Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkKezdőlapHírekLegutóbbi képekTanításGalériaNezabar VallomásokÚjságInteraktív sugóRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Legutóbbi témák
» Vendégeknek!
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 7:50 pm by Kaen el Jericho

» Föld alatti titkos forrás
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 26, 2013 7:51 pm by Steven Blackfield

» Puma háló
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 23, 2013 8:16 pm by Steven Blackfield

» Fellegszirt
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimePént. Nov. 22, 2013 8:41 pm by Hiroshi Haku

» Elisabeth Ellen Torchwood kúriája
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 17, 2013 9:11 pm by Steven Blackfield

» Agatha-Land
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 8:13 pm by Lincoln Lawrence

» Társalgó - Központi terem
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeKedd Nov. 05, 2013 10:35 am by Sophie Lee

» Steven Blackfield háza
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Nov. 03, 2013 5:43 pm by Sophie Lee

» Fogadó
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Nov. 02, 2013 6:03 pm by Sophie Lee

Top posters
Cirelin de Sovalon
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 I_vote_lcapHarmadik emeleti folyosók - Page 6 I_voting_barHarmadik emeleti folyosók - Page 6 I_vote_rcap 
Kaen el Jericho
Harmadik emeleti folyosók - Page 6 I_vote_lcapHarmadik emeleti folyosók - Page 6 I_voting_barHarmadik emeleti folyosók - Page 6 I_vote_rcap 
Aurora Valanthe Mediaris
Kalandmester
Jack Darkfield
Rosetta Waylan
Emily Kyra Beawer
Arabella Jagusia
Amaril Gwyneth
Rupert Rankle
Ki van itt?
Jelenleg 33 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Sweet Krytal

Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects

Harmadik emeleti folyosók

Go down 
+135
Brittine Olinlaf
Felicity Artmenson
Lyra Baker
Lilia Radoslava
Alodia Hylle
Liam Ramsay
Hermina Eavens
Jasmine Müller
Tessa Leone
Alise Ellwood
Selena Alassar
Elyse Rollins
Rachel Flormurray
James Ravenwood
Shana Hannah Savitri
Samantha Radoslava
Nessie di Alsiera
Artemis Taylor
Cat R. Morgan
Daisy Roberts
Valeriel Ravenwood
Lismine Lockwood
Eldunary Aysa
Penelope Waylan
Nicolas Demerest
Isabella Newton
Ann Harvard
Ruzha Violeta Krasimira
Seldrit El Perimd
Rosetta Waylan
Io Finiarel
Onya Birri
Ruka Nightwine
Regina Ruosin
Sehrezat Dorime
Ravenna Evernight
Milena Lyudmia
Jenna Shot
Sophia Zenovia
Lila Whyet
Martina Stravich
Keezheekoni Ehawee
Anne Wulner
Alice Wantroose
Adanien Ilfirin
Kelly Fender
Aramis Morrigan
Rory L. Milborrow-Quenell
Lavena Theia
Hua Xiangfeng
Teodora Yana
Magdalena Kristina
Yolanda Perkins
Charlotte Heaven
Lina Wierro
Parti Nancy
Lina Constance Thanatos
Megan Sweet
Asberoth Venator
Mason Peers
Irina Yuliana
Kate Monroe
Yosif Zhivko
Liloo W. McNamara
David Robert Beawer
Sarah Wood
Vilen S. Vyacheslav
Serenity Charisma Godwin
Torina Foster
Arwen Epessëje
Ada Westlive
Zaina Viktória Tilda
Elanor Wasilkow
Belnis Undomiel
Daniel Dragos
Lizbeth Westlive
Samuel J. Colwell
Aimée Dorothea Brown
Bianca Phelps-Blamely
Kitty C. Miller
Estera Linnet
Christofer Reinhold
Selene Ashley Northingham
Katherine Mary Black
Samantha Troops
Emily Kyra Beawer
Dana Leathermoon
Senilla Rachel Roseberg
Pierre Bontavier
Kelsey Edison
Zac Leaving
Martin Silent
Elisaveta Mira
Corinne Franziska Weis
Teca Moon
Hersilia Luz
Scarlett Emerald
Isabella Clerence
Steven Grivalt
Katerina Shezhana Varvara
Kevin Rott
Robin Star
Berker Mikolaj
Jared Frost-archív
Arabella Jagusia
Chiyori Kiryuu - archiv
Anne Holiday
Andrea Tabassum
Han Jaejoong Varvara
Mira Rose
Barbie L. Noelle Pinkie
Nagy Klaudia
Anna Ivanov
Sylvia Ramondova
Brittany Wells
Elizabet Kingston
Leona Arts
Rose Emily Scott
Joe M. Renaldo
Laima O'relle
George Darkrain - archiv
Cerridwen Paderau Afon
Anabella Stepp
Nadin Senoil
Lionel Estrax - arhiv
Esmée Diane Gervaise
Natalie Depp
Julien de Pompadour
Jasna Novarro
Medison Kreehl
Lilyana Yordana
Ann-Tabitha Serenity
Edward Freeze
Marina Raya
Cirelin de Sovalon
139 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító
Cirelin de Sovalon

Főkarakter : főkarakter
Hozzászólások száma : 20319
Kaszt : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Illuzionista
Üzenőláda : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Tek506f0370868af7782228

Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Júl. 12, 2009 3:48 pm

First topic message reminder :

A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.

A második emelet folyosói is hasonlóan kanyargósak, mint az iskola többi részében levők. Balra, és jobbra is sorra nyílnak a négy fős fiú-hálók, és ha már jól kiismered magad ebben a rengetegben, tudhatod, hogy hol van a fiúk közös fürdője. A fiúk várószobáját nem nehéz megtalálni, közvetlenül a lépcsővel szemben van.

A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zeg-zugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt.
írta Cirelin de Sovalon

Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Folyoso3

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 31, 2010 6:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Penelope Waylan

Penelope Waylan

Főkarakter : Cirelin de Sovalon
Hozzászólások száma : 145
Kaszt : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Elementalisa_idezo
Üzenőláda : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Tek501d4b58bac9f8555161
Az én színem az indianred.

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 09, 2011 9:29 am

*Megrázza a fejét, ami végülis jelen esetben helyeslést jelent.* -Nem, én nem. Nem is tudom, hogy a mi családunkban akad-e olyan, aki bántana bárkit is. Azt mondtad ismered Rosettát, ő sem az a fajta. Ez ilyen családi jellemvonás lehet. A tűz pedig...bonyolult ez. *Kicsit tereli a témát, inkább tovább ugrik a következő témára. Igazából ez neki is bonyolult, de mégis valahogy így jött ki a lépés, és mostmár jól érzi magát ilyen formán.* -Ha én is a társaságodra vágyom, akkor úgyis megtalálsz, látod, mint most is. *Mosolyodik el cserfesen. Hát igen, miért is kellene, hogy ki legyen szolgáltatva bárkinek is, egy hölgynek legyen az is az előjoga, hogy megválogathatja az időpontot, mikor vágyik társaságra.* -Egyébként sem hiszem, hogy ha nagyon akarnál, akkor ne találnál meg valakit...akárhol. *Céloz az auror kérdésre, no meg most is fellelte őt a srác, máskor is bizonyosan sikerülne neki.* -Akkor lassacskán mégis csak hívhatjuk ebédnek, ha gondolod meghívlak, ha a múltkor amúgy is megettem a vacsorádat. *Viccelődik kicsit, nem mintha az étkezőben egy petákos is fizetni kellene az ebédért.* -Ki tudja, pont azért vagy egyen auror, ha mustársárgában lennél, akkor nem gondolná rólad senki, hogy auror vagy, és akkor a tiéd a meglepetés ereje...mint nekem a tűz. *Mosolyodik el, mivel újra erre a témára terelődik a szó.* -A tűz ugyanúgy lehet éltető elem, gondolj csak bele, egy főnix fennséges lény és a tűz az alapja. Sokszor egy erdő is lángra kap spontán, hogy az elszáradt növények helyére utána a hamvakból újak nőhessenek ki, hiszen a föld alatt megbújó magoknak nem árt a fenti hőség. No meg látod nem illik hozzám ez az elem, pont így okozhatok meglepetést másoknak, és egyébként is részben véla vagyok, ami szintén indokolja, hogy érdekel ez az elem. Azért akárhogy is, én nem Rosetta vagyok, a druida vonal nem igazán van meg bennem. *Megy bele kicsit hosszabban a tűzkérdés fejtegetésébe.* -És egyébként is, biztosan neked is van olyan érdeklődési köröd, ami meglepne másokat, ami nem illik a sötét imidzs mellé. *Picit oldalra dönti a fejét, miközben lépdelnek lefelé a lépcsőn.*
Nicolas Demerest

Nicolas Demerest

Főkarakter : Kaen el Jericho
Hozzászólások száma : 782
Kaszt : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Auror_mentalista
Üzenőláda : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Tek4e2855367b48a9209012

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 09, 2011 9:19 am

Valaki szórakozhatott volna? *Kérdez vissza finoman mosolyogva.* Már biztosan a hamvak martaléka lenne, bár nem... úgy emlékszem te nem bántasz senkit, ehhez viszont nehezen összeegyeztethető a tűz, mint pusztító elem. *Azt meg sem hallja, hogy a lány esetleg mást is ismerhet. Nem féltékeny, egyszerűen nem érdekli, hogy milyen barátai vannak még a csöppnyi szépségnek.* Értem. Ám ez esetben hol keresselek, ha a társaságodra vágyom? *Teszi fel a messzemenőkig logikus kérdést. A puszit viszonozza, örömöt mutat, hogy sikerült meglepnie a leányzót.* Igazán semmiség. A reggeliről is szó lehet, bár én már elköltöttem még pirkadatkor, és az már jó régen volt. *A közbevetésre felkacag, ami furcsa, hiszen sokszor komoly.* Mánia? Ez csak beidegződés, mert a fekete elegáns, és minden alkalomhoz megfelelő. Auror vagyok, furcsán nézne ki, ha mustársárgában mennék démont vadászni. Egyébként is éjjeli bagoly vagyok, akkor tökéletesen megfelel, a hóember építés nem az én műfajom. *Elindulnak lefelé a lépcsőn, és közben a fiú felteszi, ami már régóta motoszkál benne.* Továbbra sem értem, miért a tűz? Béketűrőnek ismerlek, a tűz pedig azok sajátja, akiknek szenvedélyük a harag. Történetesen mint nekem... Kivételek persze akadnak.
Penelope Waylan

Penelope Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 09, 2011 9:00 am

*Ki is szúrja végül Nicolast, aki ugyan szokás szerint feketében van, de a fényeknek hála azért ki lehetett szúrni a sötétben is. A kérdésre elmosolyodik és megrántja a vállát.* -Nem tudhatom, akár valaki szórakozhatott is, meg egyébként is, nem csak téged ismerlek ám a suliban. *Incselkedik kicsit, nehogy elbízza magát a srác, azt a tévhitet követve, hogy más nem is keresheti fel a csinos fél-kobold lányt, csak ő.* -Igazából majdhogynem nincs is konkrét szobám, valahogy mindig elmaradt a beosztásom, szóval egyszerűen beköltöztem, aztán majd szólnak, ha nem jó így. *Vállránt, valahogy nem zavarja, hogy nincs konkrét szobája, legalább nincs sehol sem bejegyezve, hogy ő hol is lakik. Végigméri a szalamandra bőrt, majd elneveti magát.* -Hát nem is tudom, ez nekem jó, de másokra nézve...nagy veszélynek teszed ki szegényeket. *Mindenesetre elveszi az ajándékot, és persze a gyűrűre is felcsillan a szeme, végül két puszival köszöni meg a kedves gesztust.* -Azért persze köszönöm, kedves tőled, hogy gondoltál rám. *A kérdésre kicsit morfondírozik, majd elréved az egyik ablakon kifelé.* -Igazából nem sok mindent, gondoltam lemegyek reggelizni, persze tudom kicsit kései már erre az óra, de mondjuk korai ebéd, kései reggelivel összekötve. Jössz? *Pillant a srácra, és persze értékeli a bókot is.* -Te sem festesz rosszul, bár ez az állandó fekete mánia... Amúgy is sötét van, minek még tetézni? Egyébként is feketében, ha leesik a hó szó, ami szó, nagyon feltűnő leszel. *Céloz arra, hogy ugye Nicolas kedvelt tevékenysége elrejtőzni mások szeme elől, ami hóban, egy fekete zubbonyban nem túl egyszerű.*
Nicolas Demerest

Nicolas Demerest

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 09, 2011 8:51 am

*Hangokat hall a folyosó fordulójából, így arrafelé veszi az irányt. Amikor Penny feltűnik, akkor megáll, és bevárja őt. Szelíd mosollyal tűri a lángocskás beazonosítást, és vállat von.* Csak én... Miért, kit vártál? *Nicolas a változatosság kedvéért feketében van, afféle Piton jellegű állig begombolt talárban, lovaglócsizmában, és vívókesztyűben.* Pont téged kerestelek, de nem tudtam, hogy melyik szobában laksz. *Mivel nem egy kezdeményező fajta, nem ad puszit, majd ad a lány, ha akar. Ellenben a zubbony vászonbéléséből előkerül egy szépen kicserzett szalamandrabőr. Ezt nyújtja át a lánynak.* Gondoltam ez jól fog jönni a következő Armageddonnál, amit ránk idézel. Morzsold el, és a hatás nem várat majd magára. *Teszi hozzá cinkos mosollyal.* Megláttam, és eszembe jutottál. Volt még ott egy rubinköves gyűrű is, na de lekenyerezni mégsem akartalak, hiszen tudjuk, a pénz nem minden. *Besorol a lány mellé, és a folyosót fürkészi, majd visszapillant a lányra.* Mit terveztél mára? *Végigméri Pennyt, és akaratlanul is kiböki.* A múltkor cukit mondtam, most megkapod tőlem, csinos vagy. *Biccent derűsen.*

Penelope Waylan

Penelope Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 09, 2011 8:39 am

-Nem is igaz, annyira azért nem volt vészes az a reggeli incidens! *Lép ki nevetgélve az egyik lányszoba ajtaján, majd be is húzza maga mögött az ajtót. Valószínűleg még épp egy mondatot válthatott a szobatársával valamilyen szokásos katasztrófáról, amivel sulyotta az iskolát, de ez már nem lep meg lassan senkit sem, aki ismeri. A finoman szólva is tüzes leányzót így a kereső lángocska könnyedén megtalálja. Mint valami kis bogarat kezdi el először hessegetni.* -Na... *Meg nem égetné amúgy sem, hiszen elég magas szinten bírja a hőt, de azért mégis csak zavaró az ilyesmi. Hiába van lassan 11 mégis felettébb sötét és hűvös van a folyosón, ami nem csoda, hiszen jön a hideg. Fáklyák pislákolnak a falakon, próbálja kiszúrni ki is küldhette az apró keresőt, de ugye Nicolas remek rejtőzködő, így ha ő nem akarja, nem nagyon lehet észrevenni. Apró fél-koboldunk egyébként most jó meleg ruhában van, vastag csíkos (ciklámen, vörös) harisnya van rajta, egy zárt, de kényelmes, kicsit magasított sarkú cipellővel. Felette kb. térdig érő rakott szoknya, fekete-fehér színekből, felül pedig egy szintén csíkos felső ugyanolyan színösszeállításban, mint a harisnya. Kötött, meleg darab, de azért nem az a fiús pulcsi. Még egy vékonyabb, csini sálat is a nyakába dobott szintén vörösben, de kabát most nincs nála, szóval vélhetően nem kifelé indult.* - No szóval ki vagy, és mit is szeretnél? *Toppant egyet a lábával, próbálva belefúrni a szemét a sötétbe, miközben apró lángocskát idéz a tenyerébe, igyekezve úgy fókuszálva a fényt, mintha minimum egy fényszóróval pásztázna a folyosón.*
Nicolas Demerest

Nicolas Demerest

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 09, 2011 8:30 am

*Egy sötét árny suhan át a folyosón, lába szinte alig éri a talajt, olyan hatást kelt, mintha repülne. Néha kivillan egy halovány arc, de legtöbbször csak a fekete köpeny szárnyai látszódnak. Megáll bizonyos szobáknál, és vizsgálódik. Nem tudja, mit keressen, óvatosan cikázik ide-oda. A morranás ami a táskájából jön, leleplezheti őt, a meglepetés így oda, dühösen sziszeg rá a rejtekben lapuló démonra.* Nyughass, vagy kiraklak a mocsárban... *A familiáris kaffogó hangot kiadva szürcsölve szórakozik a fenyegetésen, mire az alak kesztyűs kézzel tarkón legyinti. A démon felháborodottan reppen ki a fészkéből, és ide-oda csapódva a falakon, próbál egyensúlyozni. Az illető bosszúsan sóhajtva veti hátra a csuklyáját, és egy keresőlángot indít el a folyosón, ami kiváló felderítő, hátha éppen a keresett lányba botlik.. Addig az árny türelmesen várakozik, karbafonja a kezét, és mered bele a sötétségbe. Fiús, fájdalmasan szép vonásain táncot járnak a fáklyák rebbenő lángjai.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

Főkarakter : perlita6@freemail.hu
Hozzászólások száma : 6579
Kaszt : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Druida_ereklyevadasz
Üzenőláda : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Tek5177c71f872575175299

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 02, 2011 2:59 pm

*Kicsit mosolyog a lányon, miközben hallgatja őt, majd vidáman válaszol.* - Igen is, meg nem is. Mennyire értesz a Pszionikus mágiához? Légmágiához? *Kérdez vissza, a tanulást illetően. Természetesen egyáltalán nem henceg, neki szükséglete, hogy fellebegjen, különben ott állna az ablak előtt, alul, semmit se látva, a sötétben. Hiszen kobold! Nincsen egy méter magas! Hallgatja az álmot, mire kissé összeborzolódik a szemöldöke, ahogy összehúzza azt a homlokán.*
- Álom? Miféle álom?... Jézus, óra! *Jön hirtelen a felismerés, amikor a a lány előkeres egy órarendet és elé tartja.* - Nekem is órám van, Lélekszimpátia, és jó távol van a terem... Szóval, ha tudsz teleportálni, repülni, bármi, akkor uzsgyi! *Mondja gyorsan a lány, és azonnal leugrik a párkányról, persze nem kifelé az ablakon, nem akarja a szívrohamot hozni a lányra, sem itt hagyni. Gyorsan megidéz egy viharmadarat, ami egy nagytestű madár és egy koboldot a hátán és egy lányt a karmaiban simán elbír, és azzal száguldanak, hacsak Isabella nem fél a magasságtól, mert akkor csak Rosetta repülget a folyosókon, mutatva az utat, és Bella feltehetően... Szalad.*
Isabella Newton

Isabella Newton

Hozzászólások száma : 1518
Kaszt : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Illuzionista_boszorkany
Üzenőláda : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Tek50e6b7ce20eb38841599

Titulus: Az Év Diákja 2012.

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 02, 2011 2:53 pm

*Bella tényleg elcsodálkozik és habár már kisi kora óta beleszületett a varázsvilágba, az árvaházba nem sűrűn közlekedtek a levegőben a dolgozók, sem a gyerekek. Néhány gyereknek volt különleges képessége és bizony volt, aki a levegőt tudta uralni, de nem hencegett a többi diák előtt ezzel. Persze Bella nem gondolja, hogy Rosetta henceg, hiszen bizonyára neki természetes ez a közelekedési mód. Főleg, hogy igen aprócska termetű, biztos, hogy nem ember.*
- Nem, beleszülettem a varázsvilágban, csak hát nálunk nem sokan rohangáltak a levegőben * neveti el magát Bella és azt a helyet nézi, ahol Rosetta felemelkedett.*
~Wow! De jó lenne ezt megtanulni!~*gondolja, majd Rose-ra néz és fel is teszi a kérdést:*
- Ezt meg lehet tanulni? * elég érdeklődő típus és persze kíváncsi is és ez a csillogás ki is ül a szemére. Kiderül, hogy a furcsa kis csikó igen csak jól van, élvezi az életet meg minden.*
- Nos, ennek örülök * biccent a lány mosolyogva, majd szóba hozza a Ködfenyvest is.*
- Igen, ki akartam menni meglátogatni Tűzkarmot, csak aztán rossz ösvényen fordultam le, vagy nem tudom. Bekerültem a ködbe, aztán volt egy furcsa álmom. De utána visszataláltam a Kúriába. És szerencsére nem kaptak el, mert volt vagy éjfél,mire visszaértem a szobámba * meséli el röviden a lány a történetét és reméli, hogy Rosetta nem fogja beköpni. Ekkor pislog Bella az órájára, majd felsikkant.*
- Bakker, megint el fogok késni óráról. Nem tudod véletlenül ,hogy... * kotor kicsit a táskájába a lány, majd előveszi az órarendjét és Rose orra alá dugja:*
- ... hol van ez a terem? * néz esdeklően a lányra Bella és reméli, hogy mivel múltkor is együtt mentek órára, Rose-nak esetleg most is ugyanez az órája kezdődik egészkor.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 02, 2011 2:42 pm

*Mikor a lány mosolyogva fogadja, kissé megnyugszik, és visszamosolyog rá, habár a szájeltátott csodálkozásra csak halkan kuncogva legyint. * - Nem kell mindene így meglepődni, ez igazán nem volt nagy kunszt! Ugye csak most ismerkedsz a varázsvilággal, azért új neked minden? Tűzkarom jól van, meglepően jól, habár még a többi csikóhoz nem mehet be, de egészsége örvendez, legalább is tegnap jól volt, biztosan nem történt azóta semmi baj. *Mosolyogja a lány, aztán a szemöldöke picit felfut, és megdönti a fejét.* - Eltévedtél? Lehet nem kéne még nagyon egyedül mászkálnod kint. Hat után jártál a Ködfenyvesbe? Mert akkor nem csoda, hogy eltévedtél... Mesélj, mi történt? *Kedvesen kérdez, nem követelőzően, inkább úgy, hogy a lány bizalommal nyíljon meg előtte, nyugodtan mesélhet, hogy mi a fene is volt érdekes abban a sétában. Habár kint sok minden lehet érdekes... Mind a lények, mind a diákok, hogyha éppen egy olyannal futunk össze.*
Isabella Newton

Isabella Newton

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 02, 2011 2:34 pm

*Bella nézelődését egy igen ismerős - talán az iskolában az eddig legismerősebb -hang üti meg: Rosetta hangja. Na igen, volt egy "kellemes" kalandja a lánnyal,ami igen csak megmaradt a szívében. Megfordul, hiszen nem ijedt meg, a lány hangja kellemes meglepetés volt neki az üres folyosón. Egy széles mosoly kerül arcára és világoskék szeme is megcsillan.*
- Nahát, Rosetta! Szia! * köszönti a lányt kedves mosollyal, majd teljes testével a lány felé fordul. Egy kis ideig eltátja a száját, mikor Rosetta csak úgy odalebeg az ablakpárkányhoz, majd lecsüccsen rá.*
- Wáó... * suttogja a lányt, majd nyel egyet és ismét kedves mosollyal néz a lányra.*
- Hogyne, minden rendben. Tetszik a suli meg minden, csak még nem sok embert ismerek. Hogy van Tűzkarom? Múltkor meg akartam látogatni, csak * megköszörüli a torkát, hogy szégyenét kicsit leplezze * - eltévedtem. De volt egy érdekes sétám a Ködfenyvesben * pislog ki a lány az ablakon és kicsit meg is borzong, bár ezt nem biztos, hogy Rosetta észreveszi.*
Rosetta Waylan

Rosetta Waylan

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 02, 2011 2:29 pm

*A koboldlány csendesen sétálgat az iskola területén, igazából a könyvtárba volt, aztán feljött a szobájába, és most újra a könyvtárba igyekszik. A kezében ott lapul az oroszlános gyűrű, aminek a titkát még nem nagyon sikerült megfejtenie. Mikor észreveszi a kék hajú leányzót - aki épp ezért eéggé feltűnő jelenség, elüt az iskola falaitól -, azonnal lassít, és odaszól neki.*
- Isabella! *A hangja barátságos, nem akarja a szívrohamot hozni a lányra. Eléggé furcsa volt az első találkozásuk, finoman mondva, így túl sok mindent nem tud a lányról.* - Minden rendben? *Kérdez gyorsan, miközben mellé lép a talpa eltávolodik a földtől, és odalebeg az ablakpárkányhoz, hogy lecsüccsenjen a belső részre, és így nagyjából egy szintben lesznek. Nagyjából.*
Isabella Newton

Isabella Newton

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Okt. 02, 2011 2:22 pm

*Bella megint kószál. Viszont mióta ideérkezett az iskolába, sikerült megtanulnia, hogy a harmadik emeltre hogyan juthat el. És most ismét itt van. Éppen vándorolgat a folyosón, a szobákat nézegetve, hogy vajon hol van még üres hely, hova fog bekerülni és esetleg arra is számít, hogy valaki kikukkant a szobákból és megsajnálja.Persze ki tudja, hogy ilyenkor ki mit csinál,mindenesetre neki most csak 5 órától van órája, így még van egy kis szabad ideje,amit kószálással tölt el.Általában a legtöbb idejét tényleg kószálással tölti el. Egy egyszerű rövidnadrág van rajta és egy csinos top. Mivel most igen csak jó idő van, kihasználja az utolsó napsugarakat is. És mikor elhalad az egyik ablak mellett, meg is áll ott és kifelé nézelődve kémleli a tájat.*
Ann Harvard
Diák
Ann Harvard

Hozzászólások száma : 151
Kaszt : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Jos
Üzenőláda : Harmadik emeleti folyosók - Page 6 B08b687
Hétköznapok
Gyermeki én: ]

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 2:35 pm

// Itt vagyok, bocsi : / //

- Ki csattog? *Teszi fel a jogos kérdést. Igaz, hogy korábban ő kötött bele a lányba, de nem igazán volt kedve erről vitatkozni.* - Tudod mit? Én kötöttem beléd... *Sóhajt lemondóan, és észre sem veszi, hogy lecsúszik a törölköző a válláról. Lehajol, és felveszi, a vállára teríti - közben pedig azon tűnődik, hogyan lehet a sértődés veszélye nélkül felszívódni.
Persze az mégiscsak illetlenség lenne, ha ezt a lépést is ő tenné meg, lévén igaz, hogy ő kezdett el akadékoskodni. Persze a másik lány a butább - ehhez kétség sem fér ugyebár - de egyszerűbb ráhagyni... Abból nem lehet baj.*
- Nyalóka?... *Kérdezi, amikor a lány felmutatja a két nyalánkságot.* - Rongálja a fogad... *Csóválja meg a fejét, és szomorúan kinéz az ablakon. A cukrot - nem túl nőies módon - egy nagy ívben kiköpi az udvarra, és elővesz egy jobb ízűt.*
http://www.chatelleroux.freeblog.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 1:53 pm

- Na. Most meg úgy csattogsz, mintha minimum én kezdtem volna. Mind a ketten tudjuk, hogy te kötöttél belém, én meg nem fogok itt lelkizni veled, hogy mi bántja a lelkecskédet, ha nem tudsz egyszerűen továbbmenni. Arra pedig alighanem elég jót nevetne, hogy Ann idősebb nála - még ha véletlen igaz is, Lisa fog tovább élni, ehhez sok kétség nem fér.* - Neked meg jobban kéne magad elé figyelni. *Zárja le a témát, és ugyebár visszafordul az ablakpárkányhoz. Neki nem is kéne varázstárgyért nyúlkálnia, csak a száját kell kinyitnia, és a fejpántjának hála fújhatná is a tüzet a lányra... De persze felesleges.* - Kössz, most nem. *Rázza meg a fejét a kínálásra, és két nyalókát bányász elő a zsebéből, felmutatva, hogy ő inkább azt pártolja. Az egyiket azért persze Ann felé nyújtja.*

//fagy szerintem, mert Ann eltűnt//
Ann Harvard
Diák
Ann Harvard

Hétköznapok

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 1:47 pm

- Jaj, az istenért, ne okoskodj már! *Fakad ki, mert olyan szinten irritálja a lány tudálékoskodása, hogy azzal semmit nem tud kezdeni. Körülbelül olyan értelmi szinten állhat, mint az óvodából frissiben kikerült gyerekek - legalábbis a hanghordozásból pontosan ez volt leszűrhető. Anna nevetni kezd, biztosra veszi, hogy idősebb a kis fruskánál, aki a hálójába akadt. Idősebb, de okosabb is. Most éppen azt ecseteli, hogy kit mikor vesz észre, amikor háttal van - micsoda? Fene, aki érti ezt az egész maszlagot, amit összehord ez a lány itt.*
- Mi van? Én csak szimplán sétáltam a folyosón, te meg itt ácsorogtál. Nem kéne az út közepén ácsorogni... *Vonta le a konzekvenciát, és a talárjába túrt, hátha talál valami jó kis varázstárgyat, amivel egy csöppet elintézheti. Nem volt semmi, csak egy zacskó cukor - ezt bányássza elő, majd bekap egy darabot, és a lány felé nyújtja.*
- Cukrot? *Próbál kezdeményezni, bár ki tudja, mekkora sikerrel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 1:37 pm

- Mást nem nagyon tudok levenni abból, hogy nem vagy képes kikerülni, elvégre egészen biztosan az én hibám. *Ő ugyan nem hisztizik - halálos nyugalommal kitárja a karjait, majd bólint.* - Egyértelmű. Öt szem egészen biztosan kevés ahhoz, hogy kiszúrjak vele valakit, aki utána egyetlen hang nélkül tűnik el egy másodperc alatt. *Bólogat lelkesen. Daimónja szeme közben egyre inkább elkerekedik a másik lány hülyeségén.* - Én háttal voltam, cukorbogár. Szerintem nem elvárható tőlem, hogy ígyis észrevegyelek. Ettől függetlenül persze megtettem, de gondoltam ha neked a szemed előtt vagyok, akkor talán csak észreveszel, és kikerülsz. De úgy látszik, túlságosan magasnak ítéltem meg az értelmi szinted, ezért bocsánatot kérek. Az én hibám, nem vagyok elég jó emberismerő. *Azzal megrántja a vállát, és visszatér az ablakpárkányhoz. Végigtapogatja a következőt is, keresi a karkötőt, miközben a tekintete a tájra téved.* ~ Repülni kellene majd... Akár láthatatlanul, de igazán repülhetnénk egy kicsit. ~
Ann Harvard
Diák
Ann Harvard

Hétköznapok

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 1:28 pm

- Csakis azt akartam mondani, hogy kövér vagy… *Fintorog egy sort, és lekezelően végigpillant a lányon. Nem igazán szívleli az efféle hisztérikákat, ennél jobban már csak azt utálja, ha valaki a saját súlyáról tett becsmérlő megjegyzéseket – épp ezért nem mondhatni, hogy a lány megjelenése felvillanyozta volna.
Abban persze igaza volt, hogy senki nincs volt a folyosón, lényegében ketten ácsorognak arrafelé.*
- Ott volt valaki, csak nem vetted észre. *Jelenti ki, holott pontosan a tudatában van annak, hogy semmiféle valóságalapja nincsen annak, amit mond. Idegesítő egy lány ez, akibe belebotlott, egyszerűbb lenne továbbmenni a fürdőhelyiségek felé – és kevesebb vitatkozással is járna.*
- Te vagy a vak. Csak ácsorogsz itt, észre sem veszed, ha beléd ütközik valaki. *Vág vissza, és pár lépéssel hátrál, hogy azért – biztos, ami biztos – kartávolságon kívül maradhasson.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 12:59 pm

*Persze meghallja a lépteket, de jelenleg, keresés közben nem foglalkozik velük. Nézi a földet a fal mellett, hátha oda rúgta valaki a karkötőt... Bár alighanem ha ennyire látható helyen lenne, már rég felvette volna valaki. Igazából nem is annyira az ékszer a fontos, inkább csak az időt húzza még, ürügyeket talál, hogy ne kelljen mennie. Nehéz szívvel hagyja azért itt az iskolát, még akkor is, ha azon kívül sem unatkozik. Ekkor viszont valaki nekimegy, mire felvonja a szemöldökét. Angyalian elmosolyodik, csípőre teszi a kezeit, és kicsit félredönti a fejét.* - Óóó! Micsoda kedves kis megfogalmazás arra, hogy kövér vagyok! Köszönöm szépen a felvilágosítást, mostmár én is látom, hogy annyira elállom az utat, hogy még véletlenül sem lehet elférni mellettem, és egyszerűen kikerülni. A szememmel is valami probléma lehet, mivel ezt a többesszámú "emberek" dolgot nem tudom felfedezni a folyosón. De gondolom a te szemeddel minden rendben van, hogy nem tudsz észrevenni valakit a folyosó közepén, szóval... honnan szereztél ennyire jó lencséket? Nekem is kellene. *Őszinte csodálkozást és reményt tettet, hogy megtudja majd, hogyan tud javítani a szeme világán.*
Ann Harvard
Diák
Ann Harvard

Hétköznapok

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 12:50 pm

*Vasárnap volt, tulajdonképpen semmi érdemlegesebb dolga nem akad éppen Annának, ezért jött a határozás, hogy elmegy fürdeni – kínos ugyan, de ennek tegnap nem ejtette szerét. Épp ezért ballag most a teljesen üres harmadik emeleti folyosón, kicsit szórakozott jellemmel – ugyanis azt sem veszi észre, hogy a megfelelő iránytól jócskán elkanyarodik már.
Mégsem teljesen üres a folyosó, de ezt ő még nem veszi észre – álmatag arccal megy a kövön, az ablakon beszűrődő fénysugarakat bámulva. Giccses a látvány, de igéző: egyszerűen nem lehet máshová nézni.
Csak akkor eszmél fel, amikor beleütközik egy nagy, puha valamibe. Szemeivel furcsállva méri végig a testet: egy szőke hajú, fehér bőrű lány, egyáltalán nem ismerős a számára. Gyorsan hátrál pár lépést, és nem túl szívélyes hangon köszön.*
- Miért állsz itt? Feltartod az embereket… *Közölte, holott senki nincs a folyosón akkor. Valójában nagyon nincs ma jó kedve, de igyekszik, hogy ne az ismeretlen idegenen kerüljön levezetésre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeVas. Aug. 28, 2011 12:41 pm

- Biztos vagy benne, hogy itt hagytuk el? - Dehogy vagyok benne biztos. Csak megérzés. - És nem lenne egyszerűbb begyűjtőbűbájjal ellenőrizni, hogy itt van-e, aztán menni másfelé? - De igen, egyszerűbbnek minden bizonnyal egyszerűbb lenne. De nem sietünk sehová... vagy szerinted igen? *Nyújtózkodik egy kicsit, majd újra lehajol, az ablakpárkányt is áttapogatva. Egy karkötőt keresnek már egy ideje, de nem hajlandó mágiával rásegíteni... ami az egész iskolát átkutatva azért elég hasznos lenne. De nem szorítja az idő, szóval nincs oka nagyon sietni. Mikor nem találja meg, megvonja a vállát, és tovább sétál. A zsebéből kilóg egy levél vége, de nem tudni, kinek szánja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 8:02 pm

*A kiáltás után egy holló reppen a vállára, mire megrezzen, és ideges, hessegető mozdulattal megpróbálja elzavarni az állatot. Aztán Gis hangját is meghallja, mire megfordul, és a lányra pislog. Tekintete végigfut a másik ruházatán, és ez egy elismerő hümmögést vált ki belőle. Aztán ugye a csaj megmutatja, melyik az ő hálója, mire elhúzza a száját.* - Ha tudtam volna, melyikben laksz, nyilván nem az üvöltözéssel kezdtem volna. Amúgy azért jöttem, hogy lerángassalak a Jeniliába, mert azt mondtad, nem ismered, márpedig az igazán kihagyhatatlan, mert szinte mindenki ismeri. Szóval le kellene jönnöd velem. De látom egyébként is készültél valahová. *Az utolsó mondat kérdő hangnemmel párosul. A leégetéses dologra felnevet, és ő is a kikukucskáló lányra pillant, és még rá is kacsint, mire az felháborodottan visszahúzódik a helyiségbe.* - Szerinted engem érdekel, ki mit gondol? *teszi fel a költői kérdést.* - Ejnye, Gis, hát még mindig nem ismersz? *nevet. A kérdésre megint nevet.* - Nos, nem annyira. Annyira. De büszke vagyok rá, hogy az az izé nem dobott le, mert már vagy tíz éve nem ültem lovon *vallja be zavartan. A célozgatásra elhúzza a száját.* - Pedig már éppen reménykedni kezdtem... Majd lent elmondom. Szóóóval, akár mehetünk is *mondja, és ha minden igaz, el is vonulnak a teaházba. De persze nem a teaház része érdekli őket... Legalábbis Kament biztosan nem.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 7:32 pm

*Időközben túlesett egy szobabeosztáson, zuhanyzáson, hajmosáson és átöltözésen. Enyhe gyöngyvirág illat lengi körül (mert utálja az erőteljes illatokat) a lányt, aki vigyorogva ácsorog Kamen mögött a folyosón miközben a hollója ott pihen a vállán. Érdeklődve figyeli, hogy Kamen mit toporog össze-vissza, majd a nevét üvöltik közelebb lép a fiúhoz, a madár átreppen a másik vállára, és Gis végre megszólal.* -Ne üvölts Kamen, itt állok mögötted. Egyébként, ha engem keresnél egyszerűbb lett volna ott kopognod, már ha ott lennék.* Átnyúl a fiú másik (madármentes válla) felett, és úgy mutat fintorogva a Makákó háló ajtajára.* -Különben meg nem szeretném, ha a te jóvoltodból ismernének meg. Szóval ki vele. Miért kerestél? *Csipkelődős hangnemben beszél egyébként, ha Kam megfordul akkor láthatja a lány öltözékét, ami egy fekete-fehér csíkos szoknya mivel a lány épp arra készült, hogy elhívja Patet bulizni, hiszen ha már itt van meg kell ünnepelni, nem igaz?* -Egyébként ezzel a húzással magadat égetted le.* Pillant az egyik szobából kikukucskáló lányra.* -Egyébként még mindig nagyra vagy magaddal az állatutálos-lovaglós dologgal? Mert ha igen akkor kímélj meg a megjegyzéseidtől. Viszont van valami, amit múltkor nem volt alkalmad elmondani. *Erősen célozgat arra, hogy csókolózás közben rájuk nyitottak így Kamennek nem volt lehetősége elmondani azt, amit a lány kért.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Aug. 27, 2011 7:13 pm

*Egy Kamen Grozdan Branimir toporog bizonytalanul a harmadik emeleti folyosón. Egy meglehetősen nagy problémával kell szembenéznie: halvány lila gőze sincs, hogy mégis melyik lehet a keresett személy szobája. Ha az unokatesója itt lenne, biztos elő tudna szedni valami iratot, amiben megvan, hogy melyik a lány szobája, de Yan éppen Görögországban nyaral. Szóval szuper. Toporog még egy sort, majd vállat von, és mély levegőt vesz.* - GISELLE MARCEAU!!! *kiált fel teljes tüdőből. Hangja nagyjából - hála a folyosó visszhangzásának vélhetően a közelben lévő hét-nyolc szobában meg lehet hallani. Egy elmebeteg üvöltözik a folyosón. Bizonyára az összes lány nagy örömmel veszi tudomásul a tényt. Egyébként a fekete hajú sráctól - aki időközben átvedlett: egy fekete térdnadrág van rajta, az övtáskája, meg másik oldalt a tőre, valamint egy fekete-fehér kondi és a fekete, csukyás, satöbbi satöbbi pulóvere, ami nagy kedvence az utóbbi időben - csak két ajtónyira van a keresett szoba, de ugye erről neki fogalma sincs. Minden esetre most csak ácsorog ott, és várja, hogy a keresett személy kidugja az orrát az egyik ajtón. Ha ez nem történik meg, még képes, és bekopog minden hálóba...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeSzer. Aug. 24, 2011 2:51 pm

*Figyelmesen hallgatja a szabályokat, és bólogat. Az elméjében szinte rögtön felbukkan a kép, hogy hogy is nézhetnek ki a szobák. Aztán ugye nézelődés, majd felérnek a harmadikra, ahogyan számolja.* - Hm, remélem a Fehér tigrisé itt van, nagyon jól hangzik *mosolyog a lányra. Az a legszimpatikusabb név az összes közül. Ezen felül az egyik kedvenc állata a fehér bengáli tigris. Tehát innentől nem is kérdéses, melyiket választja.* - Annyira nem. Bulgáriában lakunk, az alsó határ mellett, a tengertől nem messze *mondja. Aztán, ha Brenda kinyitja az ajtót, kíváncsian belép, és rögtön nekilát, hogy feltérképezze a közös helyiséget, majd a saját helyét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitimeSzer. Aug. 24, 2011 2:42 pm

*Mivel ugye listát nézi mosolyog és várja a kérdéseit. Biztos fog még ezen kívül ttalálkozni Neddel olyan más. Csak vár és vár és vár ugye bár* - A szabályok? Igazság szerint konkrétan annyi 10 utánugye nem lehet kint járkálni Jeniliában és a Központi termekbe mehetsz, 10 után azt hiszem ennyi. A szobádban az órarended majd az éjjeli szekrényen fogod megtalálni 4-en laknak vagy is úgy hogy nyolcan egy szobában, de ketté van szedve bal és jobb oldali rész. Szóval így 4-4 re van osztva. Az user szét van szedve szóval elnézést.*Feleli magyarázkodóan és komolyan és örül az új diákoknak akik mindig érdeklődőek elindulnak a szobák felé szóval, elindulnak a harmadik emelet felé a szobákhoz.* - Nos vannak szobák amiket választani lehet ilyen például az Anakonda háló, Fehér tigris háló, Vörös Róka háló csak párat sorolok fel nem tudom melyiknek van itt a kulcsa.*Mondja szerényen majd ugye előveszi a zsebéből.* - Hosszú utadat kipihenheted majd a szobában. Messziről érkeztél?*Érdeklődik felőle, majd ugye közben a kulcsot keresi.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Harmadik emeleti folyosók   Harmadik emeleti folyosók - Page 6 Icon_minitime

Harmadik emeleti folyosók
Vissza az elejére 
6 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next
 Similar topics
-

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola :: Arhivum :: Arhivum :: Kúria :: Harmadik emelet-
Ugrás: