Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
Ha érdekel akkor tudod hol találsz.
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 7:50 pm | |
| * Kicsit csodálkozva nézi a fiút, lehet hogy nincs jól vagy ő is beteg azért jött ide. Mindenesetre lefekszik bár nem ezt akarta jobb szeretne már elmenni innen. Egyedül lenni a vizesés mellett és nem gondolni semmire. De szép is lenne. * -Az lehet hogy nem vagyok jó erőben de attol még nem kell erőtlenek nézni! * Na van ami nem változik ha kritizálja egy fiú előjön belőle a feminista aki nem hagya hogy csak egy gyenge nőt lássanak benne. Még mit nem. * -Nem hiszem hogy megyek. * Mint a legegyszerűbb és a legtermészetesebb dolgot. Áruló a partyn ki öl meg elöbb versenyt rendeznek vagy élből megköveznek. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 7:56 pm | |
| Ebben lehet igazad van, sőtt biztos, de egyszer csak el kell kezdenek társaságba járni, vagy megtanulni egy tuti ki pajzsmágiát. |
| | | Evangeline Elovics
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1055 Kaszt : Üzenőláda : Játékra készen
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 8:08 pm | |
| * Úgy néz a fiúra mintha nem lenne ki a négy kereke, de hát e csak azért van mert nem ismeri. Egrészt Eva nem szereti a nagyobb társaságot csak mint minden ember azért mégiscsak vágyik rá, másrészt meg nem kedveli a fiúkat legszivesebben mindet a legmesszebb tudná magátol ezért lehet hogy fura lesz a közönyös hang amit megüt vele szemben. * -Nézd, nem akarok közéjük menni. Párnak kívánom hogy éreze jól magát a többi nem érdekel. * Határozott ijelentés miközben kicsit megigazitja a párnáját mert még fenn van nagyon. Most toppant ide be és ugy ül mellette mintha nagyon ismerné * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 8:11 pm | |
| Elnézést, ha egy kicsit furcsa vagyok, elég közvetlen vagyok mindenkivel, ez számomra természetes. Mennem kell, szia, majd holnap benézek. |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Júl. 21, 2008 8:26 pm | |
| * Nem jött ki még a formábol a fiú elüző taktikái még a többségnél bevállnak, csak a keményfejű makacs kölyköknél nem. Lehet már semmi baja ha ennyire el tud küldeni valakit. * -Én nem vagyok közvetlen. Szia. * Mondta majd hátat fordított az ajtónak nem kell neki más csak hogy a hátába vágjanak valamit. Igazán szépen fog kinézni, remélhetőleg stilusosan teszik ha már teszik. Nem kedvelte volna az egyszerű halálnemet. Meggyőződése volt hogy valami nem lesz átlagos halálában. Talán örök rejtéj miért érzi ez, vagyis csak a vég pillanatáig. Azért ennél kevésbé morbidabb gondolatokkal alszik el. Mi is lesz a győelmi ünnepségen? Bemenyen? Okozna némi felfordulást a jelenlétével. * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 3:04 pm | |
| Eva még mindig a betegszoba egyik ágyát nyomja és ebből már nagyon elege van, nem mehet arra amerre csak akar. Így ismeretlenek is jöhetnek zaklatni...vagy gyilkolászni amenyire jó a hírneve mostanába. Csodálkozott is hogy utolag senki se jött, pedig tényleg nem védekezett volna. Tudja hogy megérdemli, hiszen áruló. Lehetséges hogy a nem éppen megszokott postacíme teszi és ezért házszámot tévesztettek, meg neki amúgy sincs baglya. Ő többnyire csak kapja a leveleket nem ír, nem is lett volna jó ha az anya megtudja. Gyenge idegzete miatt lehet megint rohamott kapott volna. Most is furcsa volt járni de ezt inkább annak tulajdonította hogy a jobb lába kicsit elzsibadt, és most az ablak mellett áll. Járkált a szobában csak úgy, cél nélkül hogy ne kelljen feküdnie, és moswt az ablakon bámul ki a semmibe. Tudta hogy nagy pusztitást végeztek, és most látja is egyrészét...
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 3:12 pm | |
| *Arnuil érkezik a Betegszobára, szokásos látogats, mindig benéz a sérültekhez pár pillanatra. Azonban úgy látja, az egyik lány, Eva ébren van. Ő tudja a lány nevét, de talán fordítva ez nem igaz, hiszen Jack is csak mesélt a lányról, ill látta, mikor elhurcolták őt a kegyencek, Arnuil is haroclt Eva ellen, mikor Jacket védte. Azóta természetesen többször is beszéltek erről a fiúval, álláspontot egyeztetve az ügyben.Léptei halkak, ahogy egy tündéhez illik.Fekete bőtcsizma, fekete nadrág, mellény, kesztyű és köpeny meg fehér ing. Elegáns, mégis illik a gyászhoz, melyre holnap raknak pontot a temetésen. Mellette egy büszke hiúz, Arkadion, a daimonja.* Szép napot, Eva!*lép oda a lány, mintha csak ismernék egymást. Ő is odaáll az ablkaba és kinéz, látván ami innen látszik, s most az se túl szép.* Mielőtt rossz szándékot feltételeznél róam, nem azért vagyok itt, hogy bántsalak vagy kígyót békát mondjak rád az elmúlt napok eseményeni kapcsán.*Mondja nyugodt, dallamos hangán a tünde.* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 3:22 pm | |
| *Belegondolva mi lenne jobb nem tudja, csábítja az ötlet hogy a lehetséges ellenségek orra alá borsot törve mutassa meg hogy nem fél tőlük és igenis elmegy az ünnepségre, de valahogy mintha mégis lenne szíve. Mindig azt mondta neki már csak a szíve helyén van valami ami nem is hasonlít rá. Lényeg: Valahol bántaná a dolog hogy azután hogy kegyenckedet most ott vígadna az ünneplők között. Nem mintha nagyon bulizos lenne csak ő is ember és valahol mégis csak vágyik a társaságra, egy beszélgetésre. Bár többnyire vitázik, vagy mert megsérti az egyik barbibaba álomvilágát satöbbi... Nem is hallota mikor jött be a lány de ennek ellenére nem ijedt meg a hang hallatán csak kicsit jobban kihuzta magát. Kezeivel átölelte a saját derekát, és a szeme sarkágból figyelte kicsit, nem épp a legkedvesebb modja az ismerkedésnek, de modora sose volt.* -Hello, sajna nem tudlak a neveden szólítani mert nem tudom. * Jelenti be a legtermészetesebb dolgok eyikét, ahoz képest hogy a tündelány milyen jól van öltözve az ő mezei hálóingje ami azt se tudja honnan van, elég gyér képet nyújt. Az enyhén kocos szőke hajról és még mindig fehér bőről nem is szólva. Persze alapból hófehérke, de most ez jobban meglátszik. * -Pedig meg lehetne rá az okod. Ahogy sok más teljesen vadidegen embernek is még a kúriában.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 3:30 pm | |
| Találkoztunk már, csak épp nem volt időm bemutatkozi két átok között.*Hideg mosollyal válaszol ahogy a lányra néz. Most beszélgetnek először igazán s talán mindketten kíváncsiak rá, vajon mit tud a másik.* A nevem Arnuil Olórea, az eramir szakos tanársegéd vagyok. Láttam amikor elvittek és azt is, mikor ismét felhoztak ide.*Magyarázza a lánynak, majd végül ismét kibámul.* Való igaz, lenne pár ember, tünde és kobold, aki szívesen látna most két méterrel lejjebb. Nekem is megvan a magam sérelme a támaádsok kapcsán...*húzza ki magát, talán hogy ne látszódjon a kellemetlen emlék hatása.*... de nem nekem kell ítéletet mondanom feletted. Emellett Jack jóbarátom, ő vigyáz rád, ergo, nem én leszek az aki megtámad téged, sőt. Annak idején Jack-kel is voltak problémáink, msot mégis jobb a viszonyunk. Később neki is volt... egy kisebb gondja a kegyencek kapcsán. Elmentem vele a Mesterhez, hogy megoldják, és úgy gondolom, ennyi neked is jár. Nem halált osztani, hanem segíteni. Ítélkezni még a legnagyobbaknak sme illdomos. Elvégre, sokan élnek msot is, akik halált érdemelnének é sokan ahlnak meg azok közül, akik élhetnének. Nekem ez a meglátásom. *magyarázza a lány bár lehet kissé filozófikusnak hathat, de elvégre tünde.* Szeretnél holnap elmenni a gyász szertartásra?*Hiúza mordul egyet a lábainál de Arnuil némán csendre inti a diamont.* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 3:43 pm | |
| * Nem igazán ismeri a lányt szóval nem tudja hogyan is kellene közelednie felé, bár jó kérdés hogy egyátalán szükséges-e. Azt tudja hogy Darkfieldel joban van mert mikor átált ő égette meg, de akkor azt rendbe hozták, ahogy a kezét is. Ennek ellenére a bal alkarján van egy kéri égési sérülés, szokatlanul szabályos kör alak. Mintha egy tűzgömb csinálta volna, de et nem láthatja a lány, mindig eltakarja ha mással nem befáslizza az egész balját. Figyelmesen halgatja a lányt de már nem nézi ki az ablakon inkább felé fordtja a fejét először aztán féloldalasan áll meg. Kicsit az ablak kicsit a lány felé, így még a híuzt is látja. A nagymacskákból inkább puma párti, meg aztán nem is rajong minden állatért. * -Evangeline Elovics Naxledir de ezt nyilván tudod. Nem kedvelem a strébereket, barbibabákat és az önelégült majmokat amiket fiúknak hívunk. * Na igen nem hiába mondták egyszer hogy fel van vágva a nyelve, talán túlságosan is mert hát azért van mikor nem kellene már tovább feszítenie a húrt de akkor is megteszi. Ez egy szellem esetében fordult elő, lett is némi bűntetése de túlélte a büszkeségén kivül más nem sérült.* -Darkfield bolond. Nem tudom mit hisz, hogy mi volt bennem vagy mit változtatott ez rajtam. Csak esélye van a rajongótáboromnak. * Mikor a szertartást szoba hozza elgondolkodik és az állatra néz ami megmordult, sejti hogy mire gondolhat. ~Az áruló aki a kegyencekkel volt?!~ Keserű mosoly és fanyar hangszin * -Hallgas a barátodra, nem vagyok én oda illő. Csak elrontanám az amugy sem jó hangulatot. Ennyi erővel a kegyencek Mesterét is meghivhatnánk.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 3:51 pm | |
| Hm a stréber nem feltétlenül egyelő azzal, aki szimplán tudni akar. Az a stréber, aki még ezt reklámozza is.*válaszol finom célzással, s amugy sem fogja ezt felvenni. Különben is Jack lesz újra az iskola első, nem Arnuil.* Nem bolod, csupán benne még van emberség és remény, még ha ezt ő le is tagadja a nagyvilág előtt. Már megmondtma neki többször is, hogy ebben még van mit tanulnia. Lehet azt hiszed, hogy most csak védem őt, de valójábana lényeg az, hogy ha még más lát benned reményt, akkor neked is meg kell találnod ezt magadban. És nem, nem lenne ugyan az meghívni ide a Nagyurat. Pontosan nem is tudom mi lett vele teganp, mivel a mentőakció után pontos híreket talán csak holanp fogunk kapni.*magyarázza a lány és már ő is Evat nézi, zafírkék szemeit a lányra függeszti.* Megvan neked is a jogod, hogy elgyere leróni a kegyeletet a halottak előtt, amennyiben ez a szándékod, de legalább, hogy beszélj a szakvezetőddel, mert véleményme szerint cska ő vagy Sovalon Úrnő tudna segíteni. Ugyanakkor bevallom, Jack-kel együtt kissé féltünk is tőle, mert nem tudjuk pontosan, mik a tervei, így ha szeretnél holnap eljönni és beszélni is vele, szerintem Jack is beleegyezik, hogy velünk együtt gyere le. A tanárok jó kérdés, de a diákok velem és Jack-kel, főleg ha együtt vagyunk és a tanárok is ott vannak, nem mernek ujjat húzni. Valószínű, hogy lesz pár keresetlen szó a levegőben de neked nem ezzel kell törődnöd. Nos? |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 4:08 pm | |
| * Egyre jobban erőre kap, annak ellenére hogy tegnap kicsit túlerőltette magát, a támadáskor mert hogy ő tud járni. Tudott volba ha eleget pihent volna. Ennek köszönhette a késő esti bukdácsolást amilyen makacs szamár, na azért nem szó szerint de nem alaptalan. Perrsze azért képes hülyén viselkedni még átlagon felül is. Ahogy a lány magyarázza a stréber dolgot egy tipikus "A falnak beszélsz" arckifejezéssel figyeli. Nem ma fog megtérni egy beszélgeté miatt * -Nekem mindegy. Te tudod, te ismered én inkább csak átvágtam volna a torkát. De most ő az egyetlen akiben megbizom. * Ezzel nem hinné hogy újat mondana nem tudja és talán nem is fogja megérteni miért is tette ezt. Annyit viszont garantálhat hogy mostantól ő is bármikor megtenné ezt, nem a kötelezetség teszi hanem a hála inkább amit máshogy nem akarna kifejezni. Nem az érzelmek kifejezésében jeleskedik ezért is mikor fáradt volt arra se volt energiája hogy egy mosolyt elnyomjon. * -Nem zavarna ha megköveznének, vagy megtámadnának. De azzal hogy ott vagyok megzavarnám mások emlékezetét. * Mondja egy kis őszinteség nem árt néha napján ha meg Darkfield joban van vele akkor csak nem lehet annyira megbizhatatlan. Persze kivel nincs jóban? Amennyire a közép pontban van. * -Akkor elmegyek ha végig ott lesztek mindketten, így is jó? * Kérdi saját zöld tekintetét a zafír szemekbe furva, egyenes választ vár mint ahogy mindig. De mivel a szem a lélek tükre az biztosan megadja az igazi választ bármit is hazudik a száj. Elgondolkodik aztán némán, s mélyet sohajt. * -Sejted miért tettem? *Szeme most fürkészű és kíváncsi mik lehetnek a teoriák- *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 4:15 pm | |
| Igen, valahogy sejtette ő is, hogy szívélyes fogadtatásban lenne része normális esetben, ennek ellenére kitartott melletted, talán mert tudja, mit jelent félni két tűz között. Ezért is jobb, ha legalább rá hallgatsz, ha rám nem is. Lehet, hogy nekem sme lett volna elég... józan eszem ahhoz, amit ő ezzel végig csinált s ezrét kiváltképp tisztelem. Emellett.. Jack fontos nekem, és ha neki ez az ügy fontos, nekem is az. *Rövid okfejtés, aminek egy részét talán csak épp a tünde érti egyedül, de ezzel nem nagyon törődik, a lényeget elárulta így is, amit Evanak tudni kell.* Rendben, beszélek vele, de kétlem, hogy ellenezné. A szavamat adom, hogy ha Jack is beleegyezik, akkor veled maradunk.*mondja, s fekete bársony kesztyűjét is lehúzza, úgy nyújt kezet. Keze hófehér és finom, ahogy egy tündéhez illik, bár ő így is gyakran hord kesztyűt, ami külö óvta kezét a lassan 110 év során, mióta a Nap alatt jár ő is, a halhatatlanok gyermekeként.* Csupán ötletem van rá de nem is nekem, hanem neked kell tudnod. Tőlem ez távol áll, de ha akarod, megoszthatod velem. |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 4:29 pm | |
| Érdekes lány azt meg kell hagyni ha gonoszan akarja kifejezni magát biztos a korral jár együtt. Mert tünde révén nem hinné hogy 15 éves inkább 80 ra tippelné meg. Nem szakember vagy ilyesmi de a beszédén és a filozofikus eszmefuttatásain egyértelmúen megállapítható hogy nem egy egyszerű személyel tárgyal az ember. ~Hümm... Igaza van és nem is fogom cserben hagyni. Attól még tarthatok ettől!~ Cseppet bossszús mert azért az is benne van a pakliban hogy egyedül kell végigcsinálnia. Az a bizonyos kislány az erdőben aki eltévedt, ám most a sötétség után nehéz megszoknia a fényt.* -Értem. Nos remélem szerencséd lesz vele, keményfejű. * Mondja mert ha nem is látszik a viselkedésén mint azt egyszer a férfiasság mintaképe Miss Mika megmondta, Eva is talán inkább fiús, viselkedése alapján. Attol még tud egyet s mást a dolgokrol. Biologiailag még nőnek számít. Megköszörüli a torkát nem kennyere a túlzott hálálkodás se, az élete más, de ez is hozzá tartozik szóval ki kell nyögni* -Köszönöm. * Azzal felé nyujtja a kezét ahogy illik kicsit megszorítva a kéz és a szemébe nézni a másiknak. Azért valamit csak sikerült az illemtanárnak megtanítania annak ellenére hogy nyugtatókat kell szednie még mind a mai napig. Egyértelmű hogy a szőkét ez a tény hidegen hagya, nem ő él dilibogyokon, ő csak rásegítette a férfit. * -Hümm... Lehet látszik is, de nem vagyok épp társaságfüggő. Azt hittem köztük lesz helyem, végre egy olyan környezetbe kerülök ahol mindenki olyan mint én. A sötétség része... de nem találtam ott semmit. * Talán nem is érti meg miről beszélt most pontosan vagy hogy miért, most nem nézett a szemébe, mint a beszélgetés többi részén inkább az állatot nézte valahogy könnyebb mint a tündelányt fürkészni. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 4:42 pm | |
| Keményfejű? Igen, egy kicsit az, bár nem nevezném kifejezetten makacsnak. El akar bújni egy álarc mögé, de valójában épp ki akar onnan szabadulni. Ember, valahogy tőle ez nem meglepő. Az emberek fajtája amilyen rövid életű, olyan bonyolult is. *Vonja meg a vállát a tünde.* Az idő úgyis eldönti, hogy mi lesz a sorsa, de bízom benne, mert ha kis segítséggel, de megtalálta azt a pislákoló gyertyát, amit magával vihet, hogy mégsem teljesen sötétbe menjen. És ez hiányzik neked is. Hiába kerültél be a Sötétség Csarnokába. A sötét vakságot szül, a vakság félelmet, az dühöt, az pedig sosem jót.* Mondja el saját véleményét a lány.* Ahhoz meg még fiatal vagy, hogy vakon is keresztül tudj menni ott, aol ők. Ehhez nemcsak erő, hanem tapasztalat és életérzés is kell, ami bár lehet megvan benned, tapasztalat híján csupán csírája a magnak, de nem virága. * Talán megint kezd elkalandozni, de tünde révén ez a fajta filozofikusság a legkönnyebb, ha valamit elmagyarázni szeretne másoknak. Még enm igazán tanulta me,g hogy néha bizony őt nézik ezért csodabogárnak, brá azok után hogy az a buta liba Kristy fiúnak nézte ráadásul egy elegáns szoknyás tünde ruhában... na ezek után már nem tudja, mit is várjon az élettől.* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 5:00 pm | |
| * Kuncog kicsit ahogy a lány elismétli a szót és igazá tudatosul benne a dolog, ám a többi mondanivalóján azért elgondolkodik. Az emberek tényleg furcsák bár ő se fog annyira sokáig élni csak nem látszik meg rajta az idő vsafoga és ha énekel még 100 évesen is hajlamosak lesznek elcsábulni egyes botor emberek. Az ősi varázs még attol meg van a birtokában. * -Mire vagy jó? * Csuszik ki a kérdés a száján, inkább magának mint a tündének, de már megtörtént és nem is nagyon foglalkozik vele egyszerűen ki kellett mondani. Annyira a fejében tombol ez a kérdés. * -Ha elsőtétül a Nap, akkor ki gyújt fényt, Darkfieldnek ott vagy te. De én? Rég elvesztettem a napfényt. * Múlt múlt fájó múlt nem ereszt csak az örvényed mélybe húz s eltünsz a forgatagában. Ennyit ér a lét, hogyan is lehetne jövőd ha nem tudsz szembenézni a multaddal? Nem beszélrola nem is fog talán soha, majd egyszer mikor megbizik valakiben még Darkfieldnél is jobban, az pedig csak egy eshetőségben fordul elő. Attól pedig még nagyon távol áll véleménye szerint. Ahoz tulságosan is feminista. * -Igaz, de tudtam volna köztük élni. Elemésztett volna a sötétség, és még csak nem uis bántam volna. Mert mióta élek halott vagyok. * Erős savak egy ilyen fiatal lélektől de túlsokat látott már eddigi élete során és kevés jot tapasztalt ahoz hogy a könnyebb utat válasza.Sejtelme sincs milyen elképzelései vannak a lánynak rola. Lehet sekélyes érzelmi világgal és nemlétező szívvel képzeli el. Lehetséges nem téved túlságosan nagyot, mert ilyennek látszik. Egyesek hormonzavarosnak vélik, igen még mindig a Miss. *
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 5:06 pm | |
| Én?*néz egy mosollyal a lány.* Most leginkább arra, hogy eláztassam a szakom diákjait és jövőre riogassam a gólyákat elemi ismeretek órán. De komolyabbra fordítva a szót, a kérdés jó. Talán épp a fény Darkfieldnek de lehet hogy nem, lehet hogy másnak, vagy épp én leszek az egyik fáklya, amelyik egyszer kialszik, mikor a tieitek már lángolva égnek. Ezt csak az idő fogja megmondani, nem én. *mondja nagy bölcsen.* A döntéseink és nem a képességeink hatrozzák meg, hogy kik vagyunk, ezt ne feledd.*mondja a lány s maga mögött összefűzi a karjait, s úgy tekint ki ismét az ablakon.* Élő halott? Meglehet... de amíg élsz, van lehetőséged jobbá tenni azt ami körülötted van. Van lehetőséged tapasztalni valamit, ami neked is örömet okoz, ai fényt ad, ami éltet és ami előbbre visz. Néha meg kell dolgozni ezért de a gyümölcs beérik. S hogy egy kobold ismerősöm idézzem. Ami beérik, abból pálinkát is lehet főzni.*kacsint a tünde, mintegy jobb kedvre próbálja deríteni kicsit a lányt.* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 5:21 pm | |
| * Nem jön zavarba amiért meghallotta a lány, bár ilyen hegyes fülekkel nem is csodálkozik rajta annyira. A válasz elsőfelén szivesen mosolyogna de nem taszi inkább elindul a gyülölt ágy irányába. Nem fekszik bele, még nem csak leül a szélére mintegy kislány, akinek büntetésből kell ott lennie. Nem szeret belegondolni az elmúlásba, közel van hozzá túlságosan is. * -Te túlélsz minket... Szerinted a döntéseim alapján ki vagyok? Egy félvér korcs? Ember? Démon? * Kérdezi mert kicsit olyan mintha a szíve hagyta volna cserbe igaság szerint ez fordítva igaz. Nem hallja már mit sug a szíve, sokáig kell ahoz beszélni hogy egy töredékét is meghallja jótanácsainak, s nem is mindig akar adni. Túlságosan is elnyomja az érzéseket. * -Imádom a vámpírokat, az egyik legcsodálatosabb faj. * Elmélkedik kicsit hangosan mert egyszerűen rajong ezekért a lényekért, sőt többször is megfordult a fejében hogy maga is azzá válik. Egyszer talán. Az még messze van ám akkor is Olórea tovább fog élni. Attol még az az érzete hogy fiatalon meghal nem fog elmúlni csak mert vámpírisztikus hajlamokkal van megáldva. * -Hol az a pálinka? * Kérdezi úgy mintha szigorú lenne, de ha tényleg itt lenne lehet ő inna többet belőle nem más. Aho tulságosan is szereti az alkoholt. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 5:45 pm | |
| Igen, túl de úgy gondolod nekem ettől jobb?*kérdzei élesen a lány, majd odaáll Eva elé.* Az a problémád, hogy nem leled a fényt, s hogy meghalsz vagy talán már halott is vagy. Láss túl néha a saját világodon mert különben csak a 22es csapdájába lépsz. Nézz rám. Túl fogom élni, igen, mindenkit, a barátaimat is túl fogom élni, azt az emebrt is aki fontos nekem. Érted?* Mindenkit elveszít majd egyszer mert neki megadatot az örök élet titka, mely a vérében van s átjárja a lényét.* Erre jönne hogy öngyilkosság, de az nem az én fajtámnak való, azt csak a gyávák teszik, s a pogány királyok, kik félnek a saját végzetüktől és a dicső haláltól. Addig ne is remélj megváltást, míg saját magadon nem tudsz túllépni. *Szinte már villámot szórnak a zafírkék szemek, mert most kissé sikerült a tündét is kihozni a sodrából Evanak, de aztán szusszan párat, és megnyugszik.* lehet nekem si az tenne most jót, egy kis törpe pálinka a penészes hordóból, az jobb mint a lórugás.*mondja aztán hideg kuncogással majd felszegi a fejét.* Holnap háromnegyed 6ra legyél készen, jövünk. Semmi fegyver, csak pálca! Addig is pihenj és erősödj mert szükséged lesz rá, még ha ott is vagyunk veled! Nema vezstedet akarom csak hogy kicsit nyisd fel a szemed! Addig is.. A jó szerencse kísérjen!*S elviharzik a tünde a hiúzzal együtt egy fekete libbenés kíséretében, magára hagyva Evat a gondolataival.* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Júl. 22, 2008 5:58 pm | |
| *Most hogy így visszaült eszébe jutott hogy még mindig nincs meg az egyik saija amik nélkül igazán nem szeret elmenni sehova se. A pálca az alap hogy ott van nála de a sai pár az a ráadás amik nélkül alulöltözött lenne. De lehet ha elmegy a szertartásra akkor átadta volna az egyiket Oróleának a másikat Darkfieldnek ezzel is megelőlegezve a bizalmat. Ha nagyon muszáj még a pálcáját is átadja de azt már vonakodva és akkor már ideges is lenne azért. Az a tölgyfapálca a legfontosabb a számára, túlságosan is fontos számára. Ám mivel így áll a helyzet nem is kisérli meg a közelében tudni a saikat. Végighalgatja a lányt rezzenéstelenül, mint aki nem is törödik azzal hogy felbosszantotta. Ez az ergyik pecialitása azt is felidegesiteni aki egyébként a legnyugottabb ember, tünde vagy bármi egyéb más.* -Persze. Ottmarad az örök emléketés. * Ez olaj a tűzre de ezzel nem törödik inkább, csak hallgatja minden egyes szó és mondat egyre inkább azt érteti meg vele hogy számára nincs fény. Van akit meg akar védeni, az édesanya, csak ott a bosszú. A halálnál is rosszabat akar tenni azzal a szeméttel... ~Magamon túlépni? Hümm...~ Nem törödik még mindig a pillantásával. A pálinkás részt kihagya inkább csak a végére válaszol de az sem mond túl sokat. * -Rendben, további szép estét!* Vár még egy kicsit huzza halasza a dolgot ameddig teheti aztán végülis csak befekszik az ágyba. Hogy aztán egyenletesé váljon a lélegzete. * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 23, 2008 3:38 pm | |
| * A betegszobában már ott áll, Evangeline teljesen felöltözve. Tetőtől talpig feketében van, haját részben szabadon hagyta csatokkal a tarkojához fogta mi előre logott így jobban látszik vékony nyaka amit egyesek már szivesen átvágtak volna. Olyan hangulattal ébredt mint akit a vesztőhelyre akartak volna vinni. Nincs nagy külömbség. Egyberészes ruhája szoknyában végződik mi a földet söpri, a bal karját be kellett fásliznia hogy ne látszodjon az égési sérülése amit még régebben szerzett, és az új maradék része. Persze attól még a hegek egyrésze megmaradt amiket Darkfieldnek köszönhetett. Mindkét karján, a hasán,a hátán. Ennek nagyrésze nyom nélkül befort de még arra várnia kell hogy végleg eltünjenek. Arckifejezésén lehet látni hogy nyugtalan, megint az ablak elött van és olykor-olykor mélyeket sohajt várja hogy jöjjenek érte. Tölgyfapálcáját ott szorongatja a kezében, jobb hiján forgatja, vagy csak egyik kezéből a másikba teszi. * | |
| | | Jack Darkfield
Főkarakter : Főkarakter Hozzászólások száma : 9241 Kaszt : Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 23, 2008 3:55 pm | |
| -Kelethin, Kelethin.. Mindig Kelethin.. *morogja, majd viszonozza a bókot, még a folyosón, út közben, miközben belekarol a lányba.* -Te sokkal remekebbül festesz, hidd el. *mondja, azzal a betegszobához is érnek. A fiú benyit, majd előr engedi a lányt, és utána ő is belép. A két daimon mögöttük lépked, de egymás mellett.* -Szép napot Vadász. Jöttünk érted. Csinosan festesz, készen állsz a nagy belépőre? *kérdezi a fiú egy halovány mosollyal, miközben Evangeline felé lép pár lépést, aztán megáll előtte. Még mindig örül annak, hogy akkor és ott kimentette a lányt, bár a pontos okát maga sem érti. Inkább izgul atól, ami rájuk vár. Igen, rájuk, mert ő fog ott állni Kaen el jericho Mester előtt a lány oldalán. Lélekben még nem teljesen készült fel rá, max majd improvizál. Odron halkan morogva, de lelkesen üdvözli a lányt. Már nem neheztel a vágás miatt, bár egy kisebb kötés még ott van a hátán.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 23, 2008 3:58 pm | |
| Köszönöm!*mondja a lány egy széles mosollyal és Jackbe karolva ő is érkezik, ő lép be elsőként majd nyomban Evahoz lépked a fiúval együtt. Leírása a lánynak fenn a Hiúz hálónál ^^.* Ideje indulni Eva!*csak ennyit mond de hangja nem hideg avgy parancsoló, hanem mintha egy idősebb szólna a fiatabbhoz, bátorítón és büszkén, mert tudja, hogy nehéz megtenni, mégis muszáj, és inkább segít, semmint hátráltassa. Kezét nyújtja a lánynak, hogy közre fogják Jack-kel és indljanak, mögöttük a két daimonnal.* Azt inkább most tedd el, ah lehet!*utal a pálcára.* |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 23, 2008 4:03 pm | |
| *Türelmetlen már hiszen jóval a megbeszélt időpont elött készen van, nyugtalanítja ez az egész hogy megbolygassa mások emlékezetét. Ha mást nem is a holtakat, és a megnyugvásukat nagyon is tiszteli. Lehet hogy egyesek botrányosnak fogják tartani részéről viszont lehet hogy pont erre van szüksége. Mögötte nyitodik az ajtó és ekkor lehunnya a szemét, végighalgatja mindettőjüket majdmegfordül.* -Üdv, nem a ruhám érdekli az embereket. * Jelenti ki szárazan és az idegeskedés talán látszik rajta, nem tudja mi vár még rá, de nem remél sok jót. * -Ezt jobb lenne ha Darkfieldnél lenne. * Kicsit vonakodva de átnyujtja a pálcát maga sem biztos benne mit is cselekszik de megteszi majd odalép hozájuk hogy Jack közrefogja a tündelányal együtt, s elindulnak.* -Mennyünk az itélőszék elé. * Mondja már a folyoson cseppet se érzi magát felkészültnek de itt az idő * | |
| | | Evangeline Elovics
Kedves X
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Júl. 23, 2008 6:30 pm | |
| * Nevetséges volt e a jelenet, igaz mondhatnák hogy ő kezdte de ez cseppet sem igaz mivel a lány szenved feltűnéi viszketegsékben. Eljátszotta a hattyú halálát, meg egyéb. Annyira közönséges hogy az már hihetetlen. Visszatér a betegszobába, még a mai estét itt tölti de amint teheti elmegy a holnapi nap folyamán. Ekkor jut eszébe hogy nincs nála a pálca. ~Darkfield... Ha nem adja vissza vagy nem lesz épségben megölöm. Ha kell egy pohárral.~ Gondolta elszántan majd megint a hálóingét vette fel és befeküdt az ágyba. Annyira várta már a reggelt. De most még nemtud aludni. Majdcsak elalszik. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |