Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Betegszoba - Page 33 I_vote_lcapBetegszoba - Page 33 I_voting_barBetegszoba - Page 33 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Betegszoba - Page 33 I_vote_lcapBetegszoba - Page 33 I_voting_barBetegszoba - Page 33 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 56 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 56 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Betegszoba

Go down 
+42
Elendil Falassion
Cloe Noybe
Wanda Dorcas Gloria
Hanna Oksanen
Seth Svarog
Nargile Ljubjana
Evangeline Elovics
Nicol Bennet
Jessica Dream
Eligio Lance Jens Tichaon
Peter Krumholtz
Vaszilij Potrevszkij
Jane Scott
Jozef Bomontov
Ayla Madyzyn
Takeshi Shinobu
Elisaveta Grozda Moraru-A
Ashlie Brogar Glevor
Dante Sparda
Alexandra Sirov
Celadine Leatherweed
Atanas Iordan
Jack Darkfield
Sheila Leays
Felaern Yhendorn
Igor Volonyev
Amaril Gwyneth
Arabella Jagusia
Anna Ivanov
Olga Snezhana
Ivana Rosa Nadezhda
Ann-Tabitha Serenity
Leonard Wyatt
Rupert Rankle
Silmera Elanor Spelle
Kalandmester
Katharina A. Lukevszky
Teodor Angel
Cirelin de Sovalon
Nadin Screwburry
Roxanne Hanzel
Kaen el Jericho
46 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító
Kaen el Jericho

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 12654
Kaszt : Betegszoba - Page 33 Nekromanta
Üzenőláda : Betegszoba - Page 33 Tek4e285117af53d6454199

Betegszoba - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeVas. Nov. 18, 2007 11:19 am

First topic message reminder :

A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!

A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.

[Only admins are allowed to see this image]
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Jack Darkfield

Főkarakter : Főkarakter
Hozzászólások száma : 9241
Kaszt : Betegszoba - Page 33 Alkimista_nekromanta
Üzenőláda : Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeSzer. Júl. 23, 2008 6:46 pm

*Jack bekopog a betegszobára, majd beoson, remélve, hogy nem látja meg a gyógyító. ocelotja ott üget mellette, sasa ott ül a vállá.n* -Szia Vadász, ezt nálam hagytad, és nélküle mentél el. *sétál oda Evangeline ágyához, övéből előszedve a tölgyfa pálxát. Egyenesen a lánynak adja.* -Csak ennyiért jöttem fel, tovább nem is zavarlak. És gyógyulj meg! A Mesternek meg majd szólok, hogy fogadjon minket, ha akarod. Ha nem, akkor majd hívatlanul állítunk be. *kacsint gonoszkásan a lányra.* -Őrizetet nem hagyok, nem hinném, hogy a mai után bárki is ellened lenne. No, nem zavarok tovább, jóéjt! *köszön el, majd megfordul, és állatseregletével együtt távozik a szobájába.*
Evangeline Elovics

Evangeline Elovics

Hozzászólások száma : 1055
Kaszt : Betegszoba - Page 33 Nekromanta
Üzenőláda : Játékra készen Wink

Kedves X

Ha érdekel akkor tudod hol találsz.

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeSzer. Júl. 23, 2008 6:56 pm

* Jól láthatóan ébren van csak épp halálra unja magát, nem lehet itt szinte semmit se csinálni. De nem szeret beteg lenni, vagy gyenge, és még ráadásul a fáslit is fenn hagyta. Nem baj az ott is marad, nem mutogatja a karját nem szereti. Ekkor jön egy nemvárt látogató. *
-Hello Vad! * Úgy nyúl a pálcáért mint a legfélétettebb ezüst gyémánt vagy akármi más anyagból lenne. * -Szerencséd hogy vissza hotad már azon gondolkodtam hogyan kinozlak meg. * Mondja sunyin, de mondjuk az ő fejéből is kiment kissé a dolog. * -Meglesz, holnap elmegyek, járni tudok a sebek meg csak nem szakadnak fel. * Jelenti ki magabiztosan. * -Rendben ha így jó lesz. * Szol még neki majd még int mikor elmegy és hozzámond egy jó éjt et is azért. Elméletileg hallhatta gyakorlatilga még nem tudja. De nagyon bánja hogy a szőke lányt nem tépte meg ott helyben. Aztán aludni probál *
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

Hozzászólások száma : 423

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Júl. 24, 2008 3:45 pm

*Ash lépdel a Betegszoba felé és benyit a fekete szobába hol ott fekszik barátja Elrohir. Odalépked a fent említett személy ágyához és leül mellé. Elővesz egy könyvet a legendás lényekről és olvassa de szinte mindig Elrohirra néz. Vár már hogy a fiú újra a régi legyen.*
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

Hozzászólások száma : 1322
Kaszt : Betegszoba - Page 33 Mutatvanyos

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Júl. 24, 2008 4:32 pm

*Pár napja egy lélek sem járt ezen szobában, így kómáját nyugodtan töltötte el, persze mikor a kegyencek újra támadtak eléggé nagy sokaság volt, de ő ezt nem igazán vette észre. Sajnos most az egyszer nem hallja meg, hogy egy halandó felé jön, remélhetőleg nem lesz több ilyen eset. Eltelik pár perc, és Ash felfigyelhet arra, hogy a kitartó tündénk egy hatalmas lélegzetvételt vesz, majd visszatér arra a lélegzésformára, amely a kóma előtt volt neki, szeme mindenesetre meg se rebben, talán most úgy tűnhet, hogy elmúlt a kóma, s most csupán mély álomban van, de ki tudja? Lehet, hogy a szervezete feladta, és ez élete utolsó perce...Nem lehet tudni.*
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Júl. 24, 2008 4:36 pm

*Mikor meghallja a lélegzetvételeket elejti könyvét ami a leérkezéskor zajt csap. Elrohirt nézi de nem szólal meg. Pár perc múlva viszont megszólal.*-Elrohir!-*Mondja halkan de érthetően. Nézi a fiút aki kómában volt mert ez már nem kóma állapot. Könyvét felveszi és visszarakja táskájába.*
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Júl. 24, 2008 4:44 pm

*A hangra felriad, de szemén most se lehet látni semmit, mivel most gondolkozik. Ere egy halandó sosem lenne képes, de egy tündétől simán kitelik. Érzi a fájdalmat az egész testében, érzi, hogy bajok vannak benne, teljes csoda, hogy ő életben van, ezt ő i tudja. Az "Elrohir" kiáltásra, szemeit lágymatagon kinyitja, nem is nagyon tudja, hogy mi van vele*
-Ashlie Brogar Glevor kisasszony...Mi járatban-*Hangja most nagyon vékony, de a dallamosság nem maradt el. Ajkai mozgása leállnak, szemével a lányt nézi,ki hozá képest oly' fiatal, hisz több, mint 100 év választja el őket .*
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Júl. 24, 2008 4:51 pm

*Ash mosolyog mikor Elrohir ránéz.*- Elrohir Oleom Surion úrfi!-*Köszön ő is úgy mint Elrohir. Bár kicsit huncutkodva.*-Hozzád jöttem, mint minden nap. Mióta a Betegszobán vagy minden nap itt jártam.-*Mondja és Elrohir szemébe néz.*-És te hogy vagy?-*Kérdezi a gyönyörű fiút. Visszaül a székbe és táskájába kezd el kotorászni de nem találja meg amit keres ezért abbahagyja a kotorászást.*
Ashlie Brogar Glevor
Diák
Ashlie Brogar Glevor

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeCsüt. Júl. 24, 2008 5:53 pm

//Epres vaníliás fagyi//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 8:25 am

* Itt az ideje, hogy meglátogassa azokat, akik vérükkel fizettek a győzelemért. A betegszoba felé tart puha, határozott léptekkel, ám aki nagyon jól ismeri egy kis remegést is megpillanthat rajta. Ez nem csoda, hisz éppen azoknak a diákoknak az arcát fogja most látni, akiknek esetleg maradandó, az egész életükre szóló sérülésük befolyásolja majd az életben való boldogulást...
Amint belép, egy tünde fiún akad meg a szeme. Odalép az ágyához, és szomorúan tekint le rá. Még a tündéket sem kímélték...*
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 8:35 am

*Felriad a halk léptekre, eddig békésen aludt, nyugodtan tekint fel a tanárnőre, most viszonylag jó bőrben van, most nem úsziik vérben, csupán egy-két sebéből zivárog a vér, de nemsokára az is el fog múlni*
Áh, Jó napot tanárnő, mily' szelek fújták ezen sötét szobába, hol bajtársimmal gyógyulunk?* Szólal meg halkan, vékony hangon, mégis dallamosan, úgy, mint egy igazi nemesi tünde. Smaragd szemei békésen a tanárnőhöz fordulnak, szemöldökei szépen íveltek, alattuk a szem mélyen meggyötörtség tűnik fel, de ezt eltünteti onnan, nem szereti a gyengéit mutatni, azt a bénák teszik, neki ennél több a büszkesége*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 8:41 am

* Úgy tűnik nem kell csalódnia a tünde fülben, ami már messziről meghallja az ő lépteit, amit emberi fül sosem észlelt volna. Erre szomorkásan elmosolyodik. *- Üdvözlöm. Gondoltam eljövök meglátogatni a diákokat, akik valamivel fizettek is a Nezabar győzelméért. Kár, hogy a legtöbben nem jöttek el az ünnepségre, lett volna kiket ünnepelni. * Mosolyodik el, most már szép teljes hosszábban, s a végére még kuncog is egyet. De hova ez a nagy jókedv? A fiún végignézve kissé elsieti a nevetgélést. *
- Nosvaeth Alcarin vagyok, a deridionosok szakvezetőhelyettese. * Biccent neki kedvesen. *
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 8:58 am

Elrohir Oleom Surion, egy ifjú tanítvány az Allidon szakról*Mutatkozik be ő is udvariasan, és rámosolyog a tanárra.*Látom önnek legalább jó kedve van, vidámsága betölti a betegszoba falait reménységet nyújtva nékem, mégis úgy gondolom, az életem értelmetlen, létezem, de nem is élek...Nincs miért. Álmom nem teljesülhet be. Ó mondja, hogy elkapták az aeromágust, akivel küzdöttünk , ki lerombolta, megölte Quendewilin-t, a lovamat, mondja, hogy megszűnt, s hogy nincs többé...

//Bocs a lassúságért, a bátyámnak segítek közbbe a melójában//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 9:02 am

* Nagyot sóhajtva pillant az ifjúra, majd hátat fordítva neki válaszol. Illetlenség bizony, de jobbnak látja elfordulni. * - Sajnálom, de nem vettem részt azon a támadáson, így nem tudom, hogy kire gondol pontosan. Mi a neve, annak az aeromágusnak? * Kérdi a legrosszabbtól tartva, de azért hősiesen vissza pillant a háta mögé. * - Azért jöttem, mert látni akartam a betegeket. Segíteni rajtuk esetleg...Például. Magán miért nincs kötés? * Kérdi szigorúan, és már veszi is elő a pálcáját, hogy bekötözze a sebeit. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 9:02 am

//Ja semmi gond. Smile //
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 9:09 am

*Elrohiron van kötés, nem is kevés, csupán arca szép, tiszta, rajta csak sápadtság látszik, meg persze az emberfeletti hibátlanság, lejjebb veszi a takarót, megmutatva, hány 10 kötés van rajta, már nyakán is látszik egy csúf vágás, azt egy árnymadár okozta.*A fejem volt az egyetlen, mit a kardommal, és az íjammal meg tudtam védeni, volt mellettem egy halandó lányka, neki egy szál fegyvere nem volt, csupán a páljája, azzal meg nem sokat ért, őt is védenem kellett, bárő könnyen megúszta, egyszer amikor kiütötegy egy madarat, belém jött egy másik, az okozta a legnagyobb bajokat, de megúsztam élve, mivel de Sovalon úrnőnek jól megy a Szimpatikus mágis*Itt egy pillanatra felgörbülnek ajkai*Bár eltávoztam volna, éltem 130 évet, elég volt nekem, bár tünde számban mérve ez kevés, viszont egy halandó ritkán él ennyi ideig*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 9:19 am

* Helyeslően bólint, amikor megmutatja a kötéseket, az ilyenben Nessa mindig is nagyon szigorú volt. Elrakja pálcáját, de előtte alaposan megvizitálja. Élete első pálcája, nem sok idős, ám mégis van rajta egy két karcolás. * - Szép dolog védeni a másikat, de csak akkor szabad ilyesmit tenni, ha biztosak vagyunk abban, hogy neki sem esik bántódása, és mi magunk is élve kijutunk onnan. * Magyarázza neki. Egyszer már mentették meg őt úgy, hogy utána megmentője holttestének köszönhette csak meg, s máig is nagy benne a bűntudat, pedig nem tehet róla. *
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 9:31 am

Ott álltam Sovalon úrnő mellett, úgy láttam, hogy én biztonságban vagyok, ha meg hirtelen jönne valami, ő megvédene, felé meg nyílvánvalóaan ment valami, így azt kiütöttem, de aztán engem is elláttak sebekkel bőven, Sovalon úrnő elteleportált, akkor kaptam meg az ájulási sebet, de a harcnak úgy is 1 perc múlva vége lett, hisz az úrnő a Szimpatikus mágiával elintézte az aeromágust, kinek nevét nem tudom, azt tudom, hogy tünde, először farkasokkal, majd oixykkel támadott, mivel én én a lány felmásztunk egy fára, a többi csatát így éltem át sebesülések nélkül, de kifogott rajtunk, aztán jöttek az árnymadarak, s tovább nem mondom...*Fejti ki bőven, a sok beszédtől bereked a hangja, hisz 2 hete nem beszélt ily' sokat. Smaragd szemeifeltekintenek a nőre, ki azt hiszi, hogy egy tünde gyógyító nem látta el jól a munkáját*
Én Surion vagyok, jobban ismerem magánál a gyógyító mágia elemeit, hisz a szüleim a világ legeslegjobb gyógyítók voltak az egész világon, a gyógyító úr is tudja ezt, figyelmeztettem volna, mikor ébren voltam, ha valamit kihagy, csak aztán estem kómába. Különben is, két hét alatt könnyedén javultak a sebeim...*Most kicsit élesebb hang jön, de aztán elmúlik, s visszadől kényelmes párnájáa, szemeit pihenteti egy kicsit*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 9:39 am

* Figyelmesen hallgatja a tündét. Nagyon szerencsés fiatal ifjú fekszik itt előtte, reméli, eztő is tudja. Ha kollégája nem ért a szimpátia mágiáhiz, elképzelhető, hogy tegnap Herr Surion-t is gyászolták volna...* - Úgy gondolja jobban ismeri a gyógyító mágiát egy felnőttnél? * Kérdi kíváncsian mindenfajta gúnytól megőrízve lágy hangját, s nyugodt pillantásokkal vizslatja Elrohir-t. *
Felaern Yhendorn

Felaern Yhendorn

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 9:49 am

100 évig tanulmányoztam tündéknél ezen kiváló mágiát, s apám is sokáig tanított erre, bár sajnos ő csak 40 évig tudott, mivel életét feláldozta egy betegéért, Szerintem maga bőven kevesebb 100-nál, s ezt nem gúnyolódásból mondom, szerintem magánál többet tudok...*Formálódnak ajkaira békésen a nyugodt mondatok, közben elmormog egy hosszú varázsigét az egyik sebére, mire eláll a vérzés, és kissé csökken a fájdalom, a többi sebén is csillapítja a fájdalmat*
Ha megbocsát, most aludnék egyet, a sebeimnek gyógyulás kell, megissza az éjjeliszekrényen lévő altató-béke elixírt, és az álmok világába megy*

//Mennem kell//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimePént. Júl. 25, 2008 9:56 am

* Mosolyogva hallgatja, majd még el is neveti magát. * - Valóban igaza van, a 85 életévemet koptatom, féltünde vagyok. A gyógyítás pedig nem az én szakterületem, de a harcban nagyon jól jön, így egy két bonyolultabb dologhoz is értek. Van egy könyvem a harci sérülésekről, és gyógyításukról, ha szeretné, majd kölcsönadom, ha felkeres a szobámban, a Keleti szárnyban. * Bólint neki. Nem szól, cak némán figyeli, amíg álomba szenderül. Tesz egy kört még a betegszobán, majd inkább ő is pihenni tér. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 12:03 pm

*Anne felemelő igéje szerencsésen még mindig hat, s így hozza Andrei szaktársát a gyenkékedőre* ~ eltörte az orrát? nem hiszem el, nem baj Andrei legközelebb nyerni fogsz azt garantálom, bár én már rég ráküldtem volna a lányra Stuport! de nem baj megtettem helyetted igaz későn~ * Andrei nincs eszméleténél ezért, Anne óvatosan emeli az egyik üres ágyra* - Köszi lányok a segítséget, most pedig hagyok egy levelet a itteni orvos féleségnek* ~ Ez a két illető párbajozás közben sebesültek meg, Anrei-nek orrával van valami, az ismeretlen lányt meg én dermesztettem le elővigyázatosságból, remélem tud rajtuk segíteni.Üdvözletem: Anne Wagner Naxeldíres diákképviselő! ~ ezt a levelet Andrei ágya mellett a kis asztalkára helyezi majd csa annyit suttog el a levegőben, amit a többiek valószínűleg nem hallhatnak* - késöbb vissza nézek, ügyes voltál, és gyógyulj meg! *ekkor Anne Nargilere és Arianara néz* -Nos most merre?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 12:10 pm

*Ariana érkezik, ahogy Nargile segítségével mugli módon cipeli fel Svetlanát. Leteszik az egyik ágyra, majd Ariana felsóhajt.* Fogalmam sincs. Nargile, veled beszélnem kellene, aztán a társalgóval is kéne kezdeni valamit... szerintem én visszamegyek és rendbehozom. Ha mázlim van, sikerül reparóval. Addig ti menjetek el valahova, én meg majd sietek, és megyek utánatok. Anne, tudod hol vannak a csúszdák? Ha igen, akkor menjetek oda, ha meg nem, akkor menjetek a vízeséshez, vagy tudom is én... *mondja kicsit kedvtelenül.* Nem tudom. Döntsétek el hova mentek, én meggyógyítom a társalgót és megyek utánatok *mondja miközben papírt és ceruzát vesz elő. Azért ő is ír egy üzenetet, bár Anne már megtette.* Svetlanának semmi fizikai baja, csak el van kábítva. Nem tudjuk, mi van vele, ma a Társalgóban mintha kicsit elborult volna az agya. Andrei orrát Svetlana ütötte meg, vérzik, lehet, hogy eltört. Tisztelettel: Ariana Ravenwood, Naxeldires prefektus *körmöli le, majd leteszi Svetlana ágya mellé. Újabb papír, amire díszes, gyönyörű betűkkel ezt írja: Jobbulást, Svetlana! Mondjuk sok bajod nincs, de akkor is. Ariana *Még kanyarít rá egy liliomot - amiben a cipője segít egy kicsit -, aztán leteszi az albínó ágya mellé, és várja, hogy Anne és Nargile hova akarnak menni.*
Nargile Ljubjana
Diák
Nargile Ljubjana

Főkarakter : angell__xd@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1221
Kaszt : Betegszoba - Page 33 Auror
Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 12:18 pm

* Egy bólintással nyugtáz mindent, aztán már csak a távozó Arianát látja. Nehezen lélegzik,feje megfájdult,alig bír állni a lábán,borzasztóan megviselték a történtek.Végül kérdően fordul Anne-hez. * Ez..meg...mi volt?Soha nem láttalak titeket még ilyennek! * hangjában valami furcsa van, szeme üveges.Alig látz és csakk távoli hangként észlel valamit. "Menjünk a forráshoz és ott elmondom." Erre még egyet bólint aztán mindketten elindulnak,végül Arianára gondol. * ~ Csak megtalál minket. ~ * Avval azzal a kis erejével kezdi követni barátnőjét kedvenc helyéhez. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 12:53 pm

* Anne határozottan de mégis lágy hangol felel Nargile kérdésére* -Ezt hogyérted? Van hogy a varázslónak cselekednie kell, nos én cselekedtem, és egyébként is nem tudom honnan vette a bátorságot a lány hogy beverje Andrei orrát, nos én erre egy Stuport küldtem remélem megemlegeti hogy ha mással nem is de velem ne kezdjen ki! És amúgy képp is nem szeretem az olyan lányogat akik enyhén fogalmazva mintha baja lenne a naxeldíresekkel *mondja Anne, majd ő útnak indul a forráshoz*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitimeHétf. Aug. 11, 2008 12:55 pm

*Hát ha Nargile látja a távozó Arianát, akkor a jövőbe lát, a lány ugyanis még itt van. Várja, hogy barátnői hova mennek. Látja hogy Nargile nincs túl jól, és egy keserű mosolyt küld felé. Ő se nagyon örül a történteknek, de hát nincs mit tenni.* Akkor sem kellett volna már az a kábítóátok *Köti a csónakot a hajóhoz. Mikor elindulnak a forrás felé, akkor bólint. Sietős léptekkel a Társalgó felé indul - kibontott szőke haja csak úgy lobog utána, ahogy szinte rohanva megy végig az iskolán a labirintus felé. Útközben előveszi a pálcáját is, hogyha odaér, már rögtön tudja kezdeni a "gyógyítást", és mehessen a forráshoz. Szerencse, hogy az is a labirintusban van, tehát viszonylag gyorsan oda fog érni.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Betegszoba   Betegszoba - Page 33 Icon_minitime

Betegszoba
Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Betegszoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum-
Ugrás: