Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Holdfény sétány - Page 30 I_vote_lcapHoldfény sétány - Page 30 I_voting_barHoldfény sétány - Page 30 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Holdfény sétány - Page 30 I_vote_lcapHoldfény sétány - Page 30 I_voting_barHoldfény sétány - Page 30 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Holdfény sétány

Go down 
+94
Mélissa Ognyana
Lorraine Betranche
Evelia Ismere
Martina Stravich
Hua Xiangfeng
Seldrit El Perimd
Rory L. Milborrow-Quenell
Lina Wierro
Emily Kyra Beawer
Kádár Enikő
Katherine Mary Black
Juan Miguel Santiares
Lismine Lockwood
Lavena Theia
Xavier Raanan
Laura Wylee
Bianca Phelps-Blamely
Aeryn Baker
Rosetta Waylan
Celso Eustorgio Bonifacio
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Eris T. Fillion
Armand Promotof
Allan Redrick
David Robert Beawer
Priscilla Elena Black
Victoria T. Lassenien
Julian Redrick-arch
Jérémy Raphael
Fiachra
Mira Rose
Sepp Dierk
Zachary D. Reed
Barbara Candice Blake
Nadin Senoil
Phionnalla Cairistìo
Sabine Cornwell
Taylor Halway
Diane Charmey
Lisa Amour
Shiwo Altolos
Adela Ionela Mirunela
Krasimir Waylan
Krastio Miroslav
Morana Volos
Mardhug Grihol
Effie Ginger Delaney
Morgane Devan
Zeph Owen
Rosalie Hooper
Sean Randy Zealot
Valery Black - Eramir
Pierre Bontavier
Ivona Ivanovna
Elizabet Kingston
Han Jaejoong Varvara
Beatrice el Esposito
Angelina Britanny Moore
Cathrine Collins
Lynette Stelly
Hunyadvári Szevér
Eligio Lance Jens Tichaon
Rose Emily Scott
Aaron Drawer - Allidon
Joe M. Renaldo
Ashley Christable
George Darkrain - archiv
Andrey Bogdan
Viktorya Rada
Adam Thomson
David Grivalt
Kalandmester
Anabella Stepp
Ann-Tabitha Serenity
Alex Black
Fleur Isabelle Trender
Angelina Mary Black
Samantha Cooper
Miranda Wilson
Rayko S Dragomir - archiv
Jenny Krissy
Szofia Levita
Jessica Dream
Wanda Dorcas Gloria
Asen Belphegor Valentin
Ariel
Hognael
Alexandra Sirov
Marielle il Sernioll
Meriel Candisson
Nick C. Maundrell
Sheila Leays
Ivor Oleg
Cirelin de Sovalon
98 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Holdfény sétány - Page 30 Illuzionista
Üzenőláda : Holdfény sétány - Page 30 Tek506f0370868af7782228

Holdfény sétány - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeKedd Dec. 23, 2008 6:29 pm

First topic message reminder :

Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor.
Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik.
Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.

Holdfény sétány - Page 30 Setany

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

Főkarakter : bogicica11@citromail.hu
Hozzászólások száma : 1171
Kaszt : Holdfény sétány - Page 30 Druida
Üzenőláda : Holdfény sétány - Page 30 Ba9f793

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 05, 2009 1:43 pm

*Miranda hallgatja a fiút. Hirtelen nem érti a fiú szavait de amint agykerekei forogni kezdenek azonnal rájön kire gondol. Liza ... (ő legalább is azt hiszi) nem is kell mondani mi erre a reakció azonnal leszáll Waaron öléből a pofon után amit Aaron kap és egyszerüen elkezd vele veszekedni hsz mi mást hinne a lizás dolgok után. úgy érzi a világ a feje tetejére állt.*
-Mit szédítesz te szélhámos?. minek nézel te engem?Nekem is vannak érzéseim ha nem tudnád ... játszadozol az ember érzéseivel. Menj csak oda akárki is az ... mitérdekel az engem ... csak gondolj bele neked hogy esne ha én a hátad mögött pasiznék mi? ... *természetesen ezt a féltékenység mondatja vele . Ha nem így van akkor Aaron fogalmazhattt volna világosabban is de így aztán Miranda teljesen megzavarodott. A barátja mást szeret. Szüleiről nem tud semmit. itt az új tanév és ő nem tud semmit ... áá a fejetetejére ált számára a világ. borzasztó ez a helyzet neki.Miranda még megadja az utolsó esélyt a fiúnak a magyarázatra majd ha nem használja ki egyszerüen eltűnik egy teleportáással. Mirandának egy szempilantás alatt össze lehet törni a szívét és igencsak rosszul esik neki hisz ő még sosem volt szerelmes és így úgyérzi sosem lesz már az.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

Főkarakter : daviid018@citromail.hu
Hozzászólások száma : 451
Kaszt : Holdfény sétány - Page 30 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 05, 2009 1:26 pm

*Aaron egyenlőre csak hallgatja a lány szavait. Néha bólint egyet-egyet, de inkább csak hallgatja a lányt. Nem nagyon tud mit mondani erre, majd inkább próbál cselekedni. Azonban egy kérdést is tesz fel Miranda, melyet meg is kell ám válaszolni.*
-Hát semmi különöset. Tanulgatok, meg órára járok, tudod, az egyszerű sulis lét. Meg néha zenélek, meg sétálgatok, amiket eddig is. Egy gondom van. Egy lány, aki nagyon hiányzik nekem. Már régen nem láttam, és hát szeretem. De valamiért mindig elkerüljük egymást. Nem értem, pedig tiszta szívből szeretem, és hát hiányzik na.
*Mondja Miranda szemébe nézve. Ez talán egy kicsit félreérthető volt, de most már mindegy. Reméljük a lány nem érti félre, maximum kap egy pofont, vagy valamit, de azelőtt nem kezd el magyarázkodni.*
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 05, 2009 1:15 pm

*Miranda örül mikor egyre közelebb kerülnek majd érzéki csókot adnak egymásnak Valószínű hogy mindketten élvezték de Miranda nagyon élvezte. Aaron kezeit Miranda derekán nyugtatja.Ez olyan kellemes his a még nem szétfoszlott köd selytelmessé teszi ezt a pillanatot.*
-Az biztos .*mosolyog azzal a különleges mosollyal amit csak Aaron tud belőle kicsalni majd a kérdésre egy icipici gondolkodás után ennyit mond.*
-Én nem tudom . Én sem vagyk egy nagy birtokjáró vagy nellod járó valaki de nagyn örülnék ha többet tudnánk találkozni mert ez olyan rossz hogy ilyen keveset vagyunk együt. NEkem is változtatnom kéne az biztos.*mondja de nem is tudja hogy mit tehetne.Nagyon, nagyon szeretne többet lenni kedvesével de sajnos a körülmények de a sors úgylátszik ne áll a pártján. Vagy mégis? ... na ezen nincs mit ecsetelni így miranda ismét megszólal.*
-Egyépként mit csináltál mostanság?*kérdezi meg hisz érdekli mit csinált Aaron.Reméli hogy a fiú is hamrosan úgy fog érezni mint ő. hát igen. A fiúk nehezen lesznek szerelmesenk. de Miranda szeretné hogy minnél hamarabb átérezze az ő érzéseit hisz remekül érzi magát...*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 05, 2009 12:53 pm

*Miranda leül az ölébe, és egy kérdést tesz fel. Aaronnek erre nincs kedve válaszol, egyszerűen megcsókolja a lányt. Hosszú, érzéki csók ez, melyet talán mindketten élveznem, de Aaron biztosan. Ezt szánta válasz gyanánt. Kezei a lány derekán vannak, így ülnek a padon.*
-Remélem ezzel megadtam a kellő választ.
*Mondja mosolyogva, majd elgondolkozik egy kicsit. Vajon miért van az, hogy ők elég keveset beszélgetnek? Mármint hogy ilyen ritkán találkoznak.*
-Lenne egy kérdésem. Miért van az, hogy ilyen ritkán találkozunk? Mármint én vagyok ennyire keveset a szobámon kívül? Kérlek mond meg, mert akkor változtatok ám.
*Mondja a lánynak, és tényleg így van, hiszen szeretne vele többet lenni.*
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 05, 2009 12:46 pm

*Miranda valahogy nem tud kiigazodni a fiú érzésein de most ezen nem igazán tud gondolkodni majd gondolataiba eggyetlen dolog kerül.~ Vajon leülhetek az ölébe? ááá ... talán azt ne. De elvégre szerelmes vagyok ... szerelembe és háborúban mindent szabad.~ Nah igen érdekes agymenet de Aaron szavai ébresztik föl gondolatai mélységéből.*
-Hát megmondom őszintén ez se valami nagy köd. csak ilyen verőfényes időben soknak tűnik. A dalmágia biztos érdekes lessz. *mondja majd mikor a fiú megkérdezi hogy leül egyszerüen szava nélkül leülaz ölébe. Ha nem tetszk a fiúnak majd úgyis megmondja.*
-Nem baj ha ide ülök?*kérdezi de nyilvánvalóan ez részéről csak költői kérdés lenne.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 05, 2009 12:32 pm

*Csak ül és gondolkozik. Semmivel nem törődik, még azt sem veszi észre, amikor nagy köd lesz körülötte. De amikor megszólítja őt, egy kedves női hang, akkor már tudja, hogy kivel is lesz most együtt. Örül neki, hogy barátnője itt van, bár testvérének jobban örülne, az az igazság. A két puszit viszonozza, majd Miranda felé fordul.*
-Szia! Gyönyörű vagy ma is, de kérlek mond el, honnan került ide a köd?
*Kérdezi, bár a választ sejti. Ez hihetetlen, ő alig egy kis felhő méretet tudna megidézni, mellyel talán Miranda fejét tudná beborítani.*
-Ügye vagy Miranda! Én ennek még a felét sem tudom, bár nekem nem is lesz a kedvenc tárgyam. Csak jönne már a dalmágia.
*Mondja mosolyogva, azt a tantárgy nevet, melyet ő a legjobban várt. Megfogja Miranda kezét. A lány még ácsorog, de talán lassan leül. Még az is lehet, hogy a fiú ölébe, de hát ki tudja? Nem lát bele a lány fejébe.*
-Nem ülsz le?
Miranda Wilson
Diák
Miranda Wilson

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 05, 2009 12:27 pm

*Miranda a Holdfénysétányra jött és megpillant egy alakot. Nem tudja ki az de tuti hogy látványos lessz a belépője. így pálcáját veszi elő.*-Brumal. Hallatszik majd a köd is meglyelenik a mostmár lthatóan fiú körül majd miranda is odateleportál és a ködből lép elő ey füst színű ruhában.*-Szia!*veszi észre barátják a padon ücsörögve. nagyon hiányzott neki hisz ő már szerelmes. tudja hogy a fiú nem és ez valahogy a szíve mélyén fáj neki de most elvakítja az öröm a barátjával való találkozástól.*-Nagyon rég láttalak.*mondja majd két puszit nyom barátja arcára.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzomb. Szept. 05, 2009 12:16 pm

*Aaron érkezik meg a holdfény sétányra. Még talán csak egyszer járt itt, vagy egyszer, nem nagyon emlékszik rá. Régen volt, ha volt, szóval mindegy. A lényeg az, hogy most itt van, fekete farmerban, és piros pólóban. Most nincs nála semmi hangszer, hiszen most gondolkozni szeretne, nem pedig zenélni.*
~Nem is tudom melyikőjük hiányzik jobban. De azt hiszem a válasz Ana, ő már nagyon hiányzik. Vajon mi van vele, régen láttam, de szeretném ha most itt lenne mögöttem, és megijsztene.~*Gondolja, és meg is nézi, van-e valaki mögötte, de nincsen.*~Hát sajna nincs, de ez van. Legalább Miranda, ő legalább itt lehetne. Bár nem tudom mit mondhatnék neki. Nem tudom mit fog szólni hozzá, hiszen ő szerelmes belém, de én még mindig nem. Nem tudom mi lehet a gond. Talán tényleg nem ő kell nekem? Áhh, ez hülyeség. És most már szerintem amúgy is mindegy, hiszen Liza tuti bepasizott. Na de nekem Miranda kell, nem más.~*Gondolatai közepette hosszú utat járt be, melynek a végén egy padra csüccsent le. Fejét előrehajtotta, két kezével pedig, fejét támasztja. A földet nézi, és így gondolkozik. A külvilágra egyáltalán nem figyel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2009 7:17 pm

*Akoni érkezik meg a holdfény-sétányhoz. Eddig csak egyszer volt itt, annyira nem fogta meg a hely varázsa, ma azonban mégis idejött le estére. Farmer és sárga felső van rajta, meg elég jól áll ám a fiúnak, de ezt már többen mondták neki. Teleporttal érkezett Nellondba, mert nem akart sem kocsikázni, sem pedig sétálni, ezért a könnyű utat választotta. A sétányon sétálva megpillant egy ismerőst, akivel mamár összefutott, de úgy látszik, nagyon szereti isten hallgatni a beszélgetéseiket, hiszen megint összehozta őket a sors. Akoni nem is torpan meg, hiszen nagyon szeret Leilával lenni, meg is szólítja a lányt, miután leül mellé a padra.*
-Szia Leila! Örülök hogy találkoztunk. Mit csináltál ma?
*Kérdezi a lánytól eme sablonos kérdést, majd várja a választ.*

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeVas. Aug. 23, 2009 7:12 pm

*Leila érkezik meg Nellondba. Éppen valahova szeretett volna elmenni, amikor találkozott Jozeffel. Így persze Nellondban kötött ki. Nem is éppen zavarja. Hisz már régen volt Nellondban. Állatai is vele tartanak. Mikor megérkezik, gyorsan lepattan a kocsiról,majd megköszöni Jozeffnek. Elindul a Holdfény sétányon,majd lassan sétálni kezd. Leül az egyik padra,majd az állataira néz. - Jó lenne,ha jönne valaki, nem? *Pillant az állataira,majd az eget kezdi kémlelni. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzer. Aug. 19, 2009 11:54 am

*Simot egy barátságosnak tűnő hang ébreszti fel a merengésből. A fiú felé fordul, majd egy másodperc várakozás után hideg hangon megszólal.* - Üdv! *Azzal ő is kinyújtja a jobb kezét és kezet ráz vele. Úgy tesz, mintha a kérdést észre sem venné.*
- Simeon vagyok. Szólíts csak Simonak. *Feleli ugyanazon a hangon. Most valamiért ilyen a hangulata, nem tehet róla. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. Azért mégis úgy dönt, hogy felel valamit arra a kérdésre, ha nem a teljes választ is.* - Ma ilyen napom van. Tegnap jobb volt, ma rossz, holnap talán megint jobb lesz, de nem tudom pontosan. *Mondja halvány mosolyt erőltetve az arcára.* - Honnan jöttél? *Kérdezi kíváncsian, hiszen ezt eddig mindenkitől megkérdezte. Vagy éppen tőle kérdezték meg.*

//fagyunk//
Hunyadvári Szevér

Hunyadvári Szevér

Főkarakter : Jack Darkfield
Hozzászólások száma : 1430
Kaszt : Holdfény sétány - Page 30 Mutatvanyos_harcos
Üzenőláda : Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.
Holdfény sétány - Page 30 Tek50194dca767159448285

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzer. Aug. 19, 2009 11:10 am

*Halkan dúdolgatva sétálgat egyre előbbre és előbbre az úton, néha egy-egy hang is kijön a torkán, érthető szöveggé formálódva.* -She went from Galway to Graceland to be with the king.. *halk, nyugodt, kellemes hangzás, valami különös, ír felhangja is van, mivel ír zenét énekelget, pontosabban brittet. Barna póló, szürke nadrág, kóos, szőke haj. Ahogy halad, néha erőteljesebb a szélmozgás körülötte, mint amilyennek lennie kéne, az avar felkavaródik, a fák alsóbb lombjai hajolgatnak, amerre csak megy. A fiú azonban remekül elvan. Mikor megpillant egy ismeretlen arcot, elmosolyodik, és közelebb sétál hozzá, majd nemes egyszerűséggel lehuppan mellé.* -Szevasz! Csak nem a komorság, bús manójával találkoztál ösze, hogy így lehorgasztod az orrodat? *érdeklődik, halvány mosollyal, majd egyik kezét a fiú felé nyújtja, hogy egészen pontosak legyünk, a jobbat.* -Szevér vagyok, örvendek. Kit tisztelhetek benned? *barna szemei kedvesen csillognak, ahogyan a fiúra néz. Kedves, barátságos, vidám szemek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzer. Aug. 19, 2009 11:06 am

*Lassú, határozott léptekkel halad Simo a sétányon, zsebre dugott kézzel. Ittléte óta még sosem járt itt, ezért még frissen éri az itteni látvány. Tetszik neki, de ezt nem lehet rajta látni, arcán a komorság uralkodik. Már elég régóta sétál, mikor megpillant egy üres padot. Óvatosan leül a szélére, tekintete pedig az útra mered. Eléggé furcsa hangulatában van most. Általában nem szokott ilyen lenni, csak néha.*
Ashley Christable
Diák
Ashley Christable

Főkarakter : lovas.juli@hotmail.com
Hozzászólások száma : 130
Kaszt : Holdfény sétány - Page 30 Elemista
Üzenőláda : bárkivel szívessen játszom <3
Nem bánod meg ha velem játszol, én izgalmat csempészek a játékba ^^

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 12:13 pm

*Ashley közeleg a sétány felé. Most farmer kertésznadrág fazonú ruhájábaj és sötétlila fölsőjében van. Immár másodjára van itt. Egyszer későn este volt itt sétálni. Ma csak spontán jött ki ide. Mikor a sétány felénél sétálgatott egy padon ülő fiút vélt felfedezni. Mivel még nem ismerte bemutatkozott.*-Szia! Ashley vagyok, Allidonos.-*Mutatkozik be majd leül mellé. Régen Ash-nél ez ritkaság volt hogy köszön és még be is mutatkozik, pláne hogy leül az illető mellé. De az iskola teljesen megváltoztatta, természetesen pozitív irányba.*-Mi járatban errefelé?-*Kérdezte mosolyogva és a padon szembe fordult a fiúval.*~Mióta üldögélhet itt?~*Kérdezte magában inkább.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeSzer. Aug. 12, 2009 12:06 pm

*Deyan érkezik a nellondi holdfény sétányra. Ezt az ösvényt csak most fedezte fel, eddig nem is tudta, hogy létezik ez az út. Nagyon szépnek találja, ugyanakkor kicsit sejtelmesnek is a fák koronáján átszűrődő kevés fény miatt. Aztán leül egy padra, és várja, hogy hátha érkezik valaki. Addig is nézelődik a természetben.*
Diák

Hozzászólások száma : 802
Üzenőláda : Holdfény sétány - Page 30 2038745

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 2:29 pm

- Hello! - * köszönt el fleurtől. Miután a lány elment ő is a távozás útjára lépett. Mielőtt elindult volna elköszönt Aarontól és Raykotól, majd visszaindult a kúria felé. *
Fleur Isabelle Trender
Diák
Fleur Isabelle Trender

Hozzászólások száma : 1495
Kaszt : Holdfény sétány - Page 30 Auror
Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 2:25 pm

-Hát nem sok mindenről. Csak az első napjainkról a suliban. De sajnos mennem kell. *mondja kicsit szomorkás arccal. Ad egy csókot Eligionak majd feláll és összeszedi cuccait.* -Izé...majd még találkozunk! Addig is sziasztok! *köszön el a többiektől majd eliszkol.*
http://www.liziregeny.gportal.hu
Diák

Főkarakter : parsche.istvan@gmail.com
Hozzászólások száma : 1321
Üzenőláda : Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 2:21 pm

*Rayko csendesen figyel. Mivel a srác jól láthatóan intimebb kapcsolatban áll Fluerrel, nem aakrja megszakítani azt amit épp csinálnak. Új témát nem tud feldobni lassan azon gondolkodik inkább mennie kéne. De azért még vár egy kicsit hátha valaki valami érdeks dologgal előáll.*
Diák

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 2:16 pm

- Én jól vagyok - * felelte a lány kérdésére, majd feltette a lánynak is ugyanezt a kérdést. Fleur második kérdésén egy kicsit gondolkodnia kell. Most nem sok beszéd témája, de ami van az nem biztos, hogy érdekli a többieket. Inkább várta, hogy a többiek dobjanak fel valamit. *
- Amúgy meg tudhatom, hogy eddig miről beszéltetek? - * kérdezte őket. Lehet, hogy érdekes volt. De lehet, hogy nem. Ezt csak akkor tudja meg, ha elmondják. Amit reményei szerint meg is fognak tenni. A válasz várása közben adott Fleurnek egy újabb csókot. *
Fleur Isabelle Trender
Diák
Fleur Isabelle Trender

Üzenőláda : Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 1:56 pm

*Figyelmesen hallgatja Aaron beszámolóját.* -Hm...értem. Nem, nem igazán tévedtem el. Egyedül nem nagyon bandukoltam...Csak társasággal. Akikkel a várószobában ismerkedtem meg. És én ismerem Roset. Legjobb barátnőm. Bár mostanában kicsit khömm...izé. *mondja és osztja meg saját tapasztalatait a fiúkkal. Ekkor egy nagyon ismerős alak érkezik a társasághoz. Eligio. Fleur szélesen rámosolyog.* -Sziiija! *viszonozza a csókot majd szorit maga mellett még egy kis helyet a fiúnak.* -Hogy vagy? *kérdi kedvesétől majd a többiek felé is fordul hiszen nekik is szentel figyelmet.* -Van valami jó témátok? *kérdi. Aaron nem igazán szól. Inkább csak néha bólogat vagy simán hallgat.*
Diák

Tárgyak:

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 1:48 pm

-Nekem elég szelektív a memóriám. csak abban avgyok biztos ha ténylegesen meghaltam volna annyiszor ahányszor igen azt mégis feltámadtam, akkor szerintem soha többet nem születek újjá. Tény hogy volt pár rázós kalandom mióta itt vagyok és többször is meghaltam aztán mégsem, elég sokszor kísértettük már meg itt a halált, de szerintme a diákok nagy része így van ezzel.
*Mikro egy új fiú érkezik, Rayko neki is bemutatkozik. Fura, mióta visszajött a kongresszusról, szinte csak új arcokkal találkozik. Hova lettek a régi emberek?*
Diák

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 1:41 pm

* Eligio egy kisebb csoportosulást vett észre a sétány távolabbi részén. Egyelőre csak annyit tudott megállapítani, hogy hárman vannak és az egyikük nagy valószínűséggel lány. Közeledve a csoporthoz bebizonyosodott az, hogy az egyik személy tényleg lány és nagyon ismerős. Még közelebb érve már nem kellett azon gondolkodnia, hogy kicsoda. *
- Üdv! - * köszönt mindenkinek, majd közelebb lépett Fleurhöz, gyengéden átkarolt, s meg csókolta. Ezután a többiek felé mutatkozott és bemutatkozott az idegen fiúnak. * - Eligio vagyok, allidonos és másodéves. Az utóbbi még feltételes módban van. Benned kit tisztelhetek?
* Aaront már ismerte. Tegnap előtt találkozott vele a főhadiszálláson, de nem sikerült vele hosszasan beszélni. Most itt van a lehetőség. *
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 1:15 pm

*Nah igen, hallgatja hogy mit is mondanak a többiek. Rayko azt mondta, hogy semmi érdekesről, pedig Aaron szerint a kongresszus elég lényeges volt, na de mindegy. Aztán elkezdenek beszélni róla, hogy kit ki osztott be,így Aaron úgy gondolta, hogy ő is megosztja eme élményét a többiekkel.*-Hát engem a várószobáig Pierre kísért el, ha jól emlékszem, és onnan pedig Rose vitt át a szobámba. Azóta is jóba vagyok velük, és mondhatni elég jó munkát végeztek. Nah de a történet. Nehogy azt higgyétek, hogy ilyen véres rémtörténetet hallotok, mert ugyan olyat is tudnék mondani, de az nem velem történt meg, hanem mással.*Mondja mosolyogva, majd rátér arra,amit ő akart mesélni.*-Szóval, azt hiszem talán egy hete lehettem itt, és elkezdtem felfedezni a kúriát, meg a birtokot, és hát elkószáltam, és már fogalmam sincs, hogy hova jutottam, azt tudom hogy erdőbe voltam, szóval gondolom a tölgyes, de nem tudom. Aztán órákig csak bolyongtam, majd egyszer csak meglett az ösvény, szóval nincs ebbe semmi extra, de szerintem órákig sétálni egyedül sehol sem jó, ezért mondtam hogy rossz dolog ám az. Veletek nem volt semmi ilyesmi amikor jöttetek?*Kérdezte a többiektől, majd kíváncsian nézte őket.*
Fleur Isabelle Trender
Diák
Fleur Isabelle Trender

Tituluslista:

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 1:08 pm

-Óóó...Már egy hónapja? Akkor valami bibi ütött az emberismeretembe. Általában meg tudom az iylesmit állapitani. Na de mindegy. Végülis akkor már nem kell segitség neked. *mondja mosolyogva a fiúnak. A szavai mögött valami nagyon érdekes történet bújkálhat de Fleur inkább nem firtatja.* -Hát. Csak a kongresszus jött szóba. De nem lényeges. *mosolyog a fiúkra. Gondolja hogy Rayko nem igazán szeretne beszélni a dolgokról mert elszomoritják őt. És ha jobban megnézzük Fleurt is kissé. Szóval inkább elterelődik a duma.* -Nos igen. Szerencséd volt Rayko. *vigyorog viccelődve.* -Én olyan prefit fogtam ki, aki még a várószobáig sem kisért el engem. És azóta sem találkoztam vele. Szóval nekem kissé tovább tartott a belerázódás de már midnent tudok hogy hol van meg minden. Nem hiába már több mint fél éve vagyok itt. Úgyhogy már kiismerem magamat. Örülök hogy megfeleltem neked Rayko. *vigyorog tovább. Rayko elkezdte firtatni Aaron szavai mögött bújkáló történetet. Fleur nem bánta. Ha már igy esett akkor mondja csak el Aaron.* -Valami rémsztori? *kérdi Fleur majd elhallgat és vár hogy mit mond a fiú.*
Diák

Tárgyak:

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitimeHétf. Aug. 10, 2009 12:59 pm

-Semmi lényegesről. Jó hopgy jösz. Legalább valami eltereli a témát. Semmi léynegesről nem volt szó. Csak oylanokról amiről mindenki tud.
*Rayko tényleg örült hogy nem kell a kegyencektről beszélgetnie. Túl sok rossz emlék fűzi hozzájuk őt.*
- Engem kezdetben Fleur istápoolt itt ha jól emlékszek. És nagyon jó munkát végzett. ma már otthonosan mozgok a birtok teljes terüeltén. Mintha egy érdekes szotrit éreznéka szavaid mögött Aaron. Miért is nem jó dolog ha az ember órákig mászkál éjszaka a kúria folyóosóin?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 30 Icon_minitime

Holdfény sétány
Vissza az elejére 
30 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Palotanegyed-
Ugrás: