Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 39 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Harmadik emeleti folyosók | |
|
+135Brittine Olinlaf Felicity Artmenson Lyra Baker Lilia Radoslava Alodia Hylle Liam Ramsay Hermina Eavens Jasmine Müller Tessa Leone Alise Ellwood Selena Alassar Elyse Rollins Rachel Flormurray James Ravenwood Shana Hannah Savitri Samantha Radoslava Nessie di Alsiera Artemis Taylor Cat R. Morgan Daisy Roberts Valeriel Ravenwood Lismine Lockwood Eldunary Aysa Penelope Waylan Nicolas Demerest Isabella Newton Ann Harvard Ruzha Violeta Krasimira Seldrit El Perimd Rosetta Waylan Io Finiarel Onya Birri Ruka Nightwine Regina Ruosin Sehrezat Dorime Ravenna Evernight Milena Lyudmia Jenna Shot Sophia Zenovia Lila Whyet Martina Stravich Keezheekoni Ehawee Anne Wulner Alice Wantroose Adanien Ilfirin Kelly Fender Aramis Morrigan Rory L. Milborrow-Quenell Lavena Theia Hua Xiangfeng Teodora Yana Magdalena Kristina Yolanda Perkins Charlotte Heaven Lina Wierro Parti Nancy Lina Constance Thanatos Megan Sweet Asberoth Venator Mason Peers Irina Yuliana Kate Monroe Yosif Zhivko Liloo W. McNamara David Robert Beawer Sarah Wood Vilen S. Vyacheslav Serenity Charisma Godwin Torina Foster Arwen Epessëje Ada Westlive Zaina Viktória Tilda Elanor Wasilkow Belnis Undomiel Daniel Dragos Lizbeth Westlive Samuel J. Colwell Aimée Dorothea Brown Bianca Phelps-Blamely Kitty C. Miller Estera Linnet Christofer Reinhold Selene Ashley Northingham Katherine Mary Black Samantha Troops Emily Kyra Beawer Dana Leathermoon Senilla Rachel Roseberg Pierre Bontavier Kelsey Edison Zac Leaving Martin Silent Elisaveta Mira Corinne Franziska Weis Teca Moon Hersilia Luz Scarlett Emerald Isabella Clerence Steven Grivalt Katerina Shezhana Varvara Kevin Rott Robin Star Berker Mikolaj Jared Frost-archív Arabella Jagusia Chiyori Kiryuu - archiv Anne Holiday Andrea Tabassum Han Jaejoong Varvara Mira Rose Barbie L. Noelle Pinkie Nagy Klaudia Anna Ivanov Sylvia Ramondova Brittany Wells Elizabet Kingston Leona Arts Rose Emily Scott Joe M. Renaldo Laima O'relle George Darkrain - archiv Cerridwen Paderau Afon Anabella Stepp Nadin Senoil Lionel Estrax - arhiv Esmée Diane Gervaise Natalie Depp Julien de Pompadour Jasna Novarro Medison Kreehl Lilyana Yordana Ann-Tabitha Serenity Edward Freeze Marina Raya Cirelin de Sovalon 139 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Harmadik emeleti folyosók Vas. Júl. 12, 2009 3:48 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.
A második emelet folyosói is hasonlóan kanyargósak, mint az iskola többi részében levők. Balra, és jobbra is sorra nyílnak a négy fős fiú-hálók, és ha már jól kiismered magad ebben a rengetegben, tudhatod, hogy hol van a fiúk közös fürdője. A fiúk várószobáját nem nehéz megtalálni, közvetlenül a lépcsővel szemben van.
A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zeg-zugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt. írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:08 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cat R. Morgan
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 2186 Kaszt : Üzenőláda : ,,Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb."
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Márc. 14, 2012 8:17 pm | |
| - Valószínűleg azért nem kedveltek mert átláttam rajtuk. Sok emert kihasználtak és mivel én nem dőltem be nekik (na meg persze lelepleztem őket) véglegesen kitagadtak. De nem zavart ugyanis ott voltak a barátaim akikre mindig számíthattam. * Ezeket a mondatokat kissé elérzékenyülten mondta, majd folytatta * - Ami a lakhelyemet illeti norvégiából egy Jan Mayen nevű kis szigetről jöttem. Mivel elég hegységes táj a havas hegycsúcsok szépsége teljesen elkábított. Remélem majd hamar meg jegyzem mi hol van a nezában mert nem szeretnék eltévedni. Na ennyi volt nagyjából, most légyszi mesélj te is egy kicsit magadról. | |
| | | Rosetta Waylan
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 6579 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Márc. 14, 2012 8:05 pm | |
| *Egészen beszédesnek tűnik az új lány, ami nagyon jó jel, hiszen a beilleszkedéssel egyszerűen így nem lehet gond. Mosolyogva biccent, hogy nyugodtan meséljen, és érdeklődve vonja fel a szemöldökét.* - Nem értelek, hogyha kedves vagy, miért nem viselnek el? A kritikák miatt és az őszinteséged miatt? Milyen butaság, nem lehetettek túl okosak, akik emiatt orroltak meg rád. És... Honnan is érkeztél? *Kérdez rá, ha már az út jó volt, azért érdekli, hogy honnan is jött.* - Nezabar szigete gyönyörű, és varázslatos, nem kevésbé veszélyes. Idővel minden oldalát megismerheted, illetve... Öt éve járok ide, még se állítanám bizton, hogy minden titkát ismerem. *Mesél könnyeden, pedig vannak igen súlyos történetek is, amik itt előfordultak, halállal, háborúkkal, szellemekkel, vámpírokkal, vérfarkasokkal... Egy új diákkal csevegve még is minden valami távoli, kellemes emlékké tompul, a rossz emlékek eszébe se jutnak.* - Biztos vagyok benne, hogy gyorsan be fogsz illeszkedni. *Szólal meg újra, miközben pálcájával intve a csomagokat felhozza a harmadikra, itt egy picit lerakja őket, három emelet sok az ember lányának, egy kicsit szusszanhatnak.* - A másodikon laknak a fiúk, a harmadikon a lányok, a tanárok és a személyzetisek teljesen szétszórtan, csak ezen a két szinten nem. A kijárási tilalom 10 után lép érvénybe, akkor csak kijelölt helyeken lehetsz, de van nálam egy házirend, már is odaadom, ezt olvasgasd majd át. *Húz elő a zsebéből egy a zsebénél kétszer akkora lapozgatós kiskönyvet, sok minden okosság van benne.* | |
| | | Daisy Roberts
Hozzászólások száma : 5 Kaszt :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Feb. 01, 2012 8:38 am | |
| *Ahogy Daisy sétál Caryllal és Frukssal a Harmadik emeleti folyosókon, az új lány tátott szájjal nézelődik a csodálatos kastélyban. Caryl beszélt hozzá, de nem nagyon értette mit mert lekötötte a figyelmét ez a pompás hely. Csak szófoszlányokat hallott.Egyszer csak Caryl elhallgatott, s ekkor Daisy is feleszmélt.Megérkeztek a várószoba ajtaja elé.Caryl ráteszi a kezét a kilincsre, majd megkérdezi tőle hogy izgul-e.* -Igen, nagyon izgulok. *Mondja a csillogó szemű lánynak.* | |
| | | Regina Ruosin
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1329 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszok! És bárkinek segítek.^^
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Jan. 31, 2012 8:06 pm | |
| *Itt halad el Caryl, Fruks és Daisy.* - Tehát Párizsból jöttél. A húgom is ott él. Én Londonból jöttem. *Meséli Caryl miközben egy bátorító mosolyt küld a lány felé.* - Annak örülök, hogy kellemesen telt az utad. Mert amikor én érkeztem, nem volt ilyen kegyes az időjárás. Jégeső, hóvihar meg minden. Már azt hittem sosem lesz vége. Bezzeg Fruks, végigaludta az utat a táskámban. Még enni sem kért pedig azt nem szokta elfelejteni. *Emlékszik vissza Caryl. Hamarosan a kis "társaság" elér a várószoba ajtaja elé. Caryl mosolyogva ráteszi a kezét a kilincsre.* - Izgulsz? *Kérdezi csillogó szemmel.* //Fagy mert Daisy eltűnt// | |
| | | Valeriel Ravenwood
Főkarakter : perlita6@freemail.hu Hozzászólások száma : 454 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Dec. 27, 2011 3:43 pm | |
| - A ruhádat, na! *Mondja lelkesen, és nagyon-nagyon élvezi, hogy a fiú nevet, vele együtt ő is elkezd szép kis hangján kacarászni. Olyan savanyúak néha a Nezabari diákok, okkal, de még is nagyon jó érzés összefutni olyannal, aki egészen hasonlatos hozzá. A herceges előadásra hatalmas szemeket mereszt, őt speciel hihetetlenül könnyű átverni ilyesmivel, és azonnal kissé hátrébb lép, és álmélkodva néz rá.* - Herceg? Ez... fantasztikus! Mesélj még, könyörgöm... Mármint, hogyha nem bántom meg... vagy mi. *Próbálja ki ezt a magázódás dolgot, hogyha már egy herceggel áll szemben. Amúgy tud magázni, meg minden, csak nem ebben a pillanatban. Aztán a fiú segítene neki felújítani a ruhát, majd el is hívja, szóval szépen egy tündérmese közepébe csöppen, bár az egész élete az, szóval ha így nézzük sok nem változott. Abszolút nyílt teremtés, hát azonnal karon ragadja a fiút, és ujjongani kezd.* - Jaj de jó, jaj de jó! Val vagyok, Valeriel Ravenwood, de akkor... Akkor nagyon késésben vagyunk. *Mondja, picit hadarva, és már el is indul ez Ezüst petymeg felé. A fiút húzza maga után, de nem egy erős leányzó, ha nem akar jönni elengedi persze. Maximum öt perc alatt át is öltözik, persze nem Jamal előtt, akármilyen gyermeteg, még sem öltözik előtte, és szépen báli ruhájában jelenik meg újra.* - Express hercegnő rendel! *Mondja, mintha valami telefonon rendelhető kísérő lenne. A ruha egyébként meglepő módon Lila, mi másra számíthattunk volna? Nagyon csinos benne, az évek alatt egyre nőiesebb, csak éppen mentalitása nem akar változni.* - És akkor most fogom lekésni az első bálomat, amire elhívtak. *Mondja, felnevetve, csillogó szemei a herceget figyelik, aztán valószínűleg indulnak, hiszen már nagyon kéne indulni.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Dec. 27, 2011 3:33 pm | |
| - Mármint mit...? *Pislog értetlenül, de nevetve hagyja, hogy Valeriel fogdossa, bár ha véletlen kínosabb helyre nyúlna, akkor úgyis arrébb tolná a kezét, de alighanem úgyis csak a ruhát nézi, és nincsenek ilyen szándékai.* - Nem... ez a régi ruháim egyike, abból az időből, amikor még Narevis hercege voltam... mármint, most is az vagyok, elvileg, csak a jelenlegi politikai helyzetben nem ismernek el. De régen ezt a ruhát hordtam, amikor a nagykövetekkel találkoztam... *Hazugság, hazugság, az egyik jelmeze volt a színésztársulatnál. Egész meggyőzően adja elő a történetet, egy kedves mosollyal kísérve.* - Oh, köszönöm szépen. És nem terveztem felvenni a bálra, csak tudod, mégiscsak jobb, ha visszajövök érte minél hamarabb, mielőtt valaki elviszi... De biztos vagyok benne hogy a múlt évi ruhád is tökéletes! Esetleg ha gyorsan fel tudnánk dobni valamivel, mondjuk egyszerűen átszabjuk, vagy... vannak mindenféle flittereim, szalagok, bűbájjal rá lehetne erősíteni, akár át is színezhetjük, senkinek nem fog feltűnni hogy a múlt évi ruha. *Ajánlgatja lelkesen. Naná, hogy vannak ilyenjei, ért a jelmezkészítéshez - a díszletek művészetére is meg akarták tanítani, de azt itt annyira nem tudja hasznosítani, a jelmezeket viszont igen.* - Én örülnék, ha eljönnél velem. Egyébként Jamal vagyok. |
| | | Valeriel Ravenwood
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Dec. 27, 2011 3:25 pm | |
| *Mikor meghallja a nevetést, mert a léptek között még kissé elvarázsoltan táncikál, akkor persze odafordul érdeklődve, hogy ki szól hozzá. Nagy kék szemeivel jócskán megbámulja a ruháját a fiúnak, és fokozatosan tátja el a száját jobban és jobban. A ruha egy csapásra elragadja, mit várhatnánk ettől a színházmániás leányzótól?* - Váó... Akarom! *Mondja, mintha csak valami kis négy éves lenne, és a következő pillanatban már Jamal előtt áll és nézegeti a ruháját, fogdossa, kicsit kibontja belőle, nézegeti a szabását, szegélyét, anyagát.* - Hol vetted? Nellondban? *Kérdezi csillogó szemekkel, aztán csak visszapörgeti a fejében, hogy a fiú okkal van itt, nem csak megmutatni a ruháját.* - Ja persze, a kitűző, itt volt a párkány alatt. *Nyomja a fiú kezébe, de azonnal tiltást mutogat mutató ujját az ég felé emelve.* - De fel ne vedd erre a ruhára, egyáltalán nem illik hozzá. Ja, és nincsen párom, meg hát sose olyan, mint ahogy képzelem, meg új ruhám sincs, csak a múlt évi, nem törődtem vele. De te szuperül festesz, úgy irigyellek! *Mondja csivitelő, kellemes hangján, a jelvényt persze átadta, és a karcsú mancsai sem matatnak már zavarba ejtően a ruhán. A szalagok szépen összetekerve a zsebébe kerülnek, és a háta mögött összefogott kézzel nagy szemeket meresztve a fiúra pislog fel rá. Nem akar ő célozgatni...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Dec. 27, 2011 3:15 pm | |
| *Egy fiú érkezik fel a másodikról, már a tánchoz öltözve, talán kicsit túlzottan is, egy kék, tollas kalappal a fején. Naiv, nem nagyon tudja, hogy itt mik szoktak kisülni a bálokból, és hogy a kalapját aligha tudja majd megtartani a végére. Igazából csak azért szalad fel egy emelettel feljebb, mert elhagyta a szakkitűzőjét, és van egy olyan érzése, hogy valahol errefelé... Viszont mikor felér, észreveszi a táncoló Valerielt, és önkéntlenül is elmosolyodik.* ~ De édes... ~ *Kicsit megrázza a fejét, és nevetve közelebb lép.* - Szia! Nem láttál erre egy hollós szakkitűzőt? Nem találom sehol. Te hogyhogy nem vagy a bálra öltözve? Még ennyire ráérsz? |
| | | Valeriel Ravenwood
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Dec. 27, 2011 3:04 pm | |
| *Egy karcsú, alacsony leányzó járkál a folyosókon, jobban mondva inkább ugrál, és táncol, de nem igazán halas, csak oda-vissza a folyosón. Ablaktól ablakig táncikál, a párkányokra rendszerint felugrik és könnyed mozdulatokkal, piruettben érkezik. Nem látszik rajta semmi, pedig eléggé sok minden történt az elmúlt időszakban, ami hatással lehetett volna rá is. Vagy hatással is volt, csak ilyen gyorsan feldolgozta, vagy még egyszerűen nem jutott el a tudatáig minden momentum. Gyászolnia kéne, habár a táncában van valami furcsa szomorúság, amit akár vehetnénk ennek is. Nincsen báli ruhában, nem szokott a bálra elmenni, egyszer volt, akkor is összefutott Faith-szel, ami nem feltétlen jó emlék. Ki tudja, most kivel futna össze. Szóval csak a folyosón cselleng, tölti az idejét, tánccal, aminek a nagy része balett alapú, akrobatikus ugrásokkal, és néha előkerül a két kék, csillogó szalag, aminek a forgatása még légiesebbé teszi. Egyébként úgy öltözött, mint mindig, lila haj, színes sál, két színes póló, egyik váélatlan, épp hogy nem csúszik le róla, másik trikószerű, ami mellkasát takarja, harisnya, rövidnadrág, lábszármelegítő, balettcipő, ujjatlan kesztyű. Egyáltalán nem illik a tánchoz, még is furcsán angyalszerű és szépséges így is. * | |
| | | Lismine Lockwood
Főkarakter : nagika20@gmail.com Hozzászólások száma : 349 Kaszt : Üzenőláda : Ha szeretnél játszani csak dobj egy üzit
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Dec. 11, 2011 10:25 am | |
| *A válaszra bólint.*-Értem.Pedig kár.*húzza el a száját.*-Rendben! Nyomás a fodrászat! *pattan föl a székről,majd követi Linát.Miután kijöttek,beszalad a szobájába,és felveszi a kabátját,és a cipőjét átváltja egy csizmára.A táskáját is magára kapja,amiben pénz,telefon,zsebkendő,és ilyesmik voltak.*-Mehetünk.*óriási mosolyra húzza a száját.* ÚT KÖZBEN -Te milyen hajat szeretnél magadnak? Én valami ilyet.*Mutat egy képre a magazinjában.* | |
| | | Lina Wierro
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1271 Kaszt : Üzenőláda :
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Dec. 11, 2011 10:07 am | |
| -Nem tudom, hogy tényleg igaz e.. Mi csak így véljük. Utána járunk!*majd szépen összeszedi a papírokat, és elrakja őket a mappába. Gitárját is leteszi, majd tovább folytatja a beszélgetést.*- Óh, bárcsak tudnék menni.. De tudod itt van Angi, és őt nem hagyhatom itt. Őt pedig veszélyes lenne utaztatni.. Nem merem, lehet meggyógyult, de jobb ha vigyázunk rá. Nagyon gyenge az immunrendszere. *hajtja le a fejét, és folytatja.* -De ezért, nehogy azt mondd, hogy nem mész haza!A-a! Majd Lorral elmegyünk Angiékhoz, nem leszek egyedül.*bizonyára Liza rögtön ellenezte volna a dolgot, hogy akkor ő nem megy haza, és,hogy egyedül lesz..*- Mellesleg... Karácsonyozunk együtt akkor,amikor akarunk. *nevet, és eszébe jut valami pompás ötlet.*-Mit szólnál, ha elmennénk most a fodrászszalonba? *teszi fel a kérdést, majd ha a lányigent mond,gyorsan szobájába szalad, és lerakja a cuccait. Ha pedig nem akkor várja a következő témát.* | |
| | | Lismine Lockwood
Főkarakter : nagika20@gmail.com Hozzászólások száma : 349 Kaszt : Üzenőláda : Ha szeretnél játszani csak dobj egy üzit
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Dec. 11, 2011 9:56 am | |
| *Nevetni kezd,majd megszólal.*-Persze hogy élek! *Liza a történtekre összerezzen,mint aki még soha nem hallott ilyenekről.*-Úristen..És ez biztos? Honnan tudod? *Kérdezősködik.Mikor Lina megkérdezi,hogy Liza haza megy e,lehajtja a fejét,de megszólal.*-Hát izééé... szerintem haza megyek.És szeretném ha velem jönnél.*mosolyog a lányra.Mert tudja,hogy nagyon jó lenne vele karácsonyozni,mint régen.Meg hát ugye kevés időt voltak együtt.* | |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Dec. 11, 2011 9:43 am | |
| *Halk lépteteket hall, amire összerezzen, és mozdulatlanul néz jobbra-balra. Mikor meglátja Lizát rögtön odafut hozzá, és megöleli.*- Liza!Te élsz!!! *visítja, és még párszol átöleli. Elmeséli neki a történteket, hogy értse, mire fel ez a kicsapódás.* -Nem utazhatott el senki,mert december 21-ig mindenkinek az iskolában,és területein kell tartózkodnia. 21-től kezdődik a szünet, akkor lehet hazamenni az ünnepekre.*meséli, majd új témába vág.* - Te itt töltöd a karácsonyt? *hajtja le a fejét,majd eszébe jut, neki már csak Angi, és Pihi van, nem mehet haza. A szünetnek mindenki örül, ellenben vannak akiknek nincs hova menni. Mint például ő.*~ Félek, csak én maradok itt..~*Ami persze nem reális, mert sok diák van azaz volt akiknek családja sincs. De így, hogy vannak ezek az eltűnések..* | |
| | | Lismine Lockwood
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Dec. 11, 2011 9:25 am | |
| *Liza sétálgat a folyosón éppen egy kis kocka csokoládéval a kezében.Az adventi naptárából vette ki a 11. számút.Öltözéke egy kék rövid ujjú póló,és egy fehér pulcsi.Egy szakadt farmer van még rajta.Haja feltűzve.Szeme ki van spirálozva,valamint egy barna szájfény van a száján.Hallotta azt,ahogyan Lina gitározik,és felismerte a dallamot.Követte a hangot,mígnem oda ért Linához.*-Szia Lina! *köszön a lánynak,majd megöleli.* -De rég láttalak! Nagyon jól gitározol.*mosolyog a lányra.* - Mi történt az elmúlt pár hónapban? Mert én egy ideje a szobámban voltam.Semmi erőm nem volt kimenni.De már úgy gondoltam,hogy ideje legalább meglátogatni titeket.*folytatja a mosolygást,majd fog egy széket,és odaül Lina mellé,és csak hallgatja a lányt.* | |
| | | Lina Wierro
Smile
Linát jelképező sárkány.
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Dec. 11, 2011 9:08 am | |
| *Lina lila tunikában, egy sima csőnadrágban, és egy Converse cipőben rója a harmadik emeleti folyosókat. Haja simán leengedve, néhány hullámcsat tartja meg rakoncátlan hajszálait.Hátán gitárja, ami egy fekete tokban van. Kezében epres mappája, amiben nagyon sok papír illeszkedik egymás alatt. Igen óvatosan megy a folyosón, a mostani eltűnések óta nem nyugszik szíve. Teljesen magába vette a tegnapi beszélgetést. Mi van, ha tényleg megtámadták az iskolát?*~ Lor, és Lisa!~*mondogatja magában a szívéhez legközelebb álló fiatalokat. Nem lenne jó most elveszíteni Lort, mikor pár hete kibékültek.. És Lisa..Őt soha sem akarja elveszíteni.Szinte a testvére. Lépteit egyre gyorsabbra fogja, mire egy székhez nem ér. Rögtön leül, és ledobja a mappát, amiben a Csajkovszkij kotta van. Előveszi a gitárját,és elkezdi tanulni a ritmust, és szolmizál is közben.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 8:01 pm | |
| *Hát, neki nincs jó kondija, ez csak az alap. Sosem edzett rá magára, nem kellett és igazából nagyon értelmét sem látta. Annyira erő van benne amennyi kell, de több nem nagyon.* - Biztos csak keményre estél. Holnapra jobb lesz, az biztos. *Feleli a lánynak egy apró vállrántással. És hát, Tia például nem beszél csúnyán sosem. Ő a megtestesült illem. Bár ez lehet kicsit túlzás, de valami hasonló lehet ő is.* - Nem, én már a Gepárd hálóban vagyok elszállásolva. Nem voltam Várószobán, valami Főprefektus a szakomról beosztott egy rendes szobába. *Feleli a lánynak, de arra már nem nagyon emlékszik, hogy mi volt annak a Főprefektusnak a neve. Azt tudja, hogy valami nagyon vidám kislány volt, de többre nem.* - Értem, biztos az óra fárasztott le. *Állapítja meg magának hangosan és közben Kailát leteszi a földre, mivel már kicsit ficánkol a lány kezeiben.* - Biztos, én erről még nem sokat tudok. *Rántja meg a vállát. Nem is hangzik neki valami érdekesnek, ha a tanárok ilyen repkedő cipőket csináltatnak a diákokkal, akkor nem lehet valami komoly tantárgy, bár fene tudja.* - Rendben, jó éjt! *Bólint a lánynak és ő is visszatér a hálójába, mivel takarodó van... Az iskola felfedezése pedig úgy tűnik holnapra marad.* |
| | | Isabella Newton
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 1518 Kaszt : Üzenőláda :
Titulus: Az Év Diákja 2012.
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 7:38 pm | |
| *A lány tényleg kicsit gyorsabban pattan fel, mint ahogy várná a lány, de hát ez van. Megesik, hogy vannak olyan emberek, akik sokkal jobb kondícióban vannak, mint Bella. Ez nem is csoda, hiszen a lány habár imád sétálni, nem sokat sportol azért, hogy jó formában tartsa magát. Úgy érzi, hogy nincs rá szüksége, hiszen nem is kövér és nem is tartja magát gyengének, olyasvalakinek, akit egy nagyobb szél felkap és elrepít. Kisebb-nagyobb nyögésekkel feltornássza magát a földről, és a kérdésre elfintorodik.* - Nem tudom... Állatira fáj a seggcsontom *jelenti ki Isabella kicsit alpári módon, de hát megesik az ilyesmi, ki nem beszél néha csúnyán? Megtörténik a bemutatkozás meg ilyenek, és kiderül, hogy a kis menyét nem daimón, hanem egy egyszerű kis háziállat.* ~Nekem sem ártana valami kis szőrmók~*nézi Bella a kis állatot elég sokáig, ahogy Tia cirógatja, majd végül a lányra fordítja a tekintetét.* - A szobából? Ó, nem is láttalak még. Vagy Te nem a Vendégszobákban kaptál szállást? Én már egy ideje ott vagyok, de élvezem, nincs vele bajom * kicsit megered a leányzó nyelve, de sajnos ú már csak ilyen, néha tényleg elég sokat beszél. * - Én lefeküdni indultam. Elég későn van és amúgy is fárasztó napom volt *sóhajt egyet Bella és meg is toldja egy csinos kis ásítással. A cipős kérdésre úgy tűnik, hogy Tia megsértődik, vagy valami ilyesmi, mert elég bunkón teszi fel a kérdést.* - Jól van na, bocsi *emeli fel védekezően, nevetve a két kezét maga elé Isabella.* - Dárgakőmágián csináltuk. Illetve tanultuk. És állati poén! *lelkesül fel kicsit fáradt szeme a lánynak, majd lassan feláll.* - Azt hiszem, lefekszem. Hátha kicsit megjavul a fenekem *húzza el ismét a száját a lány, majd mikor ellép Tia mellett, egy aprót simít a kis állaton.* - Jó éjszakát!* köszön el Tia-tól és a szobája felé biceg. Tényleg fáj a feneke...*
//Köszi szépen a játékot! Jó éjt!// | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 7:30 pm | |
| *A lány szájtátására csak pislog, hogy ez most miért, de hát ő már hozzászokott a saját mozdulataihoz. Nem tehet róla fél-tünde leányzó, ez a vérében van.* - Jól vagy? *Kérdi, mert valahogy elég furcsán áll a lány és a kiadott hangok sem arra utalnak, hogy tökéletesen érezné magát... A bemutatkozásra bólint és kezet ráznak. A következő kérdésére megrázza a fejét. Ő nem mosolyog, marad az elgondolkodó arca mellett, ami általában semmit sem mutat.* - Csak egy egyszerű kisállat. Nem igaz? *Veszi fel a kezébe a menyétet és cirogatni kezd a fejét és persze a kérdést nem a lánynak címezte...* - Nem, most jöttem a szobából. Berendezkedtem. *Rázza meg a fejét és rövidebb tincsei végig simítanak az arcán. Néhány tincs ott is marad, de egy egyszerű kis simítással a füle mögé tűri.* - Na és te? Merre repkedtél? *Kérdi a lányt és még mindig a menyétet simogatja. Vörös szemeivel elnéz a lány mellett pont az ablak felé, ahová hamarosan el is helyezkedik Isabella.* - Nincs. Miért, kellene? *Teszi fel a talán kicsit bunkó kérdést, de hát ez most így jött ki. Zavarni meg nem zavarja, mindig is ilyen volt és ilyen lesz.* |
| | | Isabella Newton
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 7:14 pm | |
| *A padló elég hideg. Bella igazából ebből jön rá, hogy bizony a földön ücsörög, és a szembe lévő lány miatta és a szárnyas cipője miatt került a földre. Pompás. Az idegen egy egyszerű és könnyed mozdulattal felpattan, amire Isabella kicsit eltátja a száját, majd lassan ő is feltápászkodik. Csak éppen ő úgy, mint egy öregasszony. Eléggé megütötte a fenékcsontját, talán e is repedt, mert nem is nagyon bírja magát kihúzni.* - Aucs... *motyogja és kicsit sziszeg is, de végül a lányra koncentrál, aki kedvesen bemutatkozik és kezet is nyújt.* - Hello Tia! Isabella vagyok *mutatkozik be a lány és megpróbál egy mosolyt csalni az arcára, ami egy kisebb fintorba torkollik.* - Üdv Kaila! Daimón? *kérdez rá, hiszen most már soha nem lehet benne biztos, hogy melyik állat lélekdarab és melyik nem. Természetesen Isabella sem így képzelte ezt a letarolós dolgot, de sajnos most így jött ki a lépés. Mármint a szállás... Mindegy.* - Mi járatban? Mész alszani? *kérdez rá a lány, hogy kicsit feldobja a beszélgetést és a feszült hangulatot, mert sejti, hogy Tia nem zárta a szívébe ezzel az apró kis "köszöntéssel". Hogy ne fájjon a feneke, lassan az egyik ablakpárkányhoz sétál és le is ül, egy halk nyögés közepette.* - Bakker... Ez fáj... *nyöszörgi a lány fintorogva, majd Tia-ra pislog.* - Neked nincs ilyen repülő cipőd? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 7:08 pm | |
| *Teljes nyugalommal sétálgat, viszont egyszer csak felbukkan egy ismeretlen lány és egyenesen neki repül... Kicsit lesokkolt, így kitérni sem volt ideje, így ő is a földön végzi, pár centire a lánytól.* - Nem gond, de azért óvatosabb is lehetnél. *Feleli és egy gyors és kecses mozdulattal már talpon is van. Ha a lány felállt, akkor kezet nyújt neki és be is mutatkozik.* - Stiana Sosanna Black, rövidebben Tia, bár mindegy, hogy szólítasz. *Igen, tömören ennyi amit tudni kell róla. Vörös szemeit a lányéba méllyeszti és hisz benne, hogy a szem a lélek tükre, magyarán próbál belelátni a lány lelkébe, amire kicsit rásegít a Mentalistaság is.* - Ő Kaila. *Mutat le a mellette lévő kis barna menyétre.* - Nekem kihez van szerencsém? *Kérdi a lánytól kicsit irónikusan mondva a szerencse szót. Hát igen, érdekes kezdet, azt meg kell hagyni. Már első nap egy szárnyas cipőjű lány letarolja... Nem így képzelte el az első napját és igazából a 18 éves embereket sem... Azt hitte kicsit komolyabbak, vagy legalább érettebbek...*
|
| | | Isabella Newton
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 6:55 pm | |
| *Isabella vonul fel a lépcsőn. Vonul. Nem, inkább repül. Bizony, hiszen Drágakőmágián csinált magának egy frankó kis repülő cipőt és habár a tanárnő kifejezetten kérte őket, hogy ne rohangáljanak - bocsánat szálldogáljanak ide-oda, Bella mégis rettentően élvezi a dolgot. Főleg, hogy most már egyre jobban tudja irányítani a cipőjén lebegő kis szárnyakat és meg is tudja tartani az egyensúlyát. Vigyorogva szlalomozik a szitkozódó diákok között és teli pofával nevet. Igen, ilyen egy kellemes este a Nezabarban... A lépcsőn felszálldogálva szinte vízszintes helyzetben repül a leányzó, amikor...* - Áú...! *hallatszik a hang és hogyha Stiana nem vigyáz, könnyen a földön találhatja magát. Merthogy Bella pontosan neki ment neki és esett el - le fenékre a folyosó padlójára. Cipőjén az apró szárnyacskák még reppennek egyet, majd elhaltan lógnak, jelezve, hogy nekik ez már sok volt. Isabella felpislog, megtapogatja a fenekét, majd fintorogva pislog a lányra.* - Bocs, még nem ismerem a légi közlekedést és dudám sincs * kér bocsánatot burkoltan a lánytól* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 6:49 pm | |
| *Igen, megérkezett, itt van. Lepakolt a hálójába és egy gyors bemutatkozással és köszönéssel lerendezett mindent. Nem volt túl sok kedve cseverészni így gyorsan kislisszant a folyosóra és most itt nézegeti a hálók ajtaját, neveit. Ugyanabban a ruhában van, mint amiben érkezett (csak user nem tud linket betenni), egy barna ruha kissé kivágott dekoltázzsal, de ez talán nem is gond, a férfiaknak biztos nem... Egy ugyanolyan színű barna cipő, oldalán az ostora, mellette pedig Kaila kocog. Hát igen, őt mindenhová magával hordja. Elgondolkozva néz maga elé, közben pedig hátranyúl és az egyetlen fekete tincsével babrál. Nézegeti a falakat, az ajtókat, háló neveket, de vörös szeme egy pillanatra sem áll meg. Új még neki ez a hely, meg kell szoknia. Némán, kecsesen lépked, majd fordul meg egy gyors mozdulattal a sarkán, és a folyosó legvégéből most visszaindul a lépcsők irányába.* |
| | | Eldunary Aysa
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 211 Kaszt : Üzenőláda : A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Okt. 11, 2011 2:59 pm | |
| * Szaporán lépked Réka mellett kezében tartva a táskát, ami valóban, cseppet sem nehéz, legalábbis a lány számára nem az. Hirtelen nevetni kezd mintha csiklandozná valami.* - Jaj Miriem nyughass már, ez csikis!* Mint egy végszóra hegyes fülű hatalmas szemekkel rendelkező szőrpamacs bújik elő Aysa ruhája alól, bár azt hogy eddig a kicsi macska hol bujkált, nem lehetne megmondani.* - Ó, a feladatok jól mennek, bár vannak elakadásaim, de olyankor mindig kapok segítséget, szóval úgy ahogy de megy.* Vigyorog rá Rékára, majd mikor megérkeznek Réka kinyitja új otthona ajtaját, a Szibériai tigris lakrészt.* - Hú, tetszik.* Mosolyog majd beljebb lép.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd Okt. 11, 2011 2:49 pm | |
| - Rendben, akkor menjünk. *Mosolyog a lányra és úgy tűnik nem kell a lebegtetéssel szórakozni, mivel a lány hozza a táskát, ami így ránézésre nem tűnik nehéznek, szóval nem erőlteti a varázslást. Mosolyogva lépked a lány mellett közben kérdezősködik, hogy addig is teljen az idő, amíg oda nem érnek a szobához, ami bár nincs messze, de nem szeret csöndbnen menni. Nem szereti ha csend van körülötte, főleg ha társaság van. Akkor inkább megismeri a másikat, azt sokkal jobban szereti. A kezébe veszi a pelét és mosolyogva simogatja a kisállatot.* - Na és hogy megy eddig a feladatok elvégzése? *Kérdez rá még mindig mosolyogva, miközben a pálcáját visszateszi a tőrei mellé.* - Na, akkor ez itt a Szibériai tigris háló. Ez lesz a te szobád. *Mutat rá mosolyogva az egyik ajtóra, miközben kinyitja az ajtót a lány előtt.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 09, 2011 8:00 pm | |
| *Amikor Réka kedvesen igyekszik neki kedvezni, akkor az jól esik neki, csak kicsit gejj a sok kedvességtől. … Mármint a mondat. Heh! No ez van. Szóval a sárkány is távozik, és ez is jól esik a csajnak. Mármint Demnek. … zavaros, Demona kezd nagyon fáradni, és kissé éhes is. Rége oda hagyta az Íreket, és a reggeli is eléggé odébb volt azóta. Nézi az ajtót, amerre a sárkány elhúzott, majd utána bök az ujjával.* -Ott laksz? *És hatalmasat kordul a gyomra. A rágóját egy előkapott zsepibe köpi, majd kissé égő, de kunyeráló hangnemre váltva. Hiába no, az a jó pár év csavargás most nehezen leküzdhető modortorzulást okozott, amiről remélhetően itt szépen le is szokik majd.* - Te figyi! Nincs valami kajád? Éhes vagyok cefetül. Reggel óta nem ettem. *Jobb kézfejébe dörgöli az orrát, és igyekszik Réka mellé érni, hogy amaz láthassa könyörgő tekintetét is, ha kell.* -Tudom, hogy nagyon késő van, de talán akad nekem némi maradék még a konyháról. ~De azért remélem, hogy nem a moslékot kapom majd.~ *Hiszen tudja jól, az érkezéséről előre tudtak. És itt bizony vannak házimanók. Tutira lennie kell jó soknak. Nagy ez a kóceráj rendesen.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók | |
| |
| | | | Harmadik emeleti folyosók | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |