Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Holdfény sétány - Page 32 I_vote_lcapHoldfény sétány - Page 32 I_voting_barHoldfény sétány - Page 32 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Holdfény sétány - Page 32 I_vote_lcapHoldfény sétány - Page 32 I_voting_barHoldfény sétány - Page 32 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Holdfény sétány

Go down 
+94
Mélissa Ognyana
Lorraine Betranche
Evelia Ismere
Martina Stravich
Hua Xiangfeng
Seldrit El Perimd
Rory L. Milborrow-Quenell
Lina Wierro
Emily Kyra Beawer
Kádár Enikő
Katherine Mary Black
Juan Miguel Santiares
Lismine Lockwood
Lavena Theia
Xavier Raanan
Laura Wylee
Bianca Phelps-Blamely
Aeryn Baker
Rosetta Waylan
Celso Eustorgio Bonifacio
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Eris T. Fillion
Armand Promotof
Allan Redrick
David Robert Beawer
Priscilla Elena Black
Victoria T. Lassenien
Julian Redrick-arch
Jérémy Raphael
Fiachra
Mira Rose
Sepp Dierk
Zachary D. Reed
Barbara Candice Blake
Nadin Senoil
Phionnalla Cairistìo
Sabine Cornwell
Taylor Halway
Diane Charmey
Lisa Amour
Shiwo Altolos
Adela Ionela Mirunela
Krasimir Waylan
Krastio Miroslav
Morana Volos
Mardhug Grihol
Effie Ginger Delaney
Morgane Devan
Zeph Owen
Rosalie Hooper
Sean Randy Zealot
Valery Black - Eramir
Pierre Bontavier
Ivona Ivanovna
Elizabet Kingston
Han Jaejoong Varvara
Beatrice el Esposito
Angelina Britanny Moore
Cathrine Collins
Lynette Stelly
Hunyadvári Szevér
Eligio Lance Jens Tichaon
Rose Emily Scott
Aaron Drawer - Allidon
Joe M. Renaldo
Ashley Christable
George Darkrain - archiv
Andrey Bogdan
Viktorya Rada
Adam Thomson
David Grivalt
Kalandmester
Anabella Stepp
Ann-Tabitha Serenity
Alex Black
Fleur Isabelle Trender
Angelina Mary Black
Samantha Cooper
Miranda Wilson
Rayko S Dragomir - archiv
Jenny Krissy
Szofia Levita
Jessica Dream
Wanda Dorcas Gloria
Asen Belphegor Valentin
Ariel
Hognael
Alexandra Sirov
Marielle il Sernioll
Meriel Candisson
Nick C. Maundrell
Sheila Leays
Ivor Oleg
Cirelin de Sovalon
98 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Holdfény sétány - Page 32 Illuzionista
Üzenőláda : Holdfény sétány - Page 32 Tek506f0370868af7782228

Holdfény sétány - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeKedd Dec. 23, 2008 6:29 pm

First topic message reminder :

Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor.
Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik.
Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.

Holdfény sétány - Page 32 Setany

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 5:17 pm

-Tanultál? Hmm, ez tetszik. Mármint, naa. Szívesen megnézném, hogy hogy tanulsz. Már ne érts félre, csak úgy érdekelne. Aranyos lehetsz.* mondta vidoran, miközben a fiú szemeibe pillantott. A fejrázásra halkan sóhajtott egyet, jó lenne megtudni, hogy mi történt, de ezt akkor majd mástól.*- Igen, az is öröm, hogy te megvagy, és hogy jól vagy. Bevallom, féltem, hogy nem voltál-e a kongresszuson, és ott nem esett-e bajod, de mostmár megnyugodtam.* jelentette ki, miközben arcán megjelent egy halvány pír.*- Persze, túlvagyok, szerencsére. A bál? Igen, régen. A tánc meg elmaradt? Nemde?* kérdezte vigyorogva, elvégre ő úgy emlékszik. A kérdésre bólint egyet, majd elindulnak a padhoz.*- Semmi dolgom nem volt, de szeretek ide járni az utóbbi időben. Megnyugtat.* mondta kissé halkabban, miközben leült a padra.*- És te? Netán egy boltot látogattál meg?* kérdezte érdeklődve a sráctól.*

//Fagyii (://
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 5:06 pm

*Mosolyogva hallgatja a lányt*-Hmm nemtúl sokat az utóbbi napokban tanultam inkább. Nem nagyon voltam annyira tudósa a történteknek*feleli vidáman a lánynak majd kicsit elgondolkozik*-Nem. Nem tudok*mondja rázva a fejét egy lépést tesz még előre*-hát akkor ez öröm, ha megvagy, gondolom már akkor te is túl vagy a kötelező vizsgázós dolgokon. Azért a bál elég régen volt*feleli kicsit elgondolkozva nem is tudja belőni pontosan mikor lehjetett, a kérdésre kicsit mosolyogva válaszol*-Felőlem, az a pad jó lesz?*kérdezi bár valószínüleg eggyet szemeltek ki ha jó akkor meg is indulnak arra*-Amúgy hogy hogy erre jöttél dolgod volt Nellondba?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 4:30 pm

*Igen, szerencsére talpon maradnak, bár egyszer mindha elestek volna, még a múltba, nem? Mindegy, nem lényeg. ^^ *- Na igen, a friss levegő az kell, és sosem árt. Egyetértek, sokkal kevesebben. Szünet van, mégis pont olyan nyüzsgés van, mint tanév közben.* tette hozzá a fiú szavaihoz mosolyogva. *- Helyzet? Semmi. Hallottam valami olyat, hogy történt a tegnap valami a ceremónia teremben, vagy hol, nem tudom. Tudsz erről valamit? Amúgy igen, a bál óta nem futottunk össze. Köszi, én jól vagyok, megvagyok, mint eddig. És te?* kérdezte, egyszerre két kérdést is feltéve.*- Igen, nagyon is, örülök Neked. Nagy ez a suli, sok diák van itt - újak és régiek egyaránt. Leülünk?* kérdezte felcsillanó szemmekkel, és a pár méterre lévő padra mutaott. Elvégre rég találkoztak, most lesz miről beszélni. Akkor meg miért álljanak? *
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 4:22 pm

*Úgytűnik hogy azért telitalpon maradnak a srácok a fiú is csak kissebb mosollyal üdvözli a lányt*-Ennek örülök nem vettem volna a szívemre ha elsöpörlek*mosolyodik el majd viszonozza az ölelést,*-Én? Igazából csak véletlen erre jártam és mondhatjuk úgy hogy kicsit meguntam itt lent valahogy jobb a levegő meg kevesebben vannak mint fent*mondja msoolyogva bár nem az hogy baja van a társasággal csak néha jobb ha nem lát annyi arcot az ember közbe lassan ismét a lányra néz*-És mi a helyzet? A bál óta nem nagyon láttalak hogyvagy?*kérdezi kicsit komolyabban*-BÁr mondjuk ekkora suliba nem hinném hogy annyir afura hogy nem nagyon futottunk össze de minden esetre most jó*mondja*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 4:17 pm

*Kellemes, esti séta, ki van most azzal elfoglalva, hogy felnézzen, és nézze, belemegy-e valakibe? Természetesen nem pillant fel, hanem hirtelen csak annyit vesz észre, hogy valakibe beleütközik, aki kissé magasabb nála. Egy picit megrémül, hirtelen felpillant az illetőre, mire el is mosolyodik.*- Juhoo. Szija.* köszön ő is a fiúnak mosolyogva, miközben megöleli azt.*- Semmi gond, én sem figyeltem. Persze, semmi bajom. Te? Hogy kerülsz ide? Csak nem untad meg a suli falait?* kérdezte kedvesen, egy bájos mosoly kíséretében.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 4:12 pm

*A srác szürke rövidújjúba és egy fekete farmerbe érkezik meg a sétányra. Igazából nem tudta hogy miért jött csupán megunta az iskola falait aztán meg nem árt egy kis séta ahol gondolkozhat kiszelőzteti a fejét lassan lépdel igazából nem nagyon figyel, az utat nézi ami úgytűnik eléggé sivár de a srácnak úgytűnik hogy megfelelő. Nem is néz fel így igazából nem veszi észer a vele szembe közeledő lányt aki ha nem áll félre valószínüleg bele megy. Ha ez történik gyorsan fel is néz meg próbál minden esetre a vele szembe lévő vállára tenni a kezét hogy el ne sodorja ekokr veszi észre hogy bizony jó ismerőssel futott össze*-Óh Brooke . Szia bocsi nem akartam beléd menni csak nem figyeltem. Egyben vagy?*kérdezi kicsit komolykás arccal a lánytól*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeCsüt. Júl. 30, 2009 4:04 pm

*Nellond, Holdfény sétány. Talán ez az a hely, ahol Brooke Sanders a legjobban érzi magát ebben a kis falucskában, amely a legkedvesebb neki. Csend, nyugalom. A lány ezen a napon is lesétált ide - elvégre nyár van, szünet - , legalább most ne kuksoljon az iskola falai között, majd erre is lesz lehetősége, mondjuk tanév közben. Egy fekete farmer, meg egy sötét felső - igaz, hogy nyár van, de nem a legkellemesebb az idő, kissé fújdogál a szél. Meg amúgy is - inkább legyen melege, mindhogy fázzon. Könnyed, lassú léptekkel sétál a sétányon, kezeit zsebre dugva, néha bele-bele rúg egy útjába kerülő kavicsba. Cruel az elmúlt idő alatt sem került elő, így Brooke teljesen magányosan lépdelt az "úton."*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

Hozzászólások száma : 1602
Kaszt : Holdfény sétány - Page 32 Jos

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeSzer. Júl. 29, 2009 7:41 pm

-Én lázadó?Ja hát tudod mostanság nem vagyok valami jó passzban mindig van valami..meg közbejön sattara sattara..és jól esett tegnap elmenni és bulizni egyet meg beszélgetni*mondja a sétálás alatt*
-A szabályokat többnyire betartom,persze nekem is van már kihágásom és kaptak már el egyszer kétszer de nem vészes.*mondja mosolyogva mi közbe meghallja a fiú újabb bókját*
-A végén elpirulok tényleg szóval ne nagyon mond ezeket a csajozós dumákat*pirul kicsit el a mondandó közbe és egészen meglepődik Aaron ötletén.*
~hülye ez? ilyenkor fürdőzni?Nincs is itt a fürdőruhám..nem megyek~
-Rendben akkor menjünk,de nem nagyon akarok ma hajat szárítani szóval nem biztos hogy fürdök*válaszolja vidáman és előveszi a kis fekete sípot.Ahogy megfújja Apacs pillanatokon belül Sheila lábai előtt hever*
-Apacs a piros fürdőruhám hozd légyszíves a főhadiszállásra*mondja a kutyának aki először csak néz,mintha még sose hallott volna hangot,utána pedig egyből futásnak ered*
-Elvileg ott lesz a cuccom mire odaérünk,legalább is remélem mert múltkor sikerült mást hoznia..de ebbe ne menjünk bele*jegyzi meg nevetve és elindul ha minden rendbe megy a fiúval a főhadiszállásra*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

Főkarakter : daviid018@citromail.hu
Hozzászólások száma : 451
Kaszt : Holdfény sétány - Page 32 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeSzer. Júl. 29, 2009 7:30 pm

*Aaron csendesen sétálgat a lány jobb oldalán. Hallgatja őt, hogy mik a tervei, és hogy mi is volt vele a múltban. Hát ezt nem gondolta volna, mármint hogy sose volt részeg.*
-Ezt nem gondoltam volna, azt hittem te ilyen lázadó lány vagy. Ahogy tegnap rendeleted a piát, azok a kivágott felsők...*Ezt muszáj volt kihangsúlyoznia, hiszen nagyon tetszik neki a lány, és amikor először meglátta, akkor is ezen akadt meg a szeme.*-...szóval azt hittem, de ezek szerint nem. Mondjuk azt se tudnám elképzelni hogy olyan vagy, aki mindig betartja a szabályokat.
*Mondja mosolyogva, remélve hogy nem bántja meg ezzel a lányt. Ezután kitér a többi kérdésre is, hiszen nem hagyhat semmit válasz nélkül.*
-Én? Csak úgy sétálgattam, remélve hogy jó társaságba keveredek, olyanba mint te.
*Mondja a következő bókot. Reméli, hogy nem zavarja ezzel a lányt, bár látszólag nem, szóval egy kicsit megnyugodott.*-Én nagyon nem bírom, sose ittam még ennyit, de szerencsére nem lett semmi bajom. Nem folytatjuk a beszélgetést a főhadiszálláson a tónál? Egy kis esti fürdés is beleférhetne.
*Mondja, és kérdezi egyben a lányt, aki reményei szerint igennel fog válaszolni.*
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeSzer. Júl. 29, 2009 5:32 pm

*Sheila figyelmesen hallgatja a fiút de igazán nem lepődik meg azon amit hall bár azt hitte Aaron jól bírja az alkoholt*
-Oh a végén még az agyadra fog menni ez a sok bók..vagy éppen a lányok agyára..nem gondolod? Mondjuk engem nem nagyon zavar?*néz érdeklődően a fiúra majd elmosolyodik*
-Úgy volt hogy a tesómmal találkozok de most már mindegy ..így is úgy is elkések maximum majd dühöng egy kicsit hogy nem mentem el*válaszolja egy váll rándítással és megigazítja ruháját*
-És te mit csinálsz itt egyedül?Nem unatkozol?Vagy még mindig józanodsz?*kérdezi közbe pedig nagyban veszi a levegőket.Nincs túlságosan hozzászokva a futáshoz..sosem volt valami nagy futó.*
-Amúgy azt hittem te jól birod az ilyen italokat vagy nem tudom.Én az az igazság még sose voltam részeg vagyis voltam de nem volt vészes*jegyzi meg a lány.Sheila rég érezte már így magát.Minden pillanatban próbálja elkerülni a fiú tekintetét tudja ez bunkóság de nem tud mit kezdeni a helyzettel főleg hogy Aaron egyfolytába bókol..Tudja hogy ez az érzés csak azért van mert rég volt férfiak társaságába,és azt is tudja hogy gyorsan elfog múlni csak uralkodnia kell magán*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeSzer. Júl. 29, 2009 5:23 pm

*Aaron nyugodtan sétál eme csendes helyen, de egyik pillanatról a másikra olyan hangokat hall, mintha valaki futna mögötte. Hátra is néz, és megpillantja Sheilát, aki már tegnap is nagyon tetszett neki, ám most, józa fejjel még gyönyörűbbnek találja, szinte sugárzik a lány. Egy pillanatra kezdett abban hinni, hogy Sheila miatt rohan, de amikor a lány elsuhant mellette le is tehetett erről. Azonban a lány elejtette a papucsát, amiért Aaron már nyúlt is, hogy feladja Sheila lábára, de a fekete hajú lány megelőzte őt.*
-Szia Sheila! Igen, elsiettem, mert már nem bírtam. Túl sokat ittunk, tudod én nagyon nem bírom a piát, és féltem hogy olyat teszek, amit megbánnék, vagy esetleg amivel megbánthatok másokat. Amit nagyon nem akarok, főleg egy ilyen csinos hölgyet.
*Mondja mosolyogva a fél-véla fiú, majd várja a fejleményeket. De azért még egy kérdést feltesz, hiszen az sosem árthat!*
-Mi járatban errefelé?
Sheila Leays
Diák
Sheila Leays

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeSzer. Júl. 29, 2009 5:14 pm

*Nellond környékén nagy most a nyugalom és csend.Legalább is eddig a holdfény sétányon az volt,egészen addig ameddig egy szaladó lány nem közeledik.Sheila nyugtalan arccal fut végig a sétányon,legalább is a feléig biztos,most épp fekete ruhájába ami éppen nincs annyira kivágva a nyakánál mint a tegnapi piros ruci..*
~elkések..megint ..dühös lesz..lehet a pálcát is a szobába hagytam~*tűnődik mi közbe észre se veszi az arra járó fiút akivel tegnap találkozott először.A nagy rohanását az egyik fekete papucsa akadályozza meg ami a nagy sietségbe leesik a lány lábáról épp Aaron mellett.Sheila döbbent arcal veszi észre hogy más csak az egyik lábán van lábbeli így kénytelen visszafordulni nem túl barátságos arc kifejezéssel.*
~az a rohadt..~*gondolja miközbe elindul*
-Bocsi csak a papucs..*mondja miközbe lehajol érte.Ahogy felnéz és a srácra néz egyből felismeri és nagy mosolyra húzódik a szája*
-Tegnap jól eltüntél..*jegyzi meg kicsit cinikusan miközbe újra belebújik a fekete papucsába*
Aaron Drawer - Allidon
Diák
Aaron Drawer - Allidon

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeSzer. Júl. 29, 2009 4:59 pm

*Aaron Drawer nem bírta tovább a kúria falai között, ezért is választotta Nellondot, a falut, mely számára még felfedezésre vár. A tegnap éjszakai történtek után sokáig aludt, éppen ezelőtt kelt fel pár órával. Gondolta egy kis "reggeli" séta sosem árthat, főleg nem este hétkor. Ki kell szellőztetnie a fejét, és ehhez ez a hely tökéletes. Hát ha még társasága is lenne. A mai napon, a tegnapitól teljesen eltérő ruhákat választott. Fehér térdig érő rövidnadrág van rajta, és egy ugyancsak fehér póló. Ezen kívül szokásos ékszereit viseli, gyűrűjét, melyet anyukájától kapott, láncát, melyben egy családi kép rejtőzik, és karkötőjét, mely teljesen ugyanolyan mint a testvéréé. Lassan sétálgat, hiszen nem siet sehova sem. Nem éri meg sietni, hiszen akkor el is fárad, és ki lenne olyan, hogy utána szalad. Márpedig a barna hajú fél-véla egy kis társaságra vágyik. Ezzel az érzéssel sétálgat tovább a sétányon, zsebre dugott kézzel.*
Joe M. Renaldo
Diák
Joe M. Renaldo

Főkarakter : armaivanda@hotmail.com
Hozzászólások száma : 162
Üzenőláda : Nyugodtan hívhattok játszani,ha ráérek. És megyek is Wink
Mindegy milyen szakos vagy Razz

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeHétf. Júl. 27, 2009 8:25 pm

* Figyelmesen hallgatja a lényt,majd néha rá is pillant. - Úgy látom nem vágod,hogy ki vagyok.*Mosolyodik el,majd biccent egyet.- Jah tudom,hogy Allidonos vagy. Én is az vagyok.*Mosolyog a lányra,majd a papírra néz. - értem. Akkor megnyugodtam,hogy nem a szememmel van baj. De ha üres akkor minek nézegeted?*Pillant rá kicsit értetlenül. Érdekelné a válasz,de nem kap erre a kérdésre már választ. A lány eléggé gyorsan elhúzott, csak úgy mint múltkor. ~Ez beteg..*Pillant utána,majd még int neki. Utána ő is feláll, és siet vissza, hisz kijárási tilalom van...*
Ashley Christable
Diák
Ashley Christable

Főkarakter : lovas.juli@hotmail.com
Hozzászólások száma : 130
Kaszt : Holdfény sétány - Page 32 Elemista
Üzenőláda : bárkivel szívessen játszom <3
Nem bánod meg ha velem játszol, én izgalmat csempészek a játékba ^^

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeHétf. Júl. 27, 2009 8:01 pm

*Ashley egyre közelebbről és közelebbről látja a fénylő pontot és végül egy fiút pillant meg.*-Um..Szia..-*Köszön de még nem nagyon ismeri fel...*-Ash...ley, Allidon..-*Mondja és újra a papirra pillant.*~Ez a vacak teljesen üres.~*Gondolta és berakta a táskájába.*-Nem jól látod teljesen üres..-*Mondta és már fel is állt.*-De majd meglátjuk mi ilyen fura ebben .-*Mondta és köszönés nékül elrohant.*
Joe M. Renaldo
Diák
Joe M. Renaldo

Főkarakter : armaivanda@hotmail.com
Hozzászólások száma : 162
Üzenőláda : Nyugodtan hívhattok játszani,ha ráérek. És megyek is Wink
Mindegy milyen szakos vagy Razz

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeHétf. Júl. 27, 2009 7:50 pm

*Óóó és igen, igen! Joe-t láthatjuk, élve, karcolások nélkül, hazatérve a kongresszusról! Mekkora nagy öröm,hogy élve, és a saját lábán tért vissza. Igaz, a feje, lába és a keze be van kötözve, és arcán is csúnya karcolások vannak, azért elégég elviselhető. Hisz él, és virul a mi kalandorunk. Bár lehet,hogy ennek sokan nem örülnek,de hát ez van. Joetól nem fognak egyhamar megszabadulni...ne is reménykedjenek. Na szal, éppen Nellondba ugrott le, minek is? Hát hogy csavarogjon, meg hogy szabályt szegjen..vagy nem fog szabályt szegni? Nem..még nem. Még fél óra és szabályt fog szegni. De most még nem. Na itt sétálgat, és nem nagyon tudja merre is menjen. Végül kitalálta,hogy elmegy a sétányra, úgysem volt még ott, csak úgy spanoktól hallott róluk. Most éppen egy farmer van rajta, és egy fehér póló. Nincs valami hideg, és úgy alapból sem fázós gyerek. Pálcája a gatyája zsebébe van, ugyanis most megtanulta,hogy a pálcájának mindig nála kell lennie. Ki is vette és elmormolt egy varázslatot.- Lumos! * Világosság nyílt és körbevilágít. Vagyis csak maga elé, hisz tudja,hogy nem leshet rá semmi sem. Vagy talán csak túl naiv? Nem.. Nem les rá semmi,de ha jobban kimereszti a szemeit, akkor észrevesz egy pontot ahol fénylik valami. ~Mi az ott?*Pillant daimonjára, aki mindig mellette van, és így most sem csinál mást. A puma érdeklődve néz a kis fényló pontra, majd néha gazdájára. Nem igazán tudja mi is az, így nem szól semmit. - Hmm, egy kis kaland.*Pillant fel,majd arcán egy igazi, szép mosoly jelenik meg. -Gyerünk.*Pillant a pumára,majd gyorsan megszaporázza lépteit, erősen fogja a pálcáját. Azokból a szapora léptekből, már futás kerekedik. De amikor az egyik padra esik a tekintete kicsit lassít,majd meg is áll. Értetlenkedve néz,majd elkezd sétálni a pad felé, ahol egy lány ül. Nme épp arra gondolt,hogy ez az a fénycsóva.
-Hali! *Pillant rá,majd egy csábos mosolyt küld felé,és leül. Nem kérdezi meg,hogy leülhet-e, hisz ha nem szeretné a lány a társaságát, akkor feláll azt szevasz tavasz. - Mizujs? *Pillant rá. Eléggé ismerős neki a lány, és rá is jött hogy honnan. Egyszer ment valahova, este, és akkor látta a lányt sírni. És mikor kérdezett tőle valamit akkor elkezdett sírni. Igen, ő az. Pumájára néz aki érdeklődve szemléli a lányt,majd lefekszik a pad mellé. - És mi ez?*Pillant a papírra. - Szerelmes levél?*Kacsint rá,majd a lány válla fölött kezdi el nézni a papírt. - Vagy én vagyok hülye, vagy ez a lap tényleg üres..* Néz a lányra,majd megvonja a vállát, és a pálcájával kezd el játszani. Más elfoglaltság úgysem nagyon akad.
Ashley Christable
Diák
Ashley Christable

Főkarakter : lovas.juli@hotmail.com
Hozzászólások száma : 130
Kaszt : Holdfény sétány - Page 32 Elemista
Üzenőláda : bárkivel szívessen játszom <3
Nem bánod meg ha velem játszol, én izgalmat csempészek a játékba ^^

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimeHétf. Júl. 27, 2009 7:25 pm

*Ashley érkezik a sétány kezdőpontjára. Most vörös hosszúujju pólójában van és fekete hosszú farmerében. Unatkozott a szobájában, ezért elindult bóklászni, vadmacskája társaságában aki ott ugrát szorosan a nyomában.*~Elég unalmas egy hely...~*Gondolta elnézve a hoszú hosszú sétányra. A sétány feléig sem jutott de megunta a dolgot ezért leült egy padra. Táskájából elővett egy vaskos könyvet, és pálcáját.*-Lumos!-*Mondta halkan és vigyelmesen olvasni kezdte a könyvet.*~Áhh, ez uncsi rész.~*Gondolta, és visszarakta táskájá a könyvet. Eloltotta a fényt, és pár percig csendben ült a sötétben.*~Körülnézek a környéken.~*Csillant fel Ash szeme, és letért a sétányról.*-Lumos maxima!-*Mondta határozottan és bevilágította az egész környéket.*~Semmi izgi..~*Gondolta elkeseredve, és vissza balagott a padhoz ahol eddig ült. Nem volt kedve olvasni vagy tovább bóklászni, és ezért újra kutakodni kezdett mély táskájában melyben furábbnál furább dolgokat talált nap mint nap.*~Nyaklánc..Könyv..Teló..Tárca...Fénykápező..Zsp...~*Sorolgatta magában miközben kutatott.*~Igazolványok..Egy-két cd...Felnem adott levelek...Régi papir darab ami üres...~*Ash felhúzta az egyik szemöldökét és megállt a sorolásban. Előhúzta a papirdarabot és kinyitotta.*~De hiszen ninc is ráírva...~*Gondolta, de nem hagyta annyiban.*~Én ezt nem raktam a táskámba...Még csak nem is láttam..Hogy kerül ide?~*Ash nézegette a papirkát de semmilyen írásformát nem vélt rajta felfedezni. Ekkor egy fénypont jelent meg a távolban.*
George Darkrain - archiv
Diák
George Darkrain - archiv

Főkarakter : bakosbalazs@freemail.hu
Hozzászólások száma : 520
Kaszt : Holdfény sétány - Page 32 Nekromanta
Üzenőláda : Sziasztok!
Ha szeretnétek játszani, akkor írjatok nyugodtan Smile
Naxisok előnyben, de írhat bárki Smile

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 6:29 pm

*Igen, George ruhaválasztéka sem sokszínű, neki is feketéből van a legtöbb, emellett még piros kék és néhány fehér cucca is van, meg még isten tudja milyen, de ezek a domináló színek. Bántani? Na ez egy olyan dolog amire George sosem lenne képes, ha Lyraról beszélünk, hiszen képtelen lenne akár csak megpofozni is a lányt. George is hasonló képpen gondolkodik a fontosságot illetően a lányról természetesen. *
Az én szőrmókomnak mondjuk neve sem volt, mert nem gondoltam, hogy egy ilyen izének nevet kéne adnom, de az enyém is eltűnt, egyszer csak azt vettem észre egy séta közben, hogy lemaradt, majd utána már meg sem jelent, és ez nekem is furcsa, bár az túlzás, hogy hiányozna is. *mondja miközben a lány húzásának engedve leül a lány mellé. szorosan mellé, hiszen a lány közelsége mindig megnyugtatta, és boldogsággal töltötte el, ami George esetében nagyon ritka. *
Én is jól vagyok sok minden az nem történt vele, csak még sétálgattam egy két helyen, de ami azt illeti sok új helyet most nem sikerült felfedeznem. Természetesen azért apum is sózza rám rendesen a melókat, talán kicsit sokat is, de semmi kedvem vele összeveszni*mondja de változatlanul boldogan*
Hallottam, hogy hazajöttek a kongresszusosok is, de jobban örülök neki, hogy nem mentem azok alapján, amiket halottam*mondja, aztán ha a lány rákérdez, akkor egy pár dolgot szívesen elmond*

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 6:00 pm

*Na igen, Lyrát tényleg nem érdekli, hogy nyár van, ő megrögzött fekete viselő, nem is nagyon van neki más színű ruhája, esetleg szürke, zöld vagy barna, de fehér vagy rózsaszín... Az nála alapból kizárható.A szőkeség maga se tudja, miért, de kicsit még mindig megborzong, ha George hozzáér, vagy ilyesmi, nem tud hozzászokni, vagy csak fél egy csppet attól, hogy valami tényleg szeretheti őt, és nem fogja bántani, de már kezdi elhinni. A levelet természetesen megkapta, elvégre "haza " ment aludni, és megtalálta. Még ha más programja is lett volna akkor is ide jött volna most. George a legfontosabb most neki.*
- Reméltem, hogy nem kellett sokat várnod. Köszönöm, kellemesen. Nincs Likőr, így nincs senki, aki csesztetne, de azért kicsit hiányérzetem van, hogy nincs többé. Persze nagyon jó érzés, csak.. Furcsa. Még hozzá kell szoknom. *Mondja mosolyogva, miközben kézenfogja Georgeot, leül egy padra, és a srácot maga mellé húzza.*
- És te? Hogy vagy, drágám? *Kérdez vissza vidáman.*
George Darkrain - archiv
Diák
George Darkrain - archiv

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 5:51 pm

*Ahogyan a fiú itt üldögél, egyszer csak Lyra is közeledni kezd. A fiú ezt hamar észreveszi, és egyből mosolyra húzódik a szája, hiszen örül, hogy a lány megkapta a levelet. Az igaz, hogy már nem csak olyan ritkán találkoznak, mint korábban, de itt még nem jártak, és a fiú pedig megfelelőnek érezte ehhez az alkalmat. Látta, hogy a lány sem foglalkozott azzal hogy most nyár van, és megszokott módon feketében van, de ez George-ot természetesen nem zavarta. Mire odaér hozzá a lány, addigra természetesen feláll, és viszonozza az ölelést*
Szia, nem, az előbb értem ide*mondja mosolyogva, és ez teljesen igaz is, hiszen tényleg csak most ért ide*
És hogy telnek a napjaid, kicsim?*kérdezi meg tőle a fiú egyből kedveskedve, hiszen most nem volt szükség az újbóli összemelegedésre, mivel nem volt olyan nagy az időkülönbség a két találkozásuk között*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 5:39 pm

*Lyra egyedül sétálgat Nellond utcáin, és most szó szerint egyedül, ugyanis Likőrnek vége, minden szőrmók megszűnt létezni, akiknek volt daimonjuk visszakapták azt, akiknek nem.. Egyedül maradtak, akárcsak Lyra.Akármilyen furcsa, egy kicsit azért hiányzik a szőkeségnek az idegesítő szőrmók, aki lehet, hogy erőszakos kis bestia volt, de már hozzászokott, és furcsa neki az ismételt egyedüllét. A lány ma, a kánikula ellenére is feketében van. Egy elég rövid nacit visel, hozzá ujjatlant, és persze tornacipőt. Hosszú szőke haja lazán egy copfba fogva, hiszen az azért eléggé melegít, frufruja bal szeme elé lóg, de tőle már ez is teljesen megszokott, mondhatni normális. A Holdfény sétány felé sétál, elvégre randija lesz George-dzsal, akivel szerencsére már nem csak havonta látják egymást, hanem egy kicsit azért gyakrabban. Már egy ideje Nellondban bolyong, de csak most érkezik meg a megbeszélt helyre, vagyis annak közelébe, de szerencsére már elég messziről észreveszi szerelmét, így mosolyogva odasiet, és megöleli.*
- Szia! Régóta itt vagy már? *Köszön, majd kérdezi, nem szeretné, ha a srácnak sokat kéne rá várnia.*
George Darkrain - archiv
Diák
George Darkrain - archiv

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 5:28 pm

*George megint régen találkozott Lyraval, de ezt most nem akarta nagyon elhúzni, így írt neki egy levelet, hogy szeretne vele találkozni itt a holdfény sétányon, lent Nellondban. A levelet tegnap írta, így reménykedik, hogy a lány megkapta azt. Lejött ide, és várja, hogy a lány is megérkezzen. Igaz egy kicsit előbb ért ide, mint kellett volna, de nem akart később érni a lánynál, hiszen az nem lett volna illendő. Ruhája hát most sem a legváltozatosabb, csak annyi az eltérés, hogy a nadrágja most rövid, de ugyan úgy fekete színű. Felülre most egy világos színű fölsőt vett fel, amolyan fehér félét, szal még ha nem is passzolnak a cuccok egymáshoz, de totális ellentét a két ruha. A főtér felől érkezik meg, és az egyik közeli padra ül le, ott várja a lányt, aki remélhetően hamarosan megérkezik.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 11:48 am

-Meg*mondja maga elé kicsit elgondolkozik a következő már csak az hogy a srác búcsuzik, kicsit késve kezet fog vele majd bólint*-menny csak nekem is van még egykét elintézni valóm*mondja komoly hangon majd lassan végig nézi ahogy a szaktársa elmegy utána ő is felpattan és Zorrattal elhaggyák a sétányt. Hogy merre? az már jobb kérdés*
Andrey Bogdan
Diák
Andrey Bogdan

Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1244
Üzenőláda :

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 11:42 am

*Andrey is mosolyog, bár nem annyira, hiszen a helyzet aggasztó, de nem kell örökké ezzel foglalkozni*-Valóban, bármikor megtörténhet, de a suli egyenlőre biztonságos, bárha be akarnak jutni, úgyis megtalálták a módját....*mondja a fiú*-Mivel, ha jól tudom, legutóbb is bejutottak....*mondja kicsit bizonytalanul, de elgondolkodik a napján, és még tudja van dolga, de most jól ül, jót beszélget szaktársával.*-hmm, lehet, remélem még találkozunk, de most ne haragudj, el kell mennem, mert még vissza kell érnem a Kúriába, mielőtt ..Nos van egy kis dolgom, majd még találkozunk remélhetőleg, Sziasztok.*köszön el a fiú udvariasan Mikától, és a daimónjától, majd lehuppan a padról, még kezet fog a sráccal, aztán sietős léptkkel elindul a főtérre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitimePént. Júl. 24, 2009 11:37 am

-Nem azt mondtam hogy megbízható e csak azt hogy valószínüleg ha ennyit tudott küldeni akkor valószínüleg nem áll a legjobban a szénája de nem értek én ehhez*feleli komoly hangon a srácnak*-Hát szerintem hogy mit gondolnak arról nem fognak minket beavatni biztos megvan a saját tervük mindenre de nem mondok inkább semmit a végén még tévedek*neveti kicsit el magát a srác*-Szerintem az az egyszer nemsokára úgyis eljön lehet a végén már nem is kell sokat aludni és egy nap arra ébredsz hogy megint varokat szórhatsz egy raklap gólemre vagy valami más szörnyetegre..
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Holdfény sétány   Holdfény sétány - Page 32 Icon_minitime

Holdfény sétány
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Palotanegyed-
Ugrás: