Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 91 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 91 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Clare Petal Diák
Főkarakter : manantial@freemail.hu Hozzászólások száma : 803 Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 9:32 am | |
| *Clare látja hogy Delt elhúzza a száját amikor Alfred felborzolja a haját és mostmár végkép elneveti magát.*-Olyan vicces képet vágátl.*mondja Clare nevetve Deltnek.*-Ne haragudj hogy kinevettelek.*Clare odarohan Alfredhoz és megpuszilja az arcát.*-Olyan boldog vagyok.*néz nagy csillogó szemekkel a lány.* | |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 9:28 am | |
| *Delt csak mosolyog nem igazán tud, hozászolni a témához.* *Alfred elmosolyodik és mint minden felnöt aki a gyerekre vigyáz meg neveli boldogan mesél ilyen dolgokrol.*-Hát nem épp a legjobb kis fiu volt de nagyon ügyesen bánt a mágiával mindig kilogot a sorbol ügyesége és gyors esze miat.De amikor vadászásrol volt szo akor elég rendesen huzta a száját a kis krapek.*Mondja és mint régen egyik kezével jol felborjzolja Delt hoszu fehér haját.* | |
| | | Clare Petal Diák
Főkarakter : manantial@freemail.hu Hozzászólások száma : 803 Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 9:24 am | |
| -Gyereket?Hát még én is gyerek vagyok.*mondja Clare mosolyogva.*-Amúgy nem tervezek hadsereget.A 2 pont megfelel.És remélem enyütt leszünk életünk végéig.*mondja Clare és majdnem kitör belőle a nevetés.Elég érdekes szitu ez az egész.Zavarban is van meg hát ezek a felnőttek nem semmik.*-Delt milyen volt amikor még pici volt?*kérdezi Clare hogy elterelje a témát.* | |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 9:20 am | |
| *Delt is felkapja a fejét és gyorsan akar mondani valamit de elakad a szava nagy nehezen ki sikerül mondja öket.*-Hát az még aréb lesz ha adig együt maradunk ami valöszinü nem kedvesem.*Mondja kicsit hebegve a keresztapjának.* *Alfred nem lepödik meg a válaszokon de azért kicsit elcsudálkozik, hogy a fatalok még arra sem gondolnak, hogy egyszer ezt is kell.*-Hát jo ti tudjátok.Azért mondjátok már meg hány gyereket terveztek.*Hérdi ezt is ezek a felnötek fojton ilyen dolgokat kérdeznek sajna.* | |
| | | Clare Petal Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 9:15 am | |
| *Clare az esküvőre felkapja afejét.*-ŐŐŐ!Hát igazából még nagyon fiatalok vagyunk.Nem is gondolkoztunk még ezen.Ugye Delt?*néz a fiúra erőteljesen hogy is mondjon valamit.Clare erre nem számított hogy az esküvő szóbakerül és váratlanul érte a szituáció.* | |
| | | Teodor Angel Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 9:12 am | |
| *Delt látja jol el van Clare a keresztapjának örül, hogy már nem anyira félink.* *Alfred csak nézi a párocskát majd a kérdésre mosolyogva válaszol.*-Persze, hogy megmutatom egy kicsivel kézöb még alszik az öreg fiu.*Mondja a sasal kapcsolatban majd amikor Clare odaadja a kis csomagot elveszi és csak mosoylog.*-Köszönöm szépen én nem csináltam semit remélem nem baj.*Mondja mosoylogva és utána egy kérdésel áll elö.*Na és mikora tervezitek az esküvöt.*Kérdi igen a szokásos érdeklödés hát ez van.* | |
| | | Clare Petal Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 9:07 am | |
| *Clare kényelmesen elnyújtózik a fotelban.*Alfred!Delt mondta hogy van sas madara.Őt majd megnézhetem?*kérdezi Clare boldogan.*-Szeretem a madarakat.*előhúz egy kis csomagot a zsebéből és átadja Alfrednak.-Ezt magának csináltam még karácsonyra.Kicsit megkéstem vele de azért remélem tetszik.Egy üdvözlő kártya van benne amire Clare kis fafigurákat ragasztott akik egy karácsonyfa körül ülnek.* | |
| | | Teodor Angel Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 9:03 am | |
| Delt látja Clare egy kicsit szotlan maj odamegy a lány melé és egyik kezével átkarolja kedvesét.*Szia keresztapa amint látod Clare az én kedvesem.Na hogy telt itt a karácsony.*Kérdi Delt keresztapját mosolyogva és még mindig fél kezével át karolja a lányt.* *Alfred látja a párocska jol megvan és mosolyogva megráza Clare kezét amikor kezet fog Clareval utána megszolal kelemes hangon.*-Látom Dorago látom.A karácsony jol telt nemvolt semi különös.De mit áldogálunk itt üljetek le.*Mondja kedvesen.* [color=green]*Delt megffogja Claret és leülnek a nagyobik fotelba ami a vendégeknek van de Delt is itt szököt üldögélni néha amikor itthon van.* | |
| | | Clare Petal Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 8:55 am | |
| *Clare nagy szemekkel néz a férfira de nem akar tapintatlan lenni így ő is bemutatkozik.-Jónapot Alfred.Clare Petal.*és kezet fog a férfival.Nem igazán tud mit mondani mert még mindig izgul de már kicsit nyugodtabb.*-Nagyon szép itt minden.*mondja Clare és nézi Deltet és Alfredot.* | |
| | | Teodor Angel Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 8:51 am | |
| *Delt csak elmosolyodik és bejeb megy cipöjét már levete és botját is az ajtoban hagyta csak a hátizsákja van rajta amikor bemegy a nagyszobába látja a kandalo ég és ott a keresztapja fotele is amiben a keresztapja ül és pipázik.* *Delt keresztapja csak pipázik majd amikor meghalja az ifiak léptét a negyed-óriás felál és odamegy a két ifiu elé.*-Szerbusz Dorago látom elhoztad a kedvesedet is.*A negyed-óriás odamegy Clare elé és jol szemügyre veszi az lányt majd mosolyogva a láyhoz intézi szavait.*-Szerbusz én Dorago keresztapja vagyok de szolits nyugotan Alfrednak.*Mondja kedeves hangon a lánynak.* | |
| | | Clare Petal Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 8:46 am | |
| *Clare megszeppenve áll az ajtóban de Delt invitálására bemegy.*-De szép itt.*mondja halkan és megpuszilja a fiút.*-Köszönöm hogy elhoztál.De még mindig izgulok.*lesüti szemeit és várja hogy történjen valami.* | |
| | | Teodor Angel Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 8:44 am | |
| *Delt boldogan megy és egyszer csak egy kis faházhoz érnek belülröl nem ilyen kicsi mint kivülröl de igy szép azért.*-Van állata mégpedig egy sas.*Mondaj majd látszik, hogy lehuza a gyürüt az ujárol és van egy kis rés ami olyan mint egy kulcsjuk csak oda gyürü ilik majd kinyil az öreg faajto és Delt bemegy.*-Gyere Clare.*mondja és boldogan belép.* | |
| | | Clare Petal Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 8:39 am | |
| -Clare meglepődik hogy Delt meg sem várja válaszát de boldogan követi.*-Jaj annyira izgulok.Nem tudom mi van velem.*mondja és szorosan fogja a fiú kezét.*-Van keresztapádnak valamilyen állata?*kérdezi kíváncsian.* | |
| | | Teodor Angel Diák
| Tárgy: Re: Spanyolország Szomb. Dec. 29, 2007 8:34 am | |
| *Delt Clareval egy zsupszkulcsal érkeznek ide ez nem város még csak falu sem hanem egy gyönyörü táj ugyanis a keresztapjával az erdöben laknak nem kisvérosban vagy egyéb ilyen helyen.Delt leérkezik a fehér hoba elégé fent van ez a hely a hegyekben azért van itt ho és elkapja Claret nehogy baj legyen.*Na mehetünk.*Kérdi és a választ nem várva megfogja a lány kezét és elindulnak az erdöbe befelé.* | |
| | | Kaen el Jericho Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 12654 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Spanyolország Vas. Nov. 18, 2007 12:15 pm | |
| A spanyol kalandok színtere | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Spanyolország | |
| |
| | | | Spanyolország | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |