Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Holdfény sétány | |
|
+94Mélissa Ognyana Lorraine Betranche Evelia Ismere Martina Stravich Hua Xiangfeng Seldrit El Perimd Rory L. Milborrow-Quenell Lina Wierro Emily Kyra Beawer Kádár Enikő Katherine Mary Black Juan Miguel Santiares Lismine Lockwood Lavena Theia Xavier Raanan Laura Wylee Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Rosetta Waylan Celso Eustorgio Bonifacio Farkas Zsuzsanna Gaiaea Eris T. Fillion Armand Promotof Allan Redrick David Robert Beawer Priscilla Elena Black Victoria T. Lassenien Julian Redrick-arch Jérémy Raphael Fiachra Mira Rose Sepp Dierk Zachary D. Reed Barbara Candice Blake Nadin Senoil Phionnalla Cairistìo Sabine Cornwell Taylor Halway Diane Charmey Lisa Amour Shiwo Altolos Adela Ionela Mirunela Krasimir Waylan Krastio Miroslav Morana Volos Mardhug Grihol Effie Ginger Delaney Morgane Devan Zeph Owen Rosalie Hooper Sean Randy Zealot Valery Black - Eramir Pierre Bontavier Ivona Ivanovna Elizabet Kingston Han Jaejoong Varvara Beatrice el Esposito Angelina Britanny Moore Cathrine Collins Lynette Stelly Hunyadvári Szevér Eligio Lance Jens Tichaon Rose Emily Scott Aaron Drawer - Allidon Joe M. Renaldo Ashley Christable George Darkrain - archiv Andrey Bogdan Viktorya Rada Adam Thomson David Grivalt Kalandmester Anabella Stepp Ann-Tabitha Serenity Alex Black Fleur Isabelle Trender Angelina Mary Black Samantha Cooper Miranda Wilson Rayko S Dragomir - archiv Jenny Krissy Szofia Levita Jessica Dream Wanda Dorcas Gloria Asen Belphegor Valentin Ariel Hognael Alexandra Sirov Marielle il Sernioll Meriel Candisson Nick C. Maundrell Sheila Leays Ivor Oleg Cirelin de Sovalon 98 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Holdfény sétány Kedd Dec. 23, 2008 6:29 pm | |
| First topic message reminder :Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor. Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik. Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 4:24 pm | |
| * Pierre úgy döntött, hogy itt az ideje kicsit kikapcsolódni. A vonatra ült fel kutyusaival együtt és Nellond felé vette az irányt. Nem járt erre még túl sokszor, de azért valamennyire tudta, hogy merre jár. A holdfény sétányban ballagott fel alá. Az este hűvös volt, de ő nem fázott. Elég jól volt öltözve köpenye alatt nem lehet fázni. Egy lánykát pillantott meg a padon aki nagyon ismerős volt számára. - Szia. Hogy vagy? Csatlakozhatok? * Kérdezte Audreytól aki valamit elmélyülten olvasott. - Mit olvasol? * Kérdete és, he nem lett elküldve helyet foglalt. | |
| | | Ivona Ivanovna
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 727 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 4:17 pm | |
| *Audrey sétálgat a parkban, nézelődik , gondolkodik kicsit. Ez most ilyen pihenős hétvége. Arra is szükség van ugyebár. Oscar besszélget kôzben a napi teendőkről és egyéb dolgokról. Egy egyszerű farmernadrágot visel, és egy piros csíkos pulóvert, főlötte a szürke kôpenyét, mert hát nincs már olyan meleg. Amikor már eleget sétát leülnek egy padra. Előveszi táskájából az egyik kedvenc Oscar Wilde , agyonnyúzott novellás kötetét, és felcsapja valahol, majd olvasni kezd. Magában persze, Oscar, a daimonja pedig hallgatja. Így telik az estéjük a parkban, ha csak nem érkezik valaki ismerős * | |
| | | Elizabet Kingston Diák
Hozzászólások száma : 368 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 12:01 pm | |
| * A lány válaszokat is kap a kérdésére hol a fiútól hol a farkastól. Tekintete gyorsan ugrál egyik helyről a másikra. Bólongat közben hogy, hogy fel fogta a dolgokat kicsit lassan de ment neki. Egy szó üti meg a fülét melyen meg rázza a fejét.* - Kibékülni? nem hiszem de biztos tudunk majd együtt dolgozni vagy is remélem hogy menni fog. Hát kitudja még az is lehet hogy igazad lesz...* Mosolyodik el persze ezt nem hiszi de hát kitudja lehet össze hozza a két lányt ez a szervezkedés.* - Átok? Milyen átok? Talán ezt kihagytad ha már meg lett említve. Talán be is avathatsz a dolgokba.* Mondja nagyon kíváncsian hiszen ha átokról van szó azt ő is szeretné tudni.* - Valami ártó átokról van szó?* Azért rá kérdez a dologra.*
//fagy// | |
| | | Han Jaejoong Varvara Diák
Főkarakter : sidor@freemail.hu Hozzászólások száma : 373 Kaszt : Üzenőláda : Ha valakinek kellek, akkor az szóljon!
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 11:53 am | |
| -Ezt a rengeteg kérdést..Na de sejtettem, hogy ez lesz...Kate miatt ne aggódj, írunk neki egy levelet, hogy mégis mi a helyzet!Igen, mert azért tudom, hogy csak úgy nem beszéltek egymással...És ez egy jó ok, hogy kibéküljetek! Vagy legalábbis, hogy elviseljétek egymást...Bizony, bizony.*Beszél Han és Yume egymást kiegészítve. Remélhetőleg Liza tudja követni az eddigieket.* -Az iskolát még nem tudom, hogyan intézzem el, nem kérdeztem semmit...És Ha megpróbálja, akkor való színű, hogy Clémnce gyanút fog, okos ám...Így van. Az időpont pedig még ráér...Előbb összekéne barátkoznotok vele, hogy megismerjétek...A többit majd utána kéne tisztázni, főleg az engedély után...Ha nem engedélyezik, akkor sem nálunk fogjuk, a szüleim miatt...Igen, az átok miatt kicsapnák a balhét...*Jaejoong kicsit mérgesen néz farkasára. Fogalma sincs, hogy apja beavatta-e Liza-t ebbe, főleg, hogy őt nem érinti, hiszen a japán vérvonallal örökölte a család.* -Tehát időtök még van bőven! Valamit kihagytam? | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 11:40 am | |
| * Mikor a fiú felemeli a kutyust az meg nyalja a kezét. A lány meg simogatja a farkast mely a fiú mellett van.* - Hát ja köszöni nem ártott volna, ezek a felnőttek....* A lány sem látta hogy merre ment, mert ő mással volt elfoglalva.* - Nem hiszem hogy sokat kérdeztem volna de ha igen akkor nem kellet volna elmennie simán mondhatta volna hogy nem sok közöm van hozzá. Na de mindegy!* jelenti ki a mert túlzottan, sőt..egyáltalán nem viselte meg a dolog. Mikor megemlíti hogy a fiú szeretne tőle meg húgától is valamit a lány csak elhúzza a száját. A lány szemei elkerekednek a hallottakon.* - Mi? Te meg Clémence? Esküvő? Most ez komoly? Szervezem? Kate-el? Tényleg? mikor jegyezted el? Miért?* Csak úgy jönnek belőle a kérdések. vesz egy nagy levegőt majd kifújja.* - Na jó akkor lássuk elölről, mert még nem fogtam fel. Tehát te elveszel valakit és Kateel kell megszervezni az esküvőt. Nem kell ezt engedélyeztetni az iskolában? És miért veszed el vagy is mikor áll szándékodban? Tehát remélem azért van 2-3 hónapunk meg ilyenek. Bár tudod hogy mit gondolok az esküvőkről. Minek kell hozzá papír? Ezt soha nem értetem igazán. Oké hogy meglepetés de akkor a ruhát hogy fogja felpróbálni? És ha nem tetszik majd akkor mit csinálsz? Nem gyors ez egy kicsit?* Kérdez rá a dolgokra mert tényleg nem érti minek az esküvő.*- És mennyi embere gondoltál? Vagy hogy képzelted el. Egyébként persze ha a bátyó házasodni szeretne akkor megszervezem. Katel lesz egy körünk szerintem mire eltudom mondani neki hogy mit is akarsz. Na de majd meglátjuk hogy sikerül a dolog.* Lassan eljut a tudatáig hogy nővérével kell együtt dolgozniuk.* - Tényleg ha nem engedik az iskolában akkor haza már mint hozzátok utaztok?* Neki más hol van az otthona mert hogy apja háza neki nem az otthon hiszen elég későn derült ki hogy vannak testvérei. Persze szeret ott lenni de hát még is csak az neki a haza ahol anyja van. Érdeklődve pillant a fiúra és kíváncsi hogy milyen válaszokat fog kapni kérdéseire.* | |
Főkarakter : sidor@freemail.hu Hozzászólások száma : 373 Kaszt : Üzenőláda : Ha valakinek kellek, akkor az szóljon!
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 11:20 am | |
| *Jaejoong épp hogy csak odaért az ismeretlen őhöz, amikor húga is felbukkan. Kicsi kutyája vidáman szalad hozzájuk. Yume vidáman figyeli az aprócska teremtményt. Jaejoong felemeli a csöpséget, miközben húga egy rakás kérdéssel bombázza meg az ismeretlent.* -Szerintem egyszerre egy kérdés is elég lett volna! jaj majd elfelejtettem..*Mikor odafordul, hogy bemutatkozzon, a nő már sehol sincsen. Még gyorsan körbe pillant, de szemmel láthatólag meglept a dolog.*- Azért köszönhetet volna vagy valami...Biztos a te kérdéseid ijesztették el!*Majd vigyorogva meg simogatja húga feje búbját. Csak most tűnik fel neki, hogy kisebb mint Kate növésre.* -Viszont lenne egy feladatom számotokra...Mármint neked és Kate-nek...Először elmondom, hogy mi az, majd legfeljebb utána szabadkozol...*Nézz húgára, hiszen sejti, hogy mit gondolhat most.* -Tehát a helyzet az, hogy Clémence és én eljegyeztük egymást.És szeretném, ha itt Nellondban lenne az esküvő, de meglepetésnek szánom neki is az egészet. Ráadásul nem akarom, hogy a család is itt legyen elég nekem, ha ti itt vagytok. Szóval megkéne szervezni ezt az egészet.mit szólsz?*Kicsit nehezen bírta kinyőgni és megfogalmazni a dolgokat. Yumebájosan néz Liza-ra , hátha még jobban hajlik a dolgokra. jaejoong ebben az esetben, viszont most halálosan komoly képet vág, egy felnőtt kinézetét is keltheti akár másokban.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 11:06 am | |
| * Egy vörös hajú lány tűnik fel aki ma feketében van öltözve. Egy hosszú nadrág és egy garbó pulcsiban látható. Kezében egyetlen kedvenc mely nem lehet más mint kis kutyája. Kicsit már elég volt az iskolából és nem is érzi ott jól magát ezért jötte Nellondba hát ha találkozik valami értelmes felnőttel vagy diákkal. Amint a sétányra lép meg pillantja bátyját aki egy nővel beszélget. Kutyusát leteszi aki azonnal a fiúhoz szalad. Liza is követi őt és bátyja mellé lép akit meg ölel és meg puszil.* - Szép napot* Köszön a nőnek.* - Mit csináltok itt?* Kérdezi meg kedvesen a fiútól akit már régen látott. A nőre emeli tekintetét.* - Ön itt lakik? Mivel foglalkozik?* Kérdezi meg mert érdekli és még nem tudja hogy mi lesz a szakmája. Hát ha tetszik neki az ismeretlen nő foglalkozása.* - Ja igen Liza vagyok* Mutatkozik be és kezét is nyújtja amit ha elfogad akkor kezet fognak.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 10:57 am | |
| *Jaejoong sétál le Nellondba féhér tigris daimónjával. A fiún egy fekete kimonó van, amire egy vörös és egy fehér sárkány van mintázva. a két sárkány teste egymásba tekeredve. Jaejoong visszaszokott az ilyen ruháira, főleg hogy az idő egyre hűvösebb. Ahogy sétálgat elér a Holdfény sétányra.* ~ Amúgy minek vagyunk itt?...Sétálunk, már elegem volt a suli falaiból..Meg talán megtaláljuk Lisa-t is erre..Aham, nézd ott egy lány...~*mikor kicsit közelebb érnek, akkor hallják, hogy a lány dudorászik.* -Milyen dalt dudorászik? | |
| | | Beatrice el Esposito Nellondi polgár
Főkarakter : Miranda Blackwood Hozzászólások száma : 43 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 10:46 am | |
| *Alice mikor felkelt egyszerre felöltözött és ide jött a Holdfény sétányra. Alice-on egy fekete farmer szoknya és egy fekete hosszu ujjú kapucnis poló. A kapucni a fején van meg plusz egy sapka ami szintén fekete. Alice 18 évesen még nem olyan lázadó típus. Alice lassan sétál a járdán és hallgatja a korai madarak hangját. Ma hideg van, de Alice nem fázik. Miközben sétál egy dallamot dúdol.*// https://www.youtube.com/watch?v=okC4hw8IPYg // | |
| | | Angelina Britanny Moore Nellondi polgár
Főkarakter : noirtappancs97@citromail.hu Hozzászólások száma : 13 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 17, 2009 7:17 pm | |
| *Áh...értem!-mondja Angelina. Angelnek feltűnnek Cathie gyönyörű barna göndör hajtincsei.* -Milyen szép a hajad!!*-mondja Angelina.* -Hát nekem csak megtetszett ez a hely és valahogy idekeveredtem!*-mondja. Angelina észrevette ezt a közöset benne és Cathie-ben ,azt hogy nagyon sokat törődik a hajával. -Te is szoktál órákon át a hajaddal foglalkozni?*-kérdezi. A további időket a padon ülve , és a holdat bámúlva töltik el és közben jókat nevetnek.*
//Fagy// | |
| | | Cathrine Collins Nellondi polgár
Főkarakter : kiflo@c2.hu Hozzászólások száma : 16 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 17, 2009 6:41 pm | |
| *Cathie arcára is kiül egy kedves mosoly.* -Nagyon szertek idejönni estefele.Gyakran járok erre és jövök olvasgatni vagy nézelődni vagy bármi. *Mondta kedvesen a lánynak . Mostmár kezdte unni azt hogy a haja bele van gyömöszölve a kalpjába.Bár nagyon elegánsnak tűnik így estefele Cathrine szeret megszabadulni kalapjátol.Most úgy döntött úgyis csak Angelina van itt hát miért ne?! Megfogta kalapját és levette. Derékig érő sűrü, barna haja immár látható volt Angelina számára. Mivel Cathie göndör haját jobban szereti eltakarni mindig elegánsan eltünteti mint most, egy kalappal.* -És te mi járatban vagy erre ilyen későn? *Teszi fel a kérdést.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 17, 2009 6:34 pm | |
| *-Örülök, hogy megismertelek!* Mikor Cathie megkérdezte hogy nem szeretne-e mellé ülni, Angel bólint egyet, s már ül is a padon.* -Persze szívesen!*Angelina annyira mosolygott amennyire még soha.* -És hogy hogy idejöttél?*-kérdezte.Angel annyira imádja a haját, hogy naponta több órát tölt, és foglalkozik hajával. Ez több ember szemében betegesnek tűnik, de vannak megértőek.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 17, 2009 6:14 pm | |
| *Cathrine feltekint a léptek hallatára.Mikor megáll elötte egy lány becsukja a könyvét.* -Szia!Cathrine Collins vagyok de szólits csak Cathie-nek! *Mosolyog a lányra. Egy olyan 21 éves lány néz le rá kiváncsian. Cathie-nek most ugrott be hogy a lány mit is kérdezett.* -Ja ez?! Ez nem lényeg. Van kedved leülni? *Kérdi a lánytol mutatva maga mellé hogy beszélgethessenek kicsit.Becsukja a könyvét és elrejtö köpenye alatt.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 17, 2009 6:04 pm | |
| *Angelina errefelé sétálgat, mert összütközött egy nővel, de a nevét nem tudta meg mert nem válaszolt csak szó nélkül elment.Angelina hajában két szál liliom van beletűzve a derékig érő hajába.Meglát egy nagy fényt, és aztán meglát egy nőt is , aki olvas.Oda megy hozzá, miközben birizgálja a haját.* -Szia! Angelina Britanny Moore vagyok!*-mondja Angel.* -Mit olvasol, ha szabad megkérdeznem?*-kérdezte.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 17, 2009 5:51 pm | |
| *Egy kifinomult izlésü lány sétál erre. A fején egy kalap ami alá göndör fürtjeit rejtette kivéve egy tincset.Az rakoncátlanul a szemébe lóg.Egy babarózsaszín blúz, egy sötétszürke köpeny , egy fekete kordnadrág meg egy telitalpu van rajta. Cathrine szeret errefele sétálni. Szereti estefelé mikor a hold erősen világít akkor is gyönyörü.Sokat jár erre estefele. Most is kiszemel magának egy padot és leül. Egy könyvet szorongatott a kezében. Azt most kinyitja . Ugyan már késő van Cathrint ez sem zavarja előveszi régi pálcáját és varázsol.* -Lumos! *Hallatszik a varázyige. Majd a pálca fénye mellett elkezd olvasni.*
A hozzászólást Cathrine Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 17, 2009 6:16 pm-kor. | |
| | | Lynette Stelly Diák
Hozzászólások száma : 84 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 03, 2009 9:26 am | |
| -Na igen...én nagyon szeretem felfedni az ismeretlent, szóval azok a szobák azt hiszem rám is várnak. A félelem meg nem az én pártomra állt így azt nem is szoktam.... ~Csak az új emberektől félek~ *Teszi hozzá gondolatban Lynette. Az arca talán elárulja azt ,hogy nem teljesen mondott igazat. Đe ha a srác nem figyelt rá elégéé akkor biztos nem veszi észre a változást.* -Elvégre még van pár éved felfedezni a többi dolgot nemde? Suli..remek .bár rengeteg a házi. Ami nem is baj még sok mindenkit nem ismerek itt ,így elfoglallom legalább magam valamivel. Aztá az órák, szenzációsak, nagyon tetszenek. Most volt egy bájitaltan órám a napokban és egy piramisba küldött minket át a tanár és kővé dermesztett egy medúza egy trsamnak kellet kiolvasztania. Đe hallod ,hogy az milyen tuskó volt. Egy szót szolt hozzám a bemutatkozásnál és semmi több. A többi úgy nem befolyásol a termek meg a szobák. Szépek szeretem a régies dolgokat. És ez tetszik ebben a suliban hogy minden olyan más mint a mugliknál. Te is mesélj kicsit . Hogy birod a munkát a tanulás mellet? Csinálsz még valamit? És mi ez a próba? //fagy// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 03, 2009 8:58 am | |
| *Látja, hogy a lány veszi a lapot, és ennek nagyon örül. Jókedvűnek tűnik ő is, ez nem vitás, ami ismét egy jó jel. Így legalább nem lesz az, hogy fel kell vidítani a lányt, hiszen annak most nem nagyon tudna örülni Akoni.* -Hát igen, tudod ha az ember dolgozik, akkor nem túl jókedvű. Bár van hogy igen, de aznap valami gond volt. Meg tudod, nemsokára nagy dolog lesz az életemben. Nemsokára itt az első próba, amit nagyon várok, de ki tudja hogy milesz. Éppen ezért élvezem az életet. *Mondja Akoni vidáman, a dolgokat, majd a lány másik mondatára is reagál.* -Hát a kúria nagy, nehéz bejárni. Én több mint egy éve vagyok itt, de biztosan vannak helyek, ahol még nem jártam. De talán majd egyszer. De amúgy meg szerintem lehetetlen kiismerni az egészet. Még nem hallottam olyan emberről, akinek sikerült volna bejárni minden szobát, minden folyosót, minden zeg-zugot látott volna. De nem baj az, hátha én leszek az első. Na jó, biztos nem. *Mondja Akoni, majd rátér egy kicsit a munkára is, hiszen ez azért annak is a része, meg persze azért kíváncsi is.* -És, hogy tetszik a suli? A szobák? A termek? Az emberek? Mesélj egy kicsit. |
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 03, 2009 8:26 am | |
| *Nem tart sokáig a magány, hiszen egy lány közelít hozzá. Már messziről észrevette, hiszen néha azért maga mögé néz a fiú. Ha jól emlékszik, akkor Lynette az, aki jön, és tényleg. Amikor közelebb ér, akkor látja is a lányt, és már tudja is azonosítani őt. Aztán oda is ér a lány. Megfogja kacsóját, és egy puszit nyom rá. Vicces kedvében van a fiú.* -Üdvözletem szép hölgy! *Mondja mosolyogva Akoni. Múltkor talán nem mutatta meg az igazi arcát, de egy beosztásnál nem is nagyon lehet poénkodni, de itt...Itt már lehet. Kíváncsi rá, hogy Lynette felveszi-e ezt a stílust, vagy ő folytatja-e a 21. századi "szlenget".* -Hát, magányomban gondoltam sétálok egyet, de úgy látom a sors kegyes hozzám, hiszen megkaptam azt, akire vágytam. Remélem nem untatom nagyon kegyedet? *Mondja Akoni, de rájön, hogy ez neki nem megy így. Éppen ezért elneveti magát, és rendesen folytatja. Pedig jól indult a dolog, de ennél több kellett volna, és ehhez nem érez magában elég erőt. Majd talán egyszer, valamikor máskor. De nem most.* -Na jól van, ez most nem megy. Majd máskor, talán igen. Mit csinálsz itt Lynette? Azt hittem legelőször a kúriát fogod körbejárni, vagy azzal már meg is vagy? nem mintha zavarnál, ne érts félre, csak nem is számítottam rá, hogy ilyen hamar Nellond csodás helyeit fogod róni. *Mondja mosolyogva a lánynak, emlékezve arra, amikor ő került ide. Először ő is meg akart nézni a kúriába, aztán szépen körbe járta az egészet, ekkor folytatta a birtokkal, és így tovább. Lassan ismerte meg a helyet, de mára már szinte mindent tud, hogy hol is lehet.* |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 03, 2009 8:04 am | |
| *Lynette nagyon korán felébredt ma. Míg nem lett elég meleg ahoz ,hogy kimozdúljon bent olvasott a szobájában. Đe kezdett nagyon unatkozni , az olvasás sem töltheti ki minden idejét..pedig nagyon szeret elmerűlni a regények soraiban. Stelly felnéz és oda sétál az ablakhoz..* ~Na végre kisütött a nap~ *Lynett felállt és neki indult a verőfényes napsütésnek. Az útja Nellondra viszi, ahol most csak egyetlen embert véll látni.* ~Történetesen nem ö volt aki felkiísért első napomon? Akkor elöle nem kell bujkálnom, már ismer..* *Lynett oda sétál hozzá és kinyujtva kacsóját oda köszön.* -Hello. Mi járatban ilyenkor? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 03, 2009 7:52 am | |
| *Akoni unatkozott egyedül odafenn, éppen ezért választotta Nellondot, mert itt szinte mindig történik vele valami érdekes. Ha más nem, akkor társaságot szerez, akivel lehet beszélgetni, vagy ha azt sem, akkor legalább egy szinte ismeretlen helyen sétálhat. Friss levegőt szívhat. Szóval minden ilyesmi benne van a pakliban, és egyik végkifejlet sem hangzik ám rosszul. Igaz, a legjobb az lenne, ha szerelmével sétálhatna itt, de Ayla ilyenkor ritkán szokott a szabadban lenni, ő inkább délutánonként kereshető fel. Nem is baj, így a délelőttjei szabadok, ilyenkor szokott tanulni, pihenni, ilyesmiket. De ez a mai nap más, ma másra vágyik. Egy kis kalandra lenne szüksége, de nem tudja hogy hol keresse. Vagy csak üljön a hátsóján nyugodtan, és inkább gondolkozzon el azon, hogy mit is fog csinálni az első próbán? Nem! Az unalmas lenne neki. Inkább sétál, néha leül. Semmi különöset nem csinál, hogyan is csinálhatna. Pálcája ugyan a kezében van, de amíg nincs itt valaki, addig fölösleges lenne bármit is varázsolni, csak a maga szórakoztatására. Majd ha lesz még valaki, akkor megteszi ezt, addig azonban inkább mellőzi. Egy palack víz van talárjának a zsebében, pont azért, mert meg szeretné mutatni az első erre járónak, hogy mit is tud. De vajon ki lesz az a szerencsés, vagy éppen szerencsétlen egyed?* |
| | | Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Szept. 05, 2009 3:13 pm | |
| *Aaronnak nem kell sajnálnia a könnyeket Mira arcán hisz valójábna örömkönnyek. De sajnos Aaronnak mennie kell ám amint mondják "minden rosszban van valami jó" Miranda búcsúcsókot kap amit viszonoz is. Ő még talán barangol eggyet nellodban így talán elmélyehet gondolataiban.* | |
| | | Aaron Drawer - Allidon Diák
Főkarakter : daviid018@citromail.hu Hozzászólások száma : 451 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Szept. 05, 2009 3:05 pm | |
| *Aaron megkönnyebbül egy kicsit. Mindketten leülnek egy padra, mármint ugyanarra a padra, és ugyanúgy, ahogy azt az előbb. Miranda arca könnyes, aminek nagyon nem örül Aaron. Egy dolog van még, aminek nem örül, az pedig az, hogy mennie kell. Ebből lehet, hogy megint rosszul fog kijönni, de ez van.* -Miranda, nem emiatt, de nekem most mennem kell. Sajnálom. De ha gondolod, akkor felkísérhetsz a kúriába, mármint, hogyha nincs kedved itt egydül ücsörögni. *De mivel a lány úgy döntött, hogy inkább itt marad, ezért Aaronnek egyedül kell mennie. Mielőtt azonban lelépne, ad egy csókot a lánynak, jelezve vele, hogy semmi gond nincs, ugyanolyan viszonyba vannak.* -Nemsokára találkozunk, ígérem! *Mondja Aaron, majd elindult vissza a kúria felé.* | |
| | | Miranda Wilson Diák
Főkarakter : bogicica11@citromail.hu Hozzászólások száma : 1171 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Szept. 05, 2009 2:19 pm | |
| *Aaron megfogja a kezét és elmagyarázza a dolgokat. Mirandának erre könnybelábad a szeme és úgy borúl Aaronra.Nehéz megmondani hogy könnyei miért törtek elő. Szívében melegséget érez és úgyérzi a széttört darabok kezdenek összeállni. de még megszólal.* - Úgy ez elkerülhető lett volna az biztos . Tudod mennyire rossz volt ezt mondani? És főleg az előb azt tőled hallani. Bocsáss meg nekem hogy ilyen vagyok dehát ha rólad van szó elvesztem a fejem. *mondja felnézve Aaronra kissé könnyes szemeivel.Neki ez már több minthogy felszed egy pasit és az zt tezi neki amit ő akar. Már az elejétől több volt és mostanában meg mégtöbb lett. Szörnyen fájt neki az előbbi pár mondat és az is amit ő mondott.A legutóbbi megszólalására nem is akart választ ... De odahajol afiúhoz és egy lágy puszit ad a még mindíg látszó piros foltra Aaron arcán amit ő okozott. * - Bocsáss meg hogy az előbb felpofoztalak. Sajnálom.*mondja a fiút nézve majd lassan visszaülnek a padra.* | |
| | | Aaron Drawer - Allidon Diák
Főkarakter : daviid018@citromail.hu Hozzászólások száma : 451 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Szept. 05, 2009 1:53 pm | |
| *Hát amint kiderült, Miranda félreértette a dolgot. Gyorsan felpattant, és egy pofont adott Aaronek.*-Au!*Mondja a fiú, majd arcához kap. Ő is feláll, és megfogja a lány kezét.*-Ezt még hallani is fáj Miranda! Sose tennék ilyen, én az ikertestvéremről beszéltem. Hiszen tudod, hogy van egy tesóm. Erre te itt jössz más lányokkal?*Kérdezi a fiú. Fáj az arca, ami nagyon nem jó. De most Mirandával foglalkozik.*-Remélem nem hargszol rám, tudom hogy rosszul mondtam, sajnálom.*Mondja a lánynak, majd várja, hogy mit mond neki.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Holdfény sétány | |
| |
| | | | Holdfény sétány | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |