Leírás | |
Staff | |
Ki van itt? | Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (299 fő) Hétf. Okt. 28, 2024 3:55 am-kor volt itt.
|
Statistics | Összesen 2484 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Sweet Krytal
Jelenleg összesen 505860 hozzászólás olvasható. in 1980 subjects
|
|
| Várószobák - lányok | |
|
+215Nia Boyanov Felicity Artmenson Ashley Emma Goldworthy Marala Yankov Alexandra Sirov Aylan Raven Alise Ellwood Boris Casimir Pavlov Valeriel Ravenwood Blair St. Claire Elyse Rollins Kara Langlois Yekaterina N. Fyodorov Celia D'cruze Samantha Radoslava Sophie Wendaline Natalia Tatiana Ridolf Anelie Mei Xi Artemis Taylor Cat R. Morgan Lycoris de la Vega Mizore Akayashita Jess Morgenstern Azariel Achard Isabella Woan Nessie di Alsiera James Ravenwood Alfons Gerard Elisabett Mandle Eldunary Aysa Niagara Jovona Isabella Newton Akira Chouko Ravenna Evernight Ruzha Violeta Krasimira Alina Suniti Diana Durst Lorraine Betranche Ruka Nightwine Sehrezat Dorime Teodora Yana Teodora Zhaklina Demian Emil Deyan Milena Lyudmia Evelia Ismere Rosalie Evdokiya Lyla Valadimir Ashley Raya Jenna Shot Nemir Growal Mélissa Ognyana Sophia Zenovia Lila Whyet Anastazia Yorgos Molly Grozda Anne Wulner Alice Wantroose Myrabell Clows Alice Corvin Prince Tamer Adanien Ilfirin Kelly Fender Rory L. Milborrow-Quenell Effy Siggers Regina Ruosin Lorainne King Yeo Jung-hwa Betti Smarc Lismine Lockwood Heloise Dirth Rosetta Waylan Ann Harvard Daran Fila Chirs Isabella Wekesa Kádár Enikő Angel Sofiya Luna Eduarda Andréa Bontavier Annabelinda Hortingberg Kloé Nikolina Yordanka Yashasi-Lily Sparrow Jessica Westlive Caroline Peony Magdalena Kristina Olivia Winchester Lina Wierro Parti Nancy Lina Constance Thanatos Ekaterina Astahova Laura Wylee Natalie Steel Carly Bella Keith Simonette Mistique Vineth Aeryn Baker Delia Kamini Nada Nathaly Holloway Emily Kyra Beawer Liloo W. McNamara Victoria Flame Zandra Merilyn Rexana Aeris Cortunus Mason Peers Kalandmester Hua Xiangfeng Lola Hugley Maybell Flover Madison Masami Sora Lilith Draver Airie von Nandori Katie Wells Sarah Wood Rosalin Aljana Nessa Noir Andraste Miley Hortingberg Lizbeth Westlive Ada Westlive Izolda Green Mary N. Juliett Belnis Undomiel Irina Yuliana Bianca Phelps-Blamely Winnifred Anderson Jack Darkfield Senilla Rachel Roseberg Amelia Davenport Mandala Yoriko Tahiti Hallbjörn B. Laxness Akarei Náhámmi Anika Azariel Katherine Mary Black Selene Ashley Northingham Dana Leathermoon Toportyán Zakariás Mariya Zaharina Clare Sparkle Arabella Jagusia Delilah Coulter Summer Crannion Senna Marsine - archiv Tőkés Szandi Sarah Madelpech Lily B. Well Kelsey Edison Narina Nervosa Spirit Oldevent Rayko S Dragomir - archiv Dorina Fincza Corinne Franziska Weis Elisaveta Mira Teca Moon Ebigel Ches Yasmine S. Moore Samuel J. Colwell Effie Ginger Delaney Loretta Q. Alvord Zaina Viktória Tilda Jared Frost-archív Candace Flora Crystalmoon Anthon Duke Roseberg Lynette Stelly Violette Offilya Ramirez Chiyori Kiryuu - archiv Cornelia Donata Berker Mikolaj Anne Holiday Lilyana Marinova Safira Desierto Andrea Tabassum Nikorina Grozda Liliya Darina Amaril Gwyneth Elena Angel Olívia Springfield - Alli Cecil Krimhilde Torina Foster Mira Rose Lumiére Etoiles Lorelei Hemplesley Sarah Ilda Katerina Svetlana Barbie L. Noelle Pinkie Violet Bogdana Fred Jackson Anna Ivanov Lola Lois Burn Aaron Drawer - Allidon Elizabet Kingston Sylvia Ramondova Han Jaejoong Varvara Gabriella Collie Wanda Dorcas Gloria Kyoko Tsuki Anaze White Bella Stackhouse Gerard Darkrain - archiv Lola Eloisa Sanchia - arc Ivona Ivanovna Rupert Rankle Laima O'relle Rose Leanders Leona Arts Pierre Bontavier Cerridwen Paderau Afon Ayla Madyzyn Thalia J. Carrere Anastazia Drawer Esmée Diane Gervaise Jennyfer Clerence Ann-Tabitha Serenity Fenella Alice Demonic Jasna Novarro Medison Kreehl Rowan Stanford - archiv Ashley Christable Cirelin de Sovalon 219 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cirelin de Sovalon Alapító
Főkarakter : főkarakter Hozzászólások száma : 20319 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Várószobák - lányok Vas. Júl. 12, 2009 3:49 pm | |
| First topic message reminder :Afféle átvezető szoba. Minden újonnan érkezett diák, akit egy prefektus körbevezet, először itt kap szállást, arra a kis időre, amíg meg nem történik az iskolába való adminisztrálása, és sikerül neki megfelelő szobát, illetve közeget találni. Ez 1-2 napot vehet igénybe, diáktól függően, és persze az érkezők mennyiségétől függően. Több szoba van itt, melyek egybe nyílnak. Középen egy kisebb hall, afféle központi kis társalgó, ebből nyílnak a négy ágyas szobák, ahol időlegesen alhatnak a diákok. írta Cirelin de Sovalon
Lakók : Erisztid Train (10+ hsz) - Belsirion => Dorotea Dipika (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Merynn Readman (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Clayre Wylaan (5 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Linda Gold (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Dione Phaedra Moana (9 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Kassai Laura (8 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Hold Kármen Katei (10+ hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Natalia Jovovich (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Rosine Cosette (10 hsz) - Eramir Marion A.de Chateaubriand (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Kamilla Dóra (7 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Yasmin Rozanne (2 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sava Aleksandar (6 hsz) - Eramir Elle Bishop (2 hsz) - Eramir Leona Scarlet (3 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Emma Kristine Grigorre (6 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Kyra Moon (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Bajkai Melinda (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Juliet Qmans (5 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Liliana Colene (2 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Svetlana L. Teodora (3 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Hristina Dessislava (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Svetlana Milena (10+ hsz) -Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Sakura Chiyoki Well (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Irina Nadezhda Porcelain (8 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Amarille Voluptas (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Tiny Tinka (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Hanna Oksanen (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Fehér Angelika (10+ hsz) - Allidon => Maya Swahova (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Nerina Diria (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Carolina Griffen (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Daphne Bishop (10 hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Milena Rayna (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Renee Anchal Lefyé (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Helena Leays (10+ hsz) - Allidon Jessica Sánchez (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Samantha Cooper (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Donka Lidiya Snezhana (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Rada Ekaterina (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Elyne Hatfield (6 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Nikol Grigor (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Leila Silverfrost (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Amy Lovegood (4 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lothus Nofertum (10+ hsz) - Allidon => Raya Nedelya (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Isabella P. Hayden (8 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lilyana Yordana (6 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Fenella Alice Demonic (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Jennyfer Clerence (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Rose Leanders (10 hsz) - Allidon => Lana Laine (3 hsz) - Belsirion Bella Stackhouse (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Bonnie Bass (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Yvonne Rouflaquette (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Kyoko Tsuki (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Mariah Nasrin (1 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Anett Clumann (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Brittany Wells (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Violet Bogdana (10+ hsz) - Belsirion => Barbie L. Noelle Pinkie (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Lorelei Hemplesley (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Elena Angel (10+ hsz) - Naxeldir => Lynette Stelly (10+ hsz) - Allidon => Effie Ginger Delaney (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Ludasi Emili (3 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Selena Angel (10+ hsz) - Naxeldir => Ebigel Ches (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Teca Moon (10+ hsz) - Eramir => Narina Nervosa (4 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Kelsey Edison (7 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sarah Madelpech (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Mariya Zaharina (10+ hsz) - Naxeldir => Angéle Flox des Pres (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Aylin Aygül (3 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lilith Draver (10+ hsz) - Allidon => Delia Kamini Nada (10+ hsz) - Belsirion => Natalie Steel (6 hsz) - Allidon Parti Nancy (9 hsz) - Allidon Olivia Winchester (8 hsz) - Allidon Jessica Westlive (10+ hsz) - Allidon => Yashasi-Lily Sparrow (7 hsz) - Allidon Daphne Cruser (10+ hsz) - Eramir => Luna Eduarda (10+ hsz) - Allidon => Rosalie Serefine (2 hsz) - Allidon Aramis Morrigan (7 hsz) - Allidon Csiga Rebeka (10+ hsz) - Allidon => Anne Wulner (9 hsz) - Allidon Anastazia Yorgos (8 hsz) - Eramir (multi) Mélissa Ognyana (6 hsz) - Eramir Evelia Ismere - Allidon Ravenna Evernight - Belsirion Diana Durst - Belsirion Mizore Akayashita - Allidon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 04, 2010 6:40 pm-kor. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Márc. 18, 2011 8:06 pm | |
| - Rendben, az Aligátor hálóban megtalálsz, ha kellek, de egyébként bármelyik prefektustól vagy diákképviselőtől segítséget kérhetsz, ha úgy adódna, mindenki nagyon segítőkész. *Biztosítja a lányt.* - Na de akkor szia! *Int még felé, majd sarkon fordul, és elsiet, ki tudja, merre.* | |
| | | Anne Wulner Diák
Hozzászólások száma : 9 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Márc. 18, 2011 7:58 pm | |
| -Nem nem hiszem.*válaszol.*-Nyugodtan menj! Gondolom te is biztosan fáradt vagy. Aztán engem meg még biztos meglátogat a nővérkém és útbaigazít ha valamit nem tudok. De egyszer csak úgy barátilad is megihatnánk egy teát, vagy ilyesmit.*Mondja kedvessen.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
Főkarakter : Camryn Lilleyman Hozzászólások száma : 6113 Kaszt : Üzenőláda : Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Márc. 18, 2011 7:54 pm | |
| - Nem, azt hiszem, egyelőre nincs. *Rázza meg a fejét, és tényleg nem jut az eszébe semmi több. Keres a lánynak egy üres ágyat, majd az éjjeliszekrényen lévő órarendre pillant.* - Ja, és az órák! Szóval... jobban jársz, ha mindenre készülsz, vannak elég kemény tanárok. *Fintorog az égre, majd elmosolyodik.* - Köszönöm, remek volt! Ma Asztrál-Mentál mágia volt, ami mondjuk nem az, amiből profi vagyok, de ment. Szóval érted. *Vonja meg a vállát, majd az órájára pillant.* - Van még valami kérdésed? | |
| | | Anne Wulner Diák
Hozzászólások száma : 9 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Pént. Márc. 18, 2011 7:52 pm | |
| *Anne válaszol.*-Egész jól, bár a hőmérséklet nagyon rossz volt. És eléggé fárasztó is az út.*-Értem.*Teszi hozzá, amikor Emily az elszállásáról beszél.*-Van még valami tudni való?*Kérdezi mégegyszer.*-Milyen napod volt?*Kérdezz ő is egy kedves kérdést.* | |
| | | Alice Wantroose Diák
Hozzászólások száma : 50 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszom:D
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Csüt. Márc. 17, 2011 2:19 pm | |
| *Alice mikor a lány megérkezik feláll és mosolyogva megy mutatni a bőröndjeit.*-Igen itt van mindenem ebben a sarokban. Már nagyon várom hova kerülök-*mondta mosolyogva és a pulcsiját betette az egyik táskájába.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Csüt. Márc. 17, 2011 2:01 pm | |
| *Dudorászva közelít a Várószobák felé, saját hálója felől. Ismét nagyon jó kedve van, de nem tudni, hogy akkor vajon miért öltözött ma feketébe? Öltözete fehér ing, fekete egyenruhás mellény, szakszínű (szürke) nyakkendő, fekete rakott miniszoknya, fekete cicanadrág, női fekete bakancs, lila haja kiengedve, sapka, nyakában félholdas nyaklánca, oldalán tőrei és pálcája. Két kopogtatás hallatszik az ajtó felől, majd be is nyit. Körbe néz, majd gyorsan ki is szúrja Alicet és oda siet hozzá.* - Szia! Jöttem, hogy beosszalak egy szobába, ahogy ígértem. Összepakoltál már, vagy segítsek? *Kérdi kedvesen a lánytól, miközben mosolyog. Lerí róla a jó kedv, de ha csak öltözetét néznénk nem ezt gondolnánk.* |
| | | Alice Wantroose Diák
Hozzászólások száma : 50 Kaszt : Üzenőláda : Bárkivel szívesen játszom:D
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Csüt. Márc. 17, 2011 1:47 pm | |
| *Alice odaérkezett a várószobába. Levette a pulcsiját mert már melege lett. Odament egy kanapéhoz és leült rá. Jó puha volt. Megbeszélésük volt egy lánnyal. A szeme elől a füle mögé sodorta kósza tincseit,karba tette a kezeit és várt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Márc. 06, 2011 6:36 pm | |
| *Elköszön a lánytól, majd indul vissza a hálójába, mikor hirtelen Myra utána kiállt és kérdez valamit.* - Hm... én sem tudom, hogy mi van ott, de biztos, hogy valami veszélyes, ha a diákok nem mehetnek oda. *Mondja a lánynak. Azt inkább nem említi meg, hogy ő már járt ott, hisz az nem lenne túl jó ötlet. Bár most, hogy visszagondol rá, nem is nagyon emlékszik rá. Vagyis nem látott ott semmi érdekeset amitől félni kéne, és hát leginkább az kötötte le, hogy a többiekkel kijussanak onna.*
// Fagy// |
| | | Myrabell Clows Diák
Főkarakter : myraclamanthy@hotmail.hu Hozzászólások száma : 7 Kaszt : Üzenőláda :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Márc. 06, 2011 6:29 pm | |
| * ~ Hm. Egy prefihez képest nem is rossz fej.~ * Gondolta Myra mikor Réka kilépett a szobából. Lassan kezdett kicsomagolni, és elhelyezkedni az ágyán. De hiába nem tudott aludni, mert nem hagyta nyugodni, hogy mi lehet a Csatornákban, vagy a Mocsárban ha egy diák nem mehet oda. Gyorsan kifutott és még pont elérte Rékát, hogy megkérdezhesse.* - Réka! MI van ott, hogy oda nem mehetünk?-* Csillogó szemmel várta a választ, hátha valami tuti infót kap. Hát de Myra ilyen őt a tiltott dolgok foglalják le a legjobban. Nem hiába Tiltott gyümölcs a legédesebb. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Márc. 06, 2011 6:21 pm | |
| *Felnevet mikor Myra hangot ad véleményének.* - Nos ez egy bentlakásos iskola, így a szabályoknak mindenképp van értelme és hát az órák délután vannak, így kételyes, hogy bealszanak. *Mondja és kuncog kicsit.* - De gondolom azért kell, mert nincs kedve a tanároknak éjszaka fél 11-kor bajlódni a diákokkal.* Mondja ismét csak nevetve.* - Nem baj, majd hozzászoksz. *Mondja megértően, majd amint felértek a lépcsőn, kinyitja a lány előtt a Várószobák ajtaját.* - Egyenlőre itt leszel elszállásolva, majd valamikor szobába is be leszel osztva. *Mondja a lánynak, majd a táskájába nyúl és elővesz egy papír darabot és átnyújtja a lánynak.* - Tessék ez az órarended. *Mondja mosolyogva.* - Válassz egy ágyat, tessék itt vannak a csomagjaid. *Mondja mosolyogva, majd lerakja a lány elé a csomagokat a földre és figyeli, ahogy a lány, majd választ magának egy szabad ágyat.* - A szabályokat elmondtam és akkor most még annyit, hogy vannak diákok számára tiltott területek, mint például a Csatornák és a Mocsár. Oda nem szabad menned. *Mondja kicsivel komolyabb hangnemben, majd újra mosolyogva szólal meg.* - Ha valami gond van, vagy csak kérdésed van, akkor keress meg engem. Az én hálóm a Vörös vércse háló, nincs olyan messze innen. *Mondja a lánynak mosolyogva, majd nyújtózik egyet.* - Akkor én most megyek. Szia Myra! *Köszön el a lánytól, majd távozik a saját hálójába.* |
| | | Alice Corvin Diák
Főkarakter : torokluca@windowslive.com Hozzászólások száma : 3 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Márc. 01, 2011 4:10 pm | |
| *Sétálnak fel a lépcsőn, majd a a harmadik emeletre érnek, bemennek a Várószobába.*-Oké, akkor legyen ez az ágy.*És oda megy az egyik szabad ágyhoz, ami legmesszebre esik az ajtótól. Sosem szeretett ajtó közelében aludni, így hát úgy dönt most se fog.~ Kár, hogy a csatornába nem lehet menni... Izgalmas hely lehet.~*Körbe néz a szobában.*~hát kérdéseim biztos lesznek.~*Csomagjait felpakolja ágyára.*-Rendben. Köszi, hogy felkísértél. Szia!* Leül az ágyra, nagy erővel kifújja a levegőt,majd hanyatt fekszik és gondolkozni kezd.*~Ez jó sulinak tűnik. Talán itt több ideig kihúzom mint máshol.~*Majd csomagjait az ágy végébe pakolja.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Kedd Márc. 01, 2011 3:18 pm | |
| *Sétálnak a lépcsőn, Réka mosolyogva sétál Alice mellett, majd a Várószobák ajtajánál megáll.* - Ez itt a Várószob, egyelőre itt leszel elhelyejezve. *Mondja mosolyogva, majd kinyitja a lánynak az ajtót, előre engedi, majd becsuklya maga mögött az ajtót.* - Válassz egy ágyat, tessék itt vannak a csomagjaid. *Mondja mosolyogva, majd lerakja a lány elé a csomagokat a földre és figyeli, ahogy a lány, majd választ magának egy szabad ágyat.* - A szabályokat elmondtam és akkor most még annyit, hogy vannak diákok számára tiltott területek, mint például a Csatornák és a Mocsár. Oda nem szabad menned. *Mondja kicsivel komolyabb hangnemben, majd újra mosolyogva szólal meg.* - Ha valami gond van, vagy csak kérdésed van, akkor keress meg engem. Az én hálóm a Vörös vércse háló, nincs olyan messze innen. *Mondja a lánynak mosolyogva, majd nyújtózik egyet.* - Akkor én most megyek. Szia Alice! *Köszön el a lánytól, majd távozik a saját hálójába.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 9:28 pm | |
| - Rossz emberek? Nem, korántsem biztos. Igazából... már nem tudom. A képességem csődöt mondott ott és akkor... Tudod, a két nő két különböző oldalon állt. A végére elvesztettem a fonalat, melyik a jó oldal... De bármelyik is, egyikük mindenképpen azon állt. Vagy ha véletlen mégsem, akkor sem ezen van a hangsúly, hanem hogy nem akartam, érted? Csak hátráltatni akartam, és nem tudom, hogy csúszhatott el kétszer is annyira, hogy ez lett belőle... Ha nem tudom kontrollálni magam, akkor... mi lesz? Ha nem süthetek el egy első szintű, alap képességet, mert gyilkolok vele? *Felsóhajt, és megrázza a fejét.* - Tudtam, milyen hely. Hallottam róla épp eleget. Tudtam, hogy szinte mindennaposak a gyilkosságok. Épp csak azt nem gondoltam, hogy lesz, amit én fogok elkövetni... Főleg úgy, hogy nem is szándékosan... *A kezeibe temeti az arcát, és igen, alighanem sokáig beszélgetnek még. Igyekszik megnyugodni, feldolgozni a dolgot, bár az úgyis egy jóval hosszabb folyamat lesz. Ha legalább telt volna el elég idő a kettő között... De ez így egyszerre eléggé a földhöz vágta. Szóval Jade-nél alszik szépen alighanem. Most úgy van vele, hogy neki már mindegy mára, ha megbüntetik érte, ez van. Kicsapni csak nem fogják annyiért, hogy más szobában aludt...*
//Tízezer szorri, kicsit kicsúsztunk. >< Na most vége.// |
| | | Prince Tamer
Főkarakter : Jack Darkfield Hozzászólások száma : 69 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 9:22 pm | |
| *Csak megvonja a vállát cinkos mosollyal, majd elsétál a ruhákért, és azokkal együtt tér vissza. Nem is mond már semmi mást erre az ügyre. Vannak ilyen dolgok. Aztán leül a lány mellé, és hallgatja annak beszámolóját a nellondi történésekről, amire csak biccentgetni tud. Nem biztos a név tuléajdonosában, de nem ugrazstja ki a lányt, csak hallgatja. A végős konklúzió azonban egy cseppet sem tetszik neki.* -Nem hinném, hogy így fogsz belebukni. Vagy.. Inkább úgy mondanám, nem hinném, hogy megtörsz. Rossz embereket öltél, nem? És többen voltatok. Ha nem te, akkor ők. Márpedig ha leesek valahonnan, az csúnyább halál.. Ha úgy tetszik, részben megkímélted őt. A főgonoszt az aurorok halálrafaggatták volna. *sorolja az érveit.* -De nem akarom szépíteni a dolgokat. Ez egy ilyen hely. Nem olvastál utána eléggé, amikor ide jöttél? Itt a gyilkosságok és eltitkolt halálesetek mindennaposak.. Néha úgy érzem, rosszabb, mint a Battle Royale. *sóhajt fel, majd tovább beszélgetnek hosszasan, miközben Jade igyekszik lelket önteni a lányba, és, ha jól kalkulálja, akkor nem engedi vissza a szobájába a lányt, hanem itt marasztalja éjszakára, biztos ami biztos alapon.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 9:08 pm | |
| - Azért Jack Darkfield mégiscsak Jack Darkfield. *Jegyzi meg, de persze nem feled ő semmit. A felső polcon meg is találja akkor a törölközőt, szépen megfürdik, felöltözik, és lerogyik az ágyra. A limonádét egy halvány, hálás mosollyal veszi át, és belekortyol, felhajtja a felét, mielőtt válaszolna.* - Két vélát... Lent voltunk Nellondban, és odajött két auror, hogy nem szívesen mennek mágiamentes környezetbe, és ugyan derítsünk már fel egy gyilkosságot... Na most ismersz, naná, hogy mentem. Pláne, hogy az egyik aurort Moriarty-nak hívták. *Nem biztos benne teljesen, hogy Jade tudja, kicsoda Moriarty, de azért mesél.* - Vélákhoz mentünk, valami ligetbe, és a házban, ahol a gyilkosság történt, rám támadt egy nő... Én... nem tudom, mi történt, érted? A vállába akartam döfni a tőrt, de valahogy félrement... Jó, mondjuk valami hatan támadtak rá rögtön tőrrel, mikor rámugrott, valamelyik hülye dobta is, még jó, hogy nem engem talált el... de... egyszerűen mellkasonszúrtam, és szeretném hinni, hogy attól halt meg, hogy Bianca kivágta az ablakon, de igazából nem sok esély van rá. *Felsóhajt, és megissza a limonádé maradékát, majd leteszi a poharat a földre, a lábához. A keze a medálra vándorol a nyakában, és elgondolkozva dörzsölgeti a hüvelykujjával.* - Utána már később egy másik házban megtaláltuk a legfőbb gyanúsítottat... Csak meg akartam sebezni, csak egy enyhe sebet, hogy hátráltassam, hogy Laurának, aki közel volt, legyen esélye elkapni... *Elhallgat, és egy ideig némán bámul maga elé.* - Felrobbant a feje. *Közli végül röviden, tömören, és felnéz Jade-re.* - Tudod, lehet, hogy neked lesz igazad. Legalábbis részben. Belebukok az egészbe, belebukok az életembe, csak nem pont úgy, ahogy te gondoltad. |
| | | Prince Tamer
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 8:59 pm | |
| -Hidd el, a nagyi mindig tudta, mit kell mondani. *mosolyodik el, aztán csak finoman emgvonja a vállait a kérdésekre, illetve az enyhe megbotránkozásra, vagy csodálkozásra, vagy mi Lisa reakciójára a megfelelő szó.* -Szép is lenne, hogyha mindez nekem ne sikerülne.. Ne felejts el egy apró részletet az egész történetből. *mondja, miközben maga mellé inti az ocelotot, aki dorombolva telepszik le Jade másik oldalára, és onnan viullantja smaragdzöld szemeit Lisára. A kérésre Jade természetesen biccent.* -Tudom, vagy a másik felem, vagy én magam.. Hasonlatos.. De most erre mit mondjak? Nem tudom, hogy rám üt-e a macska, vagy arra, aki miatt ilyen lett.. *megvonja a vállait, és leszáll az ágyról, majd az ajtó felé indul. Dar készségesen biccent vagy kettőt.* -Felső polc. *morogja, majd Jade mellett tűnik el az ajtón túl, és náhny perc múlva térnek vissza mind a ketten, egy kisebb köteg ruhával. A lány becsukja maga mögött az ajtót, a nagymacska csak ásít vagy ekttőt, majd megrázza magát. Némán váltanak egymással néhány szót, ocelot és gazdája, majd Jade odaadja a kilépő Lisának a ruhákat, amiket szerzett. Figyeli, ahogy Lisa leül az ágyra, majd közelebb sétál hozzá. Tölt egy pohárba limonádét, majd odaadja a lány kezébe.* -Kiket? *teszi fel az első, eszébe jutó kérdést.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 8:48 pm | |
| - Nagymamád azt nem mondta, hogy a sima olló is? Chh, ecetpocsékoló. *Morogja félig-meddig magának, és hagyja, hogy Jade a hajába túrjon. Most valahogy annyira megnyugtató az egész, hogy végre ismerős közelében van... Alig ismer valakit az iskolában igazán.* ~ Tényleg itt lehetnének... - Nem fognak idejönni, tudod jól. - Tudom, és meg is értem, épp ezért nem mondom nekik. De ettől függetlenül hiányoznak ők is. ~ *A halk nyávogásra halvány mosoly jelenik meg az arcán, és kinyitja a szemeit.* - Te elcsórtad Darkfield tőrét? És még élsz? Ez hogy jött össze? Mindenesetre boldognak számít, hogy még el tudod ezt nekem mondani, szóval jó lesz. *Felsóhajt, majd egy lendülettel felül, és bólint.* - Azt hiszem, tényleg a legjobb, ha megfürdök... Nincs kedved áthozni a szobámból valami értelmes és tiszta ruhát? Megköszönném. *Persze a szoba nevét is mondja, csak user nem tudja, melyik az, bár alighanem feketeözvegy, mert ott csoportosul Arin kívül az összes lánykari. Mikor megjelenik a macska, önkéntlenül is kuncogni kezd.* - Azért nem vagy ilyen, mert a daimón vagy hasonlít rád, vagy pedig pont az ellentéted, mert azt a részed, amit megszemélyesít, magadban nem találod. Pontosabban... ha benne találod, akkor azzal magadban, de érted, mire gondolok. De a festékes dolgot megnéztem volna. Na jó, vár a víz... Köszi, Dar. Honnan szerzhetek tiszta törölközőt? *Mosolyog még rá a macskára, majd tényleg eltűnik fürödni. Szöszmötöl bent egy ideig, szépen tisztálkodik. Aztán ha Jade szerez neki ruhát, akkor azt bekéri, felöltözik, ha meg nem, akkor a törölközőt maga köré csavarva kilép. Lehuppan az ágyra, és egy ideig csendben van, majd felnéz.* - Jade... ma öltem. Kétszer. |
| | | Prince Tamer
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 8:37 pm | |
| *A lány szavait hallva csak int az ocelotnak, aki szépen leugrik az ágyról, és a zuhanyóz felé veszi az irányt, és szépen intézkedni kedz, békésen. Szerencseére kicsi a szoba, nem másznak ki a 8 méteres körzetből. Jade csak legyint.* -Haygd, iskolai. Majd a manók húznak másikat. Ami a foltot illeti.. A nagyi is mindig megmondta: az ecetes olló minden foltot kihoz. *vonja emg a vállát, miközben beletúr a lány hajába. Nem is olyan vészesen véres, ahogy megnézi magának jobban. A sokkot meg azért látja valamennyire, de igyekezett elütni az élét a dolgoknak. Meg első pillantásra nem figyelte meg annyira a lányt. Aztán kicsit megrámndul a keze, amikor a fürdőből halk nyávogás hallatszódik, és csak a fejét csóválja. Valaki majdnem belesett a vízzel teli kádba..* -Velem? sikeresen elcsórtam Darkfield tőrét, duplikáltam, úgyhogy most van egy tőröm, amit ha belevágok a falba, akkor vissza tudom hívni a kezembe. Jó vagyok, mi? Egész hatásos.. Ami meg esetleg még boldog lehet.. Hát, semmi rossz nem történt velem. Mit szólsz egy kellemes kis fürdőhöz? *int a fürdőszoba felé, ahonnan egy habos fejú nagymacska mászkál elő, amire Jade csak elfojt egy nevetést.* -Most nézz rá.. Manapság egész sokszor néz ki így. Csak tudnám, mit evett, bolondgombát? És akkor én miért nem vagyok ilyen? múltkor a festékeken mászott át nagy ügyesen.. hamár az ágyneműnél tartottunk. *közben az ocelot töretlenül, dorombolva közeledik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 8:26 pm | |
| *Végül csak megtalálja, akit keres. Annak a kérdésére elmosolyodik, bár még eléggé halványan, és egyébként is látszik, hogy erősen sápadt. Erős lány, igen, elég sok mindent tapasztalt már, de ez neki is sok volt így néhány óra alatt.* - Hát a hidegzuhany most nagyon nem ártana. *Nem fejti ki, hogy a kettő közül melyik értelemben veszi a hidegzuhanyt, csak besétál, becsukja maga mögött az ajtót, aztán lerogyik Jade mellé az ágyra. Pontosabban elnyúlik az ágyon, a lány ölébe hajtja a fejét, és behunyja a szemeit.* - Kikérem magamnak, lesokkolva nagyon le vagyok. És bocs az ágyneműért, majd kimosom. Még nem jártam a szobában tiszta ruháért... Szerinted kijön belőle egyáltalán a vérfolt? *Igyekszik könnyedén beszélni, de a sokkot már csak az is mutatja, ahogy a lány ölébe dől, mert ilyet nem igazán szokott.* - Mesélj valami vidámat. Mi van veled mostanában? |
| | | Prince Tamer
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 8:19 pm | |
| *Békésen pihenget az ágyon, miközben könnyed, békés mozdulatokkal dobál egy dobótőrt a falba, majd húzza azt vissza egyszerű, könnyed mozdulattal. Aztán ismét eldobja, a tőr megint visszakerül hozzá, ő ismét beleállítja a tőrt a falba.. Amikor Lisa benyit, akkor is ezt a tevékenységet végzi. Az ocelot kíváncsian emeli fel a fejét, és pillant végig, kissé megdöbbenve a lányon, Jade azonban csak egy halvány félmosolyt ereszt meg Lsa felé, és ismét a falba vágja a tőrt.* -Zuhanyozni jöttél? *kérdezi egy kissé cinkosan, majd hagyja a tőrt, had lógjon tovább a falban, békésen, a maga helyén, és felül az ágyában, lábát lelógatva a földre. Persze, hogy msot is acélbetétesben van, igen, az ágyban is úgy feküdt. Mint aki készül valamerre. A rövidebb katana ott pihen az ágya mellett, pontosabban mellette, az éjjeliszekrényen. Baljával finoman végigsimít az oceloton, majd kíváncsian, és kissé értetlenül mériv gégi Lisát, meg a rajta levő vért.* -Tudod, itt ez annyira nem illendő dolog ekkora nyugalommal. Itt illik legalább egy kicsit lesokkolva lenni. Vagy legalább tiszta ruhát venni.. *mondja továbbra is, bár már kezd görbülni a szája, és már majdnem el-elneveti magát, ahogy a lányt figyeli.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Szomb. Feb. 19, 2011 8:13 pm | |
| *Tetőtől talpig véresen lejt végig az iskola folyosóin, és a legkevésbé sem törődik vele. Egyszerű farmernadrág, fekete póló, hatszöges-T betűs kabát... A szobája felé indul, de félúton meggondolja magát. Visszasétál a várószobákig, benyit, és keresgélni kezd. Nem kérdez senkitől semmit, nem mondja, mégis ki után kutat, csak a megérzéseire hagyatkozik, miközben próbálja előkaparni azt a bizonyos valakit. Benyitogat a szobákba, ha valakit megzavar akkor röviden bocsánatot kér, és figyelmen kívül hagyja a döbbent tekinteteket. Igen, tiszta vér, és akkor mi van?! A sziámimacska kicsit még kábán sétálgat mögötte.* |
| | | Adanien Ilfirin Diák
Főkarakter : wikki_666@hotmail.com Hozzászólások száma : 6 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 13, 2011 7:14 pm | |
| *Még int egy utolsót, de Emily már nem látja. Hát elindul a mosdóba, mert hosszú volt az út...és már nem bírja tovább. Majd visszatér a szobájába, megkeresi az órarendet, megvizsgálja. Hátranéz a szemeivel keres egy helyet ahová leülhet. Keres a táskájában egy tollat és egy füzetet...majd leül és elkezd rajzolni.* | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 13, 2011 7:07 pm | |
| - Hmm? *Mintha rosszul hallott volna. De tényleg. Nem ez szokott lenni, ha már kérdeznek. Na mindegy.* - Itt kimész... *Mutat az ajtóra.* - ...Balra fordulsz... *Hevesen gesztikulál a kezével.* - És a második ajtó. *Magyarázza el, majd az órájára pillant.* - Az órarended az éjjeliszekrényeden. Na de akkor én megyek... Tanulni. *Böki ki, és biccent.* - Tudod, hol találsz! *Mosolyodik el, és egy "jó éjszakát" után sarkon fordul, és elhagyja a Várószobák területét...* | |
| | | Adanien Ilfirin Diák
Főkarakter : wikki_666@hotmail.com Hozzászólások száma : 6 Kaszt :
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 13, 2011 6:45 pm | |
| -Tyűű...ömm azt hiszem... ~mit is mondott?~ *lenéz a lábára, majd mikor látja hogy a bakancsán egy folt támadt, gyorsan letörli. Feláll és visszapillant a láynra* - Megkérdezhetem, hogy hol a mosdó? | |
| | | Emily Kyra Beawer
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 13, 2011 6:23 pm | |
| - Hát... ha nem is így... pálcával biztosan. Ha nem is elég hozzá egy Leviosa. De ha bemész a könyvtárba, biztos találsz olyan bűbájt, amivel ezt a hatás el tudod érni. *Mosolyodik el, tetszik neki a lány lelkesedése. A kérdésre viszont elvörösödik, mint a paradicsom.* - Oh... ő... ezt nem igazán szoktam elfelejteni... *Túr bele a hajába. * - Eeemily vagyok. Emily Kyra Beawer. ~Szórakozott vagyok mostanában...~ *Tűnődik el, és kitárja a Várószobák ajtaját, hogy Adanien be tudjon menni, majd, ha a lány már bent van, Emily is beesik a csomagokkal együtt. Odabent köszön néhány lánynak, akiket ismer, majd ismét Adanienre pillant.* - Vannak afféle szabályok, amiket el kell mondanom. *Fintorog az égre. Vagyis a plafonra.* - Este tíz után lép életbe a kijárási tilalom, de tíz után is tartózkodhatsz például a Központi termek valamelyikében, a Naxeldir és Allidon közös főhadiszállásán, a Vidámparkban vagy a Jenilia Teaházban. Utóbbi kettő Nellondban van. Nellondba Jozef tud levinni. A vidámparkba egy kapun keresztül tudsz lejutni, a Jeniliába meg egy tükrön keresztül. A Központi teremben vannak. Órán mindig kötelező megjelenni, kivéve, ha a gyengélkedőn lábadozol, vagy, ha házon kívül vagy. Elutazásra a szakvezetődtől kapsz engedélyt. *Magyarázza.* - Világos? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Várószobák - lányok | |
| |
| | | | Várószobák - lányok | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |