Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Júl. 19, 2008 6:57 pm | |
| -Vedd, aminek akarod, a lényeg, hogy majd tégy belátásod szerint. És lehetőleg ne kelljen többet betegszobára küldenem téged. *mondja kissé gonoszul, de hát csak a saját gondolatait mondja ki.* -Hogy nem-e? Hát, te tudod. De azért szerintem ne nagyon kószálj messzire, és majd gyakran nézz a hátad mögé. Ekkora sérülésekkel gyorsan szabadulsz. *mintha kissé irigyelné is a lányt, de ő emgígérte, hogy két napot idebent tölt. Így nem is nagyon tehet mást, bár nem is nagyon akar. A lány kérdésére kissé eltöpreng.* -Rólad? *hidegen végigméri a lányt.* -Szerintem bármit! Szóval akár azt is, hogy lerágtad a fél karod.. vaaagy.. van egy rózsaszín macskád. *sorolja a hülyeségeit, lehet, hogy a tegnapi kecsketej ártott meg neki.* -Hát, azt nem mondanám, hogy nem tudok mindent. A fő az, hogy ti odalent legyetek. Azt mondta, hogy kísérjünk el titeket, és várjunk a továbbiakra. Szóval mi lerohanunk, az átjárót gondolom akkor eltorlaszoljuk, és várjuk, amíg a vadőr, vagy valaki más lejön értünk. És lebegtetünk. Pont úgy, ahogy ide hoztunk. Pálcával. *vágja ki magát a kérdésből, közben visszasétál az ágyához, és leül rá.* | |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Júl. 19, 2008 7:18 pm | |
| -Rendben, akkor majd ne lepődj meg ha valaki sikitpzva menekül arra. * Mondja sunyin mosolyogva kicsit nem ér hogy csak neki van min vigyorogni. Bár nem mintha nagyon irigyelné a srácot. Elvégre gondolatban összehozta Mikával párszor, sőt a gyerekeiket is elképzelte. Ez már felér egy lelki terroral. * -Azt nem garantálom. * Nem az a tipikus vigyázok magamra mert fő a testi épségem, valahogy ez nem ment neki. És rentettően jó modora, meg ahogy egyesekkel viselkedik elégé kiszámíthatatlaná teszi azt hogy mennyire td egyben maradni. * -Most hogy így mondod élből fel tudnék sorolni több embert is aki szivesen átvágná a torkom. De még meglátjuk ha tudok járni sétálok a folyosón ha nem max visszamászok. * Érdekes mi minden megváltozik, most kb ugy viselkedik Darkfeldel mint ahogy igen Tonyval. Nem áll szándékában már megölni, ám ennek ellenére még nem kell nagyon örülni. Kicsit furcsálja hogy végig mérik. Nem teszi szóvá mert most nincs kedve. * -Nem akarok fenyegetőzni de ha Ordon lesz rózsaszín vagy a te hajad ne lepődj meg. Jólvan. Addig még sok minden történik. De állsz egy italt a fogadóban. * Kijelentés volt szóval nincs apeláta. Vagy igen de akkor max a lány magának fizet ám Jack ezt nem veheti biztosra. Közben kicsit lejebb csúszik. Kimerítette a sok beszéd, a hangulat ingadozás így jöhet az alvás most már. Ásít egy nagyot. * -Szerintem én pihenek, lefárasztottál. Jó éjt. * Azzal ovatsan forgolodik, már csak zsibadnak a testrészei talán holnapra nem fog fájni az se ha mély levegőt vesz. Azért tényleg rendesen elintézte Darkfield *
| |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Betegszoba Szomb. Júl. 19, 2008 7:29 pm | |
| -Sikítozva? Hát rendben, akkor majd befogom a fülemet.. *mondja, miközben egy cseppet rosszallja a lány hatalams szabadság vágyát. De ha egyszerűen ezt szeretné, akkor legyen.* -Inkább ne sorold, nem akarok mindenkire állítani valakit. Akkora hatalmam azért nincs nekem. *aztán csak biccent. Örülne, ha a lány lehetőleg egyben mászna vissza. Az ocelot egyből felkapja a fejét a rózsaszínes dologra.* -Mi? ~Nyugi, csak beszélgetünk..~ *válaszol vissza az ocelotnak gondolatban, mire az azért vet egy rosszalló pillantáést a lányra. Hát igen, nem esett neki jól az, hogy így elbánt vele.* -Rendben, állok egy italt, de akkor hagyj fel ezekkel a rózsaszín dolgaiddal. Még a végén nem foglak kihúzni a következő vészhelyzetből, aztán magadra vethetsz. *nam fenyegetőzik, csak közli az igazat. Rájött, hogy a lánnyal csak így, egyszerűen, korrektül lehet beszélni, mert ez a legcélravezetőbb. Ezért nem is tesz mást.* -Rendben, akkor pihenj csak. és gyógyulj! *aztán ő maga körbenéz. Tudja, hogy már ma kimehetne, de úgy dönt, hogyha egyszer megígérte, akkor marad is. Végigfekszik az ágyán, magára húzza a takarót, firkant pár sort egy pergamenre,amivel Jason tovaszáll, aztán Jack és daimonja lassan, gondolataikba mélyedve alszik el.* | |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 6:17 pm | |
| *Odron csap párat a farkával, a levegőnek való nézéssel nem nagyon tud mit kezdeni.* -Nem kell úgy rángatni, jövök én magamtól is.. és egy kisebb séta nem árt meg.. amúgy is.. Egy napot mondtak, hogy annyit maradjak, és már így is két napja vagyok itt. Nem vagyok én a Vadász személyi testőre.. *forgatja meg szemeit, miközben Ariana társaságában visszatér a betegszobára. Jason nagy szárnycsapásokkal röppen át a fiúhoz, aki kinyújtja neki jobb kezét, amire a madár leszáll.* -Szia pajtás. Helyzet volt? *a sas megrázza a fejét, jelezve, hogy semmi. Jack elnéz Evangeline ágya felé, majd halvány mosollyal átsétál a saját ágyához, oda leül. Odron felugrik mellé, jason pedig leröppen az ágyra, és onnan elsi a gazdáját.* -Ariana, akkor foglalj helyet, és mesélj, mi járatban? *kérdezi, most a lány felé fordulva.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 6:27 pm | |
| Egy: nem rángatlak. Nagyon finoman húzlak, hogy még véletlenül se tűnjön rángatásnak *mondja kaján vigyorral.* Kettő: azért még pihenj egy kicsit, jó? Nyugodtabb lennék, ha pihennél. És nem mondtam, hogy a Vadászra vigyázz. *leül Jack mellé, és megvonja a vállát.* Tulajdonképpen semmilyen járatban. Kószáltam a suliban, észrevettelek... kiderült hogy elszöktél, és visszahoztalak ennyi. De már biztosan jól érzed magad? Úgy érzed, hogy már elhagyhatnád a betegszobát? Most kérlek ne vedd elő a Jackek sajátosságát, és őszintén válaszolj. *kérdezi, és a hangjából igencsak kicseng az aggódás.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 6:32 pm | |
| -Persze persze. Aztán a végén megint felszakad a sebem, mi? *most direkt viselkedik úgy, mintha porcelánból lenne, és bármikor eltörhetne. Kiélvezi a helyzetét. Odron halkan mormog valamit, de csak Jack érheti, újabb gondolati úton történő kommunikáció. A fiú kérdőn megvillantja az állaton a szemeit, majd visszanéz Arianára.* -Jójó akkor pihenek. De a pihenés közben is tudok vigyázni rá. És remekül vagyok! *mondja határozottan, miközben figyeli, ahogy a lány leül mellé.* -Tudod, hirtelen mozdulatokat nem tehetek, de úgy érzem, emgint sikerülhetne elbánnom a kegyencekkel. De, a következő támadáson erre úgysem lesz lehetőség. ott majd a gyerekeket kell kimenekítenem. Az pedig bármilyen állapotban lehetséges. ~Ha a Mester nem is bízik emg bennem teljesen, én attól még bízok benne annyira, hogy ne áruljam el..~ *gondolataiba mélyedve néz Evangeline felé. A lány önszántából állt át, és tért vissza, ő a hangokat hallotta. És már többször is közel járt a sötét oldalhoz. De még mindig visszatért. Bár, maga sem tudja, meddig tarthat ez ki, meddig van szerencséje.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 6:37 pm | |
| Jaj, ne játszd már a porcelánbabát! *mondja mosolyogva, és oldalba böki Jacket, de csak finoman, hogy ne fájjon neki.* A sebed meg nem fog felszakadni. És hova kell kimenekíteni a "gyerekeket"? *a "gyerekek" szón cseppet megsértődik.* ~ A nénikéd, az a gyerek! Én kikérem magamnak, tini vagyok! ~ *mondja egy mérges hang a fejében, mire Ariana nevetni kezd. Abbahagyni nem tudja, de lehalkítja magát, hogy ne keltse fel a betegeket. Mikor Jack Evangeline felé néz, Ariana is így tesz.* Még mindig nem értem, miért őrzöd ennyire. Az addig oké, hogy felhoztuk, de mostmár megggyógyul, minden rendben lesz vele... szerintem megölni sem meri azért senki. Azért elég rendes büntetést kap az ember, ha megöl valakit, nem? |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 6:46 pm | |
| -Nem játszom! *vág vissza kissé sértetten a böködésre meg csak a szemöldökét vonja fel kérdőn.* -Hát az összes diákot, hogy nehogy a kegyencek elkapjanak titeket. *kissé kioktató talán a hangneme, de ez van. A lány nevetésére a fejét visszakpja Evangeline-ről, és érdeklődve figyeli.* -Na most meg mi lett olyan vicces? *kérdezi érdeklődve, aztán felsóhajt, és megcsóválja a fejét.* -Te nem értheted, én se értem pontosan. De elég, ha rátámadnak. és, ha valaki megöl egy másik embert, nos.. életkor függő.. fiatalon akár komolyabb bajai is lehetnek belőle. De nem tudom pontosan, ennyire még nem mélyedtem el a feketemágiában.. *gondolatai között megjelenik Estella, ahogy leszúrja Kristófot. Nem tudja, mi lehet msot vele, de talán ő tudná a választ.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 6:52 pm | |
| De igenis játszod *felesel mosolyogva.* És nem ezt kérdeztem. A kérdésem úgy szólt, hova kell kimenekíteni a diákokat. Nem is figyelsz rám! *állapítja meg sértődötten, pontosabban sértődöttséget tettetve. Hát igen, Ariana igazán remek színésznő, akár Oscarra is lehetne jelölni. És cseppet sem beképzelt, se ő, se a drága userke.* Nem vicces. Egyszerűen csak kikérem magamnak a gyerek szót! Egyébként meg ha én gyerek vagyok, akkor te pláne, ugyanis ahogy a múltkor rávilágítottunk, idősebb vagyok nálad. Szerintem nem fognak rátámadni, nem kell őt annyira félteni. *mondja, és megvonja a vállát.* Nem válaszoltál: hogy érzed magad? Szerinted már elhagyhatod a betegszobát? És mit mondott a gyógyító, mikor mehetsz ki? *bombázza kérdésekkel Jacket. Tulajdonképpen ő is szívesebben beszélgetne máshol, de ezt nem mondja ki, hiszen csak az előbb hozta vissza a szökevényt.* |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 7:00 pm | |
| *Jack emgrázza a fejét.* -Bocs, tényleg nem figyeltem, de azért ne sértődj be. A helyet nem nagyon illene megmondanom, nem tudom, ki és mikor hallgat ki minket. De biztonságos helyre menekítünk Arnuillal mindenkit. Meg Evangeline is besegít, azt mondta. *aztán felvonja a szemöldökét, kérőn nézve a lányra.* -Nos, én másodikos vagyok, jó eséllyel iskolaelsős, és, ahogy megbeszéltük, Rangidős és prefektus is. és nem mondtam, hogy nem vagyok gyerek. De ha diákokat mondok, az jobb? *a féltés dologra semmit sem mond. Aztán megvonja a vállát.* -Tegnap mehettem volna, csak íkmélnem kell magam. De te is itt voltál, szóval pontosan tudod, mit mondott a gyógyító, és mint említettem, remekül vagyok, bármikor távozhatnék, azért mentem sétára is. *mondja egy nagy levegőt véve a végén, mert midnezt egy levegőveél hadarta el.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 7:05 pm | |
| Nem sértődtem meg *mondja őszintén. Valóban nem, csak eljátszotta. Kíváncsi volt, Jack átlát-e az álcáin.* Rendben, akkor ne mondd meg... majd a következő támadásnál úgyis megtudjuk *mondja, és megvonja a vállát.* Nem lenne túl szerencsés, ha kihallgatnának... *Arnuil nevének említésére valami azonosíthatatlan érzelem fut át az arcán, de csak egy pár pillanatig látszik - Jack észreveheti, de biztos nem tudja majd, mi az. Tulajdonképpen Ariana sem tudja biztosan.* Én is segítek, ha lehet. Szeretnék minél többet segíteni. És attól, hogy te vagy a rangidős, az idősebb én vagyok, bár ez itt a suliban nem sokat számít... de te sem vagy gyerek. A diákok igenis jobb szó. *felsóhajt, és elgondolkozik.* Ha akarod, elmehetünk. De veled maradok, hogy biztosan kíméld magad. Rendben? |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 7:11 pm | |
| -Akkor jó, ezt örömmel hallom. *biccent elégedetten, majd felsóhajt, és megcsálja a fejét. Az ismeretlen, és felismerhetetlen érzelem átfutását észreveszi, de nem teszi szóvá.* -Remélném, hogy nem, de biztosan emgtudjátok. és jobb, ha úgy segítesz, hogy mondjuk valahol elől mész át, és segítesz majd ott, a diákoknak, hogy mindenki biztonságosan megérkezzen, és ne széledjenek szét. Szóval majd odaát kéne tartanod a frontot. Mi meg betereljük a népet. És ahogy mondod, az idősséged itt nem számít. Főleg nem úgy, hogy csak egy hónap, vagy annyi sem. *mondja, aztán nyújtózik egy nagyot, majd felszsiszen. Házódik tőle a hátsebe.* -Nem, azt hiszem a ma éjszakát még idebent töltöm. Holnap reggel pedig körbenézek, hátha akad egy rakatnyi papírmunkám. A Mester biztosan égre-földre keres.. vagy ha nem, akkor emg az új Bájitaltan tanárral lenne egy találkám.. ajvé.. *dől hátra az ágyon, és nem zavarja, hogy keresztbe feküdt, így a feje egy cseppet lelóg az ágyról. Éppen magába roskad, és olyankor mindegy is neki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 7:18 pm | |
| Örülök, hogy örülsz *mondja mosolyogva.* És rendben, próbálok segíteni, amennyit tudok. Tereljétek a népet, én meg fogadom és egyben tartom, már amennyire tudom... És tényleg nem vagyok sokkal idősebb, de akkor is idősebb vagyok *köti a csónakot a hajóhoz. Még véletlenül sem az ebet a karóhoz - egy tengerimádó lány igenis a csónakot kötözgeti ahhoz a szerencsétlen hajóhoz. Mikor Jack felszisszen, rögtön felkapja a fejét.* Mi a baj? A hátad? Nagyon fáj? *kérdezi rögtön aggódóan, és az sem érdekli, hogy eléggé hülye kérdések.* Rendben, akkor ma éjszaka még maradj bent. Tulajdonképpen én is nyugodtabb leszek tőle... de ha kijössz, kérlek, legalább egy sort írj a szobámba, rendben? Feketeözvegy háló. Miféle papírmunkát szoktak a nyakadba sózni? Mit kell csinálnod? Nem tudok benne valahogy segíteni? *mikor a fiú elfekszik, feláll az ágyról, és áttelepszik egy székre.* Ha már fekszel, feküdj normálisan, ez így biztosan kényelmetlen. |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 7:31 pm | |
| -Köszönöm, més szerintem menni fog. Bár, fogalmam sincs a fogadóbizottságról, remélem nem egy rakás lidérc közé kergetlek be titeket. *aztán, mikor hallja a lány sok, és aggódó kérdését, felnéz rá.* -Miért aggódsz ennyire? Mintha tényleg egy nővér lennél, aki a kórházban ott ugrál a beteg körül. Csak emghúztam, mert nagyot nyújtóztam. Szokásom. És a papírmunka meg midnenféle. Szobák ellenőrzése, leltározás, átfésülni a labort, hogy minden megvan-e benne.. amit csak elképzelhetsz. és tudom, én osztottalak be. *mondja kissé suynin, gonoszul.* -Jó, majd írok neked. Még a végén nekem belepsuztulsz a nagy aggódásba. nem vagyok porcelánbaba, mint említettem, szóval nyuodt lehetsz. Semmi bajom nem lesz, a gyógyító is megmonta. *nyugtatja le a lányt, látja, hogy egy cseppet többet aggódik a kelleténél.* -Nem kényelmetlen, imádok így feküdni! *jelenti ki a lehető elgnagyobb határozottsággal, még egy vigyort is bedob mellé.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 7:37 pm | |
| Az nem lenne túl szerencsés. *mondja nevetve.* De nyugi, ha lidércek közé küldessz, majd visszaküldök mindenkit a suliba. Vagy nem. Kegyencek vagy lidércek, ez itt a kérdés?! *mikor Jack az aggódásról kérdezi, elfordítja a fejét, és halkan válaszol.* A kisebbik ok az, hogy én ha tudnék, minden beteg vagy sebesült lényt meggyógyítanék. De a nagyobbik ok az, hogy bár megkértelek, hogy felejtsük el ami a főhadiszálláson történt még a jó múltkor, nekem nem sikerült elfelejteni, és szerintem te is emlékszel rá. Emlékszel rá, bár nem hozod szóba sose, és ezért én nagyon hálás vagyok. Nem is tudom, most miért emlegetem fel, hiszen te úgyis Arnuillal vagy és... ~...őt szereted.~ *fejezi be, de inkább csak magában. Fájdalmas hangon beszél, maga elé nézve, majd hirtelen pislog kettőt, és megrázza a fejét.* Hagyjuk. Akkor majd írj levelet, ha kiengedtek, de mindenképpen. Majd keresni foglak. És nem vagy porcelánbaba, de az előbb igenis úgy tettél. *még mindig a falat szuggerálja, és nem néz a fiúra. Most rápislant Odronra, de Jackre nem néz.* Próbálok nyugodt lenni, de addig nem tudok megnyugodni, amíg ennek nem lesz vége. Aggódom, Jack. Nagyon. Főleg érted, de a többiekért is.
//bocsi az offért, de hova lettél msn-ről?// |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 7:43 pm | |
| -Ha a lidércek vannak ott, akkor inkább őket küldd fel. *aztán jön a lány nagymonológja. Figyeli, csak hümmög, majd felül az ágyán.* -Micsoda? Hogy én meg Arnuil, együtt vagyunk? majd pont egy hegyesfülűvel fogok összejönni! És különben is.. *megint a magánéletébe törtek be, amit köztudottan, vagy csak rejtve, de nagyon nem szeret. Ilyenkor nagy átlagban elharsan egy-két átok. De a fiúnak ehhez most se kedve, se energiája, így hagyja a dolgokat.* -Nemsokára vége. Ez a hely elviekben bevédhetetlen. És az utolsó csatában biztosan győzni fognak az itteniek, a tanárok. ha meg nem.. *felsóhajt.* -Az nem történhet meg, úgyhogy erről nem is beszélek. Jasont küldöm majd érted levél ügyben, és ne aggódj. Nem elsz itt semmi gond. és ha félsz, az nem feltétlenül rossz, azt jelenti, hogy tartasz valamitől, amit nem ismersz. A félelem bölcs dolog, bizonyos mértékig. Amíg tudod uralni. *bölcselkedik egy keveset, miközben ő a lányt nézi, figyeli.*
//Bocs, csak ledobott, és nem akar felengedni.. valami gond van vele.. am még egy kör és mennem kell..// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 7:56 pm | |
| Rendben, felküldöm őket *mondja halvány, szomorú mosollyal. Mikor Jack megszólal, csodákozva néz rá.* Neem? Pedig teljesen úgy tűnt, mintha járnátok meg minden... egyébként meg mi bajod van a tündékkel? Na mindegy. Szóval nem vagytok együtt... Ginger máshogy gondolja, mondjuk Arnuil meg is mondta neki, hogy rosszul tudja... *még mindig nem tudja, hogy a fiú igazat mond, és tényleg nincs semmi köztük, vagy csak egyszerűen tagad, de Ariana a másodikra tippel.* Elviekben, igen. De az elv és a gyakorlat korántsem ugyanaz. Nagyon remélem, hogy győzni fogunk... nem is merek arra gondolni, hogy mi lesz, ha nem. Bizonyos mértékig valóban bölcs dolog, de ki mondta neked, hogy tudom uralni?! *kérdezi szomorúan. Visszafordítja a fejét, és Jack szemébe néz. Hogy miért, azt maga sem tudja, de ettől valahogy megnyugszik.*
//oké, tulajdonképpen nekem is...// |
| | | Jack Darkfield
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 8:03 pm | |
| -Akkor majd rendezünk nekik teapartit, miközben a kegyencekkel csevegünk. *elképzeli a helyzetet, eléggé abszurd, de msuzáj valahogy a lányt is helyretennie félelem ügyileg. Mikor az visszakérdez, szemei határozottan, hidegen fénylenek.* -Gingerről ne ebszéljünk, az maga sem tudja, mit beszél. és a tündéket meg alapból nem bírom elviselni. *igazából az egész egy tünde miatt alakult ki nála, emg a miatt a fensőbbségi érzés miatt, amit közvetítenek. Aztán végül elhelyezkedik az ágyán, rendesen. Jason átröppen a kis asztalra az ágy mellett, Odron pedig összegömbölyödik a takaró alatt. Jack leveszi a talárját, és szépen a kisasztalkára/éjjeliszekrényre teszi át.* -Itt most gyakorlat és elv egyesülni fog. Olyan nincs, hogy nem mi nyerjünk, ezt jegyezd meg, és emlékezz rá, amikor majd odaát leszel. A mi tanárainkat nem lehet olyan könnyen legyőzni. Talán sehogy sem lehet őket. És a félelmedet pedig azért tudod uralni, mert van benned elég erő hozzá. *mondja egy ideig a lány szemeibe nézve, majd végül ásít egy nagyot. Furcsa, hogyha valaki jack tekintetétől nyugszik meg.* -ha megbocsátasz, akkor máris nyugovóra térek. Neked pedig további szép estét! Holnap majd beszélünk. *mondja, majd mégegy kisebb nyújtózás és ásítás utá már el is alszik, jó mélyen.*
//Kössz a játékot, és jóéjt. // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Vas. Júl. 20, 2008 8:09 pm | |
| Rendben, vállalom, hogy szerzek teasütit. És teát is főzök, szívesen. Szinte az az egyetlen dolog, amit tudok főzni, de azt nagyon. Milyet kérsz? Fekete, zöld, vagy esetleg csipkebogyó tea? Mondd meg, és ha meghallom, hogy csata van, azonnal felteszem főni, és friss teát tudok majd felszolgálni. *sorolja lelkesen, csillogó szemekkel, majd halkan nevet.* Ha annyira nem tudod elviselni őket, miért vagy annyit Arnuillal? Engem nem zavar, vagy valami, egyszerűen csak nem értem. Rendben. Nyerni fogunk, Jack Darkfield, nyerni. Megjegyeztem. *mondja, és bólogat, bár nem tudja, hogy elhiggye vagy sem. Közben folyamatosan Jack szemébe néz - valóban furcsa, de ki mondta, hogy Ariana nem furcsa lány?* Jó éjt *mondja mosolyogva. Megvárja míg a fiú elalszik, majd megigazítja a takaróját, és még egyszer végigimsít a fiú arcán és kezén. Erős késztetést érez, hogy Odront is megsimogassa, de tudja, hogy nem lehet. Ezért csak még egyszer ránéz a fiúra és a daimónjára, aztán megszólal.* Jó éjt *suttogja halkan, és távozik - már elmúlt tíz, tehát reméli, hogy nem találkozik prefektussal.*
//Szép álmokat, jó éjt, és szintén köszi ^^// |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 7:07 pm | |
| * Eva már megint az ágyában van, amit kezd unni. A támadás idejére persze elmenekítették csak nehezen tudott menni, nem érzett elég erőt ahoz hogy menni tudjon, de egyki rásegítésel aztán egész jól járt. Darkfield állatkája pedig végig a közelében volt, igazából örült neki hogy győztek, ám még inkább bántotta az hogy nem vehet részt az ünnepségen. Bár neki eddig se volt sok keresnivalója egyiken sem. Csak dísz volt, vagy helyfogó nem tudta melyik a jobb kifejezés. De ez most más, elárulta a sulit utánna még menyen el a győzelmi bulira? Ki ront neki elsőként "konyhakéssel"? Jobb lesz ha megtanul futni, ezért gyakoroljunk. Az ágy sáláre ült, nem ért le a lába ezért kicsit bizonytalanul nézte a padlót. Ovatosan lecsuszott a talajra, és megremegett a lába ahogy kicsit elszokott a járástol és ma még erőltette is. Pár pillanatinyi bizonytalan szédelgés után, mert ez messze volt attol hogy álljon, megkapaszkodott az ágyba. Azzal tartotta magát, hogy átsétáljon a másik ágyhoz az első lépés bizonytalan volt de a vártnál határozottabb, talán a pihenés tette, és ezen megbátorodva lépett hozá és ez a negyedik lépésig ment mig meg nem csuszott. ~Azt hiszem átérzem a babák problémáit, bár nekik van pelenka~ Gondolta mert hátra esett és most zerencséje volt mert nem ütötte be a fejét csak a könyökét amit megszorított, valahogy jó ötletnek tűnt. Felült és megrázza a fejét hogy tisztáza gondolatait, kevés siker. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 7:10 pm | |
| *Gavril benéz a betesgszobába, mert a másodikra tartva kis puffanást hallott.* Szia jól vagy? Segítesk? Amúgy Gavril Atansnak hívnak. |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 7:24 pm | |
| * Szidja magát hogy miért nem rakott valahova egy széket de már késő bánat, mikor az ajtó nyilik nem is néz oda csak azzal van elfoglalva hogy feláljon. Már egész szépen begyógyultak a sebei így azok nem akadájozzák. Ám egy ismeretlen hangott hall, arra pillantva egy ismeretlen sráot lát. ~Csak nem egy merénylő?~ Fó az optimuzmus. *. -Hello, nem kell megvagyok. * Mondja mint a legtermészetesebb dolgot. * -Áruló és gyilkos. * Ezt bemutatkozásnak szánta mégha a második része nem is igaz. *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 7:28 pm | |
| Nem úgy tűnik, mintha minden rendben lenne veled. Had segítsek. Nem vagyok sem merénylő, sem gyilkos, csak segíteni szeretnék. *Segít a lánynak felállni és leülni az ágyára.* Nem értem tőlled ezt a kirohanást, mit tettél, hogy ilyen az állapotod? *Leül mellé az ágyra és kényelembe helyezi magát. |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 7:38 pm | |
| * Kelletlenül de hagya hogy visszakísérje az ágyához, lehet már sokat elhasznált az erejéből. Kicsit rátámaszkodik de végülis hagya, ez pedig egy haladási fok, bár visszaülve megtartja a távolságot. Nem épp egy egyből bizalmaskodó típus. * -Te hol voltál mostanáig? * Kérdi ironikusan és felvonja a szemöldökét majd megrázza picit a fejet. De végülis max most hal meg meg amúgy is kiderült volna. * -Elárultam a sulit és a kegyencekkel mentem. Páran megakartak ölni ahogy volt aki vissza akart hozzni. * A második mondaton mintha maga is gondolkodna aztán vízért nyúl mert kiszáradt a szája. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 7:43 pm | |
| Nemrég jöttem, és nem nagyon fogyeltem az eseményeket, most kezdek igazán bekapcsolódni a dologba. Pihenj inkább mert erőtlennek látszol,és ha szerdán el akarsz menni a buliba fel kell épülnöd. Már visszaverjük lassan a kegyenceket, nem nagyon kell aggódnod, és nem hiszem, hogy hagynák, hogy megüljön valaki.* Feláll az ágyról, hagyja, hogy a lány lefeküdhessen, ő pedig egy széket húz az ágy mellé és onnan folxtatja a beszélgetést.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |