Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Karditov Park és Állatkert - Page 3 I_vote_lcapKarditov Park és Állatkert - Page 3 I_voting_barKarditov Park és Állatkert - Page 3 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Karditov Park és Állatkert - Page 3 I_vote_lcapKarditov Park és Állatkert - Page 3 I_voting_barKarditov Park és Állatkert - Page 3 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Karditov Park és Állatkert

Go down 
+75
Alise Ellwood
Mikhael Knyaz
Gigi Louise Fletcher
Lucas Harper
Mike Preston
Blagoy Ivo Lazar
Kockadobás
Isabella Newton
Katherine Goldenlane
Vaszilij Potrevszkij
Programmester
Scott André
Hikaru Tudor Patrik
Myra Doyle
Artemis Taylor
Cat R. Morgan
Leila La Fontez
Oyasumi Setsuna
Emanuel Branimir
Ethan Assion
Lina Wierro
Atanas Iordan
Wanda Dorcas Gloria
Magdalena Kristina
Parti Nancy
Liloo W. McNamara
Simeon Dragomir
Sarah Crawford
Zachary D. Reed
Barbara Candice Blake
Aidon Colwell
Jean Josie Colwell - arch
Lizbeth Westlive
Petra Alexis Yordan
Zeph Owen
Phionnalla Cairistìo
Lorainne
Lucas Colwell-arch
Melaina Penthesilea-arch
Allan Redrick
Flavia Esenani
Julian Redrick-arch
Monique Zéfhyrine
Rosalie Hooper
Sean Randy Zealot
Morgane Devan
Valery Black - Eramir
Charlotte Ricci
Marita Valenc de Alvarado
Athenodora Lacorelle
Victoria Dewey
Hallbjörn B. Laxness
Leona Arts
Anthon Duke Roseberg
Anton Grigoriy - Allidon
Cornelia Valeria
Jessica Dream
Takeshi Shinobu
Kynger Iwood
Lionel Estrax - arhiv
Nadin Senoil
Vivienn de la Riquel
Aylossa Serendin
Viktorya Rada
Anabella Stepp
Alex Black
Játékmester Naxeldir
Elisaveta Mira
Hunyadvári Szevér
Anaze White
Angelina Mary Black
Neko Zutto
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Cirelin de Sovalon
79 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Illuzionista
Üzenőláda : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tek506f0370868af7782228

Karditov Park és Állatkert - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeKedd Dec. 23, 2008 6:30 pm

First topic message reminder :

Karditov... már Nellond polgárai közül is sokan alig emlékeznek ki is volt egy a férfi, aki méltán híres volt...kétbalkezességéről. Az volt a vágya, hogy egy parkot ad a városnak, amit saját maga tervez meg és ültet be növényekkel. Egész jól haladt, már majdnem a park fele kész volt, habár többször is életveszélybe került, amikor 1-1 fát próbált megmachinálni, hogy azok nagyobbak, szebbek legyenek, és több árnyékot adjanak. De végül hibát követett el. Épp a park közepén található kis boltívet akarta felállítani, amikor nem a megfelelő varázslatot alkalmazta. Az események gyorsan követték egymást...mint valamiféle előre megrendezett káoszelméleti bemutató, és végül a boltív a férfire zuhant, ezzel a halálát okozva.
A park közepén azóta is ott van a szakállas, akkoriban 50-es éveiben járt férfi kissé butuskán mosolygó mellszobra.
Maga a hely, egyébként olyan, mint a legtöbb park. Fák, bokrok, virágok mindenütt, és jó néhány pad is akad itt, a leülni és pihenni vágyók számára. Középen ott a boltív, épp a mellszobor felett, a férfi emlékére, és úgymond halálára emlékezve ezzel.
Ami még különleges itt az a kis állatkert. Nem nagy, épp csak 7-8 ketrecből áll. Akadnak itt mindenféle varázslények, persze nem a veszélyes fajtából.
Az egyik ketrecben kelta tündérmanók integetnek kifelé, néha kissé megtréfálva a nézelődőket, és ami a kezük ügyébe kerül, azzal jól megdobálják az arra járókat.
Akad itt sátánebe is, ami ugye nem bántja az embert, de azért meglehetősen félelmetesen néz ki. Lehet rajta gyakorolni a zenét, mivel egy hárfa van a ketrec mellé kihelyezve a lelkes próbálkozóknak.
És még jó néhány kisebb varázslény, repülők, és nem repülők, csúszók és mászók, néha még változik is a kollekció, és cserélődnek, az időjárásnak megfelelőien, hisz nem mindegyikük bírja a hideget, vagy épp a meleget.

Karditov Park és Állatkert - Page 3 Park

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 8:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Mike Preston

Mike Preston

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 159
Kaszt : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Vandor_mutatvanyos
Üzenőláda : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tek51139b72203d14313069
Az én színem a cadetblue.

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 10:45 am

-Persze teljesen érthető. *A ház említésére és a kis humorra elneveti magát, de mégis csak jobb lehet egy öreg házban lakni, ami otthon, mintha új lenne és nem érezné magát igazán jól ott.* -Rendben akkor 11, ott leszek ez biztos. Ha bármi gond lenne, akkor mindenképpen odaszólok, de erre nem sok esély van, maximum valami über krach, teszem azt földrengés, vagy ilyesmi. *Netán egy testvér betoppanása, de nem fogja hagyni, hogy Jonas tönkre vágja az itt épülgető normális életét, akkor sem! Viszonozza a kézfogást, a megjegyzésre pedig csak zavartan elmosolyodik. Nem, azt igazán nem akarná, hogy bárki is rámásszon a függöny mögött, hiába, hogy helyes arccal áldotta meg a sors, valahogy eddig nem volt szerencséje a lányokkal, és igazán nincs kedve tovább kísérletezni, egyszerűen egy kicsit most lenne csak úgy saját maga.* -Kösz, neked is hasonlóakat! És addig is jó munkát! *Köszön el mostmár ő is. Pár pillanatig még a fickó után pillant, aztán vissza az állatra. Hát jól megnézte az állatkeretet, egy állatot és úgy ennyi. Majd következőre eljön rendesen, mondjuk érdemes lenne akkor, amikor nem esik pl. a hó, mert jó eséllyel több állat van kint olyankor. Megigazítja kicsit a kapucnit, lejjebb húzza, hiszen még mindig szállingózik kicsit a hó, aztán hátra arcot csinál és visszaindul a Jenilia felé. Irány az Étkező, ott nem kell fizetni a kajáért, elég volt a reggeli, amit buta módon itt fogyasztott el a városban, pedig megtehette volna a kúriában is.*
Blagoy Ivo Lazar
Nellondi polgár
Blagoy Ivo Lazar

Főkarakter : Clína
Hozzászólások száma : 122
Üzenőláda : .
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tek510ed0375bb152565263

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 10:32 am

-Azt hiszem én is ezért jöttem inkább vissza. Inkább a család, mint a tragédia színhelye. Persze, mire visszajötte, a szüleim már túl öregek voltak, hogy fogadjanak, szóval most tök egyedül élek egy kétszintes házban, ami tele van nagymamás kézimunkákkal és öreg bútorokkal. *Egy viccel próbálja elcsapni az egész történet élét, ő maga is elmosolyodik rajta. Kellemes kis kuckó az, igazi otthon, ahová úgy is melengető hazaérni, hogy teljesen üres.* -Akkor vasárnap nálam. Mondjuk... 11-kor. Az úgy jó? *Búcsúzásképp kezet fog Mike-al, és széles mosolyt villant rá.* -Remélem együtt fogunk dolgozni, jó arcnak tűnsz. A társulat is kedvelni fog. Lesznek, akik túlságosan is... *Itt sejtelmes félmosolyba szalad az arca. na igen, vannak nők a társulatban, akik kifejezetten kedvelik a férfi társaságot, és néha annyira belehevülnek a színpadi szerepekbe, hogy a függöny mögött sem lehet levakarni őket. Zajos egy bagázs.* -Szép napot, Mike, ja és jó étvágyat!
*Az ő gyomra is lassan morogni készül, úgyhogy hátat fordít a srácnak. Ahogy a cerberusra pillant, eszébe jut, honnan indult ki ez a beszélgetés, ezért zavarában még neki is int egyet, amire persze a három fejű szörnyeteg fittyet hány. Jól is van egy így. Hosszú sétára lakik innen, ami idefelé nem volt probléma, de a korgó gyomor megkeserít mindenfajta kellemes kikapcsolódást, a sétát is. Talán, ha egyszerűen hoppanálna...*
Mike Preston

Mike Preston

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 10:18 am

*Halkan sóhajt egyet. Az egyszer biztos, hogy rémes emlék lehet, ha az ember látta, ahogy meghal az, akit szeretett. E téren szerencsés, nem látta, amikor az anyja meghalt, talán ha látta volna, akkor sem emlékezne rá, hiszen túl fiatal volt még.* -Hát látod ezért nem akarom én ezt csinálni. Veszélybe sodorni azokat, akiket szeretek...másokat kitenni a veszélynek, vagy magányosnak maradni azért, hogy ez ne történhessen meg. Nem embernek való élet! *Az apja is egyedül van azóta, hogy az anyja meghalt, egyszerűen nem akarná, hogy vele is ez történjen. Képtelen lenne végignézni, hogy valami rossz történik, és már volt rá példa, hogy Jonas is épp, hogy megmenekült, amit ő persze könnyedén vesz, mint mindig mindent.* -Igen, igazad lehet, vannak dolgok, amiket nem lehet igazán elsajátítani. *Bólogat. Végülis neki is ez van, a zenével, sokszor csak úgy jönnek a dolgok, az ihlet, nem lehetne ezt megtanulni, ha nagyon akarná az ember, akkor sem. Visszacsúsztatja a zsebébe a mobilt és bólint.* -Persze, alapvetően ráérek, amíg nincs munka, addig nincsenek beosztva a perceim. És semmi gond nincs ezzel, a saját családom amúgy is problémás. *Megereszt egy mosolyt. Egyáltalán nem zavarja egy közösség, amúgy is hátrahagyott mindent, a barátait, jó is, ha talál végre újakat. Majd az is lehet, hogy az egyik saját dalával megy a meghallgatásra, az aztán tuti, hogy nem lesz betanult.* -Persze, nyugodtan, nekem is érdemes lenne lassan valami ebéd után nézni azt hiszem. *A címet megjegyzi, úgy talán jobb lenne igen, ha együtt mennének.* -Egyáltalán nem ismerem Valdont, szóval a b verizó jobban tetszik. Még a végén elkésnék, addig kevergek a városban.
Blagoy Ivo Lazar
Nellondi polgár
Blagoy Ivo Lazar

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 10:02 am

-Igen, akkor már rég a nyomában jártam... Az a buta lány soha nem hallgatott rám, de varázstalan volt, nem mondhattam el neki, hogy vérfarkas császkál a környéken. Áh, totál rosszul alakult minden. *Úgy tűnik tényleg jól megértik egymást, már az is lejátszódik a fejében, hogy király lenne együtt dolgozni. persze a zenészekbe van a legkevesebb belátása, de hang illúziókkal is foglalkozik, szóval olyan határeset.* -Azt hiszem színésznek születni kell. meg lehet tanulni a színészet fogásait, de a természetességet, amivel a színpadon mozognak, na azt örökölni kell. *Gyorsan lediktálja a számát, majd a visszacsörgetés után el is menti. Mike Preston. Ha sikerül összebarátkozniuk, egész jó kis csaptot fognak alkotni a színházon belül. Már csak fel kell készítenie a rendezőt, hogy még egy mágus kerül a kolóniába, Mike-ot pedig arra, hogy színházhoz tartozni egyet jelent azzal, hogy egy hatalmas család részévé válik, ahol óhatatlanul titkok és érzelmek garmada fog rázúdulni.* -Mit szólnál a jövő vasárnaphoz? Addigra tuti össze tudom boronálni a csapatot. Szoktak mondani olyat, hogy a jelentkezők előre készüljenek fel ilyen-olyan darabokból, de szerintem mindig jobban értékelik az ösztönös tehetségeket a betanított munkásoknál. *Érehetően távozni készül, a testtartása megváltozik, kifelé fordul.* -Ha nem bánod, nekem lassan mennem is kell. Van esetleg még valami kérdésed? Oh, a cím! El ne felejtsem! Vagy, ha gondolod mehetünk innen, nellondból együtt. A Külső nyegedben van egy házam a Jácint utca elején. Nagy és fehér, a kertkapu pedig mindig nyitva van. Ki van írva a nevem is. Ott találkozzunk, jó?
Mike Preston

Mike Preston

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 9:37 am

-Akkor úgy látom pont fordítva csináltuk. *Mosolyodik el kicsit, hiszen ő meg Amerikából menekült ide a család elől. Még jó, hogy azt egyelőre nem tudja, hogy Jonas utána jött, meg ha az ikrek így folytatják, akkor kénytelen lesz még tovább menekülni? Túl zavaros mostanában minden. Hallja, ahogy a másik elkomorul, az ösztönei most is azt súgják, hogy valami nincs rendben, valahogy ezt az egészet olyan furcsán mondja ki, de elhessegeti őket. Nem akar rájuk hallgatni csak azért sem, hiába az adottság, hiába az a bizonyos hatodik érzék, ami születésétől fogva meg van.* -Oh, sajnálom. Épp az, amelyikkel végeztél? *Akkor valamiféle bosszú volt. A bosszú soha sem jó, ezt tudja, erre korán megtanította az apja. A bosszú elvakít, és olyankor durva hibákat követhet el az ember, amiknek nagyon rossz vége lehet, és hát lássuk be, ha tudná, akkor az is ezt erősíteni még, ami a férfivel történt. Kicsit el is csendesedik, megvárja, amíg a másik összeszedi magát és tovább tud beszélni.* -Nekem nem is menne a színészet, nem szeretek elől állni, pedig már próbáltak rábeszélni, hogy én legyek a szólista, de nem az én világom. Szóval megértelek, a hátsó taktus jobb, mint a rivaldafény. *Bólogat. Egész hasonlóan gondolkodnak, és ez jó, legalább van aki nem akarja, hogy előre álljon, pedig otthon nem egyszer hajszolták már bele ebbe a barátai, mert "Olyan jó hangod van.". De ha egyszer nem akart... Előkerül a telefonja.* -Mondd, be is írom, aztán megcsörgetlek, neked nem kell már bajlódni vele. De akkor is kösz, végülis segítesz bejutni, azért is hálás vagyok. *Ereszt meg még egy mosolyt. Hát igen, aki gitározni tanította, alig emlékszik már rá, egészen kicsi volt, amikor az anyja hangszerén játszott, és a mai napig is azt hordja magával. Persze kellett párszor újrahúroztatni, mert már régi darab, de még mindig ugyanolyan jól szól.*
Blagoy Ivo Lazar
Nellondi polgár
Blagoy Ivo Lazar

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 9:29 am

-Persze, meg tudlak érteni. Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám, a családom mindig is itt élt, Nellondban, csak én menekültem előlük Amerikába. A távolság valahogy megtette a hatását, és nem cseszegettek annyit, mint amiket másoktól hallottam. Akkor is nagyon örültek, amikor munkát találtam, aztán lett egy menyasszonyom is, aztán... *Hitelen elkomorul, arcára fájdalmas kifejezés költözik. Nyel egy hatalmasat, végül szinte motyogva fejezi be.* ...megölte a vérfarkas. *Valahogy most ment el a sztorizgatós kedve, még szerencse, hogy a színházra terelődik a szó. Legalábbis majdnem.* -Mindig színész akartam lenni, erre Amerikában nagyon jók voltak a lehetőségek. Sajnos abban az életkoromban teljesen alkalmatlan voltam színésznek, mert iszonyatos lámpalázam volt, elájultam, ha fel kellett mennem a színpadra. Mármint, ezt szó szerint értsd. Szóval max egy narkolepsziás karaktert tudtam volna élethűen alakítani. Szóval elkezdtem foglalkozni a színpadi illúziókkal, meg úgy általában az illúziókkal, így lettem mondhatni profi. Most már szerepelni is tudnék, de nem akarok. obban megkedveltem a hátsó részleget, mint a rivaldafényt. *A választott darabra bólint, elraktározza az agyában, hogy ne felejtsen el jegyet félretenni rá. Persze kifizetve. Valahogy rossz szájíz maradna benne, ha iskolásokat húzna le a színház javára, úgyhogy inkább kifizeti helyettük.* -Akkor megadom a számom, és bármikor tudsz keresni, ha van időd egy meghallgatásra. Annyit mondok előzetesben, hogy ezek a vasárnapok a legjobbak. Ha nálad lenne a gitár, talán most azonnal tudnánk menni. Egyébként ne nekem köszönd, nem én tanítottalak gitározni. Én csak segítek, ahol tudok, mert elég nehéz manapság elhelyezkedni.

A hozzászólást Blagoy Ivo Lazar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 10, 2013 9:38 am-kor.
Mike Preston

Mike Preston

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 9:06 am

*Hát igen, ez ebben a formában tényleg eléggé vicces lenne, persze Jonas azért nem így tette, bár mondjuk még fiatalabb korában akár erre is képes lett volna, de max. tíz éves kor körül. Persze igazán a mai napig sem komolyodott meg, csak amikor meló van, azt azért nagyon is komolyan tudja venni. A fejtegetésre kicsit elgondolkozik, végülis igen, van ebben valami.* -Jogos, csak azért lássuk be, amikor a családod azt akarja, hogy valaki légy, akkor annyira nem örülnek neki, ha nem az lesz belőled, így aztán annyira nem jó kakukktojásnak lenni. *Finoman megrántja a vállát. Azért ennyire nem igaz, hogy nemtörődöm lenne, csak egyszerűbb ezt mutatni, mint folyton azon agyalni, hogy az apja konkrétan nem áll szóba vele, amióta eljött.* -És te, mindig is színpadi illuzionista akartál lenni? Vagy csak így alakult? *Hát igen, tényleg nem túl gyakori, hogy manapság valaki a színház felé kacsintgat ilyen erősen. A darabokat jegyzi, még azt se tudja mikor lenne alkalmas, hogy eljöjjön, na nem mintha olyan sok dolga lenne, de amúgy is kivel jönne? Hívja el Theot? Őt ismeri egyelőre igazán, meg a testvérét. Lehunyja a szemét egy pillanatra, hogy elkalandozó figyelmét visszarántsa a mostani beszélgetéshez.* -A Csárdáskirálynő jól hangzik, az jobb is, hogy messzebb van, még keresnem kéne valami partnert, aki eljön velem. Egyedül azért nem az igazi. *A gitár kérdésre elgondolkozik. Nem szeret nagyképű lenni és azt mondani, hogy nagyon jó vagyok, kicsit olyan.* -Elég jól megy, mások szerint nagyon jól, de nem vagyok egy dicsekvő alkat. Viszont szívesen elmegyek meghallgatásra, és akkor eltudjátok dönteni ti, hogy mennyire vagyok jó. Ez a legegyszerűbb, végülis jó lenne. *Jó persze ő is szívesen menne valami bandába, de a színházzal sincs az ég világon semmi baja, amúgy sem szeret rivalda fényben lenni, így pedig épphogy a háttérben maradhat.* -Azt hiszem a legtöbben hírnevet akarnak...nekem pont az nem kell, szóval szuper lenne! Tényleg kösz!
Blagoy Ivo Lazar
Nellondi polgár
Blagoy Ivo Lazar

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 8:56 am

*Próbálja maga elé vízionálni a Mike-ra eléggé hasonlító férfit, aki nyomozókat meghazudtoló kitartással és éles tekintettel vizsgálja a televízió képernyőjét, és ha valaki átmegy előtte, azt megdobja egy marék rágcsával. Bizar egy kép, hiszen tapasztalt démonvadászokról van szó, mégis humoros.* -Kakukktojásnak lenni sem olyan rossz. Legalább tudod, hogy van saját személyiséged és akaratod. A varázstalan fiataloknál -főleg Amerikában- azt tapasztaltam, hogy céltalanok, üresek és jellegtelenek. Görcsösen próbálnak beolvadni, holott elég lenne önmagukat adniuk. Szóval attól vagy pont ilyen menő, hogy nem próbálsz a környezetedhez igazodni, mert érzed, hogy ez nem a te álmod. *A mosolyt viszonozza, közben lázasan lapoz a fejében tárolt programfüzetben.* -Mit szólnál egy orosz realista darabhoz? Elég lehangoló, viszont nagyon érzékletes. Csupa érzelem és alig fakadnak benne dalra. Vagy ha pörgsebbet, akkor két hét múlva megy majd minden csütörtök este a Csárdáskirálynő. Az olyan laza, vidám darab. Hé, ha ennyire jó vagy zenében... Mennyire vagy jó a zenében? Úgy értem, pontosan mit takar az, hogy "elég jó vagy" gitáron? Mert szerintem egy feltörkvő tehetséget simán szívesen látnának a színházban. Gitárosunk úgyis csak egy van, ő meg nagyon beteges alkat. Mármint sokat beteg, van valami halálos betegsége, amiről senki nem tud semmit, szóval nem húzza már sokáig szegény. Kár, mert nagyon jó fej volt, csak már elég öreg. Próbáltunk gitáros meghallgatást tartani, tudod hányan jöttek el? 2-en!! Manapság mindenki pop vagy rockzenész akar lenni, a színházat eléggé mellőzik. Szóval, ha gondolod, szólok a rendezőnek meg a karnagynak, és meghallgatunk. Ha ez nem jön be, akkor még mindig tudunk keresni mást.
Mike Preston

Mike Preston

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 8:42 am

*Áh egyáltalán nem zavarja, hogy a másik elneveti magát és viccelődik a családjával. Nem az a fajta, aki ugrana az ilyesmire, főleg hogy lássuk be önként jött el otthonról, és amúgy tényleg komikus a felvetés.* -Igen, valahogy így, de komolyan úgy tapadt a képernyőre, hogy hihetetlen. Mindig vonzották ezek a dolgok, azt hiszem én vagyok a kakukktojás, hogy engem nem. *Lássuk be még Lorellt is érdekli az ilyesmi, csak ő annyira nem vesz részt az aktív megvalósításban, vadászatban, mint mondjuk az apjuk és Jonas. Aztán persze fene tudja, hogy majd mikor kerül erre is sor. Igazából nagyon nem szeretné a húgát veszélyes helyzetben tudni, akkor sem, ha tudja jól, hogy a bátyja minden bizonnyal nagyon vigyázna rá.* -Nem lep meg, könnyen bevesznek sok mindent, ezt a saját bőrömön is nem egyszer tapasztaltam. *Ereszt meg egy mosolyt. Hát igen, lássuk be a muglik elég könnyen bevesznek olyan rizsát, ami valóságosnak tűnik, főleg ha az igazi valóságot nem kell tudniuk, amit meg képtelenek lennének felfoldozni. A szellem tépte szét az feleségét helyett a berobbant a kazán azért jóval kézenfekvőbb magyarázat.* -Opera? Huh, az elég erős műfaj, nem a kedvencem, játszotok mostanában valami musicalt? Azt hiszem arra szívesebben néznék el, az opera kicsit nehezen emészthető. *Hát igen azért mégiscsak a könnyedebb műfajt kedveli jobban, az operát igazán kevesen tudják szeretni, de akik szeretik, azok oda vannak érte. A kérdésre kicsit ráncolja a homlokát, hát remek kérdés, hogy mi is lenne az, amiben nagyon jó.* -Amiben igazán jó vagyok, azzal nem akarok foglalkozni, de azt tudod, megfigyelő képesség stb. Viszont elég jól gitározom, és állítólag az énekhangom sem rossz, de inkább a háttérzene. *Teszi aztán hozzá. Végülis ez is egy kiinduló pont lenne, a legjobb, ha mondjuk eleve keresnek valahol egy gitárost, szívesen beszállna valami bandába mondjuk.*
Blagoy Ivo Lazar
Nellondi polgár
Blagoy Ivo Lazar

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 8:20 am

*Szóval elkapták a kis vörös dögöt. Meg is érdemli amit kap a démonvadászoktól, ha már olyanná tette, amilyen. De már ez sem bántja, hiszen hála Noelnek és Chrisnek, az átok nem átok többé. Energikusabb és vidámabb, mint valaha, olyannyira, hogy Mike szarkasztikus tv-s poénján hangosan felnevet.*
-El tudom képzelni, ahogy ül az esti híradó előtt 3D-s szemüvegben, egy csomag pop-cornnal és egy doboz pepsivel. *Igaz, még nem állnak olyan szinten, hogy poénkodhasson a családtagjaival, de ez egyszerűen kirobbant belőle. Hiába, a színház temperamentumosabbá tesz mindenkit.* -Próbálok óvatos lenni, namegy a színészek is sokat segítenek ebben. Néha bocsánatkérő mosollyal rángatnak el egy-egy szorult helyzetből. Gondolnád, hogy a varázstalanokat mennyire egyszerű leszerelni egy autogrammal vagy közös fotóval? Szóval eddig egész jól sikerült lavírozni a valóság határán. A Nyomorultakat mi operában dolgoztuk fel. 3 órányi tömény ének. Az előző fél év volt nagy buli. Amikor ilyen komoly megterhelés a darab, egy-egy próba olyan, mint a sarki vásrácsarnok. Arra pazarolják a hangjukat, hogy túlordibálják egymást, aztán meg sírnak, hogy elment a hangjuk. Kész bolondokháza, de szerethető bolondokkal. *A munka kérdésre komolyan elgondolkodik. Van jó pár lehetőség, de nem tudni melyik lenne megfelelő.* -Kezdjük az elején. Mihez értesz? Mármint, sokat hallottam rólatok, de úgy személyekre lebontva nem olvastam el az élettörténeteteket, ezért előre is bocsánat. Szóval te magad miben vagy jó vagy épp nagyon jó?
Mike Preston

Mike Preston

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 8:08 am

*Az a nagy helyzet, hogy a kérdés elment a füle mellett, mert konkrétan még csak nem is járt az aurorközpont közelében sem sose. Pár napja érkezett, ismeri mostmár az állatkertet, meg a Jeniliát, de hát az alap, és persze a cukrászdát, ahonnan a dobostortákat szerezte. Kissé morcosra vált a tekintete, amikor megint eszébe jut az eset, de gyorsan elhessegeti.* -Igen, úgy hallottam, hogy azóta elkapták, talán egy héttel később már meg volt. Nem követtem annyira nyomon, de a bátyám biztos vagyok benne, hogy ódákat tudna zengeni. Úgy nézte folyamatosan a hírekben az eseményeket, mintha minimum valami irtó izgalmas film lenne. *Lemondó sóhajjal rázza meg a fejét. Lássuk be Jonas az apjuk fia úgy igazán, ő pedig nem mondhatni, mintha fene tudja, a postás lenne az apja. Jó azért nem, mert persze a képességei meg vannak, és a külseje is stimmel, meg van a szükséges hasonlóság, de itt ki is merül a lista. A rengeteg infot azért igyekszik lekövetni, már nem is nagyon figyel a pokolkutyára, aki jó eséllyel szintén megunta közben, hogy konkrétan tojnak rá, és visszahúzódott kicsit beljebb, ahol alig lehet látni és jó eséllyel nincs annyira hideg, meg a hóesés sem éri el igazán.* -Értem, az egész jó meló lehet, aztán csak óvatosan, nehogy tényleg valaki egy idő után ne vegye be a körítést. Bár a muglik elég buták tudnak lenni e téren, amit nem akarnak elhinni, akkor sem hiszik, ha az orruk elé dugják, szóval... De mindenesetre kösz, be fogok nézni valamikor, láttam már egyszer a Nyomorultakat még otthon, a musicelt, és lássuk be, remek darab! *A kérdésre is válaszol persze. Lehet, hogy érdemes lenne alkalom adtán valami meló után is nézni, mert az apjától nem fog egy fillért sem kapni, a spórolt pénze pedig jó eséllyel a végtelenségig nem tart majd ki.* -Tanulok, a Nezabarban, gondolom a legtöbb hozzám hasonló korú szintén, aki lejár a városba. Bár nem ártana valami munka sem, a tandíj miatt, meg úgy általában, hogy legyen keret amire kell. Te régóta itt élsz, nincs valami ötleted? *Persze, a nevével lazán eladhatná magát az aurorközpontban, de azt nem nagyon szeretne.*
Blagoy Ivo Lazar
Nellondi polgár
Blagoy Ivo Lazar

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 7:55 am

*Úgy látszik mégsem auror, legalábbis nem reagált a központ említésére. Nem csapott ki semmiféle "most aztán véged"-igazolványt, és a kezeiben sincs ott a pálca. Végre kiengedi a tüdejébe szorult levegőt, és megereszt egy mosolyt is. ezek szerint jól sikerült a farkasvadászata, mert még a hírhedt vadászok sem jöttek utó-nyomozni.*
-Igen, igen ő. Mármint ja, az vagyok. Amúgy nem volt olyan szép, eléggé elszúrtam. Miranda, tudod, a boszorkánynő, aki a vérfarkast irányította végül meglépett. Bár gondolom azóta elkapták. *Hirtelen támadt felszabadultságában elkezd ömleni belőle a beragadt szóáradat.* -Valdonban van egy varázstalanoknak fenntartott színház, ott szoktam besegíteni különféle látványelemekkel és effektekkel, amit amúgy nem tudnának megfizetni. Nagyon kényelmes munka, a színészek és a rendező persze tudják, hogy a mi a helyzet, szóval nem kell mindig a lebukáson görcsölni. Az az egy húzós benne, amikor túl intelligens a néző, és előadás után megkeres, mint felelőst, hogy mégis milyen technikával készült a... pl a szellem, hogy nem látszott semmi damil vagy emelő. Olyakor próbálom valami techno-Bábel szöveggel kielégíteni, és eddig sikerült. Amúgy nagyon jók a darabok, most éppen a Pillangókisasszony megy, de nemsokára elkezdjük a Nyomorultakat is. A film óta óriási kereset van az eredeti darabra. Szóval jah, ha van kedved, gyere bátran. A jegyárak nem túl durvák. Olyan... átlagosak. *Kicsit elszaladt vele a ló, de legalább ellazult. Tekintete már nem ugrál össze-vissza menekülési útvonalat keresve.* -És te? Dolgozol? Tanulsz?
Mike Preston

Mike Preston

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 7:44 am

*Hát igen, szegény párának nem lehet valami kellemes itt a hidegben és hóban, amikor kifejezetten a meleghez van szokva. Nem nagyon teszi szóvá, hogy a másik fickó nincs túlöltözve, végülis bármilyen mágiával is segíthet magán, hogy ne kelljen vastag téli kabát. Mágikus környezetben élnek, szóval elsőként nem csoda, ha ilyesmire gondol az ember, nem arra, hogy a másik teszem azt vérfarkasnak képzeli magát. A sápadást egyelőre nem tudja be semminek, a dadogást max. annak, hogy megzavarta a másikat. Mélyen persze a démonvadász ösztönök súgnak neki valamit, de egyszerűen, ahogy már hónapok óta, most sem hallgat rájuk. Nem akarja, hogy tudja azokat a dolgokat, amikre Jonas minden bizonnyal azonnal ráharapna. Egyszerűen csak sétálni jött, megnézni az állatkertet és kész, semmi több! Gond nélkül megrázza hát a másik kezét, a név pedig beugrik neki lassacskán.* -Áh, talán az a Blagoy? Aki elkapta a vérfarkast? Szép munka volt, úgy hallottam legalábbis. *Áh, dehogy hallotta úgy, mármint nem ennyire félvállról. Az apja folyamatosan követte a tv-ben az eseményeket és csak azért nem találta ki, hogy menjenek el segíteni a városkán, mert épp akkor más teendőik voltak. És egyébként sem lett volna hozzá totál semmi kedve!* -Színházmester? Tehát színház is van a városban? Jók az előadások? Egyszer szívesen benéznék. *Igazából nem úgy beszél, mint akitől tartani kéne, sőt konkrétan egyszerű huszonéves kölyöknek látszik, semmi többnek, semmi félelmetes démonvadászság nem süt róla.*
Blagoy Ivo Lazar
Nellondi polgár
Blagoy Ivo Lazar

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 7:34 am

*Egy Cerberos a hóban. Sehogy sem áll össze a kép, hiszen a pokol ölebe valószínűleg a meleghez van szokva, nem a fagyos februári reggelekhez. Talán a nagy testhő teszi. Valami hasonló okból nem fázik Blagoy sem, hiszen "vérfarkassága" fűti az egész testét. Felül csak egy póló, meg egy hosszú szövetkabát van rajta, alul szimpla farmernadrág és edzőcipő. Élvezi, hogy nem kell színházi egyenruhában feszítenie. Annyira az állat-állat interakcióra (farkasszem-nézés az ebbel) koncentrál, hogy meg sem érzi a közelében ólálkodó vadászt. Már késő. Itt már az illúziók fedte föld alá menekülés sem segít. A szendvicses megjegyzésre még egyetértően bólogat, de amikor Mike kezet nyújt neki, és megemlíti a nevét, hirtelen (és indokolatlan) sápadásba kezd. Talán mégsem kellett volna elsétálni az Auror-központ előtt. Egy kopó máris kiszagolta. ~Oké, Blagoy! Viselkedj természetesen! Már, ha tudod hogy kell...~ Remegve nyújt kezet számítva arra, hogy mindjárt beszippantja egy nem várt mágikus anomália, hogy aztán törvényszék elé hurcolják.*
-B-B-Blagoy I-Ivo Lazar! Színházmester! *És egy színházmester soha nem falna fel egyetlen egy... szóval semmit!* -És te? Auror-központ?
*Már fel van készülve a lehető legrosszabbra. Ahogy ő azonnal felismerte a Preston nevet, ha Mike olvasott/nézett Amerikában híreket, hallhatta, hogy pár évvel ez előtt Blagoy megölte Ohio állam rémét, egy ott garázdálkodó, válogatás nélkül gyilkoló vérfarkast. Fejét egy karóra tűzte, amit azóta a helyi múzeumban tartanak. Persze az igazság soha nem ennyire egyszerű.*
Mike Preston

Mike Preston

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 7:21 am

*Rémesen összezavarta az, ami pár napja történt. Az ikrek egyszerűen megkavarták a fejét és maga sem tudja miért, bár talán főleg Nathaniel. Theo visszafogott volt azért, de amit a másik fiú művelt. Rettentő korán kelt, finoman szólva is karikásak a szemei, képtelen volt aludni, folyamatosan csak fura gondolatok járnak a fejében. Éjszaka is viszonylag sokáig fent volt, Lorellel beszélt, aki miután a világ másik felén van, Los Angelesben ugye nem kerített nagy feneket annak, hogy ideát a bátyja későn feküdt le miatta. Egy kávét már magába döntött a Jeniliában, és egy gyors rántotta is lecsúszott, hátha a kaja és koffein segít kicsit, hogy értelmes formába hozza magát. Reggel persze kicsit még szörfölt a neten, a laptop most is nála van, a válltáskában, mint mindig. Egyszerű kék farmert húzott fel, csizmát, hiszen egész nagy hó lett reggelre, felül egy meleg kapucnis pulcsi, rajta egy belül bélelt bőrkabát. A friss levegő talán majd még többet segít, hogy a furcsa gondolatok kiszálljanak a fejéből, ezért is döntött úgy, hogy körülnéz kicsit a városban, hiszen még igazán nem térképezte fel. Épp nem rég nyithatott az állatkert, a séta pedig a véletlen folytán épp erre sodorta. Viszonylag kevesen vannak még, ami teljesen érthető. Fogalma sincs, hogy társaságot keres, vagy épp ellenkezőleg, inkább a magányt, de végül épp annál a ketrecnél lyukad ki, mint a szendvicses úriember. Megáll mellett, kicsit hátrébb húzza a kapucnit, ami a fejében van, mert sapkát azt nem vett és lássuk be, rendesen cidri van, majd egy kis mosollyal oldalt pillant.* -Azt hiszem nem a szendvics kötné le...te magad annál jobban, a friss hús. *Jegyzi meg az elkapott mondatra reagálva. Rövid gondolkodás után végül kezet nyújt.* -Mike Preston. *Fene tudja, hogy a férfi mennyire van otthon az ismertebb varázsló klánok világában, de ha valamennyire igen, vagy legalábbis "vérfarkasként" vannak információi, akkor ismerősen csenghet neki a Preston név, ugyanis kifejezetten közismert démonvadász családról van szó.*
Blagoy Ivo Lazar
Nellondi polgár
Blagoy Ivo Lazar

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeVas. Feb. 10, 2013 7:10 am

*Kellemes vasárnap reggelre ébredt. A tegnap esti előadás fergeteges lett, nem keresték ostoba kérdésekkel, végre talált a büfében csilis hot-dogot... Nem is kívánhatna többet. A Noelnél töltött teliholdak hatására gyorsan megjött az önbizalma, úgy érzi, végre nyithat kicsit a város nagyobb része felé is. Amióta hazatért, nem járt a Palotanegyedben. Mondjuk ki: rettegett. Ott áll az Auror-központ, marconán, mint egy hegy, teli mágiát felismerő, profi vadászkopóval. Legalábbis ő mindig így gondolt az aurorokra. Amíg nem volt "elfogandó" személy, végtelen tiszteletet érzett az aurorok irányába. Szíven kooperált velük, csodálta és kicsit rettegte is profizmusukat. Mostanra a rettegés ezerszeresére duzzadt. Hiába nem ölt már 3 hónapja, csak úgy, csettintésre nem múlik el egy ennyire durva beidegződés. Gyorsan tovább is áll, elvégre a Karditov Parkba indult. Szegény pára, elég csúnya véget ért. A mellszobra előtt kicsit mélázva áll meg, amikor megüti a fülét a Cerberos hangja. Halkan morog, s mintha egyik fejével őt nézné a ketrecből. Lassan sétál oda hozzá, s talán a sok Noellel közösen nézett amerikai film hatására ez a mondat csúszik ki a száján:*
-Nincs nálam szendvics. Komolyan...
*Annyira nem ért a pokolkutyához, hogy eszik -e szendvicset, vagy mondjuk felfordul tőle, ezért ha lenne nála, sem adna neki. Két méterre a ketrectől áll meg, onnan figyeli a nagy testű, égető pillantású ebet. Talán ha nem tesz hirtelen mozdulatot, nem dühíti fel. Valamiért az az érzés fojtogatja, hogy a háromfejű vadállat csak azért van odabent, mert ő is így akarja, egyébként bármikor szét tudná feszíteni a ketrecet.*
Kockadobás

Kockadobás

Hozzászólások száma : 860
Kaszt : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Nincskaszt

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 6:03 pm

The member 'Programmester' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tiz
Result :
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tizolda Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tizolda
Programmester

Programmester

Hozzászólások száma : 29

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 6:03 pm

//akkor dobok a végére egyet én is, opál karpereccel//
Kockadobás

Kockadobás

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 5:11 pm

The member 'Ariana Ravenwood' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Result :
Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tizolda Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tizolda
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 5:11 pm

*Betoppan Vaszilij, aki valahogy csak megoldotta a saját dolgát odakint, így neki is sikerül az övét. A tövisek viszont még mindig eléggé égetnek a karjában, így sziszegve igyekszik őket kiszedegetni, anyagmágusi képességgel méregsemlegesíteni, természetes gyógyítóval rásegíteni a gyógyulásra... szóval beveti a képességeit, hogy helyrepofozza a karját, miközben az aurorok szerencsére befutnak, elkülönítik a vadállatokat, amik szétváltak az emberektől, és reményei szerint a férfi, meg az a bárki akivel Vaszilij harcolt rács mögé kerül. Azért az üzenetét visszaszerzi a pénztárból, majd vissza is siet az iskolába elújságolni Chrisnek, mi történt.*

//Köszi a meséét *-* Már mondtam véleményt msn-en, de jóó volt. ^^

Alapesély, és feladtam hogy kiszámoljam ><
A dzsinn bársony kesztyűje: +1 % egyedi, +5 % szett, +10 % ritka, +20 % sima tárgy találási esély.//
Kockadobás

Kockadobás

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 5:10 pm

The member 'Isabella Newton' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Result :
Isabella Newton

Isabella Newton

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1518
Kaszt : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Illuzionista_boszorkany
Üzenőláda : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tek50e6b7ce20eb38841599

Titulus: Az Év Diákja 2012.

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 5:10 pm

*Ahogy Bella és Kate követi a furcsa félembert, egy gépezethez érkeznek, ahol a lény elmutogatja és elkarattyolja, hogy mit is kéne tenniük. Amikor mindkettejük keze odaér a megfelelő részhez, furcsa kékes fény dereng fel és söpör végig az egész állatkerten. Hirtelen a féllény két lénnyé válik: egy férfivé, és egy nagy macskáé. Bella riadtan pislog az állatra, ő azonban fogja magát és kirohan a furcsa pinceszerű helyiségből. Isabella a férfire néz, majd Katherine-re. Nem igazán tudja, hogy most mit is mondjon. hogyha a férfi hálát rebeg, akkor kissé szégyenlősen biccent neki, majd gyors léptekkel igyekszik a felszínre keveredni. Hogyha kiérkezik, akkor körbenéz és észreveheti a fejetlenséget, amit az okozott, hogy a fél-lényekből ismét két lény lett. Bella kérdőn néz Kate-re, majd kirázza a hideg.*
- Nem volt valami élmény. Borzalmas, hogy mi történt. Gyere, kérdezzük meg a többieket, hogy ők merre járták! *ragadja karon a leányzót Bella, majd az állatkert bejáratához húzza és ott elkapják a többi diákot, hogy meséljék el, mi történt.*

//Köszi a mesét, érdekes volt, élveztem! Smile //
Kockadobás

Kockadobás

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 5:09 pm

The member 'Katherine Goldenlane' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Result :
Katherine Goldenlane

Katherine Goldenlane

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 62
Kaszt : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Vandor
Üzenőláda : Karditov Park és Állatkert - Page 3 Tek4eb6b49a290514032644

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 5:09 pm

//Dobok, aztán kilesem a táblázatot. Opál karpereccel//
Kockadobás

Kockadobás

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 5:07 pm

The member 'Vaszilij Potrevszkij' has done the following action : Roll dices

'Tízoldalú' :
Result :
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Karditov Park és Állatkert   Karditov Park és Állatkert - Page 3 Icon_minitime

Karditov Park és Állatkert
Vissza az elejére 
3 / 27 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Palotanegyed-
Ugrás: