Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Anglia | |
|
+34Katherine Mary Black Elendil Falassion Martin Silent Patrick Baker Aeryn Baker Gwen Janessa Kingstone Rose Emily Scott Angelina Mary Black Joe M. Renaldo Edward Freeze George Darkrain - archiv Rayko S Dragomir - archiv Melanie Satchel Marina Raya Andrey Bogdan Játékmester Naxeldir Maximilian Smith Joshua Fordant Meriel Ravenwood Belphegor Coulstone Laura Wylee Summer Crannion Ashlie Brogar Glevor Petrovics T. Stoyanka Driana Stardew Latiffa Milena Játékmester Kalandmester Atanas Iordan Wendy Deverell Jack Darkfield Megan Rontis Shiwo Altolos Kaen el Jericho 38 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Anglia Hétf. Márc. 24, 2008 1:56 pm | |
| First topic message reminder :
Külön kérésre íme Anglia. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Vas. Júl. 26, 2009 10:53 am | |
| _hát akkor jó...*mondja a fiú amjd itt ülnek aztán a fiú elég éhesen érzi magát..*-nem vagy éhes mert én már eléggé az vagyok..*mondja a fiú hiszen már dél rég elmúlt így a fiú feláll és húzza magával a lányt is..*-Gyere menjünk be enni léccike..*mondja kutyus szemekkel a fiú amjd elindulnak az épület felé kajálni...*
//Fagy// |
| | | Gwen Janessa Kingstone Diák
Főkarakter : repulosgizi16@msn.com Hozzászólások száma : 238 Kaszt : Üzenőláda : "Könnyen jön,könnyen megy
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Egy nap majd majd véget ér
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Vas. Júl. 26, 2009 10:49 am | |
| -Nem is szeretnélek..*Jegyzi meg halkan,majd megcsókolja a fiút*-Legalább annyit,mint nálam*Mondja nevetve Alice,majd mikor a fiú az ölébe ülteti,akkor a mellkasára hajtja a fejét,és szorosan bújik hozzá*-Így ülni itt veled...Máshoz nem*Mondja a lány a haja mögül* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Vas. Júl. 26, 2009 10:41 am | |
| *Edward elmosolyodik a lányon*-Jobb is hogy még nem láttál olyannak ..*mondja majd az alsó nacis megjegyézésen elvigyorodik.. *_hát most mit mondjak rá..*kérdezi a fiú sunyin majd újra megcsókolja a lányt aztán azz ölébe ületeti és végig simiít a lány haján...*-Nah és mit csináljunk??*kérdezi mosoylogva a fiú* |
Főkarakter : repulosgizi16@msn.com Hozzászólások száma : 238 Kaszt : Üzenőláda : "Könnyen jön,könnyen megy
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Vas. Júl. 26, 2009 10:28 am | |
| *Kicsit furcsán néz a fiúra,hisz nem is ilyennek ismerte meg.*-Nem tudom elképzelni rólad...*Mondja,majd megcsókolja a fiút,és persze a pólója alját végig fogja*-Azt nem hiszem el,hogy nem gondoltál semmi rosszra,de azt igen,hogy nem egy vizes tó partján akarnád,mert ez tuti igaz*Mondja nevetve,majd átkarolja a fiú nyakát,és közelebb húzza magához*-Ez van?Ennyi?*Kérdezi kikerekedett szemmel a lány,hisz nála azért kicsit több kommentál volt.Mikor a fiú megcsókolja akkor ő visszacsókol* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Vas. Júl. 26, 2009 10:24 am | |
| *Edward csak elmosoylodik a kérdésen..*-Hát régen tökre hogy is mondjam kiméletlen voltam másokkal..*mondja gondoldva majd mikor a lány lehúzza a pólóját akkor csak elneveti magát*-Nyugi nem gondoltam semmi rosszra meg ha már azt akarnám nem egy vizes tó parton csinálnám...*mondja nevetve és reméli hogy nem bántottta meg vele a lányt majd a kövezkező mondaton csak ,magára néz..*-Ez van..*mondja nevetve majd megcsókolja a lányt* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Vas. Júl. 26, 2009 10:21 am | |
| *Örül nagyon,hogy a fiúnak jobb kedve lett*-Milyen értelemben változtatlak meg?*Kérdezi mosolyogva,majd a másik mondatánál a fiúnak kicsit meglepődik*-Hééé...Nem ér leskelődni...*Mondja,majd lehúzza a pólóját,és begombolja az összes gombot rajta,csak ne legyen semmilyen kísértés a fiúnak*-Neked meg cuki az alsó nacid...*Mondja,és talán még önelégült arcot is vág mellé* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Vas. Júl. 26, 2009 10:18 am | |
| [color=khaki]*Edward csak csókolgatja a lányt majd mikor az abba hagyja akkor csak elneveti magát majd mélyen belenéz a lány szemeibe..*-teljesen megváltoztatsz..*mondja majd aztán újra elkezdi simogatni meg csókolni a lányt majd elmosoyldik*-Jó a melltartód..*mondja nevetve majd óvatosan végig simít a lány hasán....-* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 7:21 pm | |
| *Csók közben csak mosolyog,hisz nagyon szereti a fiút,pláne mikor vele lehet.*-Hozzám?Milyen értelemben?*Kérdezi,vagyis inkább leheli a fiú szájába. Egyik kezével a fiú hajában játszik,a másikkal pedig a fiú hátát simogatja a pólója alatt,és közben csak csókolja a fiút*-Pihenjünk egy kicsit. Elzsibbadt a szám*Mondja nevetve,majd egy pár perces pihenő után újra megcsókolja a fiút,és felőle folytathatják ott,ahol abbahagyták*
//Fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 7:16 pm | |
| *edward el van merülv azzal hogy a lányt csókolgassa szóval nem zavreja az biztos*-Hmm hogy mihez lenne kedvem ? mondjuk hozzád..*mondja a fiú suutogva szinte leheli a szavakat majd átkarolja egyik kezézével a lányt a derekánál a másikkal pedig a hasát simogatja neki csak csókolgatja a lányt ahol tudja..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 7:11 pm | |
| -Oh köszönöm*Mondja nevetve,majd mikor a fiú a hasára fekteti, akkor ő letámadja*-Zavar?*Kérdezi reménykedve,majd az egyik könyökére fekszik,a másikkal pedig átkarolja a fiút*-Szeretlek,és annyira jó,hogy itt vagy*Mondja,majd megcsókolja a fiút nagyon gyengéden,lassan,és ajka szinte nem is érinti a fiúét. Majd felhúzz a fiú ingét,és elkezd játszani a kockáin.*-Mihez lenne kedved?*Kérdezi sunyin* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 7:06 pm | |
| *Edward csak elmosolyodik a lány kérdésére *-ahogy parancsolja hölygem ..*mondja a fiú és kezd jó kedve lenni majd a hasára fekteti a lányt és egy kicsit fejebb huzza anka a pólóját majd elkezdi csókolgatni a lány hasát...* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 6:57 pm | |
| -Nem az én érdemem.Én csak ide csöppentem,és olyan,mintha Alice lennék csodaországban*Mondja nevetve*-Igen,ez a hely nyugis.Azért szeretek idejönni. Lehet gondolkozni. Ha tudnád mióta ülök itt.*Mondja,majd elkezd játszani a fiú hajával. Nem mer próbálkozni, mert nem szeretne veszekedni megint, hisz túl sokat jelent neki a fiú*-Nem fekszünk úgy,hogy hozzád tudjak bújni?*Kérdezi reménykedve,hiszen már készen is van a terve* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 6:53 pm | |
| *A fiú viszonozza a csókot *-Szép házatok van..*mondja majd elteriti a plédet a fűben aztán ráfekszenek.. Majd a fiú a lány mellére hajtja a fejét és behunyja a szemeit.*-csendes nyugis ez a kis hely..*mondja csukot szemmel..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 6:48 pm | |
| *Annyira szeret a fiúhoz bújni,annyira jó érzés*-Nem voltál,én voltam fáradt,és nyűgös.*Mondja kicsit szomorúan,majd végigsimít a fiú arcán*-Annyira fura hallani,hogy valaki ezt mondja,és az érzés is,de én is szeretlek.Mi lenne velem nélküled?*Kérdezi egy kicsit fátyolos szemmel Alice,majd még jobban odabújik a fiúhoz,majd megcsókolja.*Na, hogy tetszik a hely?Kicsit vizes tudom,de milyen?*Kérdezi,és kezd egyre jobb kedve lenni,ami remélhetőleg átragad a fiúra is*-Ne terítsem le a pokrócot?Nem ülünk arra?*Kérdezi egy tervet fontolgatva a fejében* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 6:42 pm | |
| *Edward mag sem tudja hogy miért nincs jó kedve igazából user próbálja a bánatot átadni a fiúba .És különben is a fiú nem akar veszekdni a lánynnal hisz az élet olyan gyorsan lepereg..*-Nem semmi én voltam túl perverz..*mondja a fiú majd átkarolja a lány vállát és oda húzza magához..*-Szeretlek és nem akarlak elveszíteni...*mondja a fiú komolyan..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 6:36 pm | |
| *Lépéseket hall a háta mögött,és le is teszi a könyvet, mert csak egy ember lehet,akivel jó lenne,ha beszélnének az esti dolgokról*-Szia...*Mondja egyszerűen,hisz nem tudja,hogy hol kezdje.*-Figyelj...sajnálom az estit...Nem tudom mi ütött belém.És ígérem,nem lesz több ilyen*Mondja a lány,majd odabújik a fiúhoz,akin látszik, hogy nincs valami jó kedve*-Mihez lenne kedved?*Kérdezi nagyon kedvesen,aranyosan,hiszen próbálja valahogy jóvátenni a tegnap estét* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 6:33 pm | |
| *Edward is ébredezik .Mikor felkel megeszi a kaját majd megfogja a térképet és elindul a tó felé amikor oda ér megpilantja a fiúnak elég furcsa kedve van lehet user miat nah mindegy*-Szia ..*mondja miközben leül mellé és puszit nyom az arcára..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Szomb. Júl. 25, 2009 6:01 pm | |
| *Alice ébred fel, és látja,hogy a fiú még alszik. Óvatosan,hang nélkül felkel az ágyból,és elindul le a nappali irányába,majd betér a konyhába,és csinál valami ehetőt. Mikor kész van vele,betesz a fiúnak is, hogy egyen ha felkel. Majd visszamegy a szobába,és felöltözik,majd ír egy cetlit a fiúnak,hogy tudja,hogy elment sétálni. Mikor készen van mindennel,akkor lemegy,és elindul a birtokon lévő kiserdőbe, és elindul a fák között az apró tóhoz. Ott leül a partra,és nézi a vizet, ami mellett mindig nagyon sokat ült, és volt. Előveszi a Twilight saga következő részét,és elkezdi olvasni, és közben elfekszik a vizes fűben,ami annyira hiányzott neki.Vagyis az, hogy a tavuk partján a vizes fűben olvasson. Órákon át van itt,és nem is mozdul innen,és várja,hogy Edward lejön e vagy alszik e tovább,mert hagyott neki egy térképet is, hogyha van kedve lejöjjön ide* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Júl. 24, 2009 8:04 pm | |
| *Edward tudta hogy leveszi a lányt a lábáról valahogyan majd mikor az megbékél akkor Edward elmosolyodik*-Ahha látom nem vagy álmos..*mondja neki mikor ásít a lány Edward a lány mellkasára hajtja a fejét és el is alszik pár másodperc múlva elégé fáradt meg minden úgy hogy ő elaludt..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Júl. 24, 2009 7:58 pm | |
| *Alice nem tudja,hogy a fiú nyakába ugorjon,vagy lemenjen a nappaliba*-Mondd!*Mondja elég undokan,de hát nem tudja másképp,elég mérges.*-Ja a viselkedésem miatt.Tök jó. Megértem ha el akarsz menni*-Mondja,és a mondat felénél elcsuklik a hangja*-Légyszíves...ne Ed...kérlek ne*Mondja elég halkan,majd megfordul,és megcsókolja a fiút*-Én sajnálom.Én vagyok egy elviselhetetlen hisztérika*Mondja egy apró mosollyal az arcán.*-Nem tudnék aludni.Még nem menne*Mondja,majd megcsókolja a fiút,újra meg újra*-Annyira sajnálom.És tudom mire gondoltál. De nem akarok aludni*Mondja egy nagyot ásítva*-Szeretlek*Mondja a fiúnak mosolyogva,de most már úgy igazán,és megcsókolja* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Júl. 24, 2009 7:52 pm | |
| *Edward nem szól semmit. a lány reakciójára csak tovább nézi azokkal a kiskutya szemmekel *-nah kicsim.*moindja neki duruzsol va majd belenéz mélyen a lány szemibe valahogy meg kel próbálnia levennie a lábáról*--Amúgy meg ha érdekel már nem vagyok éhes elment az étvágyam..*mondja neki még mindig azon a bársonyos hangon majd hátulról micvel a lány hátat fordított neki .oda hajol hozzá és elkezdi csókolgatni a lány nyakát de nem úgy hjogy csikizze henm egészen szinte csak épp hogy hozzá ér majd elkezdi szinte lelehelni a szavakat*-tudom hülye voltam de mit szólnál ha lefeküdnénk?*höhö lefeküdnénk nah de ez egy tizenvalahány éves fiútól elkég félre érthetően hangzik nem de majd Edward -nak is leesett és gyorsan ki javítzotta magát*-mármint úgy értem hoigy az ágyab aludni..*mondja a lánynak még mindig suttogva..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Júl. 24, 2009 7:44 pm | |
| *Látja,hogy a fiú nem megy el. Nem érti,hogy miért,hiszen azt mondta,hogy ő éhes. Elindulna átöltözni,de megfogja Ed a karját,és visszahúzza.-Figyelj te. Sikerült. Lehet én viselkedtem furán, sajnálom,de menjél egyél valamit*Mondja,majd elindul az ablak felé,és szinte zokog*~Jól van Alice,megcsináltad.Ügyes vagy!~*Szidja magát. Mikor a fiú letörli az egyik könnycseppet az arcáról elfordul,és nézi az esőt kinn*-Elég egy hisztérika mára.Menjél,egyél,utána beszélünk.*Mondja,de a fiú nem akar elmenni.Mikor leemeli az ülőkéről,kapálózik,hiszen nem akar az ágy közelébe menni*-Magamra haragszom.*Mondja,majd hátat fordít a fiúnak* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Júl. 24, 2009 7:39 pm | |
| [color=khaki]*Edward látja a lányon hogy szomorú .Aztán mikor a lány elmagyarázza merre kell menni a fiú nem indul meg csak áll és nézi a lányt .Mjad mikor az elakar menni átöltözni akkor Edward csak lahjatja a fejét és megfogja Alice karját*_hé figyelj nem kartalak meg bántani..*mondja neki aztán letörli a lány könnycseppét .Mivel a fiú megfogta a lányt így az nem tudott átöltözni max csak oda ülni az ablakba.. Aztán a fiú nemes egyszerűséggel felemelte a lányt mint amikor a menyasszont szokták és oda ment vele az ágyhoz *-Ne haragudj szeretlek..*mondja neki bársonyos hangján a fiú majd elkezdte círógatni a lány hasát..* |
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Júl. 24, 2009 7:31 pm | |
| *Nem érti a fiú viselkedését. Előbb azt kérdezi, hogy haragszik e rá,majd otthagyja a lányt*-Elnavigállak.Én nem vagyok éhes*Mondja kicsit szomorúan*-Le a lépcsőn és balra. Nem tévedsz el. A nappaliból nyílik*Mondja egyszerűen,majd mikor a fiú kilép az ajtón elmegy a fürdőbe,és felveszi a pizsamáját*~Ezt vettem fel azt az átkozott ruhát?Ezért csináltam mindent?~Kérdezi magától,majd egy aprócska könnycsepp gördül le az arcán*-Ez van,amikor szerelmes az ember*Mondja magának,miközben letörli a kis cseppet az arcáról.Mikor kész van, vagyis haja kibontva,pizsi rajta visszamegy a szobába,és megágyaz,majd leül az ablakba* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Anglia Pént. Júl. 24, 2009 7:28 pm | |
| *edward csak bólint*_oké akkor menjünk enni ..*mondja és fel is állna csak a lány hátradönti és megcsókolja .Edward is vissz csókol aztán feláll és húzza magával a lányt illetve az ajtóban előre engedi *-Nah megmutatod hol a konyha mert éhes vagyok..*mondja a fiú nevetve és elindul a lánynal együtt konyhába..* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Anglia | |
| |
| | | | Anglia | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |