Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 52 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 52 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ayla Madyzyn
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 3140 Kaszt : Üzenőláda :
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 7:25 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 7:03 pm | |
| *Ayla felpattan, mert hasa elég nagyot kordult. Hát igen, ha az ember hasa reklamál, akkor nincs mit tenni. Menni kell, és Ayla megy is. Nem kis lendülettel. Akoni kezét is lesodorja magáról, bár ezen a fiú csak nevetni tud. Elindult Ayla után, útközben megállt azért megnézni pár dolgot, de nem sokáig kellett várnia Aylának. Akoni nem tesz el pénzt, ő nem is hozott magával varázs pénzt. Hát igen, ide tényleg nem készült fel. Odaért Ayla mellé, még pont látta amint a lány elpakol zsebeibe. Ő csak úgy megszokásból elteszi pálcáját, azt mindenhova viszi az egykori évfolyamelső.* -Nah, szerintem induljunk. Mond azt, hogy nem kell sokat gyalogolni a boltig. Legyen itt a közelbe. *Ezután már csak megfogja Ayla kezét, majd kinyitja előtte az ajtót, és már léphetnek is ki az esti égbolt alá.* |
| | | Ayla Madyzyn
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 6:55 pm | |
| *Ó női uralom a háznál... hehe de ha már itt lakik nem csoda. Igaz szereti kézben tartani a dolgokat, mondhatni néha rájön a pedáns stílus és akkor határtalan. hah, azt hiszi Akoni, hogy béna Ayla a konyhában?? Merő tévedés, persze nem mondható az el, hogy néha egy két baki be nem csúszik, de azért nem olyan sűrűn. Ekkor egy korduláshang jelzi Ayla gyomra felől, hogy bizony jó lenne valamit bekapni.* -Nos, azt hiszem mindent elárult ez a hang. Szerintem kerekedjünk fel, mert lassan zárnak a boltok. *Fel is pattant az ágyról, még Akoni kezét is lesodorta magával, és már el is tűnt a szobából. Talán szerelme fel sem eszmélt. Ayla közben átment a szülők szobán, majd a nappalin, kilyukadt a konyhába és végül az előtérbe, ahol bőröndjeik várták. Ott a sajátjába kezdett kotorászni s végül megtalálta pénztárcáját, majd hátrafordult és várt Akonira, hogy megérkezzen.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 6:42 pm | |
| //olvad//
*Ayla mesél, közbe csikizi őt, de mivel ezt nem csinálja sokáig, ezért nem is nevet annyira az amúgy nagyon csikis fiú. Aztán Ayla ujjaival mutogatja el, hogy mit is beszél. Na igen, kivételesen nem a lány arcát figyeli hanem a kezeit, melyek a hasától indulva a mellkasához érnek. Közbe Ayla szavai csengenek a fülében, melyek választás elé sarkallják két dologban is.* -Azt hiszem inkább akkor maradok melletted. Biztos nem fogom megbánni. Jah, és szerintem a boltba menjünk, kíváncsi vagyok, hogy hogy ügyködsz a konyhában. De talán tényleg ráérünk még menni, bár nem tudom, éhes vagy? *Kérdezi a lánytól, majd közvetlen mellé fekszik, de ő marad háton fekve, nem vált pózt. Csak kezeit Ayla derekára teszi. Hagyja, hagy irányítson a lány a saját házában, és szobájában.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 4:49 pm | |
| *Nah igen ez a karakterek sorsa, de hát Ayla nem tenne mást, mint az userje az biztos. Ayla a válaszra lendítette a karját és megcsiklandozta Akoni hasát (már, ha csikis) és kicsit piszkálta a fiút, miközben beszélt.* -Hogy gondolod, hogy nem akarom. ha már a Kúriában nem, de itt aludhatunk együtt. Engem nem zavart múltkor sem, sem pedig most. *Abbahagyja a kezével a csikizéses piszkálódást. Oldalra fordul és kitámasztja bal kezével a fejét és úgy néz Akonira.* -Hát igen, de hát ez van, ha egymáshoz megy látogatóba két szerelmes. *Máshogy nem tudta kifejezni magát szerelmes... na igen, Ayla biztosan, bele van zúgva a fiúba.* -Nem, nem ilyenkor van, csak tudod előre tervezgetek, de azt hiszem tudom, hogy most mit fogunk csinálni. Elmegyünk boltba, hogy ne éhezzünk sem most se reggel. na mit szólsz? van nálam fizető eszköz is, tehát ez nem lesz gond. vagy beülhetünk egy étterembe is, ha gondolod. Most én állok mindent, ha már te vagy a vendég. *Mosolyog, majd kezével a fiú hasán lépeget szépen, utánozva a megyünk szót. Megállapodik a keze szerelme mellkasán és kinyúlik. Várja a választ.* -de ha gondolod később is mehetünk, addig meg kimehetünk vagy amit szeretnél azt csinálunk. *Fűzi tovább a szavakat a lehetőségekről.*
//fagy//
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 4:22 pm | |
| *Nah igen, az userek mindig többet tudnak mint szegény karik, de már csak ez a karik sorsa. Mindig irányítják szegényeket, nem mehetnek a saját fejük után. Miután a csók véget ér, Ayla arrébb gördül egy picit. Nah igen, kilátszik egy picit a hasa is, melyet Akoni észrevesz, de nem szól semmit. Aztán Ayla ecsetelni kezdi, hogy milyen választási lehetőségek vannak. Akoni már tudja a választ, de azért többet beszél, mint amit kéne, talán többet.* -Tudod, inkább itt alszok veled, bár ha nem akarod.... *Mondja a dolgot, bár reméli azért nem küldik ki a kanapéra.* -Olyan fura ez. Emlékszel pár nappal ezelőtt még én tettem fel ugyanezek a kérdéseket, én mutattam neked a házat, és most meg minden megfordult. Ilyen gyorsan repülne az idő? Vagy ez csak nálam van így? Amúgy meg korán van még, nem kell a lefekvésről beszélni, vagy nálatok ilyenkor volt pizsama osztás? *Kérdezi viccesen, miközben ő is a plafont nézi. Ugyanabban a pózban, akárcsak Ayla. Nem nagyon mond többet, mert sajnos usernek mennie kell egy kis időre.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 4:16 pm | |
| *Nos Aylának is bejön a saját szobája, persze Akonié is tetszett neki a maga módján csak az a rendetlenség... öhhmm nos igen, itt minden más, mint Hawaiin. Akoni a családfát nézegetni, nem tudja mire gondolhat a fiú, de az userke tudja, nos hogy meddig is lesznek itt az kétséges, lehet még elnézelődnek másfelé is Spanyolországban, de lehet meglátogatják ayla nevelőszüleit, annyi dolog van, amit lehet csinálni. Hirtelen egy kérdés ütődik ayla fejéhez, aki elgondolkodott, hogy vajon hol is fognak vacsorázni, mert ugye pang a konyhában minden.* -Mi? Ja igen, részben én is, anyu is segített benne. *válaszolja, majd rápillant a családfára. Nos ez apukája ötlete volt, Ayla mint mindig minden dologban benne volt, így festette is. Balról és jobbról ágaznak felfelé a nevek, majd egy ponton megáll mindegyik. Ayla az utolsó leszármazott, se testvére sincs sem unokatestvére. Madyzyn család utolsó sarja. Mivel lány, így a Madyzyn név ki fog halni ha férjhez megy, ha nem. Nos az egyetlen jelölt éppenséggel az ágyra tereli a lányt és újra hoppannak egyet. Ayla megcsókolja a fiút, majd arrébb gördül és kinyújtózik teljes egészében. keze feje felett lábai az ágyról lelógnak és a plafont nézi. Hasa kicsit ki is bújik a felsője alól, de csak mert kinyújtva van és amúgy sem fenékig érő felsőről van szó. Hehe.* -Nos szerintem az lenne a legjobb, ha itt aludnánk majd, nem hinném, hogy a másik szobában megfelelő lenne, de ha nem akarsz velem együtt aludni, akkor maradt a nappaliban a kanapé, az is kényelmes. *nem mintha azért mondaná, hogy Akonit lekoptassa.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 3:34 pm | |
| *Ayla nem akar mesélni, ezt részben meg is érti, de azért persze kíváncsi lett volna, na de nem nyaggatja ezzel barátnőjét. Inkább hagyja, hogy Ayla vezesse őt tovább. Nem sietnek, elég ráérősen mennek, na de hova is rohannának? A suli kezdésig még van jó pár nap, több mint két hét, tehát nem kell izgulni, addig akár itt is maradhatnak. Na de ez nem valószínű, nagyobb esély van rá, hogy pár nap múlva már a kúriában alszanak. Most azonban Ayla szobájában van, mely gyönyörű. Igaz, Akoninak a sajátja is gyönyörű, de ez máshogy gyönyörű mint az övé. Körbenéz, elengedi Aylát, és egyedül megy körbe. Először a nagy családfánál áll meg, nem tudja miért, de ez érdekli a legjobban. Ez annyira fura.* -Ezt te csináltad? *Kérdezi Aylától, majd elkezdi olvasni a neveket. Igen hosszú névsor, ebből adódóan elég nagy fa. Talán lesz folytatása, de ez csakis a vörös hajú fél-tünde leánykán múlik. Na meg persze az ő kedves párján, aki még nem lehet tudni hogy ki lesz jó pár év múlva. Tovább megy, és mindent megnéz, érdekli, hogy hol mi van.* -Nagyon szép szobád van, majdnem olyan jó mint az enyém. *Mondja viccesen a fiú. Persze ekkor már mosolyt is látni az arcán, így néz Aylára, majd oda is lép mellé, és most már itt csókolja meg a lányt. Itt már tisztaság van, tehát egy porfelhő sem zavarhatja meg őket. Szinte ugyanaz a metódus, mint a ház elejébe, most is lehuppannak, de most nem egy poros fotelbe, hanem Ayla tiszta ágyára. Na igen, jól érzik magukat, vagy legalábbis Akoni biztosan, és neki ez a legfontosabb, ezzel csak Ayla boldogsága egyenrangú.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 3:08 pm | |
| *Hát igen..jó, hogy itt van Akoni, de ezt már milliószor elmondtam, de még egy nem a világ égét jelenti, és még lehet el lesz mondva párszor. Nos Ayla a képet szorongatja ugyanúgy, persze közben Akoni már át is ölelte és nézte a képet. Kedves volt hozzá, de ahogyan a fiút hallgatta csak úgy úgy nem volt kedve mesélni, most nem. Ha elkezdené nem tudná abbahagyni és a sírás csak folytatódna. Meg szeretné magát is és Akonit is kímélni ettől.* -Nem azt, hiszem ez neked rejtély marad egy ideig. Ne haragudj, de még mindig élnek az emlékek bennem és ha feltépjük a sebet bizony nagyon vérezni fog. Amúgy köszönöm, tényleg azok voltak. Szerintem menjünk is tovább. *Közben nyugszik lassancskán le, és vissza is teszi azt a képet a helyére. Még egy sóhajtás és a könnyek visszahúzódtak úgymond.* -Az én szobám jön, tehát... úgy nézd meg. *Mosolyodik el, majd gyorsan hátat is fordít mindennek és sétál tovább Akoni derekát átölelve a szobája felé. Amikor az ajtó elé érnek, lassú mozdulattal nyúl a kilincs felé, majd határozottan le is nyomja azt és kinyitja. Az ajtó ugyancsak alig nyikorog. Egy kék falú nem túl kicsi, de nem is nagy szoba tárul a szeme elé mindkettejüknek. Egy francia ágy középen helyezkedik el, és fehér bútorok sorakoznak jobb és bal oldalt. Parketta volt nem szőnyeg. Az ágy szintén fehér színű volt, királykék takaróval és párnákkal, amik csipkés szélűek voltak. Nos tipikus lányszoba. nagy volt a rend, de koszos volt. Ayla ahogyan belépett rögtön portalanítani kezdett. Függönyök fehérek lettek a karnis is ezüstös színben pompázott. A kosz eltűnt mindenhonnan. Plüssmacik és játékok nem voltak helyette különböző tőrfajták sorakoztak a polcokon valamint egy nagy legyező az egyik falon és egy fa festmény a másikon ezen a fán nevek voltak, magyarán családfa volt. A falra lett festve, amit Ayla készített kiskorában. elég nagy volt és jól megmunkált, de látszik, hogy még tapasztalatlan kezek is készítették. Egyszerű kis szoba volt.* -Nos ez lenne a szobám. Mint látod kék, de tudod, hogy a kéket szeretem a legjobban. *Hagyta, hogy Akoni körbenézzen. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 2:41 pm | |
| *Visszamennek a konyhába, majd tovább a nappaliba. Na igen, a ház egyre nagyobb és nagyobb, legalábbis Akoni szemében, hiszen egyre több részét ismeri meg. Azért szerencsére elég egyszerű megjegyezni mi merre van, nem fog eltévedni. Maximum ha nagyon nem figyel oda, de ez nem valószínű. Ayla mondja, hogy mi merre van, aztán mennek tovább a hálószobák felé. Az első szoba, melybe benéztek, a szülők szobája volt, na meg persze most is az, csak most már nem lakik benne a házaspár. Ayla mindent szépen kitakarít, semmit sem kihagyva. Hát igen, elég alapos bűbáj, melyet szerencsére mindketten ismernek. Nem hitte volna, hogy valaha is fogja használni, igaz nem is használta, mert Ayla megcsinált mindent, de most már tudja, hogy néha azért hasznos lehet. Ayla levesz egy képet az egyik polcról, majd letörölgeti. Könnyen szöknek a szemébe, melyeket Akoni először letöröl, de látja hogy ez reménytelen vállalkozás, hiszen az elsők helyébe újabb cseppek kerülnek, melynek végig akarnak gördülni Ayla csodás arcán. Akoni inkább csak átöleli a lányt, de most csak egy kézzel. Ott áll mellette, és figyeli ő is a képet. Nem tudja, hogy ebben a helyzetben kéne-e mondani valamit, bár sejti, hogy a válasz igen. Egyenlőre csak érezteti szerelmével, hogy ott áll mellette, bármi is legyen. Ha jó ha rossz.* -Nagyon szép családod van. Kár hogy nem ismerhettem meg a szüleidet, biztosan érdekes emberek. *Igaz Ayla apja tünde, de érteni fogja a lány, hogy miről is van szó. Aztán még egy mondatot mond, mely után csöndbe marad, és várja, hogy mit is csinál szíve választotta.* -Ha gondolod mesélhetsz, ha esetleg úgy könnyebb lenne. |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 2:30 pm | |
| *Hát ezek után Ayla megfordult és elindult egyetlen egy ajtó felé, vagyis vissza a konyhába. A konyhából pedig a nappali (ami nem szalon, hanem csak lézengős helység, nem party szoba) felé, ami Akoniéknál is jellemző volt. Nos igen a szalon és a nappali külön dolog. Belépve túl sok dolgot nem lehetett látni, afféle nyugalom helyiség ez. Egy kanapé, könyvespolcok tele könyvekkel, íróasztal. Lehetne dolgozó szobának is nevezni, de Ayláék nappali nevet adták és kész. Ezek után pedig a hálók következtek. A nappaliból nyílt még a fürdőszoba, ami megint nagy volt. Volt kád és zuhanyzó is, mosdókagyló és egyben a WC is itt volt, tehát ez olyan cakum púder mindent bele fürdőszoba.* -Nos a nappali, arra van a fürdőszoba, arra pedig tovább a hálószobák. *Mutatja, majd itt is kitakarít gyorsa, a fürdőszobában is elmondja a varázslatost, majd a hálók felé veszik az irányt. Az első szobába ahogyan belépnek rögtön szembetűnik, hogy fekete minden. A függönytől kezdve a takarókig, és el is van sötétítve, magyarázatot pedig mondja is.* -Nos megboldogult szüleim hálója volt ez. Azért minden fekete, mert én így akartam. Egyébként vörös színű volt minden csak a fekete az emlékükre lett. Odamegy a ruhatartó szekrényhez és levesz a tetejéről egy mozgó fényképet. A kerete átlátszó, de a fénykép benne már nagyon régi. Ayla és családja látható rajta. Egy magas tünde férfi és egy alacsonyabb ember nő van rajta, mosolyognak valamint Ayla édesapja kezében van és integet. Kis vörös hajfürtjei alig értek még a válláig, szemei pedig sokkal kékebbek voltak mint most. A férfi rajta eléggé kemény vonásokkal jellemezhető, de szemeiben ott a kedvesség, ugyanazok a kék szemek.. Édesanyja pedig egyenesen lágy arcú volt. Tőle örökölte a rózsás pofikát és a kedves arcot is. Nos Ayla kezével törölgette meg ezt a fényképet. Nem véletlen hagyta itt, nem szeretett volna emlékezni a szép pillanatokra, mert bizos, hogy sírna állandóan. Most is azt teszi, de csak csöndben könnyezik, lehet nem is a bánattól??* -Nos ők a szüleim, az édesszüleim. *Mutatja a fiúnak is a képet, majd csöndbe marad, megrohamozzák az emlékek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 2:10 pm | |
| *Az igazat megvallva Akoni még sosem volt ilyen helységben mint a szalon. Náluk ezt egyszerűen nappalinak nevezik, és neki talán túl elegáns is ez a hely. Bár azt meg kell hagyni, hogy a fotel nagyon kényelmes. Ayla után ő is lehuppant az egyikbe, és így nézte a lány ügyködését.* -Hát gondolom feltűnt neked is, de nincs ilyen szalon. Mi ezt egyszerűen nappalinak hívjuk. De mostmár értem, hogy mennyire más helyen nőttünk fel. Mondjuk ez a szoba fantasztikus. *Mondja Aylának azokat a dolgokat, melyeket a lány már amúgy is tud. Hihetetlenül nagy ez a ház, legalábbis Akoni szerint, de azért megszokható.* -Ebben a fotelben el tudnál lenni egy jó darabig, olyan jó egy kicsit itt ücsörögni. Főleg ezzel a kis szellővel. Hát igen, mesés. *Mondja Akoni, majd csak ücsörög és ücsörög. Várja, hogy Ayla mondjon valamit, vagy hogy esetleg menjenek tovább, hogyha a lány úgy gondolja.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 2:04 pm | |
| *Nos igen Aylának is mindegy volt, de ha már ő a ház úrnője akkor elmegy bal oldal felé, persze közben Akoni kezét fogja.* -Akkor a szalon marad, hát jó poros lehet az is, de a huzatoknak remélhetőleg megvan a hatása. *Nyit befelé az ajtón, ez nem nyikorog annyira, mint várta. Nos beléptek a szalonba: http://www.mobellandkft.hu/butorok/stilbutorok/royal_szalon_gt_k.jpg Hát nem ennyire napos és nem ennyire tiszta, de valahogyan így néz ki a helyiség. A fotelek kényelmesek és szépek voltak egykoron. Nos jó rendbe van Ayla nem egy szegény családból származik, de van ennél nagyobb és drágább lakás is.* -Nos itt is elkél a takarítás. Suvickus. *Mondja a varázslatot, majd pár pillanat múlva tiszta lett minden.* -Nos igazad van, így sokkal logikusabb az egész, hát legalább tisztaság van. *mosolyog a rendre, majd belehuppan az egyik fotelbe. Nincs por hehe, most minden rendben van.* -Mindig szerettem ezt a helyet, olyan kellemes volt, meg barátságos. *Az ablak felé megy, kinyitja azokat és a huzat belekap a hajába.*
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Csüt. Aug. 13, 2009 1:38 pm | |
| *Hát elég porosak ám de ez mit sem zavar. Legalábbis Akonit nem zavarja. A konyha a következő állomás, ahonnan két ajtó nyílik. Hát Akoninak igazság szerint mindegy, hogy merre is mennek tovább, őt nagyon nem érdekli ez a dolog. Mármint a ház érdekli, de neki mindegy, hogy merre mennek.* -Nekem végülis mindegy, döntsön a ház úrnője. Gondolom egy idő után megnézzük mindkét helyet. Csak szerintem, miközben megyünk körbe kéne alkalmazni a takarító bűbájt, vagy ezt mind kézzel akarod megcsinálni? Mert az szerintem nagyon durva lenne. *Mondja a lánynak, az őszinte mondatokat, majd elindul a konyhába körbe. Néhány helyen végighúzza az ujját, csak kíváncsiságból, hogy milyen vastag porréteg van itt. Hát igen, ehhez képest az ő szobája...., na de itt 10 éve nem járt senki.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Szer. Aug. 12, 2009 8:16 pm | |
| *Örült, hogy mellette állt szerelme, rögtön egy kis boldogság került arcára. A függönyös dolog nem volt a legjobb ötlet, de hát ez van. Sokkal több fény jött be a szobába mint az ablakon keresztül, ami maga is tisztításra volt ítélve, de nem most.* -Hát ha azt nézzük, hogy ez tíz éves kosz... *nem hagyta magát, igenis Akoni szobája is rendetlen és kész. nem tagadja ez sem a legrendesebb, de hát ez van. Majd ki lesz takarítva vagy nem...* -Mehetünk beljebb is, ha gondolod Ezután már az étkező fog jönni, de ne aggódj semmi étel sincs ott vagy hasonló maradvány. Legalábbis remélem, de hát nem volt mikor eljöttem miért lenne most? *Éppen menne tovább, de ekkor Akoni elkapja és megcsókolja. Jó poros volt Ayla Akoni is kapott belőle. Koszosan csókolózni, hát ilyen sem volt még. Ayla is visszaöleli a fiút és lendületével egy fotelbe huppannak le. Ekkor puff nagy portömeg. Ayla is köhög, Akoni is. Ayla még tüsszent is hozzá, hogy cifrázza a dolgokat.* -Mindjárt gondoltam, hogy nem így tervezted, de gondolhattuk volna. *Kicsit rekedten és immáron tényleg talpig porosan mosolyog Ayla a fiúra.* -Nos menjünk tovább. *Húzza fel, majd a konyhába lépnek. Kétoldalról két ajtó nyílt.* -Nos arra van a szalon, arra pedig a nappali. *Mondja és mutogat bal, majd jobb oldalra.* -Merre menjünk tovább? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Szer. Aug. 12, 2009 8:00 pm | |
| *Akoni megnyugodott Ayla szavaitól, és tetteitől is. Letörölte a könnyeket arcáról, majd indultak.*-Nyugi, végig itt leszek veled, ha akarnál se tudnál lerázni.*Mondja viccesen, hátha Ayla is jobb kedvre derül. Kézen fogta érkeztek meg a kapuba, mely óriási. Be is léptek, és Ayla egy kicsit máris takarított, bár ide több kell.*-És az én szobámba kell takarítani? Jól van.*Mondta a lánynak, de persze ezt sem szemrehányásképpen, csak viccesen, amit érezni is lehet a szavaiban.*-Egyébként gyönyörű ház, már amennyit eddig láttam. Nagyon szép, és nagy is, hihetetlen. Én ekkoráról álmodni sem mernék. Na de mindegy, nem megyünk beljebb? Megnézni mi a helyzet?*Kérdezi ezt a dolgot, bár lehet hogy ez bunkóság, de perpillanat nem érdekli. Nagyon kíváncsi a házra, éppen ezért csinálta.*-Amúgy egy bűbájjal ki lehet takarítani, nem kéne alkalmazni? Bár itt te vagy a ház ura, vagyis űrnője.*Mondja mosolyogva, majd odalép Aylához, és megcsókolja a lányt. Éppenséggel nem érdekli, hogy mi poros, és mi nem, átöleli, és egy pár lépést tesznek meg, mely után megérkeznek egy fotelszerűséghez. Belehuppannak, melytől rengeteg port szabadítanak fel. Egyből vége szakad a csóknak, és Akoni elkezd köhögni.*-Bocsi, ez nem volt a terv része.*Ennyit mond, majd köhög tovább.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Szer. Aug. 12, 2009 7:51 pm | |
| *Igazából nem vigasztalásra van szüksége csupán egy támaszra, Akoni meg pont megfelelő erre, már ha nem terhelő neki. Nem célja neki sem a sírás türtőzteti magát, le is törli azt a könnycseppecskét, majd Akoni maga felé fordítja. Nos igen ezt sem akarta a fiúval tudatni, d ehát így sikeredett.* -Igazából nem, nem szeretnék visszamenni, csupán egyedül nem lennék képes arra, hogy bemenjek abba a házba. *Mutat rá régi otthonára.* -Nem akarok sírni, már eleget tettem akkoriban. *Hát igen nehéz gyermekkora volt az egyszer biztos. Megindult bőröndje felé, majd Akoni kezét is megfogta, megszorította és elindult. Vélhetőleg szerelme is így tett, majd lassacskán elértek a ház ajtajáig. nagy volt olyan kapuféleség. Megfogta a kilincset, majd lenyomta. Kicsit recsegősen, de sikerült kitárni. Nem volt bezárva, nem vihettek el nagyon semmit sem, meg itt nem olyanok az emberek. nagyjából minden úgy maradt mint 10 évvel ezelőtt. beléptek rajta mindketten, mert befértek egyszerre is. Előszobában Ayla letette a bőröndjét és elengedte a fiú kezét is. Tiszta por és sötétség volt. Rögtön odament az ablakhoz, majd kinyitotta azt valamint a függönyt is elhúzta. Kis porrengeteg zúdult fejükre. Hát itt is elférne a takarítás. Tüsszentett is a lány valamint szeméből törölgette ki a piszkot.* -Nos üdvözöllek egykori otthonomban. Már nagyon rég nem jártam itt, meg is látszik mindenen. Még jó, hogy a bútorokat leterítettem még anno védőfóliákkal. *Tárja szét karjait és körbemutat a nagyobbacska előszobán.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Szer. Aug. 12, 2009 7:20 pm | |
| *Akoni látja, hogy Ayla leragadt. Leteszi a bőröndöt, majd odasétál Aylához. Igaz, az arcát nem látja, de a könycseppeket hallja. Reméli, hogy Ayla nem fog sírni, nem akar most vigasztalni, de ha kell akkor persze fog. Átöleli a lányt, persze előbb egymás felé fordulnak. Nem néz Ayla szemébe, hiszen valószínűleg nem akarta a lány, hogy lássa őt könnyezni, biztos azért fordult el eddig. Bár ebben nem biztos. Egyenlőre nem szólal meg Akoni, csak hagyja, ha esetleg Ayla sírni szeretne, akkor hagy sírjon a vállán.* -Jaj Ayla, nem muszáj itt lennünk. Én kíváncsi vagyok erre a helyre, meg gyönyörű is, de ha nem akarsz, ha fáj, hogy itt vagyunk, akkor inkább menjünk a suliba. Nem akarom hogy sírj, azt szeretném, hogyha vidámak lennénk, nem csak én, te is. *Mondja a lánynak eme szavakat, de nem tudja, hogy célt ér-e ezzel. Na de mindegy, majd lesz valahogy. Szépen lassan csak folytatják útjukat, vagy a ház felé, vagy vissza a repülőhöz.* |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Szer. Aug. 12, 2009 7:09 pm | |
| //Olvad// *Örült, hogy legalább Akoni jól érzi magát, hogy tetszik neki egykori otthona, sajnos a régi emlékek feltörtek a lányba és őszintén szólva a hídra fagytak lábai. A ház felé tekintett. Akoni meg csak nézelődött. Igazából nem tudta, hogy lehet-e sulin kívül valószínűleg nem, de hát egy egyszerű bőröndlebegtetés nehogy már ezért kirepítsék őket a suliból vagy számon kérjék. Mindenesetre továbbra is a házat nézte Ayla és nézte csak nézte. nem bambult nem is gondolkodott. Szemei fátyolosodni kezdtek. Odasétált a hídnak a korlátjához, majd letámaszkodott rá és lehajtotta a fejét. haja most eltakarta arcát, így nem látszódott, mit is érez jelenleg a lány. Bőröndje meg valahol messzebb volt tőle, de az sem érdekelte. Hirtelen megszólalt.* -Ha te nem lennél itt nem is jöttem volna el valószínűleg ide. *Mondja kicsit elhaló hangon, majd sóhajt egyet. csak egy könnycseppecske gördült le arcán. nem több. Kicsit fúj a szél is kellemes hűs levegő van itt, jól esik ez is könnyíti a tisztánlátását.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Spanyolország Kedd Aug. 11, 2009 7:29 pm | |
| *Elhagyták Hawaii-t, aminek Akoni annyira nem örült, de tudta, hogy nem maradhat ott. Repülővel jöttek át az óceánon. Ez is nagyon hosszú út volt, de a nagy részét a szőke hajú fiú átaludta, kivételesen. Valamiért félt a repüléstől, ilyen még sose volt, de most mégis. Azt nem tudja, hogy Ayla mit csinált, hiszen ő nem erre figyelt. Viszont miután leszálltak nem volt alkalma pihenni. Hosszú séta, mely alatt keveset beszéltek. Nem tudja ez miért van, de valahogy eközben neki sem volt kedve kinytnia a száját. Egy dolog könnyítette a sétát, a gyönyörű táj.* -Ez nagyon szép hely. Nem is hittem volna, nagyon tetszik. *Mondja mosolyogva, egy puszit is ad Aylának, mert azért nehezen tud enélkül közlekedni. Mármint anélkül hogy beszélne, a puszi csak ráadás. Egy ideig cipelte a bőröndjét, de Ayla valószínűleg megsajnálta, vagy ki tudja miért, de mondta hogy lebegtetheti. Azonban Akoninak eszébe jutott valami.* -Nekünk lehet sulin kívül varázsolni? *Kérdezi, de egy vállvonogatással elintézi az ügyet. Innentől lebegteti a táskát, és a gyloglás egyből könnyebb lesz neki. Időközben oda is érnek, Ayla elmesél egy történetet, melyre nem nagyon tud mit mondani. Megpillantja a házat, és tátva marad a szája.* -Ez hatalmas! Úristenem. Na ezt tartsa rendbe valaki. *Mondja mosolyogva, majd Aylát követve megy fel a házhoz.*
//fagy// |
| | | Ayla Madyzyn
| Tárgy: Re: Spanyolország Kedd Aug. 11, 2009 7:15 pm | |
| *Ayla és Akoni ma reggel hagyták el Hawaii pálmafás szigeteit, hogy átjöjjenek Spanyolország vidékeire, Ayla hazájába. Szintén hosszú volt az út, de viszonylag hamar ideértek. Még otthon bepakoltak mindent. Ayla hegyvidékes tájra hozta a fiút. Palencia egy kisváros volt. Igazából Ayla nem egészen itt nőtt fel, a városkától távolabb eső részen volt a házuk. Nevelőszüleit nem akarta meglátogatni, nem szerette volna egyelőre, még jó, ha a régi otthonába mentek. Sajnos, mivel egyikőjük sem tudott még hoppanálni vagy másmilyen nem mugli utazási módot alkalmazni, így két lábukra támaszkodhattak. Ahogyan megérkeztek a repülővel Spanyolországba, onnantól kezdve csak gyalogoltak. Ayla bőröndjein kerekek voltak könnyedén húzta magával. Talán Akoninak is feltűnhetett, de itt egyetlen egy autó vagy busz vagy más elektromos eszköz nem járt kelt. Nyugodt városka volt és mondhatni teljesen varázslók lakta vidék. Sokféle nép megfordult itt. Tündétől kezdve emberig a törpéken valamint a félvéreken át. Aylának egyáltalán nem volt furcsa. Mióta elvesztette a szüleit azóta kezdett benépesedni a környék és lassacskán csakis varázsfajok éltek itt. Bezzeg régen nem így volt. Régen még azokat nézték meg, akiken valamiféle furcsaságot véltek felfedezni.* -Remélem nem bánod, hogy sokat kell sétálni, amúgy nyugodtan lebegtetheted a bőröndjeidet, itt nem kell tartani semmitől sem, maximum egy kicsit megnéznek, de nem kell törődni vele. *Beszél a fiúhoz, majd egy olyan útra térnek, ami köves és földes. Egyfajta leágazás szerű. Itt már csak a fák veszik körül őket semmi más. http://www.bonnya.hu/img/pics/foldut.jpg Madarak csicseregnek. Spanyolrország talán ezen része az, ahol nyugalom van valamint hűvösebb is az idő.* -Nemsokára megérkezünk, már nincsen sok hátra tényleg. *Nagyjából csak ezek a szavak hangoztak el Ayla szájából a séta során. lassan, de biztosan kezdett ritkulni a fák rengetege, majd patakocska csordogálását is lehetett hallani. Nos igen megérkeztek. Ahogyan kiértek a fák rengetegéből egy tisztáson találták magukat valamint jobboldalról egy házikó állt üresen Híd vetetett át rajta. Régi épület volt, és nem a legnagyobb, de azért valamivel nagyobb volt mint Akonié. Több szoba volt benne és emeletes is volt. http://static.booking.com/images/hotel/max300/165/1658759.jpg Na igen édesapja élt még régebben több családdal együtt, majd végül rá maradt az egész, mert vagy meghaltak, vagy elköltöztek. Nos Ayla öröksége csupán ennyi, de neki bőven elég.* -Nos itt laktam addig, míg árvaházba nem kerültem. Remélem meg fog feleni ebben a pár napban, amit itt töltünk. *Mutat a lány a ház felé, majd el is indul. Már a hídon van, ahol megáll. A vizet nézi ahogyan csordogál.* -Itt egyszer beleestem és alig tudtam kijönni végül anya talált rám és húzott ki a vízből. Apának el sem mondtuk. *Kicsit elmosolyodik, majd el is komorul.* | |
| | | Clare Petal Diák
Főkarakter : manantial@freemail.hu Hozzászólások száma : 803 Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...
| Tárgy: Re: Spanyolország Kedd Jan. 01, 2008 5:22 pm | |
| *Clare is megfogja.Ismét egy nagy lökést érez gyomrában és émelygés fogja el.~hogy én mennyire utálom a zsupszkulcsot.*gomdolja közben és megpróbál mély levegőket venni.* | |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Spanyolország Kedd Jan. 01, 2008 5:17 pm | |
| *Delt boldogan ölelete meg keresztapját és utána megfogja Clare kezét és bolint keresztapjának, hogy minden oké.* *Alfred elövesz a zsebéböl egy boritékot és a két ifonc mágus elé tartja.*Szivesen Clare.Ez a zsupszkulcs fogjátok meg ha minden kész az indulásra és máris az iskolában lesztek ujra.*mondja majd bolint a fekete köpenyben és botjával a kezében állo Deltnek és várja, hogy megfogják a boritékot.* *Delt megfogja a boritékot és várja, hogy Clare is ezt tegye.* | |
| | | Clare Petal Diák
Főkarakter : manantial@freemail.hu Hozzászólások száma : 803 Üzenőláda : Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...
| Tárgy: Re: Spanyolország Kedd Jan. 01, 2008 5:12 pm | |
| -Alfred!Köszönöik mindent és nagyon jól éreztem magam.A sas pedig nagyon aranyos.Igazán szép*Mondja Clare.Megsímogatja a sast és átöleli a félóriást.*-Remélem nemsokára találkozunk.*-Nagy szemekkel néz a férfire és közben fogja Delt kezét.*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 01, 2008 5:32 pm-kor. | |
| | | Teodor Angel Diák
Hozzászólások száma : 937 Kaszt : Üzenőláda : Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
| Tárgy: Re: Spanyolország Kedd Jan. 01, 2008 5:03 pm | |
| *Delt megnyukszik és a képet tertostol belerakja a hátizsákjába amit gyorsan összecibzároz és felál hátizsákját félvára veszi és elindul kerestzpja szobájához amikor odaér bekopog.*Keresztapa megyünk csak köszöni akarunk.*Mondja ki ezekete a szavakat kicsit szomoruan.* *Alfred ajtot nyit a két fiatalnak és nem felejtete el Clare kivánságát sem a sasal kapcsolatban mert, hogy válán ott a sas.*Clare itt a sas.*mondja ki mosolyogva.*Kár, hogy mentek majd még gyeretek vakácioban.*mondja és megöleli a két kamaszt.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Spanyolország | |
| |
| | | | Spanyolország | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |