Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Holdfény sétány | |
|
+94Mélissa Ognyana Lorraine Betranche Evelia Ismere Martina Stravich Hua Xiangfeng Seldrit El Perimd Rory L. Milborrow-Quenell Lina Wierro Emily Kyra Beawer Kádár Enikő Katherine Mary Black Juan Miguel Santiares Lismine Lockwood Lavena Theia Xavier Raanan Laura Wylee Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Rosetta Waylan Celso Eustorgio Bonifacio Farkas Zsuzsanna Gaiaea Eris T. Fillion Armand Promotof Allan Redrick David Robert Beawer Priscilla Elena Black Victoria T. Lassenien Julian Redrick-arch Jérémy Raphael Fiachra Mira Rose Sepp Dierk Zachary D. Reed Barbara Candice Blake Nadin Senoil Phionnalla Cairistìo Sabine Cornwell Taylor Halway Diane Charmey Lisa Amour Shiwo Altolos Adela Ionela Mirunela Krasimir Waylan Krastio Miroslav Morana Volos Mardhug Grihol Effie Ginger Delaney Morgane Devan Zeph Owen Rosalie Hooper Sean Randy Zealot Valery Black - Eramir Pierre Bontavier Ivona Ivanovna Elizabet Kingston Han Jaejoong Varvara Beatrice el Esposito Angelina Britanny Moore Cathrine Collins Lynette Stelly Hunyadvári Szevér Eligio Lance Jens Tichaon Rose Emily Scott Aaron Drawer - Allidon Joe M. Renaldo Ashley Christable George Darkrain - archiv Andrey Bogdan Viktorya Rada Adam Thomson David Grivalt Kalandmester Anabella Stepp Ann-Tabitha Serenity Alex Black Fleur Isabelle Trender Angelina Mary Black Samantha Cooper Miranda Wilson Rayko S Dragomir - archiv Jenny Krissy Szofia Levita Jessica Dream Wanda Dorcas Gloria Asen Belphegor Valentin Ariel Hognael Alexandra Sirov Marielle il Sernioll Meriel Candisson Nick C. Maundrell Sheila Leays Ivor Oleg Cirelin de Sovalon 98 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Holdfény sétány Kedd Dec. 23, 2008 6:29 pm | |
| First topic message reminder :Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor. Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik. Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zeph Owen Nellondi polgár
Főkarakter : michiyo913@hotmail.com Hozzászólások száma : 73 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 25, 2009 9:11 am | |
| *Egy régies öltözetű férfi érkezik magabiztos, gyors léptekkel a sétányra, ahol aztán kissé lelassít, és normális tempóban halad tovább. Felsőtestét egy nyitott ing fedi, alul meg egy sötét farmer van rajta. ~Szép hely...~ néz gyorsan körbe, de a lépteit nem lassítja már tovább. Hosszú haja kibontva omlik a vállára, egyenesen keresztezve arcvonásait. Ahogy sétál, meglát egy padot, ahova leül. Szorosan a lába mellett egy nagyobb testű kutya lohol, olyan agárféle, nem a legszebb fajtából. Amikor a férfi leül, a kutyája is felügrik a padra, és összegömbölyödik gazdája mellé.* | |
| | | Rosalie Hooper Diák
Hozzászólások száma : 462 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 3:48 pm | |
| -Persze menjünk de nagyon kár hogy nem jössz a bálra!Így szinta biztos hogy én sem megyek! *Mondta bár talán még elmegy de ez valószinűtlen.Sonja nem a hőburokvarázsigéjét elfelejtette így akár szeretné akár nem így is úgyis fázni fog.* -Te nem fázol? *Teszi fel a kérdést mivel már a lehelete is látszik.Mondjuk a srácon kapát van Sonján pedig csak egy pulcsi de azért Seannel még ha nagyon fázik is szivesen megy el bárhová.* | |
| | | Sean Randy Zealot Segédtanár
Főkarakter : rupert3569@hotmail.com Hozzászólások száma : 192 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 3:39 pm | |
| *A fiú végül is azt megérti, hogy a lány kíváncsi. De mindegy is. Ha neki tetszik a dolog, hát csinálja nyugodtan. Nem fog beleszólni és talán talál valami érdekes dolgot. Majd elválik. Ahogy sétálnak lassan, de biztosan közelítenek a parkhoz. Sean még ott sem volt, így talán azt is megnézi, de nem biztos. Közben látja a lányon, hogy eléggé fázik. Bár a lány használhatná a hő burok igét is. Akkor nem fázna. Talán csak kiment a fejéből. Majd a halloween-i bálról beszélgetnek tovább.*- Ezek a partyk egy jó baráttal is izgalmasak tudnak lenni. Én sajna nem hiszem, hogy megyek, már van programom az napra és mikor visszaérek, már nem nagyon akarok bulizni, inkább csak lepihennék. *Meséli a fiú. Bár egy jó kis ünnepség feldobná a kedvét az biztos, de nem készül, inkább csak ejtőzik. Majd már csak pár lépés a parkig.*- szerintem nézzünk szét itt is. Ha nincs ellenedre.*Mondja a lánynak. Reméli van kedve, és ott is szétnézhetnek.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 3:28 pm | |
| //olvad// -Azért nem unom mert nagyon érdekel mi lehet de már úgyis közel járok a következő sorhoz csak van egy szó amit sehogysem értek. *Sonja elkezd fázni.Úgytűnik nem elég a pulcsi amit felvett.Összedörzsöli két kezést úgy próbálja melegen tartani őket.* -Hát szeretnék emnni de egyedül unalmas lenne tudod?! És nincs kivel mennem de azért biztosan jó lessz! *Válaszolt a srác kérdésére ekkor kirázta a hideg.* -És te mész? *Kérdi kedvesen.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 10:17 am | |
| *Bár sajnálatos módon hasonló választ várt, de azért reménykedett, hogy megtud valami érdekes, suliban történt sztorit. Hát tévedett. Úgy látszik vagy a suli lesz egyre hétköznapibb, vagy csak nagyon szűk körben történnek az ilyen dolgok.*- Csak egy sorral. Illetve, persze biztos az is nehéz volt, de nem unod meg, ha ilyen lassan haladsz? Türelmes vagy azt meg kell hagyni. Én lehet, hogy már rég félre tettem volna a helyedben. De persze te nem én vagy. Nah mindegy. Csak gondoltam megkérdezem.* A lány megint visszakérdez, de a fiúnak már nincs ideje válaszolni. Valami a vállára esik, amit ő reflexből le akar dobni magáról. Még jó, hogy a kis rágcsáló jól megkapaszkodik, különben Sean messzire dobta volna. Nem számított semmiféle támadásra. Szerencsére nem történik baj és Sean sem ijed meg túlságosan. A kis pele hozzádörgölőzik, majd tovább áll.*- A kis… buta. Majdnem eldobtam. Huh.* Majd Sonja jegyzi meg, hogy biztos tetszik neki. Sean nem tudja erre miért szolgált rá, de persze nem bánja. Majd tovább mennek. Hát Sean egy kicsit felébredt ez már biztos. Kezei továbbra is a meleg zsebében. Nincs ugyan hideg, de hát túl meleg sem. Ahogy sétálgatnak Sean csak most vette észre, hogy milyen hosszú utat jártak be eddig. Lassan elérnek a parkig. Bár persze azért még van előttük bőven út, de már látni a végét.*- Na és mond csak, te mész a Halloween-i bálra?* Tesz fel egy aktuálisabb kérdést.*
//Fagy// | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 10:06 am | |
| -Nem sok.Szinte semmi csak rájöttem még egy sorra abbol a könyvböl tudod.Unalmas volt eddig számomra minden persze biztos volt olyan akinek voltak kalandjai de sajnos nekem nem. *Válaszolt a kérdésre kicsit csalódottan.* -És veled történt valami érdekes? *Kérdezte és ekkor Sean vállára urott a pele.Neki dörgölödzött a nyakának majd ismét fölszaladt egy fára és folytatta az udrándozást.Sonja kuncogni kezdett.* -Azthiszem megkedvelt téged! *Mondta a pelére utalva.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 10:01 am | |
| *Miközben sétálnak, különféle alakok sétálnak el mellettük, de Sean ügyet sem vet rájuk. A lányra, és persze a lába elé figyel. Ebben a fekete kabátban úgy tűnhet, mint valami sötét alak, és talán más sem akar vele megismerkedni. A lány elmondja, hogy miért jött le és persze megkérdezi, hogy Sean miért jött le. Elmosolyodik, majd elmondja, de annyira nem érdekes.*-Jah hát tudod, csak kellett egy kis változatosság. Ezért gondoltam, hogy lejövök ide. Nagyon ritkán jutok le a faluba, szóval nekem eléggé újat tud mutatni.* Séta közben néha felnéz, hogy a kis pele mit művel. Reméli nem fog leesni. Egy ideig csak szótlanul sétálnak egymás mellett.*- És mond csak, történt veled mostanában valami érdekes? Órán, hétvégén, vagy valami kaland?* Kérdezi, mivel ebben az iskolában sok furcsaság történik. Talán a lány is találkozott egy ilyen furcsasággal. Sajnos nem sok hírt kapni ezekről. Ezért jó lenne ha hallani valami ilyesmit.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 9:53 am | |
| -Én csak szeretek errefelé lenni és ki szoktam használni hogy hétvégén el lehet jönni nellondba. *Sonja nagyon örült Sean társaságának. Ugyan nemnagyon szerte társaságban lenni Seannel mellett önmaga lehet.* -És te mi járatban errefele? *Kérdi miközben halk léptekkel halad sean mellett.Áfonya közben ismét felszaladt a fára és fölörrük udrándozik.Ma nagyon játékos kedvében vagy a kis állatka.A lány kedves pillantásokat vet a srácra sétálás közben.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 9:46 am | |
| *Bár itt sosincs egyedül az ember, de Sean nem is figyelte, hogy kik vannak még itt. Nem figyelte az arcokat, csak ment előre és a természet szépségit csodálta. Bár annyira őt nem rendíti ez meg, de azért el kell ismernie, hogy szép. Így majdnem elsétál egy lány mellett, aki ráköszön hírtelen. Sean megtorpan, és a lányra néz. Eltelik egy fél másodperc, mire belécsap a felismerés villáma. Pislog egy kicsit mielőtt megszólal.*- Szia Sonja. Igen én vagyok.*Azzal elhúzz a sálat a szája elöl egy kicsit.*- Bocsi, de nem is vettelek észre. Nem nagyon nézelődöm. Mi járatban erre felé?*Közben a kis rágcsálója a vállára ugrik. Sean kezével mutatja, hogy beszélgetés közben nyugodtan sétálhatnak tovább. Sean csizmája minden lépésnél halkan döng egyet. Határozott és tudatos lépések ezek. A fiú kezei a zsebében vannak és séta közben hol előre, hol a lányra pillant.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 9:37 am | |
| *Sonja sétálgat a holdfény sétányon.Egy farmer és egy kék kötött pulcsi van rajta.Haját a lágy szellő meg-meg libbenti ahogy ballag.Gyönyörü ilyenkor a sétány, az egész őszi színekben pompázik.Sonja nagyon szereti ilyenkor a sétányt.Egyszercsak lépteket hall.Hátrafordul és észrevesz egy alakot.Lassan közelít feléje akkor esik le neki hogy ki is az.* -Sean te vagy az? *Kérdi kedvesen.* -Rég láttalak! *Mondta és ekkor leurott egy fárol Áfonya és pont Sonja vállán landolt.A lány arcán megjelenik egy kedves mosly.Megsimizi peléje buksiját majd ismét Seanra pillant.* | |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Szomb. Okt. 24, 2009 9:27 am | |
| *Az enyhe őszi szél lágyan fújja arréb a megsárgult őszi leveleket. Felesleges még összeszedni őket, hiszen napról napra hullajtják el leveleiket a fák. Így a járdát szépen, és kissé egyeletlenül levelek borítják, bár nem túlzott mértékben. Ezeken a leveleken kell azoknak járnia akik, erre sétálnak. Mivel hétvége van, egy fiú is így tesz. Egy iskolai diák. Hosszú fekete köpenyt visel, aminek gallérja függőlegesen felfelé áll, teljesen az arcáig. Nyakában az ősz színeiben díszelgő sál van, amit a lágy szél néha jobbra-ballra fúj. Farmer és lovagló csizma van a lábán. Ő Sean. Azért jött le, mert már unja az iskolai helyeket. Nah jó ez túlzás, de egy kis változatosság nem árt. Talpa alatt ropognak a száraz levelek, fülébe a szél susogása hatol. Mondhatni jó kedve van, ezért szokásos fél mosolya látszik az arcán.* | |
| | | Valery Black - Eramir Nellondi polgár
Hozzászólások száma : 49 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 9:02 pm | |
| Diákként órai részfeladatként tapasztalt ezt a sóvárgó érzést, bár nem sokra emlékszem belőle, inkább sokszor láttam már másoknál, ez jobban megmaradt. Majdnem felér egy Imperiussal, ha ilyen célzatú és nem ténylegesen szerelmi.*Magyarázza majd megint elmosolyodik.* Autóverseny, nagyon gyors kocsik, nehéz pályák és sok sok baleset meg nagy felhajtás. A Jégember pedig az egyik pilóta, aki történetesen szintén finn mint te.*Magyarázza. Otthon még van is a szekrény alján egy régi Kimi polója, még a mercedeses korszakból.*Hát... nem, de azért a karácsony össze jön. Bár inkább néznének minket olasznak mint csendes angolnak mert ha találkozunk mindenki egyszerre beszél, lehetőleg hangosan hogy mindenki hallja, hogy mit látott, mit tudott meg, mit fedezett fel. Van egy házimanónk, bár, kapott ruhát, hogy nyugodtan éljen de mégis itt maradt. Nem szadizzuk de ha már segít anyámnak, hát had tegye. Szegény ő ilyenkor inkább elmenekül a konyhába, sé főz vagy valami. Állítólag félelmeteske vagyunk egy ilyen családi vacsi alkalmával.*Vigyorog a lány. Ekkor jönnek a tűzijátékok. Ha sima mugli utcában lennénk, tuti szólnának a kocsiriasztók és egyebek, de itt olyan nincs. Helyette szinte minden ablakban kigyúlnak a fények. A gyerekek arcán mosoly, a felnőttekén harag és a 'Huligánok' kiáltás még enyhének minősül. Füttyent egyet a görénynek, mire az nyomban Valery nyomába szegődik, aki nevetve húzza maga után még mindig kézen Raine-t, be a parkba--->*Rossz az aki rosszra gondol*Mondja sunyin a srácnak.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 8:51 pm | |
| -Tapasztaltad vagy csak láttad másokon?*kérdezi nyugodt hangon arcán szokásos mosollyal miközbe fejét a beszélgető társa felé fordítja*-Jégember? *kérdez vissza kicsit nevetve*-Annyira nem vagyok otthon a mugli dolgokba, mondjuk úgy hogy nem kötötték még le az érdeklődési körömet*mondja komolyabb hangon de nem barátságtalanul. A következőre kicsit elmosolyodik*-Szóval akkor a család nagy része túrázó kalandor típus. Nem mondom nem lehet egyszerű össze hozni egy karácsonyi vacsit*mondja kicsit hallkabban, bár kicsit ilyenkor elgondolkozik rajta hogy neki ilyenbe már 16 éves kora óta nem igen volt része. Node ilyen a felnőtt kor*-Hát ha a való életbe lenne egy így egy emberrel talán nem is lennének "sötét" emberek a világon*mondja félmosollyal ő ebbe a hiszembe van miszerint ameddig van jó addig rossz is. Majd figyeli amiket elővesz a lány a következőre kicsit elcsodálkozik*-És még én sántikállok rosszba*mondja mosolyogva közbe érzi a másik kezét és hátrébb is lép egy pillanatra eltakarja a szemét majd lassan figyeli a kibomló alakokat. VAlahogy nem érdekli hogy valószínüleg 3 házsort ébresztettek fel valahogy szereti az ilyen dolgokat. Nem zavarja hogy a másik keze fogja az övét egy pillanatig csak ő is figyeli a fényeket*-Nem mondom szépek*mondja csendesen*-Az ilyesmiről az otthoni karneválok jutnak eszembe...... |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 8:27 pm | |
| Hm,átverésnek átverés, de az őrjítő mámor és rajongás néha olyan dolgokra veheti rá az egyébként épeszű embert, hogy ihaj és csuhaj.*Mondja s lerakja a földre a görényt ismét, mert az kinézett valami bogarat vagy egeret már magának, uzsgyi hamar el is tűnik megint a virágok és padok között.* Vagy úgy... ott még nem jártam sosem, egyetlen szál a finnekhez hogy F1ben még mindig a Jégembernek szurkolok.*Mondja, s kb úgy néz ki lelkes mosolyával mint egy jól lakott ovis de neki ez jól áll, bájossá teszi az arcát.* Hát, én angol családból jövök, bár a pontos koordináták Walesbe vezetnek, ha pontos szeretnék lenni. Én leginkább apámtól örököltem sok mindent, édesanyám kissé... nos mi gyakran hívtuk a testvéreimmel Ironladynek a személyisége miatt. Máig rejtély, hogy hogyan lettek apámmal egy pár, bár az is igaz, hogy ha egy légtérben vannak, valahogy apám mellett nem olyan feszült... Apám olyan mint én, felfedező, sokat utazik, édesanyám viszont bájitalfőző. Van két bátyám is, egyikük maradt Walesben, egy pedig Indiában van éppen. Mindenki világot lát*Teszi hozzá újra egy széles mosollyal.*Hm... de a sötétet is néha fénybe lehet vonni és nem kell fehérre gondolni mindjárt, lehet színes is ami már akár átmenet is lehetne, Nézd csak!*Benyúl a kabátja zsebébe és egy halom színes, kicsi gombócot vesz elő, mintha színes gyurmából lenne mind. * Eredetileg a parkban akartam, de itt jobban szól az akkusztika miatt.*Mondja gonosz mosollyal, majd csak suhint egyet pálcájával, s a kis gombócok lángra lobbannak. *Gyere!*Elkapja Raine kezét, s kicsit hátrébb rántja, mert bizony hamar működnek ezek a valamik. Alkáli fém van legbelül az adja a színt, a többi pedig a löketet és a robbanást. Ezer színű tüűzijáték bontakozik ki a fejük felett, a durrogás a házak között elég zajos de nem zavarja a lányt, csak gyönyörködik s egyben elégedett, hogy jól dolgozott. Annyira belefeledkezik a látványba, hogy még mindig Raine kezét fogja. A tűzijáték persze nem sima. Sárkányok, főnixek pegazusok, szárnyas oroszlánok jelennek meg és tűnnek el.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 8:16 pm | |
| -Szélsőségek alatt szerintem sok mindent érthetünk. Amúgy a szerelmi bájitalt nem tartom sokra elvégre csak átverés, lehet ami nem valós... Remélem érted hogy mondom*mondja félmosollyal kicsit csendesebben*-Csak annyit hogy a viszont látásra*mosolyodik el*-Finn nemzetiségű vagyok Rovinemibe születtem az Alasein birtokon. Elég fura egy környék de azt mondják mi éppen bele illünk a környezetünkbe. A család generációk óta foglalkozik nekromanciával és vérmágiával. Ki így ki úgy persze foglalkozásilag is*mosolyodik el miközbe beszél*-Mesélted hogy kísérletező ember vagy. Szép dolog lehet*mondja mosolyogva majd kicsit felvonja a szemöldökét a mondatra akkor már ő is végig néz a másikon*-azt hiszem ez kölcsönösen elmondható, bár tény a külsőm néha megcsalja az embereket, pedig a sötétnek is két oldala van*fejezi be * |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 7:56 pm | |
| Hm, eléggé, szélsőségeseket, ki így ki úgy. Mondhatni, nem véletlenül mondják egy szerelmi bájitalra, hogy agresszív, így az emberek is sokféleképp lehetnek veszélyesek, például. *Magyarázza, miközben visszaveszi az állatot. Az felmászik a vállár,a majd finoman megtelepszik ott, kissé melegítve is a lány arcát, épp csak Raine-nel ellentétes oldalon.* Áhh értem, akkor ezek szerint tényleg nem vagy te sem idevalósi. Meg is akartam kérdezni, mit mondtál a múltkor, mert én csak angolul, bolgárul és egy pöttyet németül meg latinul tudok, de a latin inkább szakmai jellegű, nem társalgási.*Magyarázza. Tovább hallgatva a férfit, kissé komolyabb az arca de különösebb érzelmet nem árul el.* Hm.. én inkább az anyag mágiával foglalkozom mostanság, hisz meséltem, kutatok és felfedezek.~Mikor épp nem gyakorlatozni visznek~*Kicsit eltűnődik de arcán ez nem látszik meg, csupán magában raktározza a gondolatot.*Valahogy passzol hozzád.*Csak ennyit bök ki, végigpillantva jelentőségteljesen a férfin, s újra megjelenik a félmosoly a szája szegletében. Bár tény, az ő lábán is acélos figyel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 7:48 pm | |
| -Mondjuk úgy hogy egy elég akaratos de szerencsére nem hinném hogy sokat fogom látni a jövőbe*mondja félmosollyal miközbe haladnak előrébb*-Miért te milyeneket látsz?*kérdezi kíváncsisággal átitatott hangon , hiszen még mindig keveset tud a másikról. Ez részben nem is baj. Amikor a kezébe kapja a görényt végig simít a fején közbe jól megnézi*-Gondoltam is, amúgy nem szoktam félni az ilyesmitől*feleli ravasz hangon miközbe tovább mennek a park felé*-Hogy érted hogy ilyen? Gazdag? Áh nem*rázza meg a fejét mosolyogva*-Mondjuk úgy hogy a család otthon Rovinemibe elég jó életet él de én nem szeretem annyira a fényűzést. Nem hinném hogy ez valaha változni fog*mondja miközbe vissza adja az állatot a másiknak. A kérdésre kicsit elnémul de csak pár pillanatig*-Elég sok helyen megfordulok, amúgy munkát tekintve nevezhetsz végre hajtónak. De mágia szempontból vérmágia az ami szinten mozgok*feleli miközbe a másik arcát figyeli* |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 7:39 pm | |
| Inkább meg se kérdezem miféle ügyfél, bár... kétlem hogy tudnál furcsábbakat mutatni, mint amit néha én is látok.*Vonja meg mosolyogva a vállát, majd egy gyors mozdulattal szinte lecsap az újra előbukkanó Fürgére, s elkapja, ölbe veszi a kis szőrmókot. Láthatón barátságos fajta, ozzá van szokva az ilyesmihez. Odasétál vele Raine-hez és a kezébe adja.* Tessék! Nyugi, nem harap csak kóstol, és nem büdös, járt dilidokinál.*Teszi hozzá vigyorogva majd tovább sétálnak a park irányába.* Áhh, akkor ezek szerint jól reménykedtem hogy te se vagy ilyen. Nem a vagyonnal van egyébként a bajom, hanem a kissé... sznob felfogással és hülyeséggel ami néha társul hozzá, bár ritka kivételek szerencsére még akadnak.*Teszi hozzá egy újabb mosollyal, s itt mentorára gondol.* Itt ott? Például? Tulajdonképpen mit is csinálsz? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 7:34 pm | |
| *A kérdésre kicsit elmosolyodik*-Mondjuk úgy hogy erre volt egy kis elintézni valóm egy ügyfélnél de már végeztem vele*mondja szokásos komolykás de barátságos félmosollyal. Nem az a fapofa stílus ő visz bele életet is*-Hmm szép állat*mondja félmosollyal szerette a rágcsálókat de valahogy nem tartotta magát elég rátermettnek és időgazdagnak hogy tartson is eggyet hiszen az is felelősséggel jár*-Zajongani?*kérdezi mosolyogva de a nő további beszédéből nagyából kialakul egy kép benne kicsit mégjobban el is mosolyodik*-Hát szó ami szó nem szeretem annyira az ilyen gazdag negyedeket. Az ember azt hiszi ebből áll az élet pedig van sötét oldala is*mondja kicsit komolyabban*-hát A jenilla és ez a hely kicsit eltér egymástól de mondjuk úgy hogy feltűnök itt ott*feleli barátságos hangon* |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 7:21 pm | |
| *Elmosolyodik, mikora férfi mellé ér és ráköszön, ki is húzza egyik füldugóját, hogy rendesen halljon meg ne legyen illetlen.* Szép estét Raine! Hogyhogy itt?*Talán az ő kérdése jogosabbnak tűnhet.* Végülis igen, meg így legalább Fürge is kedvére sétálhat kicsit, lemozogja a felesleges energiát.*Mutat az egyik virágágyásból előkukkantó görény fele ami hamar el is tűnik megint.* Igazság szerint a parkba tartok kicsit zajongani, itt nem igazán illdomos, túl sok az... úri és gazdag ember ahhoz, hogy zokon vegyenek némi tűzijátékot.*Kacsint vidáman a nő.* Na és te? Még a Jeniliában nem voltál annyira feltűnő de itt...*Mutat körbe a sok világos színű házra melyek még fényesebbek a holdfénytől.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 7:16 pm | |
| *Egy sötét árny tűnik fel a sétányon. Palota negyed? Mi keresni valója lenne egy efféle alaknak erre felé. Ő tudja és ez a lényeg. Léptei hallkak de mégse settenkedőek. Amúgy hosszú bőrkabát hasonló nadrággal és egy 20 soros acélbetétessel van van felszerelve. Arca kifürkészhetetlen, csak lassan ballag végig a sétányon amikor meglát maga előtt egy ismerős alakot. Bár csak egyszer látta a nőt de megfigyelő késsége mégis elég erős hogy felismerje. Vagy csupán a másik feltűnő jelenség, nem tudni. Ahogy lassan közelebb ér hozzá mellé szegődik megvárja míg a másik észre veszi*-Nocsak nyugodalmas séta az őszi éjszakában?*kérdezi félmosollyal*-Amúgy jó estét*teszi hozzá. Lehet hogy elég nehezen néznének ki a férfiből hasonló udvariasságot de mint mondják a látszat néha csal* |
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Okt. 23, 2009 6:57 pm | |
| *Egy vörös hajú fiatal nő sétálgat a holdfény sétányon. Nem egyedül. Egy vadászgörényt sétáltat, bár úgy tűnik nagyon nem vészes, sőt, le is veszi a pórázt, úgyis minden körbeszaglászik, de visszajön Valeryhez. Sőt, még csak nem is büdös, járt már dili...izé, állatdokinál ^^. Acélbetétes bakancs, farmer, és egy fekete rövid kabát van rajta meg egy fekete bőrkesztyű, s egy bordó sál ami remekül megy élénkvörös hajához és mogyoróbarna szemeihez. Fülében pici fülhallgató, mágikus kis MP3, amit nem zavarnak a varázslatok rezgései, amúgy semmi extra. Jókedvűen dúdolgat halkan, s ide oda lépked a macskaköveken.* | |
| | | Ivona Ivanovna
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 727 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 5:58 pm | |
| *Bólint.* -ÉRtem. Hát én egyenesen Londonból jöttem. Most ôrülôk, hogy lehült itt is a levegő, mert az otthonomat idézi. *Meséli, aztán elrakja a könyvét a táskájába.* -Biztosan szép hely La Paz. Mikor szoktál hazajárni? Többször is egy évben? Közben esetleg indulhatnánk vissza, mert későre jár már. *Ajánlja fel. Feláll, majd elindulnak visszafelé a sulira. Elgondolkozik azon, hogy Pierrenek még kôzelebb van az otthona, mint neki. De végülis ez nem gond.. az utazást egyszerűen is emg lehet oldani, még szerencse hogy nem kell mindig a mugli utazási módot használni, mert akkor napikig tartana az út hazafelé. Így ballagtak visszafelé, mikôzben beszélgettek mindefléléről....* | |
| | | Pierre Bontavier Diák
Főkarakter : nezapierre@hotmail.com Hozzászólások száma : 3068 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 4:42 pm | |
| * Pierre helyet foglal a lányka mellett. Egy ideig csendesen figyel aztán megnézi a novellás kötet borítóját. Bizonyára látta már nagyapja padlásán. - Hát kicsit már ki akartam kapcsolódni és kicsit elmenni az iskola falai közül. egy kis pihentető séta a kutyusokkal barátokkal Nellondba jól esik vasárnap este. * Mondja mosolyogva a lányka felé. Személyesen annyira nem ismerte, de látásból meg név alapján mindenképp. - Franciaországból származok. Az Alpok egyik kis völgyében terül el La Paz nevű falucska. Nem nagy, de az az én otthonom. És Te? Így neved alapján nem sikerült rájönnöm. * Mondja mosolyogva és várja a választ.
//Fagyi// | |
| | | Ivona Ivanovna
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 727 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Okt. 18, 2009 4:32 pm | |
| *Épp egy izgalmas résznél tartott, amikor megszólították, így kicsit megilyedt, felriadt a kônyvből.* -Áh szia! Persze ülj le nyugodtan. *Mondja és odébbül a padon, hogy Pierre is elférjen.* -Egy Oscar Wilde novellás kôtetet hoztam magammal. *Mutatja meg a fiúnak a könyv elejét.* -Mi járatban errefelé? Sétálgaszt... jah meg persze a kutyusoknak is gondolom kell a séta. *Mondja mikôzben Oscar vet néhány pillantást a kutyusokra, majd kôzelebb bújik Audreyhoz, nem azért mintha félne, csak fázik kicsit. Audrey kôzben figyeli a fiút, és azon gondolkodik, hogy mennyire ismeri a fiút, de rájôtt, hogy leginkább csak Allidonos akciókon szokott vele beszélgetni, meg órákon találkoznak persze.* -Meg kérdezhetem hogy honnan is származol? Tudom hülye kérdés így a neved alapján, de az emebr sose tudhatja... *Bukott ki belőle a kérdés...de kiváncsi egyed, meg hát arra figyelt fel, hogy elég sok a Franciaországból származó diák a suliban.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Holdfény sétány | |
| |
| | | | Holdfény sétány | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |