Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Skócia | |
|
+8Ashlie Brogar Glevor Driana Stardew Hanna Oksanen Jozef Bomontov Anna Svetlana Natya Baleslav Elisaveta Grozda Moraru-A Cirelin de Sovalon 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:09 pm | |
| First topic message reminder :
Skócia települései, országa stb. stb. stb. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Driana Stardew
Hozzászólások száma : 709 Kaszt :
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:47 pm | |
| *A szőke hercegnő igencsak meglepődik az idegenek láttán, még ha szimpatikusak is. Csak hát ő azt hitte, hogy Jozef fogja előcsalogatni az állátkát. Dria végülis barátságosan mosolyog, és karbafont kézzel néz várakozóan az idegenekre, ő bizony készen áll az indulásra.* | |
| | | Hanna Oksanen Diák
Hozzászólások száma : 126 Kaszt :
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:46 pm | |
| *CSak elmosolyodik majd követi a többieket kiváncsi rá hogy mik adják ki ezt a dallamot vagy mi ha eggyes számba gondolkozik de minden megeshet így most abba állapodott meg magával hogy majd meglátják ha oda érnek nyugodtan viszonylag csendesen megy a többiek után majd meg is érkeznek és három férfit lát meg, nem szól közbe de elgondolkozik kik lehetnek ezek*~skót bárdok vagy zenészek ?? hmm nem tudom~*gondolkozik el de a szavakbol sejteni véli hogy az eggyikükkel mennek le a tóra* | |
| | | Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:46 pm | |
| *Anna is meghallja a dallamot. Észreveszi a levelek színét is. Zöldek, pedig ősz van. Látja, hogy a többi diák is észrevette már a furcsa változást.* ~ Már egyre jobban kíváncsi vagyok Nessire ~ * gondolja izgatottan, és megszaporázza a lépteit. | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:44 pm | |
| *Ahogy a kis csapat elindul az erdőban a hangforrás felé a zene egyre hallhatóbbá válik. Lassan kihallatszik belőle a lágy hengedű, és a valahogy nem odaillő, de mégis harmoniában álló skótduda hangja. A távolban lassan tűz halvány fényét vélik felfedezni, és ahogy közelebb lépkednek meglátják a tűz körül ülő három férfit is, az egyik egy magas vörös sok szelővel, nála van a skót duda. A másik egy feket, hosszú hajú, olyan tipikus hős arca van, mintha sosem lenne hajlott a háta, szinte már már királyi a tartása. Nála nincs hangszer, csak egy bot a kezében. És egy barna fiatal férfi, nála van a hegedű. Láthatóan egyikük sem idősebb 35 évnél. Amikor a kis csapat közelebb ér feléjük pillanatnak.* -Ideértek hát Bomontov úr, reméltük, hogy szerencsés utuk lesz. Ők a vállalkozók, akik eljönnek velem a tóra? *A fekete hajú férfi állt fel és szólalt meg. A hangja is azt a délceg, daliás múltat idézi, amiről a diákok csak könyvekben olvashattak. Amikor még királyok uralkodtak, és a háborúkat sem a technika ereje döntötte el.* | |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:41 pm | |
| * Elisa bólint a vadőrnek, miközben tovább haladnak. Csodálkozik, hogy zöldek a levelek, a dallam már csak hab a tortán, de hpgy még tavaszi illatot is érezzen?! Na ez már kész agyrémnek számít nála.* - Hát szerintem létezik, de nem úgy néz ki mint ahogy a muglik tartják. A sellők se olyan szépek mint a mugli mesékben. De van valós alapja.* vonja meg a vállát.* | |
| | | Natya Baleslav Diák
Főkarakter : babyberrycukru@hotmail.com Hozzászólások száma : 122
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:41 pm | |
| * Natya zavartan néz ide oda. A nagy kényelem után, csöppet zavarja ez a táj, hisz itt nincs semmi, aminek ő parancsol, úgy érzi az irányítás kicsúszik a kezéből.* ~Zöld levelek, a zöld a kedvenc színem~*gondolja, majd magában elmosolyodik, de mielött ezt bárki is meglátná fintorra vált, nem akarja rontani az imidzsét.*~mit kell enyit foglalkozni ilyen mugni izékkal, ez megalázó, ha ezt apám megtudná~*gondolkodolkodik a lány, és lassan úri mozdulatokkal sétál, minden mozdulatából felsőbbrendűség sugárzik* | |
| | | Jozef Bomontov
Hozzászólások száma : 115 Kaszt :
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:39 pm | |
| -Ez is egy lehetséges verzió talán. *Pillant Natayára, majd Avril választá és Nea reakcióját is végighallgatja.* -Látom sok-sok információ van, és mind erősen bizonytalan. *Felfedezi a dallamot.* -Remélem, hogy hamar összefutunk velük, és nem vesztek el a levelek. A hollóm...néha nagyon el tud tévedni. *Zavart mosollyal indul meg a zene irányába.* | |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:39 pm | |
| *Ash hallgatja a beszámolókat és követi a Vadőrt.Lát néhány haragoszöld levelet amit picit furcsáll de nem hangoztatja.*-Szerintem létezik! Akkor mért jöttünk volna ide.-*Kérdezi mosolyogva és lépked tovább.* | |
| | | Driana Stardew
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:37 pm | |
| *Dria lepacsizik Avrillal, naná, hogy a két stéber ért a legendákhoz. A leányzó követi a vadőr mozdulatait, aztán bólogat, szőke szöszméje csak úgy szálldos.* Ha mugli lennék, akkor is hinnék benne, de mivel a varázsvilágban élek, teljesen biztos vagyok benne, hogy Nesszi létezik. Ma találkozni fogunk vele? *kérdezi nagy fekete szemeivel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:36 pm | |
| *Eléggé kietlen a táj, de sebaj. Legalább nem járnak erre sokan, és ez fontos, hiszen egy diákcsapat és egy férfi tűnt elő a semmiből. Mugli legendák... hát, azokban nem igazán van otthon sajnos, ezért csak lapít, és csendesen követi a vadőrt. Ezerrel gondolkozik, hátha mégis eszébe jut valami.* ~ Hát, én semmit nem tudok arról az izéről. Azt hiszem, kígyószerű... egy hatalmas, kígyószerű tengeri szörny. Ennyi. ~ *mondja el, de csak gondolatban. Natya lenéző pillantását ellenségessel viszonozza.* Hát... szerintem létezik, ha nem is teljesen olyan, amilyennek a muglik leírták. *szólal meg végül hangosan. Csodálkozva veszi észre, hogy zöldek a levelek, pedig közeleg az ősz, de csak megvonja a vállát. Mintha valami dallamot hallana, de nem biztos benne, nem hallja jól.* |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:35 pm | |
| -Hát én már hallottam elég sok midnent azt mondják a víz nyomása miatt vannak különös képződmények amit a szörnynek tudnak be vagy csak reklám ügy miatt trerjesztik hogy él én nem tudom*mondja közbe körbe néz a fákon el csodálkozik kicsit de nem teszi szóvá majd meghallja* ~ mi lehet ez a dallam?~*gondolkozik tény hogy nem tudja higgyen e a szörnybe vagy csak egyszerü kitalációnak tudja be* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:34 pm | |
| *Mosolyog vissza Jozefre, azért elmondja amit tud.* Nos, legjobb tudomáso mszerint a Loch Ness egy dínóféle, ahogy azt Dria is mondta, de valahogy a vízi élővilághoz is alkalmazkodott a teste, elvileg. A fura az, hogy rengeteg bizonyítékszerűség készült róla, de még sosem sikerült a mulgiknak bebizonyítani, hogy él. Ugyanannyi esély van arra hogy létezik, mint hogy az Astra Bailey és Megan Rontis által elhírdetett plimpik meg ilyesmi lények élnek. *apró mosoly, nem akarta egyik lányt sem megsérteni, de nem is tette, hiszen ő hisz a csodákban, ahogy a másik két lány csak épp ő másmilyen "értelemben".* |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:33 pm | |
| *Az erdő nem túl különös, de azért egy kicsit mégis. Hiába közeledik az ősz a fák levelei szinte haragos zöldek, pedig nem fenyőkről van szó. A szél halkan lengedez és mintha a távolból lágy dallamot is hozna a jól fülelő diákok felé.* | |
| | | Anna Svetlana Diák
Főkarakter : darknissa@freemail.hu Hozzászólások száma : 1853 Kaszt : Üzenőláda : Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D
.perselus.piton.
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:32 pm | |
| *Anna csendesen követi a vadőrt. Ő nem túl sokat hallott a szörnyről, ezért próbál oda figyelni. Érdeklődve nézi társait is, akik mondanak valamit a lényről* | |
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:31 pm | |
| -Apám szerint a szörny ami a tóban van, az egy sárkány, egy eléggé elmutánsodott sárkány, hisz a vízben él-*mondja Natya és mosolyog, szereti hangoztatni az apja véleményét...* | |
| | | Jozef Bomontov
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:29 pm | |
| -Jól mondja a kishölgy. *Avrilra is egy bátorító mackós mosolyt villant, hogy nyugodtan mondhatja, ami eszébe jut, nem kell jelentkezni, hiszen ez nem egy óra. Szép lassan közben eljutnak az erdőig. Nem látnak sokat a diákok még mindig a túloldalból. Annyi biztos, hogy a tó arra van, mert érezni szinte a víz illatát.* -Igaz, bár ha a tehén a tóhoz kószál könnyedél elkaphatja. *Válaszol Elisavetának is.* -És mit gondolnak létezik ez a lény, vagy tényleg csak afféle mugli kitaláció? | |
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:28 pm | |
| - Pff mugli legendák-*mondja undoroodva a lány, és lenézően pillant körbe* | |
| | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák
Főkarakter : vibex10@hotmail.com Hozzászólások száma : 867 Kaszt : Üzenőláda : Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:27 pm | |
| * Elisa kiváncsian várja., mikor indulnak a tóhoz de előtte még egy kérdése van a vadőrnek. Hiába mugli születésű, és hllott már a szörnyről de semmi lényegeset nem tud mondani. Ez aztán a ciki.* - Egszer azt hallottam a hogy a falubeliek azt mondják, hogy a teheneiket vagy más állataikat megeszi. De én ezt abszúrdnak látom. Ha a tóban él, hogyan jutna el a falubeliek tanyájára.* mondja fintorogva. * | |
| | | Ashlie Brogar Glevor Diák
Hozzászólások száma : 423
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:26 pm | |
| *Ash mosolyog egyet mikor megérkezik a Vadőr és meg is szólal.*-Jó napot Bomontov úr!-*Köszön és megfogja a könyvet amikor rántást érez a köldöke táján picit megrezzen. Állva érkezik meg és nem hasra vagy akármire esve.*~Legendák? Erről még nem olvastam sokat.~*Gondolja és elindul a Vadőr után az erdő fele.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:25 pm | |
| *Jelentkezik, elvileg ismeri a szörnyet. Apró mosoly terül el arcán, és Dirára kacsint, és végigsimít új, vörös pánt nélküli felsőjén, és a hozzá passzoló combközépig felhajtott farmeren, a lábán levő balettcipellőt megigazítva. Szép ruha van rajta, ezeket is kapta Velencében, a szüleitől, akik nem értették hogy lányuk hogy a francba tért vissza, de mivel Jacknek hisz, nem akarta elmondani a szerinte levő igazat, hanem annyit mondott hogy félrement a bagoly, és végig élt-virult.* |
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:24 pm | |
| -Szia, én Natya vagyok-* megy oda a lányhoz aki a földön landolt*~egyre többen leszünk, de szinte mindenki nagyon ellenséges~*gondolkodik Natya*~azt hittem legalább most tudok majd barátkozni, bár jobb is, hogy nem nagyon megy, biztos néhányan sárvérűek~*gondolja majd undorodva körbepillant* | |
| | | Driana Stardew
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:24 pm | |
| *Driácska úgy gondolja, hogy nem órán vannak, nem kell jelentkezni, tehát mondja magától, miközben komoly pofival sétál.* Én úgy tudom, hogy Nesszi afféle viziszörny, a dinók leszármazottja. *A társaira néz, megerősítést vár, de neki ez hazai pálya, hiszen lényegében Nagy-Brittanniában nőtt fel.* | |
| | | Hanna Oksanen Diák
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:23 pm | |
| Ő is megérkezik majd körbe néz már volt erre felé bár az régen volt most Jozef szavaira figyel mondjuk hallott egysmást de nem nagyon foglalkozott vele beállította mugli legendának és ennyi de azért kiváncsi azt igazságra* | |
| | | Jozef Bomontov
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:21 pm | |
| *A diákok egy eléggé kietlen tájra érkeznek, nagy mező, talán mondhatni rét. Virágok már alig vannak, hisz közeledik az ősz. A tó mellé közvetlenül nem érkezhettek, hiszen akkor a végén ők lennének a nagyobb látványosság és nem maga a szörny. Mikor már mindenki láthatóan összeszedte magát az utazás után megszólal.* -Ez lenne hát Skócia, a távolban ott az erdő, azon túl a tó. Van, aki esetleg ismer mugli legendákat a szörnyről? *Teszi fel kérdését, majd szépen el is indul az erdő felé, remélhetőleg a diákok követik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Skócia Szer. Aug. 27, 2008 4:21 pm | |
| *Amikor megérkezik a Vadőr, akkor érdeklődve hallgatja.* ~ A Lock Ness-i szörny? Ez érdekes lesz... ~ *gondolja, majd a zsupszkulcshoz lép és megfogja. Nem olyan sokára érzi a rántást a köldöke környékén, és a következő pillanatban már Skóciában vannak...* ~ Jééé, Avril is itt van. ~ *esik le neki, és halvány mosollyal int a lánynak.* Szia Av! *mondja halkan, majd a vadőrre figyel.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Skócia | |
| |
| | | | Skócia | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |