Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Aeolus Játszótér - Page 25 I_vote_lcapAeolus Játszótér - Page 25 I_voting_barAeolus Játszótér - Page 25 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Aeolus Játszótér - Page 25 I_vote_lcapAeolus Játszótér - Page 25 I_voting_barAeolus Játszótér - Page 25 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Aeolus Játszótér

Go down 
+115
Cameron Whitness - Archív
Solomon Reed
Blagoy Ivo Lazar
Natalia Tatiana Ridolf
Oswin Baker
Candela Martinez
Rumena Waylan
Artemis Taylor
Nathaniel Harris - Archív
Blair St. Claire
Celia D'cruze
Anelie Mei Xi
Tuija Tykkylainen
Claire Fairchild
Mikhael Knyaz
Camille Madeline
Cat R. Morgan
Alexandra Voltano
Mila Zelenkova
Jack Darkfield
Bianca Phelps-Blamely
James Ravenwood
Játékmester
Loretta Sabilo
Amelia Ellwood
Alfons Gerard
Caleb Dawson
Kaen el Jericho
Laura Wylee
Isabella Newton
Ayla Madyzyn
Penelope Waylan
Nicolas Demerest
Eldunary Aysa
Alex Carmelo
Sarah Lairs
Berill Dalida Cornish
Janoch Jadun
Angelica Wierro
Martina Stravich
Jenna Shot
Sophia Zenovia
Devrim Tahir
Yeo Jung-hwa
Jethro Skyler
Oyasumi Setsuna
Alice Wantroose
Juan Miguel Santiares
Higashiyama Natsumi
Hunyadvári Szevér
Valeriel Ravenwood
Bonnie Tornow
Marisela Penthesilea
Armand Promotof
Farkas Zsuzsanna Gaiaea
Hua Xiangfeng
Lismine Lockwood
Katherine Mary Black
Lina Wierro
Ivanka Iskra Wilson
Mina Faustina
Senilla Rachel Roseberg
Jessica Westlive
Emily Kyra Beawer
Elisaveta Mira
Rosalin Aljana
Alexej Gregorij Radwansk
Aleksandar Stefan
Victoria T. Lassenien
Krasimir Waylan
Krastio Miroslav
Adela Ionela Mirunela
Mardhug Grihol
Spirit Oldevent
Moyra McFarland
Thrish Sarit
Jack Ferton
Lara Wilhelmine
Morgane Devan
Dananeira Waylan
Flavia Esenani
Sepp Dierk
Pedro Montero
Kevin Rott
Hallbjörn B. Laxness
Nagy Klaudia
Aali White
Leona Arts
Elizabet Kingston
Aaron Drawer - Allidon
Rayko S Dragomir - archiv
Rupert Rankle
Willow Manson
Grace Neverwood
Megumi Darkfire
Katerina Shezhana Varvara
Ginevry Enton
Chris Willer
Edward Freeze
Marina Raya
Pierre Bontavier
Chantal Milarien
Kalandmester
Brandy Marsden
Lola Lois Burn
Sidney Moore
Rosetta Waylan
Andrey Bogdan
Anabella Stepp
Royale Gordville
Helena Leays
Alexandra Sirov
Nemes Kida
Boros Dániel
Timothy Waylan
119 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Next
SzerzőÜzenet
Timothy Waylan
Diák
Timothy Waylan

Főkarakter : erik1995@freemail.hu
Hozzászólások száma : 1779
Kaszt : Aeolus Játszótér - Page 25 Elemista

Aeolus Játszótér - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeKedd Dec. 23, 2008 8:05 pm

First topic message reminder :

Hogy miért pont Aeolus Játszótér? Mert ez a játszótér az Aeolus-tér mellett található, innen a név. Közel van még a Karditov Park és Állatkert-hez is. Ez a varázslatos játszótér nem csak a játszani kívánó gyerekeknek varázslatos, hanem mindenkinek, hiszen tényleg mágia lakozik benne. A játszótér egy négyszögletű, téglalap alakú telken van, és csak egy oldalról határolja a játszóteret, a másik két oldalról házak, kertek, ahova nem esik be semmiféle labda, ez is egy kis mágiának köszönhető. A negyedik oldal egy kutyafuttató tér, egy gondozott, füves terület, ahol lehet kutyát sétáltatni, de a bátrabbak macskával is bemerészkedhetnek, vagy más állatokkal, de az nem éppen szerencsés, hiszen a napnagy részén vannak ott kutyát sétáltató emberek, és más fajú humanoid lények, tehát tündék, koboldok, és ilyesmik. A játszótéren is varázsjátékok vannak, egy 5 tagú hintasor, amik jól körbefonják a hintázót, és akár teljesen is megfordulhatnak. Egy henger alakú játék, amibe beszállsz, a falhoz rögzíted magad az adott szíjakkal, és elkezd forogni,de ez egyfajta szimulátor is, szóval képeket vetít mindenfelé, és visz, forgat. Nagyjából minden elképzelhető dolgot meg tud jeleníteni, de ezt be kell állítani, úgy, hogy egy pálcát helyeztek a neki kialakított üregbe a henger közepén, és akkor kijönnek képek, azok közül választhatsz. Egyébként véletlenszerűen jelennek meg a képek, és jelenetek. Van még több mágikus játék is, egy mágikus csúszda, amin olyan hosszan csúszol, amennyit csak akarsz, és hasonló játékok, de azért a végtelenségig ne menj el. Van még egy kisebb akadálypálya is, mozgó akadályokkal, össze is lehet mérni a tudást, vagy egyedüli gyakorlásra is alkalmas. A leülni vágyóknak körben padok, és piknikező helyek vannak.

Aeolus Játszótér - Page 25 Jatszoter
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Lina Wierro

Lina Wierro

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 1271
Kaszt : Aeolus Játszótér - Page 25 Auror
Üzenőláda : Aeolus Játszótér - Page 25 Tek5084306213cc64827531
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Aeolus Játszótér - Page 25 NF0Bq
Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 27, 2010 12:51 pm

// fagyizunk egyet//
http://www.limemuff.mlap.hu
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 27, 2010 12:19 pm

* Elérkezik a Szórakozónegyedbe. sétálgat, sétálgat, mikor meglát egy szőkeséged, és egy vörös hajút. Hol voltak? A játszótéren. Nem igazán akar odamenni, de egyszer csak gondolt egyet, sé odasétált. Mihelyt a játszótér cifra kapuján átlépett, meglátta, hogy Kath, és Molly játszadozik itt a játszótéren. Hópehely a táskájában kukucskál, és dorombol. A táskát lerakja, a dzsekijét ledobja, és rögtön az úgy nevezett " forgó csigára" mászott. Ezt a játékot úgy kell elképzelni, ez tulajdon képen egy nagy hatalmas sárga Búgócsiga alakú játék. Ezen a búgócsiga alakú játékon van egy ajtó, ha kinyitjuk, akkor az egésznek a belsejében van sok-sok szék. Mindegyik szzék mellett, egy egy gomb. Ha valaki megnyomja a gombot, a csiga elkezd forogni, nagyon jó játék. ha megnyomjuk a gombot még egyszer, leáll az egész. Akik ebben a játékban játszanak, megbeszélik ki indítja, és ki állítja le a játékot.* - Ez húzós menet lesz. * majd leül, és megnyomja a gombot. Sokáig semmi egyszer scak...* - ÁÁÁ!!! Ez Nagyon jó! ÁÁÁÁÁÁ! * sikítozva élvezte az egész játékot.*
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

Főkarakter : nagika20@gmail.com
Hozzászólások száma : 349
Üzenőláda : Ha szeretnél játszani csak dobj egy üzit Very Happy

Aeolus Játszótér - Page 25 Tek508437ac2362e2096004

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 27, 2010 12:10 pm

*Belép a játszótérre.A hinta felé veszi az irányt.Felül és lökni kezdi magát.Mikor már a fellegek fölött járt,megpillantott egy vörös hajú szép lányt a csúszdán.Szegény macskáját már a hányinger kerülgette,mert mindig is utálta a hintát.Megállt a hintával és megfogta cicáját és a fűre tette,aki el is dőlt a puha fűtől,és az álmosságtól.Mivel Molly már nem volt a hintán odasétált a csúszdához és felmászott és a lány után ő is lecsúszott.* -Jipiiiii! *nagyon gyors volt a lendülete,így kicsit gyorsabban ment mint az előtte lévő leányzó.Viszont nagyon jó volt,és élvezte is.Már rég volt ezen a játszótéren.*
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Katherine Mary Black
Diák
Katherine Mary Black

Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1963
Kaszt : Aeolus Játszótér - Page 25 Jos

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Nov. 27, 2010 12:00 pm

*Eljött a hétvége, így a vörös hajú Allidonos főprefektus úgy döntött, hogy lenéz Nellondba. Útja a játszótér felé viszi, de megállni nem bírja, hogy ne kezdjen el egy kicsit csúszdázni. Felül és csúszik sikítozik, amikor elég erősen kanyarodik a csúszda de persze élvezi nagyon. Egyelőre nem igazán akarja abbahagyni. Vörös haja csak úgy lobog feje mögött. Talán a végtelenségig fog csúszni?*
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 07, 2010 3:17 pm

*Molly belép a játszótérre,és rögtön a hinta felé veszi az irányt* ~ Még ehez sincs kedvem.Szinte semmihez.Inkább átmegyek Linahoz.Csak előbb még hintázok egy kicsit.*Meglökte magát és élvezte ahogy időnként a szél belefúj a hajába.~ Akkor vagyok ilyen ha bánok valamit.~ - És én ezt nagyon megbántam! De már nem tehetek semmit.Egyszer már bocsánatot kértem.Akkor nem bocsájtott meg.Ha akkor nem,most se fog.Semmi értelme nincs annak! Még megpróbálni se! Cirmi ébren vagy még? Nem? Nekem is aludnom kéne.Felmegyek a szobámba aludni,de kulcsra zárom az ajtót.Nem akarok meglepetést.Semmi kép sem.Még az se,hogy Ariana könyörög nekem bocsánatért.Na Círmi,vissza a tatyóba.Hazamegyünk!
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 07, 2010 12:32 pm

// Én köszi^^//
Lismine Lockwood

Lismine Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 07, 2010 12:30 pm

*Kivette és simogatni kezdte Cirmit.* -Igen mindjárt! Csak még csúzdáztatom Cirmit! *mondta Molly,miközben felrakta a kicsiny szörmókot és a csúzda másik szélére sietett.* -mond meglöknéd Linám? *kérdezte miközben lehajolt hogy majd elkapja jószágát.* -Köszi! *mondta* -Jaj de ügyesen csúszik a kicsi Cimi! Gyere kicsim,menjünk oda Linához és Hópihihez! *mondta miközben felvette a cicáját.Gyors léptekkel odasietett Linához,majd letette Cirmit a földre.* -Rakd le te is! Hagy játszanak! Amúgy milyen tanuló Ser? Mikor is lesz a kövi óra?

//köszi a játékot!//
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Nov. 07, 2010 12:14 pm

* Megérkeztek a játszótérre. Elég hideg van idekint, ezért rajta van a piros garbója. Hópehely a tatyójában üldögél. Benyitott a játszótér kapuján, és már ment is a hinta felé. Bele ült, és fogta a mellette lévő hinta láncát, hogy oda üljön Molly. Majd kérdezni kezdte.* - Nos, hogyan tetszik Nezabar? És a legfőbb kérdésem. Milyen a Neza koszt? Szerintem szuper! Amúgy, Ser hol van? Nem tudom. Vannak napok, mikor azt se tudom, hol van a kis húgom. ALig látom. Jó lenne, meglátogatni a Makákóban. Majd talán ma később. Tegnap benéztem hozzá, de nem volt ott senki. * Majd belelendül a hintába. Pihi úgy nyávogott a félelemtől, hoyg csak na. Az ölében fogta, nehogy kiessen. Majd leáll, mert már neki is elég volt. Feláll, és a pad felé ment.* - Nem jössz, egy kicsit leülni? * mosolygott a lányra*
Katherine Mary Black
Diák
Katherine Mary Black

Főkarakter : pasztor_bianka@hotmail.com
Hozzászólások száma : 1963
Kaszt : Aeolus Játszótér - Page 25 Jos

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Okt. 24, 2010 6:05 pm

*Akaratlanul is ide téved. Ide vonzza a kíváncsisága, de egyedül nem mer bemenni oda ahonnan jöttek. Most, hogy itt áll, már nem is olyan jó ötlet, hogy bemenjen. Túlságosan kihaltnak látja a környéket és ijesztőnek. Lazzt simítgatja, hiszen egyelőre ő neki a biztos pont, egészen addig, amíg egy szőke fejet meg nem pillant a hintán. Ilyen távolságban nem látja igazán az illetőt, ezért nyel egyet és összegyűjti a bátorságát, majd előlép.*
- Hahó, ki vagy? *Aztán rájön, hogy ő Lina, az egyik szak társa.* -Nem baj ha leülők ugye? *A mellette lévő hintára csücsül, majd az elején lassan megy, aztán begyorsít, élvezi, ahogy a szellő fújja a haját, ahogy vékony dzsekije alá befurakodik a hideg. Nagyon sóhajt. Szemeit behunyja, fejét hátra hajtja és élvezi a szárnyalást.*

//fagyunk, mert Linának mennie kell//
Lina Wierro

Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeVas. Okt. 24, 2010 5:56 pm

* Mire a játszótér színhelyéhez ért már besötétedett. Pedig de szívesen hallotta volna azt az iszonyatos nevetést, amit a játszótéren lehet hallani. Leül egy padra, majd a kis tatyójából kivesz egy gyertyát, és egy gyufát. Gyorsan meggyújtja és most már tisztán lát mindent. Kissé fázik ezért a másik kezét bedugja a zsebébe. Nagyon késő volt. Ilyenkor már réges rég az ágyban kéne lennie, és max olvasnia vagy bedobnija a szunyát.* - Nem szeretnék elmenni innen. Olyan biztonságos hely egy. Nem igaz Pihi? * kérdezte a macskájától, aki a zakója alatt dorombolt. A játszótéren egy lélek sem volt. Fújt a szél. Többször is elaludt a gyertya. Mire már odajutott, hogy elfogyott öt szál gyufa.* ~ Szerintem ideje menni... nem gondolod Pihi? * Majd a doromboló szőrmók a dzsekije belsejébe lévő zsebbe ugrott, éppen belefért.* Indultak volna de azért még ő is kipróbálhatja a hintát nem? Felült, és ment velle a magasba. Pihi meg csak nyávogott.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 7:39 pm

- Én kihagynám a srácokat... kedvelem őket... tényleg... de valahogy nem akarok az impala hátsó ülésén dekkolni... Sem Anna, sem Ruby nem vagyok. De még Castiel sem.
* Mondja komolyan. * - Akkor már vennék magamnak egy saját Mustangot, és azzal rohangálnék. Az sokkal jobb, mint hátsó ülésen nyomorogni. * Mondja vállvonva, majd csak hintézik tovább. A kérdésre, hogy valami baj van e, csak félrehajtja a fejét.*
- Nem... vagyis... nem tudom. Csak... fáradt vagyok. Azt hiszem. Meg... nyűgös. * Mondja komolyan, majd amikor a lány kihúzza a hintából, akkor megindul.* - Tudod... talán az a bajom, hogy egyre jobban higgadok le. Egyre komolyodom... és ez nem tetszik... mostanság nem voltam benne semmiben, ami olyan fontos lett volna. Nem vagyok benne azokban a dolgokban, amik veszélyesek... ami... nekem csak félig jó. Unalmas...az egész. Utálom... mindent utálok mostanság... * Mondja komolyan, majd aztán nyújtózik egyet, és elindul a lánnyal a kúria felé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 7:26 pm

*Megrázza a fejét - nem, nem azt kérdezte, hogy őt keresték-e, de nem ismétli meg a kérdést.* - Nem is kell ide jönniük. Tényleg sok lenne már. Inkább én megyek hozzájuk, de azt szívesen. *Mondja nevetve, miközben kiugrik a hintából.* - A Dokival is elmennék igazából, bár inkább Jackkel. Őt igazából jobban csípem. Én meg Harryéket nem látnám szívesen... Nem tudom, valahogy nem rajongok egyikért sem annyira. *Töpreng el, majd a kezét nyújtja Jana felé.* - Na gyere, lassan menjünk be. Valami gond van? *Kérdezi félredöntött fejjel... és ha Jana esetleg azt mondaná, hogy nincs, közben pedig van... nos, azt látnoki képességének hála tökéletesen megérezné. Aztán ha a lány jön vele, besétál vele a kúriába, kézenfogva, már ha Jana nem határoz máshogy ezügyben.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 7:11 pm

- Nem. Nem történt utána már semmi. És...kerestelek.
* Nem nem hazudik. Elvégre valóban kereste. Igaz, hogy Lawrencen keresztül, de akkor is kereste. Maga elé bámul, majd beszélni kezd.* - Nem akarom, hogy a Winchesterek ide jöjjenek. És a Doktort sem akarom itt... túl sok lenne már az. * Mondja komolyan. Majd Harryék neve is felmerül.* - Őket már inkább látnám itt szívesen. Ginney-t és Hermionét biztos, hogy dögös belevaló cicákká faragnám.
* Mondja komolyan, majd Arira pillant. A szemeiben fáradtság ül. Hogy mitől? Az jó kérdés.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 7:00 pm

- Ó, hidd el, sooookkal szívesebben lettem volna ott! *Sóhajt fel ábrándosan.* - De most tényleg... abban a kocsiban ülni... azzal a két pasival... wááh, imádtam volna. De nem, nekem csak Nordmed jutott. De tény... itt szerintem még ők is kiakadnának, ahogy mondtad. Talán kicsit sok lenne nekik a dolog. De ha nekik nem is, Harryéknek biztosan. *Jegyzi meg, miközben löki magát, hintázgat, bár nem akkora erőbedobással. Aztán felnevet.* - Dean szerintem még örülne is, ha ennyi csaj rajongana itt érte. Tiszta hawaii lenne számára. Bááár, ha azt vesszük, hogy boszorkányok vagyunk... lehet megpróbálnák kiirtani a sulit. *Nevet fel, majd hálásan mosolyog Janára, mikor az eltapossa a csikket, de nem szól semmit.* - Én is örülök, hogy visszajöttem. *Aztán kicsit elcsendesedik, és halkabban teszi fel a kérdést.* - Végülis történt valami érdekes, miután otthagytalak titeket Topherrel? Vagy keresték azóta?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 6:55 pm

* hallgatja a lányt. Hogy ő mit gondolt?*
- Dean elmondása alapján legalább azt hittem, hogy Dean, és Sammy oldalán az impalában üldögélsz, és démonokat hajkurászol.
*Jegyzi meg viccesen. Majd elgondolkodik.* - Hogy itt minden megtörténhet? Az már biztos. Démonok, meg minden más... brutális. Deanék is kiakadnának. * Jegyzi meg vigyorogva.* - Pláne, hogy ennyi boszorkány, és jópár a rajongójuk... azt hiszem ledobná az ékszíjat az agyuk.
* Vigyorog Arira, majd lök magán egyet, közben a félig szívott dohányt a földre ejti. Hogy miért? Mert látja, hogy a lány nem szereti a füstöt. Eltapossa lassan.* - Azért... örülök hogy itt vagy. * Jegyzi meg komolyan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 6:30 pm

- És te? *Dönti félre a fejét, Jana véleményére rákérdezve, hogy merre járt.* - Chh. Egyre több embert látok dohányozni. A végén még én is rászokok... *Gyászos arccal beszél, de aligha fog, ígyis kellően utálja a füstöt. El is hessegeti maga körül, amennyire tudja.* - Itt megtörténik szinte bármi... A Lélekölőhegységben itt ez a Nordmed is... Valahogy van egy olyan érzésem, hogy lesz még vele gondunk. Meg ezzel az időkapuval is. De tényleg, annyira szívesen kipróbálnám... *Felsóhajt, majd elvigyorodik.* - Ja, most. De látod, már megint nem tudok békésen ülni a fenekemen. Deant sajnálom a legjobban, tényleg fárasztó lehet a folyamatosan izzó gyűrűt nézegetni az ujján.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 6:20 pm

* A kérdésre, hogy mit gondoltak, csak megvonja a vállát.*
- Fogalmam sincs. Nem tudom mit gondoltak. * Mondja kicsit elmosolyodva, ahogy a cigarettáját a szájához emeli. Nem tesz jót neki a dohány, de jelen pillanatban kevéssé érdekli. * - Hát nem tudom. Érdekes dolgok vannak itt az már biztos. Idő, és mágiatörés az iskolán, Nellondban egy elfejeltett időkapu... komolyan mondom aki azt mondja, hogy ez egy... semmilyen hely, az vagy teljesen hülye, vagy zártosztályra való barom.
* Mondja komolyan. Majd ismét lök magán egyet.* - Örülök hogy visszatértél egyben. * Mondja komolyan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 6:05 pm

*Már nyitná a száját, hogy visszautasítja az üveget, de aztán mégis elveszi. Néhány pillanatig forgatja a kezében, mintha ismerkedne vele, aztán valóban meghúzza, és visszaadja Janának.* - Hát, nem fogok rászokni, az biztos. *Jegyzi meg, miközben a varázsbotot óvatosan lefekteti a földre. Pereus lefekszik mellé, vigyáz rá, Ariana pedig befoglalja az egyik hintát. Egyelőre nem akar átfordulni, meg ilyesmi, csak békésen hintázik.* - Tényleg feltűnt volna? Bár tanév közben nem utaznék haza, úgy, hogy órákat is hagyjak ki. Becca mesélte, hogy Dean is keresett, mert nem tudott aludni a gyűrű izzásától. *Tűnődik el, és Janára mosolyog.* - Miért, ha arra gyanakodtak, akkor mi volt a te véleményed? Dean szerint az Úrnő szobájában játszottam bújócskát. Hát, lehet, hogy az is hasonlóan izgalmas lett volna. *A következő kérdésre viszont megrázza a fejét.* - Fogalmam sincs... de ez volt odaírva. Meg kellene tudni, mi hiányzik a végéről... Azt hiszem, az utolsó két versszakban van a válasz.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 6:00 pm

*Hallgatja a lány szavait, majd komolyan biccent, miközben előveszi a laposüvegét, amiben a kedvenc wiszkije van, majd oda nyújtja Arinak.*
- Kérsz egy kortyot? Tudom hogy nem rajongsz az alkoholért... de szerintem ennyi minden után simán rádfér.
* Mondja komolyan, majd egy szál cigit is előhúz. Ha a lány elveszi az öveget és meghúzza, akkor rendben. Ha nem, akkor ő megteszi helyette, majd vissza a belsőzsebbe. Ballag a lány után a hintékhoz, majd ő is ráül.*
- Idehaza tényleg nem történt semmi. Tényleg semmi. Majdnem meghaltam az unalomtól. A Te hiányod sok embernek feltűnt... de komolyan. De senki nem tudta mi van. Arra gynakodtun...tak, hogy hazamentél.
* Mondja komolyan, majd kicsit meglöki magát, és ringatózni kezd.* - Nem áll össze ez az egész... miért lenne egy időkapú a Jenillia alatt?* Teszi fel a kérdést a lánynak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 23, 2010 5:45 pm

- Teee, itt hinta is van? Akkor inkább odaaa! *Ujjong, meglátva az öt tagú hintasort.* - Szerinted fejjel lefele is lehet benne fordulni? Csak nem hagy kiesni... *Töpreng el, miközben sétál Jana mellett, figyelve, hogy az merre akar menni.* - Szóval annyi volt, hogy volt egy látomásom, hogy Rosetta valahogy kikerült a Lélekölő-hegységbe egy piramisba, ahol valami Nordmed nagyúr lopással gyanúsította, pedig Rosetta csak megnézte a könyvét... A lényeg, hogy ott tartotta, hogy a képzeletével építsen fel világokat valami álomdémonnak, hogy legyen mit lerombolnia, és ne embereket bántson. De azt mondta neki, lehet, hogy soha nem jöhet ki onnan, szóóóval... Természetesen voltam olyan hülye, hogy bementem érte, aminek a vége az lett, hogy mehettem a víz síkjára megkeresni egy ládát. Úszkáltam, víziszonyt szereztem, aztán mikor összefutottam a krákendémonnal, egyedül tuti ottmaradtam volna, de megjelent Rosetta meg Bianca... Tényleg, még meg se kérdeztem őket, hogy kerültek oda hirtelen. De megtaláltuk a ládát, visszavittük ami Nordmednek kellett, és még nekünk is jutott valami. Itt tényleg nem történt semmi?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 09, 2010 1:05 pm

*Máté szavaira meglepetten vonja fel egyik szemöldökét. Hogy őszinte legyen, fogalma sincs, hogy a másik miről hablatyol. Aztán... lassan kezd összeállnia kép. Fáradt sóhaj hagyja el ajkait, majd csak ellöki magát a fától és előrébb lépked, ezzel utat hagyva az esőcseppeknek, melyek most rendíthetetlenül áztatják hosszú, sötétbarna haját és egész testét. Szürke szemeit a fiúra emeli.* - Tudod Máté. Mindennek oka van és minden ember felelős tetteinek következményeiért. *Mondja színtelen hangon és szemeit a másikéba fúrja. Nem neheztel a fiúra azért mert a másik oldalon harcolt, hisz az már a múlté. Legalább is nagyon reméli. Viszont, ha a másik rosszul viszonyul az emberek felé, ne lepődjön meg azon, ha megtörténik, hogy viszonzásképp ő is ugyan azt kapja.* - Nem ellenségeskedünk egymással. És remélem erre nem is fog sor kerülni a közeljövőben. *Mondja, majd hirtelen órájára néz. Elszaladt az idő.* - Ne haragudjatok, de nekem mennem kell. Még el kell intézzek valamit. *Fordul szaktársai felé és összébb húzza magán a kabátot.* - További kellemes hétvégét! *Köszön el tőlük és sietős léptekkel el is indul vissza az iskola felé.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 09, 2010 12:49 pm

*A Fiú megvakarja a fejét, majd kuncog egy kicsit.* -Néha úgy viselkedtek velem, mintha én lennék az ellenség...pe...pedig.*Ekkor szomorú arcot vág.* -Én csak egy kétségbeesett ember vagyok! Nem is értem miért van ez a sok harc. Miért ellenségeskedünk egymással? Ami elmúlt, elmúlt. Nemde? Vagy lehetünk ellenségek. De azt senki sem akarja ugye? *Hirtelen ismét maga mögé néz.* -Mintha követnének minket. Nincs olyan érzésetek? *Csak áll az esőn a fiú, nem is érdekli, hogy éppen elázik.* -Miért is csináljuk mind ezt? *megfogja az állát, és elmereng egy kicsit.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 09, 2010 12:44 pm

*Nem, ő nem komorul el. Az utóbbi időkben nem is nagyon mosolygott, így elkomorulni sem tud. Már nyoma sincs a mosolygós, mindenkibe lelket öntő Chleonak. De igen, mindig van valaki, vagy valami, ami miatt még érdemes élni. Néha csak egy apróság. Csak éppen az emberek a legtöbbször egyszerűen átsiklanak az apróságok felett. De Chleo nem ilyen. A prefektusi jelvénye tulajdonképpen visszarángatta őt az életbe, nem hagyja, hogy feladjon mindent, és levesse magát a szakadékba. Nem, neki dolga van, küldetése, és azt a küldetést teljesíteni fogja. Karen szavaira nagyon halványan elmosolyodik, majd ismét elsötétül az arca.* - Köszönöm. *Ennyit mond, egyelőre csak hallgat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 09, 2010 12:21 pm

* ... Már akiknek a lelkét már nem lehetne mélyebbre taszítani... visszhangzik fejében a lány utolsó mondata és arca egy pillanatra elkomorul. Még mindig küzd az emlékek ellen. Nem olyan egyszerű mindent félredobni és elfelejteni, azért, hogy egy új életet kezdhess. Néha úgy érezheted, hogy innen neked már csak egy út van... a halál. De ekkor történik valami ami arra ösztönözz, hogy kitarts, ne add fel. Talán még van miért élni... van kiért.* ~ Talán... ~ *Gondolja kissé szomorúan, majd csak pislog párat és próbálja elterelni figyelmét a zavaró gondolatokról.* - Jah, Chleo. Még nem volt alkalmam beszélni veled, de gratulálok a prefektusi poszthoz. Csak ügyesen! *Kacsint a lányra és kedvesen elmosolyodik. Elég gyakran mosolyog mostanában, csak azt nem lehet tudni, hogy ezek a gesztusok milyen érzelmet takarnak valójából.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitimeSzomb. Okt. 09, 2010 12:07 pm

*Máté viselkedése igen fura neki, úgyhogy inkább leül arra a létrára, vagy minek nevezik azt az izét. Lábait kersztbe teszi egymáson, úgy járatja tekintetét szaktársai között. Mikor kiderül, hogy a lányok megihlették Mátét, csupán felvonja finoman ívelt szemöldökét, majd egy rövidke mondatban reagálja le az egész műsort, kissé talán mogorván.* - Én leszek a baltás gyilkos. *Na igen, hát belőle aztán nem lehetne ezt kinézni. Majd Karenre pillant szomomrú tekintettel.* - Megértem. Pedig sokakat inkább felüdít... Már akiknek a lelkét már nem lehetne mélyebbre taszítani.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Aeolus Játszótér   Aeolus Játszótér - Page 25 Icon_minitime

Aeolus Játszótér
Vissza az elejére 
25 / 41 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Nellond :: Szórakozónegyed-
Ugrás: