Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Aeolus Játszótér | |
|
+115Cameron Whitness - Archív Solomon Reed Blagoy Ivo Lazar Natalia Tatiana Ridolf Oswin Baker Candela Martinez Rumena Waylan Artemis Taylor Nathaniel Harris - Archív Blair St. Claire Celia D'cruze Anelie Mei Xi Tuija Tykkylainen Claire Fairchild Mikhael Knyaz Camille Madeline Cat R. Morgan Alexandra Voltano Mila Zelenkova Jack Darkfield Bianca Phelps-Blamely James Ravenwood Játékmester Loretta Sabilo Amelia Ellwood Alfons Gerard Caleb Dawson Kaen el Jericho Laura Wylee Isabella Newton Ayla Madyzyn Penelope Waylan Nicolas Demerest Eldunary Aysa Alex Carmelo Sarah Lairs Berill Dalida Cornish Janoch Jadun Angelica Wierro Martina Stravich Jenna Shot Sophia Zenovia Devrim Tahir Yeo Jung-hwa Jethro Skyler Oyasumi Setsuna Alice Wantroose Juan Miguel Santiares Higashiyama Natsumi Hunyadvári Szevér Valeriel Ravenwood Bonnie Tornow Marisela Penthesilea Armand Promotof Farkas Zsuzsanna Gaiaea Hua Xiangfeng Lismine Lockwood Katherine Mary Black Lina Wierro Ivanka Iskra Wilson Mina Faustina Senilla Rachel Roseberg Jessica Westlive Emily Kyra Beawer Elisaveta Mira Rosalin Aljana Alexej Gregorij Radwansk Aleksandar Stefan Victoria T. Lassenien Krasimir Waylan Krastio Miroslav Adela Ionela Mirunela Mardhug Grihol Spirit Oldevent Moyra McFarland Thrish Sarit Jack Ferton Lara Wilhelmine Morgane Devan Dananeira Waylan Flavia Esenani Sepp Dierk Pedro Montero Kevin Rott Hallbjörn B. Laxness Nagy Klaudia Aali White Leona Arts Elizabet Kingston Aaron Drawer - Allidon Rayko S Dragomir - archiv Rupert Rankle Willow Manson Grace Neverwood Megumi Darkfire Katerina Shezhana Varvara Ginevry Enton Chris Willer Edward Freeze Marina Raya Pierre Bontavier Chantal Milarien Kalandmester Brandy Marsden Lola Lois Burn Sidney Moore Rosetta Waylan Andrey Bogdan Anabella Stepp Royale Gordville Helena Leays Alexandra Sirov Nemes Kida Boros Dániel Timothy Waylan 119 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Timothy Waylan Diák
Főkarakter : erik1995@freemail.hu Hozzászólások száma : 1779 Kaszt :
| Tárgy: Aeolus Játszótér Kedd Dec. 23, 2008 8:05 pm | |
| First topic message reminder :Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Amelia Ellwood Nellondi polgár
Főkarakter : foldibianka15@hotmail.com Hozzászólások száma : 48 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 5:00 pm | |
| Egy szőke hajú szépség szökdécsel a játszótér egyik vasból készült játékához. A lányon egy szürke szövetkabát van ami nincs begombolva. Mivel Amelia szinte pillanatok alatt vette fel pár percel ezelőtt. És arra már ideje sem volt hogy begombolja. A kabát alatt pedig egy bézs színű horgolt ruha van. És egy hosszú baglyos nyaklánc lóg a nyakában, melynek szemei csillogó ékkövek. Illetve még, egy fehér svájci sapkát visel a lány. Tesz egy kört a vas játék körül, majd az egyik hintára ül, de egy idő után megunja, így előhúz a zsebéből egy ezüst színű szájharmónikát és egy karácsonyi dallamot kezd el rajza játszani. De mikor elkezd játszani valami megzavarja. Észrevesz egy fiút mögötte, aki szintén valamilyen karácsonyi éneket énekelget. Amelia közelebb lép a fiúhoz és megszólítja. Szia. A nevem Amelia.* Majd a nelloni lány rögtön a lényegre tör.*-Mit énekelsz? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 4:46 pm | |
| *Egy Mentalista jelenik meg a színen. Öltözete egy fekete bőrkabát és fehér ing, és sötét farmer. kezében egy nagy pohár forró csoki hiszen ilyen időben, ez esik jól a fiúnak. Daimónja mellette sétál, aki ma jó kis édességet falt fel, így az említett italból ő nem kap, meg amúgysem. Az este igen csak jól érezte magát, Antoinen társaságában, de azért jól nevetett.* ~Már fázok, mikor megyünk haza...~*Nyavajog az állat mire a másik mogorván felel.* - Majd amikor te nem panaszkodsz.. természetesen, most tök jól lehet sétálni kint a játszótér, mindig is kedvenc helyem marad, inkább ide jövök szívesen mint a vidámparkba. Azért nem fogunk oda menni, hogy elhízz...*Jelenti ki, azután természetesen leül a játszótér egyik padjára, és csak bámul a távolba. Rég volt, ilyen jó kedve a fiúnak és természetesen pörög ezerrel. Van vagy 3 energia ital amit megivott tegnap óta, úgyhogy dalolászni is kedve van. Karácsonyi dalt kezd el énekelni. Nem törődik azzal, hogy ki járkál errefelé.* |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 3:08 pm | |
| *Alf kicsit meglepődött mikor a lány magával rángatta és közben némileg próbált tiltakozni.* -Őőő szerintem már nem babáznak már 14 évesek.És nem mondtam? *Húzza fel a jobb szemöldökét kicsit úgy gondolkodóan.* -Hm lehet.*Zárja le ezzel magában a dolgot.* -Hát ikrek tehát nincs nagy gond mindkettőnek veszek valamit amiből kettő van és még össze sem vesznek rajta.Mit szeretnek nem tudom.De neked nincs testvéred vagy valaki akinek vennél valamit ha már úgyis itt vagyunk?
//Fagy// | |
| | | Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 3:01 pm | |
| * A húgaidnak? Nem is mondtad hogy vannak húgaid. Mért nem mondtad?* Ezzel a lendülettel fel is ált és magával húzta Alfot is.* - Egyébként itt a sarkon láttam egy aranyos ajándékboltot. A kirakatban volt egy nagyon aranyos baba, azt hiszem el volt varázsolva, nem tudom hány évesek a húgaid, de ha aktuális, annak szerintem örülnének.* Hamar oda is értek az ajándékbolthoz, ahogy a lány mondta az elvarázsolt baba ott volt a kirakatban, Elduka nem is időzött, gondolkodás nélkül belépett a boltba, Gerard Alfonst magával rántva. * - Na szóval hány évesek? És miket szeretnek? Mert egyik lány sem egyforma.* | |
| | | Alfons Gerard
Főkarakter : dinnyesas@citromail.hu Hozzászólások száma : 604 Kaszt : Üzenőláda :
NPGP
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 2:31 pm | |
| *Mikor Aysa fel pattan elrántja fejét hogy nehogy véletlenül lefejelje a lányt.Majd viszonozza a lánynak a köszönés és leül mellé.*-Én sem hittem volna.Én épp a húgaimnak próbálok valamit kiagyalni karácsonyra.Talán segíthetnél te úgyis jobban tudod hogy mit szeretnek a csajok nem mint én.Én mondjuk apámnak általában küldök valami megbűvölt cuccot annak szokott örülni.*Majd miközben leült lehúzta fejéről a kapucnit nehogy azt higgye valaki hogy meg akarja lincselni a lányt vagy kirabolni.* | |
| | | Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 2:17 pm | |
| * " Én és az apád már nagyon várunk haza, csak válaszolj hogy mikor jössz. És ne felejtsd el hogy...* Az olvasásból Alf vigyorgó arca vágta félbe, noha váratlanul érte a jelenet, mégis örül annak hogy látja. Felpattant hogy adjon Alfnak két puszit és hogy méltón köszöntse jobbára egyetlen barátját.* - Nem hittem hogy pont egy ilyen helyen fogunk találkozni, tényleg te mit keresel itt?* Visszaült a padra majd intett Alfonsnak is hogy ő is üljön le, eltette a levelet hogy véletlenül se terelődjön el a figyelme.* - Mindjárt itt a karácsony, Istenemre mondom évről évre nehezebb eldöntenem mit adjak a családnak, nincs valami jó ötleted?* | |
| | | Alfons Gerard
NPGP
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 2:09 pm | |
| *Alf a sok pihenés után kicsit kiszabadult a négy fal közül felkapott egy dzsekit meg valami melegebb kapucnis pulcsit alá mert azt szereti leginkább felhúzta a fejére a kapucnit és így ment le.Dec mint mindig mostanában mellette trappol valami nellondi emberkét pillant meg aki mesél a gyerekeknek és közben bábozik nekik ez szakítja végleg ki a gondolat menetéből mert arról elmélkedett hogy valamit kéne küldenie a két húgának meg a faterjának karácsonyra.Majd megpillantja Aysát és oda is meg hozzá köszönni és reméli hogy nem zavarja meg annyira az olvasásban.*-Szia!*Mosolyog a lány arcába.* | |
| | | Eldunary Aysa
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 1:57 pm | |
| * A mai napot barangolásra szánta el a lány, és közben azon gondolkodott hogy miféle ajándékot küldjön az otthoniaknak, mert ugye, az ajándékozás fontos, még neki is, pedig a karácsony nem a szíve csücske. Félig magába merülve haladt előre, épp a játszótér felé ahol talán megpihenhetne egy kicsikét. Miriem mellette lépkedett, csodával határos módon ma még egyszer sem veszekedtek, de ami késik... Aysa megfigyelte a gyerekeket amint egy kedves mesét hallgatnak, ő maga is szereti a meséket, titkos hóbortjai közé tartozik ez is. Így hát nem csoda hogy.. még ha csak messziről is, de odafigyelt a mesélőre. Szőke haját kiengedte hogy a hideg szél ne érje annyira a nyakát, majd zsebéből elővett egy levelet, majd azt kezdte olvasgatni.* | |
| | | Caleb Dawson Nellondi polgár
Főkarakter : Isabella Newton Hozzászólások száma : 95 Kaszt : Üzenőláda : Teljes kép
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Pént. Dec. 09, 2011 1:46 pm | |
| *Ha játszótér, akkor gyerekek. És ha gyerekek, akkor Caleb. Ugyanis akármilyen hideg van, a gyerekeknek mindig kell sétálni, játszani és muszáj őket lenyugtatni, hogy ne otthon törjenek-zúzzanak szét mindent. És ha már Caleb a bűvészséget tanulja, akkor a gyerekek a legjobb nézőközönség. Most is ez történik, ugyanis a fiú egy barna nadrágban, egy csinos csizmában, egy szintén barna kötött ,garbós pulcsiban és egy szövetkabátban ücsörög az egyik mászóka tetején és egy különleges történetet mesél annak a néhány gyereknek, akik ott ácsorognak előtte. A srác nagyon lelkes és bele is éli magát. Na meg persze a két báb is segít, ami ott van a kezén. EGy herceg és egy sárkány.* - De akkor is meg fogom menteni a hercegnőt! - mondta a herceg és a különleges varázskarddal a sárkány felé rontott *meséli Caleb lelkesen, mire az egyik kisfiú felteszi a kezét.* - Mond! -De ugye a sárkány nem fog meghalni? Inkább legyen úgy a mese, hogy a sárkányt megszelídíti a herceg! -Ne, az úgy uncsi! Folyjon vér!! *szólal fel egy másik srác, majd egy kislány is megjegyzi, hogy a lényeg, hogy a hercegnő megmeneküljön.* - Ácsi-ácsi! Most ti meséltek, vagy én? *emeli fel kicsit a hangját Caleb és széles vigyorral csendre inti a kicsiket.* - Szóval ott tartottam, hogy a herceg nekiindul éles, varázskardjával a sárkánynak... *A szülők közben az egyik padról figyelik a mesét és mosolyogva hálálkodnak Caleb-nek, hogy lefoglalja a kicsiket, amíg ők ki tudják beszélni a srácot. A játszótér most halk, csak Caleb hangja hallatszik, ahogy meséli a mesét.* | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 9349 Kaszt :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 6:16 pm | |
| The member ' Kaen el Jericho' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 6:16 pm | |
| //relikviamester opál karpereccel 1-24: sima varázstárgy 25-37: általad választott sima varásztárgy 38-57: ritka varázstárgy 58-68: általad választott ritka varázstárgy 69-79: familiáris 80-90: szett tárgy // | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 6:07 pm | |
| The member ' Penelope Waylan' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Penelope Waylan
Főkarakter : Cirelin de Sovalon Hozzászólások száma : 145 Kaszt : Üzenőláda :
Az én színem az indianred.
| | | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:37 pm | |
| The member ' Kalandmester' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:37 pm | |
| //Na, örülök, hogy tetszett, igen, egy kicsit tényleg lassú volt, az IT-sek mostmár tudhatják, hogy miért, civilek majd... egyszer. Nem sokára... Szóval köszi mégegyszer a részvételt, és dobok én is, Cir, Kaen, ha megjöttetek, dobjatok!
relikviamester opál karpereccel 1-24: sima varázstárgy 25-37: általad választott sima varásztárgy 38-57: ritka varázstárgy 58-68: általad választott ritka varázstárgy 69-79: familiáris 80-90: szett tárgy // | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:22 pm | |
| The member ' Ayla Madyzyn' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:22 pm | |
| *Örömmel véli, hogy sikerült kiirtani a gonosz bagázst, és megmenekültek a gyerekek. Öröm látni, hogy azért sokan visszatérnek otthonaikba úgy ahogyan voltak, maximum egy kis élménnyel dúsítva, hogy ha majd felnőnek akkor szépen legyen mit mesélniük, már ha még emlékezni fognak erre. Minden esetre, mint aki jól végezte dolgát, hátrasimítja a harc közben kibuggyant tincseit a többi özé és szusszan egy nagyot. Lukból kifele menet elgondolkodik a történteken, kicsit mosolyog is, mert már rég volt bármilyen kalandban része. Felpezsdült a vére és már várja a következő fejleményeket vagy akciót. Ruhája kicsit koszos lett, de nem zavarja most. Most nem érdekli, majd ha visszaér a szobájába, akkor átöltözik. Reménykedik, hogy nem fog addig is megfázni, mert az idő eléggé hűvös lett azóta, amióta leugrott a lyukba.*
//B csoport karperec nélkül//
| |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:21 pm | |
| The member ' Laura Wylee' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Laura Wylee
Főkarakter : taborandi@msn.com Hozzászólások száma : 3350 Kaszt : Üzenőláda :
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
| | | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:17 pm | |
| The member ' Jacqueline A. Winderburg' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:17 pm | |
| //A fenébe ebbe a hülye gépbe, beállítottam neki a két db kockát, naná hogy átjavította valahogy egyre, talán mert lefagyott fél uton. Szóval bocsi, dobok gyorsan egy jót.// |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:14 pm | |
| The member ' Jacqueline A. Winderburg' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:14 pm | |
| *Jacqnak sikerül végül lemenni és sikeresen el is találja az egyik faggyat, azonban csak megsebesíti, és az visszatámad, mire jócskán megsebesül. Azért elég nagy, durva a seb, úgyhogy gyorsan visszavonulót fúj és várja egy rejtekhelyröl hogy a lányok-fiúk kinyírják öket, ami persze sikerül, majd Pennyék kinyitják a dobozt és a gyerekek is megköszönnek mindent. Szóval ismét happy end a vége, ami tök jó, és majd a vérmágusiból tápolja magát késöbb leányzónk, meg hát AMM-böl is ha szükséges.*
//Imádtam a mesét, köszi Em hogy itt lehettem. Kaen+Cir: jó pancsizást Lillusnak!//
//Es akkor a dobásban talán eddig elöször, A csoport: opál karpereccel /amiért szintén puszi hogy kaphatok egyáltalán 1-27: sima varázstárgy 28-40: általad választott sima varásztárgy 41-60: ritka varázstárgy 61-71: általad választott ritka varázstárgy 72-82: familiáris 83-00: szett tárgy // |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:13 pm | |
| The member ' Rosetta Waylan' has done the following action : Roll dices'Tízoldalú' : Result : | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér Csüt. Okt. 20, 2011 5:13 pm | |
| *Mindenkit legyőznek, miközben a lány orrába türemkedik a halál és a vér szaga, a démonfattyak véréé. Fogalma sincs, hogy ezeknek a mocskos lényeknek milyen az ízük, de a vérük szaga egyszerűen förtelem. Mikor minden megoldódik, a lány csak felsóhajt, és végigforgatja a tekintetét a diáktársain, már akit lát hirtelen. Laurát keresi, hogyha már lehullt róla a varázs, aztán Nicolast, és egy sóhajjal néz végig rajtuk, majd inkább a többiekre tekint, de a füle feléjük neszel.* - Induljunk el fel, otthona helyetek. *Mondd csak ennyit a kölyköknek, a hálálkodásokat visszahárítva, remélhetőleg nem vetődnek a lány nyakába, mert akkor vélhetően eltűnik közöttük, a maga 90 centijével, habár erő ügyileg megtartja őket. Felfelé Talán talál valamit, próba szerencse, aztán felkíséri a gyerekeket, és mindet haza kíséri ha kell, nem kell, hogy a kiszabadultak aztán az utcán tűnjenek el, mert kétes alakok kocsiba rángatják...*
// Köszönöm a mesét, és majd véleményt is írok, de neee most, jóó? : ) // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Aeolus Játszótér | |
| |
| | | | Aeolus Játszótér | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |