Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Holdfény sétány | |
|
+94Mélissa Ognyana Lorraine Betranche Evelia Ismere Martina Stravich Hua Xiangfeng Seldrit El Perimd Rory L. Milborrow-Quenell Lina Wierro Emily Kyra Beawer Kádár Enikő Katherine Mary Black Juan Miguel Santiares Lismine Lockwood Lavena Theia Xavier Raanan Laura Wylee Bianca Phelps-Blamely Aeryn Baker Rosetta Waylan Celso Eustorgio Bonifacio Farkas Zsuzsanna Gaiaea Eris T. Fillion Armand Promotof Allan Redrick David Robert Beawer Priscilla Elena Black Victoria T. Lassenien Julian Redrick-arch Jérémy Raphael Fiachra Mira Rose Sepp Dierk Zachary D. Reed Barbara Candice Blake Nadin Senoil Phionnalla Cairistìo Sabine Cornwell Taylor Halway Diane Charmey Lisa Amour Shiwo Altolos Adela Ionela Mirunela Krasimir Waylan Krastio Miroslav Morana Volos Mardhug Grihol Effie Ginger Delaney Morgane Devan Zeph Owen Rosalie Hooper Sean Randy Zealot Valery Black - Eramir Pierre Bontavier Ivona Ivanovna Elizabet Kingston Han Jaejoong Varvara Beatrice el Esposito Angelina Britanny Moore Cathrine Collins Lynette Stelly Hunyadvári Szevér Eligio Lance Jens Tichaon Rose Emily Scott Aaron Drawer - Allidon Joe M. Renaldo Ashley Christable George Darkrain - archiv Andrey Bogdan Viktorya Rada Adam Thomson David Grivalt Kalandmester Anabella Stepp Ann-Tabitha Serenity Alex Black Fleur Isabelle Trender Angelina Mary Black Samantha Cooper Miranda Wilson Rayko S Dragomir - archiv Jenny Krissy Szofia Levita Jessica Dream Wanda Dorcas Gloria Asen Belphegor Valentin Ariel Hognael Alexandra Sirov Marielle il Sernioll Meriel Candisson Nick C. Maundrell Sheila Leays Ivor Oleg Cirelin de Sovalon 98 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Holdfény sétány Kedd Dec. 23, 2008 6:29 pm | |
| First topic message reminder :Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor. Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik. Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Andrey Bogdan Diák
Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com Hozzászólások száma : 1244 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 11:25 am | |
| *A srác gondolkozik, és közben válaszol*-Igen, így van, és Sanders se biztos, hogy megbízható, de erről vajon a felnőttek hogy vélekednek.. Kíváncsi lennék rá, Jericho tanárúr mit gondol ezek után az egészről...Vagy Sovalon tanárnő, vagy esetleg az új Szakvezető, Vasilev tanárúr, ha jól tudom, vajon ők mit gondolnak...Rejtély marad szerintem egyenlőre, de majd úgyis kiderül minden egyszer, ha nem a közeljövőben, de valamikor biztos....*mondja a fiúnak, és maga is elgondolkodik ezeken. Majd visszagondol arra, hogy amikor 5 hónapja ide érkezett, bele se gondolta, hogy egyszer itt fog ülni, és mondjuk, ilyen "komoly" ügyekben lesz része, és erről fog társalogni, de itt van, és erről beszél.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 11:20 am | |
| -Sok? Rengeteg? nevezhetjük úgy is és szerintem ez még bőven nem meríti ki a seregüket ezek nem kispályáznak, elsőbe ide küldték meg másodikba azt az elit sötétmágus bandát ők 5en mekkora felfordulást csináltak itt*mondja komor hangon közbe a telekinetikus képességével játszik, még csak eggyes szintü de apró kavicsokat lebegtet maga előtt a kezével*-Tudod Lehet hogy Sanders a miniszter de mivan ha a minisztérium keze meg van kötve? *kérdezi egy félmosollyal*-Úgy értem ők se hallhatatlanok bármi megeshet ez a szép az egészbe még ha morbid is |
| | | Andrey Bogdan Diák
Főkarakter : tomkobobo@hotmail.com Hozzászólások száma : 1244 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 11:12 am | |
| - De az, nagyon..*mondja elgondolkodva, hiszen kb tudja kiről van szó, de van még egy dolog, ami nem fér a fejébe..*-A Miniszterasszony miért nem tesz ellene, nem értem, vajon miért nem....pedig, Sanders kisasszony, azt hiszem eléggé talpraesett nőnek néz ki, mármint olvastam róla otthon, meg láttam az újságban is egyszer, és ahogy beszélt.. érdekesnek tartom. Az aurorok meg csak hullottak, míg a gólemek meg csak termelődtek, fura...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 11:08 am | |
| *Megrántja a vállát ő már nem fog ezen stresszelni pedig annyi tuti hogy bizony lesznek itt még bajok főleg ha a lány jól látta* -Csak pár ezer gólem amikor beléptünk a teleportba semmi különös*mondja nyugodt hangon majd elgondolkozik*-Nemtudom lehet nyitva van lehet nem elvileg nyáron nyitva kéne lennie*feleli egy csepet derűsebb hangon*-Nincs még vége korántsem legalábbis szerintem, ezek nem fognak megállni, láttad mennyi auror veszett oda volt ott valami penge mester is régen láttam a suliba a mesterével. Az 1 éve veszett oda*feleli komor hangon*-Hullanak a jók hát nem őrület? |
| | | Andrey Bogdan Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 11:02 am | |
| *Andrey figyeli a fiút, és Arnu nevére elakad egy pillanatra.*-Miért, mit látott Arnuil?*kérdezi, miután a fiú befejezte, érti, ő se ismerte nagyon Vanessát. De a biztosra, hogy még nincs vége helyeslően bólogat...Aztán észre veszi, hogy megette a gumicukrot.*-A fene.....hmm...Vajon nyitva van most az édesség bolt?....áhh ,most mindegy is.*mondja magánbak, és csak figyeli a fiút..*-Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vége,........ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 10:51 am | |
| -Én is sokat rágtam magam a dolgokon de valahogy félúton felmondtam*mondja kicsit komorabb hangon*-Nemtudom de szerintem ő ott maradt, nem láttam a kapu környékén szóval....... Nem lehet tudni mi van vele de nem is ismertem*mondja kicsit komolyabban*-elég sokan meghalltak azt hiszem csak szakkörjeiken voltam de nem ismertem őket személyesen ahogy Goraphot se , Deyant meg csak látásból max szóválltás volt. Ő még talán túléli de ennél még lesz rosszabb is sokkal rosszabb.. főleg ha igaz amit Arnu látott*mondja kicsit hátra emelve a fejét és az eget nézi. Nem is veszi le a pillantását úgy válaszol*-A háttérbe? Ez már régen nem háttér, anno két éve megtámadták a sulit most is megtámadták ősszel a církusszal, utána jött a kongresszus és ez egyre keményebb kiváncsi vagyok mi jön még.......*mondja de nem látszik mintha félne. Bár belül tart a dolgoktól de majd ráér ha itt lesz a baj*-Minden esetre még nincs vége..... ez biztos |
| | | Andrey Bogdan Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 10:36 am | |
| *A fiú megérti, ő szereti a gumicukrot, most jól esik, de a kongeruszról azonos a véleménye*-Hát igen, nem valami kellemes élmény volt a kongresszus, igazából az ok, amiért itt vagyok, as éta, és a gondolkodás a történteken...Még nem tiszta minden, de egyre több mindenre jövök rá....Vanessával nem tudom mi van, mert amióta kijöttünk a térkapun, vissza a tölgyesbe, azóta nem láttam, mert minket ugye az aurorok visszkísértek, de Vanessát nem láttam..Na de mindegy is, neki biztos, hogy valami szerepe volt ebben. Istenem ez a sok halál, Constanta tanárnő, utána Rositsa tanárnő....és Goraph....Deyan kómában..szörnyű, igaz.........De nagyon sokat gondolkodom az utóbbi egy napban, mert foglalkoztatnak dolgok, és te, valami észre vétel, hogy mi lehet a háttérben?*kérdezi, reméli nem tapint rosz részeken mert me akarja flezkalatni a srácot, vagy ilyesmi, csak kíváncsi, ő hogy van vele..* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 10:31 am | |
| -Az már biztos*fog kezet a sráccal majd lassan leül ő is a padra a gumicukorra csak lágyan megrázza a fejét*-Köszi de nem kérek valahogy semmi étvágyam sincs se édességhez se semmihez*mondja komorabb hangon a kérdésre kicsit elkomorodik*-Nem túl jól, betett ez az egy hónap a "kongresszuson"*emeli fel a két újját *-DE azért próbálom kiheverni minden esetre nem hülyültek*mondja komor hangon*-Elég szép bár lehetne kicsit hűvösebb. Csak lejöttem kicsit nyegtetni ezt*mutat a gitárra amit letesz maga mellé a padra*-Egy hónapja vettem aztán sok időm nem volt gyakorolni utoljára még otthon játszottam ilyenen*mondja*-És te? CSAk séta vagy van egyébb oka is ?*kérdezi miközbe hátra dől a padon a haját kezével hátrébb fésülve* |
| | | Andrey Bogdan Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 10:25 am | |
| *Andrey ücsörög ugye, és a gumicukrot majszolja, miközben egy régi ismerős lép oda hozzá*-Áhh, Szervusz Mika, régen találkoztunk, köszönöm kérdésed, nagyon jól vagyok, és te?, kérsz gumicukrot?*a gumicukrosra a fiú felé nyújtja a zacskót. Majd kezet nyújt a srácnak, és ha volt kézfogás, ha nem, ő visszaül, és tovább nézelődik*-Szép napunk van, nem de? mi járatban erre felé?*kérdezgeti a srácot, reméli nem tolakodó, de régen találkozott már vele, és legutóbb, halvány emlékei szerint jót beszélgettek. De most nem tesz fel több kérdést, mert hagyja a fiút válaszolni, meg amúgy is, hátha van neki is kérdése.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 10:19 am | |
| *A srác egy ideje lent van valahol a sétány szélén ücsörög az egyszem gitárral amit kb egy hónapja vett, mellette fekszik a tigris is*~remélem abba hagyod már. Nyughass kell a feszkó lenyugtatás~*hallatszik a daimon és a srác beszélgetése persze gondolati úton minden esetre Mika csak tovább nyekteti a gitárt valahogy nem figyeli hogy ki van a közelbe, egy fekete rövidújú, egy bőrnadrág és a változatosság kedvéért most még egy acélbetétes is van rajta lecserélve a félcipőjét. Eléggé meleg viselet de most valahogy a srácnak nincs melege. Ekkor látja meg Andrey-t amúgy is régen futottak össze nomeg már ő nem nagyon mozog kint nappal inkább éjszaka így feláll majd a hátára csapva a hangszert elindul a srác felé. A sétányon mellé bevágva köszön neki*-Szia*köszön egy félmosollyal bár a hangja még mindig nem árulkodik túlsok boldogságról*-Hogysmint? *kérdezi kicsit derűsebben* |
| | | Andrey Bogdan Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Pént. Júl. 24, 2009 10:12 am | |
| *A kis kobold srác nem tudott elaludni, így a kis varázsló falu mellett döntött, itt úgyis szeret lenni. Most a sétányt válaszottta, itt felmászott egy padra, és egy zacskó gumicukrot vesz elő a zsebéből. Áfonyás, a kedvence, kibontja a zacskót, majd majszolni kezdi. A nap süt, de a pad szerencsére egy nagy tölgyfa alatt van, így nem tűz. A szél kellemesen fúj, így annyira meleg sincsen. A kis kobold csak ül, nézi az előtt lévő tájat, és majszolja a gumicukrot. Aztán, ki tudja, hátha akad társasága is...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Júl. 14, 2009 4:46 pm | |
| *A kérdésre elvigyorodik. Társaság. Na igen. A fiúk társaságát jobban szereti, tény és való. De ismerkedni ezért lehet lányokkal is. De, csak magában mérlegeli a dolgokat, nem közli ezt a lánnyal, a kérdésre csak vállat von. Ha ismerné, tudná, hogy mi a válasz, bár következtethet - akár. *- Sötét ruhák? Ki nem szereti őket? Amúgy látszik is a dolog, nem kell szóvá tenni.* jegyezte meg, az utolsó mondatot kissé csípősen igaz, de nem sértésnek szánta. Egyáltalán nem.*- Örvendek, Boyka.* Biccentett ő is egyet, majd ismét elvigyorodott.*- Szintúgy,szaktárs.* vigyorgott, a kérdésre azonban ismét vállvonás lett a felelet. *- Nellond. Szerintem valamilyen sétány.* közölte, ezzel leszögezve a témát. Elvégre, nem olyan rég jött, itt sem járt sokat, ezen a helyen meg végképp nem. Azonban, Mila hirtelen bejelentette, hogy távoznia kell. Megvárta még a válaszokat, majd intett egyet a távozó lány után. Pár percig leült egy közeli padra, majd - mivel nem akadt beszélgetőtársa - , megindult vissza a Kúriába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Júl. 14, 2009 4:38 pm | |
| *A lány nem futott el, nem kezdett el sirni és válaszolt. elég frappáns, bunkó, mégis alig sértő módon. Ez tetszik Milának, el is vigyorodik.* ~talpra esett hölgyike az biztos~*gondolja. Majd a kijelentésre, hogy EDDIG kényelmesen sétált, felvonja a szemöldökét.* -Nem szereted a társaságot? -*kérdezi Mila és kicsit közelebb lépdel a lányhoz, hiszen elég távol álltak eddig egymástól.* -Fura egy bogár lehetsz. Én ne szeretem a sötét helyeket. Ellentétben a sötét ruhákkal-*jegyzi meg Mila. Majd hirtelen elhallgat és beleharap az ajkába. Már igy is túl sokat árult el magáról. Bár, hogy szereti a sötét ruhákat, az látható is, hiszen egy fekete fűző és egy hozzá illő fekete hosszú szoknya van rajta. A lány viszont igen kiváncsi, hiszen rákérdez Mila nevére. Mila elmosolyodik.* -Nem hagysz békén, mig meg nem mondom, ugye? -*mosolyodik el most először kedvesen. Sötét szeme megcsillan, ahogy a lányra néz.* -Mila Boyka-*biccent bemutatkozásul a lánynak. A kezét nem tartja oda. Nem mindig szokta. És most nincs olyan hangulatban, hogy lepacsizzon bárkivel is.* -Örülök a találkozásnak, Szaktárs!-*kacsint vigyorogva a lányra. Mjad körbenéz.* -Miféle hely ez? -*kérdezi a lányt, de nem őt nézi, hanem a fákat, amik szegélyezik az utat.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Júl. 14, 2009 4:29 pm | |
| *A lány visszaszólására megcsillan a szeme. Szóval nem olyan, mint az átlag többi. *- Értem, ügyes a lábad. Én? Jól látod. Kellemesen sétáltam, amíg le nem szólítottál. Amúgy meg igen, kedvenc elfoglaltságom a sötét helyeken való sétálás.* jegyezte meg fagyos hangon, gonoszan mosolyogva. Furcsa egy lány, az biztos. Gúnyolódik, majd kedvesen mosolyog. Furcsa. Nagyon furcsa. *- Szaktárs! Megtudhatnám a neved? Esetleg?* kérdezte, miközbe felvonta szemöldökét. Szinte biztos benne, hogy nem fog választ kapni. Na de egy próbálkozást megér. Ha meg nem, akkor egy kicsit mérgesíti, mi egyéb.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Júl. 14, 2009 4:23 pm | |
| *Mila látja, hogy a lány hirtelen perdül meg. Biztos megijesztette. De csak megvonja a vállát, nem nagyon érdekli, hogy megijedt-e a lány vagy sem. Megszemléli, és látja, hogy ő is Allidonos. Látja, hogy Brooke is a jelvényét pillantja meg először. Gonosz vigyorra húzza a száját, hogy észrevette, mindketten Allidonosok.* -Üdv Szaktárs!-*köszönti a lányt. A bemutatkozásra csak biccent egyet.* -Örülök. Amúgy meg nem hiszem, hogy sok közöd van hozzá, hogy mit keresek itt. De ha nagyon tudni akarod és ennyire kiváncsi vagy, erre hozott a lábam-*vonja meg ismét a vállait Mila. Kicsit pofátlannak és bunkónak tűnhet a lány, igy sóhajt egyet.* -Na és Te? Mi jót csinálsz erre, Szeretsz a sötét helyeken sétálgatni?-*kérdezi a lány egy gúnyos vigyor kiséretében. Most valahogy ne igazán tud kedves lenni, pedig a lány csak bemutatkozott.* ~igazán szép neve van. Brooke...~*ismétli meg magában a nevet és egy kedves mosoly jelenik meg az arcán. Tanakodni kezd, hogy vajon megossza-e a lánnyal az észrevételét és az izlését, de úgy dönt, hogy még nem. A következő megszólalásából kiderül, hogy milyen is valójában. Ha ezekre a kis piszkálódásokra megsértödik, akkor csak egy kis nyafogós Allidonos.* ~abból van egy pár*fintorog egyet a lány, majd Brooke-ra emeli sötét szemét.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Júl. 14, 2009 4:17 pm | |
| *Tovább sétál, hiszen másra úgy sincs nagy kedve, esetleg benézni pár boltba. Esetleg. Egy hangos köszönésre a háta mögül azonban megtorpan, és gyorsan hátrafordul, szemügyre véve az üdvözlőt. *- Szia!* mondta összehúzott szemekkel. Lány, allidonos, láthatóan kedves, mégsem az a nyávogó fajta. *- Brooke Sanders, Allidon.* mondta, bár lehet, hogy ezt a lépést később még megbánja, na de ki tudja. *- Mit keresel itt?* tette fel hirtelenül a váratlan kérdést, miközben körbenézett. Senki sem volt a közelben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Júl. 14, 2009 4:10 pm | |
| *Mila lassan leér Nellondba és a Fő térre érkezik. Még nem sokszor járt itt a faluban, de nem nagyon tudott mit kezdeni magával fent a kastélyban. Nagyon üres lett a kastély, hiszen rengetegen utaztak el a konferenciára. Szinte az összes barátja: Fleur, Rose. Na meg persze Anaze. A fiú nevének az emlitésére megdobban Mila szive és fájdalmasan sóhajt egyet. Észre se v eszi, hogy közben egy kissé sötétebb helyre ért, int a Fő tér. A Holdfény sétányra. Lábai alatt macskakövek vannak, amik kissé megnehezitik a sétát, de nem látványosan. Nyugodt léptekkel halad. Vállán kis fekete táskája van, benne egy kis pénzzel és egy könyvvel.* ~tökéletes hely az olvasásra~*gondolja Mila és elmosolyodik. Mjad felnéz és egy leányzót pillant meg hosszú köpenyben.* ~ na meg az ismerkedésre~*gondolja a lány. Sóhajt egyet, majd Brooke mögé lépdel és váratlanul ráköszön.* -Helló! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Kedd Júl. 14, 2009 4:05 pm | |
| *Halk, nesztelen léptek. Egy köpönyeges alak lépdel Nellondban, a holdfény sétányon át. Hmm, be kell vallani, hogy tetszik neki ez a hely, bár még szebb lenne, ha este sétálhatna itt. Csak persze azt nagyoon nem lehet. Házirend. Kissé felvonja szemöldökét, majd tovább sétál. Hosszú, selymes fekete haját egyszer-egyszer az arcába fújja a szél, de most nem zavarja őt. Kivételesen. A fekete köpeny alatt kék farmer, meg egy szürke felső, ami láthatóvá is válik, mivel a lány kigombolta köpönyegét. A csuklyát is hátratolta, úgy sétált tovább, nyugodt tekintettel előre tekintve.* |
| | | Ann-Tabitha Serenity Diák
Főkarakter : ritaveronika@axelero.hu Hozzászólások száma : 2586 Kaszt : Üzenőláda : Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Csüt. Júl. 09, 2009 11:09 am | |
| *Egy lány érkezik pénzzel a táskájában Nellondba. Szeretne magának és a barátjának is venni valamit. Na és ha már itt van, akkor Deyannak is szeretne valamit venni. Bár igaz, Deyan magával vitte Ann egyik medállját. De a lány annyira szereti Deyant, hogy nem aka úgy visszamenni a suliba, hogy neki nem kadveskedett. Így hát egy legyezővel a kezében indul meg az uton a boltok, és a különböző Nellondi dolgok felé.* | |
| | | Viktorya Rada Diák
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 181 Kaszt :
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Jún. 28, 2009 1:57 pm | |
| -Szia!-*mondta Viky mosolyogva,kis idő múlva ő is ewlhagyta a Holdfény sétányt és Nellondot is.* | |
| | | Adam Thomson Diák
Hozzászólások száma : 80 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani van kedved, csak végy fel Msn-en: ritaveronika@axelero.hu
Vagy írj rám egy privát üzit.
ANN-TABITHA SERENITY MULTIJA
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Jún. 28, 2009 1:54 pm | |
| -Sajnálom az apukádat- *mondta a fiú* ~Hát neki se lehetett fenékig tejfel az élete~ *gondolta. Aztán az órájára pillantott* -Ne haragudj de nekem, most vissza kell mennem. Remélem még beszélünk egymással. Szia- *és azzal el is indult, vissza, az iskola irányában.* | |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Jún. 28, 2009 1:46 pm | |
| *Viky ahogy nézte a fiút ismét megkérdezte.* -És most min gondolkozol? Én az ilyet egyből meglátom,ha valaki valami másra gondol. *Viky hallgatta tovább a fiút és eszébe jutott,hogy apjával mi történt,amikor még óvodás volt.* -Sajnállak.-*mondta Viky halkan.* -Hát amikor én óvodás voltam és apukám vitt oviba akkor belénkhajtottak,de annyira,hogy apukám a kórházban műtét közben meghalt,engem újra kellett éleszteni. Két évig voltam kórházban,utána kiköltöztünk anyukámmal Milánóba,ott egyedül nevelt tovább. Sportolni kezdtem,méghozza akrobatikus schowtáncoltam. Minden versenyt megnyertem.-*mondta Viky miközben a kupáira gondolt.*-Amikor egyszer strandra mentünk akkor hallottam két lányt beszélgetni a Nezabarról és jelentkeztem és fel is vettek.-*mondta Viky hevesen bólogatva.* | |
| | | Adam Thomson Diák
Hozzászólások száma : 80 Kaszt : Üzenőláda : Ha játszani van kedved, csak végy fel Msn-en: ritaveronika@axelero.hu
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Jún. 28, 2009 1:20 pm | |
| -Csak az jutott az eszembe, hogy volt egy nevelőm is... Viki néni... Szóval ő is Viktorya volt... Én őt nagyon szerettem, mert nagyon kedves volt- *játszott tovább a kővel, majd a lányra nézett* ~Milyen szép szeme van... Oly tiszták... Biztos jó ember lehet... valószínűleg nem történik semmi, ha mesélek neki egy kicsit~ *gondolkodott el a fiú, majd mesélni kezdett* -Én tulajdonképpen árva vagyok. Mind két szülőm meghallt. Nevelőszülőkhöz kerültem... 2x is, de nem úgy jött össze, ahogy akartam... Az egyik család nagyon aranyos volt, de maghaltak, mert öregek voltak... A másik családomat pedig balaset érte. A második család tagjai cudarul bántak velem, főleg mikor megtudták, hogy varázsló vagyok... És végül is az árvaházbankeptam meg a Nezabar Varázslóképző levelét- *függesztette a tekintetét a földre* -És te? Honnan jöttél?- *kérdezte, mivel azt gondolta, hogy ő talán mondhat valami kedvderítőbbet is.* | |
| | | Viktorya Rada Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Jún. 28, 2009 12:59 pm | |
| -Min gondolkozol? Elbambultál? Mi olyan érdekes?-*kérdezte Viky vigyororgva.* -Óó,hát én mindenfélét. Sétálok,táncolok,zenét hallgatok és próbálok nem a szörnyikémmel foglalkozni.-*mondta Viky miközben zsebredugta mp4 lejátszóját.* -Mesélj egy kicsit magadról!-*mondta Viky kíváncsi hangéejtéssel.* | |
| | | Adam Thomson Diák
| Tárgy: Re: Holdfény sétány Vas. Jún. 28, 2009 12:37 pm | |
| ~Viktorya… Volt egy nevelő is, akinek Viktorya volt a neve… Olyan kedves volt~ *gondolja a fiú, annak ellenére, hogy most már inkább örül neki, hogy nincs az árvaházban. Ott sok mindent megélt, sokat szenvedett, viszont sok barátot is szerzett* ~Akkor itt haladtunk volna végig a télen is? De akkor én erre miért nem emlékszem? Ann nem erre vezetett engem~ *gondolta, bár az tél volt, most pedig nem tél van, úgy hogy a táj is másképp néz ki most* -Szóval Viktorya… Szép neved van- *mosolyodik el a srác, aki még mindig a fának támaszkodik.* -És mi jót csinálsz erre?- *kérdezte a fiú kíváncsian, majd egy kaviccsal kezdett el játszani, ami éppen a lábai előtt hevert.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Holdfény sétány | |
| |
| | | | Holdfény sétány | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |