Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Karditov Park és Állatkert | |
|
+75Alise Ellwood Mikhael Knyaz Gigi Louise Fletcher Lucas Harper Mike Preston Blagoy Ivo Lazar Kockadobás Isabella Newton Katherine Goldenlane Vaszilij Potrevszkij Programmester Scott André Hikaru Tudor Patrik Myra Doyle Artemis Taylor Cat R. Morgan Leila La Fontez Oyasumi Setsuna Emanuel Branimir Ethan Assion Lina Wierro Atanas Iordan Wanda Dorcas Gloria Magdalena Kristina Parti Nancy Liloo W. McNamara Simeon Dragomir Sarah Crawford Zachary D. Reed Barbara Candice Blake Aidon Colwell Jean Josie Colwell - arch Lizbeth Westlive Petra Alexis Yordan Zeph Owen Phionnalla Cairistìo Lorainne Lucas Colwell-arch Melaina Penthesilea-arch Allan Redrick Flavia Esenani Julian Redrick-arch Monique Zéfhyrine Rosalie Hooper Sean Randy Zealot Morgane Devan Valery Black - Eramir Charlotte Ricci Marita Valenc de Alvarado Athenodora Lacorelle Victoria Dewey Hallbjörn B. Laxness Leona Arts Anthon Duke Roseberg Anton Grigoriy - Allidon Cornelia Valeria Jessica Dream Takeshi Shinobu Kynger Iwood Lionel Estrax - arhiv Nadin Senoil Vivienn de la Riquel Aylossa Serendin Viktorya Rada Anabella Stepp Alex Black Játékmester Naxeldir Elisaveta Mira Hunyadvári Szevér Anaze White Angelina Mary Black Neko Zutto Aurora Valanthe Mediaris Kalandmester Cirelin de Sovalon 79 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 23, 2008 6:30 pm | |
| First topic message reminder :Karditov... már Nellond polgárai közül is sokan alig emlékeznek ki is volt egy a férfi, aki méltán híres volt...kétbalkezességéről. Az volt a vágya, hogy egy parkot ad a városnak, amit saját maga tervez meg és ültet be növényekkel. Egész jól haladt, már majdnem a park fele kész volt, habár többször is életveszélybe került, amikor 1-1 fát próbált megmachinálni, hogy azok nagyobbak, szebbek legyenek, és több árnyékot adjanak. De végül hibát követett el. Épp a park közepén található kis boltívet akarta felállítani, amikor nem a megfelelő varázslatot alkalmazta. Az események gyorsan követték egymást...mint valamiféle előre megrendezett káoszelméleti bemutató, és végül a boltív a férfire zuhant, ezzel a halálát okozva. A park közepén azóta is ott van a szakállas, akkoriban 50-es éveiben járt férfi kissé butuskán mosolygó mellszobra. Maga a hely, egyébként olyan, mint a legtöbb park. Fák, bokrok, virágok mindenütt, és jó néhány pad is akad itt, a leülni és pihenni vágyók számára. Középen ott a boltív, épp a mellszobor felett, a férfi emlékére, és úgymond halálára emlékezve ezzel. Ami még különleges itt az a kis állatkert. Nem nagy, épp csak 7-8 ketrecből áll. Akadnak itt mindenféle varázslények, persze nem a veszélyes fajtából. Az egyik ketrecben kelta tündérmanók integetnek kifelé, néha kissé megtréfálva a nézelődőket, és ami a kezük ügyébe kerül, azzal jól megdobálják az arra járókat. Akad itt sátánebe is, ami ugye nem bántja az embert, de azért meglehetősen félelmetesen néz ki. Lehet rajta gyakorolni a zenét, mivel egy hárfa van a ketrec mellé kihelyezve a lelkes próbálkozóknak. És még jó néhány kisebb varázslény, repülők, és nem repülők, csúszók és mászók, néha még változik is a kollekció, és cserélődnek, az időjárásnak megfelelőien, hisz nem mindegyikük bírja a hideget, vagy épp a meleget.
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Hétf. Ápr. 23, 2012 6:47 pm | |
| * Miután vége lett az órának és Yoanéktól is elbúcsúzott egy kis állati társaságra is szüksége akadt. Annyira szereti az összes élőlényt ami csak létezik hogy nagyon szívesen mindegyikről gondoskodna. Persze ahhoz azért el kéne a segítség... Az állatkert felé vette az útját. Már egyszer járt itt amikor Artival a hajszínéről beszélgette meg Cat találkozott egy hatalmas kígyóval. Hozzá most is be akart látogatni de sajnos a hüllőház most nincs nyitva. Bement az állatkert széles kapuján, megvette a belépőt és sétálni kezdett a kis erdei ösvényeken. Közben folyamatosan előbukkant a fák odújánál leskelődő bagolyszempár. Kicsit rémítő lehet egy sötét ösvényen egyedül ballagni hogy közben jó pár állat a szemét rászegezi, de Catet ezt nem zavarja, nem olyan lány aki bármi ilyesmitől megijed. Így hát csak sétált tovább, kicsit fázott ugyan mert nincs rajta semmi csak egy egyszerű ruha. * | |
| | | Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:52 pm | |
| -Ja, nem olyan világos pinkre gondoltam hajszínnek az tényleg durva. * Nevetett. * - Inkább ciklámen. * mondta kuncogva majd megköszönte a teát. Miután elszürcsölték felálltak a padról és együtt távoztak a gyönyörű állatkertből. Bár állatokat nem is néztek. * | |
| | | Artemis Taylor
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 545 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:48 pm | |
| Rózsaszin??!!!!ez a zöld még jol is áll de a rózsaszin az olyan királykislányos és nem illik hozzád*nevetve mondja barátnöjének és meg öleli*igazad van majd elmehetünk vmikor vásárolgatni és dumcsizni is de jön majd Pamacs is velünk mert ma ide nem hozhattam magammal sajnos*mondja ezt már mosolyogva majd oda varázsol két pohár meleg teát és bnöjének adja az egyiket* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:45 pm | |
| * Szemlélgetve nézte Artemis új külsejét. * - Nekem nagyon bejön a hajad Art! * Mondta nevetve. * - Egyszer elmehetnénk valahova shoppingolni. Amúgy arra gondoltam hogy rózsaszín lesz a hajam. Mit szólsz. * Kérdezte széles mosollyal. * | |
| | | Artemis Taylor
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:42 pm | |
| Az én uj külsöm nem tetszik?*kérdi majd feláll és körbe forog,hogy meg mutassa milyen az uj stilusa,ami azt takarja,hogy kékes szinű a haja,kékfarmerszoknyát visel sötétkék garbovan és kék topánkát*nem tudom nekem ez tetszik azért változtam meg nem akarok az a kis szürke egérke lenni aki voltam mikor ide jöttem*ezt már nevetve mondja* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:39 pm | |
| * Meglepődött hogy pont ez bántja Artemist. Ő maga is meghatódott. Járt már így párszor, de mindig túl tette magát rajta. * - Nos Artemis, az az igazság hogy ha neked valaki bejön és először nem viszonozza az akár azt is jelentheti hogy még kicsit korai. Viszont ha barátként tekint rád, sőt kishúgként az nagyon jó. De ez majd a későbbiekben fog eldőlni és nem most. Egy friss ismertségből nehezen lesz kapcsolat. Ahhoz még jobban meg kell ismerned. Mellesleg nem is tudtam hogy bejön neked. * Szólt nevetve. Majd átölelte barátnőjét és vígasztalni próbálta. * - Hát ami az ötletemet illeti. Hívd fel magadra a figyelmet. Szerinted nekem miért zöld a hajam? * Kacsintott a lányra. * | |
| | | Artemis Taylor
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:33 pm | |
| Szio Barátném,igen te mindig látod,hogy valami nyomja a lelkem igen most valóban.*mondja a fejét lehajtja és az egyik pad felé igyekezik,hogy leüljön rá*gyere ide elmesélem mi a baj*meg várja mig barátnöje oda megy és leül majd hozzá kezd*tudod nekem bejön Exan csak ö nem ugy tekint rám hanem mint kishug csak nem tudom mit tegyek van valami ötleted?*néz barátnöjére és várja hátha tud valami ötletet adni neki.*annyi a lényeg,hogy multkor játszottunk a patak parton és szájon csokoltam ö is viszonozta de meg mondta,hogy csak hugként tud rám tekinteni*mondja lehajtott fejjel,hogy barátnöje ne lássa,hogy könnyes a szeme* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:26 pm | |
| * Amint a kígyóval való társalgáson túl lett kiment a hüllőházból. Kifelé menet meglátta egyik barátját Artemist. Régen találkozta már ezért is akart vele nagyon beszélni. * - Artemis! Artemis! * Rohant a lányhoz. Majd utolérte. * - Szia Artemis! Rég beszéltünk. * Amint ez a mondat elhagyta a száját, rögtön meglátta hogy Artemisnek valami nyomja a lelkét. Mert kicsit másabb hangulatban van mint szokott. * - Valami gond? Nekem bármit elmondhatsz. * Mondta bizalmasan a lánynak. * | |
| | | Artemis Taylor
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:23 pm | |
| *Lassan lépdel az állatkertben és közben nézelödik hiszen a birtoknak ezen területén sem járt még és ugy gondolta hogy hétvége van igy egy kicsit kikapcsolodik és reméli,hogy valakivel meg beszélheti az Exanon dolgot* | |
| | | Cat R. Morgan
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 3:18 pm | |
| * Már rengeteget csodálkozott a birtok növényzetével, ám kevesebbet az állatvilágával. Gondolta meg les pár egzotikus lényt és pár trópusi teremtményt. Csodálta hogy amit csak keres ezen a helyen minden megvan. Bolt, fagyizó, természet, állatkert. Ennél jobbat el sem tud nagyon képzelni. Pedig neki aztán tényleg élénk a fantáziája. Betért hát az állatkert tágas kapuján és szétnézett. Elindult egyenesen a hüllő házba. Volt ott minden. Baziliszkusz persze csak olyan aminek a szeme ki van szedve, mert senki sem akar kővé változni. A hatalmas kígyó egyenesen Cat felé nézett. Kicsit ijesztő volt két nagy hatalmas foga és nyálkás zöld bőre. De aki a sárkányokat kedveli annak ez is megfelel. Odament hát az üveghez és kezét ráhelyezte a túloldalon lévő kígyó orrára. Látszólag nem félt tőle. * ~ Békés állat ~ * Gondolta. Majd próbálta az üvegen keresztül megsimogatni a teremtményt, ügyelve arra hogy senki se lássa. * | |
| | | Leila La Fontez Nellondi polgár
Főkarakter : nagika20@gmail.com Hozzászólások száma : 44 Kaszt : Üzenőláda : Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Júl. 23, 2011 12:33 pm | |
| *Miközben Amber a padon ül,nyula a földön,egy fiú közelít hozzájuk.*-Ő az én nyulam.*válaszol a fiú kérdésére,majd a nyúlra néz.*-Nem nézem olyan nyúlnak,mint aki folyton eltűri hogy simogatják,és nagyon sokan vannak egy helyen.*magyarázkodik,majd a fiúra néz.*-Amber Millington vagyok.*mutatkozik be kevésbé illedelmesen.A hangján érezni lehet,hogy fáradt.Tegnap nem volt valami kellemes napja...A fiú mosolyára ő is elmosolyodik,majd újra megszólal.*-Te is Nezabaros vagy? *kérdi,miközben újra a fiúra pillant.Annyi nezabarossal találkozott már,hogy nem is tudja hányan vannak.De ő persze nem jár abba a suliba.Csak a kishúga.*
//fagyii// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Júl. 23, 2011 12:25 pm | |
| *Fekete napszemüveg, kockás ing, fekete nadrág a kézben egy szál cigaretta. Hm, kifejezetten helyesnek mondható a fiú, csakhogy nem minden a külsőség. William ugyanis ma bal lábbal kelt, így nem valami kedves... Na, de persze ez nem látszik rajta... Unott léptekkel sétálgat Nellond utcáin, miközben néha elnyom egy ásítást. Felvonja a szemöldökét, amikor egy koldust pillant meg, az már kezd megörülni, hogy végre valakitől kap valamit ám a várt csoda elmarad.* -Te..Most ez komoly? Ahelyett, hogy itt állsz egész nap, kereshetnél valami munkát...Hmpf. *Morogja a fiú, miközben legyint egyet majd tovább sétál. Tekintete az állatpark felé siklik, mire vállat von, vesz egy belépőjegyet, aztán szépen sétálgatni kezd. Több nő is utána néz, de nem különösebben hatja meg a dolog. Nincsenek is olyan sokan, szóval nyugodtan tud sétálni a fiú. Aztán megpillant egy lányt meg egy nyulat, mire kicsit közelebb sétál hozzájuk.* -Ezt ki lehet egyáltalán hozni abból az állatsimogató izéből? *Kérdezi meg miközben elvigyorodik.* |
| | | Leila La Fontez Nellondi polgár
Főkarakter : nagika20@gmail.com Hozzászólások száma : 44 Kaszt : Üzenőláda : Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Júl. 23, 2011 12:12 pm | |
| *Amber sétálgat a Karditov parkban.Még nem járt itt,ezért alaposan körültekint.Nem lát itt senkit,szóval leül egy padra.A lábát lóbálva gondolkodik.Magával hozta Tappancsot is,meg egy pár narancskarikát elcsomagolva.A nyuszit leülteti az ölébe,és ad neki narancskarikát.*-Egyél csak.*miközben a nyusziját figyeli,a haját összefogja.Hátradől a padon,és az eget nézi.*~Szép idő van.~ *gondolja,miközben Tappancsot simogatja.A narancskarikákat elteszi,mármint azokat,amiket nem kezdett meg Tappancs.A többit otthagyja a nyúl előtt.Ha elfogyasztotta,Amber leteszi a fűre,és hagyja hogy játszon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 28, 2010 5:34 pm | |
| *Hallgatja a lányt, ahogy a kérdéseire válaszol. Közben meg újra a havas tájat és a fákat figyeli, ahogy Cel is. Mintha várnának valamit. Bár nem, igazából csak bámulnak.* - Nem volt az, szerintem. Mondjuk én sem volta ott. Végülis a végén a suli felrobbant és mindenki haza teleportálódott. *Mondja miközben megrántja a vállát. Nem igazán érdekli, és hangjából áradó unalom is erről árulkodik. Nem érdekli őt a suli sorsa, végülis úgy is újjá építik, ha meg nem lenne így akkor máshova menne tanulni.* - Értem. Én nem megyek. Van hozzá ruhám is meg táncolni is tudok. De nem érdekel ez a bál. A Halloween-i sem volt valami izgalmas. Ez sem lesz az szerintem. Nem érdné meg elmenni *Mondja unottan. Tényleg nem érdekli, meg hát biztos benne, hogy fiúk sem nagyon lesznek, ahogy a Halloween-in sem voltak.*
//Fagy// |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 28, 2010 5:23 pm | |
| *Megtudja, hogy Rosi a csata előtt érkezett. Bizony a lány a fa közepébe talált. Ezt az eszközt sosem hagyja a szobájában mindig magánál hordja. Még ha nem is jó harci eszköz tudja forgatni. Mint ahogy a tőrt is.* - 3 - 4 napja igazából feldezem a környéket. Hallottam a csatáról.. borzalmas lehetett...*Feleli a lány bizony, csak azt sajnálja nem volt ott bár biztos ő is ölt volna.* - Nem tudom még. Igazából nincsen báli ruhám sem.. és nem vagyok az a táncos lábú egyén sem..*A Scoop családban bizony senki nem olyan táncos lábú Brenda talán az. Még hozzá nagyon is.* - Te mész? *Kérdezi meg, Rositól.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 28, 2010 5:02 pm | |
| *Csak bámul még mindig gonosz mosollyal az arcán, és szépen csendbe burkolóznak. Figyeli a fákat, a szeme sarkából meg azt veszi észre, hogy a lány elővesz valamit a táskájából. Automatikusan oda fordítja a fejét, és figyeli, ahogy a lány felhúzza az íjat és lő, egyenesen az egyik fa közepébe. Erre elsimerően bólint egyet.* ~ Szép lövés volt. Kár, hogy ez a fegyver nem épp a legjobb csatákban. Pedig azért hasznos tudna lenni. ~ *Gondolja, bár neki sosem lesz ilyen fegyvere. Tökéletesen jó neki a katanája. Végülis nagyon jól forgatja. És csatában is nagyon hasznos, közel harci fegyver.* - Nem baj. Nem olyan régóta. Én még a csata előtt érkeztem meg. Te? *Kérdi a a lánytól, bár a hangjában nem érezhető a kíváncsiság.* - Te jössz a holnapi bálba? *Kérdi újra a lánytól, de csak úgy kicsúszott a száján. Mindenki erről beszél amióta kihirdették. Így már várt volt, mikor kérdi meg ő is valakitől, akart akaratlanul.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 28, 2010 4:39 pm | |
| *Még Chleon kívül nem igazán találkozott senkivel az iskolában vagy azon kívül így örül neki, hogy van még egy ember akit megismerhet. Ám, nézi a lány a fákat és hajtja a kísértés, hogy célozzon egyet. A táskájából, kivesz egy nyílvesszőt és az íjját megfogja, céloz és a fatörzs közepét találja el.* ~ hmm.. lehetne jobb is.~*Gondolja magában, majd szépen oda sétál kiveszi a fából a nyilat és vissza rakja a többi nyílhoz, majd vissza rakja a hátára az íjját.* - Ne haragudj, de már hajtott a kísértés.Te régóta jársz ebbe az iskolába?*Érdeklődik Rosita iránt, majd szépen lassan vissza sétál az Allidonos lányhoz.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 28, 2010 4:25 pm | |
| *Csak bambul előre, még mindig azzal a gonosz mosollyal az arcán. Még jó, hogy nem látunk bele a fejébe. Lehet, hogy nem épp szép dolgokat látnánk, őt ismervén. Sose volt az a kedves fajta. Inkább csak magának való. Majd megjelenik egy másik lány is.* - Szia! Hát nem. *Valahogy felettéb jobb a kedve. Talán a tegnap előtti beszélgetés van rá még mindig ilyen hatással, pedig az azért már kicsit régen volt. De hát mindegy.* - Rosita Sofía. Allidon. *Mondja, de itt be is fejezi. Nincs kedve beszélgetni. Egyelen akivel szívesen beszélget az Gaiaea. Mással inkább nem, vagyis még daimonja az akivel beszélget. Nem beszél, csak néz előre. Nézi a mellszobrot, a fákat, a havat, ahogy fehérlik.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 28, 2010 3:46 pm | |
| *Már egy ideje sétál Nellondban Gianna Faith Scoop, a kíváncsiság hajtotta milyen lehet a hely és egészen elmosolygott rajta, hogy ide gyakran fog eljönni. Most éppen a Karditov Parkban sétál szokásos öltözete, a barna farmer nadrág, hozzá illő barna felső van rajta és hőburok van rajta. Hátán az íjja szokás szerint rajta. Gyakorolna, ha tudna, de hiszen most ebben a hidegben nem fog neki állni lőni. Inkább csak sétál és csodálkozik, hogy milyen nyugodt ez a hely. A pálcája természetesen, a zsebében van, azt is magánál hordja és tőre is van. Ahogy halad a Karditovban egy lányt pillant meg, és szépen lassan oda sétál hozzá. Barna haja Giának csak úgy omlik a vállára.* - Szia! Látom, nem csak engem hívott ki a természet, erre felé.*Jegyzi meg, majd hamuszürke szemeivel rápillant a lányra.* - Gianna Faith Scoop, Naxeldir.*Mutatkozik, be majd, a kezét nyújtja.*
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Kedd Dec. 28, 2010 3:31 pm | |
| *Rosi sétál le a Karditov parkba. Itt se járt még, így csak a kíváncsiság vonzotta. Ruhája a megszokott, fekete egész szoknya ami a földig ér, oldalán katana, fekete bőrkabát, fekete magassarkú csizma, nyakában hosszú fekete-pink sál, haja két oldalt göndör, fufruja elől egyenes és pink, kezén fekete bőrkesztyű. Szépen lassan sétál körbe a parkban, és kíváncsian figyeli a téli tájat. Majd a park közepére ér, ahol egy mellszobor van emelve. Nem nagyon érdekli ki lehetett ez az ember, inkább csak leül egy padra és csodálja a természetet. Nem épp druida fajta de azért szépnek találja. Valamiért egy gonosz mosoly ül ki az arcára, miközben keresztbe teszi a lábát a térdén. Ki tudja mi járhat most is a fejében. Végülis mostanában még rosszabb lett. Nagon is szókimondó lett mostanában, vagyis azóta amióta felrobbant a suli. Kicsit még örül is annak, hogy felrobbant.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Okt. 30, 2010 6:33 pm | |
| - Biztos szép lehet. *Bólint a Skóciáról szóló részre rá. Ő az egész világból csak itt, Bulgáriában járt, meg Magyarországon néhányszor, az egyik nagyanyjánál. Máshol sosem...* - Aha. Érdekes lehet úgy írni! *Neveti el magát halkan.Igaz, máshogy nem is szokott nevetni. Már nem azért, mert szégyellné nevetését, sőt, mások szerint kimondottan szépen nevet - de most nem ez a lényeg. A vigyorgó fiú látványára csak megcsóválja a fejét. Oya pedig, úgy tűnik, nem marad sokáig, hiszen máris elindult, otthagyva őket.* - Rendben, szia! *Gyakorlati órákon? Dehát minden órán van gyakorlat! Érdekes, biztosan úgy értette, hogy az óra gyakorlati felén. Lil az órájára pillantva megállapítja, hogy bizony már elég késő van: ideje lenne visszatérni az iskolába.* - Én azthiszem visszamegyek. Te is jössz? *S ha jön, vele, ha meg nem, egyedül tér vissza a jó meleg szobába. Talán már választ is érkezett arra a bizonyos levélre...vagy nem.* |
| | | Oyasumi Setsuna
Főkarakter : LinaLuna12@freemail.hu Hozzászólások száma : 97 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Okt. 30, 2010 6:25 pm | |
| *Lil kérdésén elmosolyodik. Nem várta tőle hogy pont versekről fognak beszélgetni.* - jól vagyok. Igen szeretem a verseket. *Azon sem csodálkozna ha a fiú arcán maradna a mosoly.* - Emanuel ha az órákon alszol. Akkor a gyakorlati órákon mit fogsz csinálni? *Na mindegy. Majd még találkoznak.* - Bocsi de mennem kell. Majd még találkozunk. Sziasztok. | |
| | | Emanuel Branimir Diák
Hozzászólások száma : 38 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Okt. 30, 2010 6:09 pm | |
| - Nagyon szép hely úgy imádom az a sós tengeri levegőt ami betölti az egész szigetet. Néha szoktam de ahhoz amolyan félzombi állapotba kell kerülnöm hogy még értelme is legyen. *mosolyog rendületlenül csoda hogy nem marad úgy az arca, de most nem Lilre hanem a feléjük jövő hölgyeményre.* -Szerbusz. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Okt. 30, 2010 6:02 pm | |
| *Emanuel bemutatkozására bólint.* - Értem, és Skócia szép hely? Még sosem jártam ott. *A következőkre pedig elneveti magát. Na igen, kinézte a dolgot a fiúból! Bár, azt megnézné, hogy a gyakorlati részt hogyan alussza át!* - Igen, szeretem. Esetleg szoktál írogatni? Amúgy nyugodtan szólíts Lilnek, az rövidebb. *Mosolyog a fiúra, majd meglátja a feléjük közeledő Oyát, akivel már találkozott egyszer. Nos, azt nem mondhatni, hogy csönd van közöttük, eléggé jól elbeszélgetnek a fiúval, de mikor odaér melléjük a lány, köszön neki is.* - Szia, Oya! Hogy vagy? Épp a versekről beszélgettünk. Te szereted őket? *Vonja be a lányt is a beszélgetésbe. Jó kis dumapartit csapnak itt - bár már besötétedett, ez őt nem zavarja.* |
| | | Oyasumi Setsuna
Főkarakter : LinaLuna12@freemail.hu Hozzászólások száma : 97 Kaszt :
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Okt. 30, 2010 5:50 pm | |
| *Oya séta közben két ismerőst lát. Nem akarja megzavarni a beszélgetésüket. De már egy ideje csönd van. Úgy tűnik nem igazán tudják mit mondjanak. Meg már kicsit unalmas neki egyedül sétálni. Úgy dönt odamegy hozzájuk.* - Sziasztok. *Várja hogy köszönyeek ők is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Karditov Park és Állatkert | |
| |
| | | | Karditov Park és Állatkert | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |