Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Holdfény sétány | |
|
+94Mélissa Ognyana Lorraine Betranche Evelia Ismere Martina Stravich Hua Xiangfeng Seldrit El Perimd Rory L. Milborrow-Quenell Lina Wierro Emily Kyra Beawer Kádár Enikő Katherine Mary Black Juan Miguel Santiares Lismine Lockwood Lavena Theia Xavier Raanan Laura Wylee Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Rosetta Waylan Celso Eustorgio Bonifacio Farkas Zsuzsanna Gaiaea Eris T. Fillion Armand Promotof Allan Redrick David Robert Beawer Priscilla Elena Black Victoria T. Lassenien Julian Redrick-arch Jérémy Raphael Fiachra Mira Rose Sepp Dierk Zachary D. Reed Barbara Candice Blake Nadin Senoil Phionnalla Cairistìo Sabine Cornwell Taylor Halway Diane Charmey Lisa Amour Shiwo Altolos Adela Ionela Mirunela Krasimir Waylan Krastio Miroslav Morana Volos Mardhug Grihol Effie Ginger Delaney Morgane Devan Zeph Owen Rosalie Hooper Sean Randy Zealot Valery Black - Eramir Pierre Bontavier Ivona Ivanovna Elizabet Kingston Han Jaejoong Varvara Beatrice el Esposito Angelina Britanny Moore Cathrine Collins Lynette Stelly Hunyadvári Szevér Eligio Lance Jens Tichaon Rose Emily Scott Aaron Drawer - Allidon Joe M. Renaldo Ashley Christable George Darkrain - archiv Andrey Bogdan Viktorya Rada Adam Thomson David Grivalt Kalandmester Anabella Stepp Ann-Tabitha Serenity Alex Black Fleur Isabelle Trender Angelina Mary Black Samantha Cooper Miranda Wilson Rayko S Dragomir - archiv Jenny Krissy Szofia Levita Jessica Dream Wanda Dorcas Gloria Asen Belphegor Valentin Ariel Hognael Alexandra Sirov Marielle il Sernioll Meriel Candisson Nick C. Maundrell Sheila Leays Ivor Oleg Cirelin de Sovalon 98 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Holdfény sétány Kedd Dec. 23, 2008 6:29 pm | |
| First topic message reminder :Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor. Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik. Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Evelia Ismere Diák
Főkarakter : icipicica@hotmail.com Hozzászólások száma : 25 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Május 30, 2011 4:36 pm | |
| *Evelia nevet, amikor Xia meghajol. Mindig úgy gondolta, hogy a meghajlás sokkal jobb, mert kézfogásnál mégiscsak megfogjuk egymás kezét. És Evi szerint ez kiváltságos dolog, legalábbis férfi-nő kapcsolatban. De azt hitte, hogy itt ez a szokás.*-Ja, hát tudod sokat utazgattam és vannak helyek ahol kézrázással üdvözlik egymást az emberek. Azt hittem itt is így van. Nem akarsz leülni? Hogy hívnak?-*Evinek szimpatikus a lány, főleg az, hogy ennyire bánja hogy fellökte.* | |
| | | Hua Xiangfeng
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2613 Kaszt : Üzenőláda :
Szívesen játszok bárkivel, írjatok üzit!
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Május 30, 2011 4:31 pm | |
| -De tényleg. Olyan szörnyű.*Vált át panaszkodó hangnembe. Vele ez mindig előfordul. Csak hát vannak olyan emberek, akik ezt a helyzetet nem éppen úgy kezelnék, mint Evelia. A lány mondatára kicsit nyugodtabb hangon válaszol.*-Igen. De már elfelejtettem, hogy min gondolkoztam. De biztos nem volt fontos.*Legyint egyet a kezével. Mikor a lány bemutatkozik, és a kezét nyújta, Xia zavartan néz rá.*-Öhm, ne haragudj, ezt miért csinálod?*Néz még mindig a lány kezére. Már lassan egy éve itt van, de ezeket a szokásokat még nem sikerült megtanulnia.*-Én Xia vagyok.*Mutatkozik be azért egy meghajlással, mert nem akar udvariatlan lenni. Ez meg például Evinek lehet furcsa.* | |
| | | Evelia Ismere Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Május 30, 2011 4:27 pm | |
| -Semmi baj.-*Mondja a lánynak, aki fellökte. Nem esett el, de azért hosszú, zöld selyemszoknyájának a vége így is piszkos lett. Lehajolt, és egy mozdulattal lesöpörte a port, majd rámosolygott a lányra, akin látszódott a megbánás.*-Látom rendesen elgondolkodtál.*Vigyorgott.*-Evi vagyok.*Kinyújtotta törékeny, kecses kezét és várta, hogy a lány megrázza.* | |
| | | Hua Xiangfeng
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Május 30, 2011 4:22 pm | |
| *Az utóbbi időben nem volt látható itt, Nellondban, ám, most, hogy az óra sajnálatos módon elmaradt, úgy döntött, lesétál ide. Világoskék hanfu van rajta, feje tetején pedig fehér rózsák koszorúban. Haját befonta, így hosszú hajfonata a hátán lóg. Kicsit álmodozó az arckifejezése, de mindig, ilyen, ha gonolkozik. Ezért észre sem veszi a másik lányt, aki szintén a holdfény sétányra tévedt. Véletlenül nekimegy, de nem erősen, tehát a lány valószínűleg nem esik el.*-Ó, nagyon sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Nem figyeltem.*Szabadkozik.*-Ugye jól vagy? Annyira ügyetlen vagyok.*Folytatja saját maga ostorozását.* | |
| | | Evelia Ismere Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Május 30, 2011 4:14 pm | |
| *Evi a főtérről egy sétányt pillant meg. Emlékezete szerint ez a Holdfény sétány. Illik rá a név. A macskaköves utat kétoldalról fák övezik, vannak öregebbek, fiatalabbak, de mind ugyanolyan ezüstöszölden csillog. Csak annyi fény van, mint éjszaka telihold idején, de pont ez adja a hely hangulatát. Evi meglát egy padot, odasétál s leül.*~Csodaszép ez a hely. Kár hogy a szüleim nem láthatják.*Kicsit elszomorodik mikor eszébe jut anyja és apja, de aztán eltereli a gondolatait a hely szépsége. Kár, hogy szinte senkit nem ismer még ebből a suliból. És állatokat sem látott errefele.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 1:44 pm | |
| - Hát a bátyádnak tényleg bejött az élet. Jól el tudott helyezkedni. *Mondja egy elismerő félmosollyal az arcán. Bár az is igaz, hogy ha olyan emberek vesznek körül, akkor könnyen be lehet illeszkedni. Bólint egyet a lány szavaira, és szépen visszaindulnak együtt.* - Nem gond. *Mondja egy újabb félmosollyal, és ha felértek a hálókhoz, akkor a lányt felkíséri a sajátjába, ott elbúcsúzik tőle, majd azután visszamegy a maga hálójába. Ott pedig nagy valószínüségel gondolkodni fog. Sok mindent át kell gondolnia most.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 1:26 pm | |
| //olvadunk//
-Lehet hogy már említettem, de Noelnek hívják és kvibli. Rajong a mugli technikáért és mindenért amit azok tesznek vagy csinálnak, és most kezdett el a nagybátyámmal dolgozni afféle háttérmunka irányítóként. Hihetetlenül jó szervezö a srác, és bár egy viccesláda, és kicsit esetlen is, azért imádom, elvégre a bátyám. Sokáig nem találta a helyét a mugli világban ahol élt eddig, úgyhogy most már sinen van az élete, kész fönyeremény neki ez az állás. *mondja a lány kedvesen, majd folytatja*-Ha nem gond akkor én már visszamennék a szobámba, kezd késöre járni. *mondja, és amikor a fiú bólogat, visszakíséri a szobájába, közben persze továbbra is beszélgetnek és nagyokat nevetgélnek.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 12:04 pm | |
| *Elmosolyodik a lány szavain, de most nem mond semmit. Csak mosolyog. Aztán a következő kérdésre ismét csak mosolyog.* - Rómában. A fővárosban. *Feleli a lánynak, majd csak mosolyog rá.* - Jós? Az jó, bár erre nem gondoltam. *Mondja kissé kuncogva. Aztán ismét felállnak, és újra elindulnak. Ha a lány elengedte a kezét, akkor most újra megfogja, és közben beszélni kezd.* - Neked van egy testvéred, igaz? Ő is ide jár, vagy ő hol van? *Kérdi a lánytól. Kíváncsi az ő családjára.*
// Bocsi, hogy nagyon rövid. -.- Fagyikehely // |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 11:08 am | |
| -En is, és remélem hogy sikerül összefutnunk. *mondja Al kedvesen, majd folytatja.*-Olaszországban pontosabban hol? *kérdi, majd mivel nem nagy dohányos tényleg nem gyújt rá amikor a fiú ingatja a fejét hogy nem cigizik.*-Valóban sejtettem hogy valami ilyesmi lehetsz. *mondja a rézhajú leányzó, majd nevet egyet.*-Nos, azt hiszem az enyém is jellegzetes, ugyanis én meg jós vagyok. *mondja, majd feláll és ismét egy sétára invitálja a fiút. Egyre jobban megszokja az érzést, és a gondolatot hogy van egy barátja, bár nem tudja hogy mennek ezek a dolgok, de csak úgy élvezi, úszik az árral. Néha-néha az égre pillant, néha pedig a fiú fekete szemeibe néz, jó neki annak közelsége, egyáltalán a tudat, és bár kezd hüvösödni, cseppet sem fázik. Ha akarna valamit a fiú, most megtehetné, most már felkészült bármire a lány, de ha nem tesz semmit csak úgy vannak, az is sokat jelent, így sétálgatnak tovább kéz a kézben. Valahogy nem jut Alnek eszébe semmi értelmes kérdés, így csak reméli hogy esetleg a fiú vet fel most valamit.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 10:42 am | |
| *Hát Lor elég felelőség teljes tud lenni ha akar, csak hát igen, az imponálás. Bólogat a lány ötletére, hisz érdekesen hangzik, nem kicsit.* - Ez jó ötletnek tűnik. Szeretek új helyeket felfedezni. *Mondja mosolyogva.* - Igen, nagyon szép hely. És ismét csak igen, ott születtem. *Mondja kuncogva. Mikor a lány leül a padra ő is így tesz, viszont a cigis kérdésre megrázza a fejét.* - Nem, de nem zavar ha rágyújtasz. *Feleli a lánynak egy félmosollyal. És tényleg igazat mond. Nem zavarná, sosem zavarta a cigi füst. Mikor mézes mogyoróval kínálják egy köszönöm kíséretében vesz magának, és amint lenyelte azt, amit bekapott, felel is.* - Harcos. Bár szerintem sejtetted. *Ütögeti meg kicsit kardját, majd végig néz a lányon.* - Na és te milyen kasztú vagy? *Kérdi a lánytól kíváncsian, mivel még tippje sincs rá.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 10:28 am | |
| *Al hallgatja a fiút, majd kicsit tetszik is meg nem is a fiú hozzáállása, valahogy ö lehet hogy eleve picit felelosségteljesebb. Nem is tudja, picit rossz tapasztalatai vannak az ilyen fiúkkal, föleg hogy a kuzinja is beleszeretett egy hasonlóba, aztán meg mi lett a vége..... De persze azért reméli hogy a felszín alatt Alex nem ilyen, ez csak a látszat, és az imponálás miatt van.*-Ertem, így már minden világos. *mondja Al, és tényleg megértö, hisz egy vadidegent elvenni nem kis áldozat, most már érti miért ez a dacos ellenkezés.*-Persze, nem is azt mondtam hogy azonnal gyere velem meg ilyesmi, csak majd összebaglyozhatnánk egy talit, és ha van kedved meg ilyesmi akkor feltérképezhetnénk együtt a szigetet. *mondja hallkan.*-Olaszországban még nem voltam, de a szüleim mesélték hogy igen szép hely. Te ott is születtél? *kérdi kedvesen, majd daimonján lévö táskából kiemel egy szál cigit és leül a padra.*-Te dohányzol? *nyújtja a fiú felé, majd ha az igent mond akkor együtt cigiznek tovább, ha pedig nem, akkor jó kislány módjára Al sem gyújt rá, hanem inkább mézes mogyorót kezd el enni, persze a fiúnak is nyújtja a csomagot.*-Es, milyen kasztú vagy? *pillant Al a kardra, hogy így folytassa a beszélgetést, hisz szeretné most már sokkal jobban megismerni Alexet.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 10:08 am | |
| - Az a mugliké. *Kuncog egyet, majd folytatja.* - Ja, majd haza megyek és újra megszököm. Bár arra a lányra tényleg nem vagyok kíváncsi. Egy vadidegent kéne eljegyeznem... Inkább kihagynám és maradok. *Mondja egy grimasszal az arcán. Meg hát, már úgy is van valakije. Aztán mikor a lány a saját családjáról kezd beszélni, nagyon kezd figyelni.* - Kétlem, hogy eltudnálak kísérni, mivel én is haza utazom, de csak látogatóba. De, majd biztos, hogy meglátogatlak jó párszor. *Kacsint a lányra, miközben belegondol, hogy milyen is lehet Uj-Kaledonia.* - Biztos az, kíváncsi is vagyok rá. *Mondja egy félmosollyal az arcán.* - Mond csak, te már jártál Olaszországban? *Kérdi a lánytól, miközben még a sétányt is csodálja. Elég szép hely.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 9:39 am | |
| -Hát, "Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó!" nem így van a muglik mondása? *kérdi kedvesen, majd folytatja.*-Szerintem nyugodtan hazamehetnél ahogy ígérted, legalább megnézni kit is akarnak rád sózni, aztán meg majd meglátod. Bár, megértelek, mert én is szeretek itt lenni, kifejezetten olyan mintha ez lenne a második otthonom. *mondja megint, majd folytatja. Nem tudja miért, most valahogy jólesik arról beszélnie mi is lesz majd a jovöben, bár még sosem gondolkodott ezen, pedig már nagyon kéne. Msot pedig van hozzá hallgatósága is, szóval nagyon jólesik neki, ráadásul ezek fontos dolgok számára.*-Hát, én még Svédországból jöttem, Lippenhoppból a sulira, mert még jó volt ott lakni a házban, de már nem volt értelme megtartani, úgyhogy most már teljesen odaköltözöm Uj-Kaledoniába, ahol a kuzinjaim is élnek. Ez lesz az elsö nyár amit teljesen ott fogok tölteni. Elkísérhetnél vagy meglátogathatnál majd, ha lesz kedved, és idöd. *invitálja Al a fiút, mert tényleg szeretné megosztani vele ezt a nyarat, persze ha úgy hozza a sorsuk.*-Nagyon gyönyörü hely, imádok ott lenni. *mondja szelíden Al, de nem kérkedik vele, hogy az ö családja és öröksége is igen jelentös, neki ez sosem számitott. A fiú utolsó mondatára Al csak egy nagy mosollyal válaszol, bár picit reméli hogy a fiúval remélhetöleg másról is hosszadalmasabban el tud majd diskurálni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Május 15, 2011 9:25 am | |
| - Végülis, van egy új családod, ha úgy vesszük. *Mondja egy félmosollyal. Bár azt tudja, hogy a szülőket nem lehet pótolni. A lány kérdésére elmosolyodik, majd válaszol is, miközben fizeti a lány részét is.* - Csak amit eddig is elmondtam. Olasz főnemesi család sarja vagyok, szüleimmel nem vagyok túl jóban, főleg a szökés óta. Bár az is igaz, hogy a szökés után visszamentem hozzájuk, hogy elkéretőzzek ide, és akkor kellett tennem egy ígéretet, hogy ha itt befejeztem a tanulást, akkor haza kell mennem és át kell vennem a család vezetését. És tuti, hogy valami ismeretlen, gazdag lányt is rám akarnak majd sózni. De én úgy sem fogok visszamenni, boldog vagyok itt. Főleg most, veled. *Mondja, majd a végén a lányra mosolyog, majd hamarosan oda is érnek a Holdfény sétányra. Ha minden igaz, még mindig fogják egymás kezét, így felemeli azt, és folytatja a mondandóját.* - Meg ha utánam is jönnének, tőled úgy sem tudnának elválasztani. *Mondja egy félmosollyal és a végén már kuncog. Bár érezhető a hangjában, hogy teljesen komolyan gondolja amit mond.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Május 03, 2011 6:16 pm | |
| *Lav csendben hallgatja a lányt, majd kicsit elszomorodik hogy ismét találkozott egy kedves lánnyal akinek sajnos igen keserü volt az eddigi sorsa. Valahogy sajnálja, hisz tudja milyen egyedül lenni ebben a nagyvilágban, föleg hogy említett kuzinja is hasonló sorssal rendelkezik, bár ö nem, és pont ezért tudott neki segíteni.*-Nagyon sajnálom, sokan vannak még hasonlóan itt Nellondban is akik egyedül vannak, vagy csak testvéreik vannak de szülökkel nem büszkélkedhetnek. Köszi, hogy a bizalmadba fogadtál igy ismeretlenül is.*mondja csendben, mert kicsit bánja hogy felvetette ezt a kérdést, de most már mindegy, túlesnek rajta és kész. Aztán meg kitudja, lehet hogy egy igaz barátság kezdete lesz ebböl az egészböl, és így is kezdi el saját életébe avatni Martinat.*-Nos, hát nekem van édesapám meg édesanyám, meg 7 testvérem. Az anyukám hagyományörzö japán családból származik, az apám pedig indián, egyébként auror és van egy vállalkozása, olyan fejvadász féle, én pedig vele együtt dolgozom nem oly régóta. Sokat civakodunk meg ilyesmi, de azért szeretjük egymást. Egyébként nekem a kis házam itt van Nellond szélén, nemrég költöztem ide, úgyhogy még a nagyfestés csak a nyáron lesz meg, de amúgy már minden mást rendbe tettem. Nagyon megszerettem itt Nellondban, bár mostanában sokat nem vagyok itthon mert elég sokat kell utaznunk apuval, de nagyon jó érzés hogy egy igazi saját otthonba jön haza az ember.*fejezi be a mondatát csendben, majd felveti a kérdést csak úgy, ahogy eszébe jut.*-Nincs kedved meginni velem valamit vagy ilyesmit? Esetleg egy fagyira meghívhatlak? *mondja kedvesen Lav, majd ha a lány igent mond akkor elindulnak fagyizni, ha pedig nem, akkor elbúcsúznak és Martina keres valószínüleg egy galambot hogy eltudja küldeni levelét, Lavanya pedig benéz a Jeniliába.*
//Inkább így kiírtam magunkat, majd máskor kezdünk egy újat, köszi a játékot, szióka.// |
| | | Martina Stravich
Főkarakter : linawierro@hotmail.com Hozzászólások száma : 34 Kaszt : Üzenőláda : Játékért Lina Wierrot kell zargatni^^
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Május 03, 2011 5:59 pm | |
| -Alanois? Nem nem ismerem. *vállat von majd meghallgatja Lavot.* -Nos, én egy mugli, és egy boszi lánya vagyok. A kék haj a nagyanyámtól származik. Szerencsére én nem lettem olyasfajta aki él-hal a varázslásért. Persze, szeretem, meg minden, de ez nem azt jelenti, hogy én tehetséges vagyok. De azért vagyok itt. Vagy is ott a suliban... Egyéb tudnivaló rólam az, hogy a varázsló szüleim öt évesen elhagytak, és a zsidók neveltek fel. Legalább is kijáratták velem az általános iskolát. De én nem szerettem velük élni, ahogy ők se szerettek velem, mert kék a hajam, nekik pedig fekete,barna vagy esetleg vörös... de volt akinek át volt festve a haja szőkére. Az volt az anyám... a főnök pedig a keresztapám. Fater meg sehol. De a végére, szerencsére megszabadultak tőlem, eleresztettek, mert sokba kerültem nekik. Mennyek utamra. Én meg vonatoztam, és ideértem. Jó helyre. Nemrég kaptam egy levelet is, az igazi anyámtól, hogy nagyon sajnálja, hogy elhagyott, de nem volt pénz, és már a boszorkányok kihalásban voltak a faluban, és csak engem tudtak megmenteni. Apám meg meghalt... Na a lényeg az, hogy anyának akarok anyák napi köszöntőt adni, megkésve, de.. jól van na... *húzza a száját, és folytatja.* -Ezért is keresek valami galambfélét vagy mit... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Május 03, 2011 5:46 pm | |
| -Az klassz, a kuzinom is odajár, lehet hogy ismered is, a neve Alanois Winderburg és naxis. Oh, bocsi, ha zavar akkor mindjárt el is oltom. *reagál azonnal ahogy a lány befogja orrát, majd nagyot szív egy utolsót a cigiböl, kifújja, majd ledobja a csikket és eloltja.*-Oh, akkor nagyon szerencsés vagy hogy nem kell havonta fodrászhoz járnod festetni. Néha bizony egy egész vagyont is elkérnek, anyum tudna erröl órákat beszélni, ö festeti a haját mert már jócskán ösz neki, de szerencsére nekem még nem kell, nem vagyok abban a korban. *mondja Lav, majd daimonját kezdi el simogatni aki közben a lábára heveredett.*-Hát, errefelé nem szoktak csak úgy madarak repülgetni, csak olyanok amik levelet visznek valahova, és én ugy tudom hogy ha szeretnél te is feladni eképpen ilyet, akkor ott a Kúrián megteheted nyugodtan, semmibe nem kerül. Tölem lehetunk barátnök, bár az nálam nem csak így egyszeriben megy, de rátérhetünk arra az irányra is. Al mindig mondja hogy van sok édes pasi a nezán, úgyhogy biztos neked is akadna egy-kettö az ujjadra.*mondja nevetve Lav, mert ö nem menözni akar vagy ilyesmi, nem akar a középpontban lenni vagy hasonlók, egyszerüen csak ö ilyen és kész.*-Na, gyere ülj ide vissza és mesélj egy kicsit magadról, elvégre a barátnöség egyik pillére az is hogy tudjunk egymásról mindent. *mondja mosolyogva, majd visszahúzza gyengéden a lányt a kezénél fogva.* |
| | | Martina Stravich
Főkarakter : linawierro@hotmail.com Hozzászólások száma : 34 Kaszt : Üzenőláda : Játékért Lina Wierrot kell zargatni^^
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Május 03, 2011 5:31 pm | |
| - Ahan, nagyon jó... Az én nevem pedig Tina, és a Nezabar Varázslóképzőbe járok...*majd a kezével az orrát befogja. Utálja a cigaretta szagot. Bár tiszteletben tartja a nő szokását...* -Egyébként nekem ez a természetes hajszínem. Nem használok hajfestéket. És ahogy láthatod, majdnem tetőtől-talpig kék vagyok... *kicsit gúnyolódik, de persze mert Tina ilyen.* -És a te hajad festetve van? *tér rá Lavra, ne mindig róla szóljon minden, de ezt ő élvezi. Szereti ha körülötte forog a világ.* -Egyébként kisebb koromban kékesszürke volt a hajam. De ahogy nőttem, egyre sötétebb lett a hajam. Nem t'od jön e erre valamikor egy madár? *húzza a száját, mert igazán egy madarat sem látott. A "t'od' kifejezést pedig most azért használta, mert lazának akar tűnni Lav mellett. Ne csak Lav legyen menő, ő is... Persze Tina nagyképűsége túllép a határon. A végén lerakta a rózsát, és a levelet, és feláll, perdül egy- kettőt, és ravaszon Lavra néz.* -Leszünk barátosnők? Úgy sem ismerek egyetlen nellondi csajt se. Sőt a suliban sem ismerek sok csajt, vagy srácot... Nem ismersz valami jóképű hapsit az én koromban?*neveti el magát, mert elég furcsa módon fejezi ki magát. Persze most viccel, mert jó fej is akarna lenni...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Május 03, 2011 5:14 pm | |
| *Mivel elég ideges már hetek óta hogy nem tudja mi van szeretett kedvesével, így igen idegesen lépdel tüsarkú cipöjében Továbbiakban öltözete egy mellalatti feszülös top mely szépen megmutatja dekoltját vérvörös latex anyagból persze, mindehhez pedig még egy trapézszárú börnaci párosul, és egy hosszú piros dzseki kicsit fényes anyagból. Vállán mint mindig ott van daimon makija, és mint mindig hosszúakat szív menet közben cigijéböl, majd leül egy padra egy kék hajú lány mellé és szóba elegyednek.*-Szia, én Lavanya vagyok és itt lakom Nellondban. Tetszik a hajad szine, tök jó. *mondja, majd figyeli a lányt. Tekintete csöppet sem lenézö vagy ilyesmi, tud ö kedves is lenni ha akar, és most akar. Legalább eltereli a gondokról a figyelmét.* |
| | | Martina Stravich
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Május 03, 2011 4:53 pm | |
| *Tina fehér kék kockás tunikában, és fekete, kék csillagos nadrágban, edzőcipőben, és egy barna bőrdzsekiben jelenik meg. Kék haja hátán lapul, és most csak úgy mendegél. Nyakában pedig egy fehér sál. Macskája mellette lépked, és dorombol. Farkát jobbra-balra lassan mozgatja. Tina hajában egy kék rózsa feszül. Allidonos jelvénye ezúttal nem a mellkasán hanem a sálán van kitűzve. A kezében is egy kék rózsa van, és kisírt szemekkel megy, míg csak bír. Mikor egy padba ütközik, arra leül. hirtelen a zsebéből, egy levelet is kivesz. Anyák napi köszöntő van benne, amit édesanyjának kéne odaadni, de azt, hogy? Haza menjen? Személyesen lenne a legjobb, de még alig érkezett meg.*~Na, ha még erre si jönne valamiféle madár, még örülnék is, és odaadnám neki, hátha eljut anyához. Bár amennyire az itteni madarak... bár ki tudja, hogy ezek nem olyan szárnyasok?~ -Csak nehogy nekiugorj te buggyant macska! *süti le a szemét a szőrgombócra, aki láthatóan a vihartól elbúvó madárra pályázik...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szer. Ápr. 06, 2011 7:13 pm | |
| *Lav kicsit fáradt az efféle játszadozásokhoz, de hát nem akarja megbántani a szeretett férfit, így hagyja hogy a sors vezesse az ösvényen. Amikor egy dartz szobába vezeti be Evan azt gondolja hogy végre kipróbálhatja ezt a játékot is, mindig is kiakarta, úgyhogy ez most igy tök jó. Majd a hatás szünet, ha ezt annak lehet nevezni eléggé letaglózza, más is kell hogy itt legyen, így hevesen kezd verni a szíve és várja hogy mit is szeretne a férfi. Már azt hiszi hogy szakítani akar szerelme, hisz most ö is eléggé el volt havazva, meg valahogy mostanában nem úgy jöttek össze a dolgai sem, így gondolta emiatt ez a nagy beszélgetés és komolyság. Azonban óriásit téved, hisz a fiú megkérte a kezét.*-Te örült, naná, hogy hozzád megyek, ha valóban ezt szeretnéd. *mondja kicsit elérzékenyulve, majd forrón és hosszan megcsókolja a fiút, miközben az az ujjára húzza a gyürüt.*-Amugy én is beszélni akartam ám veled. De én csak egyszerüen megakartalak hivni most 8-án estére a Japán ünnepségre, amikor is Buddha születésnapját ünnepli nálunk az egész család. Ott lesz mindenki aki csak számít, úgyhogy ott a helyed. Es ha nem gond, és ráérsz, akkor valamikor hozzám is költözhetnél, mondjuk már a hétvégén nem tudom hogy a nezás szabályzat engedélyezi-e, de jó lenne ha tudnál, majd kérdezd meg. *rizsázza gyorsan amit ö szeretett volna, majd erösen magához szorítja a fiút, és elindulnak a lány házába, hisz ezt a csodaszép pillanatot meg kell ünnepelni.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szer. Ápr. 06, 2011 6:56 pm | |
| Elindulnak a kajálda felé, amikor is Evandrus hirtelen lekanyarodik a holdfénysétányra, majd letér egy kis utcában, és megállnak egy ház előtt* -Egy fél pillanat és itt vagyok! *mondja a lánynak, majd beszalad a házba, és tényleg ott van alig fél perc múlva. Amikor belépnek a házba, nem mindennapi látvány fogadja őket: Az egyik falon egy hatalmas Dartstábla, a fal mellett nyilak. Majd Evandrus megköszörüli a torkát, és a lányhoz fordul, zsebre tett kézzel.* -Téged ismervén ennél jobb helyszínt választani se tudtam volna. Szóval! Elég régóta vagyunk már együtt, és nagyon régóta töprengek a dolgon, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez így nem jó! Én ezt így nem akarom tovább folytatni! *egy pár másodperc hatásszünetet tart, majd kifújja a levegőt*Úgyhogy épp ezért... *előveszi az ékszeres doboz a zsebéből,* -Hozzám jössz feleségül? *Azzal felhúzza a lány ujjára a koromfekete gyűrűt, amit egy gyémántból kirakott kereszt dszít* |
| | | Hua Xiangfeng
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Márc. 27, 2011 1:14 pm | |
| -Nagyon örülök.*Hajol meg mosolyogva Evandrus felé is.*Köszönöm.*Mondja a dícséretre.*Pedig nem kényelmetlen. Bár ha elementalista vagy...*Mondja elgondolkozva.*Ha nem kezdesz el minden percben harcolni, nyugodtan hordhatsz ilyet.*Nyugtatja meg a lányt.*Druida vagyok.*Válaszol a lány kérdésére, miközben szétnéz oldalt.*Május óta vagyok itt, és nagyon tetszik. Azok után, amit Kínában éltem át, csak jobb itt. Te japán vagy, ugye? Jártál már ott? Egyszer úgy szeretnék elmenni oda.*Mondja egy sóhajjal.*Nagyon aranyos a mókusod, mi a neve?*Kérdezi a fiútól.*
//Fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Márc. 27, 2011 1:04 pm | |
| *Laya nagyon meglepödik amikor a kis Réka megrohamozza, majd megsimogatja a kutya fejét is ahogy a fiúval együtt megjelennek, és egy gyengéd rövidke csókkal üdvözli is, mármint a fiút.*-Szia, ö itt Hua Xiangfeng, Hua, ö itt Evandrus Njord, de biztos ismerösök vagytok egymásnak, hisz mindketten a nezára jártok.*mondja nevetve, majd végig néz Huan gyönyörü ruháján és meg is dicséri.*-Csodaszép ez a ruha, ami rajtad van. Anyukám is mindig ilyenben akart járatni, mert ö hagyományörzö családból származó, így úgy gondolta nekem is kéne azokat örizni. Viszont szerintem egy elementalista lány...*érti ezt magára.*-lánynak ez valahogy nem a stílusa. Legalábbis nekem biztos nem, de neked nagyon jól áll. *mondja, majd kedvesen mosolyog a lányra.*-Neked egyébként mi a kasztod? *kérdi töle, majd tovább sétálgatnak, most már hármasban.*-Régóta vagy itt a nezán? Hogy tetszik? *teszi fel a kérdést, majd várja hogy lány válaszoljon. Közben Evanre is rá néz, és ahogy mellette van megfogja gyengéden a kezét mint a szerelmesek, de nem úgy hogy mindenki lássa, csak úgy szolídan. Nem akarja esetlegesen kellemetlen helyzetbe hozni ezzel a japán lányt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Márc. 27, 2011 12:46 pm | |
| *Épp kutyáját sétáltatja, amikor észreveszi barátnőét. pontosabban nem ő, hanem a mókusa, aki megrohamozza a lányt. Odalép, és megcsókolja a lányt, majd bemutatkozik, a másik lánynak is* -Szerbusz, Evandrus Njord vagyok! Nagyon örülök. *mutatkozik be, majd rágyújt egy cigire. Egyébként egy frissen vasalt tűzpiros ing van rajta, és a fekete bársonyöltönye egy fekete weskó csizmával.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Holdfény sétány | |
| |
| | | | Holdfény sétány | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |