Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Betegszoba | |
|
+42Elendil Falassion Cloe Noybe Wanda Dorcas Gloria Hanna Oksanen Seth Svarog Nargile Ljubjana Evangeline Elovics Nicol Bennet Jessica Dream Eligio Lance Jens Tichaon Peter Krumholtz Vaszilij Potrevszkij Jane Scott Jozef Bomontov Ayla Madyzyn Takeshi Shinobu Elisaveta Grozda Moraru-A Ashlie Brogar Glevor Dante Sparda Alexandra Sirov Celadine Leatherweed Atanas Iordan Jack Darkfield Sheila Leays Felaern Yhendorn Igor Volonyev Amaril Gwyneth Arabella Jagusia Anna Ivanov Olga Snezhana Ivana Rosa Nadezhda Ann-Tabitha Serenity Leonard Wyatt Rupert Rankle Silmera Elanor Spelle Kalandmester Katharina A. Lukevszky Teodor Angel Cirelin de Sovalon Nadin Screwburry Roxanne Hanzel Kaen el Jericho 46 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Betegszoba Vas. Nov. 18, 2007 11:19 am | |
| First topic message reminder :A kúria első emeletén sétálgatva, ha megpillantasz egy bordó akácfából készített ajtót, tudhatod hol jársz. Ez a betegszoba, amit hasznos megjegyezni, hiszen bármikor érhet kellemetlen meglepetés. Az ajtó mindig nyitva áll, így semmi nem akadályoz a belépésben. Ha úgy döntesz, hogy betérsz, ambivalens érzés foghat el. A falak koromfeketék és lehangolóak, az ágyak azonban hófehérek és tiszták. A szoba nem túl nagy, hosszúkás. Két oldalon 7-7 ágy áll, melyek telítettsége esetén van mód bővíteni azok számát. A fekvőhelyek mellett található egy fenyőből készült éjjeli szekrény, mely bűbájjal van zárva. Ide lehet elzárni minden mágikus tárgyat, melyeket meg szeretnél óvni mástól. Ne félj, a bűbáj erős! Nem csoda, hiszen az egyik alapító alkotta meg, méghozzá Cirelin de Sovalon. Furfangos kis bűbáj ez és még a működését is kevesen értik, hiszen ezt a bűbáj csak téged Boris Botevszkijt, és segédjét, Nadin Screwburry engedi hozzányúlni az elrejtett dolgaidhoz. Valakinek a betegekre is figyelni kell! Ezt a feladatot az előbb említett Boris látja el, és Nadin. Azt még tudnod kell, hogyha aprócska gondokkal fordulsz hozzá, hamar megmutatja a helyes irányt, azaz a kijáratot. Nincs nekik idejük kis fejfájásokra és karcolásokra!
A 14 ágyon kívül még található egy nagy szekrény is, mely növényekkel van tele, de ezt Boris kevésbé használja, hiszen ő a mágia híve. Természetesen kisebb jelentéktelen kellékek még találhatóak a szobában, de úgy alapjában véve elég egyszerű az egész helyiség.[Only admins are allowed to see this image] | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 1:05 pm | |
| *A fekete árny csak eddig tudta követni a nyomokat itt ugyanis megszakadnak. Mikor körbenéz ccsak egy "ápolót" és egy beteget talál így úgy dönt hogy tesz egy kisebb sétát az iskola körül.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 5:59 pm | |
| * Anne érkezik a betegszobába, feketeköppenyben csuklya a fején s egy feketerózsa pihen kezei közt* ~ remélem jobban van már~ * Anne fürkészve néz körül a termen s ekkor tekinti meg az alvó Andreit, aki valóban úgy tűnik alszik s nem eszméletlen, Anne halkan közelebb lép az ágyához, s egy pillanatra végig néz Andrei-en majd a mellette levő asztalra mindössze feketerózsát rak le s alá egy levelet csúsztat ami Andreinek van címezve de az már nincs rá írva kitől, a levélben ez áll* ~ a lányt ledermesztettem, s téged lehoztalak a betegszobára, ha innen kikerülsz már nem lesz bajod, így nem mondom hogy gyógyulj meg, remélem szereted a fekete rózsát!~ * Anne ekkor mégegyszer végig néz a termen s majd csendesen kisuhan a teremből* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 6:22 pm | |
| *Anndrei éberedezik az egyik ágyban. Nem sokmindenre emlékszik, csak arra, hogy nagyon fáj az orra, aztán nem kap levegőt, és elájul. Így nem is tudja, hogy ki hozta fel a betegszobába. Egy ideig bepánikol , hogy mit fognak szólni, hogy egy söpredék, egy elemista így kiütötte. Aztán miután elűzte fejéből a bús gondolatokat, kicsit feljebb csúszik az ágyon, majd hirtelen megakad a szeme a fekete rózsákon. A elvélre pillant, majd kinyitja. Nem tudja, hogy pontosan ki írta, de gondolja, hogy Anne lehetett, hiszen ő volt az, aki kiállt melette. Kicsit megmosolyodik, mikor ahhoz a részhez ér, hogy Svet is kiütötték. Legalább ennyivel kevesebb mindent kell megbosszulnia, mert az biztos, hogy ezentúl a két lány élete kínszenvedés lesz...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 6:28 pm | |
| * egészen homályos a látási viszony most a betegszoba falai közt , így Andreinek egyből nem tűnhet hogy a fekete talárban lévő illető aki felé tart az Anne* - Szia!jobban vagy? * kérdezi Anne miközben kissé hideg tekintetet mér a túloldalon lévő ágyon fekvő lányra* - remélem nem baj, de közbe szóltam és kiütöttem egy stuporral a csajt! * Anne azért mégegyszer körbe sétál a termen majd vissza megy Andrei ágyához* |
| | | Nargile Ljubjana Diák
Főkarakter : angell__xd@hotmail.com Hozzászólások száma : 1221 Kaszt : Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 6:32 pm | |
| * Nargile is megérkezik a betegszobára,de most nem a tegnapi maskarájában. Egyszerű fekete ezüstfeliratos póló fekete farmerral. Nem túl elegáns,de kényelmes.Meglátja a helyiségben körbesétálgató Anne-t,és az ágyon éledező Andreit.Szeretne odarohhani.Szeretne letérdelni az ágya mellé és megkérdezni, hogy van.De nem teheti,mert Andrei ezért nagyon megutálná,és megijeszteni sem akarja.Ezért csak csöndes léptekkel megy oda hozzá,a másik beteget egy pillantásra sem méltatva.Mikor odaér,halk hangon megszólal. * Andrei, jobban vagy? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 6:41 pm | |
| *Andrei meglepődik, hogy ki lehet az,aki ilyen későn meglátogatja. Aztán mikor észreveszi, hogy Anne az csak egy kis mosolyra telik tőle.* -Szia! Áhh igen, jobban vagyok. És kösz, hogy kiüttted. De ne várják meg, amit tőlem kapnak majd. *Teszi hozzá egy kicsit mélyebb hangon a fiú, és ekkor Nargile is betoppan. A lány is az állapotáról kezdi faggatni, ígyhát ismét elismétli, hogy jól van. Andrei tesz egy pillantást Svet felé, egy undorodó szájelhúzással, de nem is időzik tovább a lányt nézve. Inkább megköszöni a lányoknak, hogy felhozták.* -Egyébként köszönöm, hogy idehoztatok, és remélem nem néztek puhánynak. Én csak nem akartam párbajozni, de hát velük nem lehet beszélni. Ebben a suliban vannak szabályok, és én betartom őket, ha ez a vége, akkor is...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 6:46 pm | |
| * Anne Andrei szavait figyeli s közbe is szól* - természetes hogy kiütöttem, nem tudom mit képzelt ez magáról a másik meg, nem vagy puhány igazad volt hogy nem enyeledsz párpajba vele, de amikor orba vágott ott nekem elég volt, nagyon feldühített avval hogy te hiába is nem akartál vele ő mégis....haggyuk remélem velem nem akar újjat húzni mert különben megmutathatom neki milyenek tudunk lenni mi naxeldíresek! * dühösen mondja Anne, Andreinek hogy mit is gondol lányról* - egyébként nem azért a lánnyal meg mitörtént, mert az oké hogy kiütöttem, de végtére diák vagyok még miért nem kellt még fel, van ötletetek? egyébként Szia Nagile ! *köszön egy kedves mosoly keretében* |
Főkarakter : angell__xd@hotmail.com Hozzászólások száma : 1221 Kaszt : Üzenőláda : Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 7:01 pm | |
| * Ő is csak egy halvny mosolyt ereszt meg válaszul, amit talán egy picit szélesebbre húz Anne mérgelődése láttán. * ~ Tehát jól van.Nincs semmi baja.Anne meg olyan aranyos amikor dühömködik .~ * Gondolja aztán biccent felé. Hangja már kezdi visszanyerni eredeti alakját, úgyhogy ennyit még Andreihoz fordulva hoztzátesz * Szép volt! * és egy aprót még a fiúra is kacsint. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 7:05 pm | |
| *Andreit nyomasztja a légkör, ígyhát lodobja magáról takaróját, és kiszökken az ágyból. Ám ezt nagyon rtosszul teszi. Abban a pillanatban megszédül, és viszesik az ágyra.* -Okés, talán ez még túl korai. Bocsánat lányok, de ez nem kellett volna. Nagyon megfájdult a fejem. Nem baj, hogyha holnap folytatjuk, de most pihennem kell. Sziasztok. *Majd elhúzza függönyét, remélve, hogy nem sérti meg a lányokat, de szeretne egyedül lenni...* |
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 11, 2008 7:42 pm | |
| ~ Jól van, aludj csak.Rádfér a pihenés. ~ * Gondolja kedvesen,kicsit anyáskodón,de nem mondja ki.Majd ránéz Anne-re,aki visszanéz rá,aztán bólint egyet s végül eltűnik.Vagyis kimegy az ajtón,ciopője kopog a padlón,és Nargile-nak fogalma sincs merre mehet,de nem intette hogy kövesse,úgyhogy úgy dönt,lemegy a főhadiszállásra.Úgyis régen volt már ott. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 12, 2008 6:14 am | |
| *Hátán feküdve ébred fel. Még mindig a tegnapi ruhája van rajta. A kelés utáni első percekben csak üres fejjel bámulja a plafont. Mi van vele? Miért fordít mostanában mindenkit maga ellen? Mire volt jó a tegnapi provokáció? Annyi kérdése lenne, de nincs kihez. "A daimón egy olyan társ, aki mindig veled van, és akivel bármit megbeszélhetsz." - jutnak eszébe Ariana szavai. Ezekben a percekben mit meg nem adna egyért!.. Az oldalára fordul, és a szomszédos, üres ágyat kezdi el nézni. Már kezd felsejleni előtte, hogy mi miért történt. Az éjjeliszekrényén lévő ébenfekete tiszafájára tekint. Valamiféle különös érzés futott végig a gerincén. De nem az a gyerekes bosszúvágy, amit annyira hajszol. Nem. A küzdelem élvezete. Igen, most már tisztán érzi. Izgatottságában ismét a hátára fordul. Annyira, annyira dühös volt, és ki akarta tombolni magát egy párbaj erejéig. S azzal, hogy lebecsmérelték, azzal csak még inkább szították benne a haragot.* ~ Mitől változtam így meg? ~ *Felül, nem bír egy helyben maradni. Andreire téved a tekintete. Bocsánatot kérne tőle de...* ~ Eszedbe ne jusson! Tulajdonképpen egy egyszerű Stuporral kellett volna elintézni, de ez az orrbavágás jobban tetszett. ~ *Jobbra-balra ingatni kezdi a fejét. Furcsa. Vállat von, aztán ki kel a takaró alól, felkapja pálcáját és elhagyja a Betegszobát. Feleslegesen volt itt, ráadásul, éhes is.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 12, 2008 9:20 am | |
| *Andrei ébredezik reggelről a Betegszobában. Még mindig hasogat a feje, de már nem akar több időt itt tölteni, így felkel ágyából, és a pálcáját a komódról magához veszi, gyorsan átöltözik, és az ajtó felé indul. Svet ágya felé néz, a lány már elment, mert az ágy üresen áll. Andrei nem akar megint gyűlölködő gondolatokat, így inkább hátrahagyva a fekete rózsákat, amit annetől kapott septében kisétál a helyiségről, meg nem állva hálójáig. Ott márnem időzik azzal, hogy újra lefeküdjön, inkább felül a székre, az asztalnál, és a nemrég vásárolt könyveket kezdi olvasgatni...* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 19, 2008 6:29 pm | |
| *Anne-t lebegtetve érkezik meg. Finoman leteszi a lányt az egyik ágyra, majd papírt és ceruzát vesz elő.* Volt egy kis... kalandunk egy szellemmel. Nekilökte Anne-t a sírkőnek, beverte a fejét, és szerintem a karja is eltört. Ariana Ravenwood *leteszi Anne ágya mellé, majd megfogja az ájult lány kezét.* Jobbulást, Anne *suttogja.* Gyógyulj meg... *mondja még, majd az ajtóhoz lép. Még egyszer visszanéz a barátnőjére, majd felsóhajt és távozik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 19, 2008 7:50 pm | |
| *Anne ébredezik a beteg szobában* ~hol vagyok? mi történt!~ *mikor látja mellyi az idő eszébe jut minden* ~huu az a...~ *elkezd dühöngeni magában, mikor kelne fel hatalmas fájdalom lesz úrrá rajta* -áááááá! *hangzik el egy ordítás a teremben, Ane megérezte a törést a kezén s a fején kötés is van, nagyon fáj neki minden, de ő eéggé makacs teremtés * ~el kell innen mennem én..én nem vagyok gyenge~ *Anne egy hatalmas erőt vesz magán és bár támaszkodva de elhagyja a beteg szobát* |
| | | Seth Svarog Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 589 Kaszt : Üzenőláda : !
" Megszeretni valakit egypillanat elég,
de elfeledni egy élet is kevés..."
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 19, 2008 11:03 pm | |
| * Seth érkezik ide Anne-t hozza a karjaian, majd leteszi egy ágyra, odahúz egy széket, majd szólni készül * Nos, és nem bántásból mondtam, attól, hogy lesérültél nem vagy gyenge, csak segitségre szorulsz. Itt vigyáznak rád, ha bármi baj van segitenek, a szobádban, vagy valahol a kuria egy rejtett zugában senki nem fog tudni segiteni, érted? * szól öszintén Seth, s amig a lányra figyel, nem kell törödnie saját belsőjét emésztő fájdalmakkal. Sok ez neki egy ilyen fiatal tündének...megemészteni a dolgokat, csak figyel a lányra és a válaszát várja * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 19, 2008 11:10 pm | |
| * Anne kedvesen néz a fiúra mert érzi rajta hogy most terelni kell a gondolatait, gy inkább rá se kérdez hogy mi a gondja* ~szegény, biztos valami nagy baj van remélem Niema rendbe teszi majd~ - Köszönöm, értem hogy mit akarsz ezzel mondani de belefáradtam abba hogy mindenki gyengének tart, ma is az a Darkfield tutdod az iskola első teljeséggel lekezelt, s gyengének tartott, majd ott volt Alexej is ... kezdem azt hinni hogy itt mindenki csak tréfát űz belőlem, néha szeretnék inkább egy távoli erdőben lenni ahol magam lehetek, mert ha boldognak látnak akkor azért néznek rám furán ha viszont nyers hidegséget akkor meg azért néznek rám furán... már magam sem tudom ki vagyok valóüjában és most eléggé fel kavart az is hogy a legnagyobb necromanta szelleme akit példaképemnek hittem teljeséggel lekezelt...nem tudom hogy mi hogy merre de lassan elveszítem minden barátomat az miatt hogy nem tudom ki is vagyok valójában, a kedves Anne aki mostanába lett az vagy a múltal gyötőrt hidegvérű! *meséli el Anne mindezt Sethnek* |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 19, 2008 11:22 pm | |
| * Bár Niema meg tudná oldani Seth problémáját, de ehhez Niema kevés, csak hallgatja a lányt, aki most nincs tisztában önmagával, majd felel neki * Hm, természetes, hogy gyengének hisz, mert lány vagy, és az meber fiúk képesek azt hinni, hogy az igazi erő a fizikai erő, pedig néha az az erőssebb akinek a lelke és a szelleme erőssebb. * szólal meg Seth-ből a tünde neveltetés anyai ága * Én nem ismerlek téged Anne, ahogy a necromata szellem sem, de én hiszem, hogy itt * mutat a lány mellkasára * belül erős vagy, és csak annyit tudok mondani, nézz mélyen magadba, hogy visszatérj a helyes ösvényre,mert most azért van a káosz benned, mert letértél a helyes útról, de meglásd visszatérsz rá és erősebb leszel mint valaha * szól, és tudja, hogy a lány nem sokat fog érteni belőle, de ő máshogy ezt nem tudja kifejezni magát * A barátokat meg engedd magadhoz közel, bizz meg bennük, ök segithetnek neked a helyes irányba vissszatérni * szólal meg, látszik, hogy tapasztalatból mondja ezt, és lehet benne valami igazság * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 19, 2008 11:31 pm | |
| *Anne megfogja időközben a fejét mert túltengenek benne a gondolatok* ~személy, a természet, az állatok, a múlt...~ *sok minden jár Anne fejében* -mivel tudom hogy korod mögött hatalmas tapasztalat búj meg így csak annyit tudok mondani igazad van, de mond hogyan térhetnék vissza a helyes útra? *Anne talárja zsebében mocorogni kezd valami* -jajj el is felejtettelek titeket! *majd gyorsan az ölébe helyezi a két apró állatát* -Ő itt Pamacs a csincsillám, s Kelen a foltos-szalamandrám *mutatja be Anne Sethnek a kis kedvenceit akikkel valóban sokat törődik* |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 19, 2008 11:39 pm | |
| Nézz mélyen önmagadba, és térj vissza az alapokhoz * szól először csak ennyit, majd hallgatásba merül, s csak hosszas hallgatás után szólal meg ismét * Oszd meg legjobb barátaiddal a gondjaid, amit most velem, persze sok egyedül töltött időre lesz szükséged, mert a helyes út megtalálásában nem segithetek, a válasz benned rejlik, én nem felelhetek rá * ad válaszfélét a feltett kérdésre, majd ismét elhalgat * Neked kell rájönnöd a kérdésed válaszára, ha szükséges utazz el pár napra a szeretteidhez * javasolja végül. Mostmár nem beszél, csak figyeli a lányt, és két állatkáját, majd a lány arcát fürkészi * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Kedd Aug. 19, 2008 11:50 pm | |
| *Anne csak hallgatja a okosabbnál okosabb mondatokat azonban mikor a fiú rátér szeretteire Amaga elé tekint* ~mit mondjon ilyenkor egy olyan lány akit azért hagyták el szülei mert gyengének találták?~ *gondolkodik el hogy most mihez kezdjen majd vissza térve az lapokhoz válaszol egy s mást* - múltamba engem egy hideg aroganciával illedelemmel s kegyelmet nem tűrővé neveltek, mióta itt vagyok a nezabarba ez a rend fel bomlott s megváltoztam, nem tudom melyik a jobb, hidegen érzelem mentesen kezelni a dolgokat mint régen... vagy kedvesen s odaadóan. Hiába nézek önmagam legelrejtettebb lelki szögeire is nem tudom mi a helyes, ha időre lenne szükségem az bizony sok idő lenne, de elsődlegesen összekell szednem magam, nem tudok dönteni! *mondja Anne miközbe a fiú szemeibe néz* -látom hogy valami gond van! mi a baj Seth? arról van szü amit múltkor mondtál a szüleiddel kapcsolatba, bocsi ha tolakodó vagyok! *Anne próbál egy bíztató tekintetet küldeni a tündefiúnak hogy ha akar akár meg is bízhat benne* |
| | | Seth Svarog Diák
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Aug. 20, 2008 12:00 am | |
| * A lányra pillant, s látja a küzdelmet szemeiben, s a rossz multat, amit legszivesebben kitörölne, majd felhangzik egy kérdés * Nos az én problémám számodra ne legyen fontos, törödj a helyes utra való visszatéréssel csepp leányka, hisz nehéz ut álll előtted még. * szól, persze elmondaná a lánynak, de nem ismeri eléggé, és benne van,hogy bizalmatlan is egy kicsit * Ne törödj a gondjaimmal, majd megoldom. Legyen elég annyi,hogy majdnem eltaláltad, de ennél bonyolultabbak a dolgok * fejezi be mondatát * Most viszont csepp lányka pihenned kell, hosszú ut vár még rád, de előbb fel kell épülnöd, de rám számithatsz, ha szükséged van valakire, kivel beszélnél, csak küldj levelet, És nem elszökni innen!!!Értve? * szól, majd távozóra veszi a dolgokat, mennie kell, kissé fáradt is, és pihennie kell, de még az ajtóbol elköszön * Az ég erői kisérjék utadat! * szól, s hangtalan léptekkel elhagyja a szobát, s reméli a lány nem szökik el * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Aug. 20, 2008 12:05 am | |
| *Anne állatai csendesen nyugovóra térnek a párnáján, s mikor Seth közli vele a dolgokat belátja innen nics kiút itt kell maradnia* -Rendben maradok de csak azért mert rá vettél! *teszi hozzá Anne majd elköszön tőle* -Szia, jóéjt, még biztosan találkounk, köszönök mindent! *mondja kedvesen Anne a tündefiúnak majd szépen betakarja magát s akár a ma született bárány úgy alszik most mély álomba merülve* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Szer. Aug. 20, 2008 6:03 pm | |
| * Anne sebei lassan gyógyulnak a gyógyító nő valami mágikus kenőccsel Anne fejét már teljesen begyógyította s lábát leápolta így már csak a bal karján van törés amit majd az idő fog begyógyítani. A teremben csend uralkodik, egy lélek sincs rajta kívül most, s ezt a csendet csupán a lány ébredezése töri meg. Anne ahogy lassan kinyitja szemét, ki is bújik az ágyból, magára ölti talárját, majd állataival útra kel, hogy ki szellőztesse gondolatait* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 25, 2008 5:39 pm | |
| *Mika érkezik Jeremyvel a betegre körbe néz*~hmm sehol senki vagy lehet itt vannak csak nem pont itt áááhh mindegy ~*kicsit meg van keveredve talál egy ágyat majd lefekteti a srácot*-Hát nem mondom jó nagyot kaphattál de azért pihenj*mondja majd elhaggya a termet reméli valaki észre veszi a srácot bár nem hinné hogy nagy bajai lennének egy pillanatra megáll az ajtóba* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Betegszoba Hétf. Aug. 25, 2008 5:48 pm | |
| *Jeremy agyába végre beözönlik a rendes vérmennyiség, ahogy az ágyba kerül. Pislog egy párat hogy kirajzolodjon neki, hogy ki van felette, de most nem a vérfarkas az, hanem csak Mika. Probálna megszólalni, de még csak nyögni tud valamit. A fejéból, és a nyakából is szépen csorog a vér, jól össze is piszkolja az ágyat. Talán lett egy enyhe agyrázkodása. Aztán oldalra néz, amerre Mika ment.* - Hmm Mika!...-*Szól neki. Az utolsó kép amit látott, hogy egy vérfarkas akarja átharapnia torkát.* - Elkapott?!-*Kérdezi a véres nyakához kapva, nem akar vérfarkas lenni. Felül, kezd észhez térni, közben a nyakához kap, aztán a tarkójához.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Betegszoba | |
| |
| | | | Betegszoba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |