal segíteni próbál de már nem tudom mi folyik körülöttem. Nem ájulok el de még sem bírok reagálni.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 6:04 pm | |
| *Kissé ködösnek mondható tekintettel nézek le rá. Túl gyors! Nem értem, mit mond. Lassan visszaölelek, miközben próbálom összerakni, miről beszélt és a lényeget kihorgászni belőle. A harmadikat nehéz felfognom.* - Jól, csak szédülök *mondom végül és óvatosan végighúzom kezem a gerince mentén. Óvatosan simogatom, hogy megnyugtassam. Biztosan ideges, meg szomorú. Sós könnyek patakzanak szemeiből a vállamra. Van, amelyik egyenest a nyakamba hullik, elég kellemetlen érzés.* - Nem emlékszem nagyon arra hogy mi történt, csak a vizes borogatásig van meg, de elhiszem. Ha meg lett a tettes, magam is elmegyek és a pálcámra szúrom az illetőt *jelentem ki konokul.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 5:50 pm | |
| *Nem tudom meddig alszom. De arra ébredek hogy már nem a földön vagyok. Kipattannak a szemeim. Hirtelen ülök fel és körbe pillantok.* -Steven jobban vagy?* kérdezem ahogy átölelem.*-Annyira aggódtam. Majdnem meghaltál. *mondom és megint elerednek a könnyeim. Még mindíg nem érzem magam valami jól de most nem érdekel. A lényeg hogy Ő jobban van. * -Nannyék már keresik a tettest. *mondom hallkan ahogy kicsit följebb emelkedem hogy ránézzek.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 5:33 pm | |
| *Fogalmam sincs, eközben mi történik. Emelkedek és hamarosan felérek... Hirtelen pattannak ki a szemeim, mintha csak benyomták volna az "ébresztő" feliratú gombot. Körbenézek, zavart vagyok annyira, hogy azt sem tudom, hol vagyok. Enyhén megrándítom a bal kezem hogy ki tudjam dörzsölni a szemeimből ezt a rémes homályosságot, azonban valami erősen fogja. Felemelem a fejem, egy sötét pacát pillantok meg. Pont olyan, mint Eden! Őt is hasonlónak láttam, meg egyébként senki nem szorítaná ilyen erővel azt.* - Tudom hogy mély alvó vagy, de azt nem, hogy ennyire *szólalok fel gyengén és nehezen elérem, hogy mellém kerüljön.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 5:17 pm | |
| *Mikor Stev állapota rosszabb lesz Nanny kiküld. A szoba előtt várakozok homlokomat térdeimre támasztva. Nem érdekel ki lát meg ilyen állapotban és szabadjára engedem könnyeimet. Nagyon aggódom szerelmemért. *~Bárki is legyen aki ezt tette. Garantáltan végzek vele. Véletlenül sem fogom elszalasztani az esélyt. Amint megtudom miért tette mind ezt. A legfájdalmasabb halálban lesz része.~*gondolkodom. Érzem hogy bennem is dolgozik a méreg de közel sem kaptam annyit mint Steven. Valamennyire megnyugszom mikor egy idő után Nanny kijön és elmondja hogy Stev jobban van valamivel. Felsegít a földről és magához ölel hogy megnyugtasson. Gyerek korom óta nem ölelt meg. Most nagyon jól esik hogy rá is számíthatok. Mikor elenged bemegyek a szobába és leülök az ágy mellé. Megfogom a kezét és várom hogy felébredjen. Gyűlölök várni. Főleg most. Minden pillanat egy örökké valóság. Észre sem veszem hogy mennyi idő telik el, és hogy az ágy mellett térdelve a kezét fogva elalszom. Kevesebb méreg jutott a szervezetembe de így is megvisel főleg hogy Stev miatt annyit aggódom.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 4:54 pm | |
| *Hallom mit mond, azonban felelni már nem tudok rá. Hirtelen rosszabbra fordul minden, hörgök és az eszméletlenség foglya leszek. Mindez észrevétlenül tör elő, csupán annyit érzek, hogy süllyedek azokhoz a bizonyos mélységekhez és már nem vagyok túl messze tőle. Lehunyom süllyedő tudatom szemét - ami egyébként a testem alakját viseli -, majd látom a képeket, az életem képeit. Kisfilmként pörögnek végig a legfontosabb pillanatok. Jó és rossz, vidám és keserű dolgok, sorban egymás után. Afféle áttekintés arról, hogy szar életem volt, magam se lennék több, ha Sophiék nem lettek volna nekem. Kicsit félek, nem tudom mi történik, gyengülök. Nem akarok egyedül maradni, de elhagyni sem azokat, akikhez a legjobban ragaszkodom.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 4:41 pm | |
| -Ostoba vagy! Hisz így is szenvedek mert... Mert te is szenvedsz.*mondom hallkan. Nagyon megrémülok mikor meghallom mennyire nehezen veszi a levegőt. És még jobban megijedek mikor elájul. Nannyre pillantok aki kiküld a szobából. A szobával szembeni falnak dőlök majd a földre csúszok. Rettegek hogy meghalhat. Végre amikor boldog lehetek mindent elvesznek tőlem. Felhúzom térdeimet, és átfogom karjaimmal. Hólokóat térdeimre támasztom. Soha nem éreztem magam ilyen elesettnek. Steven nélkül egy senkinek érzem magam.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 4:19 pm | |
| - Még mindig jobb, mintha... te szenvednél *mondom két zihálás között. Egy fájdalomlöket halad végig a mellkasomon. Összeszorítom a szemeimet és a fogaimat sem kímélem. Nagyon erős, mintha súlyokat dobtak volna rám. Még nehezebben, hörgéseket hallatva jutok csak oxigénhez, ami annak a jele, hogy a probléma előtte/előttük súlyosbodott. Pár percre rá elérem a legféltettebb szintet, amit csak úgy neveznek; a halál küszöbe. A halál küszöbén állok, már nem vagyok tudatában semminek, s még a szemem is lecsukódik. Olyan, mintha rejtett mélységekbe süllyednék a kék óceánban, hogy aztán valami újat fedezzek fel.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 4:09 pm | |
| *Nanny segítségével felkísérjük páromat a hálóba. Még ő ellátja Stevent én feldúlom a dolgozó szobát annyira dühös vagyok. Mikor vissza megyek a szobába. Leülök az ágy mellé és lecserélem a hidegvizes borogatást homlokán. Kezét megfogom és nem mozdulok mellőle. Látom a tekintetén hogy nincs jól. Érzem hogy a sírás folytogat. De nem akarom hogy miattam aggódjon. Most minden erejére szüksége van és ha fölöslegesen aggódik miattam akkor nem lesz jobban.* -Sajnálom. Valaki nagyon gyűlölhet engem. És tudják hogy úgy bánthatnak engem a legjobban ha téged bántanak.*mondom hallkan és lehajtom a fejem. Megszorítom a kezét de így is remegtem. Rettegek hogy elveszíthetem. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 3:47 pm | |
| *A folyosón sétálok, mikor úrrá lesz rajtam a rosszullét. A szívrohamhoz hasonló görcsös érzéstől kezdve majdnem minden jelen van. Kicsit fáj, a lábaim nem mozognak, verítékezek, meg van az okom a panaszra és az aggodalomra. Az még inkább nyugtalanít, hogy baj lehet a kedvesemmel is. Nem tudom mi okozza ezt, talán valamit belekeverhettek az italainkba. Bárhogy is legyen, bánom, hogy akkor mindet felhajtottam.* - Ez sajnos nem fog menni! *mondom makacsul és megerősítésképp a fejemet ingatom. Sose ment jól hogy magam miatt aggódjak, nem igen zavar, ha megsérülök vagy más bajom lesz, amíg a szerettei jól vannak és élnek. A szobánk ágyán kötök ki, hideg vizes borogatással a fejemen. Nehézkesen kifújom a levegőt a plafont zihálva, majd szerelmemre nézek. A tekintetem most korántsem a régi. Kissé ködös, mintha csak az "ájulhatnék" és éber állapot között lennék.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 3:33 pm | |
| *mikor rájövök hogy a teánkat megmérgezték, azonnal Stev után megyek. Meg is találom a folyosón. Oda rohanok hozzá és látom hogy nincs jól.* -Most ne miattam aggódj.*mondom ahogy megtámasztom. *-Gyere jobb ha lepihensz.*mondom hallkan. Nanny segítségével fölkísérem a hálószobánkba és az ágyba fektetem. Az idős démonnő azonnal megpróbál rajta segíteni. Nagyon félek mert nem akarom elveszíteni. Még Nanny segíteni próbál Stevenen én átmegyek a dolgozó szobába. Tudom hogy nem kéne mozognom és nyugodtnak kéne maradnom de nem megy. Nem érdekel hogy én is kaptam a méregből. Föl-alá mászkálok majd mikor mérgemben teljesen feldúltam az íróasztalt vissza sietek a szobába. Leülök az ágy mellé és lecserélem a vizes borogatást Stev homlokán. Utánna megfogom a kezét és nem mozdulok mellőle.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 3:10 pm | |
| *Feltűnik Eden. Látom rajta, hogy aggódik, szívesen megnyugtatnám, de nem tudom, mert magam is megijedtem.* - Nem tudom, de valami nincs rendben *zihálom a falnak támaszkodva. Gyengének érzem magam, a lábaimat meg ólomsúlyúnak. Bárhogy próbálom megemelni, egy centit sem mozdulnak. Összevonom szemöldököm, miközben egyre jobban kiver a víz. Soha nem fáradnék ki ennyitől, ráadásul gyanús hogy két végtagom megmozdíthatatlan. Remélem hamar kézre kerítjük majd a tettest, annyi biztos, hogyha előkerül, szembetalálkozik majd a pálcám hegyével.* - Te jól vagy, ugye? *kérdezem halkan, alig látom őt. Egy összemosódott paca.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Pént. Okt. 18, 2013 2:13 pm | |
| *Mikor szerelmem kimegy a nappaliból megint csak elgondolkodom. Folyamatosan azon jár az eszem ki lehet az aki tönkre akar minket tenni. Nanny lép hozzám és ül le a velem szemben lévő fotelba. Elkezdünk beszélgetni az ügyről. Benne teljes mértékig megbízom. * -Bár csak itt lenne Angyal. Ő tudná mit tegyek. *mondom ahogy az asztalon lévő bögréket figyelem. Fölveszem a már kihűlt teát majd Nannyre pillantok. * -Ő még mindíg itt van még ha nem is fizikailag. *mondja én meg nagyot sóhajtok. Mikor ajkaimhoz emelem a bögrét valami furcsa illat csapja meg az orrom.* -Ez meg? Nanny azt hiszem baj van. *mondom és beleszagolok Stev bögréjébe és ugyan azt az illatot érzem.* -Steven.*rohanok ki a nappaliból mert aggódom. Mind két teába valamiféle mérget raktak és Stev az összes italt megitta. Mikor a folyosóra érek, megpillantom Őt és nagyon félek mert furán viselkedik. * -Steven mi a baj?*lépek oda hozzá.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 16, 2013 5:09 pm | |
| - De még mennyire! *bólogatok, ezután megcsikizem a talpát.* - Háh, nyerteeem! Nem tudsz hogyan legyőznii! *öltöm ki rá nyelvem és mielőtt eltalálna a párna, már el is illanok. Nem fogom magam hagyni az biztos! Mosolyogva megyek a mosdóra, elintézem a dolgom, majd ugyanolyan jó kedvvel tartok visszafelé, mikor hirtelen megmerevednek a lábaim, illetve a szívem. Olyan, mintha hirtelen szívrohamét kapnék és ez gyanús. Nem vagyok szívbeteg és tudtommal a szüleim sem voltak azok. Akkor mégis mi történik? * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 16, 2013 4:46 pm | |
| *Elhalad előttem erre rácsapok a valagára mire sértődötséget színlelve felém fordul. Elnevetem magam ahogy keresztbe rakom a lábaimat.* -Tán az úrnak sérti büszkeségét ha egy nő kezet emel rá?* kérdezem majd mielőtt reagálhatnék leveszi cipőimet és elkezdi a talpamat csikizni. * -NE! NE! Hagyd abba kérlek.*nevetek hangosan és próbálok kiszabadulni. Majd mély levegőket veszek mikor elvonul a fürdőbe.* -Ezt még visszakapod! *szólok és utánna hajítok egy díszpárnát. Ritkán érzem magam ilyen felszabadultnak. Most olyan jó. Bárcsak így maradna minden.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 16, 2013 4:19 pm | |
| *Elhaladok előtte, ő pedig kihasználja a helyzetet és rafináltan a fenekemre csap. Komor arccal fordulok felé.* - Hogy merte? Megsértette a büszkeségem! *felelem hirtelen sértődöttséget színlelve, majd egy ötlettől vezérelve ahogy elgondolkodik, lehúzom az egyik cipőjét és megcsikizem a talpát. Mielőtt bármit reagálna, megteszem ezt a másikkal is, sőt! Van, hogy a kettőt egyszerre ingerlem. A kis szórakozás után tényleg elmegyek, mert a végén a nappali olyan lesz, mint egy farkasterület, amit nem épp önszántamból jelölök meg.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 16, 2013 4:10 pm | |
| *Mosolyogva viszonzom csókját. Majd mikor fölkel sunyin elmosolyodom és mikor elhalad előttem rácsapok hátsójára. * -A szellemek nem is isznak vért.*mondom vigyorogva és látom hogy Scarlett kicsit megsértődik párom megjegyzésen. Nevetve cirógatom meg a macskát majd elmerengek a történteken. Fura az ügy mert eddig nem hittem volna hogy a köreimben kell keresni a tettest. Végig megyek a lehetőségeimet. Minden képp az új tagok között kell keresni a tettest. Nem akarom elhinni de bízom páromban és elhiszem neki. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 16, 2013 3:54 pm | |
| - Már én sem! *csóválom a fejem hevesen, majd lágyan megcsókolom. Akkor húzódom csak el tőle, mikor hív a természet.* - Mindjárt jövök, addig viszont vigyáznod kéne azzal a szellemmacskával! Még a végén rád ugrik és kiszívja a véred! *figyelmeztetem nevetve, majd sarkon fordulok és elindulok a fürdőszobához. Időközben többször eszembe jut a mai felfedezés, amitől kissé még kikészültnek érzem magam.* ~Remélem, hogy nem tervez semmit az a nő. Ha kiszúrom, neki vége.~ | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 16, 2013 3:02 pm | |
| *Elmosolyodom mikor elmondja mit gondolt rólam az első pillanatban. Na, igen. Nem tűnhettem másnak mint valami pasivadásznak. Jobban bele gondolva akkor nem is akartam komoly kapcsolatba bonyolódni. Csak néhány boldog órát akartam erre egy új életet kaptam. * -Új életet adtál nekem. Amiben boldog vagyok. És nem akarok már másképp élni.*mosolygok őszintén. * | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 16, 2013 2:47 pm | |
| *Jókedvűen hallgatom a történetet. Szellemmacska, te jó ég! Vicces lenne elképzelni, de az emberek megijednének tőle, főleg a muglik. Ők még a szörnykönyvtől is frászt kapnának, pedig nekem az volt a kedvencem! Bizony, volt amikor abból tanultunk, azonban nehezünkre esett jól bánni vele. Nagyon makacsok,harapósak. Ha nincs védőkesztyűd, kezed sem lesz.* - Áh, értem! Én is így voltam és vagyok az emberekkel. Senkit nem engedek közel magamhoz, mert felesleges. Nem bízhatsz meg bennük teljes egészében, bár néha akadnak kivételek *mosolyodom el szélesen.* - Neked is sikerült már a találkozás pillanatában, pedig először téged sem tartottalak különbnek a többinél *vallom be kissé fanyarul.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Szer. Okt. 16, 2013 2:22 pm | |
| *Tudom hogy nem azért figyelte Lucyt mert szeretőt keres. De célomat elérem és felnevet. Majd én hdis belekortyolok a teába. * -Nem, csak nem szereti a társaságot. Emlékszem mielőtt ide jöttem NY-ban csak éjszaka mozdultam ki ha tényeg muszály volt. Egyetlen társaságom Nanny és Scarlett volt. Senki mást nem engedtem közel magamhoz.*magyarázom ahogy leteszem a félig lévő bögrét. Úgy helyezkedem a kanapén hogy rá tudjak pillantani, közben a kanapé háttámlájára könyöklök és megtámasztom a fejem.* -De Te elérted hogy bízzak benned és a lehető legközelebb engedjelek magamhoz. *mondom mosolyogva.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Okt. 15, 2013 8:03 pm | |
| *Horkantva nevetek. Deeehogy, soha!* - Nem-nem! *csóválom meg fejem, majd tovább iszom. Lassan fogy az ital, mégis pár perc alatt kiürül a bögre. Lerakom az asztalra. Szám szélét nyaldosva rá pillantok.* - Egyébként ő amolyan szellemcica? Csak mert nem szoktam túl sűrűn látni *mutatok a felbukkanó cicára, aki minket méreget. Eeegyem meg, még mindig szép! És már a kölyök cica is meg vaaan! Ha elugrom érte még a héten, majd odaadhatom Edennek. Nem lesz elég ahhoz hogy kifejezzem, mennyire szeretem mert az mindennap megkapja tőlem, de ahhoz bőven hogy tudja, gondoltam rá máshogy is és hogy szeretem az állatokat. Jól kijövök velük, néha jobban, mint az emberekkel.* | |
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája Kedd Okt. 15, 2013 7:51 pm | |
| *Ahogy az ölébe ülök átveszem az irányítást. De észre veszem hogy az egyik cselédlányt méregeti. Én is arra pillantok. Látom hogy Lucyt méregeti. Felvonom egyik szemöldököm majd Stevre nézek. * -Ejnye! Még jegyesek sem vagyunk és már is szeretőt keresel?*kérdezem sértetséget színlelve. Tudom hogy most minden cselédre gyanakszik ezért inkább elterelem a figyelmét. Majd mellé ülök hogy elfogyasszuk teánkat. Nyugodtan beszélgetünk végre. Közben Scarlett a macskánk is megjelenik. Felugrik a kanapé háttámlájára és onnan figyel minket.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
| |
| | | | Elisabeth Ellen Torchwood kúriája | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |