Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 44 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 44 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Skócia | |
|
+8Ashlie Brogar Glevor Driana Stardew Hanna Oksanen Jozef Bomontov Anna Svetlana Natya Baleslav Elisaveta Grozda Moraru-A Cirelin de Sovalon 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:09 pm | |
| First topic message reminder :
Skócia települései, országa stb. stb. stb. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:19 pm | |
| Anna is megérinti a Zsupszkulcsot, majd egy pillanat múlva ott találja magát Elisa mellett. Gyorsan feltápászkodik, mert a hirtelen érkezés miatt elesett. Leporolja magát, és Elisához fodul. - Örvendek * mosolyog a lányra* ~ találtam egy újabb barátot ~ *nyugtázza örömmel* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:19 pm | |
| //Én már ide írok^^//
*S lám, Avril is ittvolt, a kezdetek kezdetén, csak épp késett egy pöppet a Velencei útjából hazatérve. Hiába, születésnapját szép helyen kell ünnepelnie. Drianát megpillantva biccent, barátnője mellé áll.* Szia, képzeld ma lettem 14! Olyan menő érzés... teljesen felszabadító! *mosolyog Driára, és a kezébenyom egy cseresznyés piskótát.* Velencéből hoztam, isteni íze van. Megannak meg Kestrencyának, Arianának Jacknek és Svetlanának is hoztam. *haját a füle mögé lökdösi, és feszülten figyel Jozefre. Kimaradt neki amit eddig mondtak, ezért lapít egy kicsit, ímg fel tud zárkózni.* |
| | | Natya Baleslav Diák
Főkarakter : babyberrycukru@hotmail.com Hozzászólások száma : 122
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:17 pm | |
| *Landolnak a zsupszulcsan, Natya körülnéz*- Hát ez lenne skócia-*mondja majd kikerekednek a szemei, sokfelé járt már apjával, de most ez valahogy kiváltképp szépnek tűnik számára. * | |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:14 pm | |
| * ELisa nem győzi az integetést, és a biccentést váltogatni. Mikor végre nem jön már senki se a közelbe, Anna felé fordulhat.* - Szia Elisaveta Grozda Moraru. Allidon. De szólíts csak Elisának.* ismét egy biccentés.* - Hát most kiváncsian várom a kalandot.* darálja mikor meglátja Jozefet.Aztán megérinti a zsupszkulcsot és ismételten kellemetlen érzéssel mellékelve érkezik, azaz landol, sKÓCIÁBAN.* | |
| | | Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:09 pm | |
| Skócia települései, országa stb. stb. stb. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Skócia | |
| |
| | | | Skócia | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |