Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Holdfény sétány | |
|
+94Mélissa Ognyana Lorraine Betranche Evelia Ismere Martina Stravich Hua Xiangfeng Seldrit El Perimd Rory L. Milborrow-Quenell Lina Wierro Emily Kyra Beawer Kádár Enikő Katherine Mary Black Juan Miguel Santiares Lismine Lockwood Lavena Theia Xavier Raanan Laura Wylee Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Rosetta Waylan Celso Eustorgio Bonifacio Farkas Zsuzsanna Gaiaea Eris T. Fillion Armand Promotof Allan Redrick David Robert Beawer Priscilla Elena Black Victoria T. Lassenien Julian Redrick-arch Jérémy Raphael Fiachra Mira Rose Sepp Dierk Zachary D. Reed Barbara Candice Blake Nadin Senoil Phionnalla Cairistìo Sabine Cornwell Taylor Halway Diane Charmey Lisa Amour Shiwo Altolos Adela Ionela Mirunela Krasimir Waylan Krastio Miroslav Morana Volos Mardhug Grihol Effie Ginger Delaney Morgane Devan Zeph Owen Rosalie Hooper Sean Randy Zealot Valery Black - Eramir Pierre Bontavier Ivona Ivanovna Elizabet Kingston Han Jaejoong Varvara Beatrice el Esposito Angelina Britanny Moore Cathrine Collins Lynette Stelly Hunyadvári Szevér Eligio Lance Jens Tichaon Rose Emily Scott Aaron Drawer - Allidon Joe M. Renaldo Ashley Christable George Darkrain - archiv Andrey Bogdan Viktorya Rada Adam Thomson David Grivalt Kalandmester Anabella Stepp Ann-Tabitha Serenity Alex Black Fleur Isabelle Trender Angelina Mary Black Samantha Cooper Miranda Wilson Rayko S Dragomir - archiv Jenny Krissy Szofia Levita Jessica Dream Wanda Dorcas Gloria Asen Belphegor Valentin Ariel Hognael Alexandra Sirov Marielle il Sernioll Meriel Candisson Nick C. Maundrell Sheila Leays Ivor Oleg Cirelin de Sovalon 98 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Holdfény sétány Kedd Dec. 23, 2008 6:29 pm | |
| First topic message reminder :Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor. Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik. Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Aaron Drawer - Allidon Diák
Főkarakter : daviid018@citromail.hu Hozzászólások száma : 451 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 12:50 pm | |
| *Aaron miután megérkezik mosolyok fogadják. Fleurrel, és Rayk-val iskezet fog, majd mivel Fleur hellyel kínálja így le is ül ő is a padra. Hát jót tesz neki a kis pihenés, bár egyáltalán nem fáradt el. Szerencsére ma nincsen olyan óriási nagy kánikula sem, szóval ez sem lesz gond a fiú számára.*-Örülök hogy megismertelek titeket.*Mondja szokásos mosolyával a fél-véla fiú.*-Én is másodéves Allidonos vagyok, és köszönöm Fleur, de azt hiszem már egész jól elboldogulok itt. Lassan egy hónapja vagyok itt, az elején mondjuk kellett volna egy idegenvezető, de mára már megtanultam, hogy mi hol van, és hogy nem jó dolog, hogyha az ember órákig bolyong a kúria folyosóin.*Meséli a történetet a fiú. Érzi, vagyis sejti hogy megzavart valami témát, amit lehet hogy folytatnának a többiek. Ebben persze nem lehet biztos, lehet hogy ők is csak most futottak össze, bár ezt sem tudja.*-Miről beszéltetek? Már ha nem olyan nagy titok. Csak mert nyugodtan folytassátok.*Reméli, hogy nem gond azért a jelenléte, és a beszélgetés is folytatódhat.* | |
| | | Fleur Isabelle Trender Diák
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 12:42 pm | |
| *Fleur még mindig csodálja kicsit az új ruháját de észreveszi hogy Rayko kissé elgondolkodott majd egyenesen a közepébe vágott.* -Hát a kongresszus engem is megviselt kissé. Pár napig nem is jártam ki a szobámból csak a fürdőig és a Büfébe feltankolni kajával...*ismeri be Fleur is. Bizony rengeteg történés volt a kongresszuson amelyek halálos kimenetelűek is voltak. Két tanár is meghalt.* -Nos igen. Én is örülök hogy Deyan túl élte és már jól van. *mosolyog a fiúra Fleur. Jó havernak tartja Deyt is. Egy időben elég sokszor találkoztak.*-Astru tanárnőt én is nagyon szerettem...annyira sajnálom hogy meghalt. Meg Rositsa tanárnőt is nagyon birtam. *mondja kissé lejjebb hangolódva a narancsszin hajú leányzó.* -Hát a szülei megirták hogy apám új állást kapott, tesóm tök jól fejlődik varázslásban és nagynénémtől kaptunk tengersok ajándékot. Ő mugli...egy kozmetikat cégnél dolgozik ahol ruhákat is árulnak mag minden. *néz új ruhája felé majd a távolból egy alakra elsz figyelmes.Mikor az a valaki közelebb ér egy fiút pillant meg fehér pólót visel piros mintákkal rajta és fehér nadrágot. A fiú bamutatkozik. És jól emlékszik,. Tényleg nem találkoztak még. Rayko bemutatja Fleur is. A lány bályos mosollyal kezet nyújt a fiúnak.* -Örülök hogy megismerhetlek Aaron! Én is másodéves, allidonos vagyok és szakmegbizott. Úgy látom nem rég érkeztél. *mondja a fiúnak. Fleur márcsak igy látja az embereken.* -Ha bármiben segitségre van szükséged szivesen segitek. *vigyorog a fiúra és őt is hellyel kinálja.* -Ülj csak le te is ide a padra ha akarsz. *mosolyog a fiúra majd várja hogy mit lépnek, mit mondanak.* | |
| | | Rayko S Dragomir - archiv Diák
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 1321 Kaszt : Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek
Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 12:31 pm | |
| *Rayko hátrafordula hangra. Egy ismeretlen fiút lát közeledni feléjük. A jövevény bemutatkozik.* -Szia. Rayko Sujaku Dragomir vagyok. Szeritnem még nem tlaálkoztunk. Allidon másodév. *Rayko nagyon büszke rá, hogy többnyire jó eredméynnel sikerült letennie a vizsgáit és hogy már másodéves lett ezáltal.* - Ő pedif Fleur Isabelle Trender. *rayko bemuztatja a láynt is a fiúnak.* | |
| | | Aaron Drawer - Allidon Diák
Főkarakter : daviid018@citromail.hu Hozzászólások száma : 451 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 12:23 pm | |
| *Aaron érkezik meg Nellondba, annak is egy különleges részére. Még sosem járt itt, de talán ezek után többször is látogatni fogja ezt a helyet. A mai napon a fiú, tiszta fehérbe öltözött, fehér nadrág, fehér póló, melyen piros színű minták vannak. Egyedül érkezett meg ide, de az egyenes út mentén lát két diákot, ezért már tudja, hogy nem kell majd egyedül bandukolnia itt. Ennek megörül, hiszen mindig is utált egyedül lenni, nem hiába társasági lény. Az imént találkozott Rose-al de rövid beszélgetés után, a lány lelépett, éppen ezért Aaron is elhagyta a csöndes főhadiszállást, és helyette Nellondot választotta. Egy picit meg kell szaporáznia a lépteit, hogy utolérje Fleur-t és Rayko-t. Persze ő még nem tudja, hogy kik is sétálnak előtte, de hamarosan ez is meglesz. Mivel a két diák nem siet túlságosan, ezért fél perc alatt utol éri őket, és nem is fecsérli az időt, meghallja a pillanatnyi csöndet, így mivel senkinek sem vág a szavába, köszönti őket.*-Sziasztok! Aaron Drawer vagyok, remélem nem zavartam meg semmit, ha esetleg mégis szóljatok!*Mondja szaktársainak, akik közül ha jól emlékszik egyiket sem ismeri. De itt a remek alkalom rá, hogy megismerje őket.* | |
Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com Hozzászólások száma : 1321 Kaszt : Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Tárgyak:
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 12:15 pm | |
| *Rayko elgondolkodik, mit is mondjon. Inkább úgy dönt nem fog kertelni, elmondja amit érez.* - Ne haragudj, de az utóbbi időben, mióta visszajöttünka mkongresszusról nem vagyoka legjobb formában. Bár sokat javított a kedélyállapotomon, hogy az uncsiöcsém túlélte, de úgy érzem túl sok halált láttam egyszerre. Olyanokét is akiket szerettem. Meghalt a kedvenc tanárom. Atru. *Rayko szomorú szívvel gondolt rá, mikor kedvcnc tanárnőjét egy növény elnyelte, a kegyencek meg parkolópályára küldték őket. A megmentésükkor is sok embert vesztettek, főképp az aurorok. Jó hogy ők is osztották a halált, de Rayko elsősorban élet párti volt. -Na és veled mi minden történt? Remélem jobb dolgok mint velem. | |
Hozzászólások száma : 1495 Kaszt : Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Csak érjek rááááááá! Köcceee!
Tituluslista:
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 12:02 pm | |
| *Miközben a levelet tanulmányozza látja hogy testvére is irt pár sort. És rajzolt is melléje egy zöld nyuszit. Fleur ezen elmosolyodik majd lépteket hall és egy régen nem hallott hangot. Elmosolyodik és felnéz a halványkék papirból.* -Szia Rayko! Rég láttalak tényleg! Köszi én nagyon jól. Épp msot nemrég kaptam szüleimtől levelet és csomagot...és jó hireket szóval most nagyon jól érzem magam. Na és veled mi van? *kérdi miközben a csomagot az ölébe veszi.* -Dobd csak le magad! -*kinálja hellyel a fiút miközben feltépi a fekéres-kékes kreppes csomagoló papirt.* -Na lámcsak mit kaptam otthonról...*mondja hangosan mikor végre lefejti a csomagolst a valamiről egy szép fekete-fehér vastag,szinváltós ruhát lát melléje egy fekete cipővel.* ~Biztosan ez is ajándék volt...~ *gondolja majd jobban szemügyre veszi.* -Hm...nem is rossz...*mondja majd össze türi és a pad másik felére teszi.* -Jajj bocsi hogy hülyeségekkel untatlak. Mesélj valamit! *biztatja a fiút hogy mondjon valamit.* | |
Tárgyak:
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 11:50 am | |
| *Rayko érkeizik a sétányra. Nem si melékszik mrá mikor járt ott utoljára. Elég fura idő volt, hol esőre állt, hol meg sütött a nap. Leginkább fülledt meleg volt. Ujjatlan polót viselt, rövidnadrágot és szandált. Nyugodt kiegyensúlyozott léptekkel haladt előre. Az egyik padon egy lány látott. Távoli emlékeui között felrémlett a lány arca. Bizony régen tlaálkoztak.* - Szia Fleur! Hoigy vagy? Rég láttalak. | |
Tituluslista:
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 11:42 am | |
| *Egy narancs szinű hajú, fehér ruhás lány érkezik Nellondba a holdfény sétányra. A lány bizony Fleur. A ruhája nem sima fehér hanem az alján sötétkék valamik tekergőznek. Vagyis ez a minta. Anyjától kapott egy csomagot és egy finom nyár illetű parfümöt igy aki jár mellett érezheti a finom illatot. Azért jött ide hogy kibontsa anyja levelét, bár valószinűleg otthon minden rendben van. Leül egyik padra majd kezébe veszi a levelet és felnyitja a boritékot. Be is bizonyosodott. Anyja leirta a levélben hogy otthon minden rendben és hogy Vivi is egyre jobban ügyesedik varázslás terén meg hogy Fleur apja új állást kapott ahol sokkal jobban fizetnek. Na meg azt hogy kaptak rengeteg ajándékot attól a cégtől ahol Fleur nagynénje dolgozik. Tudnivaló hogy ő mugli. Meg azt is leirták hogy a parfümöt is abból a csomagból küldték neki. Ekor a messzeségben megjelent egy bagoly aki egyenesen Fleur vállára szállt le. Snow. Fleurék otthoni baglya.* -Szijja Snow! Mit hoztál ismét? *kérdi a madarat mire az a padra helyezi a csomagot és huhog egyet. Majd Fleur megsimogatja és a madár elrepül. Fleur nem bontja ki az őj csomagot hanem a levelet fürkészi tovább.* | |
| | | Angelina Mary Black Diák
Hozzászólások száma : 1292 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 10:01 am | |
| *Bírja, hogy mélyen belenéznek a szemébe, de lehet azért búcsúzott el a srác, mert vágott egy gúnyos vigyort. Rose visszavágását titokban élvezte, de nem engedte, hogy a vigyor kiüljön arcára. Amint lelép a srác Angelina szórakzoottan odamegy Rosehoz.*-Na ez felsértõdött. Amilyen könnyen jött, olyan könnyen ment.*Ahogy Rose rámordul, hidegvérrel válaszol.*-Miért mentem volna? Láttad... csak szórakozik... *Nem tudja, hogy Chris hogy fog reagálni a következõ találkozásnál, mert biztos összefutnak. S nem tudja, hogy õ mit fog csinálni. Érdekes lesz, az biztos. Rosera nem szól, hogy vele tart, nem is fog utána menni, mert csak késõbb tér vissza a Kúriába.* | |
| | | Rose Emily Scott Diák
Hozzászólások száma : 1681 Kaszt : Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:57 am | |
| *A felháborodottságra felkapja fejét - erről a műsorról nem maradna le.*- Kellett neked.* vágott vissza, a fiú első mondatára. Hirtelen megjött a hangja.*-Fáj a visszautasítás, mi? Hát, akkor következőkor ne egyszerre két lánnyal, vagy ki tudja hánnyal kezdj ki.* kiabált hagosan, felháborodott hangon.*- Rendben, még ma megkereslek - lista nélkül!* vágott vissza morogva, majd mérgesen intett egyet. Elfordult, és halkan elkezdett szipogni, maga sem tudja, miért.*- Miért nem mentél vele?* mordult rá Angelina-ra is, majd csak legyintett egyet dühösen, és ellökve magát a fától elindult vissza a Kúriába, Chris-szel ellentétes irányba.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:49 am | |
| *Chris büszkén áll a lányok előtt és várja, hogy belékaroljanak. De nem. A lányok visszautasitják. Először Rose, majd Ang is. Christopher megfordul és felháborodott, sértődött arccal néz a lányokra.* -Ti vagyok az elsők, akik visszautsaitjátok a karomat! - mondja kimért, sértődött hangon.* -Nem tudom mi bajotok van, de azt hiszem nekem ebből elegem van. Rose, ha esetleg kitaláltad, hogy kivel ne barátkozzak, szólj! Irj egy listát! Angelina te pedig... - itt elakad a szava. Végül is Angelia nem tett semmit, csak Rose-t védte, illetve csak a barátnőjének akart jót. Chris mélyen belenéz a lány szemébe, majd int.* -Sziasztok! - köszön el mérgesen a lányoktól, majd pár lépés után visszanéz, megcsóválja a fejét és duzzogva, mérgesen ott hagyja a lányokat és végre keres egy ebédlőt.* |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:46 am | |
| *A sétálós dologra Roseval találkozik tekintete, s látja, hogy nem kapaszkodik bele Chrisbe, így nem hiszi, hogy õ másképp fog cselekedni. összefont karjait leengedi, s megint zsebreteszi kezét, válaszként, s elindul Chris mellett. Azt azonban nem sejtette, hogy Rose nemhogy nem karol bele, de még nem is megy.*-Rose...*Torpant meg, de nagyot dobbant, jelezve, ha Rose nem megy, õ sem. Nem hagyja ott pont most, mikor lehervadt arcáról az az ismert mosoly. Nem is pillant fel Chrisre, hisz gondolja úgyis csak a vigyorát fogja Angelinának mutatni.*-Akkor nem.*Dönti oldalra fejét.*-Azt hiszem így jártál... *Mostmár felpillant a fiúra, aki kiszedhet pár dolgot kék szemeibõl.* | |
Hozzászólások száma : 1681 Kaszt : Üzenőláda : "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:41 am | |
| *Nos, lehajtott fejjel, lassan nekidől a fának, Angelina mellé. Nem tudja, hogy most mit mondjon - elvben semmi köze a fiúhoz, csak, mint barát - minimum. Fejét lehorgassza, csak akkor kapja fel, kissé riadtan, amikor Chris megszólal. *-Öhm, menjetek csak ...* motyogta egy zavart pillantással, miközben vetett egy pillantást a mellette állókra. Szemeiben a zavartság tükröződött meg egy kisebb félelem. De nem mozdult, kezeit konokon zsebre tette, és tekintetével a fákat nézte - elfordulva a díszes társaságtól.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:33 am | |
| *Christopher vigyora egyre szélesebb lesz, majd mikor Rose zavartsága megmutatkozik és jelentkezik, Chris arcáról a vigyor lehervad, és tanácstalanság ül ki az arcára.* ~Ezt jól elintézted. Most mi a frászt csináljak?~*gondolkozik lázasan a fiú. Hiszen mindkét hölggyel van egy kisebb kapcsolata, de egyiket sem akarja elvesziteni, mint barátot. Lázasan gondolkozni kezd, hol a riadt Rose-ra pillant, hol a szemét a földre szegező Angelinára.* -Hé lányok! Nem sétálunk? - kérdezi Chris mosolyogva, majd odasétál a lányok mellé, kitartja két karját, hogy karoljanak belé és vár. Jelen esetben ez a legkézenfoghatóbb ötlete. Nem akarja otthagyni a lányokat és bevallani sem, hogy egyikükbe sem szerelmes, csak éppen kicsit nőcsábász a fiú és hát... Most fenékre huppant. Vagyis két szék közül a föld alá - ahogy a hires mondás tartja.* |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:27 am | |
| *Nem tudja, hogy mirefel ez a nagy hidegvér, alaptermészete. Majd meglátja, hogy Rose milyen válaszokat kap. Egyenlõre azt élvezi, hogy Chrisnek hogy változik a mimikája a két lány között. Azt is titokban élvezi, hogy feléje dõl ki a mérleg, mivel Chris kezd Roseval enyhe módon vitatkozni. Ennek csak az az egy mellékhatása van, hogy Rose Angelinát is pont úgy megutálhatja, bár reméli erre nem kerül sor. Bólint arra, hogy 3-4 napja ismerték meg egymást. S akkor riad vissza õ is, mikor Rose visszakullog mellé. Bár az a fõ kérdés benne, hogy most mi lesz? Nem tudja, hogy Rose meg Chris meddig mentek el, s hogy Chrisnek még hány ilyen függõ kapcsolata van, a mosolya is halványodik, s elkapja tekintetét, a földre szegezi.** | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:23 am | |
| *A "miért?baj?" kérdésekre hevesen pillogtatni kezd, majd olyan "mitsemtörődöm" arckifejezéssel megvonja vállát, de hang nem jön ki a torkából.*- Nem, nincs probléma. Semmi... * motyogta elcsukló hanggal, majd felpillantott. Szemeiben elszántság tükröződött, de még volt ott valami más is -valami, amit eddig sosem lehetett látni. Tán riadtság?*-Nincs... Egyéb... Kérdés.* mondta, majd megerőltetve magát felnézett a fiúra. Tekintetét a fiú szemeibe furta, úgy fürkészte. Pár másodperc, és lemondóan sóhajtott egyet, majd hagyta, had beszélgessen csak Angelina-val. Lehajtotta fejét, kezeit zsebre dugta, és félreállt, úgymond "visszavonult" Angelina mellé,és hallgatásba búrkolózott. Tudta, hogy semmi joga ahhoz, hogy a felelősségre vonja a fiút. Angelina rá sem pillant, nem tudja, hogy mi lenne tekintetében.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:15 am | |
| *Christopher még mindig lazán a falnak van dőlve. Egy apró kacsintást küld Angelina felé, majd mikor Rose felé közeledik, lehervad az arcáról a mosoly és úgy néz a lányra, mint egy 5 éves kisfiú, aki rossz fát tett a tűzre. Félve, bociszemekkel néz fel a lányra.* -Ismerem. Miért? Baj? - kérdezi Rose szemébe nézve, majd Angelina-ra pillant Rose háta mögött és kérdőn néz rá, majd megvonja a vállát. Majd összeszedi magát és kiegyenesedik.* -Nos. Mióta is? - pillant Ang-re.* -Kb. 3-4 napja. Nem tudom pontosan. Itt találkoztunk Nellondban. Miért? Valami probléma van? - kérdezi Chris. Arcáról eltűnik az a kisfiús riadtság, most már komolyan pillant Rose-ra. Többet nem is mondott a lánynak. Úgy érzi, hogy nem tartozik Rose-ra, hiszen nem a barátnője - egyenlőre. Igy nem tartozik neki elszámolással a "nő-ügyeit" illetően.* -Egyéb kérdés, Biró nő? - kérdezi komoly tekintettel a lányt, de kék szeme csillog és egy kis mosoly bujkál benne. Ang-re néz és ismét rákacsint. Majd vissza Rose-ra. Ismét felveszi azt a kisfiús arcát, amivel kezdték a beszélgetést.* |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:10 am | |
| *Chris helyett inkább Rosera pillogtat, hisz az allidonos fiú kéken csillogó szemeibõl meg vigyorából nem nagyon veszi ki semmit sem. Angelina és Rose ott maradnak egymás mellett, s Chris az egyik fának dőlve, s erre Angelina nem tudja, mit csináljon. Rose felé fordul "csak nem?" tekintettel. Rose válaszol a kérdésekre, s ameddig Rose a fiúra mered, hogy kivallassa, Angelina riadtan pillogtat Chrisre, mert õ még nem az a cirkuszt rendezõ, de Roseban szinte biztos, hogy itt lesz mûsor. Ahogy az allis lány közeledik a fiúhoz, úgy gondolja, hogy a fának támaszkodva kicsit nézõként fog részt venni ezen a kínos beszélgetésen. Karjait összefonja õ is, s amikor elkapja Chris tekintetét elvigyorodik, s azután a földet nézi. Rose rosszul gondolja. Nem fog dühöngeni - egyenlõre nem.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 9:05 am | |
| *A meglepődöttséget csak fintorogva fogadja, a "kislány" szóra kicsit el is undorodik, majd várja, hogy a fiú Angelina-t is észrevegye.*- Hogy mizujs? Semmi, sétáltunk. És te? I ... Ismered Angelina-t? Mióta?* kezdett bele a vallatásba. Karjait keresztbefonta, és gyanakvó tekintettel mérte végig a fiút. Persze, sejti, hogy hogy áll a helyzet, de azért érdekli a fiú magyarázata. Elkezd lassan közeledni feléje. Arca még mindig gyakavó és kifürkészhetetlen. Azonban, próbál elrejteni egy gonosz vigyort is. Visszapislog Angelina, majd megint Chris-re, várva a választ, bár szinte biztos benne, hogy Angelina is tesz fel kérdést - lehet, hogy nem is egyet. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 8:57 am | |
| *Chris szinte lábujjhegyen, nyakát behúzva araszol a sétány vége felé, hogy eltűnjön a lányok elől. Mikor Rose utána kiabál, megáll.* -Na ezt megszivtad, Haver! - motyogja maga elé. Majd megfordul.* -Nahát Rose! Szia Kislány! - köszönti meglepődöttséget szinlelve. Kék szeme csak úgy csillog és tágra is nyilt.* -Észre sem vettelek! - mosolyog a lányra, majd kicsit megdől és igy Rose háta mögé pillant.* -Angelina! Hahó! Szia! - köszönti a lányt is mosolyogva, vidáman. Majd zsebre teszi a kezét és nyugodtan, higgadtan odasétál a lányokhoz. Megáll egy fánál és nekidől.* -Mizujs lányok? Mi jót csináltok errefelé? - kérdezi még mindig vigyorogva hol az egyik lányra, hol a másik lányra pillantva.* ~Ez roppant kinos helyzet. Idióta!~*szidja magát a srác, de hát már nincs mit tenni, itt kell lenni a két hölggyel, akiknek csapja a szelet. Kinos ügy. De Chris majd csak kikavarodik belőle. Most csak annyit tehet, hogy meglepődötten és vidáman, csillogó szemmel hol az egyik, hol a másik hölgyre néz és vár... a kivégzésére.* |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 8:52 am | |
| *Mivel ott van a legelsõ fa törzsénél, arccal az ide vezetõ utat nézve, elsõ percben kiszúrja Christ, ahogy sarkon fordul.*-Hékás! Hova olyan sietõsen?*Löki magát el a fa törzsétõl, s megtesz pár lépést Chris után, így már Rose is kiszúrhatja. Mitöbb már ott van mellette.*-Igen.*Veti oda csak gyorsan, mert nem is sejti,hogy Rosenak most mi baja.*-Te i...*De elhallgat, mikor Rose is utánakiált.*-Szóval...*Tudta, hogy Chris az a fiú lehet, aki nem idõzik egy lánynál sokat, de az most vicces helyzet lesz, ha pont Rose meg Angelina akad az útjába. Mostmár nem menekülhet, hisz a két lány kérdõen tekint rá, s nem fogják elengedni.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 8:49 am | |
| *Megfordul, hogy tekintetével megkeresse Angelina-t. Pár percig csak kémleli a terepet, majd egy fának támaszkodva megpillantotta barátnőjét. Kissé elhúzta száját - magyarán szólva nem értette, minek az a bujdosás. Már fordult volna meg, hogy menjen tovább, amikor egy ismerős alak tűnt fel a színen. Éppen ezért nem fordul vissza, hanem sebes léptekkel odamegy Angelina-hoz, és rápillant. A lány is a fiút nézte. -Ismered?* kérdezte Rose gyanakodva, majd Chris után kiáltott.*- Hé, Chris. Merre-merre?* kiáltott oda, bár igaz, hogy a fiú nem volt messze. Tekintetét azonban a fiú és barátnője körül járatta, érdekelte, hogy honnan ismerik egymást, már ha ismerik. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 8:41 am | |
| *Christopher ma elég korán kelt fel. Na ja. Legalábbis délnél korábban. Szóval neki ez még hajnal. Arcán még látszik is, hogy bizony nem a megszokott időben kelt fel. Kissé gyűrött arccal és összeszűkült szemekkel néz a világba. Haja szokás szerint kócosan áll az égnek, de ez nem zavarja. Soha nem zavarta. Még szexisen is áll neki. De hát ez van. Ilyen esetek is megtörténnek néha. Nagy ritkán. És nem járnak bosszú nélkül. Ma éppen egy álomtalan bagoly miatt kelt fel a srác. El is átkozta szőrös bagollyá. Viccesen néz most ki. Mint egy szőrcsomó. Repülni is alig tud. Tuti kinézik majd a többiek. És Chris csak röhögni fog rajta. Azon is elgondolkozott, hogy hogy lehet, hogy pont egy bagoly ébresztette fel, akik ilyenkor elvileg alszanak. Ha valaki ok nélkül felkelti a fiút, bizony elég dühös tud lenni. Igy most szegény bagoly is megjárta. De hát ez van. Chrisnek nem sok kedve volt a Kúriába maradni, igy elhatározta, hogy ma Nellondban ebédel. Persze jobb esetekben vacsoráról lenne szó, de hát most ebédről. Mint emlitettem... Szóval christopher jelenik meg Nellond fő terén egy fehér, csikos ingbe és egy farmerbe. ( kép ) //Persze helyesebb, mint a képen látható egyén. // A fő térről valahogy a Holdfény sétányra keveredik. Valószinű azért, mert még nem nagyon járt Nellondban, igy eléggé eltévedhetett. Ekkor meglátja két szive hölgyét: Roset és angelina-t.* ~Jesszus. Ezek mit keresnek együtt?~ lódul meg Chris szive.* ~A legjobb lenne ha sarkon fordulnék és elhúznék...~*gondolja és már fordul is meg, hogy tovább álljon. Reméli, a lányok nem vették észre.*
A hozzászólást Christopher McCallum összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 10, 2009 8:59 am-kor. |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 8:37 am | |
| //csúfúl:))//
-Hát elég ügyes vagy, hogy pont ide hoztál.*Néz körbe, de egybõl felismeri a helyet, aminek köszönhetõen a száját élhúzza, észrevehetõen. Csak hogy Rose meglássa, hogy ehhez semmi kedve, a legelsõ fának a törzséhez odatámaszkodik, s onnan lesi, hogy Rose egyedülke mit csinál majd. Nem is tudja, hogy az allis lány elhagyta pálcáját, hisz nem mondta. Lehet, hogy kicsit feljebb is mászkál a fán, de az már nézet kérdése.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Hétf. Aug. 10, 2009 8:29 am | |
| //Hát jah, átrendeztem a színeim, aztán hogy szépen, vagy csúfúl, azt nem toom. xDD//
*A kérdésre morog egyet, amiből Angelina következtethet. Vagyis - esze ágában sincs visszamenni a Kúriába, de ha a lány akar, mehet, szabad az út, ő nem állítja meg. Igaz, kissé gyoes léptekkel halad, bár nincsenek sokan a faluban, nem nagy a forgalom. Vesz pár kanyart, majd tovább bandukol, zsebre dugott kézzel. Az igazság az, hogy nagyonis fázik, de ezt bevallani semmi kedve, pálcáját ugyebár elhagyta, amire csak fintorog, de nem szólal meg. Menet közben észre sem veszi, hogy a holdfény sétányon lépked, a lehető leggyorsabb iramban. Aztán hirtelen megáll, és hátrafordul, hogy Angelina követte, avagy sem.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Holdfény sétány | |
| |
| | | | Holdfény sétány | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |